Philips HD9140

Taken3 hely Rangsorolás:

A legjobb prémium gőzölők

Ugrás a minősítésre

Műszaki adatok Philips HD9140

Általános teljesítmény

A szintek száma 3
Az ellenőrzés típusa elektronikus
Maximális energiafogyasztás 900W
Hangjelzés ez az
Bekapcsolási jelző van
Alacsony vízszintű elzárás elérhető a

A tervezés

test anyaga műanyag/nylon. acél
Gőzkosár anyag átlátszó műanyag
Gőzkosár kapacitás 3.5/2.6/2.5
A víztartály kapacitása 1.1
Tál a rizshez 1-re van kapcsolva.2
Vízszintjelző elérhető a
Kivehető rácsok van
Mélyítőket tojásfőzéshez van
Megjelenítés lásd
Víz hozzáadása főzés közben van

Funkciók

Automatikus főzés van egy
Termosztát van
késleltetett indítás nincs

Különleges jellemzők

Méretek (WxHxD) 31x45x23 cm
Súly 2.3 kg
Kompakt tárolás elérhető a
Kábelrekesz van
Tápkábel hossza 1
Továbbá Flavour Booster készülék – finom fűszer- és gyógynövények ízével tölti fel az ételt, jelzőtűz a vízkő eltávolítására, jelzőtűz a víz hozzáadásához

Philips HD9140 vélemények

Előnyök:A gőz mindenhová eljut, még a rizses tálba is, és nagyon jól eloszlik.
Hátrányok:1. A szűrő eltömődik (a víz keménységétől függ); 2. Csak beépített időzítő, az időt nem lehet manuálisan növelni
Hátrányok:Nagyon elégedett vagyok a gőzfőzővel, és ajánlom. Több mint 4 éve használom, az elmúlt fél évben minden nap (a babának főzök). Egyszer sem tört el, mindent ugyanúgy főz, mint az első alkalommal. Az egyetlen dolog az, hogy az elején átöblítettem a szűrőt, és sokszor eltömődik belülről (nem tudom, hogyan lenne vele), de ez nem nagy probléma, csak gyakrabban kell ecettel tisztítani.

Vaszilij Nosov


Jó pontok:Minden
Hátrányok:A gombok tömítése gyorsan lekopik, és a gőz intenzitása egy év után csökken
Hátrányok:A jó dolgok, hűségesen tálalva. Most lett alacsony teljesítményű, azt hiszem, hogy veszek egy másikat vagy ezt, ha ez lesz eladó

A felhasználó elrejtette adatait


Előnyök:Gyorsan és ízletesen főz Szép és könnyen használható
Hátrányok:Az aljzathoz vezető kábel nem elég hosszú számomra – nem kényelmes a maradék víz kiöntése (a tálca a mosogatóhoz vezető kábellel alig éri el a mosogatót) Egyéb hátrányok nincsenek.
Hátrányok:Ez egy nagyszerű gőzölő. Gyönyörű. Készít egy szép gőzölgő mell, párolt húsgombócok. Nem igazán főzök rajta semmi mást. Elegendő főzőhely. Két tartály elegendő egy személy számára. A harmadikat alig használom. Minden rész tökéletesen mosható a mosogatógépben a többi edénnyel együtt.
Olvasson tovább  15 legjobb süllyesztett motorháztető

Malenaandrievskaya


Előnyök:Működik :)
Hátrányok:Fő hátránya – az ételekből származó zsír átkerül az alsó tálcában lévő vízbe.
Hátrányok:Amennyire értem – a zsírral kapcsolatos probléma nem ennek a modellnek a jellemzője (kivéve a kis tálcát a kondenzációhoz), hanem az elektromos gőzfőzők építési típusában, a csőben lévő rejtett fűtőelemmel. Ebben a konstrukcióban az ételből származó gőzzel telített víz folyamatosan áthalad a fűtőelemen, amelyben a cső falán zsírrétegek rakódnak le. És a FEN tönkremegy, és a füst szennyezi a környezetet. Lehetőség van a tűzhely szétszerelésére, a csövek FEN-nel történő öblítésére, citromsavval történő átfuttatására, de ezt nem lehet gyakran megtenni. Használhat nyitott fűtőelemmel ellátott gőzfőzőt – ez mutatja a vízkőlerakódást, és könnyen tisztítható. De véleményem szerint a leghűségesebb gőzölők a serpenyők. Tegye őket a tűzhelyre, főzze meg az ételt, majd mosson mindent békében: nincsenek rejtett területek, kényes fűtőelem. A tűzhelyen pedig tetszés szerint beállíthatja a “tüzet” – így a gőz intenzitását is.

Felhasználó által elhagyott adatok


Hibák:Lehet, hogy hiba van, de két év használat után az alsó tartály alja egyszerűen leesett. A legszomorúbb dolog az, hogy a tartályok különbözőek, és az alsó tartály nem cserélhető ki másra.
Hátrányok:Összességében jól működött. Néha azonban a gőz valamiért nem jött ki… Az utasításoknak megfelelően rendszeresen tisztítottam. Az üzemeltetési feltételek nem sérültek.

Andrey Slaschi

 • n
  Előnyök:Könnyen használható és az ára (amikor 2013-ban megvettem, 1880-ba került a mi műanyagunk))))) Rengeteg szint, még egy levesestányér is! És a szita a fűszerezéshez egy nagy plusz!!!
  Hátrányok:Ez persze relatív hátrány, inkább egy kemény környezet: nagyon kemény a vizünk, és egy nap egyszerűen leállt a gőztermelés…. Ahogy a kézikönyv mondja a vízkőtelenítéshez, tanulmányozott és kész… De elment a szervizbe, és soha nem jött vissza… Hogy pontosan mi a probléma, azt még nem tudtuk meg, de azt hiszem, hogy a kemény víz az oka.
  Hátrányok:Főleg a babaételek sterilizálására és a “helyes” ételek elkészítésére használták)))) Remekül működik!!!! Főzve (főzve))) még a krumplijában sem kap rosszabbat, mint a pot)))). A legfontosabb dolog az, hogy ne töltsön sok burgonyát, fáradtan várakozik, és vizet adjon hozzá! A fűtőberendezésnek fekete fúvókája van, és egy perc múlva máris vízkőszökőkutakat láttam! Határozottan ajánlom ezt a modellt, persze most az árcédula rajta, egyáltalán nem demokratikus… Tegnap újra megvettem ugyanazt, de fehérben. A fekete nem volt kapható, de a fekete jobb: jobban mutatja a hírhedt vízkőlerakódásokat!
  Olvasson tovább  A 15 legjobb otthoni daráló

  Plotnikov Konstantin


  Előnyök:működik, gőzölög
  Hátrányok:Nem észleltek súlyos problémákat
  Hibák:Már két éve használom. Hat hónapig nem használtam, mert elköltöztem a városból, bekapcsoltam, és nem működött, máris újat akartam venni. Aztán úgy döntöttem, hogy kiderítem az okot, a test kissé meleg, de nem volt gőz, oké, elvittem Moszkvába, bekapcsoltam az irodában, és itt a gőzfőző adott egy tippet – a “calc” fény kigyulladt, a vízkőre utalt. Közvetlenül a fűtőtestre öntöttem ecetet, levettem a fekete fúvókát, és 2 perc múlva elkezdtem látni a vízkő szökőkutakat. A gőzös életre kelt, minden működik. Ezen kívül egy Braun fs20-at használok – kár, hogy megszűntek, itt tényleg törhetetlenek és megbízhatóak.

  Jurij Zsogov


  Előnyök:Nagyszerű ár!A minőség jó!Mindent megtesz, amit kell.
  Hátrányok:Egyelőre nincs
  Hátrányok:A gőzfőzőt azért vettük, hogy sterilizálja a cumisüvegeket, mellbimbókat stb.., Nem vagyok biztos benne, hogy mi a probléma, de azt hiszem, hogy a kemény víz – várva a víz hozzáadására, de gőzfőzőként is működik, hogy egészséges és ízletes ételeket főzzön az Ön és a baba számára később az első kiegészítő ételek részeként. Ma bordát és krumplit főztem, minden szuper!Ízletes és egészséges, és ami a legfontosabb, igazi időspórolás, különösen nyáron, amikor meleg van, és nem kell a tűzhely mellett állni. Azt hittem, hogy a gőzfőzőben sül az étel, de nem) valaki írta itt, hogy rövid a zsinór, próbáltad már kihúzni??)Ami a víztartály tisztítását illeti, nem túl praktikus, igen, de valójában nincs probléma, szögben, hogy ne kerüljön víz a panelre, és az alap könnyűsége miatt könnyen mosható. és a rácsokat is nehéz tisztítani, nos, nem tudom, nagyon könnyű tisztítani, igen, az ételek beakadnak a gőzlyukakba, de egy mosogatókefével könnyen megtisztíthatóak. És persze, ha 24 óra múlva mossa ki, amikor minden megszárad, természetesen dörzsölni kell) A víz utántöltő érzékelővel kapcsolatban…Még nem nyikorogtam)Remélhetőleg így marad)Mindent összevetve, ez egy nagyszerű termék, különösen ezen az áron. Legjobb tipp:. Ajándékba fogom venni anyának.
  Olvasson tovább  BEKO CSM 62321 DA

  Anastasia Kuzmina


  Előnyök:– Szép. – Könnyen kezelhető. – Az energiafogyasztás mérése során. Csak 900 Watt. (Természetesen van egy erősebb. Személyes véleményem szerint például a 2000 wattos teljesítmény túl elegáns. Nincs szükséged ekkora teljesítményre! ) – Tál a grízhez. Egy nagyon szükséges dolog. (És nagyon nagy kapacitással rendelkezik. Ehetsz és el is teheted a munkához.) – Elektronikus vezérlés. – Semmi extra. Nincs “mulitipovar” független tálak és hasonló haszontalan funkciók! A koi jön nem rossz ár. Párolt étel. Nem árt, ha egy ideig hagyjuk állni!… – Nem zajos. – A minőség kiváló! A műanyag nem büdös, erős, nem bűzlik. – A mosható tökéletes éppen megfelelő! (vannak vélemények. ami nem mosható ki jól. De sajnálom, nem kell ahhoz, hogy “szemetesvödröt” készítsünk . Személyes véleményem: elvtársak, nem a készülék, hanem a hülye fej és az értéktelen kezek.)
  Hátrányok:Nem mintha ilyen fillérekért nem lennének…. Egyszerűen nincsenek ott!!!
  Hátrányok:Egy nagyon, nagyon szép dolog! Minden úgy alakul, ahogy kell! Időmegtakarító. Nem kell a tűzhely mellett állni. Elemi, mindennapi ételek (tészták, szelet, gabonafélék, levesek, halak, levesek) …Általában minden, ami nem igényel különösebb erőfeszítést) jól és könnyedén főz. És amikor a fejeddel, a kezeddel és a kulináris képzelőerőddel kombinálod, hihetetlen gasztronómiai remekműveket hoz létre!Lehet, hogy meg kell izzadnom néhányat a díszesebbek közül…..De! Mindenesetre )))) Általánosságban a következtetés nyilvánvaló. Egy kötelező darab! Az előnyök mellett az ételek is egészségesek. Ideális a fittség és az alak megőrzéséhez )

  Szmirnov Alex


  Előnyök:Könnyen kezelhető! Rengeteg lehetőség! Nem drága (1750 rubel. szállítással.)!
  Hátrányok:Időnként a vízfeltöltés érzékelője kiold: csipog és piros “szemet” villogtat, de van víz. Csikorog, villog és megáll – China Forever!!!
  Hátrányok:Jó gőzölő! Jó tudni! A töltésérzékelő valamikor magától leeshet, nem viszem javíttatni. A funkciók számát és az árat tekintve talán a legjobb gőzfőző; megfizethető és nagyszerű felszerelés!!!

  Koganova Marina

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: