17 a legjobb otthoni fagyasztók közül

*A szerkesztő véleménye szerint a legjobb. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

Ön egy tágas konyhával rendelkező családi házban él? Minden nyáron hatalmas mennyiségű húst, halat és bogyós gyümölcsöt termelsz? Ebben az esetben külön fagyasztóra van szüksége. És hogy biztosan a megfelelő választást válassza, érdemes megnézni a legjobb modellekből összeállított válogatásunkat.

Hogyan válasszunk fagyasztót

Annak meghatározásához, hogy melyik fagyasztó a megfelelő az Ön számára, a fagyasztó méretét a rendelkezésre álló helyhez kell igazítania. A helyzet az, hogy az összes létező modell feltételesen két típusra oszlik:

 1. Kompakt fagyasztók – ahol a magasság elég alacsony ahhoz, hogy egy asztal vagy íróasztal alatt elférjen. Ezeket a fagyasztókat számos szállodai szobában és néhány társasházi lakásban találja.

 2. Hagyományos fagyasztók – ezek mérete megegyezik a hagyományos hűtőszekrény-fagyasztóéval.

Természetesen érdemes megvizsgálni a konyhabútorba integrálható, süllyesztett fagyasztó lehetőségét is. Ezeket a modelleket azonban csak korlátozott mennyiségben gyártják, így viszonylag ritkán találni őket a boltokban.

Azt is át kell gondolnia, hogy a fagyasztószekrénye önálló fagyasztó lesz-eNincs Frost technológia. Egy ilyen készülék nem igényel rendszeres leolvasztást az egész élettartama alatt, mivel a benne található ventilátorok küzdenek a fagy és a jég kialakulása ellen. De ez a fajta fagyasztó drágább, mint a kézi leolvasztással működő társa. Ami egyébként önmagában még mindig nem fogja aktívan gyűjteni a jeget, különösen, ha jó minőségű az építési minősége. A modern fagyasztók nem szovjet gyártmányú készülékek, amelyeket kéthavonta vagy még gyakrabban kellett leolvasztani.

Ezután a hangerőre kell gondolnunk. Logikus, hogy a kompakt modellek kevésbé tágasak, míg a standard modellek olyan nagyok lehetnek, amekkorát csak akar. Egy 90-110 literes diákfagyasztó elég, míg egy három- vagy négytagú családnak egy 150-200 literes fagyasztóra van szüksége. Hacsak nincs beépített fagyasztórekesszel rendelkező hűtőszekrénye. A piacon különösen nagyméretű fagyasztók is találhatók, akár 350 literes kapacitással. Ezeket például éttermekben és más vendéglátóhelyeken használják.

A különböző fagyasztókosztályuk tekintetében különböznek egymástól.Az adatlapon a csillagok száma alapján azonosítható. Javasoljuk, hogy legalább *** minősítésű hűtő-fagyasztó készüléket vásároljon – ez a készülék a legtöbb élelmiszert akár hat hónapig is képes -18°C-on tartani. Vannak fagyasztók is a **** alatt, ahol a hőmérséklet még tovább csökkenhet, így akár egy évig is tárolható.

Azt is javasoljuk, hogy tekintse meg közelebbről afagyasztási kapacitás. A fagyasztóba egyszerre betehető tételek száma ezektől a tulajdonságoktól függ, például attól, hogy mikor hozza haza őket a boltból. Ha nyulakra vadászik vagy nyulakat tart, célszerű 15-17 kg/nap fagyasztási kapacitású fagyasztót választani. A többiek számára egy sokkal kisebb érték is elegendő.

A fagyasztó kiválasztásakor figyeljen oda az esetleges extra funkciókra:

 1. az ellenőrzés típusa– lehet elektronikus vagy mechanikus. Ez befolyásolja, hogy milyen pontosan tudja beállítani a hőmérsékletet. A gyakorlat azt is mutatja, hogy a mechanikus ellenőrzés kevésbé megbízható.

 2. Gyors fagyasztási funkció– az élelmiszerek jobb megőrzése, ha nem fagyasztott állapotban kerülnek a fagyasztórekeszbe.

 3. Csatlakozás az intelligens otthonhoz vagy okostelefonhoz– Lehetővé teszi a fagyasztó távoli működtetését. Valószínűleg a legkevésbé fontos funkció.

 4. Gyermekzár– hasznos, ha olyan gyermeke van vagy tervezi, aki szeret mindenféle gombot megnyomni. Ez vonatkozik az elektronikus vezérlésre, ahol a gombok és a kijelző jól látható helyen vannak.

 5. Alacsony energiaosztály Automatikus átkapcsolás alacsony energiafelhasználású üzemmódba részleges terhelésnél– Ritka, de nagyon hasznos energiatakarékos funkció.

Bármely fagyasztó műszaki leírása számos egyéb paramétert tartalmaz. Ezek közül az egyik legfontosabb az energiafogyasztás osztálya. Ideális esetben legalább A+. Sok gyártó becslést is ad arról, hogy pontosan hány kWh-t használ el évente egy átlagos fagyasztó, így képet kaphat arról, hogy mennyi pénzbe fog kerülni a fagyasztó fenntartása.

Az éghajlati osztály tekintetében, ha a készüléket hivatalos kiskereskedőtől vásárolja, ezt figyelmen kívül hagyhatja, mert pontosan megfelel az éghajlati zónánknak. Minden más esetben győződjön meg arról, hogy a műszaki adatlapon szerepelnek-e az ST. A zajszint miatt sem kell aggódnia – a gyártó által megadott adatok gyakran messze vannak az igazságtól. Ehelyett a legjobb, ha elolvassa a vásárlói véleményeket és a részletes értékeléseket, amelyek ezt a pontot külön tárgyalják.

Egyébként a valódi ügyfelek véleménye alapján állítottuk össze a rangsorunkat. Ha az emberek azt írják, hogy a készüléknek jelentős hátrányai vannak, akkor szinte semmi esélye, hogy bekerüljön a válogatásunkba. Megnéztük a kereskedelmi kiadványok értékeléseit is, amelyek általában konkrét teszteket és az azokból származó számadatokat tartalmaznak.

Top fagyasztó gyártók

 1. Samsung– Ez a dél-koreai vállalat hosszú évek óta hűtőszekrények gyártására szakosodott. De vannak olyan fagyasztók is a kínálatában, amelyek gyakran számos egyedi technológiával rendelkeznek – például intelligens otthoni csatlakoztathatósággal.

 2. ebherr– a dömperek és egyéb anyagmozgató berendezések neves német gyártója. Hűtőberendezéseket is gyárt, beleértve a fagyasztókat is.
 3. Indesit– Az olasz készülékgyártó. 1975 óta létezik, de 2014-ben a Whirpool Corporation vásárolta meg. A fagyasztókat azonban továbbra is az olasz márkanév alatt értékesítik.

 4. Electrolux– A svéd óriás, amely főként a nagyméretű készülékekre specializálódott. Gyakran ezek a termékek számos modern technológiát kapnak, amelyek miatt nagyon magas árcédulával rendelkeznek.

 5. Haier– 1984-ben alapított kínai vállalat. Most jó termékeket gyárt viszonylag alacsony áron. E cég fagyasztóit számos országban, köztük Oroszországban is megtalálhatja.

 6. Midea– Kínai háztartási készülékgyártó, amelyet 1968-ban alapítottak. Egyes termékek a Samsung és más nemzetközileg elismert vállalatok tulajdonában lévő gyárakból származnak. A Midea fagyasztók kialakítása ezért egy kicsit túlságosan is ismerősnek tűnhet.

 7. Bosch– 1886-ban alapított német vállalat. Sokféle háztartási készüléket, valamint autóelektronikát gyárt. A Bosch fagyasztók rengeteg modern technológiával és hosszú élettartammal rendelkeznek.

 8. ATLANT– a minszki hűtőgépgyár termékeit ezen a márkanéven forgalmazzák. Mivel egy szomszédos országból szállítják, a végső ár gyakran meglehetősen kedvező.

 9. Biryusa– a Krasznojarszki Hűtőszekrénygyár tulajdonában lévő védjegy. A vállalatot 1963-ban alapították. Elsősorban olcsó hűtőberendezések létrehozásával foglalkozik. Ne várjon semmilyen szokatlan technológiát a Biryusa fagyasztóitól. Ezek közül néhány modell No Frost rendszer – legalábbis az ő javukra.

 10. BEKO– a török háztartási készülékgyártó tulajdonában lévő márka. 1967 óta létezik. Többnyire viszonylag olcsó termékeket forgalmaznak ezen a néven. Ezért ne várjon szokatlan funkciókat egy Beko fagyasztótól.

 11. Dexp– Ez a márka a kifejezetten a DNS kiskereskedelmi lánc számára gyártott, viszonylag olcsó fagyasztókat jelenti.

A legjobb fagyasztók

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb kompakt fagyasztók 1
 • ebherr FrostProtect Gsl 1223
 • 20 810 €
  2
 • ebherr GN 1066
 • 22 920 €
  3 Haier HF-82WAA 13 180 €
  4 Midea MCF-3084W 12 800 €
  A legjobb No Frost fagyasztók 1
 • ebherr GN 3023
 • 51 890 €
  2 Samsung RZ-32 M7110SA 51 620 €
  3 Beko RFNK 290E23 W 25 500 €
  4
 • ebherr GN 2323
 • 37 500 €
  5 Indesit DFZ 4150.1 S 19 760 €
  6 Gorenje FN 6191 CX 35 150 €
  7 ATLANT M 7606-100 N 27 955 €
  8 Biryusa 646SN 20 290 €
  A legjobb kézi leolvasztású fagyasztók 1
 • ebherr GP 2733
 • 45 490 €
  2 ATLANT M 7204-100 22 970 €
  3 NORDFROST DF 168 WAP 19 695 €
  4 Indesit DSZ 4150.1 17 490 €
  5 Biryusa 114 14 789 €
  A legjobb beépített fagyasztók 1 Bosch GIN41AE20R 60 299 €
  2
 • ebherr SUIG 1514
 • 53 990 €

  A legjobb kompakt fagyasztók

 • ebherr FrostProtect Gsl 1223
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>ebherr FrostProtect Gsl 1223″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/1316666198071-617.jpg” height=”421″ title=”</p><li>ebherr FrostProtect Gsl 1223″><p>A kompakt fagyasztót általában pénzhiány miatt vásárolják meg. Ha nincs ilyen problémája, akkor javasoljuk, hogy nézze meg a következő oldalakat</p><li>ebherr FrostProtect Gsl 1223. Ez az egyik legszebb és legelegánsabb fagyasztó, amelynek magassága legfeljebb 85 cm. Ezüstös kivitelű és kényelmes fogantyúval rendelkezik. A belső térfogat 98 liter, ami bőven elegendő egy személy számára. A fagyasztási teljesítmény meglehetősen jó – akár 11 kg/nap. Ez azt jelenti, hogy a rekeszt egyszerre teljesen feltöltheti a semmiből – az ételek a lehető leggyorsabban lefagyasztásra kerülnek. A finomságok közé tartozik a hosszan tartó hűtőlánc áramkimaradás esetén – csak egy vagy több nappal később emelkedik a hőmérséklet az elfogadhatatlan szintre.<p>Nem csak a vonzó dizájn teszi ezt a modellt olyan drágává. Azon kevés fagyasztók egyike, amelyek fűtetlen helyiségben működnek. A környezeti hőmérséklet akár -15°C-ra is csökkenhet, ami nem károsítja a készüléket. Ez lehetővé teszi, hogy például egy erkélyen vagy az alagsorban helyezzék el. Vannak más jellemzői is ennek a modellnek, amelyeket Elena röviden ismertet a Yandexen található áttekintésében.A piac: “A fagyasztó tökéletesen illeszkedik a meglévő belső térbe. Csendes, kényelmes magasság. Az ajtó felakasztásával teljesen elégedett a vásárlással”. Valójában a készülék csak az első üzembe helyezéskor okoz zajszintbeli különbséget, és a második napon szinte teljesen hangtalan lesz. Hozzá kell tenni, hogy ez a fagyasztó az energiafogyasztás szempontjából is jó – évente legfeljebb 190 kWh-t fogyaszt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kompakt méret;</li><li>Nem rossz tárolókapacitás;</li><li>Jóképű;</li><li>A+ energiaosztály;</li><li>Nagy fagyasztási kapacitás;</li><li>Hosszú élettartamú autonóm hűtőtárolás;</li><li>A hőmérséklet-emelkedés hangjelzéssel jelzi;</li><li>A polcok edzett üvegből készültek;</li><li>Minimális zajszint;</li><li>Nem fűtött térben is elhelyezhető.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas költségek.</li></ul><h3><li>ebherr GN 1066</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=<li></div><p>ebherr GN 1066″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/916161666198071-3217.jpg” height=”425″ title=”</p><li>ebherr GN 1066″><p>Ez a kompakt hűtő-fagyasztó viszonylag magas árcédulával rendelkezik. De ez ésszerű, mivel a készülék számos modern technológiával rendelkezik. Például ez egy ritka, 85 cm magas modell No Frost rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy van hely a ventilátorok számára, amelyek igyekeznek a fagyot a lehető leggyorsabban eltávolítani, hogy az ne váljon jéggé. Ennek eredményeképpen számíthat arra, hogy</p><li>Az ebherr GN 1066 készülék teljes élettartama alatt nem igényel leolvasztást!<p>A ventilátorok jelenléte ellenére ez a modell alacsony energiafogyasztással büszkélkedhet. A osztályú minősítés erre+. És ha szüksége van rá, a készülék szuperfagyasztás funkcióval is rendelkezik. Az energiafogyasztás aktiváláskor megnő, de a fagyasztási kapacitás eléri a hihetetlen 14 kg/nap értéket! Egy vödör friss bogyós gyümölcs is elfér benne – az édesség pillanatok alatt megfagyasztódik!</p><p>Egyéb pozitív jellemzők</p><li>Az ebherr GN 1066 dicséretet érdemel, mert áramkimaradás esetén is tartósan megőrzi a hideget. Különösen, ha a mellékelt újratölthető akkumulátort használja. A fagyasztó akár 30 órán át is képes alacsony hőmérsékleten tartani áram nélkül. Ez egy kiváló eredmény, amely a legtöbb ma kapható fagyasztó esetében elérhetetlen!<p>A többi jellemző valószínűleg nem fogja meglepni Önt. A hőmérséklet-jelzés az ilyen árcédulával rendelkező készülékben szokásosnak tűnik. És a 91 literes kapacitás teljesen normális. Üvegpolcokkal is rendelkezik, amelyek szinte bármilyen súlyt elbírnak. A zajszint pedig nem haladja meg a 42 dB-t még akkor sem, ha a ventilátorok be vannak kapcsolva. Nem feledkezve meg a változtatható ajtópántról.</p><p>Végül kiemeljük Vladislav értékelését, amelyet a “Yandex” oldalon hagyott.A piac.” “Tetszett az elektronikus vezérlés -14 és -28 fok közötti beállítással. Háttérvilágítású kijelző, amely kikapcsol, amikor a hőmérséklet eléri a kívánt hőmérsékletet, és újra bekapcsol, amikor az ajtót kinyitják”. Egyébként gyermekbiztos, így egy gyermek, aki szeret mindenféle gombot megnyomni, nem befolyásolja a fagyasztó működését.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>A No Frost rendszer bevezetésre került;</li><li>Kényelmes elektronikus vezérlés;</li><li>Van egy hőmérséklet-kijelző;</li><li>Nagyon hosszú autonóm hidegtartás;</li><li>A+ energiaosztály;</li><li>Nagy fagyasztási kapacitás;</li><li>Üvegpolcokat használnak;</li><li>Alacsony zajszint;</li><li>Az ajtó újra felakasztható;</li><li>Jelzés, ha a hőmérséklet emelkedik.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas költségek.</li></ul><h3>Haier HF-82WAA</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Haier HF-82WAAHaier HF-82WAA

  Ez a 84 cm-es fagyasztó három átlátszó fiókot kínál a felhasználónak. Teljes térfogatuk 82 liter. Még egy kétfős család is elég, nemhogy egy diák. De lássuk be, nem ez a legolcsóbb fagyasztó, így nem mindenki engedheti meg magának. De emellett nagyon kevés karbantartást igényel – jó eséllyel egyáltalán nem kell majd a leolvasztással foglalkoznia.

  A készülék az A energiahatékonysági osztályba tartozik+. Pontosabban, évente körülbelül 175 kWh-t fogyaszt. Oroszország legtöbb részén ez azt jelenti, hogy a fagyasztó egy éves használata körülbelül 800 rubelbe kerül.

  A készülék kezelőpanelje egy kis kijelzővel rendelkezik. Pontosan megmondja, milyen hőmérsékleten van éppen a fagyasztóban. Az első bekapcsolás után gyorsan eléri a -18°C-ot, ahogy egy Naro-Fominsk-i lakos írta a HF-82WAA-ról szóló értékelésében Otsovikban. Nem tudja véletlenül megváltoztatni a működési módot, mivel a gombok három másodperc után zárolódnak. Jó hír a gyermekes szülőknek. És ami még fontosabb, a zaj hiánya. A fagyasztórekesz közvetlen közelében végzett mérések szerint a hangerő nem haladja meg a 36 dB-t. A zajszint csak akkor nőhet, ha egyszerre sok ételt teszünk bele. Megengedett, mivel a fagyasztási kapacitás legfeljebb 9 kg/nap.

  A jó hír az, hogy

  • A+ energiaosztálynak felel meg;
  • Az ajtó csuklós lehet;
  • Alacsony zajszint;
  • Hőmérséklet kijelzővel rendelkezik;
  • Méretéhez képest tisztességes kapacitás;
  • Nem olyan drága;
  • A fiókok eltávolíthatók.

  Hátrányok

  • A változások nem azonnal láthatóak a kijelzőn;
  • A kiegyenlítő lábak habot kaphatnak.

  Midea MCF-3084W

  Értékelés: 4.7

  Midea MCF-3084W

  Ezt a modellt inkább fagyasztóládának kellene nevezni. Ez annak köszönhető, hogy felfelé nyíló fedelet használ. Van egy kétségtelen előnye, amelyet egy DNS-ügyfél véleménye ismertet: “Kisméretű, de tágas fagyasztót kerestem. A lar. A polcok hiánya és a nem nagy teljes méretek miatt ez a készülék nagyon nagy nettó térfogatot biztosít. A felülvizsgálat azt is mondja, hogy csendes. A mérések a készülék közelében valóban elérik a 40 dB-t, és akkor is csak ritkán.

  A fagyasztó belső térfogata 99 liter. Ez rekord egy olyan modell esetében, amelynek magassága nem haladja meg a 85 cm-t. A vevőnek a két évre kiterjesztett jótállási idővel is elégedettnek kell lennie. Ezzel nem minden termék büszkélkedhet ettől a gyártótól, még Németországban sem!

  Ahogy kell, elektronikus vezérlést használ. A kis kijelző képes jelezni a hőmérsékletet, amelyre a rekeszben lévő levegő lehűlt. A készülék nem ad hangjelzést, ha a hőmérséklet túl magasra emelkedik. De nem is kell, mert gyakorlatilag lehetetlen nyitva hagyni a fagyasztó fedelét.

  Ez a modell az A energiahatékonysági osztályba tartozik+. A tervezett évi 168 kWh-t szinte lehetetlen túllépni. Még akkor is, ha rendszeresen használja a szuperfagyasztó üzemmódot. A helyzet az, hogy a fagyasztási kapacitás itt csak 4,5 kg/nap. Ha nem tervezi, hogy sok bogyót hoz a vidékről, akkor ez a paraméter megfelel Önnek. Igaz, a bogyók tárolására sem a legjobb megoldás – véletlenül összetörheti őket más élelmiszerekkel együtt.

  Előnyök

  • A világ legjobb fagyasztók No Frost hőmérséklet-kijelzővel;
  • Hatalmas mennyiség ehhez a mérethez képest;
  • Nem túl drága;
  • Alacsony zajszint;
  • Nagy energiájú osztály.

  Hátrányok

  • Nem mindenki fogja ezt kényelmesnek találni;
  • Eleinte kellemetlen műanyagszaga van;
  • Nem túl nagy fagyasztási kapacitás.

  A legjobb No Frost fagyasztók

 • ebherr GN 3023
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>ebherr GN 3023″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/9961666198071-217.jpg” height=”430″ title=”</p><li>ebherr GN 3023″><p>Ez a fagyasztó a megszokott fehérre festett fémházzal rendelkezik. Az ajtó könnyen kezelhető fogantyúval van ellátva, míg a nyolc rekesz belül rejtve van. A fagyasztórekesz nettó térfogata 257 liter. Elég hely hatalmas mennyiségű hús, hal, bogyós gyümölcsök és egyéb élelmiszerek számára. Vegye figyelembe, hogy a polcok edzett üvegből készültek – hosszú évekig megőrzik tökéletes megjelenésüket.</p><p>Magasság</p><li>Az ebherr GN 3023 184 cm hosszú. Egy energiahatékony kompresszor működteti, amely gyakorlatilag csendes – a vonatkozó mérések szerint mindössze 41dB. A készülék évente körülbelül 312 kWh-t fogyaszt. Ennél a méretnél és kapacitásnál a számadat az A osztálynak felel meg+. A No Frost rendszer, amely azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a rendszeres időközönkénti leolvasztás miatt, örömteli látvány.<p>A fagyasztó ajtaja hihetetlenül könnyen nyílik, a külső és belső nyomáskülönbség ellenére. Ez a toló jelenlétének köszönhető. Ha a belső hőmérséklet túl magas, a készülék hangjelzést ad és a fények villognak. Áramkimaradás esetén legalább 20 órán keresztül alacsony hőmérsékleten maradhat.</p><p>Szinte minden, a német vállalat által tervezett fagyasztószekrény</p><li>Az ebherr elektronikus vezérlés és hőmérséklet kijelző. Ez a modell nem kivétel a szabály alól. Azonban még mindig lehet választani az utóbbi végrehajtását – inkább négyzet alakú piktogramok vannak, mint konkrét számok. Nagyon magas, akár 20 kg/nap fagyasztási kapacitással is büszkélkedhet.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Kiváló tárolókapacitás;</li><li>A+ energiaosztály;</li><li>Van egy hőmérsékletjelzés;</li><li>Nagy fagyasztási kapacitás;</li><li>Kényelmes élelmiszer elhelyezés;</li><li>A fogantyú kiegészül egy tolókarral;</li><li>A No Frost rendszer bevezetésre került;</li><li>Alacsony zajszint;</li><li>A hőmérséklet-emelkedés jelzése.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas költségek;</li><li>A pontos hőmérsékletet azonban nem lehet leolvasni a belsejében.</li></ul><h3>Samsung RZ-32 M7110SA</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Samsung RZ-32 M7110SA

  Azt szeretné, hogy a fagyasztószekrénye legyen a konyhája ékköve? Ebben az esetben a Samsung RZ-32 M7110SA megvásárlását javasoljuk. A modell stílusos formája ezüstszínű burkolattal és elegáns fogantyúval rendelkezik. Az ajtó felső részén van egy hely a kellően nagy kijelzőnek, amely lehetővé teszi a fagyasztó vezérlését. Különösen akkor használhatja a sokkfagyasztás funkció aktiválásához, ha nagy mennyiségű élelmiszert tesz bele. A kijelző a rekeszben lévő pontos hőmérsékletet is mutatja.

  A készülék kapott egy tolókészüléket, amely lehetővé teszi az ajtó problémamentes nyitását. Ha hosszú ideig nyitva van, a fagyasztókamra csipogni kezd. Csukott ajtóval ez a modell még egy hosszabb áramszünetre is felkészült – a hideg legalább 12 órán keresztül tartható meg.

  A Samsung RZ-32 M7110SA fagyasztó támogatja a No Frost technológiát. Így biztos lehet benne, hogy nem lesz fagy, sőt, még inkább nem lesz jég a belsejében. ugyanakkor a ventilátorok nagyon halkan működnek, a zajszint nem éri el a 41 dB-t. Ami azonban több, mint amire számíthat, mivel inverteres motort használ. Emellett energiatakarékos is.

  Ennek a 185 cm-es készüléknek a hasznos térfogata 315 liter. Összesen 7 fiók és polc az ajtó mögött rejtve. Érdekes módon ez egyike azon kevés fagyasztóknak, amelyeknek még polcai is vannak az ajtón – mint a megszokott hűtőszekrényeinkben. A modell másik megkérdőjelezhetetlen előnye a 21 kg/nap fagyasztási kapacitás. Ha a hátrányokról beszélünk, a legfontosabbat Maxim Vasziljev írta le, aki a “Yandex” -en hagyta el a “Yandex.Markete értékelése: “A fény csak a fagyasztó tetején van. A sötétségben nehéz bármit is látni a közepénél lejjebb”. De lássuk be – az emberek ritkán használják a fagyasztórekeszüket anélkül, hogy felkapcsolnák a konyhában a villanyt.

  A

  • Alacsony zajszint;
  • Nem különösen nagy energiafogyasztás;
  • A tolófogantyút használják;
  • Kiváló kapacitás;
  • A hőmérsékletet jelzi;
  • Nagyon nagy fagyasztási kapacitás;
  • Vonzó kialakítás;
  • Jégkészítővel felszerelve;
  • A No Frost rendszer bevezetésre került;
  • Jelzi, hogy az ajtó hosszú ideig nyitva van.

  Hátrányok

  • Magas költségek;
  • Csak a kamra felső része van háttérvilágítással ellátva;
  • Nem túl hosszú autonóm hidegtartás.

  Beko RFNK 290E23 W

  Értékelés: 4.7

  Beko RFNK 290E23 W

  Ez egy viszonylag kis fagyasztórekesz, amelynek magassága nem haladja meg a 171 cm-t. Ennek ellenére hasznos térfogata eléri a lenyűgöző 290 l-t. Három üvegpolc és négy műanyag fiók rejtőzik az ajtó mögött. Kellemes, hogy minden erőfeszítés nélkül kinyílik az ajtó, amiért köszönetet kell mondania a tolókának.

  Ez a modell megfelel az A energiahatékonysági osztálynak+. Pontosabban, évente 310 kWh-t fogyaszt. Vagy egy kicsit több, ha rendszeresen aktiválja a szuperfagyasztás üzemmódot. A fagyasztási kapacitás eléri a 16 kg/napot. Ez a minősítés még a kertész számára is elegendő, aki minden nyáron nagy mennyiségű bogyót termel.

  Amikor a fagyasztórekeszben a hőmérséklet elfogadhatatlan szintre emelkedik, fényjelzés jelenik meg. Egyébként a készülék ajtaján van egy kijelző, amely lehetővé teszi az aktuális hőmérséklet leolvasását és szükség esetén megváltoztatását. Áramkimaradás esetén 18 órán át tartja a hideget a házban.

  Sok fagyasztó már No Frost technológiával büszkélkedhet. Nem kell leolvasztani és Beko RFNK 290E23 W. Ez a fagyasztó viszonylag alacsony árcédulával rendelkezik, ezért itt olcsó alkatrészekre számíthat. De nem, a gyártó nagylelkűen spórolt a szinte hangtalan ventilátorokkal és a szilárd kompresszorral. A megfelelő mérések szerint legfeljebb 40 dB. Egy alak, amely még egy stúdiólakásban is elfér.

  Itt egy utolsó megjegyzés Elenától, aki ezt a modellt a Sidex online boltban vásárolta: “A megjelenés nagyszerű, sokkal szebb, mint a cég más termékei”. Valóban, a Beko termékek általában nem elégedettek a dizájnnal, míg ez nem probléma.

  Előnyök

  • A polcok tartós üvegből készültek;
  • Az A+ energiahatékonysági osztályba tartozik;
  • Egy tolókarral ellátott fogantyút használnak;
  • Nagy fagyasztási teljesítmény;
  • Nem került sor Frost-támogatásra;
  • Értesít, ha a hőmérséklet emelkedik;
  • Hosszú autonóm hűtőtárolási idő;
  • Hőmérsékletjelzés;
  • Nagy kapacitás;
  • Alacsony zajszint.

  Hátrányok

  • Az ár nem alacsony;
  • Törékeny műanyag a fiókokon.

 • ebherr GN 2323
 • Értékelés: 4.7

  <li></div><p>ebherr GN 2323″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/20116666198071-2917.jpg” height=”430″ title=”</p><li>ebherr GN 2323″><p>Ennek a fagyasztóládának a készítői két célt próbáltak elérni. Először is, viszonylag alacsony fagyasztórekeszt akartak adni. Sikerült, a készülék magassága nem haladja meg a 144,7 cm-t. Másodszor, a németek tisztességes mennyiséget terveztek. Az eredmény 226 liter – nem rossz szám, ezzel Ön is egyetért.</p><p>Az élelmiszereket hat átlátszó fiókban tárolják. Egyszerre nagy mennyiségű bogyós gyümölcsöt, húst és halat tölthet be. A maximális fagyasztási kapacitás 16 kg/nap. Jó hír, hogy a készülék különösen energiatakarékos, mivel egy év alatt viszonylag kevés áramot fogyaszt. Ezt a fagyasztó A+ energiahatékonysági osztálya is megerősíti, amelyet az iparág szakértői ítéltek oda.</p><li>Az ebherr GN 2323 kényelmesen használható, a tolófogantyúnak köszönhetően is. Ez a modell nem igényel rendszeres kézi leolvasztást, amit a No Frost támogatás is bizonyít. Soha nem kell kikapcsolnia a készüléket. És ha ez nem az ön hibája, a fagyasztó készen áll arra, hogy az ételeket körülbelül 14 órán át hidegen tartsa.<p>A gyártó számos más modelljéhez hasonlóan ez is rendelkezik riasztóval a hőmérséklet-emelkedés vagy a hosszan nyitott ajtó esetén – ez villogó fényekkel és hangjelzésekkel történik. A jó hír az, hogy a felhasználó számára nagyon könnyen kideríthető, hogy pontosan milyen hőmérséklet van a fagyasztórekeszben egy adott időpontban.</p><p>A modell egyetlen hátránya a magas ár. De a márkás termékek</p><li>Az ebherr sosem a megfizethetőségéről volt híres.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Jó tárolókapacitás;</li><li>Tolófogantyút használnak;</li><li>Van egy hőmérsékleti riasztás;</li><li>Alacsony zajszint;</li><li>Hőmérsékletjelzés;</li><li>Kevés helyet foglal;</li><li>Nagy fagyasztási teljesítmény;</li><li>Hosszú távú autonóm hűtőtárolás;</li><li>Nincs szükség leolvasztásra.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A költségek nagyon magasak;</li><li>Unalmas tervezés.</li></ul><h3>Indesit DFZ 4150.1 S</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Indesit DFZ 4150.1 S

  Ez az ezüst színű fagyasztó minden konyhát kiegészít. Érdekes módon nincs semmi felesleges – csak a gyártó logója és egy viszonylag kicsi fogantyú van az ajtón. A készülék magassága 150 cm. Ennél a beállításnál ne számítson rekordkapacitású fagyasztóra. A gyártó 204 literes űrtartalmat állít, ami nagyon közel áll az igazsághoz.

  Ez a modell nem igényel rendszeres leolvasztást, amint azt az adatlapon szereplő No Frost (fagyásmentes) felirat is bizonyítja. Ennek ellenére az Indesit DFZ 4150 belső hőmérséklete.1 S -24°C-ig leállítható. Néhány évtizeddel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy a jég elkerülése ebben a!

  A fagyasztási teljesítmény nem több mint 10 kg/nap. Néhányan talán nem lesznek elégedettek ezzel a számmal. De elégedett leszel a termékelhelyezéssel. A dolog az, hogy a felső polcok nyitva vannak – minden nehézség nélkül kiveheti belőlük a húst vagy a fagylaltot. A fagyasztó alsó részében fiókok találhatók. Ha a sütő kikapcsolja az áramot, az alacsony hőmérséklet körülbelül 15 órán át tart.

  Természetesen ennek a fagyasztónak az ajtaja újra felakasztható. Ugyanez mondható el szinte az összes fagyasztóról, amely bekerült az értékelésünkbe, hacsak másképp nem szerepel. A zajszint mindössze 44dB. Nem a legalacsonyabb beállítás, de nem teszi hangosabbá ezt a modellt.

  Az Indesit DFZ 4150 legfőbb hátránya.1 S magas energiafogyasztás. A fagyasztó évente 399 kWh-t képes fogyasztani. Ez megfelel a B energiahatékonysági osztálynak. De ne felejtse el, hogy csökkentheti az energiafogyasztást, ha a belső hőmérsékletet a szabványos -18°C-ra állítja be. Egy másik komoly hátrányra a “Yandex” egy bizonyos látogatója hívta fel a figyelmet.Nagyon alacsony zajszint;” a következő véleményt hagyta hátra: “A fagyasztó kinyitásakor a fagyasztó testét meg kell fogni. A padlón gurul, mivel az ajtót nehéz kinyitni. Ez a gyártó gazdaságosságának köszönhető, aki ebben az esetben nem spórolt a fogantyúval és a tolóval. A probléma azonban könnyen megoldható, ha szilikonbetéteket vagy más csúszásmentes anyagot helyezünk a fagyasztórekesz alá.

  Előnyök

  • Méretéhez képest jó kapacitás;
  • Aranyos design;
  • Nem foglal sok helyet;
  • Nagyon alacsony zajszint;
  • Az ételek könnyű elhelyezése;
  • Hosszú autonóm hűtőtárolási idő;
  • A belső hőmérséklet akár -24°C-ra is csökkenthető.

  Hátrányok

  • A jótállási idő egy év;
  • Nagy energiafogyasztás;
  • Fogantyú tolókar nélkül.

  Gorenje FN 6191 CX

  Értékelés: 4.5

  Gorenje FN 6191 CX

  A Gorenje termékek általában nagyon olcsók. A szabályok alól azonban vannak kivételek. Ez a fagyasztó például körülbelül 35 000 euróba kerül. rubel. Ha megnézzük a műszaki specifikációkat, az ár kezd megfelelőnek tűnni. Az a tény, hogy ez az egyik legtágasabb modell. 185 cm-es magassága mellett nettó 243 literes térfogata van. A Gorenje FN 6191 CX méretei megfelelnek egy átlagos hűtőszekrény méreteinek, így tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Különösen akkor, ha a hűtőszekrény is ezüstszínű kivitelű.

  A fagyasztónak számos tagadhatatlan előnye van. Például Anna Otsovikról azt mondta: “Nem szárítja ki az ételt, mint sok más fagyasztó. Nincs cukormáz. A fiókok nagyon praktikusak, és az oldalán fogantyúval rendelkeznek. A vásárlónak nehéz volt emlékezni a hátrányokra. Az egyetlen panasza a fiókok műanyagja volt, amelyek meglehetősen gyengeek voltak, és ennek következtében a fagyasztót óvatosan kellett használni.

  A készülék valóban tökéletesen megbirkózik fő feladatával, köszönhetően az itt megvalósított No Frost rendszernek is. A fagyasztórekesz szuperfagyasztás funkcióval rendelkezik, hogy egyszerre nagy mennyiségű élelmiszert tölthessen be. A funkció aktiválása átmenetileg 18 kg/napra növeli a fagyasztási kapacitást. Egyesek pedig örülni fognak, hogy áramszünet esetén akár 15 órán át képes tartani a belső hőmérsékletet.

  Egy év alatt a készülék 302 kWh-t fogyaszt. Tisztességes alak. Emlékeztetjük azonban a fagyasztórekesz méretére és kapacitására. Kiderült, hogy ez a modell jogosult az A energiafogyasztási osztályba sorolásra+. Egyébként a belső hőmérsékletet -24°C-ra lehet csökkenteni, amire nem minden fagyasztó képes.

  Előnyök

  • A burkolat rozsdamentes acélból készült;
  • Egyszerűsített működés;
  • A hőmérséklet -24°C-ra csökkenthető;
  • Magas energiaosztály;
  • Nagyon magas fagyasztási teljesítmény;
  • Nincs Frost-rendszer bevezetve;
  • Hosszú autonóm hűtőtárolás;
  • A fagyasztó tágas;
  • Alacsony zajszint.

  Hátrányok

  • Furcsán megvalósított jégtartály;
  • A fiókok törékeny műanyagból készültek;
  • Magas költségek;
  • Bizonyos erővel nyílik;
  • Nincs hőmérséklet kijelző.

  ATLANT M 7606-100 N

  Értékelés: 4.5

  ATLANT M 7606-100 N

  Ez egy ismerős külső fagyasztó, amelynek teste fehérre van festve. Az egyetlen különbség a versenytársakhoz képest a készülék jelentős magassága, amely 186,8 cm. Ennek eredményeként a fagyasztó lenyűgöző, 245 literes hasznos térfogattal rendelkezik. Az aktuális hőmérsékletet a kezelőpanel a megfelelő fényjelzőkkel együtt jelzi. Itt a felhasználó aktiválhatja a szuperfagyasztási üzemmódot is. Ez a funkció átmenetileg 13 kg/napra növeli a fagyasztási kapacitást.

  A minszki hűtőgépgyár folyamatosan fejleszti magát. Ezért nem meglepő, hogy az ATLANT M 7606-100 N fagyasztókamra a No Frost technológia támogatását kapta. A készüléket a teljes élettartama alatt bedugva lehet tartani, és nem képződik jég a belsejében. A fehéroroszokat dicséret illeti azért is, mert minőségi kompresszort használtak. A zajszint nem emelkedik 43 dB fölé.

  Természetesen nem mindenkinek van szüksége ilyen tágas fagyasztóra. Elfér a két vagy akár több kutyával együtt élő emberek lakásában is. Ilyen volt például az a vásárló, aki részletes értékelést írt az ATLANT M 7606-100 N-ről az iRecommend oldalon. A fagyasztóban csirketüskét, ökörgyökeret, sertéscombot és egyéb melléktermékeket tárol. De a normális emberek bogyókat, gombát, halat, sőt még burgonyát is tartanak a fagyasztóban.

  A készülék megfelel az A osztályú+. Ahogy kell, lehetővé teszi, hogy az ajtót újra fel lehessen akasztani anélkül, hogy sok gondot okozna. Hét áttetsző fiók az élelmiszerek tárolására. Az ajtó tetején egy kis rekesz is található. Erre a fagyasztóra három év garancia vonatkozik.

  Előnyök

  • Támogatja a No Frost rendszert;
  • Hatalmas kapacitás;
  • Alacsony zajszint;
  • Van egy hőmérséklet-kijelző;
  • Világos háttérvilágítással rendelkezik;
  • Nagy fagyasztási kapacitás;
  • Hosszú garanciaidő;
  • Megfelel a magas energiafogyasztási osztálynak;
  • Nem túl drága;
  • A belső hőmérséklet akár -24°C-ra is csökkenthető.

  Hátrányok

  • A fiókok törékeny műanyagból készültek;
  • Az ajtó nagy erőfeszítéssel nyitható;
  • Nagyon rövid tápkábel;
  • Nem túl hosszú autonóm hűtőtárolás.

  Biryusa 646SN

  Értékelés: 4.4

  Biryusa 646SN

  Ezt a fagyasztót úgy tervezték, hogy viszonylag alacsony. 145 cm-es magasságával még egy fali szekrény alatt is megállja a helyét. Természetesen az ebherr rekordokat döntögető kapacitása nem várható el. A fagyasztórekesz összesen 230 literes, de még ennél is kevesebbet használ. De ez elég jó egy három- vagy négytagú családnak – még akkor is, ha hónapokra előre szoktak élelmiszert vásárolni.

  Ezt a modellt úgy tervezték, hogy elérje a -18°C-os hőmérsékletet. Ennél többet sajnos nem lehet lefagyasztani. Ha – bármilyen okból – emelkedni kezd, a készülék villogó háttérvilágítással értesíti Önt.

  Ez a fagyasztó egyszerre nagyon nagy mennyiségű élelmiszerrel tölthető meg. Ezt bizonyítja a megfelelő üzemmód rendelkezésre állása, amely aktiválva a fagyasztási kapacitást 12 kg/napra növeli. Szélsőséges helyzetekben, áramszünet esetén a fagyasztó akár 14 órán keresztül alacsony hőmérsékleten marad. És meg kell jegyezni a No Frost rendszer támogatásának jelenlétét. Ez azt jelenti, hogy a modell rendszeres leolvasztása nem szükséges.

  Néhány háztartási fagyasztó frusztrálóan zajos a konyhában. Szerencsére a Biryusa 646SN kivétel a szabály alól. Hogyan érte el ezt az orosz gyártó? A magyarázatot Igor Yandexen található véleményében találja.Néhány hónappal a vásárlás után: “Modern dizájn, lekerekített formák, minőségi műanyag dobozok belülről. A kompresszort egy híres kínai cég, a JAXIPER gyártja – még a modern BOSCHAS-oknak is vannak ilyen kompresszorai.

  Tehát miért nem nyitja meg ez a fagyasztó a minősítésünket?? Ennek két oka van. Először is, a készülék a B energiaosztályba tartozik, évi 354 kWh fogyasztással. Másodszor, az ATLANT üzem nem biztosít magas színvonalú minőség-ellenőrzést. Emiatt rendszeresen találkozik elégedetlen ügyfelekkel, akik online meghibásodásokat tapasztaltak. Szerencsére az ilyen hűtőszekrény javítása meglehetősen egyszerű, nincsenek szokatlan pótalkatrészek. A hároméves garancia is segít.

  Az előnyök

  • A zajszint nem magas;
  • Támogatja a No Frost technológiát;
  • Hosszan tartó, önfenntartó hűtőtárolás;
  • Hosszú garanciaidő;
  • Tisztességes kapacitás;
  • Nagy fagyasztási teljesítmény;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Alacsony teljesítményosztály;
  • Vannak olyan példák, amelyek egyenesen hibásak;
  • Nincs pontos hőmérséklet-kijelzés.

  A legjobb kézi leolvasztó fagyasztók

 • ebherr GP 2733
 • Értékelés: 4.9

  <li></div><p>ebherr GP 2733″ src=”/wp-content/uploads/2023/09/74316666198071-8617.jpg” height=”421″ title=”</p><li>ebherr GP 2733″><p>Egy német vállalat termékei</p><li>ebherr drága. Ez alól a GP 2733 fagyasztó sem kivétel. Annak ellenére, hogy nem támogatja a No Frost technológiát. De a nagy pénzt a gyártó okkal kéri. Ez a fagyasztószekrény ritka előszeretettel használja, és eléri az A energiahatékonysági osztályt++. Egy év alatt körülbelül 188 kWh-t fogyaszt. És mindezt a 164 centiméteres magasság és a 224 literes nettó térfogat ellenére!<p>Ami ezt a modellt sok versenytársától megkülönbözteti, az az, hogy képes a hőmérsékletet -24°C-ra csökkenteni. Ezzel a beállítással az élelmiszerek a vártnál hosszabb ideig – akár egy vagy másfél évig is – eltarthatók! Nem lehet nem észrevenni a fagyasztási kapacitást, amely itt eléri a hihetetlen 22 kg/nap értéket. Az ajtó szoros illeszkedése is elégedettséget okozhat. A németeknek sikerült olyan hatást elérni, hogy áramszünet esetén a hideg bent marad körülbelül 28 órán át.</p><li>Az ebherr GP 2733 hihetetlen számadatokkal szolgál. Az ügyfelek nem panaszkodtak a készülék konstrukciójára. A polcok itt edzett üvegből készültek, készen arra, hogy bármilyen terhelést kibírjanak. A kezelőpanel lezárható, ami különösen hasznos a gyermekes családok számára. A hőmérséklet kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását. A tolófogantyú pedig a lehető legkönnyebbé teszi a fagyasztórekesz nyitását. Szeretnénk emlékeztetni arra, hogy ilyen lényeges hőmérsékletkülönbség esetén a készülék külső és belső része között az ajtó a fagyasztó többi részéhez tapad, és a toló megoldja ezt a problémát.<p>Egy még jobb áttekintés erről a modellről származik Alekszejtől, aki írt egy áttekintést a Yandexen.Piac.” “Jó fagyasztó, rengeteg hely mindennek. Nagyon halkan működik, nincsenek olyan idegen zajok, mint a Nofrost esetében. Másfél év alatt egyszer kiolvadt.”.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Alacsony zajszint;</li><li>Nagyon magas energiafogyasztási osztály;</li><li>Egy tolókarral ellátott fogantyút használnak;</li><li>Van egy hőmérsékletjelzés;</li><li>A hőmérséklet -24 °C-ig csökkenthető;</li><li>Nagyon magas fagyasztási teljesítmény;</li><li>Hosszan tartó önfenntartó hűtőtárolás;</li><li>Kiváló tárolókapacitás;</li><li>Fűtetlen helyiségben is elhelyezhető (-15°C-ig).</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>Másfél évente ki kell olvasztani;</li><li>Magas költségek.</li></ul><h3>ATLANT M 7204-100</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=ATLANT M 7204-100

  A fagyasztó magassága 176,5 cm. Következésképpen ez a modell még egy régi házban található lakás konyhájába is behozható, ahol egy nagyon keskeny folyosó van az úton. Ez azt jelenti, hogy a fagyasztórekesz meglehetősen tágas. Az ajtaja mögött 7 polc található. Az egyik fagyasztó a legnagyobb – itt még egy hatalmas pulyka is elfér. Az összes többi ugyanolyan méretű.

  Ez a modell nem igényel semmilyen díszes vezérlést. Itt elektromechanikusan működik. Ez azonban hátrány, mivel a készülék nem biztosít hőmérséklet-kijelzőt. De legalább egy nagyszerű kompresszor állt a rendelkezésére. Ezzel a fagyasztási kapacitás eléri a 24 kg/napot. Néhány vödörnyi bogyót beletehet – a lehető leggyorsabban meg fog fagyni. Egyébként a fagyasztórekeszben akár -18°C-ra is beállíthatja a hőmérsékletet. Sajnos, lejjebb már nem lehet menni, de sok olvasónknak nincs is rá szüksége.

  A világhálón rengeteg véleményt találhat, amelyeket az ATLANT M 7204-100 vásárlói hagytak hátra. Ez a modell iránti nagy keresletről tanúskodik. Egy tipikus értékelés így néz ki: “Valójában több hely van, mint a No Frostban. És mindkettőt évente egyszer ki kell üríteni és meg kell tisztítani. Hajlamosak vagyunk nem egyetérteni Vladimirrel – ha egy No Frost fagyasztót gondosan használnak, akkor alig igényel karbantartást a belseje. Ami az ATLANT M 7204-100-at illeti, évente egyszer valóban ki kell olvasztani, hogy megszabaduljon a fagytól.

  Előnyök

  • Nem túl drága;
  • Az önálló hűtőtárolási idő legfeljebb 16 óra;
  • Nagyon magas fagyasztási teljesítmény;
  • Megfelel az A+ energiaosztálynak;
  • Jó kapacitás;
  • Alacsony zajszint.

  Hátrányok

  • Nincs hőmérséklet-kijelző;
  • Az ajtónyitás egy kicsit merev.

  NORDFROST DF 168 WAP

  Értékelés: 4.7

  NORDFROST DF 168 WAP

  Ez a 170 centiméter hosszú fagyasztó ismerős kialakítású. A fehérre festett fémház itt használatos. Sok vásárló éppen azért vásárolja ezt a modellt, mert nem tűnik ki a konyhában vagy az előszobában, és nem hívja fel magára a figyelmet. És még az sem zavarja őket, hogy félévente vagy évente le kell választani a készüléket az áramról, megszabadítva a felhalmozódott jég belsejét.

  Mint sok más fagyasztásmentes fagyasztó, ez is egyszerű kezelést igényel a megfelelő gomb elforgatásával. Valójában hamar elfelejtkezik róla, mivel elég ahhoz, hogy a fagyasztórekeszben a hőmérsékletet -18°C-on tartsa. Örülök, hogy ez a modell megfelel az A energiafogyasztási osztálynak+. Ez eléggé atipikus egy ilyen egyszerű kialakítású készülék esetében. Az itt használt kompresszor nem különösebben zajos. A legtöbb készülék körülbelül 40 dB. Nem ideális egy garzonlakásba, de egy szabadon álló konyhában határozottan kevésbé zavaró.

  A NORDFROST DF 168 WAP értékelései csak pozitív benyomásokat adnak. Az emberek szeretik a kétéves garanciális időszakot. Nagyon értékelik a három átlátszó műanyag fiókot és a négy nagy belső polcot. A fagyasztó teljes térfogata egyébként 256 l! Elég jó egy olyan készülékhez, amely nem magasabb 170 cm-nél.

  Előnyök

  • Megfelel a magas energiahatékonysági osztálynak;
  • Kiváló kapacitás;
  • Alacsony költségek;
  • Alacsony zajszint;
  • antibakteriális antibakteriális bevonattal ellátva.

  Hátrányok

  • Nincs hőmérséklet-kijelző;
  • A fogantyú nem túl bizalomgerjesztő;
  • Néha ki kell olvasztani.

  Indesit DSZ 4150.1

  Értékelés: 4.7

  Indesit DSZ 4150.1

  Ez aprónak tűnik más fagyasztókhoz képest. Magassága pontosan 1,5 méter. Nem meglepő, hogy Michael elhagyta a Citi online boltját

 • “Különösen a mérete és az ára vonzott. Az egyik legjobb lehetőség az volt, hogy a szokásos gyártói. Figyelje meg a fogantyút. Annak ellenére, hogy ez egy távirányító, szilárdan készült”. Ez a tervezési elem valóban nagyon robusztus – nem valószínű, hogy a jövőben meghibásodik.

  Ez a fagyasztórekesz összesen 214 liter térfogatú. Egy tisztességes figura, amely szinte minden három- vagy négytagú családnak megfelel. A jó hír az, hogy áramszünet esetén is hűvös marad belül – 17 órával későbbig nem lesz semmi probléma. Ami az itt használt kompresszort illeti, elég csendes. De nem tud nagy fagyasztási kapacitást biztosítani – legfeljebb 10 kg/napra számíthat.

  Itt egyszerű elektromechanikus vezérlést alkalmaznak. Biztos lehet benne, hogy a fagyasztó megvásárlása után azonnal beállítja az üzemmódot, és elfelejti a megfelelő szabályozót.

  Ez a modell az A energiahatékonysági osztályba tartozik. Vitathatatlan, hogy ez a tény az Indesit DSZ 4150 legfontosabb hátránya.1. Egy év alatt a készülék 376 kWh-t fogyaszt. De nem fogunk megijeszteni – pénzben kifejezve a különbség évi kétszáz rubel. Egy másik hátránya a kézi leolvasztás szükségessége. Ez azonban legfeljebb hathavonta egyszer fordul elő. Így egy kicsit jobban kezelhető. Néhány vásárló panaszkodik a háttérvilágítás hiányára is. Ez is egy olyan hátrány, amiről gyorsan megfeledkezik az ember. Gyakran veszel ki fagyasztott bogyós gyümölcsöket vagy még inkább hústermékeket anélkül, hogy felkapcsolnád a villanyt a szobában??

  Ez a fagyasztó nem nevezhető csendesnek. Ezért nem javasoljuk, hogy stúdiólakásba telepítsék. Ha külön konyhája van, a készülék biztosan nem fogja zavarni.

  Előnyök

  • Nagyon nagy tárolókapacitás;
  • Hosszú autonóm hűtőtárolás;
  • Alacsony költségek;
  • Nagy megbízhatóság;
  • Kényelmes fogantyúval rendelkezik.

  Hátrányok

  • Nem a legalacsonyabb zajszint;
  • Nem egy nagyon nagy energiafogyasztású osztály;
  • Néha kézi leolvasztást igényel.

  Birusa 114

  Értékelés: 4.6

  Biryusa 114

  Van egy kis hely a konyhában, ahol van egy fagyasztó? Ebben az esetben érdemes megfontolni egy Biriusa 114 megvásárlását. A modell szélessége mindössze 48 cm. A magassága is meglehetősen alacsony – 122,5 cm. És csak a szokásos 60 cm mély vizet használják. A kialakítás is szokatlan – a fagyasztó fém burkolata fehérre van festve. A készülék tetején lévő gomb elforgatásával vezérelhető. Itt találhatók a fénykibocsátó diódák is. Az egyik a “Super Freeze” üzemmód bevezetését jelzi – ritka vendég a No Frost támogatással nem rendelkező fagyasztókban. Ha ez a funkció aktiválva van, a fagyasztási kapacitás 12 kg/napra nő. Kiváló eredmény egy ilyen kis fagyasztóhoz képest!

  Ez a modell megfelel az A energiahatékonysági osztálynak. De ne ijedjen meg, hogy nincs plusz ebben a megnevezésben. A fagyasztó évente körülbelül 222 kWh-t fogyaszt, ami pénzben kifejezve kevesebb mint ezer rubelt jelent. Semmi rosszat nem lehet mondani az autonóm hűtésről, ha a készüléket leválasztják az elektromos hálózatról – 12 órán keresztül tartja a hőmérsékletet.

  A fagyasztó teljes térfogata 130 liter. Valódi – valamivel kevesebb, mert a térfogat egy részét elveszi a műanyag, amelyből a fiókok készültek, valamint a fém polcok, amelyeken állnak. Az a jó ebben a modellben, hogy alig zajos. A hároméves garanciaidővel is elégedett lehet. Ha pedig a jövőben mégis történne vele valami, a pótalkatrészeket minden nehézség nélkül meg lehet találni.

  Előnyök

  • Alacsony költségek;
  • Egy fényjelzés jelzi, ha a hőmérséklet emelkedik;
  • Tisztességes fagyasztási kapacitás;
  • Hosszú élettartamú autonóm hűtőtárolás;
  • Alacsony zajszint;
  • Hosszú garanciaidő.

  Hátrányok

  • A fiókok törékeny és vékony műanyagból készültek;
  • Nem lehet különösen tágasnak nevezni;
  • Néha ki kell olvasztani;
  • A vékony fém könnyen összegyűrődik szállítás közben.

  A legjobb beépített fagyasztók

  Bosch GIN41AE20R

  értékelés: 4.9

  Bosch GIN41AE20R

  Egyesek ezt a fagyasztót aprónak neveznék. Nem csoda, hiszen csak 122,5 cm magas. Szélesség és mélység – szintén kissé csökkentve, hogy a készüléket gond nélkül be lehessen építeni. Igaz, emiatt a teljes térfogat csak 150 liter volt. Ha szeretne húst és halat vásárolni egy évre előre, akkor nem lesz elégedett ennek a modellnek a kapacitásával. Különösen akkor, ha a hűtő-fagyasztó nem rendelkezik beépített fagyasztóval.

  Ez az egyik legdrágább fagyasztó a kis méretekkel rendelkező fagyasztók között. Nem csoda, hogy olyan szépen kiderül. Az ajtaja mögött öt fiók található, amelyek a legfinomabb műanyagból készültek és fémkerettel vannak ellátva. Minden gond nélkül kihúzhatók. A készülék tetején egy elektronikus vezérlőpanel található, amely azt is megmondja, hogy milyen hőmérsékletet érez éppen a készülék belsejében. És soha nem talál egyetlen felesleges jégdarabot sem a fagyasztórekeszben! Az itt bevezetett No Frost-rendszernek köszönhetjük ezt.

  A fagyasztó a legmodernebb technológiával rendelkező drága kompresszort használ. Nem csap felesleges zajt – csak akkor fog emlékezni a készülék létezésére, ha erősen figyel. A kompresszor nem pazarolja az energiát, ahogy azt az A osztályú minősítés is jelzi++. És készen áll arra, hogy kielégítse azoknak az embereknek az igényeit, akik egyszerre hatalmas mennyiségű élelmiszert akarnak betölteni a fagyasztórekeszbe. A maximális fagyasztási kapacitás 20 kg naponta – egyszerűen aktiválja a “Super-fagyasztás” üzemmódot. A fagyasztó méretéhez képest ez a szám egy kicsit hihetetlennek tűnik.

  A hátrányok keresése könnyen megtörheti a fejedet. Valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag csak egy év garanciális időszakot tartalmaznak. És Anna, aki hagyott egy véleményt a “Yandex.Egy asszony, aki a piactéren lakik”, egy másik problémát ír le: “Csattognak a fiókok, hiányoznak a futók. Teljesen kinyitva kiesnek. Nincs ajtócsukó. Vannak azonban még hiányosságok. Meglepő, hogy ilyen drága fagyasztóban látom őket.

  Előnyök

  • Tökéletesen megtervezett belső tér;
  • Németországban készült;
  • Van egy hőmérsékletjelzés;
  • Kiváló fagyasztóerő;
  • Nagyon nagy energiájú osztályba tartozik;
  • Támogatja a No Frost technológiát;
  • Méretéhez képest jó kapacitás;
  • Minimális zajszint.

  Hátrányok

  • A fiókok nem ártana, ha csúszókkal lenne ellátva;
  • Nagyon magas költségek.

 • ebherr SUIG 1514
 • Értékelés: 4.8

  Olvasson tovább  Az 5 legjobb GEFEST sütő
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: