Top 12 PVC csónakgyártó

Jelentősen bővíti a vadászok, horgászok és utazók lehetőségeit a felfújható csónakkal. Ez a hajótípus a Védelmi és Vészhelyzeti Minisztérium alkalmazottainak nélkülözhetetlen segítője. Az utóbbi években a gumi modelleket felváltották a robusztus PVC csónakok, ami kiterjesztette a felfújható szerkezetek használatát. A felhasználók inkább a “gumi” megfizethető ára, a különböző modellek, a stabilitás a vízben. A pozitív oldalon is jó a kapacitás és a teherbírás. A felfújható csónakokat a biztonságuk miatt is értékelik – még akkor is, ha az egyik palack megsérül, akkor is rögzítheti a hajót a parthoz, ha a részek sértetlenek maradnak. A PVC csónakok gondossággal sok évig használhatók. Ma már sokféle hajó van a piacon, különböző árakkal, méretekkel és kapacitásokkal. Szakértőink ajánlásai segítenek megbízható és hosszú élettartamú modellt választani.

A minőségi PVC csónak kiválasztásának kritériumai

Felfújható csónakok típusai. A szakemberek a következőképpen osztályozzák a meghajtótípust.

 1. Az evezős modelleket egyszerű felépítésük és alacsony áruk jellemzi. Rövid távú hajózásra tervezték őket. Ember keze által működtetett.
 2. A motorcsónakok speciális eszközzel vannak felszerelve a küllőmotor rögzítésére. Ezt nevezik átjárónak. Általában a gyártók lehetőséget biztosítanak arra, hogy a motorral kapcsolatos problémák esetén az evezők alá kerüljenek.
 3. A RIB-ek V alakú aljukkal tűnnek ki a versenytársak közül. Ennek a kialakításnak köszönhetően nagy sebesség érhető el a vízfelszínen (akár 100 km/h).

Anyagok sokfélesége.A modern felfújható csónakokban többféle anyagot használnak.

 1. A legnépszerűbb anyag a PVC. Kétféle változatban kapható: megerősített és nem megerősített. Alacsony költségű, nem erősített PVC-ből készült csónakok. De szilárdságban és tartósságban gyengébbek, mint a megerősített réteggel rendelkező termékek.
 2. A kompozit anyag két szintetikus szövetből készült termék. A Hiparon nagy rugalmassággal rendelkezik, ami lehetővé teszi a belső rétegként való használatát. A külső borítás tartós és rugalmas neoprénből készült. A speciális ragasztási technika tartós anyagot eredményez. Az egyetlen hátránya a magas ár.
 3. A legalacsonyabb árú felfújható légvárak gumírozott szövetből kaphatók. De ezek a hajók csak nyári sétákra alkalmasak a tiszta vizeken.

Alul.A puha padló a felfújható csónakok egyik gyenge pontja. A gyártók többféleképpen kezelik ezt a problémát.

 1. A felfújható fenék lehetővé teszi a merevség növelését, így a hajó biztonságosabbá válik. Ez a konstrukció a leggyakoribb az evezős modellekben. Ezeknél a hajóknál nincs szükség kiegészítő fedélzetre.
 2. A merev anyagokból készült fedélzeteket a hajófenékre szerelik. A költségvetési lehetőség a padló rétegelt lemez, de ez nem sokáig ellenáll a magas páratartalomnak. Az üvegszál kombinálja a könnyűséget és az erőt. Ezenkívül az anyag nem csap zajt, amit a horgászok nagyra értékelnek. Decking különbözik a design, vannak olyan elemek egy vagy több összetevőből.

átló.Ha felfújható csónakot használ külső motorral, fontos, hogy a megfelelő típusú farrészt válassza ki.

 1. A nyitott formájú hajók integrált motortartóval is felszerelhetők. Üvegszál-erősítésű műanyag, acél vagy vízálló rétegelt lemez, mint gerendázat anyaga.
 2. A farrudat zárt alakú evezős- vagy motorcsónakokra szerelik fel. A szakértők szerint pozitívum, hogy gyorsan fel- és leszerelhető. A farrészt azonban csak a motorok korlátozott tömeg- és teljesítménytartományához tervezték.
Olvasson tovább  10 legjobb sátor fűtőberendezés

Kiválasztottuk a 12 legjobb pvc csónakgyártót. Mindannyian hazai üzletekben értékesítik termékeiket. A rangsorolásnál a szakértői magazin szerkesztői a szakértői véleményekre támaszkodtak, figyelembe véve az orosz felhasználók visszajelzéseit.

A legjobb PVC hajóépítők

Jelölés székhely Készítette Értékelés
A legjobb PVC csónakgyártók értékelése 1 Yukona 5.0
2 Yamaran 4.9
3 A Fregat 4.8
4 Zászlóshajó 4.7
5 Solar 4.6
6

rofMarine

4.5
7

OSEIDON

4.4
8 F

 • nc
 • 4.3
  9 BoatMaster 4.2
  10 Aqua 4.1
  11 Mev & Co 4.0
  12 Hunter 3.9

  Yukona

  Értékelés: 5.0

  Yukona

  A kanadai Yukona cég két évtizede tervez és gyárt felfújható csónakokat és vízrebocsátókat. A termékeket Észak-Amerikába, Európába és Oroszországba szállítják. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei értékelik a kis hajók minőségét és biztonságát. A felfújható csónakokat először 2008-ban értékesítették hazánkban, sok közülük még mindig gyártásban van. A szakértők megjegyzik a katalógusban szereplő modellek sokféleségét, amely magában foglalja az együléses csónakokat és a tengeren való sétahajózásra alkalmas csónakokat. Léteznek könnyű, rácsos padlóval, alumínium padlóval és felfújható zsákokkal ellátott modellek.

  A hazai horgászok a két- és háromüléses csónakokat dicsérik a véleményekben. Könnyű súlyuk, kompakt méretük és minőségi borításuk révén kedvezően hasonlíthatók össze.

  Előnyök

  • magas minőség;
  • különböző modellek;
  • a lehetőségek széles választéka;
  • tartósság.

  Hátrányok

  • nincs észlelt hiba.

  Yamaran

  Értékelés: 4.9

  Yamaran

  A Yamaran márkájú felfújható csónakok Oroszországban készülnek. A szakértők a magas szintű termelés miatt, amely nem rosszabb, mint a vezető külföldi vállalatoknál, a felülvizsgálatba bevonták. A kiváló minőséget nem csak a tanúsítványok, hanem a PVC 5 éves garanciája is bizonyítja. Különös hangsúlyt fektetnek a nagy sebességű modellek tervezésére és gyártására, a hajókat különböző versenyeken tesztelik. A csónakokat maximálisan könnyű kezelhetőség jellemzi, köszönhetően egy sor intézkedésnek, kezdve a nagyszámú fogantyútól a megbízható farokrészig.

  Oroszországban a legnépszerűbbek a Yamaran F390 felfújható csónakok. A felhasználók dicsérik a tágasságát és a rendezett összeszerelést. Csak apróbb módosításokat javasolnak a gyártónak a tervezésben. Ezért a márka a második helyet foglalja el a piedesztálon.

  Előnyök

  • rendezett összeszerelés;
  • stílusos design;
  • sok fogantyú;
  • erős farokfal.

  Hátrányok

  • rövid hajógerinc.

  Fregat

  Értékelés: 4.8

  Fregat

  A hazai Fregat márka állandó keresletnek örvend a horgászok és a víz szerelmesei körében. 1991-től kezdve a fiatal csapat gyorsan kifejlesztett és gyártott nagyszámú felfújható csónakot. El kellett sajátítania a modern technológiát és eredeti terveket kellett létrehoznia. A határozott áttörés 2000-ben következett be, amikor a fogyasztóknak egy új modellt mutattak be a külmotorok között. A hajó fénypontja a változtatható szelvényű hengerek voltak. A Fregat termékeket nemcsak a hétköznapi felhasználók, hanem a Vészhelyzetek Minisztériumának szakértői is értékelték. Az e márkájú hajókat kétéltű repülőgépeknek szállították.

  A legtöbb orosz fogyasztó a Fregat hajókat az ár és a minőség optimális kombinációja miatt dicséri. A gyártónak azonban nem sikerült teljesen kizárnia a hegesztett kötések hibáit.

  Előnyök

  • elfogadható árak;
  • modern formatervezés;
  • megbízhatóság;
  • Könnyedén.

  Hátrányok

  • szivárgás van az illesztéseknél.

  Zászlóshajó

  Értékelés: 4.7

  Zászlóshajó

  A katamarán típusú felfújható csónakok közül a Flagman cég termékei kiemelkednek. A kis hajók első fejlesztése 2005-ben jelent meg. Azóta a gyártónak sikerült számos érdekes sorozatot kínálnia a fogyasztóknak. A szakértők szerint a legbiztonságosabbak a felfújható aljú modellek. De a márka katamaránjai, amelyek viszonylag nemrégiben (2014) jelentek meg, nagy keresletet váltak az orosz vásárlók körében. A szakemberek egy innovatív technológiát említenek – varratmentes felületbevonat elasztomerekkel. A hajó nagy tartósságot kapott, méltósággal ellenáll az éles tárgyakkal való ütközéseknek.

  A felhasználók a Flagman hajók biztonságát dicsérik a leginkább. A hátránya, hogy az egyszerű felszerelés és a hanyag gyártás.

  Előnyök

  • magas szintű biztonság;
  • egyszerű összeszerelés;
  • gyors vitorlázás;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • hanyag összeszerelés.

  Solar

  Értékelés: 4.6

  Solar

  Az orosz Solar vállalat 2002 óta gyárt felfújható légvárakat. A fiatal csapat már az első napokban elkezdte saját eredeti modelljeik kifejlesztését. V-alakú felfújható fenékkel rendelkező külsőkhöz való konstrukció. A merevség elérése érdekében a gyártó számos terelőlapot alkalmazott. A felhasznált anyag 2,6 mm vastagságú, megerősített PVC. A védőrétegnek köszönhetően a felfújható nagyon tartós, normál körülmények között nagyon nehéz megsérülni. A szakértők dicsérik a könnyű felállítását és könnyű összecsukását, mivel nincs kemény padló.

  A felhasználók ajánlásai dicsérik a Solar csónakokat megbízhatóságukért, kompaktságukért és megfizethető áraikért. Hátránya a lyuk pontatlan méretei a farokban, néha a gyári varratok szétjönnek.

  Előnyök

  • tömörség
  • tartósság;
  • eredeti alja;
  • könnyű összecsukható.

  Hátrányok

  • a motorhoz kell illesztenie a farrészt.

  rofMarine

  Értékelés: 4.5

  ProfMarine

  A szentpétervári Profmarin vállalatot 2004-ben alapították. A ProfMarine márkanév alatt kis hajók tervezésével és gyártásával foglalkozik. A vállalat a pvc felfújható csónakokra specializálódott. Megkülönböztethetőek megemelt orr-részükről, amely a legmagasabb hullámokon is gond nélkül átúszásra készteti őket. A cég arzenáljában vannak evezős és motoros módosítások is. A szakértők dicsérik a gyártót, amiért a garanciaidő lejárta után is nagy gondot fordít a hajókra.

  A halászati fórumokon a tulajdonosok dicsérik a ProfMarine csónakokat a széles cockpitért, a fröccsenés elleni hatékony védelemért, a stabilitásért a vízen. A felhasználók nem szeretik az oldalsó szárnyak kiálló sarkait.

  Előnyök

  • magas és széles cockpit;
  • hatékony visszafröccsenés elleni védelem;
  • modellek széles választéka;
  • garancia utáni szerviz.

  Hátrányok

  • Az oldalsó fullánkok sarkai kiállnak…

  OSEIDON

  Értékelés: 4.4

  POSEIDON

  Az orosz POSEIDON cég nagy tapasztalattal rendelkezik a felfújható csónakok tervezésében és gyártásában. A szakértők elismerik a márkát a modern dizájn, az intelligens konstrukció, a könnyű szétszerelés/összeszerelés és a jó ergonómia miatt a pilótafülkében. A gyártó kiegészítő tartozékok széles választékát kínálja (szerelőblokkok, keresztirányú kerekek, napellenzők stb.). .). A vállalat számos érdekes műszaki megoldást fejlesztett ki, például a szabadalmaztatott fenék és a kiel formája megakadályozza, hogy a víz bejusson a hajóba.

  A hazai felhasználók véleményeikben dicsérik a felfújható POSEIDON-t a mérsékelt ár, a kényelmes lábtartás és a kompakt méret miatt. A hajónak van néhány hátránya, a tulajdonosok elégedetlenek a kezelhetőséggel, a padlószereléssel és a nagy súllyal.

  Előnyök

  • tömörség;
  • megfizethető árak;
  • minőségi összeszerelés;
  • hatékony permetvédelem.

  Hátrányok

  • rosszul tartották az irányt;
  • kényelmetlen padlóösszeszerelés.

  F
 • nc
 • Értékelés: 4.3

  F<li></div><p>nc” src=”/wp-content/uploads/2023/10/42516666193661-4212.jpg” height=”300″ title=”F</p><li>nc”><p>Felfújható csónakok F</p><li>nc hírnevet szerez a minőség és a kényelem terén. A cég szakemberei modelljeik kifejlesztésekor figyelembe veszik a halászok és a vadászok igényeit. A potenciális ügyfelekkel való közvetlen együttműködés érdekében a vállalat aktívan részt vesz kiállításokon. A szakértők megnevezik a márka néhány jellemzőjét. Könnyű súly, kiváló manőverezőképesség, kényelmes elhelyezés és gyors meghajtás. A választékot 2 és 3,6 m közötti hosszúságú hajók képviselik, a katalógusban evezős és motorcsónakok is szerepelnek. PVC garancia 5 év, hegesztett varratok – 2 év.<p>Az expertology magazin szerkesztősége a 8. helyet adta a márkának, mivel a felhasználók számos hibát találtak. A legtöbb motorhoz túl alacsonyan helyezkedik el a farokrész, az illesztések nem megbízhatóak.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>modern megjelenés;</li><li>tartósság;</li><li>megfizethető árak;</li><li>kényelmes ülések a személyzet számára.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>megbízhatatlan varratok;</li><li>alacsony farokfal.</li></ul><h3>BoatMaster</h3><p>Értékelés: 4.2</p><div style=BoatMaster

  A BoatMaster márka az orosz F

 • nc. Azért hozták létre, hogy megvalósítsa az ígéretes irányt a kis hajók területén. A szakértők úgy vélik, hogy a modellcsalád fő jellemzői a fokozott funkcionalitás és a stílusos kialakítás. A gyártó számos fejlett technológiát alkalmazott, német HEYTEX szövetet és a legjobb európai cégek alkatrészeit használta. A szakembereket különösen vonzotta a rugalmas szendvicsanyag, amely megkönnyíti a hajó összecsukását és felfújását. A hajótest egyedi kialakítása lehetővé teszi a hajó további korszerűsítését.

  A hazai halászok és vadászok elégedettek a hajók modern felszereltségével, tömörségével és kis súlyával. Hátrányként említik a kis evezőket, a megbízhatatlan padlót és a zsúfolt táskát.

  Előnyök

  • könnyűség és tömörség;
  • teljes hosszúságú kiel;
  • funkcionalitás;
  • stílusos design.

  Hiányosságok

  • a padló nincs ragasztva pvc szalaggal;
  • zsúfolt táska.

  Aqua

  Értékelés: 4.1

  Aqua

  Az orosz AquaMaster cég Aqua márkanév alatt felfújható csónakokat kínál a fogyasztóknak. A vállalat gyártási telephelye. Ufa. A szakértők a biztonságot és a kényelmet tartják a márka erősségének. A modellek széles választéka kellemesen meglep. A horgászok és a sportolók egyaránt megtalálják a megfelelő modellt a katalógusban. Összesen 3 alapcsalád, egy Aqua motorcsónak és két evezőscsalád, az Aqua Master és az Aqua Optima. Mindegyik sorozat számos módosítással rendelkezik, amelyek kapacitásban, konfigurációban és teljes méretekben különböznek egymástól. A megbízhatóság és a könnyű használat tekintetében a márka a felülvizsgálatunk top 10-es listáján szerepel.

  A felhasználók panaszkodnak az anyagra. A napon felforrósodik, és gyűrődik, amikor feltekerik.

  Előnyök

  • megfizethető árak
  • minőségi összeszerelés
  • biztonság;
  • gazdag választék.

  Hátrányok

  • A PVC anyag nem megbízható.

  Mnev & Co

  Értékelés: 4.0

  Mev & Co

  Az orosz cég 1988-ban készítette el az első felfújható csónakokat a Mev & Co által. Azóta a modellek száma már meghaladta a 70-et. A szakértők megjegyzik, hogy a legszélesebb a hossz (2 és 8 m között), amely lefedi a víz szerelmeseinek minden szegmensét. A stepper szabadalommal védett technológiával büszkélkedhet. A márkakatalógus kis evezős és motorcsónakokat egyaránt tartalmaz. A vásárlók között nemcsak a halászok, hanem a Védelmi Minisztérium és a Vészhelyzeti Minisztérium is szerepel.

  A hazai fogyasztók a Mnev & K hajók minőségét tisztességesnek tartják. De vannak “zátonyok” a gyártó formájában delamináló padlódeszkák és rövid életű varratok. A csónakok súlya meglehetősen nehéz, és hátul nincsenek fogantyúk a mozgatáshoz.

  Előnyök

  • minőségi anyag
  • stabilitás a vízen;
  • a rácsos padló jó szerkezete;
  • magas oldalak.

  Hátrányok

  • gyenge varratok;
  • megbízhatatlan kötőelemek.

  Hunter

  Értékelés: 4.0

  Hunter

  A fiatal orosz HUNTERBOAT cég 2009-ben kezdte meg a felfújható csónakok gyártását. A Hunter márkanév alatt gyártott vízi járművek gyártása a vállalkozás fő iránya lett. Merev PVC-szövet és minőségi alkatrészek a csónakgyártáshoz. A szakértők felhívják a figyelmet a gyártó fejlett kereskedői hálózatára. Az új modellek kifejlesztésekor a vállalat tervezői szorosan együttműködnek a neves orosz halászokkal és vadászokkal. A Hunter csónakokat a fogyasztók a kiváló minőség, a széles választék és a megfizethető árak miatt választják. A védjegy zárja felülvizsgálatunkat.

  Az orosz halászok és vadászok szeretettel beszélnek a könnyűségről, a jó űrtartalomról, a megbízhatóságról. A márka fölé emelkedni nem sikerült a nem eléggé merev padló miatt. nem minden modell rendelkezik leeresztő szeleppel és rögzítőszemmel.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű összeszerelés;
  • megfizethető árak;
  • könnyedség;
  • Jó teherbíró képesség.

  Hátrányok

  • nem kemény padló;
  • gyenge felszereltség.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: