A 6 legjobb asztalihoki játék

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakemberrel kell konzultálni.

Az asztali hoki sok, a Szovjetunióban született ember gyermekkori játéka. A mai gyerekek virtuális világba merülnek, ezért a gondoskodó szülők megpróbálják korlátozni a csemetéik számítógépén vagy más kütyükön töltött időt. A pszichológusok teljes mértékben támogatják ezt a fajta viselkedést a felnőtteknél, mivel a játék során kialakuló élénk interakció segít megtanulni a külvilággal való megfelelő kommunikációt. Az asztali hoki például fejleszti a reakciókészséget, a figyelmet, a gondolkodást és a logikát, lehetővé téve gyermeke számára, hogy szórakozva tanuljon új készségeket.

A gyártók különböző módosításokat hoznak létre az asztali hoki számára. Annak érdekében, hogy ne dobja el a pénzét, és hogy a játék megfeleljen az összes paraméternek, itt vannak a legnépszerűbb modellek a hazai piacon. Elemezzük azokat a jellemzőket is, amelyekre érdemes odafigyelnie a választáskor.

Az Expertology áttekintette a felhasználói visszajelzéseket, és rangsorolta a 6 legjobb asztali hokijátékot.

Hogyan válasszunk egy asztali hokit

 1. Variety.4 fő típus létezik: A Play off egy klasszikus játék, amely az RFNH-játékok modellje. Kiváló minőségű kivitelezéssel és kiváló felépítéssel rendelkezik. Red
 2. A ne egy egyszerűsített változat kezdőknek. Megkülönböztetve az átlátható táblák és a gólszámláló hiánya által. A nagy sebességű játék azoknak való, akik már elsajátították az alapszintet, és készen állnak arra, hogy megnehezítsék a játékot. Jobb hangmagassággal és nagyobb korongsebességgel rendelkezik. A Stanley Cup egy NHL licencelt játék. megfelel a legtöbb embernek, mert az egyetlen különbség a klasszikus verzióhoz képest az előrefelé irányuló tükrös pozíciója.
 3. Teljes készlet. A következő elemeknek kell a dobozban lenniük: lezárt zsák kapukkal, korongokkal, játékosokkal, számlálóval; játéktér; lábak és két átlátszó tábla, valamint használati utasítás. Mindenképpen ellenőrizze, hogy minden a helyén van-e, mert a vásárlás után meglehetősen nehéz lesz bizonyítani, hogy az alkatrészek eredetileg hiányoztak, és nem mindig lehet őket saját maga hozzáadni.
 4. A tisztás és a csapok minősége.A glade (műanyag felület) legyen sík és hibátlan, horpadások, dudorok és karcolások nélkül. A réseknek nem szabadna ugródeszkának lenniük. Ha a korong az ütközéskor elakad anélkül, hogy átmenne a résen, kényelmetlen lesz ilyen felületen játszani. Ellenőrizzük a csapokat az ujjunkkal való enyhe nyomással: nem estek át a jégen – a csúszók nem törhetnek el.
 5. Keret és gépezet. Ideális esetben a fémrudaknak simának kell lenniük, simán és elakadás nélkül mozogniuk kell. A közbenső pólus nem mozdulhat el oldalirányban 1-2 mm-nél nagyobb mértékben elforduláskor. Mozgassa a bal szárnyat, figyelve arra, hogyan viselkedik a keret: ha “lélegzik”, akkor ez javíthatatlan hiba, dobja el a vásárlást.
 6. Méret.Az asztali hoki különböző méretű lehet. Az asztali hokit általában valamilyen kemény felületen állítják fel. De olyan lábas modelleket is találhat, amelyek egy teljes értékű játékasztalhoz hasonlítanak, és vizuálisan nagyon hasonlítanak egy csocsóasztalhoz. Mivel az asztalnak elegendő helyet kell biztosítania a játékosok számára, a vásárlás előtt végezze el a szükséges méréseket.
 7. Funkcionalitás. Az asztali hokimodellek különböző megvalósításokkal rendelkeznek. Vannak olyan változatok, ahol a figurák a kapu mögé csúszhatnak, így a játékosok sok új kombinációt hozhatnak létre, ami változatosabbá és bonyolultabbá teszi a játékot.
 8. Eredményjelző. Lehet mechanikus vagy elektromos. Mindkét modell előnyei és hátrányai. Válassza ki az asztali hokit az Ön számára legmegfelelőbb mérőeszközzel.
 9. Hol lehet megvásárolni.A szakértők azt javasolják, hogy vásárolja meg a játékokat a versenyeken. Oroszországban az RFNH-torna után vásárolhatsz asztali hokit. Ez a lehetőség azért jó, mert a játék már előre versenyre van felkészítve, ami azt jelenti, hogy Önnek és gyermekének semmit sem kell tennie. Az ár a mérkőzések számától függ. Ha van lehetőséged külföldre menni, ajánljuk, hogy látogass el Lettországba, ahol asztalihoki-bajnokságokat rendeznek. Egy minőségi új játékot kevesebb mint 50 euróért vásárolhat, ami lényegesen olcsóbb, mintha ugyanezt a modellt az Ön országában vásárolná meg. Az alacsonyabb ár a vámkezelési költségek hiányának köszönhető. Aki nem akar bajlódni, annak ajánljuk, hogy sport- vagy online boltokban vásároljon asztali hokit. Mindig fennáll a kockázata annak, hogy rossz minőségű terméket kapunk.

Melyik a jobb: az asztali hoki vagy az asztali foci?

Asztali hoki

Asztali foci

Előnyök

hátrányok

Előnyök

Hátrányok

Lehetővé teszi a taktikák átgondolását

csak két játékos játszhat

fejleszti a figyelmet

a labda véletlenszerűen repül át a pályán

Már az elejétől fogva izgalmas

két vagy négy játékossal játszható

A telepítéshez egy speciális helyre van szükség a szobában

Érzékeny

szórakoztató a pálya széléről nézni

Kompakt és mobil

A legjobb asztalihoki asztalok értékelése

Jelölés űr termék neve az ár
A legjobb asztali hoki rangsor 1 Alaszka (jégkorong) 12 900€
2 Red Machine Play Off 5 900€
3 Stiga Stanley Kupa 4 850€
4 Red Machine Junior 5 999€
5 Step Puzzle 2 440€
6 Szovjet 1 249€

Alaszka (jégkorong)

Értékelés: 4.9

Alaszka (jégkorong)

Első helyezett az asztalihokimodell, amely mechanikus, elemmel működő számláló helyett elektronikus eredményjelzővel van felszerelve. Nem kell áramcsatlakozást keresni. Az asztal elszállítható egy megfelelő helyre a természetben, hogy a szabadban élvezhesse a játékot. Bármilyen, akár egyenetlen felületre is felállítható, mivel a lábak emelőkkel vannak ellátva, amelyekkel könnyen beállítható a magasság, hogy a felület vízszintes legyen. A felhasználók megjegyzik, hogy a tok azonnal összeszerelve érkezik, így a játék megkezdéséhez már csak a figurák telepítése, a számolás és a lábak felcsavarozása van hátra. Két személyre tervezve, öt hokis és kapus csapat rendelkezésére áll. A pontszámok kényelmesen nyomon követhetők a monitoron, ahol a gólok megjelennek. A pálya ütésálló anyagból készült, ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

Előnyök

 • Minden jelölés megfelel a szabályoknak;
 • Viszonylag alacsony, 15 kg-os súly;
 • könnyű összeszerelés.

Hátrányok

 • a pálcák néha beragadhatnak a nyílásokba;
 • Drága – 13500 .

Red MachinePlay Off

Értékelés: 4.8

Vörös gép

A második hely a Red Machine neves gyártójának mechanikus pontszámokkal rendelkező asztali hokié lett. Nem kell konnektort keresnie a játék élvezetéhez. Ez a modern modell megtartja a szovjet időkben játszott asztali hoki tervezési jellemzőit, így a játék a fiatal és az idősebb generációknak egyaránt tetszeni fog. A pálya tartós, karcálló, 5 mm vastag MDF-ből készült. A műanyagból készült fogantyúk szilárdan a rudakhoz vannak rögzítve. Színes hajótest, amely a Szovjetunió és Kanada közötti híres meccset idézi. A termék könnyen magával vihető a látogatáshoz, a vidéken vagy a természetben, mivel mérete és súlya lehetővé teszi, hogy.

Előnyök

 • a pálcák simán, ragadás nélkül forognak;

  feltűnő házkialakítás;

 • részletes orosz nyelvű utasítások;
 • Világos és részletes rajz a hokisokról.

hátrányok

 • Drága – 9700 p.

Stiga Stanley Kupa

Értékelés: 4.8

Stiga Stanley Kupa

Harmadik helyezett a Stiga Stanley Cup asztali hokimodellje lett. Stanley Kupa szimbólumokkal díszített, és a figurák a kanadai bajnokcsapatokat (Detroit Red Wings és Toronto Maple Leafs) idézik. Litvániában gyártják, így megfelel az európai minőségi előírásoknak. A játékosok mellett kapukat, átlátszó műanyag palánkokat, korongokat és pontokat is tartalmaz. Különböző markolat minden bothoz. Míg a legtöbb más megfelelőnél a hokiütők egy irányba mutatnak, itt három játékosnál balra, a másik kettőnél pedig jobbra mutatnak. A bábukat tetszőleges sorrendben helyezheted el a táblán. A pálya formázott, így ellenáll a gyakori használatnak.

Előnyök

 • A figurák kézzel festettek;
 • Plexi biztonsági perem a kapu oldalán
 • nem csak bottal, hanem korcsolyával is játszani;
 • játék a kapuból;
 • korongkidobó van felszerelve;
 • Stabilizátor lábak.

Hátrányok

 • Viszonylag drága 5600 p.

Red Machine ‘Junior’

Értékelés: 4.7

Vörös gép

A negyedik díjat egy másik asztali hoki modell kapja a Red Machine-tól. Felszerelve egy elektronikus számlálóval és egy eredményjelző táblával, amely megjeleníti az összes szerzett korongot. Mechanikus számlálók közül lehet választani. A hang és a 3D-s figurák szórakoztatóvá és valósághűvé teszik a játékot, megteremtve egy igazi mérkőzés hangulatát. A burkolat tartós, mivel öntött műanyagból készült. Robusztus acélrudak a hokisok irányításához, és simán elfordulnak. A felállás standard, és magában foglalja a játékosokat és a kapusokat, a kapuhálót és az átlátszó táblákat.

Előnyök

 • a kapu mögötti játék;
 • Korongkidobó rendszer;
 • az asztal könnyű összeszerelése;
 • az elektronikus tábla elemmel működik;
 • lábak az emelkedés és a stabilitás érdekében.

Hátrányok

 • viszonylag drága – 5500 .

Step Puzzle

Értékelés: 4.6

Step Puzzle

Az ötödik helyen az asztali hoki áll, amely a legnagyobb játéktér (98 x 40 cm) az Oroszországban gyártottak közül. A hokisok figurái háromdimenziósak, nem pedig laposak, mint a hasonló modellek, így a játék valósághűbbé válik. A felhasználók számára bónusz lesz a készletben található két tartalék mandzsetta. A modell mechanikus számlálókkal van felszerelve. Sok felhasználó panaszkodik a gyenge építési minőségre, ezért az asztali hoki az utolsó előtti helyen áll a rangsorban. Megjegyzik, hogy a glade egy vékony organilite fóliából készült, amely rosszul van az alaphoz ragasztva, csak néhány helyen, ami idővel hullámosodik, és a korong a résekhez tapad, ami megnehezíti a játékot.

Előnyök

 • a jelölés megfelel a szabályoknak;
 • gyönyörű design;
 • a kapu mögötti játék;
 • elfogadható ár – 3 ezer. .

Hátrányok

 • arctalan játékosok;
 • Nincsenek tartalék darabok;
 • Gyenge felépítés és rossz minőségű anyagok.

Szovjet

Értékelés: 4.5

Szovjet

Bezárja a ranglista hoki gyár OmZET. A modell a Szovjetunióban gyártott klasszikus játék modern megfelelője. Glade műanyagból és fémből készült. A mechanikus számlálók lehetővé teszik, hogy nyomon kövesse az összes célt. A csomag nem tizenkét, hanem tizennégy figurát és két tartalék figurát tartalmaz, ha esetleg elvesznének. A hokijátékosok nincsenek festve, matricákat kell rájuk ragasztani, amelyek szintén a játékhoz vannak csomagolva. Bár a szovjet jégkoronghoz kötődik, a minőség itt messze elmarad a korábbi színvonaltól. A felhasználók szinte minden véleményben rámutatnak a rossz kivitelezésre.

Előnyök

 • tartalék korong és darabok;
 • alacsony költség – 1400 p.

Hátrányok

 • az alátét gyakran beragad a nyílásokba;
 • A számláló magától kapcsol;
 • a gém forog.
Olvasson tovább  A 6 legjobb antireflux formula
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: