7 legjobb hátizsák vadászathoz és halászathoz

A vadászat és a halászat nem elégszik meg csupán fegyverekkel és horgászbotokkal, különösen akkor, ha a szabadtéri kikapcsolódás több napra nyúlik. A hátizsák használata számos tárgy, tartozék és kiegészítő felszerelés kompakt módon történő becsomagolásához kényelmes. ennek az egyszerű terméknek erősnek, tartósnak és időjárásállónak kell lennie. A hátizsákok a hazai piacon a hazai és külföldi gyártású hátizsákok széles választékával állnak rendelkezésre. Ezek mind kapacitásban, mind költségben különböznek egymástól. Szakértőink tanácsai a kezdő horgászok és vadászok számára, hogy segítsenek a helyes választásnál.

Legjobb tippek

Az építési típus.Minden hátizsákot több csoportba lehet osztani a kialakítás típusa alapján.

 1. A puha modellek ritkábbak, a Szovjetunió idején voltak népszerűek. A merev háttámla hiánya miatt a kényelem és a kényelem sok kívánnivalót hagy maga után. Az alacsony árú modelleknek még akasztós rögzítése sincs.
 2. A merev vagy helyhez kötött hátizsákok erős fémkerettel vannak ellátva. A terhelés súlyát egyenletesen osztja el az összes hátizomra. Sok gyártó készít levehető háttámlát, amely további funkcionalitást biztosít a hátizsáknak. De ezek a modellek drágábbak és nehezebbek.
 3. A félmerev termékeket gyakran anatómiai termékeknek nevezik. Kevesebb fémelemet tartalmaznak a szerkezetükben, és a gyártók az acélt tartós műanyaggal helyettesítik.
 4. A hátizsákok egyesítik a zsákok előnyeit egy sátorral, egy nagy táskával vagy egy székkel. Ez a típus olyan újonnan érkezők számára lesz érdekes, akik még nem rendelkeznek a szükséges tartozékok arzenáljával. De ezeknek a modelleknek az ára magasabb lesz, mint a hagyományos hátizsákoké.

Anyagok. Sok gyártó a legfejlettebb anyagokat alkalmazza. Mindenféle kedvezőtlen időjárási körülménynek ellenállnak.

 1. A szintetikus poliészter szövet ötvözi az erőt és a könnyű súlyt. Jó vízlepergető képességgel rendelkezik, amely még sok mosás után is megmarad.
 2. A repülőgép ponyvát (avizent) az orosz tudósok találmányának tekintik. Az anyag fő erősségei a kiváló szellőzés, a hideg időben is puha marad, a tartósság és a tartósság. A hátránya a nagy súly.
 3. Az amerikai gyártmányú kondur egy vastag nylonszövet egyedi szövésszerkezettel. Az anyag ötvözi a rugalmasságot, a könnyűséget és a kopásállóságot. De a hidegben a hátizsák kemény dobozzá válik.
Olvasson tovább  12 legjobb műanyag csónakok

Zsebek.A horgászok vagy vadászok számára hasznos hátizsákok zsebei a következők. Biztonságosan tárolhatnak számos kiegészítőt, amelyek mind a kedvenc hobbijaikhoz, mind a kényelmes lakókörnyezet kialakításához szükségesek. Speciális zsebek dokumentumok és térképek számára, hogy még heves esőzés esetén is távol tartsa a vizet.

Kiválasztottuk a 7 legjobb hátizsákot vadászathoz és horgászathoz. ezek a modellek az oroszországi szaküzletekben kaphatóak. Az álláspontok meghatározásakor az expertológia magazin szerkesztői a szakértői közösség véleményére támaszkodtak, figyelembe véve a helyi horgászok és vadászok visszajelzéseit is.

A legjobb hátizsákok vadászathoz és halászathoz

Értékelés űr termék neve ár
A legjobb hátizsákok értékelése vadászathoz és halászathoz 1 Caribee Ops 50 7 500€
2 Rapala 3 az 1-ben kombinált táska 7 300€
3 HUNTER NOVA TOUR TOUR Kontur 75 v3 3 000€
4 NORFIN Dudley NF 2 700€
5 Holster Shooter 25 4 500€
6 Aquatic P-50 szürke 2 450€
7 Tramp Setter 60 2 400€

Caribee Ops 50

Értékelés: 4.9

CARIBEE OPS 50

A Caribee Ops 50 kínai hátizsák rendkívül tartós és kényelmes. A szakértők dicsérték a megerősített, szellőztetett háttámlát és a párnázott derékszíjat. Légáteresztő hálós anyag. Állítsa be a hátizsák térfogatát, és rögzítse felszerelését a kompressziós pántok segítségével. Ivórendszert biztosít, hogy az utazóknak utazás közben ne kelljen feleslegesen levenniük a felszerelésüket. Opcionális felszerelés a Molle moduláris rendszerrel. Kompakt méretei (58x33x30 cm) mellett 50 l űrtartalommal rendelkezik. A hátizsák első helyezést ért el a felülvizsgálatunkban.

Az orosz vadászok és halászok a kapacitása, kényelme és tartóssága miatt hízelgő. A hátránya, hogy túlárazott.

Előnyök

 • nagy tartósság;
 • kényelem;
 • minőségi szabás;
 • kompakt.

Hátrányok

 • magas ár.

Rapala 3 az 1-ben kombinált táska

Értékelés: 4.8

Rapala 3 az 1-ben kombinált táska

A kompakt hátizsák és a kényelmes táska sikeres kombinációja segítette a Rapala 3 az 1-ben kombinált táska ezüstérmesévé válását ebben a felülvizsgálatban. Túrázó helyzetben a táska a hátizsák aljához van rögzítve egy lakattal és csatokkal. A horgászhelyre érkezés után a felső rész eltávolításra kerül, a horgász hozzáfér a csalikhoz, csalikhoz és egyéb kiegészítőkhöz. A hátizsák hátsó fala párnázással van ellátva, ami kényelmessé teszi a csomagok hátulra helyezését. A szakértők megjegyzik, hogy minden rekeszhez és zsebhez könnyű hozzáférni. A táska belsejében 4 doboz van, és a külső oldalon egy csőhöz való klipsz található. A csapadéktól való védelem esővédelmet biztosít.

Olvasson tovább  6 legjobb jóga és fitness szőnyeg

A hazai felhasználók dicsérik a terméket széles körű funkcionalitása, vízállósága és praktikussága miatt. Hátrányok: Nincs levehető esővédő borítás.

Előnyök

 • kényelmes háttámla;
 • kapacitás;
 • tartósság;
 • vízálló.

Hátrányok

 • nincs levehető esővédő borítás.

HUNTER NOVA TOUR Contour 75 v3

Értékelés: 4.7

VADÁSZ NOVA TOUR CONTOUR 75 V3

A HUNTER NOVA TOUR Kontur 75 v3 hátizsák a legnagyobb kapacitással (75 liter) tűnik ki a versenytársak közül. A modell súlya mindössze 1,1 kg. A szakértők ezt a tényt a vékony Oxford 600D szövetnek tulajdonítják, amelyet a gyártó használt. Tartós és kopásálló. A speciális kettős impregnálás megvédi a hátizsák tartalmát a könnyű esőtől. A termék jól készült, a varratok egyenletesek, nincsenek kiálló szálak. A nagy oldalsó zsebekben könnyedén elfér egy 5 literes palack. A kemény háttámla levehető, így szőnyegként is használható. Egy intelligens, intelligens hevederrendszer biztosítja, hogy felszerelése és tartozékai a helyükön maradjanak.

Nagy dicséret az ár-érték arányért, a tágasságért és a könnyűségért. Nem mindenkinek tetszik a nedvesség elleni védelem mértéke.

Előnyök

 • kapacitás;
 • könnyedség;
 • robusztusság;
 • biztonságos illeszkedés.

Hátrányok

 • nincs esőkabát.

NORFIN Dudley NF

Értékelés: 4.7

NORFIN Dudley NF

A hátizsákosok szeretnek lándzsahorgászni. A kompakt modell 35 literes térfogatú, belül egy terjedelmes fő rekesz található. A hátizsákhoz egy erős szék tartozik, amelynek szíjai az alaphoz rögzíthetőek. Kényelmes külső zsebek (4 db.) lehetővé teszi a vadász számára, hogy hasznos kis tárgyakat rejtsen el anélkül, hogy helyet foglalna a fő rekeszben. A szakértőknek tetszett a minőségi erős anyag, ami a terméket egy kicsit nehezebbé tette (1,8 kg). A vállpántok hossza könnyen állítható, így a súly egyenletesen oszlik el a hátán. A sátor és a szőnyeg könnyen felszerelhető a hátizsák tetejére. A hátizsák megáll egy lépésre a pódiumtól.

A horgászok dicsérik a tágas fő rekeszt, a stabil széket és a kényelmes külső zsebeket. Hátránya a nagy súly és a nem eltávolítható szék.

Előnyök

 • tartósság;
 • tömörség;
 • multifunkcionalitás;
 • minőségi anyag.

Hátrányok

 • egy nem eltávolítható szék;
 • nagy súly.

Holster Shooter 25

Értékelés: 4.6

PISZTOLYTÁSKA LÖVÉSZ 25

Kifejezetten vadászok számára létrehozott Holster Backpack Shooter 25. Ez a modell harmonikusan ötvözi a táska és a fegyvertáska előnyeit. A termék térfogatát tekintve (25 liter) alulmarad a konkurenciával szemben, de lehetővé teszi, hogy akár 1150 mm-es fegyvereket is szállítson. A fegyver eltávolítása után kompakt módon összecsukható anélkül, hogy akadályozná a vadász mozgását az erdőben. A hátizsák belsejében két rekesz van, a fő rekesz az elülső bejáraton zárral van ellátva. a gyártó 4 zsebet varrt a kisebb tárgyak tárolására. Elülső zsebbel rendelkezik dokumentumok vagy térképek számára. Az anatómiai vállpántok hossza állítható, a derékpánt pedig kényelmes illeszkedést biztosít.

Olvasson tovább  9 legjobb Segway

A Runetben a modellt praktikus ötletnek nevezik, ami sok vadásznak megfelel. Hátrányai a csörgő szerelvények.

Előnyök

 • jól átgondolt konstrukció;
 • minőségi anyag;
 • egy pisztolytáska;
 • Anatómiai vállpántok.

Hátrányok

 • csörgő hardver.

Aquatic P-50 szürke

Értékelés: 4.5

Aquatic P-50 szürke

A gyártás a hátizsákos halászat Aquatic P-50 szürke gyártó használt vízálló nejlon szövet. A szakértők kedvelik az alsó szellőző rekeszt, amely a fő rekeszből szigetelt. A csalik, a felszerelés és a horgászzsinór kényelmesen tárolható 5 külső zsebben. A hátizsákhoz rögzíthet egy botot vagy hálót, felszabadítva a horgász kezét. A termék térfogata 50 liter, a modell látványos megjelenéssel rendelkezik. Kiváló minőségű szövet és tartós hardver. A modell a felülvizsgálatunk top 6-os listáját zárja.

Az orosz halászoknak tetszett a szép megjelenés, az elfogadható ár, az anyagok és a kivitelezés jó minősége. A termék gyenge pontja szerintük egy gyenge dokumentumzseb és a fogantyú fogantyújának hiánya.

Előnyök

 • kiváló minőségű anyagok;
 • elfogadható ár;
 • lenyűgöző megjelenés;
 • jó összeszerelés.

Hibák

 • A fogantyún nincs párnázás;
 • egy gyenge dokumentumzseb.

Tramp Setter 60

Értékelés: 4.5

TRAMP SETTER 60

A hátizsákot a legvonzóbb áron árulják az orosz üzletekben

amp Setter 60. A modell vízálló aljjal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a belső tér száraz maradjon a nedves fűben. A szakértők dicsérik a szellőztetett anatómiai háttámlát, légáteresztő Air Mesh hálóval van borítva. A vállpántok ugyanígy készülnek. A háton való megbízható rögzítés érdekében a gyártó a termékét derékszíjjal és mellkasi kötéssel látta el. Kényelmes szállítást biztosít a hordozófogantyú. A belső rekeszek kapacitása 60 liter. a gyártó számos zsebbel szerelte fel termékét, ahol elrejtheti a gázégőt, a vízzel teli lombikot, a horgászfelszerelést.

A felhasználók elégedettek a kapacitással, a megfizethetőséggel és a használhatósággal. A modell hátránya szerintük az, hogy elázik.

Előnyök

 • elfogadható ár;
 • kapacitás;
 • kényelmes működés;
 • sok zseb.

Hátrányok

 • vízálló.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: