7 legjobb mennyezeti szárító

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. A vásárlás előtt elengedhetetlen a szakmai tanácsadás.

A mennyezetre szerelhető szárítók kiváló választásnak bizonyulnak, ha egy kis fürdőszobában vagy erkélyen kell megszervezni egy szárítózónát. Mivel a termék a mennyezetről lesz felfüggesztve, nem foglal felesleges helyet – még rendszeres használat esetén sem. A gyártók ebben a kategóriában a szárítók széles választékát kínálják, így a választás meglehetősen nehéz. Az Expertology a vásárlói vélemények és szakértői vélemények alapján állította össze ezt a felülvizsgálatot, hogy csak a vásárlók véleménye szerint legjobb mennyezeti ruhatárakat tartalmazza.

Választási javaslatok

A megfelelő szárítómodell kiválasztásához a következő jellemzőket kell figyelembe venni:

Az építés típusa. Ha gyakran és nagy mennyiségben mos, akkor a legjobb, ha a leengedhető blokkokkal rendelkező modelleket választja. A Liana jó alternatíva. Jobb, ha távol tartja magát a csúszó szárítóktól, mivel a folyamatos kibontásuk és összeszerelésük miatt pillanatok alatt tönkremennek.

Anyagok. A gyártók használhatják:

 1. Fa. A keret stabil, robusztus és gyönyörű. De a nedvességgel való rendszeres érintkezés miatt elveszítheti a meghirdetett teljesítményét.
 2. Alumínium. Könnyű anyag hosszú élettartammal. De oxidálódhat és foltot hagyhat a ruhákon, ezért az alumíniumot mindig festik. Az anyag idővel meghajlik, ha nagy terhelésnek, például nedves paplanoknak vagy plédeknek van kitéve.
 3. Rozsdamentes acél. Az univerzális változat. Az anyag strapabíró, ellenáll a nedvességnek és nagy súlyt is elbír.
 4. Műanyag. Könnyű, de nem elég erős.

Ha liánszárítót választott, akkor figyelnie kell az akasztók és kötelek anyagára. A gyártók használhatnak fémet vagy nejlont. Az első lehetőség előnyösebb. Ha a kötelet választja, annak vastagabbnak kell lennie három milliméternél.

Blokkok és kötőelemekszintén fémből vagy műanyagból készülnek. Ne feledje azonban, hogy a műanyag mechanizmusok gyakori használat esetén könnyebben elhasználódnak.

Maximális teherbírás.A szám a szárítóban tárolható nedves ruhák kilogrammjainak számát jelöli. A legtöbb gyártó “legfeljebb 15 kg-ot tart fenn.

Méret.Minél hosszabbak a szárító rúdjai, annál nagyobb a deformáció veszélye a használat során. Ha tehát egy legalább két méter hosszú szerkezetre van szüksége, akkor annak tömör acélból kell készülnie, és fémrudakkal kell rendelkeznie. A szerelvényeknek és köteleknek szintén fémből kell készülniük.

7 legjobb mennyezeti szárító

Értékelés Helyszín Név Ár
7 legjobb mennyezeti szárító 1 Gochu Artex Smart AS 1000 10 950 €
2 Vileda mennyezet magas
 • ne 140
 • 2 820 €
  3 Gimi mennyezetre szerelt
 • ft 180
 • 2 190 €
  4 Mosószárító Liana mennyezeti szárító 200 cm 1 100 €
  5 Ibolya mennyezeti lift 180 1 800 €
  6 Nika előfalas és mennyezetre szerelhető SNP 1.6 1 089 €
  7 Ibolya mennyezet Fali szárító szint 180 2 080 €

  Gochu Artex Smart AS 1000

  Értékelés: 4.9

  Gochu Artex Smart AS 1000

  Jól bevált modell a dél-koreai gyártótól. A Gochu Artex Smart AS 1000-et több mint két évtizede építik be új, kulcsrakész házakba. A négyszemélyes szárító súlya 4,8 kilogramm.

  A termék különleges tulajdonságai közé tartozik a teljes fémszerkezet, amely feszültségálló rozsdamentes acél felhasználásával készült. AISI 430 a szerkezethez és AISI 201 a keresztrudakhoz. Ennek köszönhetően a mennyezetre szerelt szárító akár 30 kg nedves ruhát is elbír a ráhelyezett ruhákból.

  A következő dolog, amit érdemes megemlíteni, a csúszó keresztrudak. 1030 és 1900 mm közötti tartományban választható. Mivel a rudak erős acélból készülnek, a nedves tárgyak súlya nem tudja őket eltéríteni, és nem hagynak foltot a szöveteken.

  A gyártó felhasználóbarát harmonika mechanizmust alkalmazott. Ez leegyszerűsíti a készülék emelését/leengedését és rögzítését egy bizonyos magasságban. A szárítót legfeljebb egy méter magasra lehet leengedni. A rudak felemelhetők az útból, hogy tiszta rálátást biztosítsanak a ruhadarabra. És szinte a mennyezethez rögzíthető: a távolság mindössze 27 cm.

  A Gochu Artex Smart AS 1000 a mennyezetre rögzíthető a mellékelt speciális nejlondugókkal. Szilárd tartást biztosítanak, így nem kell aggódnia, hogy a profil a saját súlya alatt leesik.

  Széles keresztrúdjainak köszönhetően a mosott ruhákon nem keletkeznek gyűrődések és ráncok, így a vasalás sem okoz gondot. A rudak közötti nagy, 10 cm-es rúdtávolság biztosítja a levegő keringését a ruhák között.

  Előnyök

  • erős munkamechanizmus;
  • könnyű összeszerelés
  • nehéz dolgokat tart;
  • vastag rudak.

  Hátrányok

  • drága.

  Vileda mennyezet magas
 • ne 140
 • Értékelés: 4.8

  Vileda High<li></div><p>ne 140″ src=”/wp-content/uploads/2023/08/21616666195761-667-.jpg” height=”466″ title=”Vileda mennyezet magasan</p><li>ne 140″><p>A rangsorban a második helyen a High</p><li>ne 140 az orosz Vileda márkától. Helytakarékos, nagyszerű megoldás kis erkélyek vagy fürdőszobák számára.<p>A gyártó két lehetőséget biztosított a rögzítéshez – falra vagy mennyezetre történő rögzítéshez. A munkahossz 8,5 méter. A szárító mérete 140 cm x 45,5 cm x 135 cm. A termék súlya 3,150 kg.</p><p>A gyártó a modellhez kiváló minőségű acélt, könnyű, mégis robusztus alumíniumot és műanyagot választott. A fém alkatrészeket speciális rozsdagátló bevonattal kezelik.</p><p>A korábbi modellel ellentétben a Vileda High</p><li>a ne 140 álló helyzetben marad. A nedves időjárási keresztrudak leengedése és felemelése felemeli és leengedi magát a rudat. A magasságállítás egy speciális, műanyag görgőkből álló mechanizmussal történik.<p>Hat műanyag rúd, 140 cm hosszú. A termék teljes hossza 8,5 méter. A csövek szélesek, ami megakadályozza, hogy a nehezen vasalható gyűrődések keletkezzenek a szövet felületén.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>praktikus;</li><li>kompakt;</li><li>kényelmes csatolás;</li><li>Jelentős súlyt bír el.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>a gyűrűs horgok túl közel vannak;</li><li>Néha a görgők “megrághatják” a köteleket.</li></ul><h3>Gimi mennyezetre szerelt<li>ft 180</h3><p>értékelés: 4.8</p><div style=GIMI <li></div><p>FT 180″ src=”/wp-content/uploads/2023/08/76516666195761-287-.jpg” height=”448″ title=”GIMI FLOOR RUNNER</p><li>FT 180″><p>Modell “</p><li>A “ft 180” a Gimitől hatékony módja a helytakarékosságnak a fürdőszobában vagy az erkélyen. A gyártó a “Liana” formatervezést választotta termékéhez. Látványosan 180 cm hosszú lécekből áll, amelyeket korlátok segítségével konzolokhoz rögzítenek. Ez utóbbiak acélból készülnek, így meglehetősen robusztusak. A szárítót összesen 12 kilogramm nedves szennyes ruha tárolására tervezték.<p>Két lehetőség van a szárító mennyezetre vagy falra történő rögzítésére. A választás teljes mértékben az ügyfél kívánságaitól függ. Egy speciális mechanizmus felelős a rudak leengedéséért és felemeléséért, amelyekre a ruhákat szárításkor helyezik. A lécek magassága megkönnyíti a szennyes felakasztását, mivel az Ön magasságához igazítható. A lécrudat a felső konzolhoz képest legfeljebb 135 cm-re lehet leengedni.</p><p>A kötelek minőségi textilből készültek. A kötelek használat közben nem foszlanak ki. Maguk a lécek tartós műanyagból készülnek, ami szintén garantálja a termék hosszú élettartamát.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Kétféle rögzítési lehetőséggel – falra és mennyezetre;</li><li>A ruhasín hossza 180 cm;</li><li>Max. mosási súly 12 kg;</li><li>A rúd akár 135 cm-re is leengedhető.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosították.</li></ul><h3>Liana mennyezeti mosószárító 200 cm</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=MENNYEZETI MOSÓSZÁRÍTÓ LILA LIANA 200 CMMENNYEZETI MOSÓSZÁRÍTÓ LILA LIANA 200 CM

  A termék öt rúdból álló szerkezet. az utóbbiak állíthatóak. A konzolokhoz tartós acélt választottak, ami hosszú élettartamúvá teszi a terméket. Az egyes rudak terhelhetősége 2,5 kg, a teljes szárító szárítási kapacitása pedig 12,5 kg. És ez egy nagyon jó érték.

  A keresztrudak könnyű fémből készülnek, és védve vannak a korrózió ellen, mivel rendszeresen érintkeznek a nedves szövetekkel. A rúdformák kerekek. Elég szélesek ahhoz, hogy megakadályozzák az anyag gyűrődését.

  A szárító 2 méter hosszú, amit a rúd megvásárlásakor figyelembe kell venni. Ez a lehetőség viszonylag nagy felületet igényel.

  Előnyök

  • Lehetőség van a lépcsőfokok felemelésére és leeresztésére;
  • Magassága egy praktikus görgős mechanizmussal állítható;
  • könnyű összeszerelés;
  • maximális terhelés 12,5 kg.

  Hátrányok

  • Nem alkalmas kis helyiségekbe.

  Ibolya mennyezeti lift 180

  Értékelés: 4.7

  Ibolya mennyezeti emelő 180

  A Violet Ceiling Elevator 180 egy másik mennyezetre szerelhető szárító, amely praktikusan elhelyezhető erkélyeken, fürdőszobákban és loggiákon. A termék felépítése egyszerű: csúszó sínek a felületi rögzítéshez és közöttük keresztlécek.

  A gyártó a termék gyártásához műanyag korróziógátló bevonattal bevont robusztus acélt választott. Ez biztosítja, hogy a fém ellenáll a nedvességnek – a rozsda soha nem fog megjelenni a felületen.

  A keresztrúd különböző magasságokba süllyeszthető a könnyű felakasztás érdekében. A maximális lehetséges hossz 135 cm az állványtól számítva. A szárítási folyamat kényelmesebbé tétele érdekében a gyártó speciális görgős mechanizmusokat tervezett a konzolokon, hogy a kocsik munkáját kényelmesebbé tegye.

  Csak hat keresztrúd, mindegyik 180 cm hosszú. A 10,8 méteres teljes hosszával a szennyes szárítására is használható. De a szárító nem csak nagy kapacitású. Könnyedén elvisel 12 kg terhet.

  Tartalmaz egy speciális kampót, amely segít a keresztrudak leengedésében.

  Előnyök

  • teljesen fém;
  • A leeresztő rudak maximális hossza 135 cm;
  • lépcsőfok hossza 180 cm.

  Hátrányok

  • csak mennyezeti beépítés.

  Nika fali és mennyezeti SNP 1.6

  Értékelés: 4.7

  NIKA FAL ÉS MENNYEZET SNP 1.6

  A rangsorban az utolsó előtti helyen az SNP 1 fal-mennyezet modell áll.6 az orosz Nika gyártótól. A gyártó kétféleképpen rögzítette a terméket, így a legkényelmesebb lehetőséget választhatja ki.

  Szerkezetileg a modell a szőlőhöz tartozik. Emelőmechanizmussal rendelkezik, amely felemeli és leereszti a rudat. Sokkal könnyebbé teszi a nedves szennyes felakasztását.

  A konzolok és a szárítórudak fémből készültek. A felvonó működéséért felelős kerekekhez robusztus műanyag gumiabroncsokat választottunk.

  Előnyök

  • erős;
  • öt szárító rúd;
  • van egy emelőmechanizmus;
  • munkahossz 8 m.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  Ibolya mennyezeti és falra szerelhető Level 180

  Értékelés: 4.6

  Ibolya Mennyezeti-fali szerelés 180. szint

  A termék kétféleképpen rögzíthető – a falra és a mennyezetre. Ez lehetővé teszi a vásárló számára, hogy a számára legmegfelelőbb módot válassza ki.

  Két stabil acél konzolt és hat műanyag rudat tartalmaz. A gyártó modern, kiváló minőségű műanyagot használ, így nem kell aggódni a nedves szennyes súlya miatt. A rudak úgy néznek ki, mint üreges csövek, amelyeken erős zsinórok futnak keresztül. Állítható magasságú rudak. A karokba integrált műanyag görgők segítenek a karok le- és felemelésében.

  A szárítórudak hossza 180 cm.

  Előnyök

  • acél konzolok;
  • 12 kg-ig terjedő terhelés;
  • A keresztrudak kerekek, így szárítás után nem maradnak gyűrődések a ruhákon.

  Hátrányok

  • Nem alkalmas kis fürdőszobákhoz.
  Olvasson tovább  13 legjobb elektromos kandallók
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: