A 10 legjobb konyhai robotgép

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Hogyan válasszuk ki a megfelelő élelmiszer-feldolgozót. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálni kell.

Úgy döntöttünk, hogy ezt a felülvizsgálatot az élelmiszer-feldolgozóknak szenteljük. A 10 legjobb modell a neves orosz és nemzetközi gyártóktól. Annak ellenére, hogy egyes modellek bizonyos hasonlósága a tervezés, a konfiguráció és a funkcionalitás tekintetében, mindegyik jelöltnek saját egyedi jellemzői vannak, amelyek lehetővé tették számára, hogy a legjobb legyen a kategóriájában. A felhasználó kényelme érdekében a felülvizsgálatot két csoportra osztottuk – az első 4 modellt mutat be a költségvetési szegmensből, a második pedig 6 modellt a közepes és magas árkategóriából (mindegyikből 3).

A modellek kiválasztásánál a legfontosabb kritériumok között nemcsak a gyártási minőség, a márkaismertség és a funkcionalitás kapott prioritást, hanem a berendezések használatának valódi élménye is. Ehhez elemeztük a nyilvános forrásokon – hivatalos gyártói oldalakon, Yandex.Piac, otziv-, és egyéb források.

A modellek sorrendje az egyes kategóriákban hagyományos, és nem tekinthető az egyik konyhai robotgép előnyére utaló jelzésnek a másikkal szemben.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő élelmiszer-feldolgozót

Az élelmiszer-feldolgozó kiválasztásakor 3 kulcsfontosságú tényezőt kell figyelembe venni:

 1. Tartozékok.
 2. Méretek.
 3. További állítások.

A berendezés az egyik fő szempont az élelmiszer-feldolgozó kiválasztásakor. Közvetlenül befolyásolja, hogy a gép milyen folyamatokkal képes megbirkózni. Az orosz piac széles választékot kínál a különböző konfigurációkkal rendelkező élelmiszer-feldolgozókból – a 3-4 műveletet végző alapmodellektől a konyhai gépekig, amelyek több tucatnyi bonyolult műveletet végezhetnek.

Ami a legtöbb élelmiszer-feldolgozóban alapfelszereltség:

 1. Aprítógépek és aprítógépek.
 2. Az aprító penge.
 3. tésztakiszedőgépek (alakjuk és funkcionalitásuk a kombájn kialakításától függően változhat).

A további tartozékok közé tartozik a turmixgép, a kávédaráló vagy a mini-daráló, valamint a gyümölcscentrifuga és a húsdaráló. A félprofesszionális konyhai gépekhez számos olyan tartozék is tartozik, amelyek nem rendelkeznek a költségvetési és közepes szegmens felszerelésével – csigás gyümölcscentrifuga, különböző tészták főzésére szolgáló tartozékok, tésztagurító tartozék stb.

A méretek szintén fontos döntési tényezőt jelentenek az élelmiszer-feldolgozó kiválasztásakor. A legkompaktabb modelleknél a motor alul van egy kis házban, míg a közepes méretű turmixgépeknél a motor és a tál helye vízszintesen áll. A legnehezebbek az emelőmotoros konyhai gépek.

Különböző opcionális extrák is vannak, amelyek befolyásolhatják az adott modell kiválasztását. Például a megvilágított tál vagy a teljesen üvegből készült turmixgép. Ez lehet egy kiterjesztett csomag vagy elektronikus vezérlés is. Vannak olyan konyhai gépek, amelyek alapfelszereltséggel vannak ellátva, de a felhasználó választhat saját kiegészítő tartozékokat attól függően, hogy milyen folyamatokat fog leggyakrabban elvégezni.

A megfelelő élelmiszer-feldolgozó nemcsak megbízható asszisztens lesz a konyhában, és képes lesz elvégezni az összes szükséges műveletet, hanem harmonikusan illeszkedik bármely konyhai belső térbe. oktatás 1 A megfelelő élelmiszer-feldolgozó nem csak a konyhában, hanem a konyhában is.

A legjobb élelmiszer-feldolgozók rangsora

ÉrtékelésŰrNévÁr
A legjobb olcsó élelmiszer-feldolgozók4

Szia

 • HR7605
 • 4 100 €
  3Kitfort KT-13202 990 €
  2Kitfort KT-13864 990 €
  1

  Szia

 • ps HR7320 Napi kollekció
 • 4 990 €
  A legjobb élelmiszer-feldolgozók a közepes és magas árkategóriában6Bosch MCM 3501M9 426 €
  5REDMOND RKM-40308 950 €
  4Kitfort KT-133910 990 €
  3Garlyn S-35017 700 €
  2Gorenje MMC1000RL18 640 €
  1Kenwood KVL8300S66 990 €

  A legjobb olcsó élelmiszer-feldolgozók

  Ebbe a kategóriába 4 modellt választottunk ki, amelyek ára legfeljebb 5500 € lehet. A két vezető kombájn a holland Philips gyártó és a népszerű orosz Kitfort márka 2 modellje volt. Bizonyos hasonlóságok ellenére mindegyik kombájnnak megvannak a maga sajátos jellemzői és előnyei, valamint a praktikum, a funkcionalitás és az árkategóriájukban a legjobb kombinációja.

  Szia

 • HR7605

  Értékelés: 4.7

  Philips HR7605

  Áttekintésünk a Philips HR7605 költségtakarékos élelmiszer-feldolgozójával kezdődik. Ez a legendás készülék, amelyet először a 2000-es évek elején dobtak piacra, még mindig nagyon népszerű és keresett. Ugyanakkor a gyártó az évek során semmit sem változtatott a tervezésen és a felszereltségen, ami egy nagyon sikeres kezdeti tervezést jelez.

  A készüléket Magyarországon szerelik össze, és két év garanciával szállítják. Az európai gyártás ritkaságnak számít a konyhai kisgépeknél, különösen a Kína által uralt olcsó szegmensben.

  A legfontosabb különbség e modell és a legtöbb hasonló modell között a konstrukció típusa. Az ételfeldolgozó modul a motorral és a kezelőszervekkel nem egy helyhez kötött alap, hanem egy kompakt egység, amely a tál tetejére illeszkedik, és két klipsz segítségével rögzül rajta. Ez a megoldás lehetővé tette, hogy a készülék a lehető legkompaktabb és legpraktikusabb legyen.

  További előnye: az összes alkatrész közvetlenül a tálban tárolható, így helyet takarít meg.

  A készülékhez tartozik egy vágótárcsa három vágóbetéttel (szeleteléshez, közepes és durva sajt/mogyoró/vaj keverékhez), egy habverő tárcsa a tejszín vagy palacsintatészta felveréséhez és egy univerzális kés. Ezekkel a tartozékokkal a multi-cutter répavágó akár 15 különböző folyamatot is képes elvégezni. A reszelőtartozék és a kés élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készült.

  A motoregységen található egy forgókapcsoló, amely két állásban működik – állandó sebesség és impulzus üzemmód.

  A Yandex online portál szerint.Market, az élelmiszer-feldolgozót 4.6, és a válaszadók 92%-a ajánlaná ezt a modellt vásárlásra. A felhasználók a pozitívumok között említik a kompakt méretet, a multifunkcionalitást, a jó beépítési minőséget és a megfizethető árat. Néhány fogyasztó szerint a hátrányok közé tartozik a rövid hálózati kábel.

  A Philips készülékeket ajánljukHR7605Minden olyan felhasználónak, aki minőségi, praktikus és kompakt konyhai robotgépet keres a különféle vágási és aprítási feladatokhoz.

  Előnyök

  • Kompakt méret.
  • Minden fúvóka tárolható a tálban.
  • Könnyű összeszerelés.
  • Jó funkcionalitás.

  Hátrányok

  • Rövid tápkábel (a fogyasztói vélemények szerint).
  • Nincs klasszikus habverő a krémhez és habverő a tésztához.

  Kitfort KT-1320

  Értékelés: 4.7

  KITFORT KT-1320

  Folytatódik a felülvizsgálati modell Kitfort KT-1320 a háztartási készülékek népszerű orosz gyártójától. Kínában készült, 1 év garanciával.

  Figyelmünket vonzza a modell stílusos megjelenése, jó felszereltsége és – ami a legfontosabb – ára (körülbelül 3000 rubel a minősítés közzétételének időpontjában). Ezért az árért nem találhat jobb minőséget.

  A modell a népszerű formavilágban készült, ahol a motor és a vezérlés egyetlen alapmodult alkot, amelynek tetején a tál és az összes tartozék található. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy a technika más modellekhez képest kompaktabb legyen. Az élelmiszer-feldolgozó teste rozsdamentes acélból készült, és alján 4 gumírozott tapadókorong található, amelyek működés közben az egész szerkezetet szilárdan az asztalon tartják.

  A kezelőszerveknél található egy ismétlődő kapcsoló, amely lehetővé teszi a két sebesség közül az egyik kiválasztását vagy az impulzus üzemmódra való váltást.

  Ennek a modellnek a felszereltsége nem nagy, de elegendő az élelmiszerrel végzett összes alapvető művelethez. A kétoldalas, teljesen fémből készült rozsdamentes acéllemez lehetővé teszi a zöldségek julienne csíkokra vágását, valamint a hagyományos reszelőn történő lereszelését. A fő penge biztosítja a különböző összetevők aprítását.

  Az 500W-os motorteljesítmény elegendő a hús, gyümölcsök, zöldségek, diófélék és egyéb élelmiszerek kezeléséhez.

  A leszerelhető tolókészülékkel szükség esetén csökkenthető az adagolónyílás, ami hasznos a gyökérzöldségek és más keskeny termékek (sárgarépa, petrezselyemgyökér, paszternák) vágásakor.

  A technika tulajdonosai nagyra értékelik az alacsony költséget, a jó összeszerelési minőséget és a felesleges tartozékok nélküli egyszerű konfigurációt. Néhány vásárló szerint a hátrányok közé tartozik a túl nagy távolság a fedél és a tárcsa között – ami nagy mennyiségű hulladékot eredményez a sárgarépa vágása után.

  A minőség, a használhatóság és a funkcionalitás legjobb aránya a kedvező árszegmensben lehetővé tette a Kitfort KT-1320 számára, hogy termékcsoportjának egyik vezetőjévé váljon, és méltó helyet foglaljon el értékelésünkben.

  Előnyök

  • Alacsony ár.
  • Könnyű kezelhetőség.
  • A csomag, amely nem tartalmaz semmi felesleges dolgot.
  • Tapadókorong a test alján.

  Hátrányok

  • Nem reszeli a zöldségeket, különösen a sárgarépát, egészen az aljáig; sok a hulladék (a felhasználói visszajelzések szerint).
  • Nincs finom reszelő.

  Kitfort KT-1386

  Értékelés: 4.7

  Kitfort KT-1386

  A Kitfort KT-1386 tulajdonképpen a fentebb tárgyalt Kitfort KT-1320 alapmodell továbbfejlesztett változata, ezért most a két modell közötti legfontosabb különbségekre koncentrálunk.

  A fő változások a konfigurációban történtek, és a KT-1386-os modellben sokkal jobb lett, mint az alapmodell, de a kombájn ára körülbelül 2-szeresére nőtt.

  A reszelő kialakítása alapvetően megváltozott, és egy professzionális konyhai gépről lett lemásolva. Az aprított ételek már nem a tál aljára kerülnek, mint a legtöbb olcsó turmixgépnél, hanem egy speciális nyíláson keresztül a felhasználó által elhelyezett tartályba kerülnek. A professzionális készülékek ezen megoldása lehetővé teszi, hogy egyszerre nagyszámú terméket dolgozzon fel, de ebben az esetben az összetevők számát a motor élettartama korlátozza. Akárhogy is, az új reszelő sokkal praktikusabb és kézreállóbb. A rozsdamentes acél tárcsa ugyanaz marad, az egyik oldalon egy közepes reszelővel, a másik oldalon pedig egy aprítóval.

  A második fontos pont a turmixgép, amelynek tála egyúttal egy utazási palack is, amely szoros fedéllel rendelkezik. Egy olyan megoldás, amely tetszeni fog az egészség szerelmeseinek, akik mostantól magukkal vihetik kedvenc turmixaikat és turmixaikat, amikor edzenek vagy csak sétálni mennek.

  Egy másik mellékelt tartozék egy kompakt kávédaráló. A nagy tál és az aprító penge ugyanaz marad, mint az alapmodellben.

  A Yandex népszerű forrásból származó nyílt információk szerint.Market, a fogyasztók 98% -a ajánlja az élelmiszer-feldolgozót vásárlásra, és a modell megkapta a tekintélyes “vásárlók választása” jelet és a 4 %-os minősítést.8 pont. A tulajdonosok megjegyzik, hogy a teljesítmény és az ár, a kompakt méret és a jó építési minőség optimális arányban áll egymással. Hátrányként több válaszadó a keverőpohár kis térfogatát jelölte meg.

  A Kitfort KT-1386 kombinátot ajánljuk minden olyan fogyasztónak, aki minőségi technikát szeretne kapni nagyszerű tulajdonságokkal megfelelő áron.

  Előnyök

  • 4 az 1-ben koncepció (aprító, reszelő, turmixgép, kávédaráló).
  • Kompakt méret.
  • Ésszerű ár.

  Hátrányok

  • Kis turmixgép kapacitás (felhasználói vélemények alapján).

  Szia

 • ps HR7320 Napi kollekció

  Értékelés: 4.8

  Philips HR7320 Napi kollekció

  A költségvetési élelmiszer-feldolgozók áttekintését a Philips HR7320 Daily Collection teszi teljessé, amely kompakt kialakítású, hasonlóan a Kitfort két korábban áttekintett élelmiszer-feldolgozójához.

  A készülék Kínában készül, és 2 év teljes körű garanciát biztosít, mint minden Philips konyhai készülékre.

  A modell (kis méretéhez képest) 700 wattos motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyorsabban megbirkózzon a feladatokkal. A termék általános koncepciója egy kompakt kialakítás az aktívan élő emberek számára.

  1 tálas turmixgépet tartalmaz.5 l, fő tartály, aprító kés, kétoldalas rozsdamentes acél tárcsa (reszelő és szeletelő), műanyag tárcsa hullámos élekkel folyékony tésztához és krémhez, valamint a tésztakampó.

  A gyártó megnövelte a tartály átmérőjét, így több termék dolgozható fel egy menetben.

  A termék egyik megkülönböztető jellemzője, hogy a fúvókák színe a sebességi üzemmódhoz kapcsolódik. Az élelmiszer-feldolgozó 2 sebességgel és impulzus üzemmóddal rendelkezik. A hagyományos numerikus jelölések helyett a narancssárga és piros szektorok a fúvókák színével megegyezően vannak a testre festve. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy intuitív módon válassza ki a megfelelő üzemmódot a megfelelő folyamathoz. Például az aprító kés piros színű, a folyékony tésztához való tárcsa pedig narancssárga színű.

  A felhasználók dicsérik a készülék kiváló minőségét, jó felszereltségét és nagy hatékonyságát. A technika valódi tulajdonosainak véleménye alapján nem találtak komoly hátrányokat.

  A Philips HR7320 Daily Collection készüléket a kiváló minőség, az intuitív kezelhetőség, a praktikum, a funkcionalitás és a megfizethetőség miatt ajánljuk.

  Előnyök

  • Erős motor (700 W).
  • Jó felszereltség.
  • Kompakt kialakítás.

  Hátrányok

  • Műanyag turmixgép kancsó.

  A legjobb élelmiszer-feldolgozók a közepes és magas árkategóriában

  Ebbe a kategóriába a 6 legjobb kombájn tartozik a közepes (6000 Br-től) és a magas árkategóriában (15000 Br-tól). Az olvasók kényelme érdekében először 3 modellt helyeztünk el a középkategóriából, majd 3 drága egységet.

  Bosch MCM 3501M

  Értékelés: 4.5

  Bosch MCM 3501M

  Kezdjük a közepes és magas árcsoportba tartozó élelmiszer-feldolgozók áttekintését a Bosch MCM 3501M-vel a híres német háztartási készülékek gyártójától. A modellt Kínában szerelik össze, ami a legtöbb konyhai kisgép esetében hagyományos, a garancia időtartama 2 év.

  Az egység kompakt és alacsonyan szerelt házba épített készülék. A modell jó felszereltséggel örvendeztet meg, amely lehetővé teszi számos konyhai folyamat elvégzését. A zöldségek szeleteléséhez két különböző méretű, rozsdamentes acélból készült tárcsás daráló áll rendelkezésre. A fő serpenyő használható a termékek aprítására és a tészta dagasztására. Ezenkívül egy turmixgép és egy négylapátos mini-malom is tartozik hozzá. A pengék speciális kialakítása lehetővé teszi a kávé és bármilyen fűszer gyors és egyszerű őrlését.

  A modell egyik jellemzője, hogy az összes tartozékot a fő tálban tárolja, ami nagyon kényelmes. Van egy rekesz is a vezeték számára, ami még a drágább készülékeknél is ritkaságszámba megy. A tapadókorongoknak köszönhetően a készülék szilárdan rögzül a helyén.

  Két sebességgel és impulzusvezérléssel, ami ennél a formátumnál szabványosnak számít.

  Az online Yandex portálon található vélemények szerint.Piac, a modell minősítése 4.7 és a felhasználók 95%-a ajánlja. A kombinált tulajdonosok megjegyzik a nagy teljesítményt, a jó teljesítményt, a funkcionalitást és a munka minőségét. Az egyes fogyasztók által a közepes reszelő hiányának tulajdonított hátrányok.

  A Bosch MCM 3501M készüléket minden olyan felhasználónak ajánljuk, aki stílusos, erős és multifunkcionális konyhai segédeszközt szeretne megfelelő pénzért.

  Előnyök

  • Jó csomag turmixgéppel és mini malommal.
  • Lábak tapadókorongokkal.
  • Nagy áteresztőképesség.
  • Stílusos modern design.

  Hátrányok

  • Nincs középső aprító.

  REDMOND RKM-4030

  Értékelés: 4.6

  REDMOND RKM-4030

  A következő modell a felülvizsgálatunkban a REDMOND RKM-4030 a kínai kis konyhai készülékek neves gyártójától. 1 év garancia, és minden műszaki kérdés könnyen megoldható a vállalat oroszországi szervizhálózatán keresztül.

  A kombájn egy konyhai gép formájú, emelkedő motoros egységgel készült, és a megjelenése hasonlít a prémium szegmens hasonló készülékeire.

  Ez a modell alapfelszereltségként 3 tartozékot tartalmaz a tésztával és a krémmel való munkához. A felhasználó opcionálisan három tartozékot vásárolhat – turmixgépet, húsdarálót és dobreszelőt. Egy teljesen felszerelt konyhai gép tisztességes funkcionalitással rendelkezik, és versenyezhet a drágább modellekkel.

  Hagyományos kézi vezérlés – fokozatmentesen szabályozható sebesség 6 sebességgel és impulzusvezérléssel.

  A felhasználók által dicsért formatervezés, kiváló minőségű és alacsony zajszintű működés. A hátrányokhoz a technika egyes tulajdonosai csak az alapfelszerelést és a hiányzó kiegészítő tartozékok megvásárlásának szükségességét tulajdonították.

  A REDMOND RKM-4030-at ajánljuk minden sütés szerelmeseinek, akik minőségi és olcsó konyhai gépet szeretnének, amely további tartozékokkal bővítheti a funkcionalitást.

  Előnyök

  • Stílusos megjelenés.
  • Nagy rozsdamentes acél tál.
  • Bolygóközi mechanizmus.
  • Erőteljes 1200 wattos motor.

  Hátrányok

  • További tartozékokat kell vásárolni.

  Kitfort KT-1339

  Értékelés: 4.7

  Kitfort KT-1339

  A Kitfort KT-1339 egy jól működő konyhai gép egy jól ismert orosz gyártótól. A turmixgép három színváltozatban kapható – ezüstmetál, grafit és barna metál színben.

  Ez a modell, csakúgy, mint a felülvizsgálatunkban szereplő előző modell, egy emelőmotoros egységgel ellátott tokban készül. A kombájn nagy teljesítményű 1400 W-os motorral van felszerelve, amely túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik.

  A modell nagyon hasonlít a REDMOND RKM-4030-as modellhez, de a továbbfejlesztett felszereltség tekintetében különbözik attól. A három tesztfelszerelésen kívül a turmixgép kapott egy olyan turmixgépet is, amelynek teljes üveg táljának térfogata 1.5 literes kapacitás.

  A Yandex online oldalának véleménye szerint.Piac, a konyhai gép 4-es minősítéssel rendelkezik.7 és a tekintélyes “buyer’s choice” védjegyet. A terméket a felhasználók 96%-a nagyon ajánlja, ami a termék kiváló minőségére utal. A hátrányok között a technikusok tulajdonosai a megnövekedett rezgést és instabil helyzetet jegyezték meg, amikor maximális sebességgel dolgoztak.

  A jó felszereltség, a stílusos megjelenés, a biztonság és a praktikum a Kitfort KT-1339 konyhagépet árkategóriájában az egyik vezető gépévé tette.

  Előnyök

  • Megbízható motor túlmelegedés elleni védelemmel.
  • Rozsdamentes acél tál 6 fő részére.5 .
  • Blender mellékelve.

  Hátrányok

  • Nincsenek további csatolandó mellékletek.
  • Nagy rezgés maximális sebességnél (az emberek szerint).

  Garlyn S-350

  Értékelés: 4.8

  Garlyn S-350

  Folytatjuk áttekintésünket a magas árú Garlyn S-350 konyhai gépet. Ez a termék egy fiatal, de ambiciózus orosz márka, amely 2016 óta háztartási készülékek gyártására szakosodott. A vállalat meglehetősen fiatal kora ellenére termékei nagyon népszerűek hazánkban az innovatív technológiának és a magas építési minőségnek köszönhetően.

  Az élelmiszer-feldolgozót Kínában, egy modern gyárban gyártják, ahol a gyártás minden szakaszában többlépcsős minőségellenőrzésnek vetik alá. A termék hivatalos garanciája 1 év, de a technika tulajdonosa meghosszabbíthatja ezt az időszakot további 12 hónappal, ha részt vesz a kiterjesztett garanciaprogramban (a terméket a hivatalos weboldalon kell regisztrálnia, és meg kell erősítenie a vásárlást).

  A konyhai gép erőteljes, 1500 wattos motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a különböző folyamatokkal, különösen a tészta sütésével. Maga a motor túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, amely jelentősen meghosszabbítja élettartamát.

  Az alapkészlet csak 3 tartozékot tartalmaz (tésztakampó, habverő és habosító fúvóka), de szükség esetén a felhasználó további tartozékokat vásárolhat a technika funkcionalitásának bővítéséhez. Az élelmiszer-feldolgozó egyik tervezési jellemzője két további sebességváltó jelenléte, amelyek különböző forgási sebességet biztosítanak. A konyhai gép fedelén van egy kivezetés, egy másik pedig az elején. A felhasználó csatlakoztathatja a húsdarálót, a gyümölcscentrifugát, a zöldségszeletelőt, a turmixgépet és más tartozékokat a tartalék aljzatokhoz.

  A gépet a forgatógombbal lehet működtetni. A fokozatmentes fordulatszám-növelő rendszer tovább védi a motort a túlterheléstől. Csak 6 sebesség és impulzus üzemmód áll rendelkezésre.

  A fogyasztói vélemények szerint az élelmiszer-feldolgozó a magas építési minőség, a stílusos kialakítás, a felhasználóbarát kezelőszervek és a berendezés további tartozékokkal való bővítésének lehetősége indokolta az árát.

  A Garlyn S-350 konyhai robotgépet elsősorban a sütés és a desszertek szerelmeseinek ajánljuk, akik mindent megtalálnak benne, amire szükségük van kedvenc ételeik elkészítéséhez.

  Előnyök

  • Nagy teljesítmény (1500W).
  • Lehetőség további kiegészítők vásárlására.
  • Könnyen és kényelmesen kezelhető.
  • Sima sebességváltás.
  • Rozsdamentes acél tál.
  • A kiterjesztések bolygóközi mozgása.

  Hátrányok

  • Kisebb nyílás az összetevők betöltéséhez.

  Gorenje MMC1000RL

  Értékelés: 4.8

  Gorenje MMC1000RL

  Egy másik konyhai gép a magas árkategóriában a Gorenje MMC1000RL. Kínában készült, mint a szlovén gyártó összes kisgépére, 2 év gyártói garancia jár rá.

  A termék az emelőmotoros egységgel ellátott konyhagépek szabványos alakú formavilágába épül. A motor teljesítménye 1000 watt, ami elegendő a különböző összetevők kezeléséhez. A modell 7 különböző sebességgel és impulzus üzemmóddal rendelkezik. Egy szabványos forgókapcsolóval vezérelhető.

  Az egyik jellemzője – alumínium test, amely különbözik a műanyagtól jobb teljesítménnyel. A sebességváltó minden eleme fémből készült. Ami jelentősen növeli a technika megbízhatóságát.

  Ez a modell valamivel jobb csomaggal rendelkezik, mint a fentebb tárgyalt Garlyn S-350 konyhai gép. A felhasználó nem 3 szabványos fúvókát kap a tésztához és a krémhez, hanem a negyedik kiegészítő szilikonszegéllyel. Fő előnye, hogy keverés közben alaposan lekaparja a hozzávalókat a tál oldaláról, ami más fúvókákkal lehetetlen.

  További eszközökhöz (daráló, szeletelő) a ház végén egy speciális csatlakozó található, amely lehetővé teszi a technika funkcionalitásának bővítését.

  A konyhai gép tulajdonosainak véleményének elemzése megerősíti a készülék magas színvonalát, valamint az egyszerűséget és a praktikumot. Nem találtunk semmilyen alapvetően negatív visszajelzést.

  A jó építési minőség, a könnyű kezelhetőség és a tartozékok a Gorenje MMC1000RL-t a rangsorunk egyik vezetőjévé teszik.

  Előnyök

  • 7 sebesség.
  • Jó felszereltségi csomag.
  • Alumínium test.
  • Fém fogaskerekek.
  • AC motor túlmelegedés elleni védelemmel.

  Hátrányok

  • Nincs második aljzat a turmixgéphez.

  Kenwood KVL8300S

  Értékelés: 4.9

  Kenwood KVL8300S

  A magas árkategóriájú konyhai gépek áttekintését a Kenwood KVL8300S a híres brit gyártótól teszi teljessé. A Kenwood a világon az első olyan cég, amely emelőmotoros konyhai gépet gyártott. A formatervet nem szabadalmaztatták, ezért sok gyártó másolja és saját modelljét készíti el az alapján. Az egyedi kialakítás mellett olyan újítások is bevezetésre kerültek, mint a külön sebességváltó a kiegészítő tartozékhoz.

  Ez a modell nagy hatékonyságával és eredményességével fog tetszeni Önnek. Az ételfeldolgozó 1700 wattos motorral rendelkezik, amely minden főzési igényt kielégít. Az élelmiszer-feldolgozó fémháza, az erőátviteli egység fém fogaskerekei és egy speciális rezgéscsillapító rendszer, amely hosszú élettartamot garantál alacsony zajszint mellett.

  A csomag 5 tésztakampót, egy acélhorgot és habverőt, az eredeti K fúvókát, valamint két új szilikon fúvókát és egy keverőfúvókát tartalmaz a keverékek levegőztetéséhez.

  A konyhai gépnek is van egy hasznos opciója – egy tálfény, amely lehetővé teszi, hogy vizuálisan ellenőrizze a dagasztás vagy a habverés folyamatát. A bekapcsoló gomb a tok tetején található. Maga a tál polírozott rozsdamentes acélból készült, és lenyűgöző, 6 darabos kapacitással rendelkezik.7 liter.

  Sima kapcsolású forgatógomb. A gyártó több mint 20 különböző tartozékot kínál, amelyeket ez a modell kiegészíthet.

  A gépet Kínában gyártják, és a hivatalos garancia 2 év.

  Az otziv- online forrásból származó vélemények szerint a technika minden tulajdonosa csak pozitív, megjegyezve a minőséget, a megbízhatóságot, a praktikumot és a tökéletes végeredményt (a tészta megfelelő keveréke, egyenletes keverés, a krém homogén textúrája stb.)..). A felhasználók nem állapítottak meg kritikus hiányosságokat.

  Az erő, a nagy teljesítmény, a kompromisszumok nélküli minőség és megbízhatóság, valamint a funkcionalitás és a praktikum a Kenwood KVL8300S-t a csúcskategóriás konyhai gépek egyik vezetőjévé tette.

  Előnyök

  • Erőteljes 1700W-os motor.
  • Nagy rozsdamentes acél tál 6 fő részére.7 .
  • megvilágított tál.
  • 5 tartozékot tartalmaz, és több mint 20 elérhető opcióként.
  • Fémből készült fő szerkezeti elemek.

  Hátrányok

  • Az élelmiszer-feldolgozó és a tartozékok magas ára.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: