12 legjobb akasztó

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez a dokumentum szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A folyosón lévő tárolórendszer írástudó szervezése – nehéz feladat. Ez nem oldható meg állvány használata nélkül. A gyártók által kínált modellek nagyon változatosak és funkcionálisak, így a választás – éppen a hatalmas számú javaslatok miatt – komoly problémát jelenthet. Az Expertology szerkesztői leegyszerűsítették a feladatot, és rangsorolták a legkényelmesebb kabátkampókat. A felülvizsgálat az ügyfelek visszajelzésein alapul.

Választási javaslatok

Az előszobai ruhatár kiválasztása nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik. Különböző tényezőket kell figyelembe venni egy igazán kényelmes, ideiglenes ruhatároló terület megszervezéséhez.

A választás során szakértőink azt javasolják, hogy figyeljen a következő tulajdonságokra:

Típus (az elhelyezéstől függően). Az akasztók két változatban kaphatók

 1. Falra szerelhető. Falra szerelt panel kampókkal a legtöbbször. Különböző méretekben kapható. Tükrökkel, félemeleti polcokkal, cipős szekrénnyel vagy belső cipős fiókkal ellátott lábzsámollyal készülnek.
 2. Padló. Vizuálisan úgy néz ki, mint egy állvány különböző magasságú kampókkal. A kombi változat előnyei közé tartozik a mobilitás, a könnyű összeszerelhetőség, az érdekes vizuális kialakítás. De ne feledje, hogy ha túlterhelik dolgokkal, elveszítheti stabilitását. Állványos keverőgép tükörrel vagy anélkül.
 3. Fölötte. Nem sikeres, mert meglehetősen bonyolult a telepítése. Az akasztók úgy néznek ki, mint egy vagy több, egymással párhuzamosan elhelyezett léc. A fogasok minimális helyet foglalnak, a ruhák a speciális “fogasokra” kerülnek. De a nagycsaládosok számára nem a legjobb megoldás. Úgy kell elhelyezni, hogy ne zavarja a ruhák áramlását a folyosón.
 4. Az ajtón. Kívülről hasonlít egy falikarra, de az ajtóra szerelve. Helytakarékos, így rengeteg ruha elfér benne. Jó választás egy kis család számára.
 5. Beépített. Elfér egy fülkében. Általában rendelésre készül, mivel a méretek a fülke méreteitől függnek.
 6. Mobil. Kényelmes ideiglenes megoldásként, és pl. nagyszámú vendég fogadásakor is használható. Gyorsan összeszerelhető és szétszerelhető, kompakt a tároláshoz.

Tervezés és forma

A gyártók két különböző kialakításban állnak rendelkezésre:

 1. Egyrészes. Monolitikus – nem lehet szétszedni. De stabilabbak.
 2. Összecsukható. Több elemből áll. Szükség esetén gyorsan szétszedhető és vissza is rakható. A ruhatárakat nem nehéz terhekhez tervezték.

Formanyomtatvány

A következő dolog, amire figyelnie kell, az a forma. Vannak akasztók:

 1. Lineáris – vízszintes vagy függőleges. A leggyakoribb forma.
 2. Sarok. Nagyszerű megoldás kis helyiségek számára. Tágas, bármilyen üres sarokba beilleszthető. A sarokszekrények általában félemeleti polcokkal vannak felszerelve a kalapok és cipőtartók tárolására.

Megjelenés

És a harmadik dolog, amit figyelembe kell vennie a fogas kiválasztásakor, az a megjelenés. Ez a nyílt építésre vonatkozik. A következő fajták választhatók:

 1. Nyissa meg a címet. Egy meglehetősen népszerű választás. Gyakorlatilag bármilyen dekorációhoz jól illeszkedik.
 2. Zárt. Ajtókkal felszerelve. Rendezettebb és tisztább, szigorúbb megjelenésű. Adjon rendezett megjelenést a folyosónak.
 3. Kombináció. Egyszerre van nyitott és zárt terület is.

A választás közvetlenül az Ön preferenciáitól függ.

Anyag

A fogasok várható élettartama nagymértékben függ ettől a tényezőtől. A gyártók a következő fajtákat használják:

 1. Fém. Általában padlóra állított akasztókhoz használják. Könnyen kezeli a nehéz terheket, stílusosnak tűnik, drágának tűnik. A porfestésnek köszönhetően bármilyen színűre festhető.
 2. Fa. Stabil, tartós, szép anyag. Környezetbarát. Az eső után azonban ne akasszon nedves ruhákat vagy esernyőket ezekre a folyosókra, kivéve, ha a felületeket speciális vízlepergető szerekkel kezelik.
 3. Rattan. Kortárs anyag, fafajta. Egy hamisított változat is rendelkezésre áll. A rattan akasztók könnyűek és szemet gyönyörködtetőek. A legjobb kiegészítője a folyosóknak, keleti stílusban díszítve.
 4. Műanyag. Gyönyörűen néz ki és különböző színekben kapható. De nem túl erős, ezért a műanyag fogasokat nem szabad nehéz kabátok, kabátok és szőrmebundák felakasztására használni.
 5. FORGÁCSLAP, FORGÁCSLAP, MDF. Leggyakrabban a gyártók használják, mivel olcsóbbak, mint a természetes fa. De tartósság szempontjából nem rosszabb, mint ez. Bármilyen színűre festhetők.
Olvasson tovább  A 10 legjobb légtisztító készülék allergiásoknak

Olyan kombinált modelleket is találhat, amelyek egyszerre több anyagot kombinálnak.

Top 12 fogas

Jelölés Helyszín Név Ár
Top 12 fogas 1 Lazurit Martin Sonoma 33 467 €
2 Verő Michel 950 9 600 €
3 Iránytű Montblanc állvány 7 960 €
4 SOKOL VSH-2.2 + CHO-2 32 069 €
5 A TM Sheffilton Almaaz ruhatár 12 180 €
6 Bit és byte Lyra 1 10 929 €
7 MEBELSON Agata 9 118 €
8 SOKOL Sirius VSH-1 12 050 €
9 NK-MEBEL Loft 9 920 €
10 BTS Sakura CB-01 5 000 €
11 Állvány Aks Agava 5 536 €
12 Agata Iránytű állvány 2 720 €

Lazurit Martin Sonoma

Értékelés: 4.9

Lazurit Martin Sonoma

Az orosz Lazurit bútorgyártó cég Sonoma színű Martin előszobája nyitja listánkat. A készlet kabáttartót és zárt szekrényt tartalmaz. Ezen kívül kapható egy kis lábtérrel és egy éjjeliszekrénnyel, amely több polccal és csúszó fiókkal rendelkezik az apró tárgyak tárolására.

A gyártó középen lévő szekrénye hagyományosan két részre osztja a ruhatárat. Az első két horgok rövidebb, mert az éjjeliszekrény található ez a rész úgy tervezték, hogy elférjen kabátok. A második, a cipőtartóval együtt, három kampóval rendelkezik a kabátok, bundák és más hosszú ujjú ruhák felakasztására.

A gyártó modern forgácslapot használt a modellhez. Készlet mérete: szélesség 1335 mm, magasság 1975 mm, mélység 330 mm.

Előnyök

 • Kompakt – elfér egy kis folyosón;
 • Elég tágas;
 • Vizuálisan vonzó;
 • Van egy cipős szekrény.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

Bitel Michel 950

Értékelés: 4.8

Bitel Michel 950

Beetel Michel 950 – ruhatartó, falpanel formájában készült. A termék egy függőlegesen elhelyezett rúd a következő méretekkel: szélesség 950 mm, kiugrás 40 mm, magasság 1460 mm, vastagság 10 mm. A kialakítás vizuálisan feldobja a teret: a mennyezet magasabbnak tűnik. További előnye – a fal védelme a nedvességgel és mindenféle szennyeződéssel szemben. Szükség esetén a ruhatár kiegészíthető egy ugyanabból a sorozatból származó puffal, hogy egy teljes előszobát hozzon létre.

A falpanel alapja tartós és hosszú élettartamú MDF-ből készült. A külső felület puha, klasszikus kocsikuplungban készült. Négy darab, azonos magasságban lévő kampó. A gyártó két szélesség közül választhat – 75 és 95 cm, ami lehetővé teszi, hogy a termék bármilyen méretű előszobába illeszkedjen.

A kárpitozás készülhet bársonyból vagy kiváló minőségű ökobőrből. Összesen négy szín közül lehet választani: kék velúr vagy csokoládé, Umber Milk ökobőr vagy Barneo (barna).

Előnyök

 • tágas;
 • Vizuálisan vonzó;
 • Színválaszték.

Hátrányok

 • Az ökobőr bevonat véletlenül megsérülhet.

Iránytű Montblanc kabáttartó

Értékelés: 4.8

MONBLANC IRÁNYTŰ AKASZTÓ

Egy másik lehetőség a fogasok a folyosón, a falpanel formájában készült. A gyártó ezúttal fát választott a termékhez, de a horgok tartós fémből készültek, amely meglehetősen nagy terhelést is kibír. Például felakaszthat egy kabátot vagy télikabátot a kampóra anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy lejön.

Panel méretei 60×120 cm. Nagyon szépen néz ki a dombornyomott mintázatával és az imitált deszkákkal. Ha kívánja, lehetőség van egy teljes előszoba összeállítására, kiegészítve a fogast a kívánatos elemekkel.

A fogas összesen hat kampóval rendelkezik, három a tetején és ugyanennyi alul. A felsőt a ruhákhoz, az alsót pedig az esernyőhöz vagy táskához lehet használni.

Előnyök

 • Egy teljes falpanel;
 • Hat horgok;
 • magas;
 • Teljes folyosóvá fejleszthető.

Hátrányok

 • Ha fehér színű, akkor koszos lehet;
 • Nem túl széles.

SOKOL VSH-2.2 + SHO-2

Értékelés: 4.7

SOKOL VSH-2.2 + SHO-2

SOKOL VSH-2.2 + BO-2 egy teljes, jól felszerelt előszoba, amely a ruhatáron kívül tükröt, csuklós polcot, csuklós szekrényt és éjjeliszekrényt is tartalmaz. A készlet méretei: 1800 x 429 x 2087 mm.

Olvasson tovább  A 7 legjobb bútorgyártó Fehéroroszországban

A készlet többfunkciós. A ruhatartó használható a ruhák akasztására fogasokra történő felakasztására. Ebből a célból visszahúzható rúddal van felszerelve. A felső és alsó polcok cipők és kiegészítők tárolására szolgálnak.

Mivel a folyosó a moduláris rendszerhez tartozik, a szekrényt bármelyik, az Ön számára kényelmes oldalon megjelenítheti. További előnye: igény szerint a folyosó bármelyik részén elhelyezhető. A gyártó azt ajánlja, hogy a nagyobb stabilitás érdekében rögzítse az akasztót a falhoz rögzítő konzolok segítségével. Ez utóbbiak az alapkészletben szerepelnek.

A készlet minden eleme 16 mm vastag, tartós laminált forgácslapból készült. A PVC szegélyszalagot szegélyezéshez használják.

A 3 karos fogas felső kampóján a kabátállvány maximális súlya 1 kg, az alsó kampókon – legfeljebb 5 kg.

Előnyök

 • Fém szerelvények;
 • A test és az előlap öntött forgácslapból készült;
 • Tágas.

Hátrányok

 • Nem azonosított.

TM Sheffilton Almaaz állvány

Értékelés: 4.7

A TM Sheffilton Almaaz állvány

A Sheffilton Almaaz vizuálisan meglehetősen nem szabványos kialakítású, de ez nem tükröződik a funkcionalitásában. A padlótartó még mindig tágas és kényelmes.

A termék egy stílusos és mégis kompakt előszoba modern változata. Tartalmazza a nyitott kabátállványt és a cipőszekrényt, amelyet egy pár kellően tágas polc mutat be. A cipőszekrény felső felülete különböző apró tárgyak elhelyezésére használható.

A gyártó érdekes módon használta fel a bár vizuális kialakítását. A strapabíró fémből készült, faágra hasonlít, és a hozzáadott hatás érdekében PVC-fóliával van bevonva, amely a fa természetes szerkezetét nagy valósághűséggel reprodukálja.

A Sheffilton Almaaz tökéletesen kiegészíti a kis előszobát, kényelmes és ugyanakkor tágas tárolóhelyet teremt a cipők és a felsőruházat számára. Természetesen nem tud sok kabátot és kabátot elhelyezni, de egy két vagy három fős család számára a modell elég lesz.

Előnyök

 • Gyakorlati használat;
 • Fémrúd;
 • A cipősszekrény tartós laminált forgácslapból készült;
 • Teljesen összecsukható modell.

Hátrányok

 • Kisebb kapacitás;
 • A menetes csatlakozásokat rendszeresen újra meg kell húzni.

Bit és byte Líra 1

Értékelés: 4.7

BIT ÉS BYTE LYRA-1

Előszoba Lira-1 az orosz “Bit and Byte” bútorgyártó cégtől – kényelmes, funkcionálisan átgondolt bútorszett előszobákhoz, beleértve egy tükörrel ellátott állványt és egy tágas cipőszekrényt.

A ruhatartó modern, kiváló minőségű forgácslapból készült, gyönyörű “Sonoma Oak” színben. Készlet mérete: 1000 x 330 x 1980 mm.

Mint már említettük, a folyosó kicsi, de nagyon funkcionális. A kis fiókos komód ideális kisebb tárgyak, például kesztyű vagy esernyő tárolására. A cipőszekrény nagyon kényelmes. A zsanéros ajtó két polcot tart, amelyeken nyolc pár cipő fér el.

A puha ülés is nagyon hasznos lesz. Kényelmesen ül mindkét cipőben és cipő nélkül is. A gyermekes anyukák különösen értékelni fogják ezt a funkciót, mivel a “babaülés” megkönnyíti a csizma felhúzását a kicsikre. Maga a ruhatartó kompakt, hat kampóval van felszerelve. Egy félemeleti polcot is biztosít a kalapok tárolására. A teljes öltözködési kényelmet a fazettált tükör biztosítja.

A gyártó kiváló minőségű anyagokat használt: laminált forgácslap, MDF-profil, PVC-szegélyléc. Ez a szerelvényekre is vonatkozik.

Előnyök

 • Kompakt, de tágas;
 • Tükörrel rendelkezik;
 • Sok horgok;
 • Egy félemeleti polc;
 • Párnázott ülés.

Hátrányok

 • Problémás összeszerelés (a vélemények szerint).

MEBELSON Agata

Értékelés: 4.6

MEBELSON Agata

Agata előszoba – a népszerű bútorgyártó, a Mebelson tervei. A modell meglehetősen érdekes tervezési megoldással rendelkezik: a gyártó egy tükröt készített előre, amely a jelenléti rés hatását hozta létre. Egy ruhatárat rejt, amelyre hosszú padlójú dolgok – kabátok, dzsekik, dzsekik, pehelykabátok – helyezhetők.

A test és az előlap modern laminált E1 forgácslap anyagból készül, amelyet magas kopásállóság, praktikum és tartósság jellemez. A karosszéria színe tökéletesen illeszkedik az előlap kiválasztott árnyalatához, és “fehér ramuh”-nak nevezik. Csiszolt kivitel.

A folyosó funkcionális: sok különböző polccal rendelkezik, amelyek különböző dolgok tárolására használhatók. Így kényelmes lesz, ha a kalapokat a tetején hagyjuk.

Előnyök

 • stílusos;
 • Funkcionális;
 • Vannak horgok és rúd;
 • Egy tároló polc a kalapok számára;
 • Van egy csúszó fiók;
 • Gyönyörű szín.
Olvasson tovább  A 12 legjobb mosodai klímaberendezés a felhasználói vélemények és a szakértői vélemények szerint

Hátrányok

 • Nem egyértelmű összeszerelési útmutató (a vélemények szerint).

SOKOL Sirius VSH-1

Értékelés: 4.5

SRIUS SRIUS SRIUS VSH-1S VSH-1

Egy másik kompakt Arrival Hall modell Sirius VSH-1 a Sokol cégtől. Ez egy nyitott, 3 horgos kabátállvány, amelyet egy tükör és két fiók egészít ki: egy kisebb, közvetlenül a tükrös felület alatt elhelyezett fiók és egy nagyobb, amely egy meglehetősen tágas cipősszekrény. A fiók belseje polcokkal van felosztva.

A gyártó gondosan átgondolta a termék kialakítását. A támaszok nem a szélük mentén helyezkednek el, hanem 28 mm-rel a falba vannak “süllyesztve”, hogy az előszoba pontosan a fal mentén igazodjon, bemélyedés nélkül. A rés elég széles ahhoz, hogy egy szegélyléc elférjen benne. Állítható lábak, amelyekre a csarnokot felszerelik. Magasságuk 50 mm, de 10 mm-rel növelhető.

A folyosó kialakítása univerzális – mindkét oldalra összeszerelhető. A termék tartós laminált forgácslapból készült, PVC-szalaggal szegélyezett. Az összes szükséges szerelvényt és kötőelemet teljes egészében szállítjuk.

Előnyök

 • Wenge vagy fehér tölgy színben kapható;
 • Kompakt, jó kis helyekre;
 • Átgondolt tervezés a falhoz való elhelyezés szempontjából;
 • Állítható magasságú lábak.

Hátrányok

 • Összecsavarodott összeszerelési ábra (a vélemények szerint).

NK-MEBEL Loft

Értékelés: 4.5

NK-MEBEL LOFT

Loft sorozat – funkcionális, praktikus és mégis olcsó bútorok modern stílusban. A készlet több pozíciót tartalmaz: fogas, csuklós (félemeleti) polc, szekrény és fiók.

A gyártó többféle színű előlapot kínál – Sonoma Oak, Wenge és Sonoma Oak (fehér fényes). Ennek köszönhetően szinte bármilyen színösszeállítással díszített készletet választhat az előszobába.

A készlet tartós laminált forgácslapból készült, ez vonatkozik az előlapra és a testre is. A panelek vastagsága nem rossz és 16 mm. Termék méretei: 1182 x 370 x 1994 mm.

Előnyök

 • Funkcionális;
 • Kicsi, de elég tágas;
 • Több szín közül választhat.

Hátrányok

 • Nincs megfigyelve.

BTS Sakura CB-01

Értékelés: 4.4

BTS Sakura SV-01

Sakura SV-01 modell – egy igazán kompakt megoldás, amely nagyon kis folyosókra és folyosókra ajánlott. A termék méretei: 600 x 465 x 2197 mm.

De a kicsinysége ellenére az állvány funkcionális. A gyártó mindent megadott a modellben, amire szüksége van: egy nyitott polc a kalapokhoz, egy zárt cipőfiók és maga a kabátállvány három kampóval.

A termék két árnyalatban – wenge és tejes tölgy – készül, amelyek jól illeszkednek egymáshoz, és a legtöbb modern stílussal összhangban vannak. A karosszériához választott panelek laminált forgácslapok.

Előnyök

 • Nagyon kompakt;
 • Funkcionális – van egy cipőtartó;
 • Gyönyörű design két divatos árnyalatban.

Hátrányok

 • Nincs tükör.

Állvány Aks Agava

Értékelés: 4.3

PADLÓ ÁLLVÁNY AKS AGAVA

A ruhatartó eredeti megjelenésével vonzza a figyelmet. A gyártó úgy döntött, hogy kiemelkedik a többi ajánlatból, és egy fából készült kabátállványt készített. Persze nem szó szerint, de megpróbáltam minél közelebb kerülni ehhez a megjelenéshez. A ruhatárnak van egy “törzs” állványa és “ág” horgai.

Az 1750 × 290 × 290 mm-es modell méretei lehetővé teszik, hogy bármilyen előszobában elhelyezzék, de egy nagyobb szobában sokkal érdekesebbnek tűnik. Ez lehetővé teszi, hogy a gyártó elképzeléseit teljes körűen értékelje.

Az alap és részben a rúd erős, fekete festett fémből készült, a teteje és a kampók tömör fenyőből készültek.

Előnyök

 • Eredeti tervezés;
 • Természetes fenyőfa;
 • Magas;
 • Sok horog különböző szinteken.

Hátrányok

 • Drága.

Agata Compass kabátállvány

Értékelés: 4.2

Achát kabátállvány Iránytű

És a rangsorunk zárásaként egy egyszerű, de stílusos fali állvány változatát találjuk. Szerkezetileg három hosszú keresztrúdból áll, amelyeket három keresztrúd köt össze. Egy ilyen szokatlan megoldást jól veri a gyártó színválasztása: aranyszínű kraft tölgy vagy északi világos fa.

A termék méretei: 550 x 32 x 1500 mm. A keret modern forgácslapból készült, majd festett. A fogas nyolc kampóval rendelkezik – négy a ruhák számára a tetején és négy az alján, hogy a táskák és esernyők könnyen elhelyezhetők legyenek.

Előnyök

 • Alkalmas kis folyosókra;
 • Tágas – négy ruhakampó számára;
 • gyönyörű szín;
 • Eredeti tervezés.

Hátrányok

 • Kedves.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: