Panasonic NN-DF383B mikrohullámú sütő

Foglalt2. hely értékelt:

A legjobb mikrohullámú sütők a felső árkategóriában

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok Panasonic NN-DF383B mikrohullámú sütő

Általános teljesítmény

Belső térfogat 23
Helyszín szabadon álló
Méretek (WxHxD) 48.3x31x39.6 cm
Lemezjátszó nélkül igen

Működési módok

Grill elérhető a
alsó rács ez az
Konvekció nincs
Mikrohullámú teljesítmény 1000 W
Grillkapacitás 1000W
Inverter teljesítményszabályozás a

Vezérlőpanel

Az ellenőrzés típusa elektronikus
Megjelenítés elérhető
Kapcsolók érintés / gomb
Időzítő 90 percig

Programok

Leolvasztás üzemmód van
Automatikus főzés elérhető
Automatikus leolvasztás van
A receptek memóriába történő beírásának képessége elérhető a
A főzési folyamat programozása nincs
Automatikus hőmérséklet-szabályozás nincs
További programok Gyors leolvasztás funkció

Egyéb

Egyéb jellemzők és funkciók Egyenletes mikrohullámú elosztórendszer, megvilágított kamra, zúgó, gyermekzár
Ajtó csuklós
Ajtónyitás gomb
Tartozékok ropogós étel
A hajótest színe fekete

Vélemények a Panasonic NN-DF383B mikrohullámú sütőről

Előnyök:Vettem ezt a sütőt március 8-án. Halat, húst, csirkét, burgonyát, croissant, muffint, melegítem, kiolvasztom, és minden nap használom, és hogy elkerüljem a kerámia aljával kapcsolatos problémákat, minden használat után törölje le. Körülbelül 30×30 sütőlemezzel, állvány, a mínuszok, a belső bevonat nagyon nagyon fél a karcolásoktól, ha csiszolóanyagokkal vagy valami erős dologgal tisztítják, akkor lehámlik, eddig egy kis karcolás van, nem sok dörzsölés
Hátrányok:Belső tér; senki sem írta korábban a véleményekben, hogy a kvarclámpa kattogó hangokat ad sütő üzemmódban, be- és kikapcsoláskor

Veronica Volchik


Előnyök:Funkcionalitás
Hátrányok:A belső bevonat borzalmas, a zsír a belsejéhez ragad, és nem lehet lemosni, de a bevonattal együtt kijön, miután kb. 6 hónapig használta, már nem tudja mosni, mintha 20 évig minden nap húsgombócokat sütött volna, és a zsír kijön belőle, minden étkezés után és a grillterületen alig lehet elérni. ENNYI PÉNZÉRT INKÁBB FŐZÖK EGY TÁBORTŰZ FÖLÖTT A KERTEMBEN
Hátrányok:NE VÁSÁRLJA
Olvasson tovább  13 legjobb kávéfőző az AliExpressről

Dolgov Vladimir


Előnyök:Az ajtó fogantyúval nyílik Erőteljes mikrohullámú sütő
Hátrányok:Viszonylag gyenge grill üzemmód
Hátrányok:Összességében egy nagyon jó mikrohullámú sütő!

Fedorov Dima


Előnyök:Sütő, grill és “sütő” hőmérséklet-beállítási funkció
Hátrányok:Lehúzható belső bevonat, zajos, kis teljesítményű, mint egy sütő
Hátrányok:Sütő hiányában vásárolta meg. A sütés hosszabb ideig tart, mint a hagyományos sütőben, és gyakran a péksütemény alja nem sül meg. Mikrohullámú funkció erős, nincs panasz. Grill funkció probléma nélkül. 2 év alatt a belseje sokat kopott – nem néz ki jól.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Nagyon hűvös sütő! Gyorsan és ízletesen főz, csak némi megszokást igényel. Egyenletesen kiolvaszt, a mikrohullámú sütők is egyenletesen melegítenek mindent, nem úgy, mint a hagyományos mikrohullámú sütők. Szintén praktikus, hogy megmondja, mikor előmelegített, és amikor az étel készen van, kikapcsolja magát. Bekapcsolhatja a főzést, és nyugodtan végezheti a dolgát, és semmi sem fog ott égni! Az érintőképernyős felmelegedés igazi élvezet volt! Minden háziasszony álma!
Hátrányok:Mindent a fedél alatt kell főzni, és a felső falon lévő izzók nehezen tisztíthatók!
Hátrányok:Egyszer kiégett, amikor bekapcsoltam az előmelegítéshez, de a szervizközpont gyorsan megjavította a garancia keretében.

Zobnina Anna


Előnyök:Nagyszerű sütő üzemmódban való főzéshez.Pizzákat, pitéket készítettünk.Vettem a sütőt, mivel nincs gáz sütő
Hátrányok:200 fokos sütő üzemmódban eltörött a kerámia alja.
Hátrányok:volt 04.12.2015 16.12.2015-ben visszavittem a boltba.Elvittem minőségellenőrzésre.Nincs remény a cserére, mivel azt mondták, hogy mechanikai sérülés volt, és mintha szándékosan törtem volna el az alját. a repedés a bal oldali hátsó falon kezdődik.Nem tudnék leejteni semmit, még ha akarnék sem…Kár((( különösen ezért az árért és a kerámia aljának minőségéért. Azt is észrevette, hogy a festék a sütő belsejében forgácsolódik, és ez 3-4 főzés után történt. Nagyon csalódott(((
Olvasson tovább  8 legjobb diótörő

Prjakin Szergej


Előnyök:Az NN-DF383B-t egy csodálatos Whirlpool sütő helyettesítette, amely már több mint 15 éve működik. A fő kritérium az volt, hogy a sütőnek szabadon állónak kell lennie, és az ajtaja lefelé nyitható legyen. Választható: grill és kombinált üzemmód rendelkezésre állása. A sütő egy szép bónusz. Nagyon tetszik az étel egyenletes melegítése. Nem szárít ki semmit. Igaz, a Whirlpool sütőhöz képest egy kicsit tovább tart. Nagyon tetszik az érintéses előmelegítés funkció, a sütő magától beállítja az időt. Másrészt a grill üzemmód nagyon sokáig tart a főzés (ismét a Whirlpoolhoz képest). Könnyű, intuitív kezelés, a kijelzőn megjelenő szerszámtippekkel, amelyeket kikapcsolhat, ha nincs rájuk szüksége. Rengeteg automatikus program. Bár a gyakorlat azt mutatja, hogy aligha használja őket bárki is. Nos, talán egy darabig kényeztetik magukat.
Hátrányok:Meglep, hogy az ajtó nem 90 fokban nyílik lefelé, hanem csak 84 fokban. Vagyis a lejtés 6 fokos. Az ajtóra nem lehet tányért tenni, mert a folyadék kifolyik a szélén. Először azt hittem, hogy ez egy hiba, mert a Whirlpool sütő ajtaja 90 fokban nyílik, és minden rajta lapos. Már hozzászoktam ehhez a helyzethez. A Panasonic szakértői azonban megerősítették, hogy az NN-DF383B és az NN-DS592 nem nyitja ki teljesen az ajtót, és hogy ez nem hiba. Csak az NN-CS894B rendelkezik 90 fokban nyitható ajtóval. Nem világos, hogy a Panasonic mérnökei mire gondoltak, amikor ezt a két modellt tervezték. Miért nem gondoltak arra, hogy az emberek tányérokat tesznek az ajtóra..? Úgy tűnik, minden gondolat az inverter rendszerre összpontosult. Olyan sütőt kerestem, amelynek ajtaja pontosan úgy nyílik, mint egy sütő, mert kényelmes, ha főzés közben kiveszem az ételt a sütőből, az ajtóra helyezem, hogy összekeverjem vagy hozzáadjam a hozzávalókat, majd mindent visszategyek a sütőbe. De ez nem így van az NN-DF383B esetében. Csalódottságomnak nincs határa. Minden alkalommal, amikor kinyitom az ajtót, megesküszöm a Panasonic mérnökeire.
Olvasson tovább  7 nagyon csendes hűtőszekrény a stúdióba

Simonova Natalia


Előnyök:1.Egyenletesen fűt és leolvaszt 2.Nem nagy, elfér a korábbi mikrohullámú sütőt helyettesítő rekeszben 3.Nincs forgótányér, egyszerre 3 tányér leves fér el) 4.Könnyen tisztítható 5.Van egy sütő. 6.Jó minőség és használhatóság, az ötéves gyermekemnek nem okoz gondot a tej felmelegítése)
Hátrányok:nem énekel)
Hátrányok:Ajánlott. Több mint egy éve használom, nagyon elégedett vagyok a vásárlással.

Oksana Lopanik


Előnyök:1. Automatikus főzés (nagyon gyakran használom) .2. Nagyszerűen süt. 3. Nagyon gyorsan leolvad. 4. Maga a sütő is felszólítja Önt, és csikorogni fog, amikor odaér!!! Nem tudom felsorolni az összes előnyét!!!
Hátrányok:Nem található
A hátrányok:A sütő kellően kompakt mérete. Nagyon könnyen kezelhető. A mikrohullámú sütőt és a sütőt helyettesíti. Még mindig nem bántam meg, és 2014 augusztusában vettem meg. Mindenki nagyon elégedett.

Valentina Csutkovszkaja


Előnyök:Megjelenés, építési minőség, multifunkcionalitás, könnyű kezelhetőség
Hátrányok:Drága
Hátrányok:Nem tudom, mi olyan nehéz, hogy kiolvasztani, olvastam a szenvedésről, tegye a lemezt, fordítsa el a gombot, nyomja meg a startot. Ez minden! Maga a menü megmondja, hogy mit kell tennie egy ketyerével, hol kell megnyomnia, hányszor, stb.. Kiválogatva. Az a tény, hogy nincs lemezjátszó, szintén jó dolog. Sütő üzemmód szinte helyettesíti a beépített sütőt, elegendő térfogat egy kis család számára. Nekem tetszik. Természetesen drága, de csak a Panasonic gyárt ilyen típusú mikrohullámú sütőt, nincs alternatíva. Nem tudom, mennyibe került fél évvel ezelőtt, mielőtt az euró és a dollár felszállt volna. Röviden, ne ijedjen meg, ez nem bonyolult.

Elena Nikitina

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: