Top 10 munkacipőgyártó

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak vagy vásárlási útmutatónak szánjuk. Kérjük, vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

Az ember a napja nagy részét munkával tölti, és számos feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy ez sikeres legyen. Az egyik legfontosabb követelmény a kényelmes, a szakterületnek megfelelő munkaruházat és a professzionális cipő rendelkezésre állása. Nehéz terhelésekre tervezték, és tartósan megépítették.

A mai modellek nem nélkülözik a külső esztétikát, de fő céljuk a praktikum és a biztonság lehető legszorosabb ötvözése. Nemcsak az egyes alkalmazottak termelékenysége, hanem egész gyárak termelékenysége is függ tőle.

Kiváló minőségű, természetes és szintetikus anyagokból készült munkacipők, amelyek különböző formákban és különböző védettségi fokozatokban kaphatók. Ahhoz, hogy eligazodjanak az ajánlatok nagy választékában, szakértőink kutatást végeztek, és kiválasztották a 10 legjobbat.

A legjobb munkacipő gyártók értékelése

Jelölés A hely Név Értékelés
Oroszország legjobb munkaruha-gyártói 1 Technoavia 5.0
2 FORMEX 4.9
3 Faraday 4.8
4 SIRIUS 4.7
5 NORDMAN 4.6
A munkacipők legjobb külföldi gyártói 1 Rozsomák 5.0
2 CERVA 4.9
3 A biztonsági kocogó 4.8
4 JALAS 4.7
5 ROBUSTA 4.6

A legjobb orosz munkacipőgyártók

Technoavia

Score : 5.0

Technoavia

Az első helyet az a vállalat szerezte meg, amely több mint 500 különböző speciális lábbelit kínál a különböző iparágakban dolgozók számára. A Lacoste 1992-ben alakult, és professzionális ruházatot gyárt a repülési ipar számára. A vállalat fokozatosan fejlesztve és növelve kapacitását, példátlan növekedést ért el, és évente mintegy 60 új termékmodellel bővíti meglévő termékkínálatát számos iparág számára.

A munkaruházati gyártás 2005-ben indult. A vállalat azonnal csúcstechnológiás német berendezéseket telepített. Minden folyamat automatizált. Lábbeli minden évszakra. A talpbetét fröccsöntött, ami az egyik legmegbízhatóbb építési módszer. Minden modell megfelel az orosz és néhány európai szabványnak.

A termékek széles választéka számos munkaterületet lefed. A nagykereskedelmet a hazai vállalkozásoknak, a szomszédos országokba és Európába szállítják. A Technoavia újdonságokat bemutatva új cipőcsaládot dobott piacra, amely megbízható védelmet nyújt a nedvesség ellen. Speciális víztaszító anyagot használnak, amelynek membránszerkezete nemcsak szárazon tartja a lábat, hanem kényelmes mikroklímát is teremt a ruhadarab belsejében.

FORMEX

Értékelés: 4.9

FORMEX

A második helyen egy munkacipőgyártó áll, amelynek története 1996-ban kezdődött egy kis cég megnyitásával. Ma a vállalatnak több működő gyára, késztermékraktára és saját kiskereskedelmi hálózata van. Az aktív értékesítés internetes forrásokon keresztül történik. A kínálat ruházatot és lábbelit kínál az egyenruhás szolgálatok és számos munkakör számára. Saját gyártóberendezéseink megkönnyítik az új, bármilyen összetettségű fejlesztések gyors bevezetését, és lehetővé teszik termékeink gyors és teljes körű szállítását.

A munkabakancsok több mint 10 kategóriában kaphatók: az orvosi, gumicsizmás, szezonális és alkalmi modellektől kezdve. A minőségi termékek széles választékának köszönhetően a márka sikeresen versenyez a biztonsági termékek piacán, és magas pozícióban marad. Természetes anyagokat kombinál a modern technológia alkalmazásával a gyártás során.

Olvasson tovább  A 12 legjobb fürdőruha márka

A minőségi bőrből készült téli csizmái nagy sikert aratnak. Biztonságosan rögzíthetők a lábhoz egy pánttal, amely kényelmesen a csizma bokáján található. A sokoldalú modell egyaránt alkalmas a gáz-, olaj-, vegyipari, gépészeti és mezőgazdasági iparágak számára.

Faraday

Értékelés: 4.8

Faraday

A harmadik helyezett a speciális katonai és munkacipők gyártója, amely mintegy 5 millió darabot gyárt és értékesít. párok évente. Termékeit Oroszországban és a szomszédos országokban forgalmazza. A vállalatot 1996-ban alapították, és ma a teljes gyártási terület 20000 négyzetméter. . Modern berendezésekkel vannak felszerelve. Az új modelleket saját fejlesztési részlegünkben fejlesztjük ki.

A kiváló minőségű, tanúsított termékek előállításával a vállalatnak sikerült számos olyan ügyfelet és szervezetet vonzania, amelyeknek megbízható speciális cipőkre van szükségük. A strapabíró anyagokból készült technológiai termékek modern rendszerekkel vannak felszerelve, és nemcsak az agresszív közegeknek állnak ellen, hanem hatékony védelmet nyújtanak a mechanikai sérülések ellen is.

Az egyik legnépszerűbb üzletágunk a professzionális felhasználásra szánt termékek gyártása, amelyek különösen robusztusak és tartósak. Általános csizmák, bokacsizmák és bakancsok bőrből vagy textillel lamináltan. A modellek csúszásgátló talppal, valamint olaj- és benzinálló gumitalppal rendelkeznek. A modern membránanyagok kényelmes beltéri klímát biztosítanak.

SIRIUS

Értékelés: 4.7

SIRIUS

A negyedik helyen a vállalat áll, amely 1998 óta gyárt speciális ruházatot és lábbeliket. Termékei képesek komplex védelmet nyújtani a munkavállalóknak a veszélyes és káros termelési tényezők hatásaival szemben. Több ezer saját gyárunkban gyártott termék, amelyek nem csak vonzó megjelenésűek, hanem kiváló teljesítményűek is.

A munkacipők kibővített választékban kaphatók. Modern és sokoldalú termékek a különböző szférák számára, amelyek megfelelnek a magas követelményeknek és az orosz szabványoknak. Kényelmes, könnyű és biztonságos modellek előállítása – a szakterületük elismert szakértői által végzett aprólékos munka eredménye. Ezeket a termékeket széles körben használják az orvosi, biztonsági, energia- és vegyiparban. Szintén fejlesztés alatt állnak a vadászathoz, halászathoz és személyi védelemhez szánt vonalak.

“A Sirius sokoldalú, tartós lábbeliket gyárt a csizmáktól, bakancsoktól és nemezcsizmáktól kezdve a papucsokig, szandálokig és szabotázscipőkig. A hegesztéshez és építőipari munkákhoz készült Profi termékek a lábujjakban fémbetétekkel vannak ellátva. A modellek védelmet nyújtanak a nedvesség, a hőmérséklet, a mérgező anyagok által okozott károktól.

NORDMAN

Értékelés: 4.6

NORDMAN

Az ötödik egy hazai vállalat, amelynek termékei nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem egyedi fogyasztói jellemzőkkel is rendelkeznek. Az első, több mint 40 000 pár gyártása 1997-ben történt. Most a modern speciális termékek gyűjteményei nemcsak Oroszországban, hanem külföldön is megtalálhatók. A nyersanyagokat Lengyelországból, Olaszországból, Koreából és a Cseh Köztársaságból vásárolják. Minden új pár kialakítása részletesen átgondolt.

Olvasson tovább  A 23 legjobb ruházati márka

A NORDMAN termékek esztétikus megjelenésükkel és kivételes praktikusságukkal mind a fogyasztók, mind a nagy ipari vállalatok körében keresettek. Hatékony védelmet nyújtanak a nedvesség, a hideg, a szennyeződés és a különböző vegyi anyagok ellen. Hazai szinten a kirándulók, a halászok és a vadászok szívesen vásárolják ezeket a termékeket igényeik kielégítésére.

A minőségi termékek gyártási folyamata nem nélkülözheti a modern technológiai anyagok, például az EVA vagy a víztaszító membránszerkezetek használatát. A vállalat a legmodernebb olasz berendezések felhasználásával gyárt munkabakancsokat, edzőcipőket, alacsony cipőket, gumicsizmákat, hócipőket. Ezeket a kiemelt területeket aktívan fejlesztik, ami egyre több fogyasztóhoz vezet.

A legjobb külföldi munkacipőgyártók

Rozsomák

Értékelés: 5.0

Rozsomák

Az élen járva a vállalat a legnagyobb cipőgyártó az Egyesült Államokban. Több mint 100 éves történelme során számos híres globális márkát hozott össze. A nemzetközi terjeszkedés folytatásaként 2005-ben átfogó együttműködésre került sor Oroszországban. A híres CAT márka csizmái, amelyeket addig csak munkacipőként használtak, hatalmas népszerűségre tettek szert a fiatalok körében.

A 2000-es évek elején végrehajtott sikeres szerkezetátalakítás után az értékesítési volumen jelentősen megnőtt, ami új speciális cipőmodellek kifejlesztésére ösztönözte a vállalatot. A jelenlegi termelési skála a világpiac jelentős részét lefedi, és a keresett technológiai termékek óriási mennyiségét értékesítik.

A vállalat sikerének nagy részét az új ötletek szüntelen keresésének köszönheti, amely számos újítást eredményezett. Az 1986-ban egy biokémiai laboratóriumot támogató vállalat esztétikus és kivételes eleganciájú bőrcsizmákat gyárt., Olaszországban tervezőközpontot hozott létre. 1991-ben szabadalmaztattak egy új lengéscsillapító rendszert, a DuraShocks-t, amelynek technológiáját három évvel később egy csúszásgátló talp egészítette ki. A szakértők a mai napig folyamatosan fejlesztik a már most is kiváló minőségű, kényelmes és praktikus modern munkacipőmodelleket.

CERVA

Értékelés: 4.9

CERVA

A második helyen egy cseh vállalat áll, amely a biztonság és a kényelem szimbóluma. A vállalat jól teljesít azóta, hogy 1991-ben bemutatták az első cipőtételt. A márka 12 fiókkal rendelkezik, és 63 országba szállítja termékeit. A biztonsági lábbelik választékának bővítése, évente legalább 400 új modell kifejlesztése. A biztonságtudatos munkatársak erőfeszítései a professzionális tervezők szakértelmével párosultak.

A Safety Jogger munkacipőket a legfejlettebb technológiával tervezték, és nemcsak kényelmesek, hanem stílusosak is. A lábakat védő termékek választéka számos munkaterületet lefed: orvosi, mezőgazdasági, vegyi, biztonsági, mezőgazdasági és egyéb munkakörök. A modern hi-tech anyagok biztosítják az emberi egészség maximális védelmét. Nemcsak praktikus és vonzó modelleket fejlesztettek ki, hanem a magas biztonsági előírásoknak is megfeleltek.

A katalógus mindig a keresett speciális lábbeliket tartalmazza: szandálok, papucsok, csizmák, galopponadrágok, amelyeket a világ vezető iparágainak igényei szerint terveztek. Sok vállalat, amely gondoskodik alkalmazottairól, és ismeri a vállalat termékeit, rendszeres vásárlói.

Biztonsági kocogó

Értékelés: 4.8

A biztonsági kocogó

A harmadik helyezett az a vállalat, amely termékeinek dizájnjával tűnik ki. Sok modell bővelkedik dekoratív elemekben, amelyeket nem csak a szépség, hanem a hasznos funkciók számára is terveztek. Merész kísérletezéssel és a nubuk és a sima hidrofób bőr kombinálásával a gyártó prémium kategóriás cipőket gyárt versenyképes áron. A CERVA 1995 óta van jelen az orosz piacon., és ez idő alatt sikerült nagymértékű növekedést elérni az értékesítésben.

Olvasson tovább  A 10 legjobb szemüvegkeret-márka a látás érdekében

A vállalat székhelye Belgiumban van, de minden termékét Kínában gyártják, ami a gyártási költségek jelentős csökkenését eredményezte a minőség romlása nélkül. A kínálatban ultrakönnyű munkacipőmodellek szerepelnek, amelyek az anatómiai talpbetétnek köszönhetően kiváló légáteresztő képességgel rendelkeznek. A márka folyamatosan kutatja a piacot és tanulmányozza a mai munkahelyek igényeit. A fő hangsúly a biztonságon volt.

A legtöbb Safety Jogger modell PU-ból, TPU-ból és nitrilből álló hármas talppal van ellátva, amely csúszásmentes és nagyfokú kopásállósággal rendelkezik. A szúrásgátló talpbetétek beépítése növeli a termék biztonságát, a kompozit vagy fém talpbetét pedig minimalizálja a mechanikai sérülések kockázatát.

JALAS

Értékelés: 4.7

JALAS

A negyedik helyet az a gyártó foglalja el, amelynek termékei javítják a testtartást, jobb testtartást biztosítanak és megelőzik a sérüléseket. Ez egy családi vállalkozás, ahol az irányítás generációról generációra száll. Körülbelül 100 éve van jelen, és sport- és biztonsági lábbelik gyártására szakosodott, a biztonságra és a fogyasztók egészségének megőrzésére összpontosítva.

A termékek kiváló minőségűek, és a folyamatos fejlett kutatásnak köszönhetően a márka vezető pozíciót foglal el a piacon. Rendeltetésétől függően számos termék rendelkezik vízlepergető Drylock membránnal vagy a lábbeli zokni ProNose megerősítésével. Gyakorlatilag minden modellben jelen van a csúcstechnológia, amelyet saját laboratóriumunkban fejlesztettek ki magasan képzett szakemberek.

A védőlábbelik fő területei a bakancsok, szandálok, csizmák és csúszásgátló kiegészítők. Antisztatikus tulajdonságokkal rendelkező termékek. Sokan hőálló, olajálló és csúszásgátló talppal vannak ellátva. A víztaszító és antibakteriális anyagok megbízhatóan védik a lábat a hidegtől, az éles tárgyaktól és a kémiai folyadékoktól.

ROBUSTA

Értékelés: 4.6

ROBUSTA

Az ötödik helyet egy spanyol vállalat szerezte meg, amely egyedi kollekciókat gyárt különböző termelési igényekre. A 2000-ben alapított cég az élelmiszer-, ital-, gyógyszer- és mezőgazdasági ipar számára készült biztonsági lábbelik exkluzív választékát mutatja be sikeresen. A ROBUSTA praktikus, speciális termékei a vendéglátó, egészségügyi és biztonsági szervezetek számára is előnyösek.

Az ipari biztonsági lábbelikben egyesül a kényelem és az ergonómia, a technológia és a formatervezési ötletek, amelyek a gyakorlatban megbízható és stílusos mindennapi modellekké válnak. Széles körben használják az építőiparban, a kohászatban, a gépészetben és a logisztikában, és nedves és száraz körülmények között is tesztelték. A többfunkciós lábbelik a természeti erőforrásokon alapuló iparágakban találhatók meg.

A gyártási folyamat során csúcstechnológiás anyagokat használnak a termék kényelmének, biztonságának és tartósságának biztosítása érdekében. A legtöbb modell kettős sűrűségű poliuretán talppal rendelkezik, amely antisztatikus, ütéscsillapító, olajálló és csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A felső részek marhabőrből készültek, amely kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: