5 legjobb konzervnyitó

*A szerkesztő választása a legjobb elektromos konzervnyitónak. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

A konzervnyitó nélkülözhetetlen konyhai segédeszköz. Lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén kinyithasson bármilyen típusú üveget főzéshez vagy tálaláshoz. A régi konzervnyitókkal ellentétben a modern konzervnyitókat még a gyerekek is használhatják – ezek az eszközök biztonságosak és könnyen kezelhetők.

Ahhoz azonban, hogy a kés hosszú élettartamú és praktikus legyen, a megfelelőt kell kiválasztania. Az 5 legjobb konzerváló kés (mechanikus és elektromos) kiválasztása. Így megtudhatja, hogy milyen modellekre kell figyelnie, amikor szerszámot vásárol.

Hogyan válasszuk ki a legjobb konzervnyitót

Olyan egyszerű dolog kiválasztása, mint egy mechanikus vagy elektromos konzervnyitó, kihívást jelenthet. Bár használatuk egyszerűnek tűnhet, bizonyos kritériumok szerint kell megvásárolni őket. Csak így találhat olyan modellt, amely valóban tartós és felhasználóbarát.

 1. Shape. A mechanikus “konzervnyitók” sokféle formában léteznek. A leggyakoribb modell fogantyúval rendelkezik – a konzervdobozra pattintható, és az oldalán lévő szeleppel elfordítható. Vannak olyan kör alakú modellek, amelyek a befőttesüveg fölé illeszkednek, és kézzel elforgathatók. Önön múlik, hogy melyik a legjobb az Ön számára.
 2. Anyag.Ügyeljen a rozsdamentes acél vastagságára és minőségére, amelyből a mechanikus kés készül. Minél masszívabb az anyag, annál hosszabb ideig tart az eszköz a konyhában. A műanyag fogantyúval ellátott mechanikus modelleket jobb elkerülni – ezek kevésbé tartósak, mint a fémből készültek. Ez nem vonatkozik a “kerek” modellekre – testük nincs kitéve ilyen stressznek. Az elektromos konzervipari késeknek is minőségi alapanyagokból kell készülniük – különösen magának a vágószerkezetnek.
 3. Építési minőség.Fontos, hogy minden alkatrész tökéletesen illeszkedjen egymáshoz, hogy ne ingadozzon vagy játsszon. Ha vannak szabadon maradt fémszélek – azokat le kell csiszolni.
 4. Praktikus fogantyúk. Ergonómikusnak kell lenniük, és kényelmesen kell feküdniük a kezében. Ellenkező esetben nem fogja tudni a konzervnyitót az üveghez szorítani és megfelelően kinyitni. Ha kicsi a keze, válasszon vékonyabb nyelű késeket a jobb fogás érdekében.
 5. Akkumulátoros. Az elektromos kések lehetnek akkumulátorral és hálózatról is működtethetőek. A legújabb modellek általában elég nagyok és nehezek – elegendő helyet igényelnek a konyhában. Az akkumulátoros vágógépek kompaktak és könnyen elférnek még egy kis konyhában is.
Olvasson tovább  GEFEST 6100-04

Öt egyszerű paraméter segíthet feltárni egy modell potenciális kényelmét és minőségét, és a megfelelő választást meghozni a konyhája számára.

A legjobb konzervnyitó értékelés

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb mechanikus konzervnyitó 1 Joseph Joseph Can-Do 1 590
2 Nadoba Sirena 1 020€
3 Tefal Ingenio 780€
4 Regent inox
 • nea CUCINA 93-CN-04-02
 • 590€
  Legjobb elektromos konzervnyitó 1 Endever Smart-25 920€

  A legjobb mechanikus konzervnyitó

  Joseph Joseph Can-Do

  Értékelés: 4.9

  Joseph Joseph Can-Do

  Valójában az összes konzervnyitó közül a legkényelmesebb… Kényelmes kerek alakú – nem kell fogni a fogantyút az üveg kinyitásához. Tapadási felületek az oldalakon. A mechanizmus minimális erőfeszítést igényel – csak helyezze a kést a kannára, nyomja meg az oldalán lévő gombot, majd fordítsa el a szelepet. A fedél néhány fordulat alatt tisztán levágható.

  A szerszám vastag ABS műanyagból és rozsdamentes acél főtestből készült. Minden, ami az üveggel érintkezik, rozsdamentes acélból készült. A műanyag tok inkább dekoratív elem – a kés tovább tart. Fontos jellemző – a szerszám a fedelet a teteje helyett az oldalán vágja le. Ezért éles éleket hagyhat, amelyeket könnyebb levágni.

  Az előnyök

  • A legjobb kés a használhatóság szempontjából.
  • Egykezes működtetés.
  • Alkalmas jobb- és balkezes felhasználók számára.

  Hátrányok

  • Nincsenek éles szélek.

  Nadoba Sirena

  Értékelés: 4.8

  Nadoba Sirena

  Elegáns konzervnyitó fogantyúval. A szerszám teljesen rozsdamentes acélból készült. A fogantyúk és a csavarok teteje műanyag bevonatú a könnyű kezelhetőség érdekében. A fogantyúk kellemes íve lehetővé teszi, hogy a nyitót kényelmesen érezze a kezében. A szerszám jobbkezeseknek jobban alkalmas. A vágópenge felülről nyitja ki a fedelet anélkül, hogy levágná a körülötte lévő lekerekített éleket. Kényelmes, ha fontos, hogy ne vágja meg magát. A belső oldalon azonban apró (szinte észrevehetetlen) élek maradhatnak, ezért óvatosnak kell lenni a termék eltávolításakor.

  A modell szép tulajdonsága a levehető vágóhenger. Ha tompa lesz, könnyen eltávolítható a szerszámból és újraélezhető. Ezért a kés szinte elpusztíthatatlannak nevezhető – még a gyártó is 5 év garanciát vállal rá. Néhány vásárló visszajelzése szerint kissé merev – érdemes megfontolni vásárlás előtt.

  Előnyök

  • Kényelmes ergonomikus fogantyú kialakítás.
  • Levehető vágóhenger.

  Hátrányok

  • Egy kicsit merev.

  Tefal Ingenio

  Értékelés: 4.8

  Tefal Ingenio

  Az Ingenio konyhai termékcsalád egyértelmű belépője, ez a kés kiérdemelte a helyét a konyhájában. A szerszám alapja rozsdamentes acélból készült. A fogantyúkat vastag hőálló műanyagréteg borítja, amely akár 220 fokos hőt is kibír. A fogantyú alakja nagyon kényelmes és minden kézbe illeszkedik. De ha a műanyag letörik, a kés használata kényelmetlen lesz.

  A fémoldalon a vágószerszámon kívül egy palacknyitó is található. És a fogantyún van egy extra műanyag fog a savanyúságos üvegek kinyitásához. A műanyag csavarvédő lekerekített. Az ajánlások szerint a mechanizmus elég könnyen forgatható, így még egy gyermek is megbirkózik a tégely kezelésével.

  Előnyök

  • Kiegészítő palack- és konzervnyitó funkció.
  • Könnyű kinyitni a konzervdobozt.

  Hátrányok

  • Majdnem teljesen műanyag fogantyúk.

  Regent inox
 • CUCINA 93-CN-04-02
 • Értékelés: 4.7

  Regent inox<li></div><p>CUCINA 93-CN-04-02″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/4791666197571-225-.JPG” height=”307″ title=”Regent inox</p><li>CUCINA 93-CN-04-02″><p>Nem rossz, de nem egy tökéletes konzervnyitó a maga hibáival. Ennek az olasz szerszámnak a lekerekített formája megkönnyíti a kezelést és a használatot. A fogantyúk a dupla hosszúkás alak ellenére kényelmesen pihennek a tenyérben, és nem csúsznak el. A csavar hullámos és durva műanyag felülettel van bevonva, amely javítja az ujjak tapadását és megkönnyíti a nyitást.</p><p>Sajnos minden kényelmet tönkretehetnek a hibás modellek, amelyek néha akciósak. Néhány vásárló panaszkodott, hogy olyan konzervnyitó késeket kapott, amelyek nem működnek megfelelően. A minőségi modellek óramű pontossággal nyitják ki az üvegeket – könnyen átvágják a bádoglemezt, és nem hagynak nagy csorbát az üvegen.</p><h4>A</h4><ul><li>Puha és kényelmes műanyag a csavaron és a fogantyúkon.</li><li>Stílusos design.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Hibás lehet, ha a modell nincs beállítva.</li></ul><h2>A legjobb elektromos konzervnyitó</h2><h3>Endever Smart-25</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Endever Smart-25

  Masszív elektromos konzervnyitó stílusos fekete kivitelben. A 70 wattos kimenet lehetővé teszi, hogy szinte semmilyen áramot ne használjon, ugyanakkor másodpercek alatt kinyithatja a konzervdobozokat.

  A kés karján van egy mágnes, amely megakadályozza, hogy a fedél beleessen a termékbe. Amikor kinyitja az üveget, az magától elfordul – csak tartsa meg, hogy megakadályozza a csúszást és a leesést. A gyártó két további funkciót állít – egy palacknyitót és egy késélezőt.

  A konzervnyitó mérete sokoldalú – szinte bármilyen méretű konzervnyitóhoz illeszkedik, legyen az lapos és kicsi a kaviárral vagy hatalmas a pörkölt- vagy ananászkonzervekkel. Kényelmes, hogy a szerszám magától megáll, amikor a fedelet teljesen eltávolítják. Nyitás után csak annyit kell tennie, hogy óvatosan kiakasztja a konzervdobozt a késből.

  Előnyök

  • Teljesen önnyitó fedél.
  • Néhány további funkció.

  Hátrányok

  • Nagy, masszív modell, szabad aljzatot igényel.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: