Top 10 ultraibolya lámpa

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Mielőtt megvásárolná, konzultálni kell egy szakemberrel.

Az ultraibolya lámpák korábban főként orvosi környezetben voltak használatosak. A mai modellek széles választéka otthoni használatra. Fertőtlenítik a levegőt, csökkentik a fertőző betegségek és a vírusok terjedésének kockázatát. Az UV-lámpák elpusztítják a különböző mikroorganizmusokat, spórákat, gombákat. Serkentik a D-vitamin termelést, javítják a szervezet általános állapotát az avitaminózis időszakában.

Az ultraibolya eszközöknek számos formája és alakja létezik. A levegő fertőtlenítésén kívül használják víztisztításra, szoláriumokban barnításra, megfázás, orrfolyás, torokbetegségek kezelésére, dokumentumok és pénz eredetiségének ellenőrzésére, terráriumok lakóinak egészségének megőrzésére, természetes fény hiányának pótlására a növények otthoni és üvegházi termesztésénél, manikűrösöknek kompozíciók rögzítésére.

Amikor lámpát választ otthonába vagy lakásába, figyelnie kell a paramétereire, hogy a hatékony használatot az emberi biztonsággal kombinálja. Értékelésünkben 10 modell szerepel, amelyeket a vásárlók magas pontszámmal értékeltek. Neves szakértők által ajánlott.

A legjobb UV-lámpa minősítés

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb ultraibolya lámpa háztartási használatra 1 SFERA-911 4 790€
2 UV baktériumölő lámpa SM201 asztali lámpa 5 300€
3 Feron
  362
4 689€
4 OVU-11 “Quartz”, 9W, 20m2-ig 5 230€
5 UVTEK-P03 hordozható csíraölő ultraibolya lámpa 1 850€
A legjobb professzionális UV lámpa 1 Ultramedtech RVB 03/15 E 19 774€
2 Doctor Ultraviolet 50 m² ECO Philips 12 590€
3 REMO Solar Breeze OVU-01 12 019€
4 UV-besugárzó recirkulátor Soeks 11 500€
5 Fegyveres CH111-115 11 390€

A legjobb UV-lámpa háztartási használatra

Baktericid ultraibolya lámpa SPHERA-911

Értékelés: 4.9

UV baktériumölő lámpa SPHERA-911

A Gold Medalist olyan készülék, amely nemcsak lakásokban és otthonokban, hanem irodákban, fitnesztermekben és szépségszalonokban is használható. Lábnyom – 40 négyzetkilométer. . A sugárzás elpusztítja a levegőben, a padlón és a munkafelületeken lévő baktériumokat. Az eredmény a tisztítás után 99% -ig. A lámpa átlagos élettartama 8000 óra.

15/30/60 perces időzítővel felszerelt a felhasználó kényelme érdekében. A kiválasztott idő letelte után a készülék kikapcsolja magát. A készülék stílusosnak tűnik. kompakt, könnyű. Távirányító ergonomikus, praktikus. A szomszédos szobából is vezérelhető. Két AA elemet tartalmaz.

A burkolat ütésálló ABS műanyagból készült, amely könnyen tisztítható, biztonságos és nem mérgező. A tetején levehető kupakkal rendelkezik, így percek alatt kicserélheti a törött izzót. A kialakítás stabil. Kábel hossza – 1.5m. A pozitív visszajelzések megerősítik a készülék hatékonyságát és hosszú élettartamát.

Előnyök

 • automatikus kikapcsolás;
 • Eredeti stílusos kialakítás;
 • hosszú lámpa élettartam;
 • Egyszerű működés és beállítás.

Hátrányok

 • nem észlelt.

SM201 asztali UV baktériumölő lámpa

Értékelés: 4.8

UV baktériumölő lámpa SM201 asztali lámpa

A második sor egy lámpa kibővített funkcionalitással. Egyesíti a teljesítményt, a megbízhatóságot és a stílusos kialakítást. A készülék harmonikusan mutat hálószobákban, nappalikban, étkezőkben és fürdőszobákban. Kis irodák és raktárak fertőtlenítésére vásárolható 30 négyzetméterig. . Megöl minden ismert baktériumot, gombát, penészt és atkát. A kitettség nem csak a nyílt területeken, hanem a nehezen hozzáférhető helyeken is előfordul. Nem kerülnek mérgező mérgező anyagok a levegőbe.

A speciális ház kialakítás megvédi a lámpát a leejtés általi tönkretételtől. Miniatűr méretű, így nem foglal sok helyet. Az üzemidő a helyiség típusának megfelelően van beállítva: 30 vagy 60 perc. Miután 10 percre bekapcsolta, mindenkinek, beleértve az állatokat is, el kell hagynia a szobát.

Intelligens radarral felszerelt, amely értesíti Önt, ha valaki távol van, és a készülék bekapcsol. Ha valaki egy előre beállított időpontban megközelíti a fertőtlenítő készüléket, az hangjelzést ad és automatikusan kikapcsol. Amikor a zóna ismét tiszta, indítsa el.

Előnyök

 • EAC tanúsítvány;
 • Kompakt méretek – 12*25,2 cm;
 • többféle üzemmód közül választhat;
 • automatikus kikapcsolási funkció.

Hátrányok

 • nem azonosították.

Baktericid ultraibolya asztali lámpa Feron
  362

Értékelés: 4.8

  Feron <ul></div><p>362″ src=”/wp-content/uploads/2023/10/30716666196931-8410.jpg” height=”400″ title=”Feron baktériumölő ultraibolya asztali lámpa </p><ul>362″><p>A harmadik pozícióban – UV lámpa, amely segít fenntartani az antibakteriális tisztaságot az otthonban, és megakadályozza a háztartás tagjainak fertőzését a vírusos betegségek súlyosbodásának időszakában. a kórokozó baktériumok 99,8%-át elpusztítja, és nem bocsát ki semmilyen, az emberre vagy a háziállatokra káros anyagot. 40 négyzetméteres területet fertőtlenít. m a készüléktől minden irányban, így nincs szükség az átrendezésére.</p><p>A kialakítás stabil. Modern design. A régi vagy sérült lámpák könnyen kicserélhetők újakra. Késleltetett indítási funkcióval és beépített UV-védelemmel rendelkezik. Védőszemüveget tartalmaz.</p><p>Kényelmes működtetés a gumírozott gombokkal ellátott távirányítóval. A készülék be- és kikapcsolására és időzítő beállítására használható. A vélemények szerint a modell megfelel az összes jellemzőnek. Hatékony, funkcionális, ártalmatlan, esztétikus és megéri a pénzt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>ózonmentes, nagy teljesítményű UV-lámpák;</li><li>Kényelmes távirányító;</li><li>Késleltetett indítás 15, 30, 60 percig;</li><li>egyszerű műszaki és higiéniai karbantartás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem azonosították.</li></ul><h3>Baktericid ultraibolya fertőtlenítő sugárzó OVU-11 “Quartz”, 9W, akár 20 m2-ig</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=OVU-11

A negyedik helyezett az UV készülék, amely legfeljebb 20 négyzetméteres magán- és közösségi területek kezelésére használható. . A fertőtlenítés UV-sugárzásnak való közvetlen kitettség révén történik. Elpusztítják a baktériumokat és mikroorganizmusokat, megvédve az embereket a fertőzésektől. A hatékonyság eléri a 99,9%-ot.

A készülékben ózonmentes lámpákat használnak, amelyek élettartama kellően hosszú. Az új egységek nagyon könnyen telepíthetők, és a tapasztalatlan felhasználók is könnyen kezelhetik őket. A készülék működtetésekor csak védőszemüveget viseljen. Ha a lámpát fénycsőre cserélik, a kvarcegység közönséges lámpaként használható. Kialakítása nem feltűnő, mégis elég stílusos. A készülék nem foglal sok helyet, kis felületen is elhelyezhető.

Festékkel bevont ötvözetből és korrózióálló összetételből készült burkolat. A modell keresett azon ügyfelek körében, akiknek nincs szükségük extra funkciókra, és egy egyszerű, bonyolult beállítások nélküli készüléket részesítenek előnyben.

Előnyök

 • A lámpa élettartama 8000 óra;
 • szobatakarítás 1 óra alatt;
 • elegáns, modern design;
 • magas fertőtlenítő hatás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Hordozható UVTEK-P03 baktériumölő ultraibolya lámpa

Értékelés: 4.7

Hordozható UVTEK-P03 baktériumölő ultraibolya lámpa

Az ötödik helyezett az a modell, amely nemcsak a beltérben, hanem a szabadban is fertőtlenít. A lítium-ionos tápegységnek köszönhetően minden tárgyat fertőtleníthet olyan helyeken, ahol nincs áram. Különösen alkalmas ruhák, járművek belső terének tisztítására. 360°, amely körül a készülék hatását kifejti. A töltés 2-3 órán át tart folyamatos üzemmódban. Akár 99,9%-os hatékonysági tényező.

A ház téglalap alakú, lekerekített élekkel. Tartós, biztonságos műanyagból készült. A lámpát rács védi a töréstől. Elég kényelmes a használathoz. A készülék súlya mindössze 165 g. Be / ki gomb. A hordozható eszköz antibakteriális védelmet nyújt a nehezen hozzáférhető területeken is.

CE, RoHS és európai biztonsági tanúsítvány. Nagyszerű utazási lehetőség hosszú utazásokhoz, vidéki kirándulásokhoz. A miniatűr készülék mindig kéznél van, és megvédheti a családot a fertőzéstől.

Előnyök

 • egy könnyű, mobil egység;
 • Beépített, 800 mA/h teljesítményű újratölthető akkumulátor;
 • Kompakt méretek: 55*45*155 mm;
 • Hosszú élettartam.

Hátrányok

 • nem azonosított.

A legjobb professzionális ultraibolya lámpák

Ultramedteh UVB 03/15 E recirkulátor

Értékelés: 4.9

Ultramedtech UVB 03/15 E besugárzó recirkulátor

Az első helyet méltán foglalja el a modell, amelyet közintézményekben és nagy lakóotthonokban használnak. A ventilátorok, porszűrők, elektronikus előtét a lámpaházba vannak beépítve. Infravörös fertőtlenítés 15 W-os UV-sugárzó lámpával. 9000 óra üzemidő. A modell lámpaóra-mérővel van felszerelve.

A készülék az I-V. kategóriájú helyiségekben helyezhető el. Nem kell hátrahagyni, mivel a kialakítás megakadályozza, hogy a közvetlen UV-sugarak elérjék a kamerát. A tisztítási kapacitás 65 köbméter. m/óra. A keringető többféleképpen is telepíthető: közvetlenül a padlóra, a készlethez tartozó mobil állványra vagy a falra szerelve. 3,2 m hosszúságú megerősített zsinórral van ellátva.

Test műanyaggal bevont fémből, előlap rozsdamentes acélból készült. Az egyszerűen eltávolítható panel megkönnyíti a lámpacserét és a tisztítást. A vélemények szerint a besugárzó csendes.

A

 • 3 prémium lámpa;
 • maximális hatékonyság;
 • besugárzás emberek jelenlétében;
 • Törésálló burkolat.

Hátrányok

 • nincs azonosítva.

Baktericid besugárzó Doctor Ultraviolet 50m² ECO Philips ECO Philips

Értékelés: 4.8

Doctor Ultraviolet 50 m² ECO Philips csíraölő besugárzó 50 m² ECO Philips csíraölő besugárzó

A második díjat az innovatív higiénizáló egység nyerte el, amely elpusztítja a fertőző baktériumokat, baktériumokat, penészgombákat és gombákat a levegőben és a helyiség minden felületén. Segít megvédeni a háziakat járványok idején a hordozó jelenlétében. A lábtér 50-70 négyzetméteres területet fed le, és ideális kórházakban és kórházakban való használatra. . Az egység egy fém állvánnyal van felszerelve, amely biztonságosan tartja a szerkezetet függőleges helyzetben. Kívánság szerint falra szerelhető. Erre a célra külön nyílás van kialakítva.

A megvilágító Hollandiából származó, csíraölő uvilágító lámpával van felszerelve, amely fém védelmet nyújt az elszenesedés ellen. A lámpa élettartama 9000 óra. A Philips márkát a világ orvosi közössége a legjobb baktériumölő hatékonyságú készülékként ismeri el. A zsinór hossza 2 m. Hordtáskában szállítható, hogy megvédje a sérüléstől.

A vélemények szerint a készüléket széles körben használják a közintézményekben és otthon is. Megelőző intézkedésként szolgál a szezonális betegségek ellen. A legújabb generációs fertőtlenítő lámpa gyors, hatékony fertőtlenítést biztosít.

Előnyök

 • 99,9%-os bakteriális hatékonyság;
 • Széles körű felhasználás;
 • Minősített prémium lámpa;
 • védőburkolat mellékelve.

Hátrányok

 • nem derült ki.

Recirkulációs baktériumölő REMO “Solar Breeze” OVU-01 zárt típusú besugárzó berendezés

Értékelés: 4.7

Baktericid recirkulátor A REMO Solar Breeze OVU-01 egy zárt típusú besugárzó berendezés

A harmadik lámpa egy hordozható lámpa, amelyet lakó-, köz- és irodahelyiségekben használnak baktericid levegőkezelésre. Segít a megfázás és a vírusos betegségek leküzdésében. A zárt típusnak köszönhetően folyamatos fertőtlenítés lehetséges emberek és állatok jelenlétében. A levegőt úgy tisztítják meg, hogy az UV-fényt a lámpán keresztül vezetik. Ventilátorral segített elszívás. A névleges teljesítmény 20 köbméter. m/óra.

Egy házból és egy állványból áll. Vízszintesen vagy függőlegesen is felszerelhető. A ventilátort és a légszűrőt rácsok takarják. Használat közben enyhe izzás tapasztalható, ami nem káros az egészségre.

Az orosz készülék nem csak a levegőt fertőtleníti… Hatékonyan eltávolít mindenféle szennyeződést és toxint a tárgyak felületéről, fertőtleníti a vizet és az élelmiszereket, megőrizve azok ízét és egészségügyi előnyeit. Stílusos kialakítású, hogy minden típusú térbe illeszkedjen.

Előnyök

 • folyamatos működés lehetséges;
 • Újrafelhasználható szűrő a tisztításhoz;
 • telepítés különböző pozíciókban;
 • Kellemes külső kialakítás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Soeks UV-keringető

Értékelés: 4.7

UV-sugárzó-keringető Soeks

A negyedik ebben a kategóriában az egészségügyi intézmények, irodák, lakások helyiségeinek kezelésére tervezett eszköz. Elpusztítja az összes vírust és baktériumot, megelőzve a fertőző betegségeket. A készülék kiváló minőségű, nem ózonlebontó UV-lámpát használ, amelynek élettartama 8000 óra. A fertőtlenítés beépített ventilátorok segítségével, keringtetési módszerrel történik. A kezelt levegő térfogata óránként – 30 köbméter. .

Az UV-sugárzás csak a mikroorganizmusokra veszélyes. Nem okoznak kárt az embereknek, mert a testben vannak elzárva. Nem kell elhagyni a szobát, a szobát vagy a kórtermet a műtét során. A világítótest stílusosnak tűnik. A higiéniai tisztítás egyszerű és ritka. Intenzív használat esetén 4 havonta egyszer kell elvégezni.

A felhasználók szerint nem igényel külön telepítést. Könnyen hordozható, nem foglal sok helyet a kompakt helyiségekben. Csendesen működik, nem zavarja a betegek és a műtét utáni betegek alvását.

Előnyök

 • Az egység széleskörűen alkalmazható;
 • 99%-os fertőtlenítési hatékonyság;
 • Az UV-lámpa hosszú élettartamú;
 • nagy kapacitás óránként.

Hátrányok

 • nincs kimutatható sérülés.

Baktericid recirkulátor Armed CH111-115

Értékelés: 4.6

Armed CH111-115 baktériumölő recirkulációs világítótest

Az ötödik helyen egy olyan eszköz, amely minden típusú térben eltávolítja a mikrobákat, fertőzéseket, gombákat. Működése csendes és 99,9%-os tisztítási hatékonysággal rendelkezik. Speciális kialakítása lehetővé teszi a működést emberek és háziállatok jelenlétében is. UV-lámpa élettartama – 8000 óra (kb. 2 év intenzív használat esetén). A kihasználtsági arány digitális kijelzőn jelenik meg. A készülék kapacitása 30 köbméter. .

Elegáns fémház stílusos kialakításban. Harmonikusan illeszkedik minden otthoni és irodai enteriőrbe. A termékcsalád többféle színben kapható: ezüst, bronz, fehér. A lámpa falra szerelhető vagy hordozható változatban is használható.

Az otthonuk tisztaságáért aggódó átlagfogyasztók által keresett orvostechnikai eszköz. Bizonyítottan rendkívül hatékonyan fertőtleníti a levegőt olyan területeken, ahol nagy a fertőzések terjedésének kockázata.

Előnyök

 • zavartalan működés emberek jelenlétében;
 • Beépített lámpaóra-jelző;
 • vonzó külső kialakítás;
 • Mobil állvány rögzítése.

Hátrányok

 • nem azonosították.
Olvasson tovább  7 legjobb vízszűrő a Barrier márka által
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: