Az 5 legjobb Panasonic kenyérsütő

A frissen sült áruk illata bele van írva a DNS-edbe – megnyugtat, ellazít és visszahoz a gyermekkorodba. A frissen sült kenyér illata ugyanolyan hatással van… Csak azok, akik a pékség közelében laknak, vásárolhatnak a kemencéből kivett kenyeret. De semmi sem szebb, mint a kenyér saját kezűleg elkészíteni. Természetesen használhat egy ugyanilyen funkcióval rendelkező multicookert vagy a sütőt, de a sütő hőmérséklet-tartománya egy kis munkát igényel. Az ideális megoldás – egy sütő sütő. Ez egy speciális kenyérforma készülék hőmérséklet-szabályozóval és időzítővel. Íme egy áttekintés a legjobb Panasonic sütőkről, az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb háztartási készülékgyártóról.

A legjobb Panasonic kenyérsütők értékelése

Jelölésűrtermék neveAz ár
A legjobb Panasonic kenyérsütők értékelése1

anasonic SD-ZB2502

19 000€
2

anasonic SD-ZP2000

23 000€
3

anasonic SD-ZB2512

19 000€
4

Panasonic SD-2510

22 800€
5

anasonic SD-2501WTS

17 000€

anasonic SD-ZB2502

Értékelés: 4.9

Panasonic SD-ZB2502

A legnépszerűbb modell, az SD-ZB2502, egy professzionális konyhai készülék, amelyet éttermekben, kávézókban és étkezdékben használnak. Ergonomikus kialakítású, áramvonalas, könnyen ápolható rozsdamentes acélból készült testtel, nagy, tágas, tapadásmentes bevonattal ellátott tállal rendelkezik. A készüléket úgy tervezték, hogy bármilyen tésztából különböző típusú kenyereket süthet. A kenyérsütővel klasszikus bordói és francia kenyeret, valamint gabonamentes diétás kenyeret is süthet, és kísérletezhet a receptekkel.

Panasonic SD-ZB2502 sütő 550 W teljesítményű 12 kész programokkal rendelkezik a konkrét kenyérfajták elkészítéséhez, az időzítő 13 órát biztosít – egy tálban lehetséges, hogy egy kovász, és sütni egy kenyeret bármilyen tésztából, és elhalasztani a sütés megkezdését. További funkciók közé tartozik a gombócok, piték, kekszek, sőt lekvár és desszertek tésztájának elkészítése! A sütő adagolóval rendelkezik, amely a megfelelő időben adagolja a megfelelő hozzávalókat az édes sütemények elkészítéséhez.

A gyémánt-fluorid bevonatú belső tál tökéletesen sima, nem ragad semmilyen tésztához vagy desszerthez, karcálló, és a teljes élettartam alatt megőrzi tulajdonságait, amennyiben óvatosan kezelik.

Átlagos ár € 20,000.

Előnyök

 • 12 program különböző kenyérfajták készítéséhez
 • Alkalmas a tészta elkészítéséhez
 • Késleltetett indítású időzítő akár 13 órára;
 • Ergonomikus rozsdamentes acél test és kiváló minőségű tál.

Hátrányok

 • Magas ár.

anasonic SD-ZP2000

Értékelés: 4.8

Panasonic SD-ZP2000

A második legnépszerűbb Panasonic SD-ZP2000 sütő nagyobb teljesítményű, mint az előző – mind a 700 W, több program is – 18 algoritmus a különböző kenyérfajták sütéséhez a világ összes szakácskönyvéből, valamint desszertek és lekvárok készítéséhez. A végtermék súlya, a sütés intenzitása és a kéreg színe mind beállítható. Egyszerűen helyezze a kívánt összetevőket a tálba (nincs adagoló), a készülék pedig gondoskodik a többiről. A sütés megkezdését 13 órával elhalaszthatja, azaz például este beleteheti a tésztát, és reggelre meleg muffin vagy kenyér áll készen a reggelire. oktatás 1 A tésztát a sütőbe helyezheti. Ugyanígy készíthetsz friss kenyeret, amikor hazaérsz a munkából, vagy bármikor máskor.

A Panasonic SD-ZP2000 sütőgép acélból készült, matt fekete kivitelben. Bár a burkolat könnyen ápolható, az árnyalatot nem lehet megválasztani, és a fekete nem mindenkinek tetszik. A sütőben zajló összes folyamat megjelenik a kijelzőn.

Átlagos ára körülbelül 21.000 rubel.

Előnyök

 • A késztermék súlyának beállítása;
 • 18 főzési mód;
 • Késleltetett indítás 13 óráig;
 • Tapadásmentes tál.

Hátrányok

 • A szakmai környezeten kívül 18 programra nincs kereslet;
 • Csak fekete színben.

anasonic SD-ZB2512

Értékelés: 4.8

PANASONIC SD-ZB2512

A népszerű Panasonic SD-ZB2512 modell 550 W-os teljesítményével akár 1250 grammos kenyeret is süthet. 14 használatra kész programot tartalmaz (köztük egy booster programot), amelyek elegendőek otthoni és professzionális használatra egyaránt. A program késleltetett indítása a szabványos márka 13 órájáig lehetséges. A készülék előnye, hogy áramkimaradás után 10 percig képes megtartani a memóriát, és a program befejezése után egy órán keresztül fenntartja a főtt termék hőmérsékletét.

A sütő minden típusú kenyér sütésére és a kéregképződés mértékének szabályozására használható; további funkciói lehetővé teszik a desszertek elkészítését. A készüléket a kenyérsütőgép tetején lévő megvilágított kijelzőn keresztül vezérelheti és ellenőrizheti.

A Panasonic SD-ZB2512 teste rozsdamentes acélból készült, fekete vagy ezüst színben. Adagolóval van kialakítva, és 2 tésztagyúró lapáttal és egy mérőpohárral van ellátva.

Átlagos ára körülbelül 11.000 rubel.

Előnyök

 • Kibővített funkcionalitás;
 • Desszertek főzése;
 • Van egy adagoló;
 • Hőmérséklet fenntartása;
 • Késleltetett indítás.

Hátrányok

 • Nincs meghatározva.

Panasonic SD-2510

Értékelés: 4.7

Panasonic SD-2510

A Panasonic SD-2510 sütő népszerű a háziasszonyok körében. A készülék teste fehér, tartós műanyagból készült, amely könnyen kezelhető, nem fél a hőtől, nem olvad meg és nem bocsát ki szagokat. Ennek ellenére a sütő “tölteléke” lenyűgöző: 550 W, legfeljebb 1 kg súlyú kenyér sütése, a kéregképződés mértékének beállítása, időzítő 13 óráig és a hőmérséklet fenntartása 60 percig. A szoftver 13 különböző előre beállított üzemmódot tartalmaz a kenyérsütéshez a hagyományos búzakenyértől kezdve a zsírszegény, édes péksüteményekig és néhány desszertig. A Panasonic SD-2510 pékségben pelmeni, pizza és tészta tésztát lehet készíteni.

A tervezési jellemzők közül a túlmelegedés elleni védelmet, a programok dinamikájának ellenőrzésére szolgáló háttérvilágítás nélküli kijelző jelenlétét fogjuk megjegyezni. Nincs hálózati meghibásodás elleni védelem – ez hátrányos. Az adagolót sem erre tervezték.

Az átlagár körülbelül 14 000 rubel.

Előnyök

 • Késleltetett indítás 13 óráig;
 • Süssön kenyeret 1 kg-ig;
 • 13 üzemmód;
 • Levehető fedél;
 • Megfizethető ár.

Hátrányok

 • A műanyag test ellenáll a karcolásoknak és az ütéseknek.

anasonic SD-2501WTS

Értékelés: 4.6

PANASONIC SD-2501WTS

A felülvizsgálatunk ötödik sora egy Panasonic SD-2501WTS kenyérsütőgép, amely a legfelhasználóbarátabb kezelőfelülettel rendelkezik. 550 W-os teljesítményével akár 1250 gr-os kenyér sütésére is alkalmas., Ideális egy nagy család számára. Szabványos késleltetett időzítő – akár 13 óra, hőmérséklet-támogatás akár 60 percig. Így kevesebb program van a Panasonic SD-2501WTS modellben, mint az elődjében – csak 12, de a házi használatra elégségesek, az expressz-főzéshez van egy gyorsított üzemmód, amelynek hatékonyságát sok háziasszony megjegyzi. oktatás 1 A Panasonic SD-2501WTS modellben kevesebb program van, mint az elődjében – csak 12, de a házi használatra elégségesek. A készülékben az alapvető kenyérsütés mellett tésztát, pitét, néhány desszertet is készíthet.

A design klasszikus, a test anyaga fehér műanyag, amely nem melegszik túl és nem bocsát ki szagokat. Tapadásmentes tál, adagoló és háttérvilágítású kijelző a felső tányéron. Nincs azonban túlmelegedés elleni védelem, nincs gyermekbiztosítás, de áramkimaradás esetén 10 perces memóriamegmaradás van. A szállítási készlet standard – mérőkanál és csésze, maga a forma.

Az átlagos ár körülbelül 18 000 rubel.

Előnyök

 • 12 alapprogram a kenyérsütéshez;
 • Háttérvilágítású kijelző;
 • 1250 g-ig terjedő kenyérsütés.;
 • Védelem áramkimaradás ellen.

Hátrányok

 • Nincs túlmelegedés elleni védelem;
 • Magas ár ezért a funkcionalitásért.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: