7 legjobb elektromos ceruzahegyező

*A legjobbak áttekintése a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási ajánlásnak. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

Mindannyian szembesülünk a ceruzahegyezés szükségességével a mindennapi életben, különösen akkor, ha kisgyermekek élnek otthon. A folyamat nem mindig végződik pozitív eredménnyel. Néha, még sokféle hegyezővel is, ugyanaz történik: a pala törik, a fa morzsolódik, és a ceruza rövid hossza és kényelmetlen használata miatt a ceruza elvesztegetésre kerül.

Sokan észrevették vásárláskor, hogy a termékeket milyen jól élesítik a gyárban. Az írószergyártók kínálnak ilyen típusú élezőt az otthoni vagy irodai használatra. Az automata eszközök megkönnyítik a ceruzák elkészítését. Időt takarítanak meg, és a termék minőségétől függetlenül a várt eredményt hozzák. Egy ilyen eszközre különösen olyan irodákban és oktatási intézményekben van szükség, ahol rendszeresen használnak egyszerű vagy színes ceruzákat, és ezeket mindig élesen és használatra készen kell tartani.

Akkumulátorral vagy hálózatról működtethető. Az előbbi termékek mobilabbak, az utóbbiak erősebbek. A forgácsgyűjtő tartály általában átlátszó anyagból készül, hogy könnyebb legyen ellenőrizni, mikor van tele. Az ár ellenére, amely nagyon különbözik a kézi élezőktől, sok ügyfél választja az automatikus modelleket. Előnyeik nyilvánvalóak. Amellett, hogy rendkívül hatékony, biztonságos eljárás, amely segít bármilyen típusú ólmot néhány másodperc alatt megélezni. További előny: megtakarítás a készletek hosszabb ideig történő használatával.

Az Expertology összeállított egy listát 7 elektromos ceruzahegyezőből, amelyek sok pozitív visszajelzést kaptak a vásárlóktól. Ezek a termékek piacvezetők, és megvásárlásuk erősen ajánlott.

A legjobb elektromos ceruzahegyező értékelés

Jelölte hely termék neve ár
A legjobb elektromos akkumulátoros élező 1 ERICH KRAUSE Spirál 1 095 €
2 Elektromos ceruzahegyező Jic-Turbo 966 €
3 Feltérképezett “Turbo Twist” 935 €
4 EAGLE DYNAMIC konténerrel 880 €
Legjobb elektromos ceruzahegyezők tápegységgel 1 KW-trio 3172 7-12mm-es ceruzákhoz 4 360 €
2 tenwin So
  Art állítható élezési vastagsággal
2 490 €
3 Attache Selection 220 V 1 534€

A legjobb akkumulátoros elektromos élezők

ERICH KRAUSE Spira elektromos élező

Értékelés: 4.9

ERICH KRAUSE spirál elektromos élező

Az első a jól ismert ERICH KRAUSE irodaszer márka élezője. Az irodai modell otthoni használatra is alkalmas. Stabil felépítés és alacsony súly. Az élesítés néhány másodpercig tart, utána automatikusan kikapcsol. Az ötvözött acélból készült spirál alakú penge nem töri össze a magot és nem deformálja a fát, még rossz minőségű faanyag esetén sem.

Egyszerű, tömör design. Több árnyalatban kapható. A chiptartály nagyon tágas. Gyorsan tisztul, ha tele van. A test erős műanyagból készült. A gyártó garantálja a maximális biztonságot a használat során.

A vásárlói referenciák szerint az egyszerű kialakítás még a kezdők számára is érthető. A hegyező bármilyen sűrűségű ceruzát gyorsan, hiba nélkül élesít. A penge hosszú ideig megőrzi vágási teljesítményét a napi intenzív használat során. Egy elemkészlet 6-12 hónapig biztosítja a készülék energiaellátását.

Előnyök

 • élezési mutató;
 • nagy hulladékgyűjtő edény;
 • könnyű szétszerelés/összeszerelés;
 • kompakt méret;
 • Stílusos és divatos kialakítás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Jick-Turbo elektromos daráló

Értékelés: 4.8

Jic-Turbo elektromos élező

Ezüstöt kap egy olyan termék, amely segít elérni ugyanazt a hegyességet, mint egy gyárilag hegyezett ceruza. Rendkívül hatékony, akár 40%-kal meghosszabbítja a használatukat. Ez a mechanizmus különleges szerkezetének köszönhető, amely spirálpengével van felszerelve. 4 elemmel működik, amelyek a használat intenzitásától függően fél évtől 12 hónapig tartanak.

Az átlátszó fűrészpor tartály könnyen eltávolítható, akár egy gyermek által is. A maximális biztonságot nyújtó kialakítás felszabadítja a szülőket a rutinmunkától, és lehetővé teszi, hogy a tanuló maga tartsa szemmel tartozékait. Az élénk színek fokozzák a hangulatot és a kreativitást.

A vásárlói vélemények szerint a hegyező 3 másodperc alatt élesít, még a rossz minőségű ceruzáknál is. Az élező pálca nem törik, és nem hagy csorbát vagy csorbát a fán. A kisgyermekek könnyen kezelhetik a készüléket. Nem találhatók hibák, még kisebb hibák sem. A szakértők is ajánlják ezt a modellt, amely jó tulajdonságokkal rendelkezik otthoni és professzionális használatra egyaránt.

Előnyök

 • minőségi anyagok
 • Nagy élezési sebesség
 • speciális penge mechanizmus;
 • Stabil felépítés;
 • széles árnyalatválaszték.

Hátrányok

 • nem azonosított.

A Maped “Turbo Twist” elektromos élező

Értékelés: 4.7

Maped elektromos élező

A harmadik sorban található az élező, amely automatikus és kézi üzemmódban is használható. 4 AA elemmel működik. Ha a felső piros rekesz le van választva, a ceruzák mechanikusan kihegyezhetők. Kiváló minőségű acélból készült penge. Két tartalékot tartalmaz, a fő lapát mellé csavarozva. Bármilyen sűrűségű, éles rudakat készít, a fakeretben nem keletkeznek dudorok.

A folyamat nagyon egyszerű és gyors. Rövid idő alatt egy készlet ólom- vagy színes ceruza kihegyezhető, minimális hosszveszteséggel. A készülék stabilan áll a felületen. Kényelmes alakja is van, és jól illeszkedik az ecsetbe. A könnyű és kompakt készülék mindig kéznél van, amikor szükség van rá, mivel minimális helyet igényel az iskolatáskában vagy az aktatáskában.

Átlátszó chip-tartály. a hulladék könnyen eltávolítható, akár gyermekek által is, felnőtt segítsége nélkül. A megfizethető ár magas hatékonyság mellett sok felhasználó számára fontos szempont a vásárlás során.

Előnyök

 • általánosan használható;
 • csúszásmentes burkolat;
 • ergonomikus forma;
 • éles pengék;
 • tartalék pengék a készletben.

Hátrányok

 • nem észlelhető.

EAGLE DYNAMIC elektromos élező tartályos élezővel

Értékelés: 4.6

EAGLE DYNAMIC elektromos élező tartályos élezővel

A negyedik tér az irodaszereké, amelyek a lehető legjobban ötvözik a funkcionalitást, a tartósságot, a minőséget és a költségeket. Az egyszerű kialakítás felnőttek és gyermekek számára egyaránt használható. A 8 mm átmérőjű ceruza 2-3 másodperc alatt kihegyezhető a nagy teljesítményű elektromos motornak köszönhetően. A készülék AA elemekkel működik. a vágókés ötvözött acélból készül.

Ergonomikus kialakítás nem zsúfolja a teret. az élező szilárdan áll a felületen, és csökkentett zaj és rezgés jellemzi. A forgácsgyűjtő edény nagyon nagy kapacitású. Lehetőség van egy nagy adag ceruza kihegyezésére, mielőtt a polírozás megkezdődne.

Az ügyfelek elégedettek a termékkel. A ceruzák minden puhasági szintje gond nélkül kihegyezhető, tökéletesen sima fakeretet hagyva maga után. Még ha a termék rossz minőségű is, nem törhet el vagy deformálódhat. Egy 4 elemes készlet elég hosszú ideig tart. Maximális biztonság a felhasználó számára.

Előnyök

 • gyors és kiváló minőségű élezés;
 • kompakt méret;
 • kényelmes kezelés;
 • a tartály könnyű tisztítása.

Hátrányok

 • nem észlelt éles pengéket.

A legjobb elektromos ceruzahegyezők tápegységgel

KW-trio 3172 elektromos ceruzahegyező 7-12 mm átmérőjű ceruzákhoz

Értékelés: 4.9

KW-trio 3172 Elektromos ceruzahegyező 7-12 mm átmérőjű ceruzákhoz

Ebben a kategóriában az oktatási és kutatási intézményekben történő professzionális használatra szánt készülék a vezető. Alkalmas 7-12 mm átmérőjű zsírkrétákhoz és grafitceruzákhoz. A kiváló minőségű vágómechanizmus másodpercek alatt élesre vágja a palát és tökéletesen simává varázsolja a fakeretet. Megszünteti a törékenységet, a termékek akár kétszer olyan hosszú ideig is eltarthatnak, mint a mechanikus élezővel élezett termékek.

Stabil kialakítás. Nem mozog a folyamat során a gumírozott aljzatnak köszönhetően. Felborulás esetén a készülék automatikusan kikapcsol. A chip-tartály tiszta és elég tágas. Az élező tartós, prémium minőségű anyagokból készült; A reszelő-élező ergonomikus formája az élező külső oldalán látható. A test fémből készült, tartós és biztonságos műanyag alkalmazásával.

könnyen tisztítható, gyorsan szétszerelhető/összeszerelhető. A megnövelt élettartamot az erős motor és az önélező penge biztosítja. A meglehetősen magas ár ellenére az élezőt otthoni használatra is megvásárolják, ami további időt, erőfeszítést és pénzt takarít meg a már rendelkezésre álló kreativitási készletek hosszabb alkalmazásához.

Előnyök

 • széles körű felhasználás;
 • Professzionális sorozat;
 • éles kés, amely nem tompul;
 • Önműködő kikapcsolás forduláskor
 • hosszú hálózati kábel.

Hátrányok

 • Modell átlagár – 4500 rbl.

Tenwin So
  Art állítható élezési vastagsággal

Értékelés: 4.8

  tenwin So<ul></div><p>Művészet állítható élezési vastagsággal” src=”/wp-content/uploads/2023/09/8901666666197901-487-.jpg” height=”400″ title=”tenwin elektromos ceruzahegyező So</p><ul>Művészet állítható élesítési mélységgel”><p>A második a multifunkcionális élező penge, amely nagy hatékonysággal rendelkezik. 6-11 mm átmérőjű kerek és hatszögletű ceruzákhoz tervezték. Az ólom élessége igény szerint beállítható. Ehhez van egy gomb a testen. A stabil műanyag ház szilárdan áll a felületen a folyamat során. Az élezési művelet automatikusan leáll, amikor az élezési folyamat befejeződik.</p><p>A hulladéktároló nagy kapacitású, ritkán tisztítható, és könnyen össze- és szétszerelhető. Minőségi acélból készült fém pengék. Nem tompul, és intenzív napi használat mellett is megőrzi tulajdonságait. a fekete vagy fehér ház elérhető – így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő optimális modellt. Tömör design és ugyanakkor elég modern is.</p><p>Az elektromos élező tökéletesen ellátja feladatát. Minden minőségi ceruza azonnal éles lesz anélkül, hogy az ólom összetörne vagy a termék hossza csökkenne.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>az élezési vastagság beállítása</li><li>csúszásgátló alja;</li><li>bármilyen ceruzaformához;</li><li>fémpenge, amely nem éleződik;</li><li>könnyű szétszerelés/összeszerelés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h3>Attache Selection 220 V-os elektromos élező</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=ATTACHE KIVÁLASZTÁS 220 V

A harmadik helyet az élesítő foglalja el, amelyet aktívan használnak az óvodákban és az iskolákban, otthon és az irodában. 6,5-8 mm átmérőjű ceruzákhoz tervezték. Nagyméretű hulladékgyűjtő átlátszó műanyagból. Automatikusan be- és kikapcsol. Gumibevonatú talp a maximális stabilitás érdekében. Az 1,52 m hosszúságú kábel lehetővé teszi a konnektortól távolabb történő felszerelést.

A nagy széntartalmú kések mechanizmusa spirál alakú. Nem tompulnak és intenzív használat során is megőrzik tulajdonságaikat. A kialakításban van egy rekesz a már kihegyezett ceruzák számára. Stílusos design fekete és fehér árnyalatokban, bármilyen belső térbe illeszkedik.

A vélemények szerint a hegyező segít hosszabb ideig használni a sima és színes ceruzákat. A gyors élezés lerövidíti az előkészítési folyamatot, és több időt hagy a kreativitásra. Vonzó megjelenése miatt nagyszerű ajándékozási lehetőség.

Előnyök

 • automatikus indítás/leállítás;
 • nagy kapacitás a forgácsok számára;
 • Ceruzatartó rekesz;
 • Robusztus minőségi anyagok;
 • Hosszú élettartamú vágófej.

Hátrányok

 • nem azonosított.
Olvasson tovább  11 Top festőállványok
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: