14 a legmegbízhatóbb vízmelegítők közül

A használati melegvíz-programtól való függőség elkerülése, valamint a magánlakásokban való kényelmes élet érdekében vízmelegítőket telepítenek. Teljesítmény, amely befolyásolja a vízmelegítés sebességét, és a konyhába vagy fürdőszobába illeszkedő méret. A térfogat számít a tárolási modellekben. Egy másik lényeges paraméter azonban a készülék megbízhatósága, amelyet csak bizonyos idő elteltével lehet értékelni. Gyakran befolyásolja a tartály anyaga, a tartály belső bevonata és a fűtőelem kialakítása. A jelöltek kiválasztásakor a következő szempontok alapján választottuk ki a jelölteket. Az Orosz Föderációban értékesített népszerű vízmelegítő modellek értékeléseit is tanulmányoztuk, hogy azonosítsuk a legmegbízhatóbbakat, amelyek hosszabb ideig tartanak, mint mások.

A legmegbízhatóbb vízmelegítők értékelése

onic 6000T ES 150-5 (7736503611)
Jelölés helyszín termék neve az ár
A legmegbízhatóbb átfolyós vízmelegítők 1 Bosch WBN6000-18C (7736900167) 34 700€
2 Stiebel Eltron DHC-E 12 23 900€
3 Ariston NEXT EVO SFT 11 NG EXP 25 190€
4 Electrolux NPX 8 Flow Active 2.0 17 600€
5 Stiebel Eltron DHC 4 23 300€
A legmegbízhatóbb tárolós vízmelegítők 1 Electrolux EWH 100 Centurio IQ 2.0 ezüst 25 000€
2 Stiebel Eltron PSH 80 univerzális EL 64 900€
3 Electrolux EWH 100 Royal Flash ezüst 22 900€
4 Bosch
20 700€
5 Zanussi ZWH/S 100 Smalto DL 21 400€
6 Electrolux EWH 150 AXIOmatic 19 000€
7 Stiebel Eltron PSH 150 Classic 19 500€
8 Electrolux EWH 80 Quantum Pro 8 800€
9 Zanussi ZWH/S 50 Orfeus DH 8 400€

A legmegbízhatóbb átfolyós vízmelegítők

A villanybojlerek kompaktak és csak a használt vizet melegítik fel. Így nem pazarolja az áramot a leállások idején. A csap megnyitásával egy mozdulattal 35-45 fokos áramlást érhet el – nincs várakozás. De használat közben az energiafogyasztásuk magas, mert erős fűtőelemekkel rendelkeznek. Ezeknek a fűtőberendezéseknek a kapacitása is valamivel kisebb, ami azt jelenti, hogy nem 4 vagy 5 elszívási pontra tervezték őket. Ideális nyaralókban vagy kis lakásokban való használatra, ahol nincs hely egy tárolókazánnak. Íme a legmegbízhatóbb lehetőségek, amelyeket szakértőink találtak.

Bosch WBN6000-18C (7736900167)

Értékelés: 4.9

Bosch WBN6000-18C (7736900167)

Az áttekintés élén a Bosch 2 az 1-ben terméke áll, amely akár 85 fokos folyadékok melegítésére is képes. A készülék belsejében két hőcserélő található, amelyek két körön keresztül működnek. Az egyik felmelegíti a fűtőközeget a háztartási fűtéshez, a másik pedig felmelegíti az áramlást az elszívási pontokhoz. Ez egy olyan kazán, amely egyszerre két funkciót kombinál, ami segít még több helyet megtakarítani. 180 m²-es terület fűtésére számított modell. A 400x700x300 mm méretű szekrény függőlegesen a falra akasztható. Elektronikus vezérlés és zárt égéstér turbinával javítja az üzembiztonságot és felgyorsítja a fűtési folyamatot. A kijelző segít a hőmérséklet vizuális ellenőrzésében, és megkönnyíti a megadott paraméterek ellenőrzését. A réz hőcserélő nagyon robusztus, és garantáltan nem szivárog a következő 10 évben. Ha a láng kialszik, a rendszer magától eloltja a lángot. Az érzékelők a túlmelegedést és a víz nélküli futást is figyelik.

Ez az egyik legjobb átfolyós modell a teljesítmény szempontjából. A fűtőberendezés akár 8.6 . Elég egy nagy ingatlan fűtéséhez és az összes mosogató és WC melegvíz-ellátásához egyszerre.

Előnyök

 • beépített keringető szivattyú;
 • Lehetőség a folyadék 82 fokra történő felmelegítésére;
 • automatikus gyújtás;
 • Alacsony zajszintű működés 38dB.

Hátrányok

 • A készülék gázüzemű, ezért a telepítéshez a szabadban lyukat kell fúrni a kéményhez.

Stiebel Eltron DHC-E 12

Értékelés: 4.8

STIEBEL ELTRON DHC-E 12

A második helyen egy egykörös vízmelegítő áll, amelyet úgy terveztek, hogy 10 kW-os csőszerű réz fűtőelemmel melegítse az áramlást. A kompakt, 20x36x10 cm méretű készülék a falra akasztható, és akár gipszkarton keretprofilra is rögzíthető, mivel súlya 2.7kg. A külső oldalon van egy forgókapcsoló, amellyel a hőmérsékletet 30 és 60 fok között lehet beállítani. Két LED jelzi, ha a készülék be van kapcsolva és ha fűtés alatt van. A burkolat IP24-es védettségű, így közvetlenül a zuhanyzóba akasztható – nem kell félni a csöpögéstől. A vélemények szerint a robusztus modell nagyszerű tulajdonsága a precíz mechanikus vezérlő, amely pontosan a beállításokban beállított hőmérsékletet adja ki.

A vízmelegítő megbízhatósága egyszerű kialakításának köszönhető. réz hőcserélő, mechanikus vezérlés két diódával és billenőkapcsolóval. A csatlakozók jól forrasztottak, és a vezetékek keresztmetszete a belső oldalon a készülék folyamatos működéséhez van kialakítva. A gyártó is meg van győződve a készülék robusztusságáról – ezért 3 év garanciát adunk rá.

Előnyök

 • réz fűtőtest;
 • a burkolatra való fröccsenés megengedett;
 • fényjelzés bekapcsolva;
 • alacsony súly 2.7kg.

Hátrányok

 • Zuhanyfej és tömlő nélkül kapható;
 • magas költségek;
 • Magas, 10 kWh energiafogyasztás.

Ariston NEXT EVO SFT 11 NG EXP

Értékelés: 4.8

Ariston NEXT EVO SFT 11 NG EXP

“Az Ariston az egyik legmegbízhatóbb átfolyós vízmelegítőt kínálja, amely számos biztonsági rendszernek és elektronikus vezérlésnek köszönhetően pontosan működik. A zárt égéstérben a fűtés felgyorsítása érdekében van egy ventilátor, amely további légáramlást hoz létre. A kijelző értesíti a felhasználót az aktuális hőmérsékletről, és lehetővé teszi a felhasználó számára a kívánt határérték beállítását. Ha a ház hosszabb ideig fűtés nélkül marad, akkor a fagyásgátló funkciót működtetheti, és akkor a készülék időszakosan bekapcsolja magát a könnyű fűtés érdekében.

A második kör nélküli vízmelegítőknél a t. . kizárólag a használati melegvíz-ellátáshoz, ez a készülék kiemelkedik a magas, 11 l/perc teljesítményével. Ezzel a funkcióval otthonában egyszerre nyithatja meg a zuhanycsapot és a konyhai mosogatót, és a felhasználók nem fognak panaszkodni a vékony vízsugár miatt. Az ajánlások azt mutatják, hogy a meleg víz a bekapcsolás után 4 másodperccel elkezd folyni, ami egy újabb ok arra, hogy ezt a fűtőberendezést megvásárolja.

Előnyök

 • A zárt kamra növeli a biztonságot;
 • gyönyörű design;
 • Képes a beállított kimeneti hőmérséklet fenntartására;
 • fényes háttérvilágítású kijelző.

hátrányok

 • zajos;
 • Súlya 12 kg;
 • a piezoelem nem mindig lép működésbe az első alkalommal.

Electrolux NPX 8 Flow Active 2.0

Értékelés: 4.7

ELECTROLUX NPX 8 FLOW ACTIVE 2.0

Az Electrolux vízmelegítő a megbízhatóságáról is híres. A modell méretei 37x23x9cm és egy modern stílusú függőleges karcsú test. Egy perc alatt a fűtőelem képes felmelegíteni akár 4.2 . A maximálisan lehetséges hőmérséklet 60 fok, amely után az elektronika korlátozza a fűtést, hogy a felhasználó ne égjen meg. Ha valami elromlik, a vízmelegítő képes lesz öndiagnosztizálni és megtalálni a hibát, így a megbízható berendezés hosszú ideig szolgál, és a kisebb meghibásodások képesek lesznek önmagukban megszüntetni, az utasításokban található tippek segítségével.

Ezt a megbízható modellt nem csak hosszú élettartama és megbízhatósága, hanem felhasználóbarát működése miatt is kiemeltük. A vélemények alapján még az is megérti, aki még soha nem találkozott vízmelegítőkkel. Az alsó panelen mindössze négy gomb található a hőmérséklet indítására és beállítására. A beírt értékek azonnal megjelennek a kijelzőn. Az érintőgombok nem igényelnek fizikai nyomást, hanem érintésre reagálnak. A hőmérséklet gyors megváltoztatásához a gombon egy vörös és kék ponttal ellátott forgatógomb található. 1 °C-os érték pontos beállítása a forgatógombbal.

Előnyök

 • modern stílus;
 • Hőmérsékleti pontosság 1ºC-ig
 • Túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsolnak;
 • 2 év gyártói garancia.

Hátrányok

 • fogyaszt 8.8 kWh;
 • nem telepíthető, ha a házban régi a kábelezés.

Stiebel Eltron DHC 4

Értékelés: 4.7

Stiebel Eltron DHC 4

A 4 kW-os átfolyós vízmelegítő. Áramlási kapacitása 2.2 l/min. Két dióda található a burkolaton, amelyek jelzik, ha a készülék működik és túlmelegszik. A robusztus mechanikus vezérlés egyszerű, és nincs mit eltörni rajta. A berendezés közvetlenül a hidegvízcsőre csatlakozik, és onnan már csatlakoztatható a zuhanyzóhoz. A felhasználók a véleményekben megjegyzik a hidraulikus relé megbízható működését – amint “érzi” a névleges feletti nyomást, azonnal elindítja a fűtőelemet működés közben. A fűtőtest mérete 20x26x10 cm, és könnyen elhelyezhető a mosdókagyló alatt vagy a kád mellett, súlya pedig 2.1 kg nem jelent problémát a telepítés során.

Ezt a készüléket megbízható réz fűtőelem jellemzi, amelynek bevonata megakadályozza a szennyeződések kialakulását. Más modelleknél a fűtőelem a vízben lévő vízkő miatt belülről fokozatosan elmeszesedik. Ezek egy extra akadályt hoznak létre, ami a sugárhűtést és a fűtőelem túlmelegedését okozza. Ez itt nem történik meg, így a vízmelegítő hosszabb ideig fog tartani.

Előnyök

 • Korlátozza a fűtési hőmérsékletet;
 • lehetővé téve a burkolat fröccsenését;
 • könnyű súly 2.1 kg;
 • minőségi összeszerelés.

Hátrányok

 • zuhanyfej nélkül kerül forgalomba;
 • nincs kijelző;
 • öndiagnózis nélkül.

A legmegbízhatóbb tárolós vízmelegítők

Akkumulációs kazánok 30-200 l-es kapacitással kaphatók. Ez lehetővé teszi, hogy mindig legyen melegvíz-ellátás, amelyet a melegvíz-ellátás megszakadása esetén is használhat. Amikor a belső térfogat felmelegszik, a készülék karbantartási üzemmódba kapcsol, és kevesebb áramot pazarol. Az ilyen típusú vízmelegítők hátránya a nagy méret és a bekapcsolás utáni fűtési várakozási idő. Kiváló választás olyan otthonokba, ahol van hely a szereléshez és rendszeres melegvíz-ellátás a mosogatáshoz és fürdéshez. A legmegbízhatóbb tároló vízmelegítő készülékek, amelyeket az ügyfelek a véleményekben dicsérnek, az alábbiakban vannak felsorolva.

Electrolux EWH 100 Centurio IQ 2.0 ezüst

Értékelés: 4.9

ELECTROLUX EWH 100 CENTURIO IQ 2.0 SILVER

Az Electrolux bojler 100 literes, és 3-4 fős család számára képes meleg vizet biztosítani. 2 kW-os fűtőelem, így az első fűtés 228 percig tart. Az Electrolux EWH 100 Royal Flash Silver 8 hozzáadja a saját térfogatát, és felmelegíti azt a kívánt hőmérsékletre. A maximális érték 75 °C-ra van korlátozva a leforrázás elkerülése érdekében. A robusztus egység Wi-Fi segítségével vezérelhető, amelynek modulja alulról csatlakoztatható. A hőmérsékletet a telefonjáról állíthatja be és indíthatja el a működést, így a modell nem pazarol energiát a fűtésre, amíg Ön távol van. A vélemények azt mutatják, hogy a száraz fűtőberendezés gyorsan felmelegszik, ugyanakkor teljesen el van szigetelve a vízzel való érintkezéstől, ami növeli a készülék megbízhatóságát. A tulajdonosok a tárolótartály könnyű használhatóságáról és tartósságáról is nyilatkoznak.

A fűtőberendezés nem csak a kiváló minőségű konstrukció és a rozsdamentes acéltartály miatt nagyon megbízható, hanem az RCD miatt is. A beépített védelem figyeli a feszültség alatt álló részt, és amikor a feszültség a testre kerül, minden áramellátás kikapcsolódik. Ez megvédi a felhasználót az áramütéstől zuhanyzás közben (áramütés a vízen keresztül), és nincs szükség földelésre az aljzatban.

Előnyök

 • száraz fűtés;
 • szabványos aljzathoz csatlakoztatható;
 • fagyásgátló üzemmód;
 • rozsdamentes acél tartály.

Hátrányok

 • Némelyiknek horpadás van a burkolatán;
 • A fali rögzítőszalagok néha ferdén rögzíthetők.

Stiebel Eltron PSH 80 univerzális EL

Értékelés: 4.8

Stiebel Eltron PSH 80 univerzális EL

A fűtőberendezés 80 literes tartálytérfogattal rendelkezik, ami egy 3-4 fős család számára is elegendő. A felhasználók a véleményekben megjegyzik, hogy nem rosszabb a 100 literes modellek hatékonyságában, mert gyorsított fűtési funkcióval rendelkezik, és a folyadékot 85 fokos hőmérsékletre hozza. A csaptelep fejének kényelmes 30-35 ºC-ra történő keverése takarékosabb melegvíz-fogyasztást eredményez, így a melegvíz-tartalék tovább használható (összehasonlítva azokkal a modellekkel, amelyek fűtési határértéke 70 ºC). A berendezés valóban megbízható, mivel túlmelegedés elleni védelemmel és biztonsági szeleppel rendelkezik, és a gyártó 10 év garanciát vállal rá.

A vízmelegítő meglehetősen megbízható, és a fűtőelem miatt az izzó kerámia bevonattal van ellátva. A kerámia nem rothad vagy korrodál. Sima falai kevésbé valószínű, hogy lerakódásokat gyűjtenek, így egy ilyen eszköz akár 15 évig is eltarthat javítás nélkül.

Előnyök

 • képes fenntartani a minimális hőmérsékletet, megakadályozva a rendszer befagyását;
 • Magnéziummal bevont anód;
 • Képes folyadékok melegítésére 85 fokig;
 • gyors fűtési funkció.

Hátrányok

 • nagyon magas ár.

Electrolux EWH 100 Royal Flash ezüst

Értékelés: 4.8

ELECTROLUX EWH 100 ROYAL FLASH EZÜST

Megbízható prémium modell, bár jóval alacsonyabb áron, mint a versenytársaké. A kazán elektronikus vezérléssel és kijelzővel van felszerelve, amely mutatja a hőmérőt és kényelmesebbé teszi a beállítások ellenőrzését. A karcsú ház függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhető. A tartály kapacitása 100 l, így a vízmelegítő 3-4 személy számára alkalmas. A kazán megbízható, mert rozsdamentes acéltartálya jól hegesztett varratokkal rendelkezik. Ha nincs benne folyadék, a működést az automatika blokkolja, és megvédi a fűtőelemet a kiégéstől. Ha a nyomás meghaladja a megengedett 10 atm-ot, a leeresztő szelep működésbe lép. A gyártó 8 év garanciát vállal a tartályra és 2 év garanciát minden másra.

Ezt a kazánt az egyik legjobbnak minősítettük, mivel öko üzemmóddal is rendelkezik. Fertőtleníti az átfolyó vizet, így a felhasználó a lehető legjobban védve van a vízellátásban lévő baktériumoktól. A készülék nem csak robusztus – teljesítményét tekintve, hanem családja egészségét is védi.

Előnyök

 • Függőlegesen vagy vízszintesen is felszerelhető;
 • karcsú kialakítás;
 • Kijelző, amelyen az értékek 2 méteres távolságból is láthatók;
 • Rendkívül megbízható többlépcsős védelem.

Hátrányok

 • Néhány csatlakozócső 5-7º-kal különböző oldalra van dőlve.

Bosch onic 6000T ES 150-5 (7736503611)

Értékelés: 4.7

Bosch<tr></div><p>Onic 6000T ES 150-5 (7736503611)” src=”/wp-content/uploads/2023/08/2371666194681-9814.jpg” height=”400″ title=”Bosch</p><tr>onic 6000T ES 150-5 (7736503611)”><p>További megbízható tároló vízmelegítő 150 literes kapacitással. Alkalmas egy 5-6 fős családnak vagy egy kis gyár zuhanyzójának, hogy a dolgozók a műszak végén megmosakodhassanak. A kazán mérete 138x47x48 cm, súlya 35 kg. Bármilyen helyzetben a falra szerelhető. Egy 2 kW-os száraz fűtőberendezés belsőleg működik, és 218 perc alatt eléri a 45°C-ot. A maximális nyomás, amelyre a készüléket tervezték, 8 atm. Túlfolyás esetén egy túlfolyószelep lép működésbe. Az egyszerű mechanikus működés növeli a megbízhatóságot. A felhasználók visszajelzései azt mutatják, hogy a fűtőtestet dugóval együtt árulják, így a beszereléshez nem kell semmit sem vásárolnia.</p><p>A termék az egyik legmegbízhatóbb, mivel a tartály belső falát üvegzománc bevonattal látják el. Az anyag tökéletesen ellenáll a magas hőmérsékletnek és védi a fémet a vízzel való érintkezéstől. A sima felület megakadályozza a lepedék megtapadását és tisztán tartja a kazán belsejét.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>száraz fűtőelem;</li><li>Megbízható mechanikus vezérlés;</li><li>A fűtőberendezés magnézium anóddal van ellátva a korrózió megelőzése érdekében;</li><li>Túlnyomásvédelmi rendszer.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem képes az öndiagnózisra;</li><li>Helytakarékosság.</li></ul><h3>Zanussi ZWH/S 100 Smalto DL</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=ZANUSSI ZWH/S 100 SMALTO DL

Ez egy másik megbízható modell, amely túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, víz nélkül nem kapcsol be, csökkenti a felesleges nyomást, és megszakítja az áramellátást, ha elektromos szivárgás lép fel. A kazán 100 literes, és 2 kW-os fűtőelemmel melegíti fel. Az 57x109x30 cm-es burkolat lapos, és a falon bármilyen pozícióban elhelyezhető. A kis kijelző és a forgatógomb egyszerűvé és intuitívvá teszi a kezelést. A vélemények szerint a tulajdonosok elégedettek a belső tartályra vonatkozó 8 éves garanciával. Egy másik vonzó tulajdonsága az okosan kialakított belső kétrekeszes rendszer. Az osztott tartályok csővel vannak összekötve. Ez a kialakítás megakadályozza, hogy a feltöltött hideg vízmennyiség túlságosan keveredjen a meleg vízzel, így a sugár hőmérséklete nem változik drámaian.

Tetszett a megbízható egység gyorsított fűtés, amely 192 percig tartott. 100 literes kapacitásával és mindössze 2 kW-os teljesítményével ez az egyik legmagasabb elérhető érték.

A

 • univerzális telepítés;
 • van egy RCD;
 • szabványos aljzatba dugható;
 • A képernyőn megjelenő fényes számok.

Hátrányok

 • nehezen szétszerelhető tisztításhoz.

Electrolux EWH 150 AXIOmatic

Értékelés: 4.5

Electrolux EWH 150 AXIOmatic

A megbízható, nagyobb kapacitású bojlerek között az Elektrolux vízmelegítő 150 literes tartályával méltó versenytárs. fűtőelem, amelynek kapacitása 2.4 kW 242 perc alatt felmelegíti a térfogatot. A 127x45x45 cm méretű ház csak függőlegesen szerelhető a falra. A készülék alsó részébe beépített mechanikus visszaállító relé szabályozza a hőmérsékletet. A maximális beállítás 75 fok, amely után a berendezés csökkentett energiafogyasztással karbantartási üzemmódba lép. Az analóg hőmérő tájékoztatja a felhasználót az aktuális hőmérsékletről. A fűtőberendezés a tartály kiváló korrózióállóságának köszönhetően híres a megbízhatóságáról és tartósságáról. A falakat üvegkerámia bevonattal látják el. Megakadályozza, hogy a víz érintkezzen a fémmel, elviseli a magas hőmérsékletet és biztosítja a tartály belső tisztaságát.

A visszajelzések szerint a modell megbízhatóan működik, még akkor is, ha a tápegység feszültség alatt van, feltéve, hogy egy megfelelő üzemmódot aktiváltak. Ez a funkció segít a meleg víz használatában a gyenge áramellátású vidéki házakban.

Előnyök

 • egyszerű és megbízható mechanikus vezérlés;
 • Biztonsági szeleppel rendelkezik;
 • Hosszú ideig megőrzi a hőt;
 • nagyobb kapacitás.

Hátrányok

 • Teljes méret – 127x45x45 cm
 • Csak függőleges beépítés lehetséges.

Stiebel Eltron PSH 150 Classic

Értékelés: 4.4

STIEBEL ELTRON PSH 150 CLASSIC

A gyártó ezt a vízmelegítőt megbízhatónak tartja a tartály vastag fémfalainak és a zománcozott bevonat jelenlétének köszönhetően, így 10 év garanciát ad a modellre, amely kifejezetten szerepel a hivatalos weboldalon. Ezenkívül a belső oldalon található egyetlen magnézium anód megakadályozza a korróziót. A rézfalú fűtőelem 30-70 fokosra melegíti a folyadékot, amely az analóg hőmérővel leolvasható. A mechanikus szabályozó gyakorlatilag végtelen, és lehetővé teszi egy hozzávetőleges hőmérsékleti érték beállítását. Pontosabb beállítás a kényelmesebb zuhanyzásért a keverőcsappal. Teljesítmény 1.A 8 kW nem terheli a szabványos aljzatvezetékeket, így nem kell külön vezetékeket fektetni egy külön csatlakozóhoz.

Ezt a vízmelegítőt a megbízható, nagy kapacitású modellek közül az egyik legmegfizethetőbbnek ajánljuk. Lehet, hogy egyszerűnek tűnik, és sok helyet foglal el, de több mint 10 évig fog tartani anélkül, hogy kényszerítené Önt, hogy pénzt költsön a javításokra.

Előnyök

 • réz fűtőelem;
 • Fagyásgátló üzemmód;
 • Hőmérő és fűtésjelző is található;
 • 10 év garancia.

Hátrányok

 • nagy méret 135x47x48 cm.

Electrolux EWH 80 Quantum Pro

Értékelés: 4.3

Electrolux EWH 80 Quantum Pro

Egy 3 fős kis család számára van egy gazdaságos osztályú vízmelegítő 80 literes Electrolux-tól. A modell henger alakú, méretei 72x45x45 cm. Fűtőelem 1 kapacitással.5kW energiatakarékos. Annak ellenére, hogy a költségvetés kategóriában kazán fel van ruházva védelemmel túlmelegedés és túlnyomás ellen, leállítani a munkát víz nélkül és magnézium anód, amelyek együtt növelik a megbízhatóságát a háztartási készüléket. Az indító fűtőelem duplikált fényjelző, és szabályozza a fűtési hőmérsékletet 70 fokos határértékkel, és elfordítható a billenőkapcsoló alján. Az ügyfelek dicsérik a fűtőberendezést a csendes működéséért és azért, hogy a külső tér hűvös marad. Ezt a tartály és a külső falak közötti habszigetelő teszi lehetővé.

A megbízható berendezés hibátlanul működik az “Eco” üzemmódnak köszönhetően, amely a folyadékot csak 55º C-ra melegíti fel. Ez megakadályozza a vízkő képződését, tisztán tartja a fűtőelemet és a falakat, ami azt jelenti, hogy nincs “kéreg”, amely alatt a fém bomlása megkezdődne, és megakadályozza a túlmelegedést.

Előnyök

 • Fertőtlenítheti a vizet;
 • hosszú ideig megőrzi a hőmérsékletét;
 • kiváló minőségű szigetelés;
 • vonzó ár.

Hátrányok

 • csak függőleges beépítési mód;
 • a forgókapcsoló az alján van, így kézzel kell megtapogatni a szint beállításához.

Zanussi ZWH/S 50 Orfeus DH

Értékelés: 4.3

ZANUSSI ZWH/S 50 VAGYFEUS DH

Az áttekintést egy 50 literes tároló vízmelegítővel egészíti ki, amely két felhasználó számára elegendő. Belsejében egy száraz fűtőelem, amelynek fűtési kapacitása 1.5 kW, folyadékkal nem érintkezik. A hőmérsékletet 75 fokra korlátozzák. A fűtőtest függőlegesen a falra akasztható, és alulról csatlakoztatható a falhoz. A tartály acélból készült és zománcozott. 162 percig tart felmelegíteni 45º C-ra. A hőmérséklet beállításáért egy részletes skálával ellátott mechanikus relé felel. A vélemények azt mutatják, hogy a fűtőelem egyértelműen kikapcsol, miután a vizet a megfelelő hőmérsékletre hozta, és ritkán kapcsol be a nap folyamán, csak a hőmérséklet fenntartása érdekében. Ezáltal az energiaszámlák minimálisak maradnak.

A fűtőtest burkolata szintén robusztus és fröccsenésálló, annak ellenére, hogy a termosztátos gomb a fűtőtest elején található. Ezért felakaszthatja a sarokba a kád fölé, és nyugodtan zuhanyozhat mellette.

Előnyök

 • hálózati csatlakozóval együtt kerül forgalomba;
 • egy visszacsapó szelep van felszerelve;
 • A ház nem fél a fröccsenéstől;
 • száraz fűtőtest.

Hátrányok

 • A matrica eltávolítása a tartály elejéről nyomot hagy.
Olvasson tovább  12 legjobb komódok
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: