Top 10 cipőmárka

*A szerkesztőbizottság szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánják, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakemberrel.

Az összes cipő között a szekrényedben a cipők dominálnak. A különböző modellek lehetővé teszik, hogy minden nap, nyaraláskor, demi szezonban és nyáron viselje őket. A modern piac lehetőséget kínál a stílusos és egyéni megjelenésre a különböző pénzügyi helyzetű fogyasztók számára. A tömegáruházak minőségi és olcsó cipők széles választékát kínálják. Korlátozott példányszámú vagy egyedi cipők a márkaboltokban kaphatóak.

Melyik mai vállalat felel meg teljes mértékben a vásárlói igényeknek, követi a legújabb divattrendeket, és fordít nagy figyelmet termékei minőségére és biztonságára?? Szakértőink 12 olyan cipőmárkát választottak ki különböző árkategóriákban, amelyek egyértelműen vezető szerepet töltenek be saját szegmensükben.

A legjobb cipőmárkák rangsora

JelöltehelyA márkaÉrtékelés
Top férfi cipő márkák1BERLUTI5.0
2Edward Green4.9
3LLOYD4.8
4Baldinini4.7
5ECCO4.6
Top női cipő márkák1Manolo Blahnik5.0
2Casadei4.9
3DolteGabbana4.8
4Találd ki4.7
5

AOLO CONTE

4.6

A legjobb férfi cipő márkák

BERLUTI

Értékelés: 5.0

BERLUTI

Ebben a felülvizsgálatban az olasz származású Alessandro Berluti által a 19. század végén alapított francia cipőmárka áll az élen. Luxuscipőket visel a világ leghíresebb emberei közül sokan. Kollekciói a klasszikus, egyszerű minimalista kialakítású cipőktől a kreatív részletekkel ellátott modern cipőkig terjednek. Az exkluzív párokat különféle díszítésekkel, többek között tetoválásokkal és piercingekkel lehet ellátni. A fő termékcsaládok kézzel festett és patinázott borjúbőrből készülnek.

Nubuk-, velúr-, aligátor-, strucc-, kenguru- és gyíkbőrből készülnek limitált példányszámban. A bőr talp többnyire zárt, de kapható teljes gumiból vagy gumiból készült sarokprofilaxissal is. Minden cipő a kényelem, a tartósság és a funkcionalitás szem előtt tartásával készült. Minden gyártóüzem Olaszországban található. Egy szakértői bizottság nem csak a nyersanyagokat és a szerelvényeket választja ki, hanem minden egyes párt minőségileg is tesztel.

A vállalat több mint 100 éve kitart elvei mellett. Egy klasszikus eredeti értelmezése és a hibátlan műszaki kivitelezés egyedülálló esztétikát és eleganciát eredményez. Az 1895-ben tervezett Alessandro még mindig erős, számos színben és kivitelben.

Edward Green

Értékelés: 4.9

Edward Green

A második helyezett egy angol márka, amely klasszikus cipőket készít tekintélyes férfiak számára. A népszerűség nagyon egyszerűen magyarázható. Elegáns sziluettek, nemes színek, luxus anyagok, tartósság – ezek az Edward Green sikerének fő összetevői. A 130 éves fejlesztési múlt rengeteg tapasztalatot eredményezett a cipőkészítés terén. Figyelembe vesszük a láb anatómiai anatómiáját, annak számos változatával együtt. A cipő minden időjárási körülmények között és órákon át kényelmes.

A nyersanyagot neves olaszországi és franciaországi cserzőműhelyektől szerzik be. A felsőrész sima és szemcsés bőrből, velúrból készült. A talp Németországból származik. Az előállításuk 9 hónapig tart. A bélés természetes bőrből készült, amely rendkívül légáteresztő. A kész cipőket háromszor polírozzák, hogy márkás patinát kapjanak.

A kínálat hagyományos angol stílusú cipőket kínál, amelyek a legmagasabb formalitási szintre vannak besorolva, valamint kevésbé formális cipőket különböző díszítésekkel. Mivel a fő gyártási folyamatok kézzel készülnek, korlátozott számú cipő áll rendelkezésre a piacon. De minden egyes darab egy arisztokratikus klasszikus, kifogástalan kézműves kivitelezéssel.

LLOYD

Értékelés: 4.8

LLOYD

A harmadik helyen egy német márka áll, amelyet 1905-ben jegyeztek be. Az alapító már jóval korábban, 1888-ban saját vállalkozásba kezdett. A termék védjegye a piros csík a sarkon, amely a kiválóság és a legmagasabb minőség szimbólumává vált. A kollekciók a klasszikus, minimalista kialakítású, márkajelzés nélküli cipőktől a kevésbé formális, mindennapi viseletre szánt, dekoratív elemekkel ellátott cipőkig terjednek.

Tehén-, borjú- vagy szarvasbőr felsőrész sima matt, magasfényű polírozott vagy lakkozott, nyomtatott felülettel. Különleges módon préselik, hogy kizárják a deformációt és a ráncok sérülését. A talp rugalmas. Az üzleti modellek borjúbőrből készülnek. Néhányan gyári megelőző ellátást tartalmaznak. Nagy teljesítményű cipő innovatív és ellenálló Extra anyagból készült talppal

 • ght és gumi.

  Gyártási helyszínek nemcsak Németországban, hanem Spanyolországban, Portugáliában, Olaszországban és Romániában is, ahol különböző árkategóriájú kollekciók készülnek. A márka cipői a hagyományos és a divatos megoldásokat ötvözik. Ma sokak számára a LLOYD a visszafogott luxusról szól, amely egy kis egyéniséget ad a megjelenéshez.

  Baldinini

  Értékelés: 4.7

  Baldinini

  A negyedik helyen a hazai vásárlók körében népszerű Baldinini márka áll. A céget 1910-ben alapították, és termékeit elnökök, híres politikusok és üzletemberek, valamint hollywoodi sztárok is viselik. A tervezők érdekes modelleket fejlesztenek ki, amelyek harmonikusan illeszkednek az üzletember képéhez. Nemcsak elegáns kialakításukkal, hanem viselhetőségükkel és praktikusságukkal is kitűnik.

  Válogatott borjú- és tehénbőröket használnak nemcsak a felső szerkezethez, hanem a betétekhez is. Sima matt, szemcsés, lakkozott, szőtt vagy nyomtatott egzotikus állatbőröket használnak. A talpán található márkás bütykölés biztosítja az évekig tartó használatot. Különös figyelmet fordítanak a tervezésre. Fogyasztói keresletvizsgálatok folynak. A késztermékeket tartóssági és biztonsági szempontból tesztelik.

  A legtöbb gyártási műveletnél kézműves munka folyik. Az exkluzív gyűjtemények speciális automatizált berendezések nélkül készülnek. Ezért minden részletet gondosan beállítanak, és a cipő szalonképes megjelenésű. A vállalat különböző alkalmakra gyárt modelleket: hétköznapi, hivatalos és ünnepi alkalmakra, a formalitás különböző fokozataival.

  ECCO

  Értékelés: 4.6

  ECCO

  A Fifth nominee dán márka, amely széles körben képviselteti magát a hazai piacon, különböző árkategóriájú termékekkel. Ennek feltétele a természetes és szintetikus anyagok használata, a gyárak elhelyezkedése nemcsak Európában, hanem Kínában is. Az első sorozat 1970-ben futott le a gyártósorról, és azonnal felkeltette a dán vásárlók érdeklődését. Idővel a cég számos előnynek köszönhetően belépett a globális piacra.

  A tervezők kreativitása számos rangos díjat nyert el. A bőröket nagy gondossággal dolgozzák fel, ami a karcolásokkal, repedésekkel és kopással szembeni ellenállást eredményezi. Ennek köszönhetően az ECCO bőrt nemcsak a cipőiparban, hanem a gépgyártásban és a bútorgyártásban is használják. A márka számos szabadalommal rendelkezik, amelyek maximálisan javítják a viselő kényelmet. A Casadei cipők közé tartoznak az oxfordok, derbyk, brogue cipők és loaferek.

  A vállalat mottója: “A cipők a lábakért vannak” a gyakorlatban teljes mértékben igazolt. Nagy kopásállósággal rendelkezik orosz éghajlati viszonyok között. A cipők a lehető legjobban ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Normális mikroklímát teremtenek a forró, esős vagy hideg évszakokban történő használathoz. ECCO – azon kevés cégek egyike, amelyek a teljes termelési láncot birtokolják.

  Top női cipőmárkák

  Manolo Blahnik

  Értékelés: 5.0

  Manolo Blahnik

  Az első helyet egy olyan márka kapja, amelynek sikerét az alkotója biztosította. Manolo Blahnik már gyermekkora óta rajong a cipőtervezésért. De eredetileg a háziállatainak szánták. A tárgyakat mindennel díszítették, amit csak találtak. Ezek kagylók, érmék, kavicsok, színes üvegek… Egy tehetséges fiúból világhírű tervező lett, aki a világ számos híres nőjének készített cipőket.

  Manolo Blahnik a legnépszerűbb cipőtervezőnek számít. Nem a divatot hajszolja, hanem maga teremti meg. A Manolo Blahnik termékeket a magas sarok és a kényelmes, stabil sarok kombinációja jellemzi. A természetes anyagok gondosan válogatottak. A vázlatokat maga a tervező készítette. Minden részletet úgy igazít ki, hogy a női láb kényelmesen érezze magát, és minden hibát elrejtett a szem elől.

  A termelés volumene a kézi gyártás miatt meglehetősen alacsony. Ezért egy pár megvásárlása nemcsak a hétköznapi nők, hanem a luxushoz és a gazdagsághoz szokott nők számára is igazi esemény. A márka cipői nem csak kiegészítik a megjelenést, hanem kiemelik azt. A modellek időtlenek, sokuk ikonikussá vált, és a globális divat egy-egy korszakának szimbólumai.

  Casadei

  Értékelés: 4.9

  Casadei

  A második legnagyobb márka olyan cipőket kínál, amelyek azonnal megragadják viselőjük tekintetét. Ezt kívánja elérni a Casadei márka alapítóinak fia által vezetett kreatív csapat. Cesare Casadei gyakran mondta, hogy egy cipő egy nő számára olyan, mint egy autó egy férfi számára. A márkát 1958-ban jegyezték be. Ma már az ország egyik legsikeresebbjeként tartják számon, és Olaszország szimbólumának tekintik.

  Története során a vállalat számos újítást vezetett be. A márka volt az első, amely kézi hímzést kínált cipődíszítésként. Elegancia és kifinomultság minden modellben. Minden öltözék elengedhetetlen kiegészítője. A magas sarkú cipőket maximális gondossággal tervezik, hogy a kényelem ne szenvedjen csorbát a hosszú órákon át tartó használat során. A kísérletezés nem áll meg a formáknál. A leghíresebb Blade kollekció kifejlesztése 3 évig tart. Az eredmény egy tömör acélból készült, kényelmes, tűsarkú lábbeli.

  A márka presztízse napról napra erősödik. A vállalat legmagasabb sarkú cipőit tartják a legkényelmesebbnek, amelyeket minden nap lehet viselni, és nem csak különleges alkalmakra veszik ki a dobozból.

  DolteGabbana

  Értékelés: 4.8

  DolteGabbana

  Az Olaszországból származó népszerű divatház kivívta a maga piaci rést. A cipők kifogástalan tervezéssel és kivitelezéssel rendelkeznek, és úgy tervezték őket, hogy bármilyen megjelenést fényűzővé és emlékezetessé tegyenek. Minden új kollekció feltűnően különbözik az előzőtől, így a márka rajongói várják megjelenésüket. Ugyanakkor a tavalyi magassarkú nem veszíti el aktualitását, és továbbra is divatos és stílusos női fegyver a férfiak meghódítására.

  Anyagok széles választékában kapható. A DolteGabbana az első cipőtervező, aki kézzel készített cipődekorációt kínál luxus bőrből, velúrból és textilből. Díszítésként kontrasztos tónusú hímzéseket, lakkbetéteket, nyomatokat és strasszköveket használnak. A legapróbb részletek is elárulják a márka identitását. A tervezők különleges hozzáállása a sarokhoz. Sokan közülük műalkotásnak számítanak. Minden modell, az üzleti cipőtől a futurisztikus esti cipőig, kényelmes illeszkedéssel rendelkezik, így elfelejtheti a kényelmetlenséget a hosszú órákon át tartó viselés során.

  A cipők széles választéka lehetővé teszi, hogy viselője különböző megjelenésekkel kísérletezzen, és még a mindennapokat is eredeti és szokatlan részletekkel díszíti a DolteGabbana kollekció. És ha ez egy ünnepi kollekció, nem marad észrevétlen a fogadásokon.

  Találd ki

  Értékelés: 4.7

  Találd ki

  Az egyik legjobb cipőmárka az amerikai csoport, amelynek sikerül a szexiséget és az eleganciát, a nőiességet és a kifinomultságot ötvözni. A siker több cipőiskola fúziójának köszönhető, mivel az alapítók Franciaországból származnak. A cipők választéka különböző stílusokat és trendeket kínál. A kreatív csapat ifjúsági modelleket tervez, nem feledkezve meg az idősebb hölgyekről sem. Minden cipő nem csak vizuálisan vonzó, hanem a kényelem és a tartósság tekintetében is magas minősítéssel rendelkezik.

  A kollekciók között szerepelnek a szigorú öltözködési szabályokkal rendelkező üzleti találkozókra szánt cipők is. De a fő vonalak mégis a luxus kivitelű modellek. Különböző megoldásokat használnak egy egyedi pár létrehozásához: kígyóbőr vagy krokodil nyomatok, hímzés, minták, permetezés és strasszköves munka. A széles színválaszték minden vásárló igényét kielégíti. A több világos árnyalat kombinációja a márka védjegyévé vált.

  Természetes és műbőr, velúrbőr felhasználása a gyártáshoz. Az új modellek létrehozásakor vegye figyelembe a lábak minden árnyalatát és sajátosságát. A vékony vagy kissé magasabb nők biztosan megtalálják, amit keresnek. A sarok magasságától függetlenül szinte minden cipő alkalmas a mindennapi viseletre.

  AOLO CONTE

  Értékelés: 4.6

  PAOLO CONTE

  Az ötödik helyen található orosz márka, amely meglehetősen fiatal a többi jelölthez képest. 2001-ben alapították. Az Image termékeket 18 és 60 év közötti széles korosztály számára fejlesztették ki. Egyesíti a magas stílust, a szexepilt és a kifinomultságot. Minden évben legalább 14 kollekciót adnak ki, amelyeket több stílusban mutatnak be: klasszikus, alkalmi, esti és kreatív. Nemcsak a divatirányzatoknak felelnek meg, hanem maximálisan praktikusak és kényelmesek a viseléshez.

  Az új modellek a helyi és olasz tervezők közös kreativitásának eredményei. Fizikai-mechanikai és toxikológiai vizsgálatokon esnek át. Prémium minőségű nyersanyagokat használnak. Ez egy természetes szarvasmarha bőr, velúr, textil. Egzotikus angolna és rája bőr található korlátozott példányszámban. Gyakran előfordul, hogy a látszólag összeférhetetlen anyagokat kombinálják egymással.

  A kivitelek változatosak. Ezek a hímzések, perforációk, etnikai díszek, nyomatok, strasszkövek, szőrme, fűzés és fém részletek. PAOLO CONTE mottója: “Stílus kompromisszumok nélkül. Az ötletek sikeresen megvalósulnak. A merész kísérletek a törzsvásárlók számának növekedéséhez vezetnek Oroszországban és külföldön egyaránt.

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: