A legjobb téli horgászbotok értékelése

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt szakértői tanácsadásra van szükség.

A legjobb horgászbotok értékelése a téli halászathoz

OUT (60cm)avel (60cm)
Jelölés hely termék neve ár
A legjobb téli horgászbotok értékelése 1 Salmo PRO
1 646€
2 Rapala 90/GL230/2-C 716€
3 Lucky John C-Tech sügér (43cm) 1 514€
4 Teho Bumerang Special 1 090€
5 Salmo
1 405€
6 Stinger ProFire 65M 525€
7 DELFIN VR70E 460€

Salmo PRO OUT (60cm)

Értékelés 4.9

Salmo PRO<tr></div><p>OUT (60cm)” src=”/wp-content/uploads/2023/09/10166197541-51re.jpg” title=”Salmo PRO</p><tr>OUT (60 cm)”><p>Speciális PRO sorozatú bot, pisztráng (és más ragadozók) téli horgászatához tervezve. A gyártók szerint maguk a gyártók, ez a modell a legpuhább formában a teljes sor rudak Team Salmo, ami tükröződik a rugalmasság, az alacsony küszöb deformáció rugalmas műanyag, valamint a teljesítmény megőrzése, még a súlyos fagypont alatti hőmérsékleten is. rövidebb fogantyú és egy egységből álló PRO korbács</p><tr>Az OUT a legalacsonyabb súlyú a választékban (mindössze 35 gramm) 61 centiméter hosszúság mellett – ez minden bizonnyal kiemelkedő teljesítmény.<p>Azt gondolnánk, hogy ez a súlyjellemző nem járul hozzá a nagy tartóssághoz, de a felhasználók szavai mást mondanak. Különösen néhányan közülük képesek voltak 3 fontot is elérő csukát fogni, látható sérülés és hajlított ostor nélkül. Általánosságban elmondható, hogy a működés szempontjából a pisztráng rendkívül jól bizonyult, és magas pozíciót szerzett a legjobb téli rudak tetején.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>jó ár-érték arány;</li><li>A legalacsonyabb súly standard méretekkel (35 gramm);</li><li>Bővített csomag (hordtáska és műanyag tok);</li><li>A tömör tárcsa reteszelő gyűrűk (a fogantyún).</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nincs megállapítás.</li></ul><h3>Rapala 90/GL230/2-C</h3><p>Értékelés 4.8</p><div style=Rapala 90/GL230/2-C

Egy másik népszerű termék, amely a horgászboltokban való széles körű elérhetősége miatt került a rangsorba. A Rapala 90/GL230/2-C téli bot egy nagyon érzékeny horgászbot, amelyet kis halak – vörös álsügér, sügér és sügér – fogására terveztek. A modell alapja (teste) hidegálló műanyagból készült – nem túl megbízható, de képes ellenállni a tisztességes dinamikus terhelésnek. Pontosan úgy, mint egy dobtekercs primitív beatrunnerrel és kitekercselő zárral.

Ami a Rapala 90/GL230/2-C horgászzsinórt illeti, ez egy rugalmas kompozit bot, amely reagál a horgászzsinór legkisebb érintésére is. A tapasztalt horgászok számára a hegynek ez a viselkedése nem jelent különösebb problémát, de a kezdő horgászok gyakran összetévesztik az eltérést egy teljes csípéssel, ami akaratlanul csökkenti a halászat hatékonyságát. Azonban könnyű megtanulni, hogyan kell irányítani a botot – csak töltsön el néhány órát horgászással ezzel a bottal.

Előnyök

 • alacsony költség;
 • magas halászati hatékonyság;
 • Könnyű használat, a legegyszerűbb mechanizmusok és elemek használatának köszönhetően;
 • Megfelelően robusztus konstrukció.

Hátrányok

 • a rúd nagy érzékenysége miatt gyakori téves tüzelés.

Lucky John C-Tech sügér (43cm)

Értékelés 4.7

Lucky John C-Tech sügér (43cm)

A megbízhatóság szempontjából a Lucky John C-Tech Perch téli horgászbot talán a legmagasabb a hasonlóak között, amit logikusan kompenzál az árszint. Érzékeny és könnyű, így még a nagy halakat is könnyű megfogni a jég alatt. Főleg a csúcs típusa miatt

 • d nagy terhelésnek ellenáll a horgászat és a horogra akasztás során.

  A Lucky John C-Tech Perch bot fogantyúja is érdekes tulajdonságokkal rendelkezik. Teljesen parafa, két grafit rögzítő gyűrűvel rendelkezik a tekercs rögzítéséhez. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen kényelmes helyre telepítsék, de sebezhető a laza illeszkedés és a kisiklás lehetősége miatt. Ez az egyetlen tervezési hiba – minden más tekintetben rendben van.

  Előnyök

  • a szerkezeti elemek nagyfokú megbízhatósága;
  • kényelmes parafa fogantyú;
  • lehetőség van egyensúlyi botok és csalik halászatára;
  • úszó tárcsatartók.

  Hátrányok

  • a dugó kioldódhat a fogantyún lévő helyéről (a tekercs rögzítésének meglazulása).

  Teho Bumerang Special

  Értékelés 4.7

  Teho Bumerang Special

  az egyik legkonvencionálisabb téli bot az egész piaci szegmensben, nagy hatékonysággal a mély vizekben való horgászatban. A Teho Bumerang Special teljes építése merész és nagy kockázattal párosul. Mind a bot, mind a fogantyú kemény kompozit anyagból készült, amely strapabíró és rugalmas a hajlítással szemben. A műanyag alapon kívül a modell egy 50 mm-es orsóval van felszerelve, amely nagy áttétellel rendelkezik a gyorsabb zsinórcsévélés érdekében. A rúdnak viszont van egy önindító szerkezete, amely közvetlenül a bajuszszál szintje alatt helyezkedik el.

  A téli horgászat szerelmesei szerint a Teho Bumerang Special nagyszerű horgászélményt nyújt. A bot dinamikája annyira különbözik a standard mintáktól, hogy még a tapasztalt horgászoknak is alkalmazkodniuk kell az új körülményekhez. Mérnöki kreativitás, méltó hely a legjobbak rangsorában.

  Előnyök

  • szokatlan kialakítás (teljesen műanyag test);
  • nagy ellenállás a hajlító terhekkel szemben;
  • Az alapanyag rugalmassága és plasztikus deformációval szembeni immunitása;
  • horogelőkészülék jelenléte.

  Hátrányok

  • nincs azonosítva.

  Salmo avel (60cm)

  Értékelés 4.6

  Salmo<tr></div><p>A Stinger ProFire 65M hossza mindössze 60 cm.” src=”/wp-content/uploads/2023/09/391666197541-80re.jpg” title=”Salmo</p><tr>avel (60cm)”> a nyél AAA-osztályú parafa és EVA (neoprén) kombinációja<p>Meglehetősen szokatlan téli teleszkópos rúd Salmo, szerzett egy helyet a rangsorban az eredeti teljesítmény és a nagy érzékenység üres. Mivel a fogantyú anyaga anyagok kombinációja – AAA-osztályú parafa és EVA (neoprén). Annak érdekében azonban, hogy vizuálisan csökkentsék a fogási felületet, néhány centimétert adva az ostornak, a gyártók a tárcsa alsó rögzítését egyenesen a parafa anyagába integrálták. Ennek eredményeképpen a fogantyúnak sajátos formája van, de még mindig biztonságosan fekszik a kézben. Ami az ostort illeti</p><tr>Avel, a 44 cm-es kibontott hossza a gyártó által elért maximális érték.<p>Annak ellenére, hogy ilyen kockázatos játék a design a rúd kapott kiváló tartóssági mutatókat. A visszajelzések szerint a tapasztalt halászok sokszor horgásztak vele, és sikerült elég nagy ragadozót (csukát) fogniuk azokban a helyzetekben, amikor a szakadás fenyegetőnek tűnt.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>eredeti design</li><li>Az orsó integrálása egyenesen a fogantyú területére (a bot méretének csökkentése érdekében);</li><li>Mérsékelten robusztus teleszkópos kialakítás;</li><li>a készletben lévő tok elérhetősége;</li><li>kis szállítási méret (29,5 cm).</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>nem található.</li></ul><h3>Stinger ProFire 65M</h3><p>Értékelés 4.5</p><div style=Stinger ProFire 65M

  Egy másik kínai téli rúd, amely olcsó és tartós eszköznek bizonyult a pergetéshez. Teleszkópos kialakítása ellenére a Stinger ProFire 65M eléggé alkalmasnak bizonyult a halászatra a teherbírás határán. Nemcsak a kis halakat, mint a sügér és a burbot, hanem a kis csukákat is húzza, bár a szakításhoz szükséges munkával. A Stinger ProFire 65M teljes hossza 60,5 cm, szállítási hossza legfeljebb 38 cm. a bot súlya a méretéhez képest jó – körülbelül 59 gramm eredeti állapotában.

  A fogyasztók szerint ez a téli horgászbot az olcsó horgászbotok legjobb kategóriájába tartozik. Nincs értelme jó felszereléssel (orsó, horgászzsinór) felszerelni – a tengely és a zsinór nem tud ellenállni a dinamikus terhelésnek, és valószínűleg letörik. Azonban még szerény felszereltsége ellenére is képes nagy halászati hatékonyságra, ami a fő előnye a többiekkel szemben.

  Előnyök

  • a méretek optimális aránya;
  • alacsony ár a szegmensben;
  • pergető képesség;
  • Tömör neoprén fogantyú, amelyet az orsó számára kialakított hely választ el.

  Hátrányok

  • nem található.

  DELFIN VR70E

  Értékelés 4.4

  DELFIN VR70E

  Egy egyszerű horgászbot a kínai DELFIN cégtől, amely a téli halászat rajongói körében hihetetlen népszerűsége miatt került a rangsorba. Minimális állóképességgel rendelkezik (mind a penge, mind a teljes zsinór esetében), ezért kizárólag kis halak fogására használják: sügér, ezüstkárász, vörösbegy, stb.. A DELFIN VR70E kialakítás kényelmes, 120 mm hosszú neoprén fogantyúval, a horgász tenyeréhez maximálisan igazodó, 70 mm-es műanyag orsóval, automatikus zsinórkioldó ravaszral és kioldóblokkal.

  Népszerűségének alapja az ár-érték arány – a kis halak fogása olyan, mint egy nyilvános időtöltés, és egy olcsó és funkcionális eszközt keresve általában ezt választják.

  Előnyök

  • A legalacsonyabb ár a szegmensben;
  • kielégítő (bár szerény) műszaki előírások;
  • kényelmes neoprén markolat;
  • beépített orsó.

  Hátrányok

  • korlátozott használat.
  Olvasson tovább  A 11 legjobb termoszgyártó
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: