A 7 legjobb polc a fürdőszobába

*A szerkesztő értékelése a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási útmutatónak. A vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A speciális polcok elengedhetetlenek a megfelelő helykialakításhoz a fürdőszobában. Összeszerelésükhöz különböző anyagokat használnak. Az ilyen formatervezési minták mérete és célja is eltérő. A polcok kiválasztásakor figyelembe veszik a belső tér általános kialakítását és számos más kritériumot.

Kiválasztási útmutató

Mielőtt fürdőszobai polcot vásárolna, számos kritériumot kell figyelembe vennie. A legfontosabb szempontok közé tartozik az anyag, a konstrukció típusa és egyéb jellemzők. Köztük:

 1. Berendezés és tervezés.A fürdőszobai polcokat gondosan úgy választják ki, hogy illeszkedjenek a szoba külső és belső teréhez. A legtöbb termék egyszerű, de vannak szerelvényekkel és tükrökkel ellátott változatok is. A nagyméretű polcok horgokkal vannak felszerelve a ruhák és törölközők felakasztására.
 2. Rögzítési módszer.A fémpolcok fával vagy üveggel kiegészíthetők, a rögzítések pedig takarólemezzel elfedhetők.
 3. Méretek.Be kell illeszkedniük a helyiségbe, és nem szabad akadályozniuk a rendelkezésre álló teret. Ne helyezze a polcokat átjáróba, például a bejárati ajtóhoz. Ha egy kis helyiséget kell berendezni, a legjobb, ha falra akasztott egységeket használ.

7 legjobb polcok a fürdőszobába

Íme egy válogatás a legjobb polcokból a fürdőszobába.

Jelölés Helyszín Név Ár
7 legjobb polcok a fürdőszobába 1 Mágneses polc Yamazaki Tosca 32 x 36 x 10 cm 11 790 €
2 WasserKRAFT K-711 4 278 €
3 Gappo G334-3 7 020 €
4 Um
a Flex 1013862-660
1 860 €
5 Lemark Jasmine LM6682ORB 2-szintes LM6682ORB 9 614 €
6 AM. PM Sense L A7454100 2 190 €

Yamazaki Tosca mágneses polc 32 x 36 x 10 cm

Yamazaki Tosca mágneses polc 32 x 36 x 10 cm

Yamazaki Tosca 32 x 36 x 10 cm – Japán mágneses polc, amely gyönyörű kiegészítője a fürdőszobának. Ebben a polcrendszerben elfér minden fürdő- és higiéniai szükséglet, mint például szappan, sampon, fogkefe, borotva stb..

Olvasson tovább  10 legjobb légfüggöny a bejárati ajtóhoz

A polc csúsztatható, így bármilyen szélességhez igazítható, és az elemek segítségével rögzíthető.

Akár 3 kg-ot is elbír, két tárolórekesszel rendelkezik a kisebb kiegészítők számára, és szilikonbetétekkel van ellátva, hogy megvédje a kád felületét a sérülésektől.

A tulajdonosok elégedettek a termék tökéletes építési minőségével és eredeti megjelenésével.

ABS műanyagból készült. A polc formatervezését japán szakemberek fejlesztették ki, és bármilyen modern belső térbe illeszkedik. A Yamazaki Tosca eredeti ajándékként használható a kedves személy számára.

Előnyök

 • Stílusos kialakítás;
 • Építési minőség;
 • Kényelmes kialakítás.

Hátrányok

 • Nehéz megtalálni az orosz piacon.

WasserKRAFT K-711

WasserKRAFT K-711

A WasserKRAFT K-711 polc német minőségű kivitelével tűnik ki, és mindenféle kozmetikum, test- és hajápolási termék, szivacs, fogkefe és egyéb kiegészítő tárolására szolgál. A polc két rögzítőelemmel van rögzítve, és nagy szilárdságú AISI 304 rozsdamentes acélból készült.

a króm-nikkel bevonat további ellenállást biztosít a nedvességgel és a korróziós folyamatokkal szemben. A felület fényességének megőrzése érdekében a polcot mosás után időben száraz ruhával le kell törölni.

A WasserKRAFT K-711 polc vásárlói elégedettek a kényelmes méretével, tágasságával és kiváló kivitelezésével. rengeteg gélt, sampont és egyéb higiéniai terméket tud tárolni; és.

Előnyök

 • Rengeteg tárolóhely a tárgyak számára;
 • Tartalmazza a konzolokat;
 • Stílusos design.

Hátrányok

 • Ár.

Gappo G334-3

GAPPO G334-3

A Gappo G334-3 egy praktikus és ergonomikus fali polc a fürdőszobába, amely kiváló minőségű kiviteléről és hosszú élettartamáról híres. Előnyeit a referenciák és ügyfélreferenciák nagy száma emeli ki.

A polc csavarozott, helytakarékos kampókkal és 3 tárolási szinttel rendelkezik, amelyeken nagy mennyiségű tárgyat tárolhat.

Sárgaréz test krómozott bevonattal a modern és elegáns megjelenésért.

A sarokkialakítással a polc nem foglal sok helyet a fürdőszobában, és kitölthet egy szabad sarkot.

A tartó kényelmes, téglalap alakú.

Előnyök

 • Engedélyezett 5 év garancia;
 • Háromszintes kialakítás;
 • Krómozott árnyékoló.

Hátrányok

 • Túlzott terhelés esetén deformációra hajlamos.

Um
a Flex 1013862-660

UM</div><div style=
Olvasson tovább  6 legjobb latex matrac

A FLEX 1013862-660″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/60716666195541-437-.jpg” height=”228″ title=”UM
A FLEX 1013862-660″>

Um
a Flex 1013862-660 egy elegáns, fehér színű, 12x45x9 cm méretű és 400 g súlyú műanyag polc. A fali rögzítéssel rendelkező szerkezetet két kis tapadókorong segítségével rögzítik, és hasznos kiegészítője a zuhanykabinnak.

Több nyílás a fogkefének, borotvának és fésűnek. A megengedett terhelés 4,5 kg.

Az ügyfelek szeretik praktikussága, megbízhatósága és esztétikája miatt.

Előnyök

 • Lakonikus kialakítás;
 • Minőségi kivitelezés.

Hátrányok

 • Alacsony teherbírás.

Lemark Jasmine LM6682ORB 2-szintes LM6682ORB

Lemark Jasmine LM6682ORB 2-szintes polc LM6682ORB

A Lemark Jasmine LM6682ORB 2 egy praktikus és gyönyörű fürdőszobai kiegészítő, amely rendkívül ellenálló bronzszínű sárgarézből készült. A polc falra szerelhető és szokatlan formájú, ami még a legszokatlanabb belső terekben is érdekesnek tűnik.

Csehországban gyártják, és 5 év hivatalos garanciával szállítják.

A csavarokat rögzítőelemként használják.

A termék méretei a következők: 31,7 x 29,7 x 20,3 cm.

A vásárlók széles közönségének tetszett a polc a kapacitása és a kiváló építési minőség miatt.

Előnyök

 • Érdekes retro design;
 • 2 szint jelenléte a különböző tárgyak tárolására;
 • Egyszerű összeszerelés.

Hátrányok

 • Nem található.

AM. PM Sense L A7454100

AM. PM SENSE L A7454100

AM. A PM Sense L A7454100 egy fürdőszobai sarokpolc, amelyet úgy terveztek, hogy a lehető legjobban kihasználja a helyiségben rendelkezésre álló helyet. A kialakítás nem foglal sok helyet a szobában, és a legszükségesebb kozmetikai és higiéniai termékeket egy kéznél lévő helyen tartja.

A vásárlók megjegyzik a Sense L tökéletes kivitelezését. Ez a kialakítás nagy szilárdságú AISI 304 A osztályú rozsdamentes acélból készül, és a sérülésállóság, az oxidációval és a korrózióval szembeni fokozott ellenállás jellemzi. Még agresszív környezetben, friss, csapvízzel és sós vízzel való érintkezés esetén sem veszíti el a polc felülete a kezdeti fényét és vonzerejét.

Sokoldalú kialakítás és tartozékok az AM-hez. A PM Sense L A7454100-t a vállalat legjobb tervezőinek csapata tervezte. Kemény munkájuk eredménye egy érdekes kialakítás, amely bármilyen belső térhez illik.

Előnyök

 • Fokozott ellenállás a negatív hatásokkal szemben;
 • Nagy szilárdságú termékacél;
 • Ragyogó krómozott kivitel;
 • Könnyű telepítés.
Olvasson tovább  A 12 legjobb elektromos fűtőtest

Hátrányok

 • Magas érték.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: