A 18 legjobb vesszős babakocsi a vásárlók szerint

Kompakt fekvő babakocsik, amelyek segítik a fiatal anyákat a kisbabájukkal való kirándulásokon vagy kirándulásokon. Nem foglalnak sok helyet, így még kis lakásokban is könnyen tárolhatóak. Alacsony súlya miatt könnyen kezelhető a lányok számára. Összecsukva a babakocsi elfér a csomagtartóban vagy az autó hátsó ülésén. Ezek az okok arra ösztönzik a szülőket, hogy a baba születése után azonnal fekvőhelyet vásároljanak.

A legjobb vesszős babakocsik értékelése

ip
jelölés székhely termék neve ár
A legjobb olcsó fekvő babakocsik 1 BabyHit Wonder Wonder 3500 dörzsölés.
2 Jetem Párizs 6600RUB.
3 Babaápolás GT4 5900RUB.
A legjobb vesszőből készült babakocsik a közepes árkategóriában 1 Peg-Perego Si 14500RUB.
2 Inglesina
9200RUB.
3

eg-Perego P

 • ko Mini
 • 8600 RUB.
  4 Maclaren Volo 7,700RUB.
  A legjobb prémium esernyős babakocsik 1 Maclaren Techno XLR 25200RUB.
  2 Cybex Topaz 17100RUB.
  3 Hartan Buggy iX1 25900RUB.
  4 Quinny Zapp 17800RUB.
  5 Bebe Confort Loola 38400RUB.
  A legjobb babakocsik ikreknek 1 Jetem Elegant Twin 13700RUB.
  2 Maclaren Twin Techno 27500RUB.
  A legkönnyebb sétáló babakocsi 1 Maclaren Mark II 7500RUB.
  A legjobb univerzális 2 az 1-ben esernyőkocsi 1 BabyHit Drive2 11500RUB.
  A legjobb univerzális 3 az 1-ben babakocsi 1 CAM Combi család 27000RUB.
  Legjobb transzformátor és kocsi 1
 • ko Baby BT-1218B
 • 9500 RUB.

  Melyik márka a legjobb babakocsi??

  Fiatal anyukák választják ki a piacon kapható legjobb babakocsikat. A népszerű gyártók a kedvező árú modellektől a prémium kategóriás modellekig terjedő választékot kínálnak. A márka garantálja a minőséget.

  eg-Perego

  Családi vállalkozásból kinőtt olasz vállalat. A Perego babakocsikat minden országban árulják; könnyűszerkezetes és modern kialakításúak. A velúr babakocsik az orosz piacon is hírnevet szereztek maguknak.

  Maclaren

  A brit babakocsik a legapróbb részletekig átgondoltak. Robusztus alvázon vannak, ikerkerékkel. Figyelem a biztonságra – vállpántok vállpárnákkal, mackintoshok, csuklyák stb. állnak rendelkezésre.

  Jetem

  A német Jetem márka megvetette a lábát az orosz piacon. Fő jellemzői az összecsukható ülések, az állítható fogantyúk és háttámlák. A gyártó figyelmet fordít a “transzformátorokra” és a babakocsikra 2 az 1-ben, így az anyukák megtalálják a legjobb modelleket a sétákhoz.

  BabyHit

  A BabyHit a FÁK-piacra összpontosít – Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Ukrajna. Ezeknek a babakocsiknak az előnye a hozzáférhetőség, mivel a márka termékei minden kiskereskedelmi láncban és saját fiókban jelen vannak.

  A legjobb olcsó esernyős babakocsik

  Egy fiatal család költségvetését gyakran a legapróbb részletekig tervezik, így nem mindenki engedheti meg magának, hogy drága dolgokat vásároljon. oktatás 1 A fiatal családok költségvetését gyakran a legapróbb részletekig tervezik. A költségvetési vesszős babakocsik segítenek ezekben a helyzetekben, ezért van rájuk kereslet.

  BabyHit Wonder Wonder

  Értékelés: 4.9

  BabyHit Wonder Wonder

  Két kormánykerékkel és “függőleges” reteszelési funkcióval rendelkezik, így egyenetlen útburkolaton is könnyen mozgatható. A rugós felfüggesztés gondoskodik a gyermek kényelméről, míg a biztonság érdekében az első kerékfékek és az 5 pontos hevederek biztosítják a biztonságot. A háttámla egykezes beállítása és a “fürdőskapu” csuklya védi a babát rossz időjárás esetén. A babakocsi súlya 7,2 kg, ami 1-2 kg-mal több, mint társaié.

  A legsokoldalúbb sétakocsi, amelyben a baba felegyenesedve ül vagy kényelmesen alszik.

  Előnyök

  • megerősített tervezés;
  • kettős zárható kerekek;
  • “fürdőhajó típusú csuklya”;
  • vállpántok

  Hátrányok

  • nagy súly.

  Jetem Párizs

  Értékelés: 4.9

  Jetem Párizs

  Praktikus babakocsi gondoskodó szülőknek, megbízható, felhasználóbarát és vonzó kialakítással, megfizethető áron. Stabil fémkeret, nem fél a korróziótól. A babakocsi súlya kisebb, mint a versenytársaké – 6,5 kg, és tágas 34×82 üléssel van felszerelve, így a baba kényelmesen érzi magát még szűk ruhákban is. A kialakítás 5 pozícióban állítható háttámlát és ikerkereket tartalmaz, reteszelő forgó párral, de nincs lengéscsillapítás.

  A babakocsi tágas ágyával, egyszerű összecsukható kialakításával és alacsony árcédulájával vonzza a vásárlókat.

  Előnyök

  • robusztus és korrózióálló kialakítású; komplett felszereléssel rendelkezik
  • egy boríték, amely megvédi a lábakat a széltől és a hidegtől;
  • állítható háttámla;
  • egy motorháztető, amely egy ablakkal és egy levehető lökhárítóval rendelkezik;

  Hátrányok

  • gyenge rugócsillapítás.

  Babaápolás GT4

  Értékelés: 4.9

  Babaápolás GT4

  A dél-koreai márkájú esernyős babakocsi a rangsorunkban szereplő három legnépszerűbb modell egyike. Mindenekelőtt a funkcionalitása és a funkciók széles skálája miatt vonzó. Mély szövet kapucni védi a babát az esőben, szélben vagy vakító napsütésben. A cipzár rögzíti a kapucnit napellenzőként. A nagy, rugós kerekek könnyedén mozognak a bukkanókon, rámpákon és lépcsőfokokon. A háttámla 3 pozícióban állítható, extra funkcióként palacktartó is található benne.

  Funkcionalitása hasonló a drágább társaihoz. A baba akár 3 évig is kényelmesen utazhat.

  Előnyök

  • Lágy vezetés a nagy kerekeknek és a rugós felfüggesztésnek köszönhetően;
  • cipzáras kapucni;
  • strapabíró szövet;
  • Állítható magasságú fogantyú;
  • a háttámla és a lábtartó beállítása;

  Hátrányok

  • 10+ font;
  • zseb kis tárgyak számára cipzár nélkül.

  A legjobb esernyős babakocsi a közepes árkategóriában

  A közepes árfekvésű baldachinos babakocsi hagyományosan a legjobb. Érdemei az ár-érték arányban rejlenek. A kedvező árú változatoktól eltérő, strapabíró és robusztus anyagokból készültek.

  eg-Perego Si

  Értékelés: 4.9

  Peg-Perego Si

  Az olasz márkájú babakocsi magasan értékelt, köszönhetően a fiatal anyák pozitív visszajelzéseinek. Referenciamodellként működik, stílusos kialakítással, lágy rugós felfüggesztéssel, tartós golyóscsapágyas kerekekkel. A babakocsi súlya 7,1 kg – nagyszerű ár-érték arányban. A tágas 31 cm-es ülés akár egy autósülésnek is megfelel. Az alváz 50 cm széles, a babakocsi magassága pedig 110 cm, összeszerelve pedig 25 cm, illetve 105 cm.

  Könnyen irányítható, strapabíró anyagokból készült, és öröm használni. A hátrányok közé csak az ár tartozik. Az egyes kerekek néha zörögnek az egyenetlen felületeken.

  Előnyök

  • masszív felépítés;
  • Gépben mosható, levehető szövethuzatok;
  • a motorháztetőt a lökhárítóig;
  • 5 kg-os tárolórekesz kisebb tárgyak számára;
  • golyóscsapágyas kerekek;

  Hátrányok

  • magas költségek;
  • Nincsenek ikerkerekek;
  • nem alkalmas téli ruházatú gyermekek számára;

  Inglesina ip

  Értékelés: 4.9

  Inglesina<tr></div><p>ip” src=”/wp-content/uploads/2023/09/63916666193771-9418.jpg” height=”480″ title=”Inglesina</p><tr>ip”><p>A tolószéket jó terepjáró képesség jellemzi egyenetlen terepen – kavicson, köveken vagy akár homokon – is. Rugós felfüggesztés, 17 cm átmérőjű gumikerekek és robusztus konstrukció, és nincs zaj, így a baba nyugodtan pihenhet a 31 cm széles ülésen. A babakocsi súlya az árkategóriájához képest elfogadható – 7,5 kg. A napellenző védi a babát az esőtől és a napsütéstől, a háttámla 4 pozícióban állítható.</p><p>A babakocsik még a göröngyös padlón is kényelmesek lesznek, mert a baba nem hall semmit.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Többirányú tandemkerekek nagy terepjáró képességgel;</li><li>pohártartók és zseb a kisebb tárgyak számára;</li><li>Cape Hood;</li><li>lágy rugós felfüggesztés;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nagy teherbírású összecsukható mechanizmus.</li></ul><h3><p>eg-Perego P</p><li>ko Mini</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Peg-Perego P<li></div><p>ko Mini” src=”/wp-content/uploads/2023/09/21816666193771-4418.jpg” height=”450″ title=”Peg-Perego P</p><li>ko Mini”><p>Kompakt és könnyen kezelhető modell súlya mindössze 5,7 kg. Legnépszerűbb modell több tucat pozitív ajánlással. Összehajtva 94 cm hosszú, így elfér a csomagtartóban vagy az autóban. 8 db 14,6 cm-es iker kerék, könnyen manőverezhető a bukkanókon át. 3 pozícióban állítható háttámla és lábtartó a baba kényelme érdekében. 2-2,5 évesnél nem idősebb gyermekek számára ajánlott, mivel a 30 cm-es ülésszélesség miatt kényelmetlen lesz számukra.</p><p>Ha kompakt babakocsira van szüksége, kérjük, vegye fontolóra a P</p><li>ko Mini. De nem vihetsz magaddal túl sok mindent egy sétára.<h4>Előnyök</h4><ul><li>kis kialakítás;</li><li>egyszerű és barátságos összecsukási mechanizmus;</li><li>Alkalmas egy törékeny lánynak;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>kevés tárgy fér a kosárba.</li></ul><h3>Maclaren Volo</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Maclaren VoloMaclaren Volo

  A modell kompakt méretének köszönhetően alkalmas utazáshoz és utazáshoz, összecsukva könnyen elfér a csomagtartóban, súlya 4 kg. erős és csendes kialakítás; a motorháztető a lombkoronáig ér. Kihajtogatva egy 32 cm széles ülőlappal és baldachinnal ellátott székké válik. A huzat levehető a gépben való mosáshoz. Nem izzad a gyerek, de télen a falak nem védenek a széltől.

  Kisebb babakocsi, amely sétálás közben ülő helyzetbe helyezi a babát. Ez a modell nem rendelkezik zsebbel, és a kialakítás gyakorlatilag nem állítható.

  Előnyök

  • masszív és robusztus felépítés;
  • 5 pontos biztonsági övek;
  • Kompakt méret, könnyű súly;

  Hátrányok

  • nincsenek zsebek a kisebb tárgyak számára;
  • homokon nehéz mozogni.

  A legjobb prémium esernyős babakocsik

  A szülők a legjobbat akarják gyermekeiknek. Ha az ár nem szempont, érdemes megfontolni egy prémium babakocsit.

  Maclaren Techno XLR

  Értékelés: 4.9

  Maclaren Techno XLR

  A funkcionális babakocsi kiemelkedik robusztus felépítésével és kiváló minőségű, hibátlan kivitelezésével. Könnyen kezelhető modell 4 különböző háttámla- és lábtámla-pozícióval. 29 kg-os maximális teherbírásával még 2-3 éves korú kisgyermekek számára is alkalmas. Az ülés alvóhelyet biztosít a baba számára a séta során. Lábvédővel és a csuklya véd a szeles vagy napos időben.

  tágas és robusztus babakocsi, amelyet úgy terveztek, hogy még az aktív gyermekekkel is megbirkózzon. Két tucat kilogrammot bír el, bár a súlya 6,5 kg.

  Előnyök

  • masszív felépítés, észrevehető hibák nélkül;
  • teherbírás és terhelhetőség 29 kg-ig
  • könnyű kezelhetőség;

  Hibák

  • magas költség.

  Cybex Topaz

  Értékelés: 4.9

  Cybex Topaz

  A Buggy iX1 egy könnyű, 7,5 kilogrammos babakocsi, amely strapabíró anyagokból készült. Az 50 cm széles alváz 8 darab 16 cm átmérőjű ikerkerékkel stabilan tartja az egyenetlen járdákon. Könnyen mozgatható, még télen havon és nyáron homokon is. A hordozóágy falai lehetővé teszik, hogy a baba szeles időben is pihenhessen. Összecsukott állapotban csak 30 cm széles, és a kerekek külön vannak, ezért külön helyet kell találnia a tároláshoz.

  Megbízhatónak tűnik; masszív konstrukció, nem ráz, nem döcög, de csak az autó csomagtartójában lehet szállítani.

  Előnyök

  • Könnyűsúlyú, még a lányok is gond nélkül mozognak és emelnek;
  • a fogantyúk és a háttámla állítható;
  • strapabíró anyag, tartós varrásokkal;
  • nehéz terepen, homokban és hóban való mobilitás;

  Hátrányok

  • Összehajtogatva terjedelmes marad.

  Hartan Buggy iX1

  Értékelés: 4.9

  Hartan Buggy iX1

  18 cm átmérőjű kerekei strapabíró, fagyálló gumiból és puha párnázottsággal, alkalmasak az udvaraink és parkjaink göröngyös útjain való sétálgatásra. Csörgésmentes kialakítás és könnyű hordozhatóság, a baba biztonságosan pihen benne egy legfeljebb 57 cm széles ágyon. Nehéz, 11,7 kilogrammos, így a babakocsit a lányok nehezen tudják cipelni. Az anyag szilárd, de eső esetén nedves lesz.

  A Buggy iX1-et úgy tervezték, hogy járható és csendes legyen, de a súlya és a nedves anyag miatt az anyukák haboznak megvenni.

  Előnyök

  • szuper merev kerekek;
  • tágas alvóágy és kosár;
  • masszív konstrukció, látható hibák nélkül;

  Hátrányok

  • rosszul átgondolt elrendezése a kosár kis dolgok számára;
  • Nem impregnált szövet, így könnyen átnedvesedhet.

  Quinny Zapp

  Értékelés: 4.9

  Quinny Zapp

  A babakocsi súlya legfeljebb 6,5 kg, és 4 éves korig terjedő gyermekek számára készült. A különböző tengelyhosszúságú alvázak (három csapágyhelyzet) fokozzák a manőverezhetőséget. Kihajtogatva 69 cm széles és 106 cm magas. Összehajtogatva 27 cm széles és mindössze 69 cm hosszú, így könnyen elfér a szekrényben vagy az autóban. Autósülés felszerelhető, ha szükséges.

  Ha mobil babakocsira van szüksége, a Quinny Zapp a megfelelő választás. A háromtengelyes alváz miatt azonban a stabilitás gyenge, és az alvóhely rosszul védett a hidegtől.

  Előnyök

  • könnyen hordozható;
  • alacsony költség;
  • manőverezőképesség és manőverezhetőség;
  • kompakt méret összehajtva;

  Hátrányok

  • nincs ütéscsillapítás;
  • Nem állítható háttámla;
  • gyenge stabilitás;

  Bebe Confort Loola

  Értékelés: 4.9

  Bebe Confort Loola

  Babakocsi 3 év alatti gyermekek számára. A nehéz modell súlya 11 kg, így a fiatal anyák számára nehéz hordozni. Az 58 cm széles alváz lehetővé teszi egy hordozóágy vagy biztonsági autósülés felszerelését, ha szükséges. Állítható magasságú fogantyú és 4 pozícióban állítható háttámla a baba kényelme érdekében. A felhajtható esernyő kapucnija véd az esőtől és a napsütéstől. Beépített szélessége 30 cm és magassága 92 cm.

  A babakocsi megbízhatóan használható, stabil, tágas, és a fő hátránya csak a nagy súly és az ár volt.

  Előnyök

  • Összeszerelve kompakt méretű;
  • manőverezőképesség;
  • masszív felépítés, könnyen összecsukható mechanizmus;

  Hátrányok

  • nagy súly;
  • magas költség.

  A legjobb babakocsi ikreknek

  Az ikergyermekes anyáknak kétszer annyi munkájuk van. A jól bevált megoldás – iker babakocsik az ikreknek minden előnnyel.

  Jetem Elegant Twin

  Értékelés: 4.9

  Jetem Elegant Twin

  A legjobbnak ítélt babakocsi ikreknek, a szülői vélemények szerint. Csak 10,4 kg ennél a kivitelnél. 20 kg-ig terjedő gyermekek számára készült. A 84 cm széles alváz és a 6 pár gumiabroncs lehetővé teszi a könnyű mozgást az egyenetlen útburkolaton. Mindegyik alvóágy 34 cm széles, így a gyermekek kényelmesen elférnek benne. A konszenzus az, hogy megfizethető.

  Széles emeletes babakocsi, viszonylag könnyű és olcsó. Csak a manőverezhetőséggel kapcsolatos panaszok, de ezek kisebbek.

  Előnyök

  • masszív kialakítás egyérintéses összecsukási mechanizmussal;
  • három rekesz a poharak és kisebb tárgyak számára
  • levehető lökhárítók;
  • állítható háttámlák;
  • vállpántok a könnyű szállításhoz;

  Hátrányok

  • Kis kerekek és megbízhatatlan görgők.

  Maclaren Twin Techno

  Értékelés: 4.9

  Maclaren Twin Techno

  Árát tekintve a prémium szegmensben van, bár az anyagok tartóssága kérdéses. 74 cm széles, így könnyebben manőverezhető, de kevesebb helyet hagy a gyerekeknek. A szélesség használaton kívül 43 cm-re, a magasság pedig 114 cm-re csökken. Abban különbözik a versenytársaktól, hogy nemcsak a háttámla, hanem a lábtartó is állítható. súly 12,5 kg.

  A bemutatott modellnek számos előnye van, de magas ára miatt kevésbé vonzza a fiatal anyák érdeklődését. A piacon olcsóbb, hasonló jellemzőkkel rendelkező modellek is megtalálhatók.

  Előnyök

  • Köpeny és esővédő borítás jár hozzá;
  • kényelmes háttámla és lábtartó beállítás a gyermekek számára;
  • könnyen kormányozható, nem nehéz;

  Hátrányok

  • az anyagok szilárdsága;
  • magas ár;
  • szűkös ülések;

  A legkönnyebb sétáló babakocsi és esernyőkocsi

  Ha a súly kulcsfontosságú tényező, akkor a piacon kapható esernyős babakocsik közül a legkönnyebb modellt vegye figyelembe.

  A Maclaren Mark II

  Értékelés: 4.9

  Maclaren Mark II

  Könnyű, kapucnival ellátott babakocsi, amely megvédi a babát a naptól és az esőtől. Ajánlott 6 hónapos kortól és legfeljebb 15-17 kg-os súlyig. A Mark II súlya mindössze 3,2 kg, így akár egy kézzel is könnyen hordozható. A négy pár 11,4 cm átmérőjű kerék stabilan tartja a járművet vezetés közben, és ütéscsillapító hatású.

  A Mark II babakocsik számára könnyű, könnyű és kényelmes, de csak 2 év alatti gyermekek számára alkalmas.

  Előnyök

  • stabilitás és manőverezhetőség;
  • alacsony súly;
  • csuklya a védelem érdekében;
  • párnázás és puha futás;

  Hátrányok

  • Kizárólag kisgyermekek számára készült; Stabil konstrukció.

  A legjobb univerzális 2 az 1-ben babakocsi

  A gyakori sétákhoz és ügyintézésekhez a babával egy olyan univerzális modell a megoldás, amely több kulcsfontosságú funkciót egyesít.

  BabyHit Drive2

  Értékelés: 4.9

  BabyHit Drive 2

  Alkalmas azoknak a szülőknek, akik nem akarnak több babakocsit vásárolni a babakocsikhoz. Születéstől kezdve ajánlott. Négy keréken mozog 24cm (hátul) és 18cm átmérőjű (elöl) kerekeken. A kialakítás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a babakocsit sétáló babakocsivá alakítsa át. Az alumínium vázak a babakocsival együtt 11 kg-ra, hordozókosárral együtt pedig 13,5 kg-ra csökkentik a teljes súlyt. Tartalmaz napellenzőt, szúnyoghálót, esővédőhuzatot stb..

  Nagyszerű ár-érték arány. A szülők mindent megkapnak, amire a rövid utazásokhoz szükségük van.

  Előnyök

  • Kibővített funkcionalitás;
  • alacsony súly;
  • teljes körű védelem a baba számára;
  • masszív felépítés;
  • hasznos tartozékokat tartalmaz;

  Hátrányok

  • A kerekek nem mennek mindenhová, fel kell pumpálni;
  • Nagyobb, mint egy hagyományos sétapálca

  A legjobb univerzális 3 az 1-ben esernyős babakocsi

  A fiatal szülők igényeihez igazított különböző babakocsimodellek. A sokoldalú modellek akár három fő funkciót is kombinálhatnak egymással.

  CAM Combi család

  Értékelés: 4.9

  CAM Combi család

  Nagy kapacitású és funkcionális babakocsi, összecsukható mechanizmussal, születéstől 5 éves korig terjedő gyermekek számára. Négy pár kerék a stabilitás és a zökkenőmentes közlekedés érdekében, a forgó tengely szükség esetén rögzíti a helyzetét. A kivitel súlya egységek nélkül 7,9 kg, a hordozóágy súlya 4,9 kg, az autósülés súlya pedig 3,6 kg. A zsebek könnyen elfér minden szükséges dolog a baba és az anya számára.

  A Combi Family babakocsi megvásárlásával a szülők megkapják a szükséges tartozékokat – egy hordozóágyat az alváshoz, egy sétáló változatot, egy autósülést. De a minőség megkérdőjelezhető, ezért a pénzért néha érdemes egyenként megvenni.

  Előnyök

  • masszív felépítés;
  • alacsony súly;
  • Néhány modul minden alkalomra;

  Hátrányok

  • magas érték;
  • nagy méret;

  A kategória legjobbja Trófea-transzformátor

  A transzformátorok népszerűek a fiatal szülők körében, mert könnyen kezelhetők és helyet takarítanak meg.

 • ko Baby BT-1218B
 • Értékelés: 4.9

  Olvasson tovább  9 Legjobb videó bébiőrök a vásárlói vélemények szerint
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: