11 legjobb rakodási mellény és EPS

A hátizsákok praktikusak a halászat vagy vadászat felszerelésének és egyéb felszerelésének szállítására az érkezési pontra, és már a helyén vannak, minden alkalommal, amikor a táska zsebébe való lehajlás és mászás nem praktikus. Erre a célra fejlesztették ki a tehermentesítő mellényeket és azok analógjait – öv-váll rendszereket (PSV). Mindent kéznél tart, amire szüksége van, és megfelelően elosztja az egyes elemek súlyát, hogy a terhelés minimális kényelmetlenséget okozzon. Itt van néhány ilyen berendezés modellje, amely az oroszországi értékesítési rangsorok élén áll, és a szakértők szeretik a jellemzőiket.

A legjobb kirakodási mellények és RPV-k rangsora

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb horgászmellények 1 Shimano MS hálós mellény VE-002N 9 990€
3 JahtiJakt horgászmellény 2 570€
4 Rapala ProWear Shallows mellény 3 940€
5 Shimano VE-036L mellény 4 500€
6 Aquatic G-02 3 910€
7 Redington First Run horgászmellény 4 890€
8 Szíves emelkedés 4 800€
A legjobb támadó mellények vadászathoz 1 Splav TARZAN M24 3 670€
2 BURGOS ÁLLOMÁS
 • mpopo
 • 2 500€
  3 ROSCHANTER 1043 1 450€
  4 HKN kacsa 49 kacsapathoz 1 677€

  A legjobb horgászmellények

  Halfogáskor tartalék spinner, orsó zsinórral vagy zsinórral, kés, csalit tartalmazó tartályok és csali. A szakemberek és a hobbisták gyakran használják a visszhanglokátorokat, hogy meghatározzák a fenék topográfiáját a dobóeszközökhöz vagy a hajóval való áthaladás lehetőségét. A halakat keresik vele. A horgászoknak gyakran kell egyik helyről a másikra mozogniuk, ezért a felszerelést a mellény zsebeiben kell elosztani, és könnyen hozzáférhetőnek kell lennie. Itt vannak az RPF és a berendezések nagy kereslet Oroszországban.

  Shimano MS hálós mellény VE-002N

  Értékelés: 4.9

  Shimano MS hálós mellény VE-002N

  Az első helyezett a Shimano globális horgászmárkától egy kirakodó mellényt kapott. A ruházat poliészterből készült, és titánium Spa-val rendelkezik, amely nem korrodálódik az esőben. A PSA elején 7 különböző kapacitású zseb található. Hat zseb cipzárral záródik, amely megakadályozza, hogy a tárgyak véletlenül kieszenek, amikor megdönti a táskát. A zsebek mereven párnázottak, és üresen nem gyűrődnek össze. Az ezüst szín és a vastagabb anyag hatékonyan taszítja az UV-sugarakat. A mellény L és XL méretben kapható, így könnyen felvehető a meleg ruházat fölé. Az antibakteriális bevonat megakadályozza a baktériumok felhalmozódását a ruházaton, így a terepszínű álcázás hosszú horgásznapokra is alkalmas.

  A szakértők szeretik a szabadalmaztatott Mos-Shield technológiát a kézmentő mellényekhez. E célból a gyártó a PSD felületét olyan mikrokapszulákkal látta el, amelyek repellens anyagot tartalmaznak. Távol tartja a szúnyogokat, így kényelmesebben horgászhatsz, még akkor is, ha a nádasban vagy.

  Előnyök

  • amely hatékonyan véd az ultraibolya fény ellen;
  • Könnyű hozzáférés minden rekeszhez;
  • a merev betétek megakadályozzák a zsebek összegyűrődését
  • védőburkolat a szúnyogok ellen.

  Hátrányok

  • Egy kis vékony emberen terjedelmesnek tűnik;
  • magas érték.

  JahtiJakt horgászmellény

  Értékelés: 4.8

  JahtiJakt horgászmellény

  Második helyezett lett a kirakodási modell Fishing Vest. A mellény mellkasának oldalán hét zseb található. Két mellény cipzárral rendelkezik, és nagyméretű tárgyakat is képes tartani, akár egy baltát is. A hátoldalon a gyártó egy hálós betétet helyezett el, amely növeli a bőr felé irányuló légáramlást és megkönnyíti a gőz könnyű kivonását. Még meleg időben is kényelmesen érzi majd magát benne. A mellény rövid cipzárral és egy műanyag füllel rendelkezik, amely a ruházat súlyának egy részét viseli, és megakadályozza, hogy elszakadjon. Ezenkívül a szolgálaton kívüli hámot két karabiner különbözteti meg, amelyekhez trollokat és más tárgyakat akaszthat, így nem szúrják át a ruhákat.

  Tetszett a mellény a zsebek könnyű kinyitása miatt. A tépőzáras záródás és a fekete “nyelvek” a fülekre húzva hozzáférést biztosítanak a felszerelésrekeszhez. A PPU használatának néhány napja után annyira hozzászokik a betétek elhelyezéséhez, hogy a művelet reflexszinten történik. Ennek a kialakításnak köszönhetően mindig elérheti a kívánt tárgyat egy kézzel, anélkül, hogy szemét levenné az úszóról vagy más felszerelésről.

  Előnyök

  • van egy hurok, hogy felakaszthassa egy fogasra;
  • Két nagy zsebben egy fejsze is elfér;
  • Derékvonal beállítása az oldalakon;
  • Minden méretben kapható, hogy minden méretű horgásznak megfeleljen
  • Karabinerhorgok a felszerelés külső rögzítéséhez.

  Hátrányok

  • nagy esőben elázik;
  • csak partról történő halászat esetén.

  Rapala ProWear Shallows mellény

  Értékelés: 4.7

  Rapala ProWear Shallows mellény

  Ennek a khaki mellénynek kilenc zsebe van. Egyesek cipzárral záródnak, másokon gumiszalag található, hogy megakadályozza a nagyobb tárgyak kiesését. Például biztonságosan tárolják a kis horgokat, csalikat és csalikat tartalmazó műanyag tartályokat. Négy hurok lehetővé teszi a karabinerek vagy a horgászbotok fogantyúinak rögzítését, hogy a kezek szabadon maradjanak. A vállrészben a gyártó neoprén bélést biztosított, amely csökkenti a bőrre gyakorolt nyomást, amikor sok egyenruhát mérlegel.

  A halászat kirakodási modellje figyelemre méltó a zsebek jelenléte nemcsak elöl, hanem hátul is. Nagy rekesz a hátoldalon, amelybe egy takaró is belefér. A mellény kiemelkedő tulajdonsága, hogy ez a rekesz teljesen leválasztható, így a hátoldalon egy vékony háló marad. Ez nem csak extra tárolást tesz lehetővé a felszerelés számára, hanem lehetővé teszi, hogy a háton lévő szigetelést az időjárásnak megfelelően állítsa be.

  Előnyök

  • A VE-036L mellény több színben is kapható, négy külső hurokkal a felszerelés felakasztásához;
  • Két zseb rugalmas pánttal rendelkezik, hogy a nagyobb tárgyak is elférjenek benne;
  • A hátulján van egy rekesz a cuccoknak;
  • párnázott vállpárna.

  Hátrányok

  • Nem minden méret áll rendelkezésre a piacon;
  • nagy érték.

  Shimano VE-036L mellény

  Értékelés: 4.7

  Shimano VE-036L mellény

  A nyári horgászathoz a Shimano többféle színben kínálja a VE-036L mellényt. Az elülső részen minden rekesz a tárgyak tárolására szolgál. Két cipzár, két tépőzár, a többi pedig szabadon van hagyva. A bal oldalon van egy érdekes tervezési jellemző – a zseb a zsebben lévő zsebben. A belső rekesz pedig ferde és a külső zsebből nyíló peremmel záródik. Ez lehetővé teszi, hogy a hordozható tárgyakat elkülönítve tartsa, bármikor gyorsan hozzáférjen hozzájuk, és ne veszítse el a fontos tárgyakat, például az autó- vagy lakáskulcsokat. Annak érdekében, hogy a PSA mellkasi csat alacsony hatású maradjon, a tetején egy műanyag nyakkendővel van kiegészítve.

  Ez az off-duty öltözék nagyon praktikus a nyárra. Az alap poliészter hálós, amely elvezeti az izzadságot a külsejéről, és szárazon tartja Önt a nyári horgászat alatt. Az ujjbevágások, a nyak és az elülső oldalak körüli keretezés sűrű anyagból készül, amely keretként működik, így a mellény megtartja a formáját és tisztességesen néz ki.

  Előnyök

  • könnyen eltávolítható és felhelyezhető;
  • okosan megtervezett zsebpozíciók;
  • könnyű hozzáférés a rekeszekhez;
  • Nyáron nem meleg.

  Hátrányok

  • A vállaknál nincsenek párnázott betétek.

  Aquatic G-02

  Értékelés: 4.6

  Aquatic G-02

  A kirakodási horgászmellény Aquatic G-02 világoszöld színben kapható, és két méretben kapható 50-54 vagy 54-58 méretben. Ez a sokoldalúság az oldalsó fűzőnek köszönhető, amely egyetlen érintéssel meghúzható vagy lazítható. Ez lehetővé teszi, hogy a mellény méretét az időjárástól és a ruházatától függően állítsa be. De az 50 vagy 58-asnál kisebb méretek tulajdonosai nem lesznek kényelmesek. álcázott cipzár műanyag középső zárral. Négy különböző pozícióban lévő gyűrű lehetővé teszi a rudak és egyéb szerszámok rögzítését, hogy tehermentesítse a kezét. A formázott zsebek megkönnyítik az egykezes hozzáférést a rekeszhez, mivel a cipzár kibontása után is megtartják alakjukat, amit a horgászok imádnak a véleményekben.

  Ez a horgász off-duty hám érdekes számunkra, mert rengeteg zsebbel rendelkezik, de csak szerény méretű. 10 különböző méretű mellzsebet kap az elülső oldalon, egy nagy cipzáras hátsó zsebet és egy további belső zsebet. Alkalmas dokumentumok vagy egyéb értéktárgyak tárolására. Ha egy horgásztúrán mindig kevés a hely az alapvető dolgok számára, használja ezt az RPS modellt.

  Előnyök

  • a mellkasi kerület szorosságának gyors beállítása;
  • biztonságos zárrendszer;
  • nagy rekesz a hátoldalon;
  • Formázott rekeszek kemény betétekkel.

  Hátrányok

  • Csak két univerzális méret 50-54 és 54-58.

  Redington First Run horgászmellény

  Értékelés: 4.5

  Redington First Run horgászmellény

  Halászati mellény szürke színben és XXL-3XL méretben kapható. Az egész évszakos horgászathoz tervezték, mivel a hálós betétek nyáron lélegzőek, télen pedig könnyen felvehetők a meleg ruházat fölé. A csatból csak egy műanyag klipsz van a csaton. Ez lehetővé teszi, hogy a mellényt vészmerülés esetén egyetlen érintéssel le lehessen venni. De a szélben a kirakodó felszerelés lazán lóghat… Az ügyfelek dicsérik a nagy szövethurkot, amely biztonságosan tartja a horgászbotot, amikor sekély vízből gázolnak ki.

  Ez az off-duty hám az egyik legnagyobb zsebszámmal rendelkezik az összes off-duty hám közül, 12 zsebbel. De a mellényt azért emeltük ki, mert képes ivórendszert hordozni. A palackkal ellentétben ez az egység puha gumifalakkal rendelkezik, és nem tartja meg az alakját, ahogy kiürül. A tartás érdekében a hátoldalon egy félgyűrű rögzíti, maga a puha palack pedig az alatta lévő rekeszbe illeszkedik. Az elülső ruhahurok lehetővé teszi, hogy a csövet és az italt bármikor minimális mozgással rögzíthesse.

  Előnyök

  • nagy rekesz a hátoldalon;
  • belső és külső akasztóhurok
  • nyáron nem meleg;
  • 12 rekesz a különböző igényekhez.

  Hátrányok

  • nem lehet szorosan a ládához rögzíteni – csak egy zárat lehet rögzíteni.

  Szíves emelkedés

  Értékelés: 4.4

  Szíves emelkedés

  Ezt a szolgálaton kívüli modellt kifejezetten tengeri halászatra tervezték, ahol derékmagasságig vagy annál magasabbra kell bemenni a vízbe. Ezért a gyártó megrövidítette a mellény alját, és a mellény közvetlenül a mellkas alatt végződik. A hálós hátlap jó légcserét biztosít, és nyáron nem melegszik fel. Az alja húzózsinórral állítható. A tulajdonosok véleménye szerint a hátsó részen található tágas, átjárható rekesz könnyen befogadja az esőkabátot vagy a széldzsekit, ha az időjárás rosszra fordul. Belül egy rejtett cipzáras zseb a készpénznek és két nagy rekesz a dokumentumok számára. Az oldalsó külső rekeszek könnyen befogadják a csalitartályokat. Ha a tárolt tárgyak nedvesek lesznek, az alján hálós ablakok szellőztetnek.

  A magazin szerkesztőségének tetszett a két bottartó a hátulján. Az alján két pánt található, a vállrészen horoggal és hurokkal ellátott rögzítővel. Ez lehetővé teszi, hogy szabad kézzel jusson el a horgászhelyre, és növeli a biztonságot a lejtőkön vagy sziklákon. Nyúlj a szerelésért egy nindzsa-szerű kardmozdulattal.

  Előnyök

  • kiváló szellőzés;
  • A méret lehetővé teszi, hogy a mellényt más ruhadarabok fölött viselje;
  • Tágas, átjárható rekesz a hátulján;
  • D-horog a hálóhoz.

  Hátrányok

  • Magas érték a nettóért.

  A legjobb támadó mellény vadászathoz

  A vadásznak több dokumentummal (személyi igazolvány, vadászjegy, tagsági kártya, útlevél, utalvány stb.) kell rendelkeznie. .). Fontos továbbá, hogy legyen nálad kés, patronok, öngyújtó, zseblámpa, adó-vevő, ásó, vízzel teli flakon és egyéb tárgyak. Nézze meg a következő PPV-ket és a kirakodó mellényeket, amelyek a legpraktikusabbak az ilyen felhasználásra.

  TARZAN M24 ötvözet

  Értékelés: 4.9

  TARZAN úszó M24

  A lista élén ebben a kategóriában a TARZAN M24 univerzális típusú cipzár, amely a 46 és 68 közötti méretekhez igazítható. Ezáltal a mellény 164 cm vagy 2 m magas férfi számára is megfelelő. Az álcázás merev párnázással rendelkezik a háton a megfelelő testtartás és a jobb súlyelosztás érdekében. Az EPS kompatibilis a hegymászó hevederrel, így nem kell aggódnia, hogy vadászat és utazás közben váltania kell a felszerelést. Minden rekesz keretbetétekkel rendelkezik, amelyek biztosítják az alakmegtartást. Tépőzáras pántok az alján a füstgránátokkal vagy gázálarcokkal ellátott tasakok rögzítéséhez, így a modell alkalmas taktikai használatra. A vélemények szerint a vadászok elégedettek a zsebek önleeresztő képességével, ha a mellény viselése közben esőt kapnak az esőbe.

  Szeretjük a szolgálaton kívüli hámot, amelynek elején acélgyűrűvel rögzítjük a puskát, hogy mindig készen álljon a használatra. Amikor hosszú túrákat teszel zsákmányt keresve, megkönnyíti a kezed terhét, de segít, hogy ne téveszd el a célpontot.

  Előnyök

  • öntött betétek;
  • Minden egyedileg igazodik a felhasználó magasságához;
  • A rekeszekbe jutott víz a gravitáció segítségével távozik;
  • sok rögzítőelem a tasakokhoz.

  Hátrányok

  • kifinomult törzsbeállító rendszer.

  BURGOS ÁLLOMÁS
 • mpopo
 • Értékelés: 4.8

  BURGOS STATION<li></div><p>mpopo” src=”/wp-content/uploads/2023/10/17816666194351-3811.jpg” height=”400″ title=”BURGOS ÁLLOMÁS</p><li>mpopo”><p>A mellényt kizárólag vadászatra tervezték, és fű- és gallymintákkal rendelkezik a világoszöldtől a barnáig terjedő árnyalatokban, amelyek jól álcázzák a felhasználót az erdőben. A túlterheléses modell hét nagy kapacitású zsebbel és egy hevederrel rendelkezik, amely 36 patron tartására alkalmas a tetején. Ez lehetővé teszi, hogy azonnal megváltoztasd a töltést, így nem fogod elhibázni a zsákmányt, ha nem tudod eltalálni az első lövéssel. A mellényt az 52-62-es ruhaméretű felhasználók számára tervezték (egyedileg kell megrendelni), és cipzárral záródik a kényelmes illeszkedés érdekében. A poliészter membrán lehetővé teszi a test lélegzését és gyorsan szárad, ha nedves. 500 g súlya egyáltalán nem terheli a testet.</p><p>A mellény vállhevederrel rendelkezik, amely a váll felső részétől a mellkas közepéig biztonságosan fedezi a testet. A betétek jól össze vannak varrva, és idővel nem csomósodnak össze. Ez azt jelenti, hogy a nagy visszarúgású fegyverrel leadott lövések kevesebb zúzódást okoznak a testen.</p><h4>A</h4><ul><li>nagy gallérkivágás, amely minden típusú ruházathoz alkalmas;</li><li>A poliészter membrán nagyon légáteresztő;</li><li>Gyorsan kiszárad;</li><li>kis súlya 500 gramm.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>túl sok cucc van az alsó zsebekben, nagyon terjedelmesek lehetnek, és séta közben a kezünkbe akadhatnak.</li></ul><h3>ROSHANTER 1043</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=ROSHANTER 1043

  A moszkvai ROSHANTER gyártó az 1043-as index alatt kínálja az 50-60-as méretekben kapható rakodó modellt. A mellénynek két oldalsó zsebe van a kezednek, és egy mellzseb, amelybe a telefonod vagy a rádiódat teheted. Belül van egy másik rekesz a dokumentumok számára. A ruházat magas gallérral rendelkezik, amely védi a vadász nyakát a széltől. A hosszú, egyenes hátsó panel megakadályozza, hogy a hát alsó része megfázzon fekvés közben. A cipzár egészen a nyakig ér, így a test meleg marad. A színek tekintetében három változat áll rendelkezésre gallymintás, de különböző árnyalatú változatokkal. Az ügyfelek véleménye elégedett a Hunting Unloader megfizethető árával és a szép illeszkedéssel.

  A símellény tökéletes a téli vadászathoz, mivel 50% poliészter és 50% pamut sűrű anyagból készült. Ez megakadályozza, hogy a szél átfújja az álcát, és véd az eső ellen. A belső oldalon a gyártó szintetikus poliészterrel ellátott meleg bélést biztosít 200. Ennek köszönhetően a mellényt különálló felsőruházatként is lehet viselni.

  Előnyök

  • megfizethető ár;
  • Három színválaszték;
  • télen meleg van;
  • magas gallér.

  Hátrányok

  • viszonylag kevés zseb;
  • nincs 50-nél kisebb méret.

  HDS kacsa 49 kör

  Értékelés: 4.7

  Kacsalövés 49 lövedékkel

  A szolgálaton kívüli, egész évszakos rendszert olyan komoly vadászok számára tervezték, akik nagy mennyiségű lőszert használnak fel egyszerre. Annak érdekében, hogy ne kelljen minden alkalommal extra táskát cipelni vagy visszamenni az autóhoz, a gyártó az RPS-t 8 zsebekkel ellátott rekesszel látta el. A leoldó felszerelés univerzális méretben kapható, a mellkason és a nyakon lévő övvel állítható. A mellény vakításmentes olasz szerelvényeket használ, így nem fogja megijeszteni a zsákmányt egy napos napon. A PPP illeszkedése meglehetősen kényelmes, és nem görcsöl az aktív mozgásokban, amit a vadászok szeretnek a véleményekben.

  A szakértők az RPS-t a patronkapacitása miatt emelték ki. A kirakodórendszer összesen 49 lövedék befogadására alkalmas, amelyek hossza 70 és 89 mm között lehet. A lőszereket biztonságosan tartják a zsebekben, és biztonságosan futhatsz vagy bukfencezhetsz a terepen. A 40 töltényes patron nem fog elromlani, ha esik az eső, mivel vízálló lapokkal van lezárva.

  Előnyök

  • Hosszú élettartam;
  • zárt töltényhüvely;
  • állítható felfüggesztési rendszer;
  • Egész évszakos használat engedélyezett.

  Hátrányok

  • 9 patron még mindig ki van téve az esőnek, és át kell helyezni őket egy zsebbe.
  Olvasson tovább  A legjobb wobblerek értékelése harcsák számára
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: