Philips HD 2595

Vettem2 hely a minősítésben:

A legjobb olcsó kenyérpirító

Tovább a rangsoroláshoz

Philips HD 2595 jellemzők

Műszaki jellemzők

Teljesítmény 800 W
A rekeszek száma 2
A pirítósok száma 2
Az ellenőrzés típusa mechanikus
A pörkölés mértékének beállítása az, sima
Egyoldalas sütés nincs
Mégsem gomb * there’s a *
Leolvasztási funkció enni
Fűtési funkció van
Szigetelt test van

Jellemzők

Automatikus pirítós centrírozás van
“Extra-lift” pirítós van
Automatikus pirítós kelés nincs
Tányér a zsemle melegítéséhez nincs
Morzsa tálca ez az
Test anyaga műanyag
A tápkábel rekesz van
Tápkábel hossza 85 cm
További információk 7 sütési pozíció

Philips HD 2595 vélemények

Előnyök:Csodálatos croutons jön ki!!! Kényelmes a Caesar salátában való felhasználáshoz.
Hátrányok:Még nem találtam semmilyen hibát.
Hátrányok:A családom nagyon boldog! Ez az egyetlen kenyér, amit most eszünk belőle!!! Főzés 5. üzemmódban. Nagy kéreg kiderül!!!! A barátok ugyanazzal a.és boldog is. Kenyér beillesztése és pirítás. Az én tippem az, hogy!!!

Elena Taranenko


Előnyök:nevetni fogsz, de a kenyérfogyasztás a házban megháromszorozódott)))), és a súlyom egy hónap alatt 4 kg-mal nőtt)))), szóval gondolkodj el az előnyén vagy hátrányán)))))
Hátrányok:

natalia romanova


Előnyök:Kompakt méret, semmi felesleges
Hátrányok:Még nem vettem észre
Hátrányok:Fehér kompakt kenyérpirítót kerestem, és ez a modell tökéletesen illeszkedik a konyhabelsőbe. Nincs panasz a főzés minőségére közvetlenül – egyenletesen melegszik, a végső bejelentés nem ijesztő. A morzsák összegyűlnek a tálcán, de az túl kicsi. Összességében elégedett a termékkel.

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:– egyenletes pirítás – nem melegedő test – morzsatálca – extra emelő – gyönyörű – olcsó
Hátrányok:Nem talál semmilyen hibát benne az árért
Hátrányok:Ez az első tapasztalatom egy kenyérpirítóval. Nem bánja meg, hogy megvásárolta, és ez egy Phillips. Jól összeállítva, jól és egyenletesen ropogósra pirul, semmi nem ugrik ki belőle az asztalra (csak egy kis darabot ugrott ki belőle). Igaz, hogy sokkal több kenyeret eszünk, de azt hiszem, ez az első alkalom, amíg nem lesz belőle elég.
Olvasson tovább  12 a legjobb Side by Side hűtőszekrények közül

Gorcsakov Vlagyimir


Előnyök:

Szia

 • ps
 • Hátrányok:A tok letörlése után a felirat lekopott…:)
  Hátrányok:Közvetlenül a vásárlás után a felvonó nem záródik többé. Túl lusta voltam, hogy elvigyem a javításhoz, és egy óra bökdösés után nem kapcsol be, csak időnként pattan ki… Nem ajánlom megvételre.

  Gimro Vadim


  Hátrányok:Nem rossz kenyérpirító az árához képest. De lehet vásárolni néhány olcsóbb kínai noonime szinte ugyanazokkal a jellemzőkkel. A pirítósok nem egészen egyenletesek, de elvileg csak a széleken égnek, és általában csak nagyon nagy teljesítményen. A hő nem egyenlő, mert a fűtőelem túlságosan megnyúlt. Szerintem a Philipsnek jobb minőségű termékeket kellene gyártania. Hátránya, hogy nem minden pirítóst lehet könnyen elérni a kezünkkel, amikor készen van. Általában az extra-liftet szó szerint 1 cm-rel emeli, ami nagyon alacsony. Ahhoz, hogy különböző fogók és villák használata nélkül még a kisebb szeleteket is kiszedje, csak rángassa meg a pirítóskart élesen, és azok felfelé fognak dobni, így két ujjal könnyen el lehet kapni őket. Tényleg működik!

  Sobakin Oleg


  Előnyök:Megjelenés, Stop gomb, Semmi extra, Morzsatálca, Morzsolótálca.
  Gyengeségek:Hátrányok számomra személy szerint: A kenyérrekeszek nem kényelmesek (rövid és mély), a kis kenyérszeleteket mélyre süllyesztik, és még egy további emelés sem húzza ki őket, és fel kell szorítanom őket. Mindig égeti a kezem. Ami magát a sütést illeti, még több csalódás van, a kenyér nem egyenletesen sült, az egyik széle mindig ég. A sült krumpli minden alkalommal másképp sül ugyanabban az üzemmódban: sápadt vagy túlsütött!
  Hátrányok:Összességében: Egy NAGYszerű kenyérpirító! De 2 ezer rubelért jobb lehet! Ehhez képest a BOSH kenyérpirítók időnként jobbak a pirításban és kényelmesebbek a használatban.

  A felhasználó elrejtette adatait


  Előnyök:Időzítő, leolvasztás és újramelegítés funkcióval rendelkezik
  Hátrányok:Már hat hónapja használom, elégedett vagyok, még nem észleltem komolyabb hibákat. Mindkét oldalon jól pirít, 7 pirítási mód, de én csak kettőt használok, a többi használhatatlan. A tok nem melegszik fel. Kényelmes állvány a zsemle melegítéséhez.

  Denis Vorobiev


  Előnyök:Kompakt, jó megjelenésű, könnyű, könnyen kezelhető. Nincsenek extra funkciók, mint például a zsemle melegítése stb.
  Hátrányok:Egyenetlen sütés.
  Hátrányok:A kenyérpirító mindenképpen ajánlott, nem rossz készülék, én személy szerint örülök, hogy nincs semmilyen további tartozék, amely a konyhaszekrényben feküdne munka nélkül, és következésképpen felesleges funkciókkal rendelkezik. Nos, van még egy mínusz, bár nem magára a kenyérpirítóra vonatkozik ))) Elkezdtünk 3-szor annyi kenyeret enni, mint általában, mindketten 1,5 nap alatt nagy pirított kenyeret eszünk. Remélhetőleg hamarosan jóllakunk, és az étvágyunk is csökken.

  Starshikova Victoria


  Előnyök:Kényelmes, többféle üzemmód
  Hátrányok:Nem
  Hátrányok:Olcsó, de minőségi pirítóst készít. Nincs égés, egyenletes barnulás, időzítő időben aktiválódik. Megjelenés – elegáns. Többféle teljesítmény üzemmód.

  Melnikov Gennagyij

  Olvasson tovább  9 legjobb serpenyő
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: