7 legjobb masszázspárna

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt orvosi konzultációt igényelnek.

Az egészségügyi problémákhoz kapcsolódóan gyakran az aktivitás hiánya az oka, különösen a csontok és az ízületek esetében. Ahogy öregszünk, olyan fájdalmak jelentkeznek, amelyek megnehezítik a normális életet, mert folyamatosan kellemetlenségeket kell tapasztalnunk. A professzionális masszázs támogathatja a testet, megelőzheti a romlást, megelőzheti vagy terápiás kezelést biztosíthat. Nem mindenkinek van pénze arra, hogy meglátogasson egy masszőrt, így ezek az emberek speciális masszázspárnákat használhatnak.

A modern technikák olyannyira fejlettek technológiailag, hogy a kézi és a kemény ütések közötti különbség egyre inkább elmosódik. De egyes modellek nem árthatnak, hanem árthatnak. Ennek elkerülése érdekében a választást alaposan meg kell tenni, tanulmányozva a masszázs párnák sajátosságait.

Szakértőink alapos piacelemzést végeztek, hogy rangsorolják a 7 legjobb masszázspárnát. Tapasztalt gyógytornászok is hozzájárultak a rangsoroláshoz.

Mit kell keresni a masszázspárna kiválasztásakor

 1. A hatások típusai. Két fő típusa van: vibrációs masszázs és görgős masszázs. Az első lehetőség a kívánt terület vibrálásával befolyásolja az idegvégződéseket. Ez reakciót vált ki – az izmok ellazulnak és a keringés javul. Ezek a modellek állítható amplitúdóval és frekvenciával rendelkeznek. A masszázs intenzitása a felhasználó által kiválasztott paraméterektől függ. Az ilyen eszközök előnyei közé tartozik a kíméletes hatás és az alacsony költség, a hátrányok közé pedig az alacsony hatékonyság és az állandó rezgés okozta időbeli irritáció. A második lehetőség népszerűbb, mivel a hatás a kézmasszázs utánzásán alapul. Az ujjak és a tenyér szerepét itt a párna belsejében elhelyezett speciális görgők töltik be. Hagyományosan a modellek ugyanazt a technológiát használják – japán Shiatsu-rendszer. A felhasználó módot válthat, hogy az óramutató járásával ellentétes vagy az óramutató járásával megegyező irányban dolgozzon, ezáltal megváltoztatva a masszázs hatását. Hátránya a merev hatás, ami nem mindenkinek tetszik, és a viszonylag magas költségek.
 2. A görgő anyaga. A jáde hengereket nemrég kezdték el használni, de már jelentős népszerűségre tettek szert. Nagy hőkapacitás és kopásállóság jellemzi. A felhasználónak nem kell várnia, hogy felmelegedjenek. A felgyülemlett hő átadódik a masszírozandó területnek, és ez fokozza a hatékonyságot. A jáde nem dörzsölődik le, nem morzsolódik le az idő múlásával. A legtöbb olcsó masszázspárna modellben műanyag görgőket használnak. Az egyetlen előnye ennek a lehetőségnek az, hogy olcsó.
 3. Infravörös fény. Mint tudjuk, a hő fokozza a kezelés hatékonyságát. Ha nem engedheti meg magának a jáde görgőkkel ellátott modellt, ne keressen tovább, mint egy infravörös fényű párnát. Ez biztosítja a szükséges fűtést a masszírozott terület számára.
 4. A tok anyaga. A szövethuzatok olcsók és praktikusak. nincs olyan csillapító hatásuk, amely tompítaná a görgők által szolgáltatott energiát. Ennek köszönhetően a masszázs érzékenyebb. A szövet nem érzékeny a melegre vagy a hidegre, ami azt jelenti, hogy a felület mindig kellemes hőmérsékletű lesz. A tartósságot vinil borítás vagy szövött szövet használata biztosítja. A bőr- vagy műbőr tokoknak több hátrányuk van, mint előnyük. Az anyag a használat során reped, szakad, nyúlik és elhasználódik. Különösen, ha napnak vagy fagynak van kitéve. A bőr vastagsága miatt blokkolja a görgők energiáját, ami befolyásolja a masszázs hatékonyságát.
 5. Távirányító. Szinte minden modern modell tartalmaz távirányítót. Gyors váltás az üzemmódok között, a sebesség és az intenzitás megváltoztatása a masszázs megszakítása nélkül.
Olvasson tovább  11 legjobb cégek a padlóventilátorok számára

A legjobb masszázs párnák rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb masszázspárnák ár-érték arány szempontjából 1 Casada Maxiwell 3 11 900€
2 US Medica Apple Plus 7 900€
3 eurer MG520 30W 6 290€
4 Gess uTenon 6 470€
5 Planta MP-010B 4 990€
A legjobb masszázspárnák az AlieXpress-től 1 Yijie nyakmasszírozó 2 870€
2 Jinkairui K12 6 520€

Legjobb ár-érték arányú masszázspárna

Casada Maxiwell 3

Értékelés: 4.9

Casada Maxiwell 3

A ranglista élén a természetes jáde görgőkkel és infravörös fénnyel ellátott modell áll. A párna a test minden részét masszírozza, ami sokoldalúságát mutatja. Ez a termék részt vett az “1001 masszázs” promócióban, ahol a munka minőségét és az anyagok tartósságát tesztelték, valamint a bizonyított tartósságot. A gyártó azt állítja, hogy ezt a modellt német fizioterapeutákkal együttműködve fejlesztette ki. Jade masszázsfejek és infravörös fényfűtés a maximális előnyökért. Vibráló, gyúró vagy kombinált masszázs. A görgők sebességének és irányának megváltoztatása. távirányító mellékelve.

Előnyök

 • levehető fedél az intenzitás beállításához;
 • időzítő;
 • autóban is használható.

Hátrányok

 • műbőr borítás;
 • drága – 11900 p.

US Medica Apple Plus

Értékelés: 4.8

US Medica Apple Plus

A második pozíció egy speciális akupunktúrás párnával ellátott masszázspárnát kap. tépőzárral rögzíthető. Műbőrből készült, műanyag szegecsekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy minden izmot mélyen és alaposan megdolgoztasson, így növelve a terápiás hatást. US Medica Apple Plus négy műanyag görgővel és opcionális fűtési funkcióval felszerelve. A görgők irányát a felhasználó igényei szerint változtathatja. A modell kiváló tulajdonsága a sokoldalúság (nyak, lapocka, hát alsó része, fenék, vádli, láb, kéz stb.). .) és a mobilitás (könnyen magával viheti az útra és a munkába).

Előnyök

 • kis méretek – 20 x 8.5 x 32cm;
 • időzítő legfeljebb 15 percig;
 • autóban való használatra (áramellátás a szivargyújtó aljzatról).

Hátrányok

 • Műanyag görgők;
 • drága – 7900 r.

Beurer MG520 30W

Értékelés: 4.7

Beurer MG520 30W

A harmadik sort a három üzemmóddal rendelkező masszázs párna modellje foglalja el. Négy műanyag görgő, amelyek az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban is forgathatók. A masszázsfejek közötti távolság egy speciális kerékkel is beállítható. A huzat tartós Mesh anyagból készült, amely tökéletesen szellőzik. Infravörös fény a kezelés alatti bemelegítéshez. A termék elektromos meghajtású és újratölthető, így a párnát magával viheti az útra. A beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor teljes feltöltése mindössze három órát vesz igénybe. Egyetlen feltöltéssel akár két órán át is működhet.

Előnyök

 • A test minden része masszírozható;
 • változó intenzitás;
 • fényjelzés.

Hátrányok

 • A nagyméret 42 cm x 23,5 cm x 14 cm;
 • viszonylag drága 6K. .

Gess uTenon

Értékelés: 4.6

Gess uTenon

Negyedik helyen van egy párna a különböző testrészek masszírozására: ágyék, váll, nyak és lábak. Négy műanyag görgő. A további hatékonyság érdekében a gyártó a modellt infravörös fénymelegítő funkcióval látta el. A masszázs most mélyebb, és így hatékonyabb. Speciális, levehető akupunktúrás köpennyel rendelkezik, amely az aktív pontokra hat, és enyhíti az izomgörcsöket, az idegfeszültséget, a fejfájást és más fájdalmakat. A borító szövetből készült.

Előnyök

 • 3D masszázs;
 • automatikusan megváltoztatja a masszázsfejek forgási irányát;
 • az időzítő 15 perc után kikapcsol;
 • Autóban is használható (adapter mellékelve).

Hátrányok

 • Műanyag görgők;
 • egy hatásmód;
 • viszonylag drága – 5800 r.

lanta MP-010B

Értékelés: 4.5

Planta MP-010B

Az ötödik vonal egy olyan modell, mint az előzőek, amely különböző területek masszírozására alkalmas. A készülék megszünteti a fájdalom szindrómát, enyhíti az izomfeszültséget, és lehetővé teszi, hogy egy nehéz nap után ellazuljon. Két üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére, amelyek felcserélhetők vagy kombinálhatók egymással. A masszázs műanyag görgőkkel történik, a Shiatsu rendszer alapján. Az infravörös fényfűtés jelen van, ami javítja a vérkeringést, ami nagy hatékonyságot eredményez. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi a párna kényelmes elhelyezését bármilyen területen. A hosszú kábelnek köszönhetően hátradőlhet és pihenhet a konnektortól távol. Egy párna, amelyet magával vihet az irodába, az autóba, a vidéki házba. A borító texturált.

Előnyök

 • sokoldalúság;
 • mélymasszázs;
 • fényjelzés
 • autóban is használható (adapter mellékelve).

hátrányok

 • Műanyag görgők;
 • viszonylag drága – 4800 p.

A legjobb masszázs párnák az AlieXpress-től

Yijie nyakmasszírozó

Értékelés: 4.8

Yijie nyakmasszírozó

Az első helyen a masszázs párna, amely joggal érdemli meg a vezetést. A sok dicsérő felhasználói vélemény a termék magas minőségéről szól. Masszázs nyolc különböző átmérőjű műanyag fejjel. A modell két üzemmódban működik, és infravörös fénnyel rendelkezik, amely felmelegíti a megmunkálandó területet. Ha túlmelegszik, védelmet vált ki, és a masszázs leáll. lehűlés után folytatódik. De néhány véleményben találkoztam a lassú hűtésre vonatkozó panaszokkal, így türelmesnek kell lennünk és várnunk kell. A borító tartós szövetből készült. A felületnek van egy speciális patentja, amely a görgőket takarja.

Előnyök

 • automatikus kikapcsolási időzítő;
 • elfogadható ár – 2500 r.

Hátrányok

 • műanyag görgők;
 • lassan hűl le.

Jinkairui K12

Értékelés: 4.7

Jinkairui K12

Bezárja a kategória rangsor modell masszázs párna egy kínai márka. Ez az eszköz ergonomikus, így a test bármelyik részére felhelyezhető. A műanyag masszázsfejek speciális szerkezettel rendelkeznek, amely a legélethűbben utánozza a professzionális masszőr ujjainak fogását. A párnát a gyártó szerint a váll, a nyaki és az ágyéki gerincoszlop gyúrására tervezték, de a felhasználók szerint könnyen átalakítható bármely más testtájék (láb, vádli, fenék, csípő, derék, lapocka stb.) gyúrására. .). A fűtés sokszorosára növeli az eljárás hatékonyságát. A fűtés mértékét és a görgők forgási irányát a felhasználó saját kívánságai szerint változtathatja.

Előnyök

 • egyetemesség;
 • a hatás hasonló a kézmasszázshoz;
 • Kiváló kivitelezés és építési minőség;
 • hosszú hálózati kábel;
 • mobilitás.

hátrányok

 • műanyagból készült görgők;
 • drága – 6k. .
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: