6 legjobb kazán

A főzéshez, forró italokhoz vagy egyéb igényekhez szükséges víz felforralásához gáz- vagy elektromos tűzhely nélkül használunk bojlereket. Kevés helyet foglal, és közvetlenül az edénybe süllyeszthető. Természetesen az ilyen készülékek nem alkalmasak folyamatos használatra, de a munkahelyen vagy utazás közben használhatók. Az Expertology szerkesztősége végzett egy kutatást, és kiválasztotta a 6 legjobb kazánt, amelyek közül választhat.

A legjobb kazánok értékelése

A jelöltek kiválasztásakor a következő fő jellemzőkre összpontosítottunk:

 1. Készülék teljesítménye.
 2. Munkadarab hossza.
 3. Fűtőelemek anyaga.
 4. Hálózati kábel hossza.
 5. Védelem áramütés ellen.

A vásárlói vélemények segítettek megérteni a termék minőségét és tartósságát. Mindezek alapján objektív képet kaphat a rendelkezésre álló lehetőségekről, hogy megalapozott döntést hozhasson, és ne bánja meg.

jelölés helyszín termék neve ár
A legjobb kazánok értékelése 1 SVETOZAR 220/120V, 500W SV-55419-05 360€
2 Rosa 0001083 470€
3 Gelberk GL-370 130€
4 DELTA KB-0004 140€
5 LIGHTZAR 55417-07 360€
6 Mirax 55418-05 156€

SVETOZAR 220/120V, 500W SV-55419-05

Értékelés: 4.9

SVETOZAR 220/120V, 500W SV-55419-05

A “Svetozar” márkájú hazai márkájú forró vízmelegítő tetején. A modell 220 vagy 120 V feszültségen is működhet, ami hasznos, ha vonaton vagy szállodában utazik, ahol csökkentett feszültség van. A készülék teljesítménye 500 watt, és a gyártó azt ígéri, hogy egy pohár 200 ml víz 3 perc alatt felforr. De ha egy 2 literes edényt kell felmelegítenie, akkor fél órát kell várnia. A termék mérete 12x3x5 cm, súlya 120 g. A forró edényt egy papírdobozban, buborékfóliával szállítjuk, ezért a tároláshoz és szállításhoz hordtáskát kell találnia. A keskeny dugót a vásárlók a vélemények szerint kedvelik, mivel lehetővé teszi a csatlakozást bármilyen aljzat konfigurációhoz.

A kazánok biztosítékkal rendelkeznek. A beépített, biztosítékkal ellátott elem átengedi a hálózati feszültséget, és biztosítja a fűtőelem működését. Ha azonban a készülék túlságosan felforrósodik, vagy túlfeszültség keletkezik, a biztosíték kiég, és megvédi a vízforralót. A működés folytatásához egyszerűen cserélje ki a biztonsági elemet. Ez a kialakítás nemcsak a készüléket védi, hanem az otthont is megvédi a tűztől.

Olvasson tovább  Top 7 doboz

Előnyök

 • hosszú élettartam;
 • 90 cm-es tápkábel
 • takaros kialakítás;
 • Képes 120 V-ról üzemelni;
 • kampóval rendelkezik a felakasztáshoz.

Hátrányok

 • Az 500W-os teljesítmény azt jelenti, hogy sokáig kell várni a víz felforralására.

Rosa 0001083

Értékelés: 4.8

Rosa 0001083

A következő modell nagyobb méretekkel rendelkezik és 500 g súlyú. A forró vízmelegítő rozsdamentes acélból készült, és három tekercset tartalmaz egy fűtőelemmel, amely növeli a hőt leadó területet. Műanyag kampó a készülék felakasztásához a tartály szélére, amely megvédi a benne lévő vezető csupasz részeket a süllyedéstől. Az ötvözött acél tetején lévő kiegészítő nikkelréteg hosszú távú korrózióállóságot biztosít. A vízmelegítő csak 220 V-ra csatlakoztatható, ezért vonatokhoz nem alkalmas. A zárt tekercs teljesen elszigeteli a fűtőelemet a nedvességtől, növelve a készülék biztonságát és tartósságát. De tilos megérinteni a fémtartályt vagy magát a vizet működés közben. A gyártó egyértelmű utasításokat ad, amelyeket követhet a problémamentes működés érdekében.

Szakértők szerették a kazánok megnövekedett teljesítménye 2 kW, így felmelegíti a 3 literes vízmennyiséget 100 º-os hőmérsékletre mindössze 12 perc alatt. A gyártó által megengedett maximális űrtartalom 20 liter. Ez nemcsak a főzésre, hanem még a mosásra is igaz olyan környezetben, ahol nincs meleg víz a csapból.

Előnyök

 • a TU szerint készül;
 • Tárolásra és szállításra alkalmas dobozban kerül forgalomba;
 • Van egy kampó, amellyel a tartály oldalához rögzíthető;
 • részletes használati utasítás;
 • 3 liter víz felmelegítése 12 perc alatt.

Hátrányok

 • magas költségek;
 • nem alkalmas vonatokhoz;
 • Nem a legszebb összeszerelés – a műanyag elemek nem illeszkednek egymáshoz;
 • nagyobb méret, mint más modellek; – magas költség.

Gelberk GL-370

Értékelés: 4.7

Gelberk GL-370

A Gelberk márka egy egyszerű, 500 wattos teljesítményű GL-370-es főzőedényt kínál. A vízmelegítőt csészében vagy csészében történő használatra tervezték. Hossza éppen elég hosszú ahhoz, hogy elérje az alját. A fogantyú oldalán van egy fogó a peremre való felfogáshoz. Minden elektromos alkatrész szilárdan el van rejtve a dupla szigetelésű műanyag burkolat alatt. A fűtőelem egy rozsdamentes acélcsőben van elhelyezve, két tekerccsel. Forralási idő 0.5 víz 6.5 perc. A vásárlói visszajelzések szerint tetszik a műanyag tiszta formázása és a termék elegáns megjelenése.

Olvasson tovább  6 legjobb paplanhuzat gyártók

Ezt a vízmelegítőt a hasonló termékek közül a legolcsóbbnak ítéltük. Olcsóbb terméket nehéz találni. Ha sürgősen szüksége van egy vízmelegítőre, de pénzt szeretne megtakarítani, mert évente csak néhányszor fogja használni, fontolja meg ezt a lehetőséget. Természetesen az olcsóság befolyásolta az anyagok minőségét, így az élettartama eltérő (a használat gyakoriságától és az áramütésektől függően). De ritka utazásokhoz biztosan megteszi.

Előnyök

 • kompakt méret, éppen megfelelő egy pohárhoz;
 • van egy csapda a fogásra;
 • rendezett összeszerelés;
 • kényelmes fogás.

Hátrányok

 • Kínában összeszerelve;
 • eltérő élettartamú.

DELTA KB-0004

Értékelés: 4.7

DELTA KB-0004

Ha nagyobb teljesítményű vízmelegítőre van szüksége, nézze meg a DELTA KB-0004 készüléket. 1200 W teljesítményű, és fél liter folyadékot 21 fokról 100 fokra melegít mindössze 2 perc alatt.5 perc. A gyártó lehetővé teszi, hogy a fűtőtestet 1 palackos fűtőtesttel használjuk.8 literes, így akár levest is főzhet vele. 12 cm-es merülési mélység, ami felgyorsítja a mély serpenyő felmelegedését. Három tekercs a tekercsben szintén növeli a hőteljesítményt. Annak érdekében, hogy a hálózati kábel a kivezetésnél ne gyűrődjön meg, a gyártó itt egy vastagítást és egy második védőszigetelő réteget biztosított. A dugó kivágásokkal rendelkezik a földelő csapok számára, és bármelyik szállodai aljzatba csatlakoztatható.

A vízforralót találtuk a legjobbnak az ár/minőség arány szempontjából. Néhány száz rubelért egy nagy teljesítményű modellt kap, rozsdamentes acélszerkezettel, amely soha nem fog kiégni. A kialakítás során hőálló műanyagot is használtak – a fogantyú nem vetemedik, még akkor sem, ha gyakran melegít vizet a fazékban.

Előnyök

 • A dugó alkalmas a korszerű földelt aljzatokhoz, bár magát a fűtőtestet nem kell földelni;
 • A hálózati kábel fénytörés elleni védelme;
 • kiváló minőségű rozsdamentes acél
 • fűtés 0.5 l 2-re.5 perc.

Hátrányok

 • Nincs rögzítőelem a peremhez.

SVETOZAR 55417-07

Értékelés: 4.6

SVETOZAR 55417-07

A forró vízmelegítő kompakt méretben kapható, amely egy csészében lévő víz melegítésére szolgál. A hasonló versenytársaktól eltérően azonban a modell 2 perc alatt 200 ml-t képes felforralni. A 700 W megnövelt fűtőelem teljesítménye teszi ezt lehetővé. Annak érdekében, hogy a vízmelegítő ne essen a tálba, egy oldalsó retesz biztosítja a vízforraló fogantyújának biztonságos rögzítését a szélénél. A termék fehér műanyag fogantyúval rendelkezik, amely jól tűri a gőzt és a magas hőmérsékletet. A végén van egy távtartó, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan a helyén tartsa, amikor eltávolítja a csészéből. A tápkábel dupla szigetelésű és mindössze 90 cm hosszú – a legtöbb esetben elegendő, ha nincs szükség dugaszra. A keskeny dugó segítségével könnyen csatlakoztatható bármelyik aljzatba.

Olvasson tovább  5 legjobb homokóra

A terméket a legjobb termékek listájára vesszük fel a rozsdaállósága miatt. Ez a modell kiváló minőségű, korrózióálló anyagokat használ, így a vízforraló rendszeres használata sem károsítja vagy rontja a megjelenését.

Előnyök

 • a fogantyú hőálló és nem vetemedik el
 • Biztonsági zárral rendelkezik;
 • hosszú hálózati kábel 90 cm;
 • kompakt méret.

Hátrányok

 • nincs mit tárolni.

Mirax 55418-05

Értékelés: 4.5

Mirax 55418-05

13×3 cm-es, 500 W teljesítményű forró vízmelegítővel fejeződött be. Kis mennyiségű folyadékhoz tervezték, és 200ml-t forral fel 3 perc alatt.5 perc. A készüléket kizárólag 220 V-os hálózaton történő használatra tervezték. A fűtőelem rozsdamentes acélcsőbe van foglalva, és védve van a vízzel való érintkezéstől. Két fűtőelem-tekercs biztosítja a gyors hőátadást. A dupla kábelszigetelés a háztartási készülék biztonságát is növeli. A 90 cm-es vezeték hossza elég hosszú ahhoz, hogy a vízforraló hosszabbító nélkül működjön. A kínai gyártás ellenére a termék meglehetősen jó minőségű és pontos.

A vízforralót gyakori üzleti utazóknak ajánljuk, így egy szállodában vagy egy alacsony csillagos hostelben (ahol nincs vízforraló a szobában) mindig megfőzheti a saját teáját, vagy akár egy csésze levest is készíthet. A modell súlya mindössze 80 g, és kompakt méretű. A dugó és a vezeték fekete színe kevésbé koszos, és hosszabb ideig megőrzi szalonképes megjelenését.

Előnyök

 • nem csúszik a kezünkben, amikor eltávolítjuk;
 • a dugóban a földelőcsapok számára kialakított bevágások;
 • A fekete kábel kevésbé szennyeződik;
 • vonzó ár;
 • túlmelegedésálló fogantyú pozíciótartóval.

Hátrányok

 • buborékcsomagolásban.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: