11 legjobb masszázsfotel

A masszázs elsősorban lazító hatású, oldja az izomfeszültséget, ami javítja a véráramlást, a nyirokelvezetést és az általános jó közérzetet. Nem mindenki tud naponta elmenni a masszázsszalonba, de egy speciális szék megvásárlása, amely a hát, a lábak, a karok és a nyak főbb izomcsoportjait dolgoztatja, mindenki számára megfizethető. Az EXPERTOLOGY portál szakértői bemutatják a 11 legjobb klasszikus stílusú masszázsmatrac és a sokak által kedvelt hintaszék értékelését.

Hogyan válasszunk

Teljes értékű masszázsfotel vásárlásakor javasoljuk, hogy figyeljen a következőkre:

 1. Funkcionalitás. A hatások lehetnek rezgő, gördülő (görgők), mutatós, termikus, gyakran egymást kiegészítő hatások. Minél több funkcióval rendelkezik egy készülék, annál jobb, de annál drágább is.
 2. Változékonyság a programozásban. Az egyes zónákra gyakorolt hatások szabályozásának lehetősége minden esetben másképp hat a test egyes területeire.
 3. Antropometriai jellemzők. Más szóval, az Ön testének anatómiájának meg kell felelnie a szék munkafelületének, különösen az Ön magasságának. az egyes modellek a személy paramétereihez igazodva állíthatóak be.
 4. Egy másik tényező az ár, Ami gyakran egyenesen arányos az egység funkcionalitásával és képességeivel.

A legjobb masszázsfotelek értékelése

Értékelt hely termék neve ár
A legjobb teljes funkcionalitású masszázsfotelek 1 Casada AlphaSonic 2 299 000€
2 Yamaguchi Ec
 • pse
 • 297 500€
  3 Anatomico Marco 120 000€
  4 Anatomico Leonardo 140 000€
  5 Gess Comfort 89 910€
  6 OTO ll-zóna Star EQ-09S 69 999€
  Legjobb masszázs hintaszékek 1 Yamaguchi
 • berty
 • 55 000€
  2 EGO WAVE EG-2001 E
 • TE
 • 48 900€
  3 EGO Balance EG-2003 LUX 45 900€
  4 Medisana RC 410 fűtéssel 25 000€
  5 EGO Spring PLUS EG2004 29 000€

  A legjobb teljes funkcionalitású masszázsfotelek

  Ebben a kategóriában különböző árkategóriájú klasszikus székeket mutattunk be, amelyek minden izomcsoportot megdolgoztatnak.

  Casada AlphaSonic 2

  Értékelés: 4.9

  Casada AlphaSonic 2

  A szék a pihentető masszázshoz szükséges csúcskategóriás eszközök közé tartozik. A Casada AlphaSonic alkalmas otthoni, szalonokban való használatra, gyakran megtalálható sportközpontokban. Fekete, fehér, krém vagy szürke színben kapható.

  A masszázshatás a levegő kompressziójával jön létre, a lábakat (lábszárakat) görgőkkel masszírozzák. Négy különböző kezelési mód áll a felhasználó rendelkezésére: “Nappali alvás” a könnyű relaxációhoz és stresszoldáshoz, a “Siker” oldja a stresszt és segít koncentrálni a fontos feladatok előtt, valamint a “Teljes regenerálódás” a mélyebb hatásért, amely 10-15 napos kúrákban ajánlott. A legintenzívebb program, a Nirvana, enyhíti a mélyen gyökerező feszültséget, regenerál egy nehéz munkanap, sportolás után és segít a fáradtságon. Összesen nyolc program, az egyes területeken változtathatja az intenzitást, valamint izomnyújtás, shiatsu és hátmelegítés is rendelkezésre áll. A szék felismeri a személy magasságát, és ennek megfelelően állítja be a lábtartó és a munkaterület magasságát. Egy másik érdekes hatás: a gravitáció hiánya és a súlytalanság érzése, amikor a lábak a fejnél magasabbra vannak emelve, a kocsi pedig vízszintes helyzetben van.

  A szék különlegessége az anti-stressz rendszer
  Az aintronics, a Casada saját fejlesztése, a fizikai stimulációt és a relaxáló zenét kombinálja, hogy sokkal jobb stresszoldó hatást érjen el. Minden egyes 21 perces ülés néhány óra alvásnak felel meg.

  A Casada AlphaSonic 2 multifunkcionális szék 120 kg-ot meg nem haladó testsúlyú személyek számára alkalmas, a megengedett maximális testmagasság 200 cm.

  Az átlagos ár 300000 rubel.

  Előnyök

  • 8 különböző aktivitású program, beleértve az antigravitációt is;
  • Magasságállítás 30 cm;
  • 4 szín;
  • Optimális teljesítmény 150W;
  • Az anti-stressz rendszer
   aintronics zenei kísérettel;
  • Pneumatikus és görgős masszázs;
  • Az izmok nyújtása, görgetése és bemelegítése;
  • 5 év hivatalos garancia a német gyártótól.

  Hátrányok

  • Magas ár;
  • Nincs 3D masszázs;
  • Nincs időbeállítás, csak 21 perc.

  Yamaguchi Ec
 • pse
 • Értékelés: 4.9

  Yamaguchi Ec<li></div><p>pse” src=”/wp-content/uploads/2023/10/77216666193861-4511.jpg” title=”Yamaguchi Ec</p><li>pse”><p>A rangsor második helyezettje a futurisztikus kialakítású és széleskörű funkciókkal rendelkező Yamaguchi Ec szék</p><li>pse. Stimulálja a test minden területét, a nyaktól a sarkakig és az ujjbegyekig, a ZERO-G opciónak köszönhetően a teljes relaxáció állapotába hozva Önt. A zenével való szinkronizálás elmélyíti a relaxációs hatást – az USB-porton vagy a Bluetooth-csatornán keresztül csatlakoztathatja kedvenc zeneszámát, és a masszázskészülék képes a hatást a javasolt ütemhez igazítani. A csatlakozáshoz egy rosified interfésszel rendelkező távirányítót kell használnia, és be kell lépnie a megfelelő szakaszba. Távirányító a masszázs módok beállításához: “General” stimulálja és ellazítja az egész testet, “Stretch” gyengéden átdolgozza a test minden részét görgőkkel, “Relax” részben a relaxációs pontok ismeretén alapul, “Smart” izomtónushoz vezet és javítja a szellemi teljesítményt, a “Back” és “Back” módok a megfelelő zónákat dolgozzák meg a fűtés lehetőségével. A fotel vízszintes helyzetben súlytalan üzemmóddal rendelkezik; a kézi terápiás elemekkel ellátott csavaró masszázst gyűrött párna helyettesíti. A távirányító mellett okostelefonon keresztül is vezérelhető a speciális YAMAGUCHI alkalmazás telepítésével (csak Android rendszerre elérhető). Összesen 40 légkompressziós párna a különböző nyomástartományokban és görgők a lábtérben.<p>A Yamaguchi Ec, bár látszólag szilárdnak tűnik, nagyon könnyen beállítható</p><li>pse meglehetősen kompakt, 10 cm-re szerelhető a faltól, és a SmartS<li>de funkció a készülék kikapcsolt állapotában további konfigurációt tesz lehetővé.<p>Az átlagár 300 000 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>6 funkciómód + “gravitáció”;</li><li>Kompakt méret és kényelmes tárolórendszer;</li><li>A strapabíró huzat öko-bőrből készült;</li><li>Vezérlés távirányítóval vagy okostelefonnal, ruszinizált interfész;</li><li>Kedvenc zenéjének csatlakoztatása;</li><li>A testet a nyaktól egészen az ujjak és lábujjak hegyéig megdolgoztatva;</li><li>Az ágyéki zóna infravörös fűtése.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas ár.</li></ul><h3>Anatomico Marco</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Anatomico Marco

  A következő Anatomico Marco szék abban különbözik elődjeitől, hogy nincs lábtartó, azaz a masszázs a nyaktól a vádliizmokig történik, a karokat sem masszírozza.

  A csökkentett számú zóna ellenére a szék több funkciót kínál. Nincs speciális programja, de 5 különböző masszázsmód áll rendelkezésre: gyúrás és forgó kopogtatás, mély gyúrás a kézmasszázshoz hasonlóan, külön kopogtatás az izmok bemelegítésre és edzésre való felkészítésére, egyszerre az összes zóna teljes testmasszázs, vibráció a vérkeringés javítására. A masszázs intenzitása és sebessége a felhasználó által szabályozható, az idő 5 és 60 perc között választható. Lábmasszázs sűrített levegővel, a teljes vádliizomra kiterjedően. Három pozícióban állítható szélességű masszázsgörgők keskeny és széles között, és melegíti az ágyéki területet. A karosszék kívánságra beállítható úgy, hogy csak bizonyos zónákban dolgozzon. Általában a fejlesztők a felhasználóra bízták a testtel való munka módjának megválasztását.

  A széket egy vezetékes távirányítóval lehet vezérelni, amely aláírt gombokkal rendelkezik.

  Átlagos ár – 120 000 rubel.

  Előnyök

  • Elfogadható ár;
  • Az időtartam és a masszázs intenzitásának kézi vezérlése;
  • Változó szélességű görgők;
  • Kompakt méret.

  Hátrányok

  • Nincs lábtartó;
  • Nem masszírozott kezek.

  Anatomico Leonardo

  Értékelés: 4.7

  Anatomico Leonardo

  Az Anatomico Leonardo funkcionális szék alkalmas egy nehéz munkanap vagy egy intenzív edzés utáni pihenésre, a hát, a hát alsó része és az ízületi fájdalmak komplex terápiájaként használható. A háttámla felső részén beépített masszázsgörgők vannak, amelyek tökéletesen dolgozzák meg a nyak és a vállöv izmait. A többi zóna különböző hatásokkal rendelkezik: kopogtatás, gyúrás forgó mozdulatokkal, teljes testmasszázs, kopogtatás és rezgés, mind ugyanazok, mint a prototípusa, az Anatomico Marco. Minden paraméter állítható az intenzitás és a sebesség, a masszírozott terület szélessége és a görgők pozíciója a masszázs során a test méretétől és anatómiájától függően. Részleges masszázs, hasonlóan a kézmasszázshoz, lehetséges. Az egyetlen hátránya, hogy 15 perc után automatikusan kikapcsol, ami azt jelenti, hogy folyamatosan meg kell hosszabbítani a munkaidőt; nem lehet az elején beállítani.

  A Leonardo szék több energiát fogyaszt, mint a Marco változat – 180W a 150W-os változattal szemben. Nincs lábtartó. A zsinór vezérlőgombjával vezérelhető.

  Átlagos ár 140,000 rubel.

  Előnyök

  • Különböző hatások – nyújtás, kopogtatás, rezgés;
  • A masszázs helyének és intenzitásának kézi szabályozása;
  • A lábszártámasz levehető a székben való normál pihenéshez;
  • Intuitív nyomógombos vezérlés;
  • Területi masszázs;
  • Kompakt méret és univerzális kialakítás.

  Hátrányok

  • Lehetetlen beállítani a masszázs időtartamát;
  • Nincs lábmasszázs.

  Gess Comfort

  Értékelés: 4.7

  Gess Comfort

  Ötödik a Gess Comfort klasszikus multifunkciós fotel, egy német termék az otthoni, irodai és sportközpontban való jólétért. A készülék többféle masszázstípust biztosít: rezgő, termikus, hengeres és légkompressziós, a feladat és a várt hatás függvényében kiválaszthatja a nyomás vagy a gyúrás módját. A test minden része – a nyaktól és a vállövtől a lábujjakig és az ujjakig – masszírozható. 3 automatikus programmal rendelkezik, minden művelettípushoz egy-egy programmal, és a testmagassághoz igazítható, legfeljebb 120 kg-os súlyig. Kívánt esetben a háttámla a nagyobb pihenés érdekében félig fekvő helyzetbe dönthető, a lábak felemelhetők. A munkamenet ideje az Ön preferenciáinak megfelelően kerül beállításra.

  Távirányítóval vezérelhető, a készülék teljesítménye 280 W.

  Átlagos ár 90.000 dollár.

  Előnyök

  • Viszonylag olcsó;
  • Az összes testzóna kidolgozása;
  • Félig hátradöntött és felemelt lábhelyzet beállítása;
  • A hatások sokfélesége;
  • Kézi időbeállítás.

  Hátrányok

  • Minimális programok;
  • Az időn kívül nem lehet beállítani a masszázs beállításait.

  OTO ll-zóna Star EQ-09S

  Értékelés: 4.6

  OTO ll-zóna Star EQ-09S

  A klasszikus székek kínálatának alján, az OTO ll-zone Star EQ-09S. Inkább relaxációs masszázsra tervezték, mint mély, terápiás vagy megelőző masszázsra. A készülékben 2 típusú akció: a görgő és a rezgő, külön-külön határozza meg a Zero Wall súlytalansági módot a hason fekvő helyzetben. A szék képes az izmok nyújtására, a gördülő bemelegítésre és a relaxációra. Fűtés az egyes zónák mélyebb behatolása érdekében.

  A masszázsgörgők az L-csíkon futnak 120 cm hosszú pályán, következetesen megdolgozva minden zónát és pumpálva a vért a vállaktól a fenékig. Van lábtartó, de nem fogja meg a lábat, és a hatás felületes – nincsenek gyűrődő görgők.

  Az OTO ll-zone Star EQ-09S gyönyörű csokoládé színű, helytakarékos kialakítású és kompakt méretű, így bármilyen térben ideális a falhoz állítva. A motor teljesítménye kicsi – mindössze 100 watt – így elegendő egy pihentető masszázshoz. Az időzítő előre be van állítva, csak 15 perc, nem tudja beállítani a masszázs időtartamát, csak a hosszabbítást a kezelés végén.

  Átlagos ár – 69000 rubel.

  Előnyök

  • Kompakt méret;
  • Jó akció a kikapcsolódáshoz;
  • Anatómiailag a testhez formált háttámla és ülés;
  • Állítható magasságú lábtartó.

  Hátrányok

  • Kevés kezelési lehetőség;
  • Lehetetlen az időzítő beállítása;
  • Könnyű lábmunka.

  Legjobb masszázs hintaszékek

  Maga a hintaszék kiváló tárgy a relaxációhoz, gyengéd hintázással. Ha célzott testmasszázst is adunk hozzá, a feszültség sokszorosan enyhül. Természetesen program nélkül is használható független hintázóként, vagy a kezelés befejezése után is folytathatja az oda-vissza mozgást. Emellett sokkal olcsóbbak, mint klasszikus társaik, de a masszázs minősége sokkal pihentetőbb.

  Yamaguchi
 • berty
 • Értékelés: 4.9

  Yamaguchi<li></div><p>berty” src=”/wp-content/uploads/2023/10/54316666193861-2811.jpg” height=”410″ title=”Yamaguchi</p><li>A<p>Első a Yamaguchi japán szék kategóriában</p><li>A hátra, az ágyéki zónára és a lábszárra gyakorolt enyhe ringatózás és mechanikus hatások meditatív relaxációt elősegítő bertyája. Nincsenek görgők a kialakításban, de van egy könnyű kopogás 3 intenzitási módban, hátsó fűtés, vibráló relaxáció. Felületessége ellenére mélyen megdolgoztatja az izmokat, különösen, ha a fűtés be van kapcsolva, ami nemcsak a feszültséget, hanem a fájdalmat is enyhíti, beleértve a krónikus fájdalmakat is. Külön nyakpárna a kényelem és a pihenés érdekében. A háttámla és a lábtartó öt pozícióban állítható az üléstől a félig hátradőlésig. A munkamenet időtartama 20 perc, majd a mechanizmus kikapcsol, csak egy enyhe ringatózás folytatódik. Vezérlés a Lunar távirányítóval, rosified interfésszel.<p>Yamaguchi szék</p><li>Elegáns, klasszikus kialakítás, könnyű súly – mindössze 18,5 kg, miközben akár 150 kg súlyú felhasználót is elbír. Hálózati teljesítmény minimum – 38 watt.<p>Az átlagos ár – 55000 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Megfizethető ár;</li><li>jó hát- és deréktámasz, beleértve a melegítést is;</li><li>5 háttámla pozíció;</li><li>3 hatásmód;</li><li>Minimális energiafogyasztás;</li><li>Kényelmes párna a fej és a nyak alatt;</li><li>Viszonylag kompakt méret és sokoldalú kialakítás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A hintaszékhez, nem.</li></ul><h3>EGO WAVE EG-2001 E<li>TE</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=EGO WAVE EG-2001 E<li></div><p>TE” src=”/wp-content/uploads/2023/10/75116666193861-6911.jpg” height=”395″ title=”EGO WAVE EG-2001 E</p><li>TE”><p>A második helyezett az EGO WAVE EG-2001 E hintaszék lett</p><li>TE, Szingapúrban tervezték és szerelték össze. Legfeljebb 140 kg súlyú felhasználók számára alkalmas.<p>A megjelenés nem árulja el a szék technikai képességeit – ez egy klasszikus fakeretes szék Lux kárpitozással, E</p><li>A nemes szín. Alatta azonban a nyújtó, gördülő és gyúró rezgésmasszázshoz szükséges masszázskomponensek rejtőznek, amelyek sebességét a három üzemmód határozza meg. Ezen túlmenően, a keleti fejlesztők, amikor szóló módszerek gyúrás a test használt shiatsu tudás, beleértve az akupunktúra és az energia hatása bizonyos testrészek, ebben az esetben a hát, a nyak és a hát alsó részén, ezeken a területeken további fűtést biztosít. Orosz interfésszel ellátott távirányítóval működtethető.<p>Átlagos ár – 48000 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Fűtés és 3 féle masszázshatás a háton és a hát alsó részén;</li><li>Klasszikus kialakítás;</li><li>3 különböző párnázási lehetőség;</li><li>Shiatsu cselekvési elv;</li><li>Olcsó.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs támogatás és lábmunka.</li></ul><h3>EGO Balance EG-2003 LUX</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=EGO Balance EG-2003 LUXEGO Balance EG-2003 LUX

  Ugyanezen márka másik szingapúri hintaszéke, az EGO Balance EG-2003 LUX alacsonyabb testsúlyú, mindössze 120 kg-ig terjedő felhasználók számára készült. Azonos, klasszikus kialakítású, masszív fa vázon, Arpatec anyaggal kárpitozott, három alapszínben és más egyedi színekben, de nincsenek fej- és nyakpárnák; ezek opcionálisan rendelhetők, akárcsak a lábtartó. A háttámla dőlésszöge félig fekvő helyzetbe állítható a mély relaxáció és pihenés érdekében, a beépített fűtés pedig segít a hatás elmélyítésében és a hát- és derékfájás csökkentésében. Figyelemre méltó: a masszázsgörgők szélessége kézzel állítható, így a masszázs a felhasználó anatómiai adottságaihoz igazodik.

  A masszázs háttámla egy fedő, amely levehető és normál módon használható, ha nincs rá szükség. A hátuljába varrt zsebbel a távirányító tárolására. Teljesítménymechanizmus – 42W.

  Átlagos ár – 44500 rubel.

  Előnyök

  • 3 kezelési program, beleértve a kombinált kezelést (vibráció, gördítés, hő);
  • A szék különböző színváltozatai;
  • Állítható görgőmozgás szélessége;
  • Edzés a nyaktól a fenékig;
  • Vásárolhat masszázs lábtámaszt, fejtámaszt.

  Hátrányok

  • Csökkentett terhelés akár 120 kg-ig (a versenytársakhoz képest);
  • Nem állítható 15 perces időzítő.

  Medisana RC 410 fűtéssel

  Értékelés: 4.7

  Medisana RC 410 fűtéssel

  A német gyártmányú Medisana RC 410 szék nem ad semmit a masszázshoz, úgy néz ki, mint egy normál hintaszék. A párna, amelyhez egy vezetékes vezérlőegység van csatlakoztatva, valójában a nyomáspont és a shiatsu (görgők) hatását fejti ki. Összesen 2 intenzitásfokozat 3 testrészhez: hát, felső vagy alsó hát, infravörös fűtés a nagyobb mélységű használathoz. A széket 5, 10 vagy 15 percre lehet beállítani, de a programot nem tervezték többre, minden alkalommal újra kell kezdeni, amikor folytatni akarod.

  a klasszikus fa vázzal rendelkező, mindössze 15 kg össztömegű szék akár 150 kg súlyú felhasználót is képes támogatni! Nincs ívelt csúszásgátlója, így nem fog sokat ingadozni, de csúszásgátló rögzítési pontokkal rendelkezik. A szék kellemes, strapabíró anyagból készült, és a kezelőszervek intuitívan kezelhetők. Használható kihúzva is, mint egy hagyományos hintaszék a pihenéshez.

  Az átlagos ár – 25000 rubel.

  Előnyök

  • Kompakt méret;
  • Infravörös fűtés;
  • Masszázsszóna kiválasztása;
  • Kényelmes kormányzás;
  • Alacsony ár;
  • 3 év garancia a német gyártótól.

  Hátrányok

  • Csak 2 üzemmód;
  • A keret alján lévő felni hiánya azt jelenti, hogy a keret mindig függőlegesen ringatózhat;
  • Nincs magasságállítás és a masszázselemek pozícionálása.

  EGO Spring PLUS EG2004

  Értékelés: 4.6

  EGO Spring PLUS EG2004

  A szingapúri EGO Spring PLUS EG2004 modell zárja a legjobb hintaszékek ötös toplistáját. Loft stílusú kárpitozással rendelkezik, mikroszálas, arpatec színválasztékban és fa szerkezettel, amely elődjéhez hasonlóan nem rendelkezik ívekkel a talapzatában, ezért nem tud sziklázni, és kisebb, 120 kg-os teherbírással rendelkezik.

  Elérhető testmasszázs üzemmódok – görgős és vibráló, infravörös fűtés kellemes kiegészítője. Összesen csak 3 kezelési mód, 15 perces egyedi kezelési idővel, távirányítóval kapcsolható.

  Az átlagos ár 35000 rubel, a termékre vonatkozó garancia – csak 1 év.

  Előnyök

  • A kárpit színe és típusa, a váz színe;
  • Max. testsúly 120 kg-ig;
  • 3 hatásmód, fűtött;
  • Széles görgők, amelyek a teljes háttámlát lefedik.

  Hátrányok

  • Nincs övezetbe sorolás;
  • Az ár magas (az elődjéhez képest), minimális funkciókkal;
  • Nincs időszabályozás.
  Olvasson tovább  A 12 legjobb számítógépasztal gyártó
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: