Bosch CMG633BB1

Vettem2. választás értékelt:

A LEGJOBB BEÉPÍTHETŐ ELEKTROMOS SÜTŐ FŐZŐLAPOKKAL

Ugrás a minősítésre

Bosch CMG633BB1

Általános teljesítmény

A sütőElektromos független
Kapacitás45
EnergiafogyasztásA osztály, csatlakozási teljesítmény 3.65 kW
Méretek (HxWxD)45.5 59.5 x 54.8cm
Maximális hőmérséklet275 °

Módok

Fűtési módok6
Automatikus programok14
Mikrohullámú funkcióvan, 1000 wattos
GrillIgen, ez elektromos
Konvekcióvan
Leolvasztásvan

Vezérlés

Kapcsolókforgatható
Időzítőkikapcsolási funkcióval rendelkezik
Megjelenítésérintőképernyő

Továbbá

Spitnincs
A sütő ajtajacsuklós
Egyéb jellemzők és funkciókVilágítós sütő, hűtőventilátor, gyermekbiztosítás, biztonsági kapcsoló
Óraelektronikus
A test színefekete

Bosch CMG633BB1 vélemények

Hátrányok:Az egyetlen olyan fűtőtest, amely könnyen elhelyezhető a gázfőzőlap alatt, és nem zavarja a gázcsőcsatlakozást

Felhasználó által eldobott adatok


Előnyök:Funkcionalitás. Tervezés. Jó zajszigetelés. Nagyszerűen működik sütőként és mikrohullámú sütőként
Hátrányok:Alapvetően minden vezérlés egyszerű és egyértelmű. De ha csak egy gyors felmelegítést szeretne a mikrohullámú sütőben, a hagyományos mikrohullámú sütő egy gombnyomással megteheti. Be kell lépnie a menübe, és ki kell választania a mikrohullámú üzemmódot. Úgy tűnik, hogy megszokja, de a készülék általános benyomása (szigorúan pozitív) egy ilyen kis csepp tar(((((
Hátrányok:Előtte volt egy Samsung mikrohullámú sütőm, amelynek felülvizsgálata itt érhető el a piacon. Ehhez képest a Bosch sokkal csendesebb működés közben, és a külső ajtó kevésbé melegszik. 1 tálcával szállítjuk (a Samsungnak 2 volt, de csak az egyik használható a mikrohullámú sütővel). Minden rendben megsül. Az időzítő, a késleltetett indítás, az előmelegítés és a különböző üzemmódok papíron olyanok, mint egy marketingfogás, de a valóságban egy idő után megszokja őket, és bosszantónak találja a használatukat. A választásnál 2 dolgot kell figyelembe venni: 1. 45 cm magas. A hagyományos sütők 60 cm-es. Ezt figyelembe kell venni t.. Lehetséges, hogy egy szabványos sütőfiókba helyezzük, de nem lenne szép. Másrészt, ha ezt a pontot figyelembe veszi a konyha építésénél, a sütő alatti fiók sokkal tágasabb lesz. 2. .. 45 cm magas, így kevesebb hely van a sütőben a magasság miatt. És úgy tűnik, a jobb hő- és zajszigetelés miatt a Bosch sütőjének térfogata még kisebb, mint a Samsungé volt .Egy Samsungban egyszerre két réteg kenyeret tudtunk sütni, de egy Boschban nem.

Karasev Dmitrij


Előnyök:Nagyszerű design, nagyszerű funkcionalitás. Mikrohullámú sütő funkcióval – a kis konyhák elengedhetetlen tartozéka.
Hátrányok:Ár.
Hátrányok:Még nem főztem nagyobb ételeket, de a piték, a hal és a csirke fantasztikusak!Melegítő sütő minden napra. A menü nem intuitív, olvassa el a kézikönyvet.Nagyszerű funkcionalitás, van egy melegítő ételek funkciója, amely a steakek főzésének rajongói számára fontos, általában meleg tálon szolgálják fel. Nagyon elégedett a vásárlással. Stílusos és nyugodt kialakítás, méretéhez képest nagyon tágas.Nagyon szép, hogy mindent úgy terveztek, hogy ne legyen zavaró. Hangjelzés, nem agresszív színű háttérvilágítás, óra a kijelzőn. Nagyon csendes működés!!! Nagyon! Volt egy Samsung sütő mikrohullámú sütő funkcióval korábban, ez egy kicsit túl erős volt. Nagyon elégedett a vásárlással! Remélhetőleg a folyamat nem fog feltárni semmilyen gyengeséget, és nem lesz az az örökös javítás, amin a Samsunggal keresztülmentünk.

Yesipovich Tatjana


Előnyök:Nagyszerűen néz ki, minden üzemmódban nagyszerűen működik. Könnyen kezelhető, az ajtó magától bezáródik! Nagy teljesítményű mikrohullámú sütő. Nagyon szép hangzás, nem tolakodó és nem az egész lakás számára!
Hátrányok:Ár! Kicsit drága, de azoknak, akik nem akarják megsokszorozni a konyhai szekrényeket, tökéletes!

iVanez13

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: