Bosch TAT 6101/6103/6104/6108/61088

Taken2. hely a rangsorban:

A LEGJOBB CSALÁDI KENYÉRPIRÍTÓ

Ugrás a minősítésbe

Bosch TAT 6101/6103/6104/6108/61088 jellemzői

Műszaki jellemzők

Teljesítmény900W
A rekeszek száma2
A pirítósok száma2
Az ellenőrzés típusaMechanikus
A pörkölés mértékének beállításaaz, sima
Egyoldali pirításNem
Törlés gombelérhető a
Leolvasztás funkcióvan
Pirítós melegítő funkcióvan
Szigetelt házvan

Különleges jellemzők

Automatikus pirítós centrírozásA
“Extra-lift” pirítósvan
Automatikus pirítós kelésnincs
Kenyér fűtőrácslásd
Morzsa tálcaez az
A tok anyagaműanyag
A tápkábel számára kialakított rekeszvan
Méretek (WxHxD)21.2x19cm
További információk6 sütési fokozat, automatikus kikapcsolás elakadt pirítós esetén

Vélemények a Bosch TAT 6101/6103/6104/6108/61088 készülékhez

Előnyök:Nagyon elégedett a kenyérpirítóval. Egy állandó felhasználó.

Ljudmila Witwicka


Előnyök:Nagyon jól működik

Olga Vorotnikova


Előnyök:Könnyen használható, teljesíti funkcióit
Hátrányok:Megjelenés (nem tömör), sok morzsa
Hátrányok:a kenyérpirító működik 100�-használja minden nap, nem túl hangos, ellenkezőleg, még a másik szobában is hallom, hogy készen van, azt hiszem, a tálcát gyakrabban kell tisztítani) meg kell szokni a működési módot, amikor a kenyér pirított több ugyanabban az üzemmódban, használom több mint egy éve, csak pozitív érzelmek))

Evgeniev Vasiliy


Előnyök:Sajnos vagy szerencsére nincs sok összehasonlítási alap, a kínai kenyérpirítók nem számítanak. De már körülbelül három éve használom, és működik (huh, huh, huh), egyetlen tűz sem égett át (mint a kínai kenyérpirítókban), a kenyér még mindig úgy pirul, mint az első alkalommal. Tehát a megbízhatóság valószínűleg a legnagyobb előny.
Hátrányok:Zajos nagyon zajos. Amikor a sütés befejeződik, a kenyér olyan csörgő hanggal jön ki, hogy először megijedünk, de aztán megszokjuk, és már nem figyelünk rá, bár a vendégek néha megcsípik magukat :))) És valószínűleg nem nagyon kényelmes mosni, bár van egy tálca a morzsák számára, bennük ugyanolyan sok van felhalmozva. Én magam nem mostam ki, ezt a feleségem csinálja. Szerintem sem túl mély. Vagy így készítjük a saját kenyerünket?
Hátrányok:Összességében egy jó modell, mint már mondtam, hogy összehasonlítsuk, kivéve az olcsó kínai eszközöket, amelyek semmit sem tartalmaznak, azt vártam, hogy másfél év után a készülék meghal, de méltónak bizonyult, és a mai napig működik. Minden reggel két adagban (4 db) sütjük a kenyeret, este és napközben szinte soha nem használjuk. Összességében elégedett a készülékkel, nagyszerű munkát végez!

lastsk

  l
  Előnyök:Nagyszerű munkát végez a funkcióival
  Hátrányok:Túl nagy.
  Hátrányok:A kenyérpirító nagyszerű, minden nap használjuk. Az egyetlen dolog az, hogy eltávolítottam a felső rácsot, nincs rá szükségem. Egyenletesen pirítja a kenyeret, több fűtési és szárítási móddal rendelkezik, ami nagyszerű. Az egyetlen dolog az, hogy nagyon nagy. Sok helyet foglal el a munkalapon.

  Denezhko Anastasia


  Előnyök:3 éve működik megfelelően, minden probléma nélkül. Egyenletesen grillez Minden lépés a grillezés mértékéhez igazodik, még az utolsó (6k) sem ad ki szenet
  Hátrányok:3 éve problémamentesen működik. A kenyeret gyakran villával kell kihúzni, de ez annak köszönhető, hogy kis szeleteket használunk; nem stresszes. Általában minden kenyérpirító szenved ettől. A vásárlás megérte.

  Seventhsea


  Előnyök:Nem mintha bármilyen előnyt észrevettem volna.
  Hátrányok:A lekerekített formák túl sok helyet foglalnak el. Pirított pirítós teljes teljesítményen. A pirítós leengedésének mechanizmusa nem megbízható. Annak a ténynek köszönhetően, hogy egy ívben kell mozognia, sok csuklót használ, idővel az ízületek meglazulnak, van egy holtjáték, és a mechanizmus csak elakad. A javítások legfeljebb egy hónappal hosszabbítják meg a kenyérpirító élettartamát..

  Pincsuk Vlagyimir


  Előnyök:+ Szép megjelenés + Mély és széles barázdák – bármilyen kenyérszeletnek megfelel + könnyen tisztítható
  Hátrányok:Hátránya a mérete, de nem igazán hatalmas – csak a félkör alakja miatt néhány centiméterrel hosszabb, mint a normál tégla alakú kenyérpirítók.
  Hátrányok:Nem a legerősebb kenyérpirító, de ez csak nagyon vastag fekete kenyérrel érezhető. Én ezt alig eszem, így van elég tartományom, nem kapcsolom fel a maximumra. Összességében egy nagyon szilárd modell, amelyet öröm használni. Kedvesebbé teszi a reggeleket :)

  A felhasználó visszatartotta adatait


  Jó pontok:Szeretem, ez egy gyilkos kenyérpirító, de hallottam, hogy az emberek azt mondják, hogy zajos, de ez csak butaság. Nagyon elégedettek vagyunk a vásárlással, finom ropogós pirítóst készít, minden nap használjuk.)
  Hátrányok:nincs

  A felhasználó elrejtette adatait


  Előnyök:Könnyen használható
  Hátrányok:Kicsi morzsatálca, nagyon hangosan pattan le
  Nagyszerű vétel lett volna, ha nem lenne a szörnyű minőség és a hivatalos javíthatatlanság:Megvettem ezt a modellt 28.10.16, minden reggel használjuk, biztosan nagyon hangosan kattog, de hozzá lehet szokni. Nincs más panasz, a fiaim elégedettek.

  csebotajev andrey

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: