KitchenAid 5KSM150PSE

Vettem1. hely Értékelés:

A LEGJOBB PROFESSZIONÁLIS KEVERŐK

Ugrás a minősítésre

KitchenAid 5KSM150PSE

Általános specifikációk

Típus Helyhez kötött
Tál 4.83 l, rozsdamentes acél.acél
Teljesítmény 300W
Sebességek száma 10
Csatolmányok száma 3
Mellékletek habverő habverő, tésztakampó
A tok anyaga Fém

Jellemzők

Védőfedél a tálhoz elérhető a
Gumírozott fogantyú nincs
Súly 10.6kg
További információ A következő tartozékokat tartalmazza: habverő, spatula, horog, bolygókeverő, bolygókeverő

Vélemények a KitchenAid 5KSM150PSE termékről

Előnyök:Erőteljes (a kitchenaid és más gyártók különböző teljesítményeket határoznak meg, így a 300 nem kevés!), csendes, elegáns, funkcionális!
Hátrányok:Csak az ár
Hátrányok:Néhány hónapja használom. Remélhetőleg semmi sem fog eltörni (mint más véleményekben). Nagyon tetszik, ahogy a mixer felveri a habot. Nagyszerű süteményt készít. Ajándékba kaptam a húsdarálót és a tésztakészítőt. Most a családunk hetente 3-4 alkalommal eszik tésztát különböző variációkban. Ezzel a készülékkel a tészta elkészítése tiszta élvezet. Összességében nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal. Ha bármi rosszul megy, akkor mindenképpen postázni fogom.

Oksana Astafieva


Előnyök:Folyadékok kezelésére alkalmas.
Hátrányok:Nagyon nehéz, drága, nem gyúrja a vastagabb tésztát.
Hátrányok:A KitchenAid mixert az otthoni konyhámba vettem, nem akartam “ipari” méretekben használni, csakhogy még a palacsintatésztát sem gyúrja rendesen. A tésztakampók ugyanolyanok, mint egy közönséges keverőben, de a tészta még mindig nem homogén és csomós, nem értem, mi a baj. Ráadásul nagyon nehéz, nem tudok egy 11 kilós dolgot egyedül az asztalra tenni, úgyhogy várok a férjemre, bár mire ideér, már minden készen lesz, amit kell. Egyébként a keverő elég zajos, még az én gépem is csendesebb. Nem tudom, hogy a tál az-e, ami megfogja a habverőt, de nem értem, hogy ez hogyan lehetséges! Mindent egybevetve, ez a szörnyeteg a “funkciókkal” 34 ezerért vettem. Őszintén szólva tényleg kár a pénzért! Vettem egy használhatatlan gépet őrült pénzért

Egorova Nika


Előnyök:Vonzó kialakítás, sok funkció további tartozékokkal.
Hátrányok:Drága, nehéz, alacsony teljesítményű, a habverő a tálhoz tapad habverés közben.
Hátrányok:Ajándékba kaptam a Kitchen Aid mixert, és soha nem venném meg magamnak a magas ár miatt. Ezt követően felfedeztem még néhány kellemetlenséget. Először is, meg kell terveznie a konyháját, hogy ezt a készüléket be tudja szerelni, nem minden hölgy képes 11 kilogrammot egyik helyről a másikra mozgatni. És a kezelőszervek két oldalon vannak: az egyik oldal a keverő emelésére szolgál, a másik pedig a sebességváltásra, így mindenképpen mozgatni kell. Másodszor, a 300 wattos kapacitás egy csekélység, van egy turmixgépem, amely kétszer akkora teljesítményű. A majonézt nem lehet ezzel az erővel felhabosítani. Harmadszor a tál térfogata majdnem 5 literes! Miért van szükségem egy ilyen vödörre? Ez nem olyan, mintha egy étteremben lennék. A tejszínhabhoz legfeljebb 3 tojást verek, és 300 gramm majonézhez nekem elég egy tojás, amely a tál falára kenődött, és a habverő folyamatosan kapargatja a tál belsejét. Szükségem lenne egy külön helyre vagy egy nagy szerszámosládára is a sok tartozék számára. A mikrohullámú sütőmnek saját helye van a konyhában, de minden nap használom, és nem darálok húst vagy dagasztok tésztát hetente vagy havonta egyszer. Kis adagokban készítek krémfehérjét és majonézt a régi turmixgépemmel, amely könnyű és kényelmesen elfér a konyhaszekrény polcán.
Olvasson tovább  A 10 legjobb bolygókeverő a cukrászok számára

Kovaleva Galina


Előnyök:Mindent megtesz, amit a helyszínen meg kell tennie!
Hátrányok:Nem találom
Hátrányok:Rendeltem egy KitchenAid Artisan 4 bolygókeverőt az éttermem számára.8. Akciós volt, és két extra tartozékot kaptunk ajándékba. A szakács el van ragadtatva ettől a csodakészüléktől. Aprít, darál, habverő, gyúr, mindezt másodpercek alatt. Acélból készült, ami azt jelenti, hogy megbízható és hosszú élettartamú. A márkát azért is választották, mert ez egyfajta főzési ikon, egy olyan márka, amely évszázadok óta bizonyított!

Soveliev Ilya


Előnyök:Számomra az első számú segítség a konyhában. Minden funkcióját tökéletesen ellátja.
Hátrányok:1. Drága 2. Sebességkapcsoló
Hátrányok:Őszintén szólva meglep, hogy nincs információ a weben erről a gyenge pontról (sebességváltó). Csak dicséret (az árra vonatkozó panaszoktól eltekintve). A keverőm augusztusban lesz egy éves. 2-3 hónap elteltével a sebességválasztó már nem volt rögzítve az 1. sebességnél, majd a 2. sebességnél. A következő, hogy első alkalommal egyáltalán nem tudtam kikapcsolni. Hat hónapig tartott, amíg el nem kellett mennem a legközelebbi városba garanciális szervizbe. Meghúzta a kapcsolót… Két napig tartott. Továbbá egyáltalán nem kapcsolt ki, csak az aljzatot. Csak a harmadik sebességgel rögzül a helyén. Most voltam újra a szolgálatban.. Hogy ezúttal hogyan fog viselkedni, nem tudom. Meg akarom változtatni, hogy őszinte legyek. Venni egy gépet 50-ért, és nem lehet kikapcsolni a karral… Nincs szó. És a szervizben mindenhol megkarcolták. Mindenesetre csalódott vagyok.

A

 • eva Elka
  Előnyök:Jól összekeveri. Nem panaszkodhatok, ha akarok :-) És a tésztát sokkal kényelmesebb tekerni/vágni, mint a kézi gépet.
  Hátrányok:4 hónapos használat után a sebességváltó kar már nem rögzült “0” állásban, t.. a gép nem kapcsol ki.
  Hátrányok:Az 5KSM150PSEAC krémmodellt 2015. augusztus 29-én vásároltam az Extrahome-tól Cseljabinszkban. Tészta piskótákhoz, mályvacukor, tejszínhab – egyszerűen tökéletes. Párszor készítettem tésztát tésztának, de még mindig kényelmesebbnek érzem a kenyérsütőgépben gyúrni, 3-4 alkalommal tésztafogót használtam, jól gördül / vágja ki. De főleg tejszínhab és gyúrt tészta kekszekhez – hetente 1-2 alkalommal. A tál + habverő tartozék a tisztítást gyerekjátékká teszi, különösen, ha azonnal elmosod, és nem hagyod későbbre. Elégedett voltam a készülékkel egészen pontosan 23,12,2015-ig, t.. majdnem 4 hónapig. Erre a számra( ma) a fehérje krém felverése után a sebességkar nem volt hajlandó lezárni a ki- t.. Amikor megpróbálja kikapcsolni a keverőt, a nulláról a 4. sebességre ugrik (10-ből), és tovább veri, függetlenül attól, hogy a keverő felfelé vagy lefelé van-e a tálban. Ki kellett húzni a dugót a konnektorból. Nem túl praktikus, valójában egyáltalán nem praktikus. Elmentem megkeresni a blokkot és a jótállási jegyet.
  Olvasson tovább  9 legjobb teáskanna a gázfőzőhöz

  Zapunyako Olga


  Előnyök:Erőteljes, csendes, teljesen fém, tökéletes kezelés
  Hátrányok:Drága Oroszországban
  Hátrányok:Ahhoz, hogy megértse, mi a tökéletesség, meg kell vásárolnia az Artisan-t. Nincs más gép egy csomó tartozékkal nem közelíti meg az összehasonlítást. Ha kifejezetten konyhai gép vásárlásán gondolkodik, ne fukarkodjon, vegye meg ezt az amerikai. Ez az igazi amerikai minőség. 5 év garancia jelent valamit. Felveri, tésztát gyúr, tésztát sodor ki gombócokhoz, lasagne-hoz és tésztákhoz. És micsoda fagylaltot kapsz! És persze állandó helyet kell találnia az asztalon.

  Feba Feba Feba


  Előnyök:Kemény eszköz! Súlya 11 kg. Azonnal nyilvánvaló, hogy évtizedes! A házhoz vettem egy 4,8 literes tállal. Jól fúj, jól dagasztja a tésztát. Azonnal megvettem a multi-food daráló tartozékot, t.. Én mindig megdarálom a saját töltelékemet. Szeretem az egészet, a teljesítmény jó. A tál praktikus, könnyen tisztítható! A design gyönyörű, csak egy ilyen amerikai vintage, első látásra beleszeretett!
  Hátrányok:Drága! De megéri a pénzét!
  Hátrányok:Az Államokból akartam rendelni, de azt olvastam, hogy az ő eladásaik nem azonosak a miénkkel.. Nem 220 wattos. És a szállítás sem lesz olcsó. Ezért Oroszországban szereztem be, hogy ne legyenek problémák… és az 5 év garancia. Összességében elégedett a termékkel!

  Felhasználó által elhallgatott adatok


  Előnyök:A tojásfehérjét és a tejszínt nagyon jól felverjük, összekeverjük és összegyúrjuk a tésztát
  Hátrányok:Alulfejlett kiegészítő tartozékok – reszelő, törlés. A reszelő nem az én ízlésem szerint, t.. A szalma sekély, és mindenhová elrepül, vagy meg kell fogni a tálat, vagy le kell takarni valamivel. nincs törlőtál vagy hulladékgyűjtő. Daráló – nem használom sokat, a kés nem túl éles, már vettem egy újat.
  Hátrányok:Vettem egy mixert a tartozékokkal az élelmiszer-feldolgozó helyett, de csak a mixerrel és a fagylaltos tállal vagyok elégedett. A darabok és darabok nagyon túlárazott. Nekem is van egy turmixgépem, amit 2011 márciusában vettem, és meg kellett javíttatnom, mivel a menetek mind elkoptak, és ki kellett cserélni, de most már szinte soha nem használom, inkább a Philips merülőgépet részesítem előnyben. Még mindig van egy gofrisütőm, de alig sütök gofrit, de finom, nem könnyű tisztítani, általában ez a készülék nem éri meg a pénzt.
  Olvasson tovább  Stadler Form Steamer One SFS.900

  zaj5


  Előnyök:Ha gyakran főz, a KitchenAid sokkal kényelmesebb, mint egy kézi mixer, és könnyebben tisztítható. Megbízható, könnyen kezelhető, alacsony zajszintű.
  Hátrányok:Használja és tárolja egy helyen – 11kg a konyha körül egy háziasszony nem is tudja mozgatni. Nem csak vízszintesen, hanem függőlegesen is sok helyet foglal el.
  Hátrányok:A modellt 50 évvel ezelőtt találták ki, és a kialakítás azóta nem sokat változott – nincs helye a fejlesztéseknek. Nincs elektronika – mechanikus kapcsolók és vezérlők. Acélból és vastag műanyagból készült. Körülbelül 100 évig tart. Nem kell vásárolni az Orosz Föderációban. Az Államokból kiszállítással együtt pontosan feleannyiba kerül.

  A felhasználó adatai el vannak rejtve

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: