A 14 legjobb férfi pénztárca márka

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Az igazi férfias stílus a legapróbb részletekből születik. Még akkor is, ha alkalmi ruhát viselsz és a strandon sétálsz, ha előveszel egy menő pénztárcát vagy pénztárcát, jobban meglepheted a körülötted lévőket, mint gondolnád. Egy minőségi kiegészítő nagyszerű benyomást kelt. A legtöbb férfi szereti ezt a státuszérzetet és a drága modellekhez gyakran társuló bonyolult funkciókat.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes pénztárcát

A vásárlás során sok férfi azon tűnődik, hogy mit keressen, amikor pénztárcát vagy pénztárcát választ a mindennapi használatra. Általánosságban elmondható, hogy a választék fő elemei a következők:

 1. Funkcionalitás.A pénztárca funkcionalitásának megbecsülése, ne hagyja magát elcsábítani a reklámtrükkökkel… Gondolja át alaposan, hogy valójában hány rekeszre van szüksége a mindennapi életéhez. Ha csak bankkártyákat használ, jobb, ha kártyatartót szerez be, és nem terheli zsebeit egy terjedelmes pénztárcával. A legjobb választás egy nagy értékű pénztárca lenne, ha okos módon nagyszámú kártyát és dokumentumot hordozna magával.
 2. Minőség és megjelenés. Egy helyesen kiválasztott pénztárca vagy pénztárca egyaránt díszítheti az alkalmi viseletet és az elegáns esti öltözéket. Egy jó pénztárca státuszt ad, bárhová is mész. Tehát a modell kiválasztásakor alaposan nézze meg a varratok minőségét, értékelje az anyagok természetességét és az általános megjelenést. A valódi bőrből készült pénztárcák évekkel tovább tarthatnak, mint bármely más mesterséges anyag.
 3. Vélemények. A különböző internetes oldalak fejlődésének köszönhetően mindig sok véleményt találhat képekkel és sok részletet. Mielőtt elindulna a boltokba, ahol szakmai tanácsadók “támadják” meg, nézzen meg néhány online boltot, és nézze meg, milyen modellek tetszenek Önnek. Ez megkönnyíti, hogy ellenálljon az offline üzletek vezetőinek reklámnyomásának.
 4. Színes.A fekete és a barna univerzálisnak számít. Harmonikusan kiegészítik bármely férfi képét. Ha ki akar tűnni, akkor keressen olyan márkákat, amelyek aktív és kreatív férfiak számára terveznek kollekciókat. A pénztárcák nemcsak különböző színekben kaphatók, hanem gyakran különböző díszítőelemekkel is festettek.

Ezután el kell döntenie, hogy milyen pénztárcamodellre van szükség, és milyen feladatokat kell ellátnia:

 1. Standard pénztárca.Néhány férfi a tágas, cipzáras pénztárcákat kedveli. Általában nagyszámú rekesszel rendelkeznek a pénz, a kedvezmény és a hitelkártyák számára. Ezek a pénztárcák gyakran nagyméretű érmetartóval is fel vannak szerelve. A járművezetők azért kedvelik ezt a fajta tartozékot, mert a vezetői engedély és egyéb dokumentumok tárolására alkalmas. A standard pénztárca modell tökéletes azoknak a férfiaknak, akik sok készpénzt szeretnek magukkal vinni. Segít rendben tartani a jegyzeteket, és eleganciát kölcsönöz a viselőjének. Ahhoz, hogy a pénztárca hosszú ideig eredeti formájában maradjon, jobb, ha egy aktatáskában vagy táskában hordja.
 2. Pénztárca. Néhány férfi összekeveri a pénztárcával. A pénztárcája valójában kisebb, mint egy pénztárca. A pénzt nem mindig egyenes formában tartják, hanem gyakran félbehajtva. Könnyen felismerhető kifinomult téglalap alakjáról és minőségi bőréről. A pénztárca státusztárgynak számít, ezért mindig természetes anyagokból, diszkrét klasszikus színekkel készül. Hátránya – az érmék számára nincs kivezetés, de a bankkártyák számára vannak zsebek. Egyes pénztárcamodellek két-háromszor is behajthatók.
 3. Lapok.A többrétegű kiegészítőt csak férfiak számára tervezték. Könnyen elférnek benne névjegykártyák, pénz, hitelkártyák és néha még egy jegyzetfüzet és egyéb dokumentumok is.
 4. Kártyabirtokos. Azok, akik nem használnak bankkártyákat sokat, ez a fajta pénztárca teljesen haszontalannak tűnik. De ne becsülje alá. Ha alig használ készpénzt és érméket, ez a tökéletes megoldás az Ön számára. Általában 6-8 kártya fér el. Például 3 gyakran használt bankkártyát és néhány kedvezménykártyát is elhelyezhet benne.
 5. Utazási tartó. A mai világ modern megoldásokat követel. Ez a fajta pénztárca mindenkinek tetszeni fog, aki sokat utazik vagy üzleti útra megy. A Travel Holder nem csak hitelkártyákat, hanem utazási jegyeket is tartalmaz. Elegendő rekesszel rendelkezik ahhoz, hogy az összes dokumentumot együtt hordozhassa és kéznél tartsa. A férfiak gyakran választják ezt a fajta pénztárcát repüléshez vagy vonaton való utazáshoz.

A minőségi és szalonképes pénztárca jelei:

 1. Meleg tapintású. Az első dolog, amit észre kell vennie, amikor felvesz egy terméket, az a hőmérséklete. A minőségi pénztárca mindig meleg és puha tapintású lesz. Ez nem mindig jelenti azt, hogy valódi bőrből készült; lehet bőrpótló anyag is. Azonban mind a bőr, mind a jó minőségű és jól megmunkált műbőr nem hagy gyűrődést a terméken a hosszú használat során, és puhaságával gyönyörködteti a vásárlókat.
 2. Kiváló minőségű festék. A hivatalos márkaboltokban nem fogsz hamis vagy rossz színű pénztárcát találni. Az online vásárlás fejlődésével azonban sokkal nagyobb lett a hamisítványok vásárlásának kockázata. Ezért szakértőink azt javasolják, hogy a pénztárcát vagy a pénztárcát nedves ruhával törölje le, amikor felveszi. Ha nyomot hagy, akkor a festék hamarosan lejön. Természetesen ez egy olyan vásárlás, amelyet érdemes visszautasítani.
 3. Szoros varratok és ragasztó nélkül. Egyes gyártók kihasználják a vásárlók tapasztalatlanságát, és alacsony árú modelleket adnak el nekik, amelyeket eredeti márkaként adnak el. Valójában egy olcsó pénztárca általában rossz varratokkal rendelkezik, vagy ragasztóval ragasztva van. Ez utóbbi esetben ne is pazarolja az időt a pénztárcája vizsgálatára, mivel a ragasztott termékek nem tartanak sokáig. A vásárlók szerint még a vásárlás utáni első napon is olcsónak tűnnek. Csak a jó varrással ellátott pénztárcák képesek hosszú éveket kibírni és szalonképesen kinézni.
 4. Puha és ráncmentes. Ne úgy nézzen a pénztárcájára egy üzletben, mint egy kristályvázára. Győződjön meg róla, hogy többször kibontja és összehajtja, és győződjön meg róla, hogy nincs gyűrődés utána. Ha a pénztárcája kemény, vagy már észrevette rajta az első gyűrődéseket, ne habozzon, hagyja a boltban.
 5. Kiváló minőségű fém szerelvények.Ez az egyik legpontosabb mutatója a jó pénztárcának. Ha műanyag díszeket lát a terméken, akkor valószínűleg egy olcsó pénztárcáról van szó. A jól ismert márkák többnyire fémből készült tartozékokat használnak. Csak ez tarthat sok éven át anélkül, hogy a megjelenése romlana. A műanyagból készültek nagyobb valószínűséggel törnek el gyorsan és színeződnek el.
 6. Csalás elleni technológia.a drága pénztárcákat gyakran speciális bevonattal látják el, amely megakadályozza, hogy a tolvajok pénzt vegyenek le a kártyáról, amikor a pénztárcát egy speciális szkennerrel megérintik. Ahogy a bankkártyák egyre népszerűbbé válnak, úgy egyre több ilyen modell is létezik. Minden gyártó igyekszik gondoskodni ügyfeleiről és követni az aktuális piaci igényeket.
 7. Vízálló tulajdonságok.Ha egy pénztárca nem rendelkezik velük, az nem mindig jelenti azt, hogy rossz. De egyetértesz, hogy ez kétségtelenül egy szép bónusz. Természetesen egy ilyen pénztárca automatikusan megfelelő modellnek tekinthető a vásárláshoz. A legnépszerűbb választás a tengerparti nyaraláshoz. Sokat segít, ha esik az eső, vagy a gyerekek véletlenül a medencébe dobják a pénztárcáját, vagy ha a pénztárcája kiesik a zsebéből a tengerparton.
Olvasson tovább  A 10 legjobb szemüvegkeret-márka a látás érdekében

Most már elég információt tud ahhoz, hogy kiválaszthassa a megfelelő pénztárcát az Ön számára. Szakértőink elemezték a piacot, és kiválasztották az Ön számára a 14 legjobb férfi pénztárca márkát. Mindegyik gyártó csak minőségi anyagokkal dolgozik, sok éven át a piacon maradt, és bizonyított. Ha már megismerte az egyes termékek előnyeit, könnyű a megfelelő tartozékot kiválasztani.

A legjobb férfi pénztárcák márkáinak rangsorolása

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb márkájú férfi pénztárcák értékelése 1 Hermes 5.0
2 Louis Vuitton 4.9
3 Montblanc 4.8
4 Edző 4.8
5 Tom Ford 4.8
6 Saddleback Leather Co 4.7
7

iquadro

4.7
8 Emporio Armani 4.7
9 Cerruti 1981 4.7
10 Hugo Boss 4.7
11 Tommy Hilfiger 4.6
12 Calvin Klein 4.6
13 Narvin 4.5
14 Tony Perotti 4.5

Hermes

Értékelés: 5.0

HERMES

Ez a márka minden vásárlónak képes megfelelni. Üzleteiben nemcsak klasszikus modelleket, hanem érdekes megoldásokat is talál kék, piros, bordó vagy világos árnyalatokban. A belső tér lehet narancssárga árnyalatú és más élénk színekben pompázó. A márka kiváló pénztárcákat készít utazáshoz és mindennapi használatra egyaránt. Egyes modellek kártyaolvasó védelemmel készülnek. Gyakorlatilag a márka minden modellje kifinomult stílusú és rengeteg rekesszel rendelkezik.

A borjúbőrt gyakran használják a gyártás során. Minden eredeti pénztárca dobozban kerül forgalomba, és egy további, a márka logójával ellátott tasakba van behajtva. Ez a csomagolás hozzájárul a pénztárca szalonképes megjelenéséhez, különösen, ha ajándékba vásárolja. Szakértőink szerint a Hermes pénztárcák különböző típusú férfiak számára tökéletesek: a kreatív fickóknak és a vezető beosztású férfiaknak egyaránt. Sokoldalúsága miatt a márka a legjobbak között van.

Louis Vuitton

Értékelés: 4.9

Louis Vuitton

A Louis Vuitton pénztárcákról azt mondják, hogy szó szerint ellenállhatatlanok. Valószínűleg ez az egyetlen márka, amelyről egyetlen rossz véleményt sem találsz. A vásárlók kellemesen meglepődnek, hogy a márka felső pénztárcái olcsóbban megvásárolhatók, mint a versenytársak, és a minőség nem lesz rosszabb. A márka választékában számos névjegykártya, pénztárca, pénztárca és pénztárca található.

Termékeik minden alkalomra alkalmasak: klasszikus ruhák, alkalmi ruhák, tornacipők és tornacipők aktív fiataloknak és így tovább. A Louis Vuitton egyetlen hátránya, hogy ez a világ legtöbbet hamisított márkája. Ezért vásárláskor alaposan meg kell vizsgálnia a terméket, és meg kell tudnia különböztetni a hamisítványt az eredetitől. Az üzlet választékának stílusa és minősége kiállta az idők próbáját. A Louis Vuitton férfi pénztárcák a legjobb elismerés, a szalonképes megjelenés és a kiváló minőségű kivitelezés alapján kerülnek értékelésünkbe.

Montblanc

Értékelés: 4.8

Montblanc

A német márka praktikusságával meghódította az emberiség férfi felét. Tárcáikat a részletekre fordított különleges figyelem jellemzi. A márkát korábban csak az íróeszközökkel hozták összefüggésbe, de ahogy a vállalat a tollakról más kiegészítőkre is kiterjesztette kínálatát, a vásárlók észrevették, hogy a magas minőség minden termékre vonatkozik. A cég gyakran használ teljes bőrű marhabőrt, és a béléshez jacquardot választ. Minden pénztárca minőségi festett és krómozott cserzett.

Az ügyfelek pozitívan nyilatkoznak a márkáról. Egy olyan felhasználótól, aki már több hónapja használja a terméket: “A Montblanc pénztárca nagyon jó minőségű bőrből készült, amely nagyon kellemes tapintású. A pénztárca még a hidegben is melegnek, és ezért élőnek érzi magát.”. A Montblanc pénztárcák nem csupán az üzletemberek kiegészítői, hanem igazi kincsek, amelyekben a szolid üzletemberek pénzét tárolják. Soha nem használnak mesterséges anyagokat, ezért szakértőink a márkát az egyik legjobbnak választották.

Edző

Értékelés: 4.8

Edző

Még mindig úgy gondolja, hogy a táskás szegecsek és a terjedelmes hímzések csak a nők számára készült díszítőelemek? – Akkor ez a gyártó meg fogja lepni Önt. Sikerült kombinálnia a lakonikus, férfias stílust, a visszafogott színeket ezekkel az extra dekoratív elemekkel. Vásárolja meg a márka stílusos kártyatartóinak széles színválasztékát, a pénztárcákat és pénztárcákat kör alakú cipzárral, texturált modellekkel és monogramos részletekkel. A cégnek számos praktikus összecsukható pénztárcája is van, amelyek könnyen elférnek egy aktatáskában vagy zsebben. Egyes pénztárcák vidám nyomatokkal, például terepszínű mintákkal is rendelkeznek – ezeket a modelleket különösen a fiatalok értékelik.

Az üzleti utazók inkább a klasszikus, dombornyomott logóval ellátott Coach modelleket választják. A márka pénztárcái állandó használat után is tökéletes állapotban maradnak. A vállalat az egyik legtartósabb pénztárcát gyártja férfiak számára. Ezért és a tekintélyes megjelenésért a márka az első sorokban van. Még a hírességek és a politikusok is gyakran választják az edzőt.

Tom Ford

Értékelés: 4.8

Tom Ford

A divatházat egy híres filmrendező alapította, és már régóta jó hírnévvel rendelkezik a piacon. Tom Ford ismert provokatív stílusáról és szexiségéről. Ugyanezek az elemek vannak jelen a pénztárcákban és pénztárcákban is. Maga a cég létrehozója egyszer úgy jellemezte a férfiakat, akiknek a termékeit tervezi, mint “kulturált, sokat utazó, jómódú férfi”. Ha a cikk elolvasása után úgy érzed, hogy válaszolni akarsz, látogass el a Tom Ford üzletbe, hogy frissítsd a képet.

A Tom Ford férfi pénztárcák kizárólag valódi, finoman megmunkált állatbőrből készülnek. A puha, teljes felületű bőr használat után nem gyűrődik, és a tervező minden modellje hosszú ideig tart. A márka legtöbb termékében elegendő rekesz van a hitelkártyák és bankjegyek számára. Némelyikük csekkrekesszel is rendelkezik. Szinte minden modell klasszikus fekete színben készül. A termék elegáns formája igazi ékszerré válik minden tiszteletreméltó férfi számára. A Tom Ford szerepel a mi értékelésünkben a márka egyedi stílusa és státusza miatt.

Saddleback Leather Co

Értékelés: 4.7

Saddleback Leather Co

A márka otthoni gyártással kezdte meg működését. A családi vállalkozás gyorsan népszerűvé vált a termékek kiváló minőségének és jó viselhetőségének köszönhetően. A márka 100%-ban kézzel készített pénztárcákat gyárt. Ezért a márka minden modellje szó szerint egyedi. Meglepő módon ezeknek a tárcáknak az ára nem sokban különbözik a gyári tárcáktól. Az alacsony ár még népszerűbbé tette ezeket a pénztárcákat. Minden modell részletesen átgondolt, szokatlan kialakítású és a vásárlóknak tetsző, tiszta varrásokkal.

A pénztárcák és pénztárcák kiváló minőségű állatbőrből készülnek. Mesterségesen érlelik, mielőtt feldolgozzák, majd egyedi kiegészítőkké alakítják át. Ez a cég annyira magabiztos, hogy 100 év garanciát vállal ügyfeleire. A legjobb férfi pénztárca gyártók között a legjobb anyagok és a megbízhatóság miatt a legjobb minősítésű. Ezekkel a pénztárcákkal biztosan kitűnsz a tömegből.

iquadro

Értékelés: 4.7

Piquadro

A népszerű márka szó szerint meghódította a piacot a férfiaknak szánt “tökéletes pénztárcákkal”. Az alkotó egy mexikói iskola egykori tanára volt, és ekkor fejlesztette ki első bőrtermékét. Egy táska volt. A fő különbség a Dave Munson által érintett bármelyik termékkel szemben a minimális varratszámú kiegészítők gyártása volt. Ez nagymértékben megnövelte a táskák és a pénztárcák tartósságát.

A márka számos pénztárcamodellje mágnessel záródik. Elég rekeszük van a bankjegyek számára, és mindig rengeteg zsebük van a kártyák számára. Ellentétben sok versenytársával, ezek a pénztárcák gyakran akár 12 bank- és kedvezménykártyahelyet is tartalmaznak. A Piquadro pénztárcák és pénztárcák tágas érmés rekeszekkel rendelkeznek. Erős cipzár megakadályozza, hogy kieszenek. A nagy kapacitás ellenére egyik modell sem tűnik terjedelmesnek. A pénztárcák sima textúrája és kellemes, klasszikus színei tetszettek szakértőinknek, és ezért a márka a legjobb értékelésben kapott helyet.

Emporio Armani

Értékelés: 4.7

Emporio Armani

Kifejezetten fiataloknak és energikusaknak tervezett ruházati és kiegészítő termékcsalád. Az Emporio Armani bőrtárcák és pénztárcák jól illenek a klasszikus és a sportos stílushoz, míg néhány elegáns férfi estélyi megjelenését elegáns kiegészítőkkel dobja fel. Vannak érdekes szettek (pénztárca + névjegykártya), valamint különálló pénztárca és pénztárca modellek. Robusztus külsejük ellenére néhány modell elég vékony és kézreálló ahhoz, hogy bármelyik zsebben elférjen.

Az Emporio Armani kollekciója három oldalán cipzárral ellátott pénztárcákat, valamint monogramos modelleket, ajándék pénztárca- és kulcstartókészleteket tartalmaz. Mindig találhat megfizethető műbőr pénztárcákat ebben a termékcsaládban. A szokatlan dizájn és a fiatal férfi közönségnek szánt nagyfokú praktikusság miatt a márka bekerült a minősítésünkbe.

Cerruti 1981

Értékelés: 4.7

Cerruti 1981

A márka régóta híres a névjegykártya-tartók, pénztárcák, kézitáskák, hátizsákok, valamint övek és nadrágtartók kiváló minőségéről. Az olasz márkát a pénztárcák funkcionalitásáért és a nagyszerű varrásokért dicsérik. A márka természetes bőre nagyszerű illatot áraszt, és nagymértékben ellenáll a sérüléseknek. A Hugo Boss pénztárcák és pénztárcák szolid és praktikus képet mutatnak. A számos rekesz lehetővé teszi a papírpénz, érmék, kedvezménykártyák és bankkártyák könnyű elhelyezését. A Cerruti 1981-es kollekciójában a klasszikus színek – fekete és barna – mellett érdekes sötétkék és szürke színek is megtalálhatók.

Az ügyfelek szerint minden modellnek kellemes textúrája van. A szövetet gyakran használják bélésként. A termékeket könnyű minden irányban meghajlítani, de utána nincsenek gyűrődések a pénztárcákon. A vásárolt pénztárcák általában vonzó szövetborításba vannak csomagolva. A Cerruti modelleket gyakran választják ajándékba. Egyes pénztárcák fémezett szövethátlapot kaptak, amely megvédi az érintés nélküli fizetési kártyákat az illetéktelen leolvasástól. Egy 1981-es Cerruti pénztárca megvásárlása azt mutatja, hogy Önnek van érzéke a minőségi kiegészítőkhöz, ezért választottuk a márkát értékelésünkhöz.

Hugo Boss

Értékelés: 4.7

Hugo Boss

A német márka 1923 óta van a piacon, és most az olasz Valentino Fashion Group tulajdonában van. Minden Hugo Boss-kiegészítőt visszafogott stílus és hihetetlen báj jellemez. A cég olyan aktív és sikeres emberek számára gyárt ruházatot és kiegészítőket, akik számára a hibátlan megjelenés a végső siker kulcsa. Ez a pénztárca ideális minden tekintélyes férfi számára. A pénztárcák többnyire fekete vagy fekete és barna árnyalatokban készülnek. Különösen népszerűek a felületi karcolásoknak ellenálló modellek. A legtöbb Hugo Boss pénztárca praktikus hitel- és bónuszkártya rekeszekkel van ellátva.

A belső kikészítéshez gyakran kiváló minőségű poliésztert használnak, a pénztárcák pedig valódi bőrből készülnek. A márka általában bika-, szarvas- és egyéb állati bőrt használ. Míg a márka mindig is az egyszerű klasszikusokat részesítette előnyben, a kollekcióiban az utóbbi időben a fiatalabb üzletembereknek szánt, modernebb, korszerűbb darabok is megjelentek. A Hugo Boss pénztárcák hosszú élettartamúak megjelenésváltozások nélkül. Hihetetlen viselhetőségük és kifinomult, tömör stílusuk miatt szakértőink a márka pénztárcáit a legjobbak közé sorolták.

Tommy Hilfiger

Értékelés: 4.6

Tommy Hilfiger

Az amerikai márka stílusos férfi pénztárcákat készít minden alkalomra. A gyártás során különböző textúrákat használnak. Néhányat mesterségesen alkalmaznak. Az intelligens és takaros belső tér könnyű tárolást biztosít a pénztárcák számára. A márka bőrből, poliészterből, újrahasznosított és műbőrből készült pénztárcákat kínál. Tommy Hilfiger egy hatalmas kiskereskedelmi lánc az egész világon, jól ismert és elismert.

Az ügyfelek dicsérik a márka pénztárcáit azért, mert a termékek előállításához használt bőr illatú és jó érzésű. A márka dizájnjainak egyetlen hátránya, hogy némelyikük hajlamos könnyen koszolódni. De ez nem csökkentette a népszerűségüket. A pénztárcák kényelmesek a kártyák és érmék számára, és tökéletesen illeszkednek minden férfi általános stílusához. A címke szerepel a minősítésünkben a különféle nem hagyományos pénztárcamodellek miatt. A klasszikus üzleti modellektől kezdve az alkalmi és akár sportos modellekig, nincs határ.

Calvin Klein

Értékelés: 4.6

Calvin Klein

A Calvin Klein gyakran használ visszafogott árnyalatokat stílusos pénztárcáihoz és kiegészítőihez, mint például a mélykék, a klasszikus fekete és a barna. A vásárlók azt is szeretik, hogy a márka legtöbb modelljéhez kulcstartó jár, amelyhez egy vadonatúj pénztárca jár. A márka weboldalán valódi bőr, újrahasznosított bőr és még vegán részleg is található azok számára, akiknek fontos a természet, és inkább kerülik a bőrt. Ezek poliuretánból készülnek, gyakran dombornyomott márkajelzéssel.

A márka pénztárcái RFID védelemmel is rendelkeznek. Megvédi a pénztárca tulajdonosát a pénzlopástól abban az esetben, ha egy betolakodó egy szkennerrel a közelébe jutott. A versenytársak kiegészítői között a Calvin Klein pénztárcákat klasszikusnak nevezik. A márka üzleteiben mindig vásárolhat bármilyen stílusú pénztárcát vagy pénztárcát. Még a legválogatósabb és legigényesebb vásárlók is beleszeretnek a márkába. Szinte minden kollekcióban van néhány szokatlan darab, amelyek a divatot kedvelő közönségnek tetszenek.

Narvin

Értékelés: 4.5

Narvin

A vásárlók 100%-ban meg vannak győződve a márka termékeinek magas minőségéről, hiszen az elit márkát 1896-ban alapították Svájcban. A férfi pénztárcák gyártása során a legjobb nyersanyagok felhasználásáért szeretik. A helyi szakemberek őrzik a bőrfestés különleges technológiájának titkát, amely tartós és praktikus termékeket eredményez. A márka a sikeres férfiak számára készült kortárs és modern pénztárcák tervezésével foglalkozik.

A Narvin termékeinek többsége valódi bőrből készül. A gyártó figyelembe veszi a nagyszámú kártya modern trendjét, amelyhez elegendő rekeszt hoz létre minden pénztárcában. A pénztárcák és pénztárcák általában könnyen levehető fogantyúval és okostelefon zsebbel rendelkeznek. A márka kollekciói közé tartoznak a pénztárcák, pénztárcák, bőr és műbőr pénztárcák, klipszes pénztárcák és kuplungtáskák. A vállalat termékeit számos online és offline üzletben árulják. A márka azért került be a rangsorunkba, mert mindig nagy választékkal rendelkezik. Bármilyen pénztárcára is van szüksége – itt mindig megtalálja a megfelelőt.

Tony Perotti

Értékelés: 4.5

Tony Perotti

Az olasz márka hosszú múltra tekint vissza a kiváló minőségű táskák, pénztárcák és egyéb kiegészítők gyártásában. A márka 1970-ben jelent meg először a piacon, és gyorsan hírnevet szerzett magának, és bővítette termékkínálatát. A márka üzleteiben még ritka szarvasbőrből készült pénztárcákat is találhat. A kényelmes bőrtárcák jó kapacitással rendelkeznek, és hosszú évekig megbízhatóan szolgálják tulajdonosaikat. A minőségi bőrtárcák és pénztárcák nem koszolódnak, nem karcolódnak és nagy nedvességállósággal rendelkeznek.

Kapacitása ellenére a márka bármelyik férfi pénztárcája könnyedén elfér egy nadrág- vagy kabátzsebben. Természetesen, mint minden jó minőségű pénztárca, ez a márka is viszonylag drága. Az ügyfelek szerint azonban könnyű használatuk és hosszú élettartamuk igazolja a költségüket. A vásárlók kiemelik a márka bármely termékének tiszta és minőségi szabását is. Ha szereti az olaszos sikkű pénztárcákat, akkor ez a márka az Öné!

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: