Bosch PCP615M90E

Vettem1 hely a minősítésben:

A LEGJOBB GÁZFŐZŐLAPOK A KÖZÉPÁRSZEGMENSBEN

Megy az értékeléshez

Bosch PCP615M90E jellemzők

Általános teljesítmény

Panel típusagázfőzőlap
Beállításfüggetlen
Méretek (HxWxD)5.2 x 58.2 x 52cm
Rejtett méretek (szélesség x magasság)56 x 48 cm

Égők

Panel anyagarozsdamentes acél
Összes égő4
Gázégők4

Vezérlőpanel

A főzőlap helyeElöl
KapcsolókForgatható
Elektromos gyújtásautomatikus
Panelzár gombVan egy

Jellemzők

Gázégő vezérlésvan
Öntöttvas rácsoklásd
SzínesÉgő főzőlap – ezüst

Bosch PCP615M90E vélemények

Előnyök:– Szép kialakítás – Kényelmes gombok – A fűtés gyors, de zajos (lásd “Gázvezérlés” a 31. oldalon). alább)
Hátrányok:– Nagyon hangos égők, más szekrényekhez képest. Bizonyos pozíciókban kellemetlenül fütyülni kezd, mindez a nyomás 20 barra történő beállításának következményeként, ami nyilvánvalóan nem felel meg a házban lévő gáznyomásnak. – Hiányzó gumitömítések a főzőlap rácsainak és a középen elhelyezett dugóknak a találkozásánál, karcos felületek és karcos rácsok. – Nehezen tisztítható rozsdamentes acél. Ha valamit kiönti, az foltot hagy, és sokáig tart eltávolítani, de mindig letörölheti minden nap, ha nincs más dolga
Hátrányok:Jó tűzhely, figyelmen kívül hagyhatja a hátrányokat.

grag-net


Előnyök:Megbízhatóság, tartósság, megjelenés. A felület könnyen tisztítható Az öntöttvas rácsok örökké tartanak. Gázszabályozás. A gáz egyenletesen ég
Hátrányok:Nem vették észre.
Hátrányok:Ha összehasonlítja a festett és a rozsdamentes acélból készült tűzhelyeket, véleményem szerint a rozsdamentes acél nagyobb tartósítási előnnyel rendelkezik. Ráadásul az első lakásomban 8 évvel ezelőtt egy hasonlót szereltek fel, és az nem okozott semmilyen panaszt.

Mi vagyunk Gosha


Előnyök:A tűzhely olyan, mint egy tűzhely. Jól ég. Öntöttvas rácsok. Gázvezérlés gyermekek számára (bár soha nem használtam).
Gyengeségek:1) A hülye tervezők műanyag kapcsolókat tettek a gáztűzhelyre. A bal alsó égő melletti, a legnagyobb teljesítményű égő teljesen megolvadt! 2) Az égő helyét jelző táblák rosszul vannak elhelyezve. Egy év múlva minden kiürült. A szó Bosh is kimosódott. A kapcsolókon lévő ezüst festék teljesen lepereg. És a műanyag fehéren áll ki, a gázvezérlő pedig fekete. 3) Egy év elteltével, sőt már korábban is, mosás után apró karcolások jelennek meg a fémen. Jó dolog, hogy láthatod őket, ha jól megnézed. És ha csak állsz mellette és megnézed – a fémfelület csak sárosnak tűnik. 4) Nincs gázgyújtás, ha a gombokat nem nyomják meg. Még ennyi évnyi használat után sem működik mindig elsőre. Bár a kezek nőnek ki a megfelelő helyen (végzett zeneiskola).
Hátrányok:Rossz minőségű és nem megfelelően átgondolt alkatrészek! A fogantyúk megolvadnak, és a festék le fog hámlani. Még jobb, ha bármelyik készüléket érintőképernyős billentyűkkel vásárolja meg! Általánosságban elmondható, hogy egy év használat után a tűzhelyre már nem öröm ránézni. És a vendégek közül senki sem fogja azt gondolni, hogy ennyi tésztába kerül (

Zubovo Könyvtár


Előnyök:Öntöttvas stabil rácsok, a gáz szinte minimálisra csökkenthető, gázvezérlés, a gombok nem forróak. Mindent egybevetve, igazi erény
Hátrányok:A felület valamiért karcos. Elég takaros, de vannak karcolások.
Hátrányok:Már több mint egy éve használom, és nem tudok betelni vele

Novikov Denis


Előnyök:Az ár nem harap. Gyermekzár (nagyon fontos) – Gyermekbiztonsági kapcsolóval rendelkezik. Gázszabályozás (nagyon fontos).
Hátrányok:Nem találtam semmit
Hátrányok:Régóta kedvelem a Bosch konyhai készülékeket a minimális ár/teljesítmény arányuk miatt. Ez a készülék jól átgondolt, egyszerű, de ugyanakkor robusztus. Könnyen eltávolítható rácsok (öntöttvas). könnyen tisztítható felület. Ha vigyázol rá, olyan lesz, mintha új lenne egy életen át.

Fjodorova Galina


Előnyök:A Bosch egy márka.
Hátrányok:A rozsdamentes acél koszolódik, az égő bekapcsolása furcsa, 3-5 másodpercet kell várni a kattanásra, és csak utána engedje el a gombot.
Hátrányok:Sült krumpli nagyszerű. A víz gyorsan forr a közepes égőn. Minden kényelmes és jól megmunkált. Az egyetlen dolog az, hogy minden foltot hagy a rozsdamentes acélon, még a kezem is. Gázzárgombbal rendelkezik a gyermekek távoltartása érdekében.

shlentne


Előnyök:Gázvezérléssel, gyermekzárral rendelkezik.
Hátrányok:Szép felület, szép öntöttvas rácsok, eltávolítható és mosható a felület. Maga a felület könnyen tisztítható, nem csíkozódik. Nagyon könnyen használható, nem csúsznak el az edények, stabil a különböző méretű edények elhelyezéséhez.

Andreeva Irina


Előnyök:Megjelenés, nagyon kényelmes öntöttvas rácsok, az edények rajtuk nem csúsznak és nem esnek, még a kis serpenyők is stabilak. A nagy égő nagyon erős, ami nagyon kényelmes, gyorsan felforralja a vízforralót. Gázszabályozással és gyermekbiztosítással rendelkezik.
Hátrányok:bár könnyen mosható, nem néz ki olyan jól, mint újkorában – ha valami ráesik vagy kiömlik, és nem mossák ki, olyan nyomokat hagy maga után, amelyeket később nem lehet eltávolítani. Emellett könnyen karcolódik, de a karcolások nem nagyon láthatóak
Hátrányok:Minden jó, csak a karcolások miatt azt kívánom, bárcsak fehéret vettem volna. Némi megszokást igényel, először nehéz volt meggyújtani az első alkalommal.

Abramova Jekatyerina


Előnyök:Jó megjelenésű, robusztus öntöttvas rácsok
Hátrányok:A gáz bekapcsoláskor zajos
Hátrányok:Nagyon elégedett a termékkel, szép külső, a fogantyúk nem olvadnak, az öntöttvas rács stabil. De a hangszórók zaja sokkal erősebb, mint a régi szovjet tűzhelyen, zavar, ha nem szoktam meg. Az automata gyújtás megszokást igényel, de általában kényelmes és gyors – amikor elfordítja a gombot, 2 másodpercet kell várnia. és engedd el, akkor nem fog kialudni .

Yana Kiushova


Előnyök:Jó öntöttvas rácsok, sima, könnyen tisztítható és gyorsan lehűl. Ujjlenyomatok maradnak, de más modellekhez képest nem nagyon észrevehetőek.Jó gázbeállítás, sima. A gombok nem melegszenek.
Hátrányok:könnyen karcolható. mint valószínűleg minden rozsdamentes acél esetében. Puha szivacsot használok, de már látom a nyomokat, talán valamilyen ételmaradéktól. A karcolások nem túl láthatóak.
hátrányai:Ajánlom. Jó modell. Összehasonlítva az üzletekben más modellekkel, ez tetszett a legjobban. Könnyen tisztítható, normál mosogatószerrel és szivaccsal, majd törölje át mikroszálas anyaggal, és kész, nincsenek foltok vagy csíkok. Jó automatikus gyújtás – csak fordítsa el, tartsa 2-3 másodpercig és ég, ha lassan engedi el, akkor kialszik.

Nikolaeva Lena

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: