A 7 legjobb Tefal vasaló a szakértők és a vásárlói vélemények szerint

A Tefal egy népszerű francia márka, amelynek termékei minden orosz család házában megtalálhatók. Az első vasalókat 1982-ben mutattuk be ügyfeleinknek. Azóta a gyártó innovatív megoldásokkal örvendeztet meg, és nem árulja el hagyományait, méltó és megbízható készülékeket gyárt a kényelmes élethez.

Hogyan válasszuk ki azt a modellt, amely nemcsak a felhasználóbarát, hanem a stílusos kialakítást is ötvözi; nemcsak a szükséges funkciókat, hanem további kellemes újításokat is? Ebben segít az Expertology a legnépszerűbb Tefal vasalók összehasonlításával, a legfontosabb tulajdonságaik és gyengeségeik azonosításával.

Érdemes megjegyezni, hogy a minősítésben bemutatott modellek Franciaországban készülnek, és sok ügyfél számára az európai összeszerelés nagy előny a készülékek kiválasztásakor.

A Tefal legjobb vasalóinak rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb Tefal vasalók 1 Tefal GV8962 15 640€
2 Tefal GV6733 14 900€
3 Tefal
  Anti-calc FV9736
6 711€
4 Tefal FV9976 6 292€
5 Tefal FV9640 6 721€
6 Tefal FV3930 2 840€
7 Tefal FV4920 2 491€

Tefal GV8962

Értékelés: 4.9

Tefal GV8962

Az első vasaló a rangsorban a GV8962, és ennek jó oka van. A nagy teljesítményű 2400 W-os gőzfejlesztő a háziasszonyok körében a durva ráncok hatékony simítása, a könnyű használat és az alacsony karbantartási igény miatt vált népszerűvé.

120 g gőzzel az összes vasalható anyag kisimításához. Intelligens technológia elektronikus szabályozással az optimális beállításokért. A gyűrődések és durva gyűrődések többé nem jelentenek problémát – a 430 g/perc gőznyomás azonnal, nyom nélkül eltünteti őket.

Autoclean Catalys – az egyedülálló, öntisztuló talplemez, amely nem igényel különösebb karbantartást. Az égő részecskék melegítéskor elpárolognak a felületről, így az tiszta és használatra kész lesz. 1,6 literes víztartály, amely több mint 1,5 órán keresztül tartja a vasalást, anélkül, hogy újra kellene tölteni.

Előnyök

 • Öntisztító talp;
 • A durva ráncok hatékony fellazítása;
 • elektronikus hőmérséklet-szabályozás;
 • Automatikus zsinórvisszatekercselés.

Hátrányok

  • nem található

  Tefal GV6733

  Értékelés: 4.8

  Tefal GV6733

  A GV6733 a mi választásunk a csoportból, tökéletes a fiatal családok vagy egyedülállók számára. Mini vasaló elfér egy kis lakásban. Ugyanakkor a vásárló egy teljes értékű gőzfejlesztőt kap, amely tökéletesen megbirkózik a nehéz hajtásokkal, segít a függönyök és más nehéz anyagok vasalásában, a klasszikus vasalóhoz képest többszörösére csökkenti a futási időt.

  Főbb jellemzők: 2200W teljesítmény, 5,2bar gőznyomás, 270g/perc ütőerő. Víztartály kapacitása 1.5L. nagy mennyiségű szennyes vasalásához elegendő.

  Könnyű, kényelmes fogantyúval, a talplemezének köszönhetően könnyedén siklik a szöveten

   traG
  • ss Diffúzió. Az okos vízkővédelmi rendszer védi a vasalót és jelentősen meghosszabbítja az élettartamát.

   Előnyök

   • Kompakt méret;
   • Automatikus kikapcsolás;
   • vízkő elleni védelmi rendszer;
   • stílusos design.

   Hátrányok

   • nem túl erős gőznyomás;
   • zajos.

   Tefal
    Anti-calc FV9736

   Értékelés: 4.7

   Tefal <ul></div><p>The “/wp-content/uploads/2023/11/4971666193241-467″ src=”/wp-content/uploads/2023/11/4971666193241-467-.jpg” title=”Tefal </p><ul>FV9736″> max. anti-calc FV9736<p>Ennek a modellnek a fő előnye az innovatív Anti Scale System – egy gyűjtő, amely felfogja a vízkő részecskéket, és könnyen eltávolítható és tisztítható. Ellenállóbbá teszi a készüléket a töréssel szemben, jelentősen meghosszabbítva annak élettartamát.</p><p>A 2800 W teljesítményű vasaló percek alatt felmelegszik, és készen áll az erős gyűrődések, a függőleges gőzölés, a kényes anyagok vasalására. Akár 230 g/perc hatékonyan kezeli a durva gyűrődéseket és a túlszárított ruhákat.</p><p>A 2,5 méter hosszú zsinór lehetővé teszi, hogy a vasalódeszka teljes hosszában vasalhasson lepedőket, paplanhuzatokat és egyéb tárgyakat. A vasaló önleállító funkcióval rendelkezik a biztonság érdekében. Vízszintes üzemmód 30 másodperc után, függőleges üzemmód 8 perc után.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>nagy teljesítmény;</li><li>Maximális vízkő elleni védelem;</li><li>hosszú zsinór;</li><li>függőleges gőzölés;</li><li>automatikus leállás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem találtak.</li></ul><h3>Tefal FV9976</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=Tefal FV9976

   Az FV9976 több okból is szerepel a minősítésünkben. Először is, ez a kényelem, amelyet a vezeték nélküli modellek rajongói már régóta nagyra értékelnek. Másodszor, a 2600W-os nagy teljesítmény és a maximális eredmények. Harmadszor, a stílusos piros-fehér design.

   A 40 g-os állandó gőz és a 200 g-os turbókalapács megbirkózik a túlszárított és merev szövetekkel, valamint a durva gyűrődésekkel. Az automatikus beállítási funkció optimálisan beállítja a teljesítményáramlást a beállított hőmérséklet és anyagtípus után.

   A speciális bemélyedés lehetővé teszi, hogy a cipzárak és gombok mellé simítsa a ruhákat anélkül, hogy megkarcolná a felületet vagy nyomokat hagyna. Az Autoclean Catalys fémbevonatú talplemez simán és könnyedén siklik a szöveteken, és gyorsan és könnyen tisztítható.

   Előnyök

   • vezeték nélküli rendszer;
   • kompakt töltő;
   • könnyű és könnyen manőverezhető;
   • csepegésgátló rendszer;
   • gőzkiömlő.

   Hátrányok

   • nem található.

   Tefal FV9640

   Értékelés: 4.6

   Tefal FV9640

   Az FV9736-tól eltérően ez a vasaló kisebb teljesítményű – 2600 Watt. De a fűtési feladatot jól végzi, ami percek alatt megtörténik. A zsinór azonos hosszúságú – 2,5 m -, ami jól jön ágynemű vasalásakor. A rendszernek köszönhetően

    A huzal úgy van elhelyezve, hogy ne zavarja a vasalási folyamatot, és ennek eredményeként a szövet nem gyűrődik.

    200 g/perc gőzlöket, hogy a legkeményebb és legstrapabíróbb anyagokkal is megbirkózzon. A vasaló jól teljesített a ruhák és a függönyök függőleges gőzöléséhez. A víztartály 350 ml folyadékot tartalmaz, ami elég sok szennyes vasalásához.

    Az 1,8 kg súlyú és kényelmes fogantyúval könnyen kezelheti a vasalót anélkül, hogy megerőltetné a kezét vagy túl nagy erőfeszítést tenne. Az Expertology szakértői szerint a modell kiváló teljesítményt és optimális árat ötvöz.

    Előnyök

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: