Smeg SR775RA

Taken1 hely a rangsorban:

A LEGJOBB PRÉMIUM GÁZFŐZŐLAPOK

Ugrás a rangsoroláshoz

Smeg SR775RA jellemzők

Általános teljesítmény

Panelek típusaGáztűzhely
Telepítésfüggetlen
Méretek (HxWxD)3.2 x 68.5 x 50 cm
Rejtett méretek (szélesség x magasság)56 x 48.2 cm

Égők

Panel anyagazománc
Összes égő5
Gázégők5
Express égő1
Double Crown gáz főzőlapok1

Vezérlőpanel

A főzőlap helyeelöl
Vezérlőkforgó
Elektromos gyújtásvan, automatikusan

Jellemzők

Gázégő vezérlésvan
Öntöttvas rácsokvan
SzínesRéz égőkeretek

Vélemények a Smeg SR775RA termékről

Előnyök:Szokatlan kialakítás
Hátrányok:Krómozott főzőlap keretek
Hátrányok:A gyönyörű formatervezés miatt választották, de az első használat után a krómkeretek barna csíkokkal borítják az égett zsír barna csíkjait. Nem tudta tisztítani semmilyen króm tisztítószerrel. Végül korróziógátlót kellett használnom, ami természetesen letörölte a krómot. Undorítóan néz ki! Nagyon problémás a tisztítás! Megbántam a vásárlási döntést!

lotos.p


Előnyök:Szokatlan megjelenés (nagyon tetszik a belső tér, nagyszerű minőség a legjobb áron).
Hátrányok:Már régóta nézelődtünk az üzletekben, hogy találjunk valami többé-kevésbé pénztárcabarátot, ami szépen illeszkedik az enteriőrhöz. A tanácsadók tanácsot adtak a vállalatnak. Még nem találkoztam vele korábban, de a benyomások rendkívül pozitívak. Kiváló összeszerelés és minőségi anyagok.

Mihota Lena


Előnyök:Sárgaréz szerelvények – nagyon drágának tűnik A központi égő nagyon erős, a víz pillanatok alatt felforr Az öntöttvas rostély három részből áll Automatikus gyújtás, gázvezérlés A design tökéletesen illeszkedik a konyhánkba Könnyen mosható, nem csíkozódik
Hátrányok:Nehéz olyan sütőt találni ehhez a főzőlaphoz, amely megfelel az árnyalatnak.. Nincs gyermekzár A sárgaréz szerelvények egy kicsit unalmasak
Hátrányok:Nagyon praktikus rácsok – egy szinten vannak, a serpenyőket felemelés nélkül mozgathatja. És három részük van, ha piszkos lesz, könnyen kiveheti az egyiket, és elmoshatja a mosogatóban vagy a mosogatógépben. Több mint egy éve használjuk naponta – nagyszerűen működik! Nagyon jó minőségű olasz gyártmányú panel. A vintage design tökéletes! Drágának, fényesnek és lenyűgözőnek tűnik! Teljesen elégedett a termékkel!

Sanya Akulich


Előnyök:Jó termék az árához képest. Nem terjedelmes, könnyen tisztítható a folyó tej/leves felülete (kellemes bónusz a hanyag felhasználók számára). A kezelőszervek zökkenőmentes működése. Jól néz ki – a design ennek a cégnek a védjegye.
Gyengeségek:Nem találtam.
Hátrányok:Jó termék az árához képest, de lehetne egy kicsit olcsóbb is.

fywaf affa


Előnyök:Tökéletesen illeszkedik a konyha kialakításához, a réz szín nagyon érdekes és gazdag. Az öntöttvas rácsok könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók. Automatikus gyújtás. Gázszabályozás. Nagyon elégedett a dupla égővel és két gombbal ellátott égővel.
Hátrányok:Az ár lehet, hogy le van írva, de megéri.
Hátrányok:Most újítottam fel a konyhámat, és a tervező ezt a panelt ajánlotta, mivel a kialakítása és minősége hasonló más ismert gyártókéhoz.

Nyikolaj Nyikolajevics


Előnyök:Ez egy praktikus dolog a ház körül, mivel nagyon kevés helyet foglal el (ellentétben egy megfelelő gázfőzővel), és kettős égővel rendelkezik, amelyet két különböző gombbal lehet vezérelni, amit nagyon szeretek. Tetszik, hogy automatikus gyújtószerkezettel rendelkezik. A szín és a design tökéletesen illeszkedik a konyhánkba. Nincs probléma a tisztítással.
Hátrányok:Nem lenne jó, ha legalább egy másik elektromos főzőlap is lenne… Jó lenne, ha a fogantyúk kicsit kerekebbek lennének (legalább ovális vagy ellipszis alakúak, éles kiöntővel). És az ár még alacsonyabb lenne.
Hátrányok:Ajándékba vettem a férjemtől, nagyon elégedett vele.

Kherov pasa


Előnyök:Egy nagyon jó főzőlap. Ár/teljesítmény arány a legjobb a versenytársak között. Gázszabályozó funkcióval rendelkezik, ami fontos. Kényelmesen elhelyezett égők.
Hátrányok:Három hónapos használat után nincs hiányosság. Az egyetlen dolog, amit tanácsolnék a gyártónak, hogy több színt használjon.
Hátrányok:Ha még mindig gondolkodik a beszerzésén, akkor mindenképpen válassza. Megéri a pénzt.

Maslakov Ilya

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: