Kitfort KT-601

Vettem3d hely a rangsorban:

LEGJOBB ÜVEGFORRALÓK

Ugrás a minősítésre

Jellemzők Kitfort KT-601

Technikai specifikációk

Típus vízforraló
Kötet 1.7
Teljesítmény 2500 Watt
A fűtőelem típusa zárt tekercs
tok Anyag fém/üveg

Jellemzők

Biztonság Víz nélkül bekapcsolva
levehető fedél ez az
Termosztát rendelkezésre áll, lépés, hőmérsékleti módok – 4, 70 – 100 fok.
Hővisszatartás van
Vízszintjelző van
Bekapcsolási jelző van
A víz háttérvilágítás működés közben van
Zsinór rekesz van
További információk teafőzési mechanizmus (opcionális); hang- és fényjelzés az eseményekről

Vélemények a Kitfort KT-601-ről

Előnyök:Emberek olvassa el a megjegyzéseket ez a felülvizsgálat volt egy 2014-2015 vízforraló, vannak különbségek! Nagyszerű vízforraló, stílusos. 4 Hőmérséklet beállítás. Teát főzhetsz benne egyenesen. Az ár a vásárlás idején, természetesen, most egy kicsit magas (vettem, hogy 2300) 2015-ben
Hátrányok:Elkezdett hibát mutatni, az összes gomb az alapon világít, és nincs reakció a gombok megnyomására, amíg ki/be nem kapcsolja. dugó.
Hátrányok:Srácok, két csillagot adok ennek a vízforralónak. Az a tény, hogy a vízforraló KT-601 gyártása 2014-2015-ben, alapvetően különbözik attól, amit most 2017-ben értékesítettek. Egy hónappal ezelőtt vettem egyet anyukámnak a születésnapjára, mert nagyon tetszett neki a miénk. Ezek tehát teljesen különböző vízforralók. A test, ami fém, olcsó lett, tényleg összehasonlítottam a két teáskannát, az újat nem is kellemes megfogni, kínai szaga van. A teáskanna eltűnt ! Nem tartalmazza. A háttérvilágítás megjelent, de ez egyfajta lomha plusz. Nem tudom, hogy meddig fog tartani, de ezért az összegért nem vásárolnám meg. Csak online vásárolt, és nem volt azonnal tisztában az újításokkal.

Talipov Ivan


Előnyök:Ár (a vásárlás időpontjában) A fémüveg és az úszókkal ellátott skála nélküli kombinációja. Mivel a teljes kilátás belsejében láthatjuk a vízkő eltömíti a fém alján a fűtőelem és a falak, ami lehetővé teszi az időben történő tisztítást, és nem vezet a kialakulását cseppkövek-sztalaktitok)))
Hátrányok:Nem találok semmit…
Hátrányok:Néhány évvel ezelőtt úgy döntött, hogy zöldülni fog, és vett egy kerámia habverőt (soha nem vettem ezt a cuccot, és azt tanácsolta másoknak, hogy ne vásároljanak), és hat hónappal később a kiszámítható szivárgást. Ezzel az egységgel cserélték le és boldog, mint egy elefánt. Aztán miután 6+ hónapig használtam, kicseréltem az anyát egy műanyagra. .. Miután ez a kevéssé ismert márka némileg hipnotizált árak átlagosan 25-30% -kal emelkedtek, de a piacon a pontos másolata (nyilvánvalóan ugyanabban a kínai gyárban bélyegzett), abban a reményben, hogy az egyik márka lőni fog.
Olvasson tovább  LG MS-2343BAR mikrohullámú sütő

Doroshin Alekszej


Előnyök:-Anyagminőség: a fedél belülről műanyag – egyáltalán nincs szaga. A flaskából különös szag áradt, de nem mérgező. A vízforraló összességében jó minőségűnek tűnik. -Praktikus fedél és fogantyú -a maximális litert 4 perc alatt felmelegíti -design -hosszú vezeték, más modellekhez képest -zajos (számomra az előző teáskannák zajosabbak voltak) -világítás, különböző üzemmódok -jelzett élettartam 5 év, szerintem nem rossz a modern készülékekhez képest. Általában jelzi egy-két év, meglátjuk.
Hátrányok:-A zsinór tárolására szolgáló rekesz lehetővé teszi, hogy csak félig tekerje be az állvány alá. a vízforralóm egy konnektor mellett van, szeretném jobban feltekerni – nehéz, de másrészt ez egy plusz, mert a rozsdamentes acél + üveg többnyire.
Hátrányok:Üveg vízforralót keres, minimális műanyaggal, háttérvilágítással és káros szagok nélkül. Eddig nagyon elégedett a választással, de még csak egy hete használom a vízforralót, túl korai lenne következtetéseket levonni. Csak 3990r-ba kerül. Sokan írnak a bosszantó riasztásokról. Úgy tűnik, hogy ez a probléma a korábbi modell tételeknél jelentkezik. Az én 02/17-es gyártmányom két hangjelzést ad, hogy tudja, hogy forr, és egyet, amikor leemeli az állványról. Szintén három hangjelzés, amikor először csatlakoztatjuk az állványt, és ennyi.

Maria Kochnova


Előnyök:A fém és az üveg, a design és a minőségi anyagok kombinációja
Hátrányok:Felfedezetlen, hat hónap után meghalt.Most javítás alatt
Hátrányok:Eredetileg a tervezéshez vásárolták. Nagyszerűen illeszkedik egy modern konyhába. Nagyon szokatlan kényelmes fogantyú és a vízforraló fedele nagyon könnyen önthető semmi nem zavarja a vízforralót egy pozitív érzelem. Csak az lepett meg, hogy ez egy orosz cég, amely ilyen kiváló minőségű eszközöket gyárt

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Gyorsan felmelegszik. Bármilyen hőmérsékletre beállítható Lehetőség van a hőmérséklet tartására Praktikus fedél, nyomással zárható. tágas
Hátrányok:Kicsit zajos, de szerintem minden üveg és fém vízforraló zajos lesz. Kompenzálja a gyors forrássebesség.
Hátrányok:A megbízható vízforraló keresése során sok mást próbált, mind a költségvetési lehetőségeket, mind a drága lehetőségeket. Gyakrabban választja a fémeket. De mindegyikükkel volt némi probléma és kellemetlenség. Már több mint 5 éve van ez a vízforraló, nagyszerűen működik, nagyszerű kiöntője van (tisztán és egyenletesen önti), könnyen tisztítható (a fedél teljesen eltávolítható), nem tűnik terjedelmesnek, mivel átlátszó. Ajánlom a vízforralót.
Olvasson tovább  A 10 legjobb főző lepárlókhoz

Ya Y

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: