Bugatti Volo

Vettem1 hely rangsorolás:

Legjobb elektronikus kenyérpirítók

Tovább a minősítéshez

Bugatti Volo jellemzők

Műszaki specifikációk

Teljesítmény 930 W
Fióktelepek száma 2
A pirítósok száma 2
Az ellenőrzés típusa elektronikus
Pirítós vezérlés van
Egyoldalas sütés nincs
Mégsem gomb menj a
Leolvasztási funkció elérhető
Fűtési funkció van
Szigetelt tok elérhető

Jellemzők

Automatikus pirítós centrírozás a
Automatikus pirítós emelés lásd
Tányér a zsemle melegítéséhez a
Morzsa tálca elérhető a
A tok anyaga fém
Hangjelzés elérhető a
Kábelrekesz ez az
Méretek (HxWxD) 32×20 cm
Súly 3 kg
További információk 6 főzési szint, kíméletes pirítós kiemelés, gumilábak, szendvicsbilincsek

Vélemények a Bugatti Volo-ról

Előnyök:Kiváló modell, nem fogok beszélni a megjelenésről, nekem nem igazán számít, de a funkcionalitás az, amire szükséged van. Nagy teljesítmény, leolvasztási funkció, fém ház, amely nem melegszik fel. Összességében öröm használni.

Vlasov Ostap


Előnyök:Hihetetlen minőség, sebesség, erős anyagok és szép megjelenés)
Hátrányok:Ár
Hátrányok:Ajándék volt a barátoktól, és természetesen meglepett az ára. De egy kis használat után rájöttem, hogy a kenyérpirító megéri a pénzét

Ksyusha Mirzoyana


Előnyök:Az első dolog, amibe beleszerettem, a design és a színvilág volt. A reggeli kezdés ezzel a kenyérpirítóval kétszer olyan szórakoztató a pozitív sárga színének köszönhetően. A második a többszintű barnulás. A fiam például a sülteket szereti, a férjem és én pedig a kevésbé sülteket. Ebben az esetben, köszönhetően a funkcionalitás, sikerül mindenkinek tetszeni. A harmadik a kenyér “megragadásának” és odaadásának sima művelete. Imádom.
Hátrányok:Drága, ez az egyetlen és valószínűleg az egyetlen jelentős hátránya.

Frolova Marina


Előnyök:Minden olyan funkcióval rendelkezik, amire egy kenyérpirítóban szükség van, és a megjelenése igazán gyönyörű!
Hátrányok:ár
Hátrányok:Már egy hónapja szinte minden nap használjuk – nem untuk meg. Bár az emberek azt mondják, hogy majd később feladjuk. Egy gyorsétteremláncnál vettem pirítós hatása alatt, napraforgóolaj, kapor, fokhagyma és só keverékét tették a pirítósra. Nagyon finom. A gyerekek imádják.
Olvasson tovább  A 4 legjobb Moulinex kenyérfagyasztó készülék

Svetlana Lysenkova


Előnyök:Már régóta szemmel tartom a Bugatti Volo kenyérpirítót, tetszik a szokatlan design és az élénk szín. Mint kiderült, és a funkcionalitás csak finom.
Hátrányok:Nem vettem észre – jól működik.
Hátrányok:Eddig elsajátítottam a leolvasztási funkciót és a különböző főzési szinteket, és nagyon kényelmes és gyors. Már 4 napja használom, nincs rá panasz.

Shirokova Albina


Előnyök:Eléggé fejlett modell, gyönyörű önmagában, több funkciót egyesít magában. Régebben volt egy rendszeres kenyérpirítóm, ez a kenyérpirító drasztikusan különbözik az első helyen a funkcionalitása miatt, kényelmes, különösen a gyerekek és különösen azokkal, akik kényes és kényes az ételekkel kapcsolatban. Minden finomra sikerül.
Hátrányok:Semmi.
Hátrányok:Ajánlom, öröm lesz használni.

Pincsuk Raisa


Előnyök:A kenyérpirítót az ajándék vízforralóval együtt vásároltuk, mindkettő élénksárga színű, a konyha velük felvidult.))
Hátrányok:Nagyon tetszik.
Hátrányok:Stílusos kialakítás, jól tisztítható, gyorsan és ízletesen pirítható.

Olga Markushina


Előnyök:Nem a legolcsóbb modell az ár, de megtalálja a Piactér kínál az 9848 rubel, így ezen az áron, és megvettem magam ezt a kenyérpirítót. Mit is mondhatnék? A modell nagyon feltűnő, a konyhában úgy néz ki, mint egy ilyen fényes, vonzó hely. A funkciók széleskörűek, különböző fokozatokban kiolvaszthat, újramelegíthet, piríthat. És a legfontosabb dolog számomra a fémtest.
Hátrányok:Szeretem az egészet
Hiányosságok:Köszönöm a gyártónak, a kenyérpirító félelmetes

Veronica Gulyaeva


Előnyök:A kenyérpirítót nemrég vásároltam, de nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Eddig csak pozitívumokat találtam benne. Először is, a pirítós minősége. Pirítható vagy grillezhető. Másodszor, fűtési és leolvasztási funkcióval rendelkezik. Harmadszor, maga a gép kialakítása tökéletesen illeszkedik a konyhámba.
Hátrányok:Elégedett vagyok. Eddig nem találtam mínuszokat))))

viktor voilukov


Előnyök:Nagyszerűen működik! Ez egy ajándék volt számomra, aminek nagyon örülök. Soha nem venném meg az áráért, bár a készülék kinézete és funkciója csúcsminőségű. Ajánlom, nagyszerű termék hosszú évekre.
Olvasson tovább  A 15 legjobb beépített mosogatógép

Nikitina Szófia

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: