7 legjobb tejhabosító

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám és nem minősül vásárlási útmutatónak. Konzultáció szakértővel vásárlás előtt.

A könnyű, krémes hab a jól elkészített cappuccino, latte, mochaccino és frappe jelzője. A folyadékot egy speciális készülékkel hozzák ebbe az állapotba. A habosító egység beépíthető a kávéfőzőbe vagy önálló egységként is. A háztartási gépek piaca minden ízlésnek és pénztárcának megfelelő modellek széles választékát kínálja. Választhat egyszerű, alacsony árú vagy prémium minőségű, továbbfejlesztett funkciókkal rendelkező készüléket.

A szabadon álló egységek lehetnek merítettek vagy helyhez kötöttek. Az elsőben kézi munkát kell végezni, de nincs szükség áramforrásra, mivel sokan közülük önállóan, akkumulátorral működnek. Másodszor, csak meg kell nyomni a kapcsolót, és megvárni, amíg a sűrű, illatos hab kialakul. A helyhez kötött készülékeknek megvannak a maguk előnyei. A modellek fűtési funkcióval vannak felszerelve, és a habverési teljesítmény és a habsűrűség is beállítható. A kávéfogyasztónak kell eldöntenie, hogy melyik készülék a legjobb a számára. Sokan már döntöttek. Azok számára, akik nem tudják, mit vásároljanak, olvassa el cikkünket.

Ma ebben a felülvizsgálatban bemutatjuk a 7 legkelendőbb cappuccinator modellt a legfrissebb statisztikákból, és ezek azok, amelyek sok pozitív vásárlói visszajelzést kaptak. Magazinunk szakértői elemezték teljesítményüket, és kiemelték e fúvóegységek fő előnyeit.

A legjobb tejhabosítók értékelése

Jelölésszékhelytermék neveár
A legjobb helyhez kötött tejhabosítók1REDMOND RW-M0023 197€
2Gemlux GL-MF-082 190€
3Kitfort KT-7102 890 €
4BBK BMF025
A legjobb merülő tejhabosító1Gefu Marcello2 150€
2Bomann MS 344 CB250€
3FIRST AUSTRIA FA-5293336€

A legjobb helyhez kötött tejhabosító

REDMOND RW-M002 tejhabosító

Értékelés: 4.9

REDMOND RW-M002

Az aranyérmet az a készülék nyeri, amelyik felülmúlja a többi jelöltet. 1 perc alatt felveri a tejet a kívánt állagúra. Most igazi baristává válhat otthon, és elkészítheti saját cappuccinóját, forró csokoládéját és többrétegű shake-eit. A készlet tartalmaz egy speciális tartozékot a habveréshez.

A készülék fűtőrendszerrel rendelkezik, amely a hideg tej hőmérsékletét a megfelelő szintre emeli. Beállítja a saját futási idejét, majd kikapcsol, amikor az lejár. A ház kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Nem hagy ujjlenyomatot és könnyen tisztítható. Műanyag alkatrészek robusztusak és megbízhatóak.

a művelet elég egyszerű. A karosszérián egy könnyen olvasható panel található. A tejhabosító 360°-ban forgatható, ezért jobb- és balkezes tejtermelők számára egyaránt alkalmas. A felületek nem melegednek fel. Kényelmesen formázott fogantyú hővédelemmel. Sok ügyfél által kedvelt dizájn. A kényelem és a teljesítmény szintén magas pontszámot kapott.

Hozzáadott érték a

 • hideg/meleg habzás;
 • Sokoldalú használat;
 • tartós anyagok;
 • Két cserélhető fúvóka;
 • modern design.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Gemlux GL-MF-08 tejhabosító

Score : 4.8

Gemlux GL-MF-08

A második helyezett ugyanolyan jó, mint a vezető, és szintén a legkelendőbb habosító gépek közé tartozik. A stílusos megjelenést az elegáns formatervezés rajongói értékelni fogják. Rozsdamentes acél test. A dupla falak kiküszöbölik a leforrázás veszélyét. A hőálló fogantyú az ergonomikus kefe formáját követi. A tapadásmentes bevonat megakadályozza a nemkívánatos hatásokat, és a készüléket a főzés után könnyű ápolni.

A készülék 3 üzemmóddal rendelkezik. Az első 130-140 másodperc alatt felmelegszik. A tejet mártásokhoz, levesekhez és más ételekhez is lehet használni, nem csak kávéfőzéshez. A második üzemmód hideg folyadékból habot hoz létre. Kb. 65 mp. 80 másodperc alatt a hideg tej sűrű és sűrű habbá melegszik.

Nyomógombos vezérlés. Minden intuitív és könnyen érthető – még a kezdő felhasználók számára is. A korsó egy forgótányérra van szerelve. A vélemények szerint a készülék funkcionális, kiváló minőségű, megbízható nyersanyagokból készült. Minden biztonsági előírásnak maradéktalanul megfelelnek. A habverő kényelmesen használható. A tartozékok gyorsan cserélhetők. Az idő leteltével automatikusan kikapcsol, nem kell folyamatosan figyelni a folyamatot.

Előnyök

 • többféle üzemmód;
 • az építési minőség;
 • tapadásmentes bevonat;
 • erős motor;
 • kiömlés elleni védelem.

Hátrányok

 • nem azonosították.

Kitfort KT-710 tejhabosító

Értékelés: 4.7

Kitfort KT-710

A harmadik helyezett egy jól megérdemelt otthoni és professzionális kávégépek márkája. A tál teljes térfogata 730 ml, a munkatérfogat 100-250 ml. A készülék többféle üzemmódban működik, és nem csak puffasztó hab létrehozására alkalmas. Felmelegíti a tejet, amelyet szószok, forró csokoládé, kakaó készítésére lehet használni.

A készülék alumíniumötvözetből, rozsdamentes acélból és műanyagból készült. Hőálló fedőréteg. A fogantyú sem melegszik fel. A fedél megakadályozza a tartalom kiömlését. Úgy tervezték, hogy a kancsónak könnyebb súlya legyen a megerősített talpnak köszönhetően.

A gyártó számos árnyalatot vett figyelembe nemcsak a kényelmes használat, hanem a cappuccinator kényelmes tárolása érdekében is. Az alján van egy speciális rekesz, ahol a tartozékokat használat után tárolják. A stílusos kialakítás a habosító tálat divatos tartozékká és konyhai ékszerré teszi. A visszajelzés megerősíti a készülék stabil működését. Nincs panasz az építési minőségre vagy az eredményekre.

Előnyök

 • gyors felmelegedési és habosítási idő;
 • kiváló minőségű anyagok;
 • könnyű kezelhetőség;
 • hőálló felület;
 • szalonképes megjelenés.

Hátrányok

 • nem azonosították.

BBK BMF025 tejhabosító

Értékelés: 4.6

BBK BMF025

A negyedik sorban található a helyhez kötött habosító gép, amely nemcsak a különféle kávékülönlegességek elkészítésében segít, hanem számos ízletes étel elkészítéséhez is használható. Az ergonomikusan formázott ház hőmérsékletálló műanyagból készült. A dombornyomott szerkezet biztosítja a biztonságos használatot. Összesen 3 üzemmód. A készülék kikapcsolja magát, amikor befejezte. A belső tál tapadásmentes réteggel van bevonva. 240 ml hideg tejet és 115 ml habot tartalmaz.

A műanyag háznak köszönhetően a készülék nagyon könnyű és kompakt. Nem foglal sok helyet a munkaterületen. A készüléket szekrényben vagy asztalon lehet tárolni, mivel szépen illeszkedik a konyha belsejébe. A habosító gép egyszerűen kezelhető, és világos árnyalatai ellenére kevés karbantartást igényel.

A vásárlók értékelik a modell minőségét és a rozsdamentes acélnál olcsóbb anyagok használata miatt megfizethető árat. A készüléket mindkét kézzel kezelheti, akár jobb-, akár balkezes. Önálló állvány szilárdan a helyén áll. A közepes hosszúságú kábel kényelmes a munkavégzéshez.

Előnyök

 • sűrű, tejszerű hab
 • megakadályozza a ragadást;
 • könnyűszerkezetes kialakítás;
 • Kiváló minőségű összeszerelés;
 • fokozott biztonság.

Hátrányok

 • nem derült ki.

A legjobb merülő tejhabosítók

Gefu Marcello tejhabosító

Értékelés: 4.9

Gefu Marcello

Az első ebben a kategóriában az autonóm cappuccinator, amely segít a mély L szerelmeseinek, hogy ne tagadják meg maguktól az ízletes italt, még akkor sem, ha olyan helyeken vannak, ahol nincs elektromos hálózat. Teljesítménye lehetővé teszi, hogy gyorsan minőségi, sűrű crema-t hozzon létre, és élvezze kedvenc kávéját. A habverőgép egy perc alatt 16000 fordulatot tesz meg. Egyetlen gombnyomással vezérelhető, amely a test egy kényelmes helyén található.

Alkalmas különféle ételek főzésére: mártások, levesek és desszertek készítésére. Két AA elemmel működik, amelyeket a készlet tartalmaz. Ergonomikusan kialakított fogantyú rozsdamentes acélból készült. Karc- és ütésálló, és egész élettartama alatt megőrzi fogyasztói vonzerejét.

A levehető habverő könnyen tisztítható a tejmaradványoktól. Kézzel vagy mosogatógépben tisztítható. A német márka ismét bebizonyította, hogy az európai termékek minősége kétségtelen. A cappuccinator hideg és forró tejet is habosít, így akkor is kísérletezhet, ha nincs otthon.

Előnyök

 • innovatív technológia;
 • stílusos design;
 • prémium minőségű anyagok
 • Nem csúszik, nem rezeg;
 • Mosogatógépben mosható.

Hátrányok

 • nem észleltek.

Bomann MS 344 CB tejhabosító

Értékelés: 4.6

Bomann MS 344 CB

A második hely a cappuccinatoré, amely jó minőségi jellemzőkkel és várható eredményekkel rendelkezik. A forró vagy hideg tejet gyorsan felhabosítja. A hab sűrű, sűrű és habszivacsálló. Soft Touch bevonatú műanyag test tökéletesen illeszkedik a kézbe. Nem csúszhat ki a kézből. Rozsdamentes acél habverő.

A készülék a sötét kivitelnek köszönhetően nagyon elegánsan néz ki. A súlya mindössze 100 g. Használaton kívül minimális helyet foglal. Bármelyik táskában elfér, és nem számít, hová tart éppen, mindig kéznél lehet, hogy egy buja kupakot hozzon létre a turmixokhoz vagy a kávéhoz.

A modell nem adott okot panaszra. Minőségi összeszerelés, az anyagok robusztusak és megbízhatóak. A habverő szilárdan rögzül a helyén. Nem pattan ki működés közben. Könnyű és egyszerű tisztítás. Sokan ajánlják a készüléket, mint egy olcsó eszközt, amely képes ellátni a feladatait. A szakértők is ezt ajánlják, mint a legjobb ár-érték arányt.

Előnyök

 • Jó ostorozási sebesség;
 • rugalmas gumibevonat;
 • szép design;
 • Gyors összeszerelés / szétszerelés;
 • A robusztus acél habverő.

Hátrányok

 • nem tartalmaz elemeket.

FIRST AUSTRIA FA-5293 tejhabosító

Értékelés: 4.5

FIRST AUSTRIA FA-5293

A bronzérmet a merülő keverő kapja, amely ideális azok számára, akiknek vagy kevés a pénzük, vagy nem szeretnek túlzott összegeket költeni konyhai eszközökre. Az alacsony ár ellenére a minőség kiemelkedő. A test tartós műanyagból készült. Gumírozott réteggel van borítva, amely lehetővé teszi a készülék szilárd rögzítését, még nedves kézben is.

A teteje rozsdamentes acélból készült. Használat után könnyen eltávolítható a horonyból. A folyamat során szilárdan rögzíthető anélkül, hogy kiesne. A habverő jól öblíthető, akár hideg vízzel is, speciális tisztítószerek nélkül. A gyártó két színben gyártja a modellt: fekete és piros.

A vélemények alapján nem vártunk sokat a készüléktől, amikor megvásároltuk, de az eredmény kiváló volt. Bármilyen hőmérsékletű és különböző zsírtartalmú tejből kemény hab állítható elő. Még a kipróbált kávérajongók is elégedettek lesznek ezzel a kompakt, költséghatékony készülékkel, amely bárhol, akár elektromos hálózat nélkül is helyettesítheti a nagy teljesítményű cappuccinatorokat.

Előnyök

 • a puha, csúszásmentes bevonat;
 • Robusztus acél habverő;
 • minőségi ostorozás;
 • Esztétikus kialakítás;
 • kedvező ár.

Hátrányok

 • Nincs elem.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: