12 legjobb esernyőgyártó

Úgy tűnik, hogy egy ilyen egyszerű termék, mint egy esernyő – nos, mi lehet nehéz a választásában?? De nem lehet tagadni: a termék megbízható védelmet nyújt az eső és a szél ellen, de csak akkor, ha minőségi anyagokból készült és szilárd konstrukcióval rendelkezik. Hogyan lehet megérteni a számos vállalat által kínált különféle esernyőket?? Elég, ha figyelembe veszünk néhány pontot, és tisztában vagyunk a megbízható márkákkal. Erről fogunk beszélni a legjobbak értékelésében.

Hogyan válasszunk esernyőt: néhány értékes tippet

 1. Összecsukható vagy nem összecsukható?bot (egyesek szerint nem kompakt) vagy összecsukható modell? Melyik a jobb?? Itt természetesen minden a személyes preferenciáktól és a használat gyakoriságától függ. A vesszőmodell esetében ez egyszerű: csukott állapotban a küllők az alaphoz érnek, de maga a szerkezet nem hajtogatható össze. A tervezés egyszerűsége miatt az ilyen típusú esernyőket tartják a legtartósabbnak és legmegbízhatóbbnak, de meglehetősen terjedelmesek és nem változnak méretben.És összecsukható esernyők – nagyon kompakt, kényelmes, különböző formatervezéssel és színekkel, az ilyen termékek iránti nagy kereslet miatt. Ez ízlés kérdése.
 2. A hajtogatás típusa.Amikor a hajtogató modellekről beszélünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a hajtogatás mechanizmusát. Három van: kézi, automata és automata. Az első lehetőség megbízható, tartós, kézi zárást / nyitást igényel egy esernyő (a törés kockázata minimális). A félautomata valószínűleg a legkívánatosabb: gombnyomásra kinyílik, de kézzel kell összehajtani. Vannak hátrányai?? Ez vélemény kérdése. A mechanika rajongói kevésbé megbízhatónak találhatják, míg az automatika rajongói félig-meddig működőképesnek találhatják.
 3. Keret– Az esernyő alapja, amely nélkül használhatatlan. Kötelező. A modern változatok küllői szénből, fémötvözetekből, acélból vagy alumíniumból készülnek. Az utolsó kivételével mindegyik tartósnak tekinthető. Ha azonban a lehető legkönnyebb súlyt szeretné, az alumínium a megoldás.
 4. Spokes.A küllőknek biztonságosan kell tartaniuk az esernyő kupoláját, ezért a fő jellemzőjük a szilárdságuk. De nem ez az egyetlen. A küllők számát is fontos figyelembe venni. Ez a szám 5 és 36 között mozog, de a 8 és 10 közötti érték a szokásos. Ezek az optimális számok a szilárd, szélálló kialakításhoz. Bármi, ami “felette” van, ízlés és pénzügyi kapacitás kérdése.
 5. Baldachin anyaga.Az, hogy mennyire tartós és nedvességálló a kupola anyaga, közvetlen hatással van a termék egészének hosszú élettartamára. Tehát a nejlon a legolcsóbb és legkevésbé praktikus megoldás. A poliészter tartós, elég sűrű és vízálló. Szatén/jakkard – luxus megjelenésre tervezték, de eredetileg nem arra tervezték, hogy gyakori nedvességnek legyenek kitéve, ezért nem tartanak olyan sokáig, mint a poliészter (még akkor sem, ha speciális nedvességtaszító impregnálással kezelik őket). A furnér poliészter és pamut keveréke. Kellemes tapintású, eső után gyorsan szárad, szokatlanul selymes tapintású.
Olvasson tovább  10 legjobb hátizsák lányoknak

A legjobb esernyőgyártók értékelése

Jelölés a hely gyártó értékelés
A legjobb esernyőgyártók értékelése 1 Balenciaga 4.9
2

asotti

4.9
3 Tompa 4.8
4 Boldog eső 4.8
5 Zest 4.7
6 F

  ton
4.7
7 Doppler 4.7
8 F
 • oraj
 • 4.6
  9 Senz 4.5
  10

  rize

  4.5
  11 Három elefánt 4.4
  12 Bizalom 4.3

  Balenciaga

  Értékelés: 4.9

  BALENCIAGA.webp

  Az ikonikus francia márka férfi és női lábbelikre és kiegészítőkre specializálódott. A tartozékok közé tartozik természetesen az esernyő. A Balenciaga esőruházat fő jellemzője a szigorú üzleti stílus. A gyártás során csak kiváló minőségű anyagot használnak, stílusos dizájnt választanak. Minden modell rendkívül robusztus, de aligha könnyű.

  Előnyök

  • klasszikus design;
  • ergonomikus fogantyú;
  • megbízható nyitórendszer;
  • ár-érték arány.

  Hátrányok

  • nem észlelik.

  asotti

  Értékelés: 4.9

  PASOTTI.webp

  Az olasz márka eredetileg egy kis családi gyárként jött létre. Több mint fél évszázaddal az alapítása óta a márka még mindig ragaszkodik eredeti működési elvéhez: nincs verseny az olcsó ázsiai márkákkal. Ez pedig a Pasotti védjegyének számító, magas színvonalú stílust jelenti. A márka minden évben korlátozott számú darabot gyárt, amelyek mindegyike egy tökéletes esernyő példája. Minden modell kitűnik kifinomult stílusával, robusztus felépítésével, visszafogott színvilágával (még a nők számára is) és tartósságával. By the way, a modellek szigorúan évszakok szerint vannak felosztva, így gondosan kell választania.

  Előnyök

  • kifinomult design;
  • erős keret;
  • A fogantyú eredeti díszítése (Swarovski kristályok);
  • kézzel készített.

  Hátrányok

  • nincs.

  Tompa

  Értékelés: 4.8

  BLUNT.webp

  A márka kizárólag esernyők gyártására specializálódott. Nemcsak a színek és a minták sokfélesége, hanem a Blunt esernyő is jól felismerhető a lekerekített lombkorona végekkel (majdnem a küllők hegyénél). Ugyanezen a helyen a termék további szövetekkel van megerősítve, hogy megakadályozza a dörzsölést. Szokatlan forma, fényes dekoráció, átlátszó kupola – a Blunt márka segít kitűnni a tömegből. Minden modell radiális ernyőfeszítő rendszerrel rendelkezik a kiemelkedő aerodinamikai hatás érdekében – még szélsőséges körülmények között is az eső/hó elleni védelem érdekében.

  Előnyök

  • megbízható tervezés;
  • stílusos kialakítás (beleértve a tokot is);
  • tömör részletek;
  • Modellek széles választéka;
  • kényelmes fogantyú (csúszásgátló hatás);
  • 5 év gyártói garancia.

  Hátrányok

  • nem található.

  Boldog eső

  Értékelés: 4.8

  Boldog esőt.webp

  A vállalat az egyik legnagyobb esernyőszállító 25 európai országban. A márka fokozatosan világhírűvé válik. By the way, a cég stílusos táskákat is kínál: a Happy Rain olyan bőráruk gyártására szakosodott, amelyek nagyszerű kiegészítői lesznek az esernyőnek. Nemcsak felnőtteknek, hanem a kicsiknek is kapható modellekben is. A két személyre szóló gyaloglás ismerői élvezni fogják a tavaszi / nyári esőt egy esernyő alatt (két személyre szóló gyalogló termékek gyűjteménye), és különösen esős napokon a széllökésekkel felbecsülhetetlen értékű lesz az Esős napok sorozat bármely modellje.

  Előnyök

  • a formatervezés könnyedsége;
  • univerzális tervezés;
  • kényelmes nyitási mechanizmus;
  • az alkatrészek minősége.

  Hátrányok

  • nem találta.

  Zest

  Értékelés: 4.7

  ZEST.webp

  A világ leghíresebb brit márkája. Az esernyőgyártó kivételesen modern és tartós anyagokat használ munkájukban: szatén, polivinil, poliészter. A márka modelljeinek többségében a teljesen automata modellek dominálnak. A termékek kerete / küllők alumíniumból, műanyagból, üvegszálból, fából készülnek. Az erő és a könnyűség kedvelői számára a márka esernyő kollekciója könnyű és nehezebb kialakítást kínál megerősített vázzal.

  Előnyök

  • Zsebméretű, autós modellek elérhetősége;
  • eredeti minta, színek;
  • kényelmes fogantyú;
  • tartós anyag;
  • fagyálló rendszer.

  Hátrányok

  • nem található.

  F
   ton

  Értékelés: 4.7

  F<ul></div><p>TON.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/08/51716666193711-4012.jpg” height=”400″ title=”F</p><ul>TON.webp”><p>A brit esernyőmárka már több mint fél évszázada nyújt egyenletes minőséget, megvédve Önt az időjárás viszontagságaitól. A márka termékeit nemcsak hazájában, hanem világszerte is nagyra értékelik. A vállalat több mint 100 esernyőmodellt kínál minden ízlésre és színre. A kollekció takaros kis termékeket kínál a gyermekek számára, modelleket két személyre, és erős konstrukciókat 4-5 hajtogatással. A leginkább figyelemre méltóak a botok: azok, akik szeretik a szokatlan formatervezést, szeretni fogják a dupla kupolás, dupla küllős modelleket stb.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>a könnyű/megerősített konstrukciók elérhetősége;</li><li>átlátszó esernyők;</li><li>kétszemélyes modell;</li><li>fagyálló rendszer;</li><li>acélrúd.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>panaszok a formatervezés karcsúságával kapcsolatban.</li></ul><h3>Doppler</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=DOPPLER.jpeg

  Az osztrák esernyőgyártót Európa egyik legjobbjának tartják, amely rendkívül megbízható, hihetetlenül tartós termékekkel örvendezteti meg a fogyasztókat, amelyek tökéletesen védik a szél és az eső ellen. A vállalat nem csak a modellek formatervezésére, hanem a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektet, így az év bármelyik évszakában találhat megfelelő esernyőt. A férfi modellek klasszikus palettán kerülnek bemutatásra, minden modell mély baldachinnal rendelkezik. A női és gyermekmodellek a legkülönfélébb élénk színekkel és stílusos kiegészítőkkel kápráztatják el a képzeletet. A félautomata modellek dominálnak az esőfelszerelés-gyűjteményben.

  Előnyök

  • stílusos design;
  • a részletek lakonikussága;
  • szélterelő rendszer;
  • rugalmas küllők (nem törik el a szélben).

  Hátrányok

  • nincs könnyű és kompakt modell.

  F
 • oraj
 • Értékelés: 4.6

  F<li></div><p>ORAJ.webp” src=”/wp-content/uploads/2023/08/46016666193711-3112.jpg” height=”116″ title=”F</p><li>ORAJ.webp”><p>Esernyők márka F</p><li>oraj egy hangulatos művészeti stúdióban jön létre tapasztalt olasz divattervezők segítségével. A márka minden esernyője egyedi kialakításával tűnik ki. Termékek lombkorona kezelik speciális teflon impregnálás, amely nem csak megbízhatóan véd az eső ellen, hanem lehetővé teszi, hogy mentse a fényerő szövet és a minta hosszú időn keresztül. A vállalat szereti kombinálni a látszólag nem illő anyagokat (például a szatén és az eponge). A kollekció eredeti hatszögletű kialakítású modellek közül választhat, amelyeknek kissé megnyújtott “hátsó” része van: segít megvédeni a hátát a trükkös esőcseppektől.<h4>Előnyök</h4><ul><li>exkluzív design;</li><li>teflon impregnálás;</li><li>váz – eloxált acél;</li><li>eredeti design;</li><li>gumírozott vagy csúszásgátló fogantyú.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>panaszok a küllők gyengeségére vonatkozóan.</li></ul><h3>Senz</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=SENZ.webp

  A vállalat eredeti, szokatlan tervezésű, stílusos, tömör kialakítású esernyők gyártására szakosodott. A modellek többségénél a monokróm színek és az élénk minták dominálnak. A kupola különleges formája megbízható védelmet nyújt a ragyogó naptól, kényelmes kilátást biztosít, és az esernyő “hátsó” része tökéletesen védi a hátat a nedvesedéstől a zuhogó esőben. A gyártó garantálja a viharos széllel szembeni ellenállást (!). Az esztéták számára a Senz szokatlan modelleket kínál a Van Gogh-sorozatból, amelyet a nagy posztimpresszionista műveinek szenteltek: szokatlan kialakításukkal tűnnek ki, a művész festményeit megtestesítve.

  Előnyök

  • A modellek tömörsége;
  • ergonomikus kialakítás;
  • Olyan termékek, amelyek ellenállnak a heves zivataroknak;
  • szélterelő rendszer.

  Hátrányok

  • nincs.

  rize

  Értékelés: 4.5

  PRIZE.webp

  A Prize márka a fogyasztók azon kategóriáját célozza meg, akik számára az esernyő csak menedéket jelent az eső elől. Megfizethető árak és optimális opciók azok számára, akik csak praktikumot és funkcionalitást várnak el. Az esernyőgyártó meglehetősen olcsó anyagokat használ a termékek gyártása során – ezt fontos figyelembe venni. A választék meglehetősen standard. Azonban találhat alkalmi változatokat és eredeti mini, könnyű kiviteleket is. Szeretne egy olcsó, stabil konstrukciójú, kényelmes fogantyúval rendelkező nádernyőt?? A Prize márka az optimális választás.

  Előnyök

  • kényelmes és egyszerű modellek;
  • demokratikus ár;
  • robusztus acélváz;
  • csúszásgátló hatású fogantyú.

  Hátrányok

  • nem véd a felhőszakadástól.

  Három elefánt

  Értékelés: 4.4

  három elefánt.webp

  A Kelet egyetlen képviselője a mi értékelésünkben, és milyen nagyszerű esernyővel. A japán vállalat képes versenyezni más esernyőgyártókkal. A márka a legjobbak minősítésében a legjobbak becsületes helyét érdemelte ki, köszönhetően a kifogástalan, évszázados hírnévnek, amely a termékek következetesen magas minőségére, a modelltervezés eredetiségére és a luxuskategóriában meglepően megfizethető árakra épül. Kiváló színek, szokatlan kivitelezés (kézzel készített is), kiváló automata modellek – amivel a márka büszkélkedhet.

  Előnyök

  • A szél elleni rendszer;
  • csúszásgátló fogantyú;
  • szerzői gyűjtemények;
  • kifinomult anyagok használata (jacquard, hőkezelt poliészter – “nedves” hatás).

  Hátrányok

  • nem található.

  Bizalom

  Értékelés: 4.3

  Bizalom

  a vállalat hosszú évek óta gyárt esernyőket, nemcsak a kiváló minőségük, hanem az eredeti formatervezésük miatt is. Ezenkívül gyakorlatilag minden esernyőmodell

  A szabadalmaztatott tervezési elemek (tolómechanizmus, átalakuló fogantyú, közbenső nyílás stb.) a felhasználó rendelkezésére állnak.). Minden alkatrész magas szintű megbízhatósággal rendelkezik, és nagyon könnyen használható. Vannak megerősített, 10 és akár 16 küllős modellek, valamint 5-szörös kialakításúak is. A férfi esernyők klasszikus színekben kaphatók, szilárd, kényelmes fogantyúkkal. A női esernyők többféle színben és mintával tűnnek fel. Számos nádból készült esernyő van stílusos kialakításban, valamint a szivárványos esernyő megerősített ernyővel (12 küllős).

  Előnyök

  • megnövelt kupola;
  • kompakt modellek;
  • könnyűsúlyú opciók;
  • átlátszó modellek;
  • Szélállóság;
  • Klasszikus design modern elemekkel.

  Hátrányok

  • éles nyitás automatikus üzemmódban.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: