LG GA-B489 YEQZ

Kölcsönvett1 hely minősítés:

A LEGJOBB HŰTŐ-FAGYASZTÓK A KÖZEPES ÁRKATEGÓRIÁBAN

Tovább a minősítéshez

LG GA-B489 YEQZ jellemzők

Általános előírások

Fagyasztórekesz alulról
Szín / bevonat anyaga bézs/műanyag/fém
Menedzsment elektronikus
Energiafogyasztás A++ osztály (237 kWh/év)
Inverter típusú kompresszor igen
Kompresszorok száma 1
Hűtőközeg R600a (izobután)
Kamrák száma 2
Az ajtók száma 2
Méretek (WxHxV) 59.5×68.8×200 cm

Hideg

Frissességi zóna elérhető
A fagyasztórekesz leolvasztása Nincs fagy
A hűtőszekrény leolvasztása Nincs fagy
Nyaralás üzemmód elérhető a
Fagyasztási kapacitás Legfeljebb 14 kg/nap
További jellemzők Szuperfagyasztás, hőmérséklet-jelzés

Kötet

Teljes mennyiség 360
Hűtőszekrény rekesz kapacitása 255
Fagyasztórekesz térfogata 105

Egyéb jellemzők és funkciók

Megjelenítés van
Gyermekzár elérhető a
Jégkészítő nincs
Polcanyag az üveg
Az ajtó csuklós rögzítésének lehetősége van
Zajszint akár 40 dB
Klímaosztály SN, T
Súly 86kg

LG GA-B489 YEQZ vélemények

Előnyök:Óraműpontossággal működik, nincs minőségi panasz. Gyönyörű, nagyon jól illeszkedik a konyhabelsőnkhöz. Csendes (egyszer aludtam két méterre tőle – nem volt kellemetlen). Alkalmanként hangokat ad ki, de nem túlzottan, nem zavaróan. Nincs probléma a mozgatással: néha el kell gurítanom – nem pakolok ki belőle semmit, így gond nélkül elgurítom.
Hátrányok:Nem észleltem semmilyen problémát, minden rendben van.
Hátrányok:Úgy gondolom, hogy az ár/teljesítmény arány teljesen megfelelő. Ha újra hűtőszekrényt kellene választania, nehéz lenne versenytársat találni a minőség és a megjelenés tekintetében, talán csak más árkategóriában.

Samarin Szergej


Előnyök:Pár hétig működik.. Eddig minden tetszik
Hátrányok:Még nem találták meg.. Az egyetlen probléma az, hogy az alsó fiók nem húzódik ki teljesen, ha az ajtó nem 180 fokban nyitva van. de még mindig van hozzáférésük.
Hátrányok:A fogantyú egyszerű, nem könnyű kinyitni. De ez nem probléma. Azt hittem, hogy zajos lesz.. Nagyon csendes.
Olvasson tovább  Tefal VC 3008 Steam'n'light

Sorokin Vladislav


Előnyök:Eddig a hűtőszekrény kielégítő. Az összes pozitívumot már felsoroltuk.Nagy fagyasztó. Tervezés .Jó megvilágítás, összecsukható üvegpolc, csuklós, különálló élelmiszerterületek, nincs fagyás, hangjelzés, ha nem záródik szorosan.87kg súlyú hátsó görgőkkel – üresen könnyen keverhető.
Hátrányok:Nem kis konyhába való, mivel a fagyasztó ajtaját (ovális) (polcokkal) teljesen ki kell nyitni, és extra helyet igényel (kb. 3 cm-re a faltól) (nem annyira bézs, inkább fehér).A tápkábel felülről jön, és elég, ha a konnektor alul van, nem messzebb, mint 40 cm-re tőle .Ár és minőség jó.
Hátrányok:A szobában álló hűtőszekrény nem csap nagyobb zajt, mint a számítógépes rendszerem doboza, és nem zavarja az alvásomat (bár vannak olyan hűtők, amelyek még csendesebbek). A hűtőszekrény első napján olyan zajt csapott, mintha egy kis dongó akadt volna meg, és órákig működött.

z4z4z


Előnyök:A név mindent elmond LG QUALITY!!!
Hátrányok:nem találta.
Hátrányok:Hello mindenkinek!!! Csak ezt az online boltot ajánlom, nagyon érzékeny értékesítési személyzet, az árak nem magasak, a hűtőszekrényt tanácsolták, ez a hűtőszekrény nagyon jó, tágas, a design csak szuper, nagyon nagy térfogatú mind a hűtőszekrény, mind a fagyasztó, a vékony falak és az ajtó miatt. Nagyon gazdaságos és csendes, még éjszaka sem hallani, hogy működik-e vagy sem. röviden nem egy hűtőszekrény, hanem egy mese, azt tanácsoljuk, hogy csak azt vegye be.

Golovacs Vitalij


Előnyök:Kényelmes, érthető, stabil polcok és általában az egész olyan szép
Hátrányok:nincs hiba
Hátrányok:Elégedett vagyok a hűtőszekrénnyel, és elsősorban azzal a ténnyel, hogy a gyártó által megadott összes bejelentett jellemzőt teljesíti. Az alsó polc belül – általában az évszázad találmánya)))) Csak vicceltem, de az előző hűtőmnek nem volt, és ha tudnád, mekkora bajban voltam… A hűtőszekrény rekeszében gyümölcsös fiók van. Polcos zsebek az ajtón (sok hűtőszekrénynél ez a szabvány). És szép háttérvilágítás. A fagyasztónak 3 tágas fiókja van, nincs háttérvilágítása, de nekem valahogy nincs rá szükségem
Olvasson tovább  Panasonic MK-GH1

Guliaeva Paulina


Előnyök:Csendes, elég tágas, az energiafogyasztás magasabb a feltüntetettnél, de nem kritikus
Hátrányok:Nagyon csendes és tágas, a tanácsoltnál több energiát fogyaszt, de nem kritikus

Oszipov Alekszej


Előnyök:Szép
Hátrányok:Rögtön a garanciaidő lejárta után tönkrement, de a garancia külön vonatkozik magára a hűtőre és külön a kompresszorra. A kompresszor elhasználódott, és garanciálisan kicserélték. De még mindig fizetni kellett magáért a javításért, a hívásért, a diagnosztikáért… Egy hónap használat után a fagyasztó műanyag fiókja összeomlott. Rendeltem egy újat az off centerből, és nagyon gyorsan megérkezett, és csak 1000r-ba került. Egy másik műanyag fagyasztószekrény fiókja néhány hónap után szétesett. Míg új volt csendes, rövid idő után a munka után olyan vadul zajos lett, mint egy régi szovjet hűtőszekrény, a kompresszor cseréje után ugyanezt a zajt csapja.
Hátrányok:a hűtőszekrény elromlott, amint lejárt a garancia. a hivatalos szervizből kellett hívnom egy technikust. kiderült, hogy a hivatalos szolgálat Oroszországban csak egy név. Ők csak átirányítják a megrendeléseket különböző más egyablakos üzletekhez, amelyek az összes céggel sorban foglalkoznak. A szerelő egy héttel később jött. Diagnosztika kicserélte a táblát. 9000r-t számoltak fel a javításért. ennek eredményeképpen a hűtőszekrény nem működött és még mindig nem működik. még mindig a szolgálatot végzi. A technikusok nem értik, hogyan kell megjavítani ezt a szerencsétlen dolgot, és mit kell vele csinálni. csak próbálgatással és tévedésből változtassuk meg az összeset egymás után.

yuri zubko


Előnyök:Tervezés Nagy kapacitás Nem kell leolvasztani a hűtőt (mint a régieket)
Hátrányok:Halvány fény
Hátrányok:Nagyon tetszik ez a hűtőszekrény A réz szín tökéletesen illeszkedik a konyhámba. Élvezte a kapacitást (a legnagyobb edényeket is felteheti a polcokra). A hűtőszekrény nagyon csendes, néha úgy érzi, mintha teljesen kikapcsolták volna.

Panteleimonov Georgij


Előnyök:minden
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Egyszer sem bántam meg, hogy megvettem ezt a modellt. A hűtőszekrény jó – tökéletesen fagyaszt, funkcionális és ergonomikus. nagyra értékelte a No Frost rendszer előnyeit, a leolvasztás sokkal egyszerűbb és kényelmesebb volt. Nem csap zajt, nem melegszik fel, csendesen működik. Erőteljes. Tetszik a kijelző, amely éles és könnyen érthető, és bármikor ellenőrizheti a fagyasztó és a hűtőszekrény hőmérsékletét. Rengeteg hely van belül, rengeteg hely a mozgáshoz. Nem érzem benne az ételszagot, általában kellemes és friss illata van. Az általános modell nagyon okos és sikeres
Olvasson tovább  A 20 legjobb hűtőszekrény minőség és megbízhatóság szempontjából

Zaitseva szerelem


Előnyök:Nagy és tágas. Jól illeszkedik a belső térbe. A zónás elosztás az élelmiszertároláshoz nagyon tetszik a feleségnek. Lehet, hogy hamarosan veszek még egyet a házba.
Hátrányok:Nincs
Hátrányok:Egy nagyszerű hűtőszekrény

Vidjakina Anasztázia

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: