Top 10 vízlepergető impregnálás

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, és nem minősül reklámnak vagy vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt kérjen szakértői tanácsot.

A speciális vízlepergető impregnálás távol tartja a nedvességet, és segít, hogy minden időjárási viszonyok között kényelmes legyen. Számos termék kapható. A kulcs a hatékony impregnálás kiválasztása. Ennek megkönnyítésére mellékeltünk egy listát a biztonságos, víztaszító termékekről.

A versenytársakat az ügyfelek visszajelzései alapján választottuk ki. A legnépszerűbb mosószerek összehasonlítása is megtörtént. Az impregnálószerek kiválasztásakor a következő tulajdonságokat vették figyelembe:

 1. a kibocsátás formája;
 2. Sokoldalúság;
 3. szagot;
 4. palack mérete;
 5. a hatás időtartama;
 6. csíkmentes;
 7. elérhetőség az üzletekben;
 8. a hatások köre;
 9. a hatás gyorsasága.

Különös figyelmet fordítottunk az impregnálások költség/minőség arányára.

A legjobb vízlepergetők értékelése

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb vízlepergető impregnáló spray-k 1 Collonil univerzális védőszer 1230€
2 Trekko Protect 650 €
3 Aqua Proof Nanomax 590€
4 Hydrop kupakok
  e
900€
5 Drycare 500€
A legjobb vízlepergető impregnálások spray formájában 1 Salamander Universal SMS 232 €
2 Collonil carbon pro 1 285 €
3 Tarrago Hightech Nano Protektor 566 €
4 Saphir Inv
  ner
865 €
5 Salton 228 €

A legjobb vízlepergető impregnálások spray formájában

A spray-ket könnyű használatuk miatt választották ki. Általában kioldószeleppel vagy szórófejes flakonnal van ellátva. Fedezze fel a legjobb impregnáló spray-ket.

Collonil univerzális védőszer

Értékelés: 4.9

Collonil univerzális védőszer

A lista élén a Collonil Universal Protector spray áll, amelyet hatékonyan használnak bőrápolásra és cipőápolásra. Csizmák és edzőcipők, textíliák, bőrtáskák, puha anyagok impregnálására használják. A kifejezett hatás eléréséhez a terméket többször kell alkalmazni. Ajánlatos a hengert 0,2 m távolságban tartani.

Az ügyfelek megjegyzik, hogy az impregnálás nem okoz kellemetlen szagokat, és a ruhák megtartják a normál légcserét. A spray nem fél a hőmérséklet-ugrásoktól, és hosszan tartó hatása van. Gyorsan eloszlik a felületen, és nem hagy maradványokat. Az anyag szerkezete nem sérül. A fogyasztók dicsérik a doboz gazdaságosságát és a könnyű alkalmazhatóságot. 300 ml-ért körülbelül 1250 rubelt kell fizetni.

Előnyök

 • hosszan tartó hatás;
 • gyorsan eloszlik;
 • maradványmentes;
 • gazdaságos;
 • egyszerű alkalmazás;
 • Sok helyeslő vélemény;
 • nem károsítja a felületet.

Hátrányok

 • nincsenek jelentős hátrányok.

Trekko Protect

Értékelés: 4.8

Trekko Protect

impregnálás

Az ekko Protect jó szennyeződésgátat képez. Ez a legjobb megoldás a ruhák és a különböző felszerelések számára, amely megakadályozza, hogy a tömegközlekedési eszközökön szennyeződjön vagy az esőben elázzon. A készítmény még nagyon párás körülmények között is hatékony. A ruhák az impregnálás után 15 percen belül viselhetők. Praktikus adagolós flakonban kapható. Az izopropil-alkohol és az ecetsav-butil-észter magas arányának köszönhetően nedvesség elleni tulajdonságokkal rendelkezik.

Az ügyfelek beszámolói szerint a spray szép fényt hagy a ruhákon, nem befolyásolja a légcserét és nem változtatja meg a szövet megjelenését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az impregnálás hatékonysága csökken, ha a ruhákat nem tisztítják meg előzetesen a portól és a szennyeződésektől. A termék könnyen megtalálható az online áruházakban. 750-850 rubelbe kerül. Hátránya a sajátos szag és az alacsony energiafogyasztás.

Előnyök

 • könnyen alkalmazható;
 • gyorsan száradó;
 • elérhetőség az üzletekben;
 • egyszerű alkalmazás.

Hátrányok

 • Egyesek nem szeretik a szagát;
 • Egy üveg 2-3 kabátra elegendő.

Aqua Proof Nanomax

Értékelés: 4.7

Aqua Proof Nanomax

A minősítés előző bejegyzésétől eltérően az Aqua Proof Nanomax biztosítja a termék gazdaságos használatát. Vékony rétegben alkalmazzák. A vízlepergető tulajdonságok körülbelül 24 órával a felvitel után jelentkeznek, így egy napot kell várni, mielőtt viselné a dolgot. Nem alkalmas szarvasbőrhöz és farmerhez. De jól teljesít műbőrön.

Az innovatív formula biztonságossá teszi a cipőkön való használatot. Az impregnálás megakadályozza, hogy a lábak átázzanak az esőben. Az Aqua Proof Nanomax megakadályozza a szennyeződések, víz- és sófoltok kialakulását. Ez a megoldás nem befolyásolja a termékek “légzését”, így a sportcipő viselése közbeni kellemetlen szagok előfordulása kizárt. Felhívjuk figyelmét, hogy természetes szövetekhez alkalmas. A szintetikus szálakból álló lábbelikre gyakorolt hatás gyengébb lesz. 150ml-es üvegért 590 rubel az ár.

Előnyök

 • korlátlan eltarthatóság;
 • egyszerű alkalmazás;
 • Ésszerű költségek;
 • szagtalan.

Hátrányok

 • Kis palack térfogat;
 • 24 óra elteltével kezd működni.

Hydrop kupakok
  e

Értékelés: 4.6

Hydrop Caps<ul></div><p>e” src=”/wp-content/uploads/2023/09/89916666197131-310.jpg” height=”410″ title=”Hydrop kupakok</p><ul>e”><p>Hydrop Caps spray</p><ul>e egy hazai gyártótól egy szuperhidrofób impregnálás a nubuk, textíliák, velúr bőr védelmére a folyékony szennyeződésektől és a nedvességtől. A vegyület nanoréteget képez a felületen, amely öntisztító tulajdonsággal rendelkezik. A termék alkalmas cipők, táskák, ruhák, bútorok és berendezési tárgyak készítésére. A spray alkalmazása előtt meg kell tisztítani a felületet, és egy kis területen ki kell próbálni. A permetezőszert 15-20 cm távolságból permetezzük. A végleges aktiválás 24 órát vesz igénybe.<p>Ne alkalmazza olyan termékeken, amelyek már kezeltek vagy speciális bevonatokkal vannak ellátva. A termékértékelések túlnyomórészt pozitívak. A vásárlók szerint a cipő minden időjárási körülmények között száraz és tiszta marad. Nem kell félni a pocsolyáktól és a latyaktól. A hatás körülbelül egy hétig tart. Csak 50 ml-rel tölthető. Az ára körülbelül 1200 rubel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>számos lelkes kritikát kapott;</li><li>hatékony védelem a nedvesség ellen;</li><li>egyetemesség;</li><li>szagtalan és csíkmentes.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nem mindenki engedheti meg magának;</li><li>egy nap után elért hatás.</li></ul><h3>Drycare</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Drycare

A tökéletes minőség-ár arányt a szilikonmentes DryCea termék bizonyítja. Az orosz márka vízlepergető impregnálása hatékonyan véd az eső és a sár ellen. Alkalmas velúr, textil, bőr és nubuk cipőkhöz, ruhákhoz és táskákhoz. Nemcsak a törzsvásárlók, hanem a tapasztalt szakértők is a Drycare-t választják. A legjobb védelem érdekében ajánlott az impregnálást rendszeresen, az utasításoknak megfelelően alkalmazni. A rétegek minimális száma 2, a maximális számuk 4. A készítmény felszívódása hosszú időt vesz igénybe. Csak tiszta felületen alkalmazza.

Az ügyfelek megjegyzik a készítmény könnyű használhatóságát. Azt állítják, hogy távol tartja az esőt, szó szerint lelöki a cseppeket a ruhákról és a cipőkről. Kár, hogy az impregnálás ritkán kapható az üzletekben. Egy 300 ml-es üvegért 1500 rubelt kell fizetnie.

A

 • szilikon komponensek nélkül;
 • a szakértők által jóváhagyott;
 • egyszerű alkalmazás.

Hátrányok

 • hosszú felszívódás;
 • Nehéz eladásra találni.

A legjobb vízlepergető impregnálások spray formájában készülnek

Az aeroszolos impregnátorok hozzájárulnak a termék egyenletes eloszlásához a felületen, és megtakarítják a vegyületet. Íme az 5 legjobb vízlepergető termék ebben a kategóriában.

Salamander Universal SMS

Értékelés: 4.9

Salamander Universal SMS

A kategória első terméke az impregnálás, amelyet könnyű diszperzió és átlátszó szín jellemez. Alkalmas textíliákhoz, bőrhöz, szarvasbőrhöz. A kezelendő felületnek simának kell lennie. Védi a cipőket és a ruhákat a hótól és a sártól, segít megőrizni eredeti megjelenésüket és meghosszabbítja élettartamukat.

A visszajelzések megerősítik, hogy az impregnálás nem befolyásolja a szövet színét. Nem hagy sómaradványt és jól felszívódik. Az előnyök közé tartozik a hosszan tartó hatás, az alacsony fogyasztás és a mély szöveti behatolás is. Az impregnálást a membráncipők és táskák védelmére használják. A fekete bőröket megkülönböztető fényességgel lehet kezelni. A spray ára mindössze 239 rubel (300 ml).

Előnyök

 • legjobb ár;
 • nagy mennyiség;
 • gyorsan szárad.

Hátrányok

 • nincs komoly hátránya.

Collonil carbon pro

Értékelés: 4.8

Collonil carbon pro

A német márkájú Collonil carbon pro spray impregnáló aeroszol kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt számos vásárlói vélemény bizonyítja. A készítmény hatékonyságát egy speciálisan kifejlesztett technológia biztosítja, amely láthatatlan védőszerkezetet hoz létre a cipő felületén. Az impregnálás megakadályozza a színek kifakulását és a sókivirágzást. Minden anyagtípushoz alkalmas, és polimer szálakból áll.

Az innovatív termék az egyik legdrágább a rangsorunkban. A termék árát azonban kiváló minősége és hosszan tartó hatása indokolja. 400 ml ára 1460 rubel.

Előnyök

 • minden típusú szövethez;
 • sokoldalúság;
 • hosszan tartó hatás;
 • Magas német minőség.

Hátrányok

 • nincs.

Tarrago Hightech Nano Protektor

Értékelés: 4.7

Tarrago Hightech Nano Protektor

A minősítésben a következő helyen a természetes összetétel áll, amely butánt, propánt, gyantákat és olajokat tartalmaz. A termék nem okoz allergiás reakciókat, és teljesen ártalmatlan az emberre és a ruhákra. Az impregnáló komponensek hatásosak velúr, bőr, textil és nubuk bőrön. A termék nem alkalmas műbőr kezelésére. Gondosan használják a kézitáskák, velúr ruhadarabok védelmére.

Az aeroszol nem akadályozza a szövet megfelelő légzését. Nem habzik és egyenletesen terül el a felületen. Az impregnálás erős védőréteget hoz létre, és nem hagy maró szagot. A terméket legalább 20 cm távolságból kell permetezni. Minden használat előtt rázza fel a flakont. Ár – 660 rubel.

Előnyök

 • nem akadályozza a légcserét;
 • biztonságos összetétel;
 • Egyenletesen eloszlik az anyagban;
 • kellemetlen szag nélkül.

Hátrányok

 • Előfordul, hogy az interneten keresztül történő megrendelés esetén a termék nem teljes.

Saphir Inv
  ner

Értékelés: 4.6

Saphir Inv<ul></div><p>ner” src=”/wp-content/uploads/2023/09/57916666197131-6510.jpg” height=”512″ title=”Saphir Inv</p><ul>ner”><p>Saphir Inv aeroszol</p><ul>Folyamatos használatra alkalmas. Megkülönböztethető egy biztonságos képlettel. A készítmény egy rendkívül aktív gyantát tartalmaz, amely megbízható védelmet biztosít a külső tényezőkkel szemben. Az impregnálás megakadályozza a fehér foltok kialakulását. Megőrzi a termékek eredeti megjelenését és meghosszabbítja élettartamukat. Alkalmas bőr, velúr, textil és bársony szövetekhez. Nem alkalmas lakkozott bőrhöz.<p>Az ügyfelek megjegyzik, hogy egyetlen alkalmazás után a vízlepergető hatás közel két hónapig tart. Az impregnálás hatása már egy órával az alkalmazás után megkezdődik. A termék szerkezete nem sérül. Egy 0,25 literes palack körülbelül 8 hétre elegendő. A szórófej praktikus adagolóval rendelkezik. Nagy fizikai erőfeszítés nélkül permetezhető. Az ár 1400 RUB.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>színtelen bevonat;</li><li>nem tartalmaz semmilyen agresszív anyagot;</li><li>gyors cselekvés;</li><li>tartós hatás.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Drága.</li></ul><h3>Salton</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=Salton

Folytatja a biztonságos összetételéről és hatékonyságáról ismert költségvetési vízálló impregnálás minősítését. A formula nem tartalmaz káros összetevőket. A Salton alkalmas mesterséges anyagokhoz, mindenféle bőrhöz és textíliához. A spray hatása egész nap tart. A cipők és a ruhák tiszták maradnak, és továbbra is “lélegeznek”. Egy idő után a védőhatás csak fokozódik. Még a vegyület bőséges alkalmazása esetén sem hagy csíkokat.

Az impregnálás előnye, hogy könnyen alkalmazható, és jó védelmet nyújt a szennyeződések ellen. A termék nem ajánlott otthoni használatra fanyar szaga miatt. Jobb, ha a terméket nem tesszük ki feleslegesen a vegyületnek. Mérsékelt csapadék esetén elegendő egy 7 napos kezelés. Vannak vélemények a hiányos léggömbről. Csak 205 rubelbe kerül az impregnálás.

Előnyök

 • elfogadható ár;
 • Idővel fokozódó hatás;
 • egyszerű alkalmazás;
 • Elérhető az üzletekben.

Hátrányok

 • erős szag.
Olvasson tovább  6 legjobb csizma
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: