Siemens HB23AB620R

Vettem1 hely minősítés:

A LEGJOBB BEÉPÍTETT ELEKTROMOS SÜTŐK A KÖZÉPKATEGÓRIÁS ÁRKATEGÓRIÁBAN

Ugrás a minősítésre

Siemens HB23AB620R jellemzők

Általános teljesítmény

Sütő elektromos független
Kötet 67
Energiafogyasztás A osztály, tápcsatlakozás 3.50 kW
Méretek (HxWxD) 59.5 59.5 x 54.8 cm

Módok

Fűtési módok 5
Grill van
Konvekció elérhető

Vezérlők

Kapcsolók öblíthető
Időzítő jelen van, hallható
Megjelenítés van

Extrák

Rotisserie nincs
Sütőajtó csuklós
Ajtóüvegek száma két
Sütő tisztítás hidrolízis
Egyéb funkciók és jellemzők Megvilágított belső tér, hűtőventilátor, gyerekzár, biztonsági kapcsoló
Óra van, elektronikus
Szekrény színe fekete

Különleges jellemzők

További információ titánGlanz zománc

Siemens HB23AB620R vélemények

Előnyök:A sütő modern kialakítása tökéletesen illik a konyhánkhoz (wenge szín). nincs kellemetlen szag a használat során, még az első menet során sem. Még a viszonylag nagy húsdarabok is egyenletesen melegednek, ami szintén előnynek tekinthető. plusz egy hangos és kitartó időzítő, amely addig nem nyugszik, amíg nem figyelsz a sütőre.
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Praktikus “megfigyelőablak” az előlapon.

Khovansky Alexander


Előnyök:Tervezés
Hátrányok:Nem fejezi be a főzést!
Hátrányok:Ezt a modellt körülbelül egy hónappal ezelőtt vásárolta, mindenféle ételt főzött, nem kevesebb, mint 5 ételt, és minden alkalommal ugyanaz a probléma volt – nem fejezte be a főzést! Az étel nyersen jön ki. Kezdetben a lány észrevette, nem figyeltem rá, de nemrég főztem magam, és nagyon csalódott volt – amit mindig 180 fokon főznek egy órát, itt 1,5 órát kellett főzni. Reméltük, hogy a Siemens minőség és a vélemények, majd ez a…

Sadkov Eldar


Előnyök:Stílusos.
Hátrányok:Mechanikus vezérlés. A sütő bekapcsolásához és a hőmérséklet beállításához meg kell nyomnia a kerek gombot, az kiugrik és elfordítja a sütőt. Ha a kezed egy kicsit zsíros, nem fogod tudni elfordítani)))) A hőmérséklet vagy az üzemmód megváltoztatásához meg kell törölnie vagy meg kell mosnia a kezét. 7-8 alkalommal főztem, és minden alkalommal észrevettem, hogy növelni kell a receptben megadott hőmérsékletet és időt! A receptben 40 perc 180 fok, én 50 percre, 200 fokra növelem. És így tovább minden alkalommal! Különböző recepteket veszek az internetről!
Olvasson tovább  10 legjobb hűtőszekrény nagy fagyasztóval

Pustovalova Alexandra


Előnyök:
Hátrányok:Nincs
Hátrányok:Szép szekrény. Minden rendben, mind a hús, mind a pékáru. Nem kérdés

éjszaka


Előnyök:Modern design, építési minőség (remélhetőleg), könnyen kezelhető, süt, az ajtó nem melegszik sokat, nincs zaj.
Hátrányok:Valójában nincs gyerekzár, lehúzható kapcsolók, a háttérvilágítás folyamatosan ég a főzés alatt, nincs hőmérsékletjelző.
Hátrányok:A gyermekbiztos zár megakadályozza, hogy a sütő CSAK BE legyen kapcsolva, de a gyermek még bekapcsolt zárral is beállíthat egy időzítőt, amely a legkényelmetlenebb időpontban hangosan és hosszan csipogni kezd. Az, hogy a gyermek nem nyithatja ki az ajtót főzés közben, vagy legalábbis nem tudja megváltoztatni a főzési paramétereket, egyáltalán nem jöhet szóba. Az öblíthető kapcsolók CSAK OFF állásban rejthetők el – mi értelme volt az öblíthetővé tételüknek?? És mivel a háttérvilágítás sütés közben folyamatosan ég, lehetetlen távol tartani a babát a sütőtől. A gyermek (egy éves és három hónapos) 7 perc alatt megtanulta, hogyan kell kinyitni a zárat. Az ajtó főzés közben egyenetlenül melegszik: az alsó rész teljesen hideg, a felső rész (a fogantyú alatt) elég forró, de nem túl forró ahhoz, hogy megégesse magát. A ventilátor folyamatosan működik főzés közben, de nem hangosan. Az időzítő elindul, de utána a sütő addig csipog, amíg meg nem nyom valamit rajta.

Medvegyev Vitalij


Előnyök:Sokáig tart a sütő kiválasztása, rengeteg van ebben az árkategóriában, de a vélemények és a funkciók alapján ez volt az egyik legjobb. Teljesen megfelelt az elvárásoknak. Kb. 5 perc alatt felmelegszik 200 fokra, a ventilátor sokat segít. Megéri a pénzt, vagy nem, döntsd el, de miután megkaptam ezt a német gyártmányú eszközt 26-ra, teljesen elégedett voltam.
Hátrányok:Nem túl könnyű tisztítani a rácsok mögött az oldalakon, ahol a tálcák vannak rögzítve (igen, tényleg ez áll rajta, megnéztem a Google-ban). De ez valószínűleg minden sütőnél probléma. Egyébként könnyű megtisztítani az odaégett dolgoktól, szappan és egy egyszerű szivacs lesz a tökéletes segítője.
Hátrányok:Elégedettség
Olvasson tovább  Fornelli FEA 60 Duetto mw IX

Jefimov Mihály


Előnyök:Minőségi kivitelezés, nincs nyikorgás, sima futású alkatrészek, fűtés minősége. A funkcionalitás az emberek számára készült!!!
Hátrányok:Furcsának találtam, hogy nem látom az aktuális hőmérsékletet a szekrényben. Az elülső oldalon található egy jelzőfény, amely jelzi, hogy a szekrény felmelegedett a kívánt hőmérsékletre és kikapcsolt. Kényelmes lett volna egy kicsit több információval…
Hátrányok:Furcsa, de vannak a következő szempontok is. A képen a szekrény teljesen fekete, de valószínűleg a gyártók is így látják :-) Az elülső üveglapon fekete pontok találhatók. Az edény látható. Az üveg nem melegszik! Egy kicsit meleg. Nem éghet meg. Több mint elégedett a termékkel. Siemens üzletben vásárolt. A vételár 30 000. De ezt a dolgot nem egy szezonra vásárolják, és nagyon kevés ember fogja évente egyszer megváltoztatni. És itt az élelmiszer minősége magas, német gyártási minőségben . Két tálca (zománcozott, különböző mélységűek), rács. Az én tanácsom, ha megengedheti magának, hogy fizesse ki ezt az összeget a szekrény, érdemes venni, és hogy ez egy hivatalos boltban, hogy ne harapja meg a könyökét később, és panaszkodik, hogy hozták felújított készülékek vagy kirívó BU. Még néhány szó. Nincs szükségem az olyan funkciókra, mint a grill, teleszkópos sínek, rotisserie. Ezért nem a jelenlétükre/hiányukra/minőségükre összpontosítottam. A lényeg az, hogy maga a szekrény robusztus, minőségi, masszív, szilárd. Nagyszerű munkát végez a sütővel.

Ivanov Ivan


Előnyök:Könnyen használható, stílusos kialakítás
Hátrányok:Eddig nincs hiba
Hátrányok:Nagyszerű modell, szeretem a simens készülékeket, a minőség más és más.

Angelika Palferova


Előnyök:Kiváló sütő, gyönyörű, könnyen tisztítható
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Sütemények és piték sütése, nagyon elégedett a sütővel)

Ai Kira


Előnyök:Az összeszerelés kiváló minőségű. 100% Németország. Gyorsan felmelegszik. Gyermekbiztos. Az üveg nem melegszik fel.
Hátrányok:Kevés a felszerelés. (Legalább valami, amire írni lehet).
Hátrányok:Összességében elégedett vele. Főzött lasagna, volt egy pár csirke és burgonya pite, krumpli ragut készítettem, minden jól sikerült, semmi sem égett meg. Folytassuk a kísérletezést. A gyermekbiztosítás egy újabb plusz a sütő számára. Minőségi német gyártmány (hívott Siemens szervizközpont és ellenőrizte a számot). Egyébként a szervizközpontban az ügyfelekkel foglalkozó emberek nagyon barátságosak)) minden kérdésre válaszolnak. Egyszerű!!!
Olvasson tovább  Gorenje GI 52339 RW

Bulakhtin Vyacheslav

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: