A 6 legjobb bolha csepp macskáknak

A meleg beköszöntével a paraziták felébrednek a szabadban. A macska egy háziállat, de a rovarok könnyen rászállhatnak. Találhatók cipőkön, ruhákon vagy táskákon. Leggyakoribb kullancsok, bolhák és férgek. Ezért, hogy drága macskáink biztonságban legyenek, összeállítottuk a legjobb bolha- és egyéb parazita elleni cseppeket. Előnyük a tablettákkal és a spray-kkel szemben, hogy könnyen alkalmazhatóak és széles körű lehetőségekkel rendelkeznek a paraziták ellen. Mindegyiket a macska farára kell felvinni – ügyeljünk arra, hogy a bőrre, ne a szőrzetre vigyük fel. Ne feledje, a macska nem nyalhatja le őket, különben megmérgeződhet. Különböző ajánlásokkal és a parazitákra gyakorolt hatásokkal rendelkező termékek.

Legjobb bolha cseppek macskáknak

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb bolhák elleni cseppek értékelése macskák számára 1 MSD Animal Health Bravecto Spot On, 1 pipetta 1 194€
2 Zoetis Stronghold, 3 csepp 1 464€
3 Merial Frontline Combo, 1 cseppentő 411€
4 Ceva Vectra Felice, 3 pipetta 1 030€
5 1 pipetta 503€
6 Rolf Club, 1 pipetta 184€

MSD Animal Health Bravecto Spot On, 1 pipetta

Értékelés: 4.9

MSD Animal Health Bravecto Spot On bolhák és kullancsok ellen, 1 pipetta

A termék az USA-ból származik. Sok éve van a piacon, és a macskák számára az egyik legjobb terméknek bizonyult. Irányított cseppek, csak kullancsok és bolhák ellen. Ezért nem használható belső élősködők ellen. Alkalmazható a marmoron. Használja a kifejlett bolhák és lárváik elpusztítására. A készítmény az ixodes (vagy agyvelőgyulladásos) kullancsok ellen is hatásos. 12 órával a kijuttatás után a bolhák elpusztulnak, 48 órával a kijuttatás után a kullancsok elpusztulnak.

Ezt a terméket bolhás bőrgyulladásra ajánljuk. A Bravecto a rovarok bénulását és pusztulását okozza. A gyógyszer “alacsony kockázatúnak” minősül: minimális mellékhatásokkal jár, és nincs hatással az állat testrendszerére.

Legalább 11 hetes korú és legalább 1,2 kg tömegű macskák számára. Nem alkalmazható legyengült vagy beteg állatokon. A cseppek azonban használhatók terhesség vagy szoptatás alatt. Megállapítottuk, hogy két-három hónapig működik. A macska jellemzőitől függ. Nyolc hétnél hosszabb ideig ne használja újra. A kezelést követő három napban nem szabad fürdetni az állatot. Fő jellemzője: hatékony a más gyógyszerekkel szemben immunissá vált bolhák ellen.

Olvasson tovább  A 15 legjobb akváriumi hal

Előnyök

 • Biztonságos.
 • Hatékony.
 • Immunitással rendelkező bolhák ellen.
 • Vemhes macskáknak.

Hátrányok

 • Magas költségek.
 • Könnyen gyúlékony.
 • Csak külső élősködők esetében.

Zoetis Stronghold bolhák és férgek ellen, 3 pipetta

Értékelés: 4.8

Zoetis Stronghold bolhák és helminthesek ellen, 3 csepp

Univerzális termék a legtöbb parazita típus ellen. Azért vettük fel a rangsorba, mert kiterjedt kisállatvédelmi funkciókkal rendelkezik. Bolhák, mindenféle kullancsok és kerekesférgek ellen. Így, ha egyszer kezeli a macskát, hatékony megelőzést kap mindenféle parazita ellen. Minden rovartípus esetében emlékezni kell a termék alkalmazásának néhány sajátosságára. A Stronghold a bolhák fejlődésének különböző szakaszaiban fejti ki hatását – a petétől a kifejlett egyedekig. A cseppeket a szezon kezdete előtt egy hónappal ajánlott használni, hogy a háziállat a lehető legnagyobb biztonságban legyen. A termék egyszeri használata elegendő a fülgyulladás kezelésére. Az első alkalmazás után a hatékonyság eléri a 94%-ot, a második alkalmazás után pedig a 100%-ot.

A bolha elleni cseppek hathetes kortól használhatók. Ezek a lehető legbiztonságosabbak, és mellékhatások csak akkor jelentkeznek, ha a gyógyszer a macska belsejébe kerül. A háziállat károsodásához az adagot tízszeresen meg kell haladni. Macskáknál a Stronghold maximális hatása egy nap után jelentkezik. A gyógyszert csak a száraz szőrzetre alkalmazzák. Az állatot lehetőleg 24 órán át hagyjuk magára, de két óra elteltével már lemosható.

Előnyök

 • Ár-érték arány.
 • Biztonság.
 • Lehetőségek széles választéka.

Hátrányok

 • Gyúlékony.
 • Nem mindig működik a férgekkel.
 • Ritkán okoz kisebb allergiát.
 • Kényelmetlen cseppentő.

Merial Frontline Combo bolhák és kullancsok ellen, 1 pipetta

Értékelés: 4.7

Merial Frontline Combo bolhák és kullancsok ellen, 1 pipetta

Francia macska cseppek bolhák és kullancsok ellen. Hatásuk a rovar idegkapcsolatainak elpusztításán alapul. Így elveszíti a szaporodási képességét, és elpusztul. A Frontline Combo kétféle atka (ixodes és hellebores), bolhák, tetvek és tetvek ellen hatásos. 24 órán belül teljesen eloszlik a testben, ez idő alatt nem ajánlott a macskát megérinteni. A termék teljes hatása a kezelést követő harmadik napon kezdődik.

Az anyagot “alacsony veszélyességi fokozatba” sorolták. Enyhe irritáció szembe kerülés után. Hacsak nincs specifikus reakció az összetevőkre, az allergia nem mellékhatás. Irritáció esetén egyszerűen öblítse le a cseppeket, és adjon antihisztamint.

Olvasson tovább  A 6 legjobb kutyahordozó tekercs

Legalább nyolchetes cicáknál történő alkalmazásra. Ne használjon más termékeket a Frontline Combóval együtt, és tilos a legyengült immunrendszerű állatok kezelésére. A macskát az alkalmazást követő 48 órán belül nem szabad fürdetni. Szavatossági idő 21 nap kullancsok ellen és 1,5 hónap bolhák ellen. Ezt követően a kezelést meg kell ismételni.

A

 • Biztonság.
 • Megfizethető ár.
 • Hatékony fellépés.

Hátrányok

 • Hosszú ideig terjed a szervezetben.
 • Lehetséges allergia.

Ceva Vectra Felice, 3 pipetta

Értékelés: 4.6

Ceva Vectra Felice bolhák ellen, 3 pipetta

Francia bolha elleni szer. A minősítés megírása során megtudtuk, hogy gyakran visszaélnek vele. Mert úgy tartják, hogy a kullancsok ellen is segít. Az utasítások azonban egyértelműen kijelentik, hogy csak a bolhákat érinti. A piacon a Vectra Felice a legjobb szűken célzott bolha elleni gyógyszer, amely cseppekben kapható. 10 kg-ig alkalmas macskák számára. A jó védelem mellett a cég gondoskodott egy praktikus applikátorról is. Nem károsítja a macska bőrét, és lehetővé teszi a termék pontos adagolását.

A cseppeket hathetes kortól lehet használni a cicáknál. Az egyetlen további feltétel: a súly nem lehet kevesebb 600 g-nál. Szoptató vagy vemhes macskák esetében csak orvosi felügyelet mellett alkalmazható. A termék biztonságos és nem okoz allergiát, alig jut a véráramba. Minden eleme a szőrtüszőkön marad. Tehát nem okoz kárt, és sikeresen küzd a paraziták ellen.

Túl sok bolha esetén két hét múlva ismételt kezelés. Az alkalmazás maximális időtartama: három hónap. Ha két vagy több háziállata van, jobb, ha együtt kezeli őket (de külön szobában, hogy ne nyalják le egymásról a terméket). A gyógyszer hatásának első jelei öt percen belül jelentkeznek.

Előnyök

 • Gyors hatás.
 • Kellemes ár.
 • Maximális védelem a bolhák ellen.
 • Praktikus cseppentő.

Hátrányok

 • Más rovarok elleni védelem hiánya.

Bolhák, kullancsok és férgek elleni inspektor, 1 pipetta

Értékelés: 4.5

Bolhák, kullancsok és férgek ellen, 1 pipetta

Oroszországban Németországgal együttműködésben kifejlesztett, minden célra használható rovarriasztó szer. A listán 14 külső és belső élősködő faj szerepel. Szívférgek és ixodid atkák. A nemkívánatos vendégektől való megszabadulás sikerességi aránya 97-100%. A gyógyszer hatása károsítja a rovarok idegvégződéseit és idegrendszerét, ami a rovarok halálát okozza. Nincs fajtakorlátozás: a termék minden olyan macska számára alkalmazható, amely nem allergiás az összetevőkre. De ne feledje, hogy a termék csak enyhén veszélyes, ezért használata előtt konzultáljon állatorvosával.

Olvasson tovább  8 legjobb kutyakaparó

A cicának legalább hét hetesnek és legalább 1 kg-osnak kell lennie a kezeléshez. Vemhes és szoptató macskák kezelése csak állatorvosi jóváhagyással lehetséges. A terméket kezelésre és megelőzésre egyaránt használják. A macskát az alkalmazás után négy napig nem szabad fürdetni. Fontos elolvasni az utasításokat: minden egyes rovar esetében más-más adagolás és az Inspector. Például egy macska 12 hetente történő kezelése elegendő a bolhák és kullancsok megelőzéséhez. A fülfertőzés egy alkalmazással, vagy szükség esetén egy hónap elteltével is kezelhető. Alkalmanként a felügyelő bőrpírt és enyhe bírálatot okoz, amely esetben magától elmúlik. A cseppek toxicitása miatt nem ajánlott alapvetően féreghajtóként használni.

Előnyök

 • Erőteljes gyógymód.
 • Sokoldalú formula.
 • Széles hatókörrel rendelkezik.
 • Az ár kielégítő

Hátrányok

 • Lehetséges allergiák.
 • Az élelmiszer visszautasítása lehetséges.
 • Kényelmetlen pipetta.

Rolf Club bolhák, kullancsok és szúnyogok ellen, 1 pipetta

Értékelés: 4.4

Rolf Club bolhák, kullancsok és szúnyogok ellen, 1 pipetta

Német gyógymód külső rovarok ellen. A Rolf kizárólag külső használatra szolgál. Kilenc élősködőfaj, például bolhák, tetvek, tetvek, tetvek, kullancsok, szúnyogok és szúnyogok ellen hat. Mind a lárvák, mind a felnőttek érintettek. Ezért teljes kezelésként és profilaktikusan is alkalmazható. Működik a harapás előtt. A termék nem kerül a macska véráramába, hanem felhalmozódik a felhámon (a bőr felső rétege) és a faggyúmirigyeken. Ez teszi a legbiztonságosabbá a macska számára. A Rolf Club enyhén veszélyes és nem irritálja a bőrt, de kisebb gyulladást okozhat, ha a szembe kerül. Macskákra nem mérgező, de a nyulakra, halakra és méhekre halálos.

A cseppek 12 hetes és idősebb cicáknak ajánlottak. Beteg és lábadozó állatoknál ellenjavallt. Vemhes és szoptatós macskák számára is tilos. A kijuttatás után a rovarok két órán belül elpusztulnak. A hatóidő a következő: egy hónapig véd a kullancsok ellen, két hónapig a bolhák ellen, hét napig a szúnyogok ellen. Az ixodid atka eltávolításához cseppentsen egy cseppet a készítményből az atkára és arra a helyre, ahol rögzült, és fél óra múlva magától le fog esni. Csak 48 óra elteltével érintse meg és mossa meg a macskát.

Előnyök

 • Gyors hatás.
 • Kellemes ár.
 • Hosszú élettartam.
 • A megsemmisítés széles spektruma.

Hátrányok

 • Mérgező más állatokra.
 • Nyálkahártyával való érintkezés esetén mellékhatásokat okozhat.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: