21 A legjobb szanatóriumok Kislovodszkban

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem kezelendő vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

Nyaralást vagy gyógykezelést tervez, de nem tudja, hová menjen?? Ne aggódjon, Oroszországban olyan sok olyan hely van, ahol egyedülálló a természet és az éghajlat, és ahol a levegő egészséges, hogy könnyű elveszni a pillanatban.

Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy segít az útbaigazításban, és kiderítette, hogy melyik célpont a legnépszerűbb – Kislovodszk városa, a legnagyobb hazai üdülőhely. Minden korosztály jár oda: fiatalok, idősek, gyermekes családok. Az Expertology szakértői megvizsgálták az összes ajánlatot, és rangsorolták a 20 legjobb spa hotelt Kislovodszk városában.

A legjobb szanatóriumok Kislovodszkban

Jelölés Helyszín termék neve napi ár
A legjobb szanatóriumok Kislovodszkban 1 Szanatórium im. . Dmitrova 2 200€
2 Az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának szanatóriuma 4 500€
3 “Plaza” 7 200€
4 “Narzan gyógyítása” 4 490€
5 “Arnika 3 440€
6 “Villa Arnest 4 990€
7 “Kolos 1 990€
8 “Vörös kövek” 5 700€
9 “Zarya 5 110€
10 “Dzinal 2 730€
11 Szanatórium im. .. Ordzhonikidze 2 250€
12 “Krugozor” 2 940€
13 “Erőd “3 3 490€
14 “Victoria 3 540€
15 “A tavasz” 3 490€
16 “A gerenda” 4 240€
17 “Vershina 1240 2 310€
18 “Centroszojuz” 3 590€
19 Szanatórium Piket 2 800 €
20 “Kaukázus” 2 990€
21 “Moszkva” 1 690€

Szanatórium im. . Dmitrova

Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.9

Szanatórium im. G. Dmitrov

Vezető egész éves gyógyhely. Fő profil – idegrendszeri, légzőszervi, szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi és kötőszöveti; további profilok – gyomor-bélrendszeri, nőgyógyászati és urológiai profilok. Kiváló orvosi és gyógyászati létesítmények. A főépület terápiás részlegében található az Essentuki 4 és a Slavyanska ásványvíz szivattyúszoba. A Tambukanszkoje-tóból származó gyógyiszapot használják az eljárásokhoz. Balneoterápia, gyógyzuhanyok, fizioterápia, speleoterápia, inhalációk, hirudoterápia, fizikoterápia, ózon- és aromaterápia, manuális terápia. A fitoteák, az oxigénkoktélok és a fitofürdő különösen népszerűek.

A szanatóriumban négy épület található, amelyek közül az egyik gyógyászati épület, a másik három pedig lakóépület. A húszemeletes főépületben egy- és kétágyas szobák, orvosi központ és étkezde található; a második épületben első kategóriás szobák (kétágyas szobák és lakosztályok). A harmadik épületben – a harmadik kategóriájú szobák (egyágyas szobák). A negyedik épületben – minden kategóriájú szoba (egyágyas, kétágyas és kétágyas szobák). Az épületekben van lift.

Az étkezés a kezelés része. Napi háromszori étkezést szervezett diétás menü rendelésre. Tizenöt étrend, beleértve a friss gyümölcsöt és zöldséget is. Nagy figyelmet fordítanak a kalóriaértékre, a kombinációra, a szükséges számú vitaminok elérhetőségére. szabadidejében meglátogathatja az edzőtermet, az uszodát, sakkozhat, asztaliteniszezhet, elmehet a könyvtárba, koncertre vagy előadásra, táncolhat a diszkóban, kirándulhat, és tisztálkodhat a szépségszalonban.

A napi költség egy személyre 1900 és 3500 p között lesz. A Lenin sugárút 30. Kérdés esetén hívja a következő telefonszámokat: 8 (800) 500-82-19, +7 (87937) 6-72-19, +7 (87937) 9-60-89. Részletekért lásd a honlapot: .

Előnyök

 • Húsz perc séta a Narzan Galériáig;
 • játszótér gyerekeknek;
 • 40, 70 és 300 fős banketttermek;
 • 24 órás recepció és szálláshely-szolgáltatás;
 • online foglalás;
 • előnyös különleges ajánlatok és promóciók.

Hátrányok

 • Elavult belső terek, bútorzat;
 • ingyenes Wi-Fi csak a termekben
 • a transzfer ára 300 RUR és 1200 RUR között van, a parkolás 50 RUR/nap.

A Rendkívüli Helyzetek Minisztériumának szanatóriuma

Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.9

Oroszország EMERCOM szanatóriuma

A Rendkívüli Helyzetek Minisztériumának szanatórium-rehabilitációs központja nemcsak a minisztérium alkalmazottait, hanem az összes létező javító programban részt vevő hétköznapi embereket is elfogadja kezelésre és elszállásolásra. Kislovodszk egyik leghíresebb üdülőhelye, hogy pihenjen, előzetesen meg kell vásárolnia egy utalványt – néhány hónapig. A helyet elsősorban elhelyezkedése miatt értékelik – a városközpontban, ugyanakkor csendes környéken található. A közelben van minden szükséges infrastruktúra a megélhetéshez és a turizmushoz.

Az orvosi szolgáltatás a fő oka annak, hogy a turisták ezt a szanatóriumot választják. A sokoldalú egészségügyi központban különös figyelmet fordítanak a mozgásszervi problémákra, de a szakértők a máj, a gasztroenterológia, az idegrendszer és a szív- és érrendszer betegségeivel is foglalkoznak, a szanatóriumban vannak orvosok – nőgyógyászok, urológusok, endokrinológusok. A központ felszereltsége lehetővé teszi a páciens egészségi állapotának teljes körű diagnosztikáját, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbb egészségjavító programot. Az orvosok rendelkeznek ultrahanggéppel, MRI-vel, mammográfiai berendezésekkel, tomográfiával, visszajelző szimulátorokkal, CON-TREX diagnosztikai komplexummal. Mi a szanatóriumban tényleg sok módja van az egészség javításának: ásványvíz szivattyúszoba “Essentuki 4”, fürdő, sóbarlang, gyógyító zuhanyok, lézerterápia, mágneses kezelés, masszázs, ózonterápia és más hagyományos és nem hagyományos, de bizonyított módszerek normalizálása a létfontosságú rendszerek a szervezetben. A vendégek rendelkezésére álló szolgáltatások közé tartozik egy gyümölcslé bár hideg italokkal, nyári szoba, fedett medence szaunával és hammam komplexummal, edzőterem, teniszpálya, utazásszervező iroda. Vannak játszóterek a gyermekek számára, így a szanatórium ideális a családok számára is. A standard és deluxe szobák tiszták és világosak, az árak megfizethetőek. Üzleti rendezvények szervezésének lehetősége.

Az oroszországi EMERCOM szanatórium a következő helyen található. Kislovodszk, pr. Pobedy, 24 éves. Ha többet szeretne megtudni a szállásról, a kezelésről és foglalni szeretne, hívja a 8 800 700-15-77-es telefonszámot.

Előnyök

 • A kezelésre elfogadott betegségek széles köre;
 • Számos hagyományos és nem hagyományos kezelés;
 • Egy jó phyto-bar;
 • Szórakozással várják a gyerekeket és a felnőtteket;
 • Teljes hangulatos szobák;
 • Kényelmes elhelyezkedés a városban;
 • Nagy, jól karbantartott terület.

Hátrányok

 • Nagyon zsúfolt foglalási folyamat, korai foglalás elengedhetetlen.

“Plaza”

Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.8

A második helyen egy modern szanatórium áll. Az orvosi szolgáltatásokat nyújtó létesítmény több mint háromezer négyzetméteren terül el. A terápiás és diagnosztikai részlegek mellett van egy gyógyfürdő, amely gépi kozmetikát, masszázsokat, hámlasztást, pakolásokat stb. kínál. Az egészségügyi központ fő profilja a kardiológia, az endokrinológia, a neurológia, valamint a légzőszervi, az urogenitális és a mozgásszervi rendszerek kezelése.

A településen kétszázhetvenöt szoba áll rendelkezésre. Standard egyágyas szobák, a terület huszonkét négyzet, a harmadik, negyedik és ötödik emeleten vannak. A hatodik és hetedik emeleten negyvennégy négyzetméteres kétszobás lakosztályok találhatók. Vannak kétszobás, erkélyes lakosztályok is. Studio Japan, ötvennégy négyzetméter, a hatodik emeleten. Apartman, hatvanhat négyzetméteres, a hetedik. Tágas Amerika lakosztály a hetedik és Ázsia lakosztály a hatodik emeleten, nyolcvannyolc négyzetméter, egy hálószoba mellett irodával, étkezővel és nappalival. Az “Afrika” és “Európa” elnöki szobák a hatodik és hetedik emeleten találhatók. Mindkettő száztíz négyzetméteres.

Pihenhet a “Panoráma” nagyteremben, a VIP-teremben egyéni kiszolgálással, a lobby bárban, a “Club 24” bárban, a nyári kávézóban, ahol a nyílt tűzön készült ételek széles választéka várja a vendégeket. Van phyto-bar és szobaszerviz. A kisgyermekes családok számára etetőszéket, bébiételt biztosítanak. Ha a felnőttek elfoglaltak, bérelhet bébiszittert, vagy gyermekét a Jolly Island Clubban hagyhatja.

Az éjszakánkénti költség egy személy számára 5 és 40 ezer rubel között lesz. . A Gertsen utca 10. Konzultációért kérjük, hívja a 8 (800) 775-44-00 telefonszámot. Részletek a honlapon: /.

Előnyök

 • Négyféle ásványvíz a szivattyúszobában;
 • Hozzáférés a fürdőparkhoz;
 • sétatávolságra a Narzan-forráshoz;
 • 2000 kezelési program;
 • A világ 14 konyhája;
 • Csecsemővel rendelkező családok felvétele;
 • ingyenes parkolás;
 • fejlett infrastruktúra.

Hátrányok

 • átlagon felüli árak.

“Narzan gyógyítása”

Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.8

A harmadik helyet egy multidiszciplináris klinika nyerte el, amely a versenytársak közül elsőként Kislovodszkban egy all-inclusive rendszert kínált. A csomag több mint 300 terápiás és diagnosztikai eljárást, napi háromszori étkezést, parkolóhelyet, gyermekanimátort, szórakoztató programot, biliárdot, asztaliteniszt, két kirándulást, játéktermet, felszerelésbérlést, Wi-Fi-t, transzfereket tartalmaz. Fő szakterülete – kardiológia, endokrinológia, neurológia; légzőszervi, húgy- és ivarszervi, mozgásszervi és gyomor-bélrendszeri betegségek kezelése. A terápiás részleg elsődleges ellátást és felügyeletet, a gyermekosztály pedig tanácsadást és kezelést biztosít a gyermekek számára. A diagnosztika magában foglalja az EKG-t, az ultrahangot, a laboratóriumi vizsgálatokat, az endoszkópiát. Átfogó szolgáltatásokat nyújtanak a szakorvosok: tüdőgyógyász, pszichoterapeuta, bőrgyógyász, nőgyógyász, pszichológus, ózonterapeuta, fogorvos, kozmetológus és mások. A visszajelzések azt mutatják, hogy az intézménynek nagy választéka van az ízletes fito-teából.

A látogatókat két épület – lakó- és terápiás épület – egyikében helyezik el. Az épületeket orchideákkal díszített galériák formájában meleg folyosók kötik össze. Száznegyvenkét szoba áll rendelkezésre: egyszobás kétágyas (standard, comfort, business, deluxe, deluxe studio), kétszobás kétágyas (romantikus, provinciális, syndica, nagyköveti, királyi, lakosztályok és apartmanok), háromszobás kétágyas (ezüst és arany lakosztályok).

Büfé jellegű ételek. A hegyi étteremben zongoramuzsika mellett ülhet és falatozhat, a lobby bárban kávét, teát és süteményeket ihat, a “By the Fountain” nyári kávézóban pedig koktélt és bécsi gofrit kortyolgatva élvezheti a kilátást. A gyermekek szabadidejének legmagasabb szintű eltöltése: óvoda pedagógussal, játszóterek a szabadban, animáció (rajzfilmek, műsorok, interaktív játékok, sport). A felnőttek szaunát, medencét, teniszpályát látogathatnak.

Az éjszakánkénti ár egy személyre 7 és 18 ezer között mozog. . A Zhelyabova utca 5. szám alatt található. Bármilyen kérdés esetén: 8 (800) 100-44-74, +7 (87937) 9-54-00, +7 (87937) 9-54-04. Részletek a honlapon: .

Előnyök

 • A fürdőpark a közelben található;
 • Szlavjanszkaja, Essentuki-4, Dolomitny Narzan ásványvíz-szivattyúszoba
 • üzleti központ;
 • éjjel-nappal nyitva tartó recepció és szállás;
 • modern belső terek.

Hátrányok

 • nem észlelt.

“Arnika

Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.7

Negyedszer, egy olyan létesítmény, amely egyesíti a prémium üdülési élményt a gyógyfürdő hagyományával. Fő területek: kardiológia, endokrinológia, nőgyógyászat, urológia, allergológia-immunológia, proktológia, dietológia és általános terápia; további területek: gyomor-bélrendszer, légzőszervek, neurológia. A kezelés kombinálható az esztétikai orvoslással, mivel van egy spa központ, amely a következő márkák professzionális termékeit használja: olasz T-shock, Histomer és Thai A

Olvasson tovább  A 12 legjobb moszkvai szálloda gyógyfürdővel
 • Zanskaron.

  A kilencemeletes épület hetvenkilenc szobát kínál – kompakt és tágas, irodával és konyhasarokkal (standard, junior, stúdió, stúdió plusz, deluxe, deluxe comfort, apartman, Arnika suite). Az új épület 2017-ben épült, így a belső terek modernek és a felújítások frissek. Az ár tartalmazza a napi háromszori étkezést, amelyet profi szakácsok biztosítanak. Az ételek eltérnek a szokásos szanatóriumi ételektől. A la carte ételeket a szobába és az étkezőben is rendelhet. Azok számára, akiknek emésztési problémáik és túlsúlyuk van, vannak speciális étrendek, amelyeket dietetikus választ ki.

  A szanatórium a Kislovodszk park közelében található, ahol több mint kétszázötven cserje- és fafaj nő. A látogatók szívesen sétálnak a nyüzsgő utcákon és sugárutakon, elmennek a Filharmóniába, koncerteken vesznek részt, vagy beülnek a városi kávézókba.

  A napi költség személyenként 9 és 29 ezer rubel között mozog. . A Lenin sugárút 18. szám alatt található. Konzultációért hívja a 8(800)777-31-70, +7(928)335-01-44 telefonszámot. Részletek a honlapon: arnika..

  Előnyök

  • a szivattyúszoba ásványvizekkel: “Szlavjanszkaja”, “Essentuki-4” és “Szulfát narzan”;
  • ingyenes Wi-Fi.

  Hátrányok

  • átlag feletti árak.

  “Villa Arnest

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.7

  Villa Arnest

  A minősítés ötödik helyén egy gyógyfürdő áll, amely a park déli, félreeső részén épült, így a vendégeket nem zavarja az üdülőhely zaja. profil – kardiológia, endokrinológia, neurológia, urológia, nőgyógyászat, immunológia, bőrgyógyászat, gyermekgyógyászat, valamint a légző- és mozgásszervek, GIT kezelése. A hathektáros területen egy kezelőépület, egy gyógyfürdő és egy pantoterápiás központ található. Az agancs nyersanyagok (fiatal maral szarvak) segítenek ellenállni a korai öregedésnek és a stressznek; eltávolítja a méreganyagokat és erősíti az immunitást; kezeli az isiászt, az osteochondrózist és az ízületi betegségeket. A központ a következő eljárásokat kínálja: pakolások, fürdők, szauna, elektroforézis, inhalációk, mikrokliszterek, masszázs, maszkok, alkalmazások, gyógyteák és étrend-kiegészítők agancsos anyagokkal.

  A vendégek a főépületben a következő szobákat foglalhatják el: standard, egyágyas, stúdió, mini lakosztály, deluxe Ambassador, lakosztály, apartman, házikó “Hope” – lakosztály, standard, “Vera” – lakosztály Ambassador, standard, “Love” – lakosztály, mini lakosztály, standard. Az étteremben és a lobby bárban is fogyaszthatnak harapnivalókat. A felnőttek és a gyermekek számára úszómedence, játékterem, játszóterek a szabadban, egészségügyi pálya, teniszpálya, biliárd, fitneszterem, szauna, karaoke, könyvtár, kirándulások az Arkhyz, Dombai, Chegem vízesésekhez stb. állnak rendelkezésre. .

  A napi ár 5 és 20 ezer EUR között lesz. . 107A, Prudnaja utca. Telefonon: 8 (800) 100-81-05, +7 (87937) 3-03-00, +7 (87937) 3-17-22. Részletek a honlapon: villa-.

  A

  • Szulfát Narzan ásványvíz szivattyúszoba;
  • ingyenes transzfer a vasútállomásról.

  Hátrányok

  • SPA szolgáltatások térítés ellenében;
  • fizetett kirándulások;
  • Repülőtéri és pályaudvari transzferek fizetősek – 2k. .

  “Kolos

  Kislovodszki szanatórium értékelése: 4.7

  A hatodik helyen a városközpontban, a Narzan Galéria közelében található gyógyfürdő áll. Főbb terápiás területek – kardiológia, neurológia, dietetika, urológia, nőgyógyászat, légzőszervi ellátás, mozgásszervi rendszer, cukorbetegség. Itt elektromos fényterápia, LFC, masszázs, fitoterápia, paraffin-ozokeritoterápia, balneoterápia (víz alatti, felszálló, körkörös és Sharko zuhany; gyöngy-, jódos-brómos, kénes és narzanos fürdők), inhalálás, inhaláció, gyógyfürdő és gyógyfürdő. A berendezéseket a “Polimag 1-2” általános mágnesterápiás készülékek, a “Kalibri” a betegségek egész csokrának vagy a gyógyszerekre adott allergiás reakciók esetén, monoterápiaként történő használatra.

  A látogatóknak a két épület egyikében hetvenkilenc fő befogadására alkalmas szállást kínálnak. Jól felszerelt egy-, kétágyas, junior lakosztályok, lakosztályok és apartmanok. A napi három étkezést a diéta figyelembevételével végzik, ezek összesen tizenöt étkezés. A létesítmény szakácsai minden egyéni igényt kielégítő ételeket készítenek. A nyolcvan férőhelyes, hangulatos étkezde egy műszakban működik. Az ételek a szobába is rendelhetők. A sztavropoli terület gazdaságaiból származó biotermékek. A szabadidőben a szanatórium kínál látogatás tornaterem, uszoda a közelben szanatórium (fizetés benne van az ára csomagok), biliárd terem, klub, koncert, diszkó, mozi, kirándulások (Oszétia, Elbrusz, Arkhyz, Chegem szurdok, Kék tavak).

  Az éjszakánkénti ár egy személyre 2500 és 4 ezer USD között mozog. . A Yanovského pereulok 7 alatt található. Konzultációért hívja a következő telefonszámokat: +7 (87937) 3-07-89, +7 (879) 373-07-61, +7 (87937) 3-13-19. Részletek a honlapon: kolos-.

  Előnyök

  • ökológiailag tiszta termékek a Sztavropoli régió három nagy kollektív gazdaságából;
  • Száraz fejadagok egész napos kirándulásokhoz;
  • elfogadható árak;
  • készletek.

  Hátrányok

  • nincs medence.

  “Belaya Dacha”

  Kislovodszk gyógyfürdő értékelése: 4.6

  A hetedik helyet egy intézmény, a Sheremetev gróf egykori nyári rezidenciája foglalja el, amely egyedülálló tizenkilencedik századi építészetével különbözik. Az előző fürdőhöz hasonlóan a Belaya Dacha is a park, a Narzan Galéria, a Filharmónia és más városi nevezetességek közelében található. Fő szakterület – kardiológia, neurológia, hörgő-tüdőbetegségek; további szakterületek – nőgyógyászat, urológia, fül-orr-gégészet, gyomor-bélrendszer. Számos standard gyógyfürdői eljárás áll rendelkezésre, beleértve a gyógyfürdői kezelést is. A gyógytorna az érzelmi stressz és a fizikai feszültség csökkenését eredményezi; növeli a hatékonyságot; javítja a hangulatot és energiát ad; csökkenti a testsúlyt – akár 1000 kcal-t 4 óránként.

  A szobák jól felszerelt, nagy belmagasságú szobákat foglalnak magukban. Különböző kategóriák állnak rendelkezésre: standard stúdió, huszonegy négyzetméterig; superior standard, harminc négyzetméterig; junior lakosztály, harmincegy és negyvenhárom négyzetméterig, erkély nélkül; kétszobás lakosztály, ötvenkét négyzetméterig, legfeljebb öt személy elhelyezésére. Szinte minden szobához gyönyörű terasz tartozik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a természeti környezetre. A diétás étkezést naponta háromszor biztosítják: reggeli, ebéd és vacsora. Fő összetevők: sovány hús, hal, baromfi; friss zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények; tejtermékek és természetes gyümölcslevek. Este 7 óra után az étkezde étteremként működik, bárral. A gyönyörű zene és az európai, kaukázusi és orosz konyha remekművei senkit sem hagynak közömbösen.

  Az éjszakánkénti költség egy személyre 2800 és 10 ezer rubel között mozog. . A Semashko utca 2. szám alatt található. Kérdés esetén: +7 (928) 303-83-11, +7 (87937) 9-70-36, 8 (800) 350-07-50. Részletek az oldalon: belaya-dacha-.

  Előnyök

  • a történelmi belső terek és berendezési tárgyak megmaradtak;
  • éjjel-nappal őrzött biztonsági terület;
  • ingyenes parkolás és wi-fi;
  • kedvezmények gyermekeknek és törzsvendégeknek.

  Hátrányok

  • transzfer és kirándulások térítés ellenében.

  “Krasnye Kami

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.6

  A nyolcadik a szanatórium, amely hét hektárnyi területet foglal magában. A terápiás mellett vannak lakó- és üdülőterületek is. Egy gyógyfürdőben a nyaralók teljes diagnosztikát végeznek a modern berendezéseken. A komplex munka szakemberei a szív, az erek, a gyomor-bélrendszer, az idegrendszer, a mozgásszervek, a légzőrendszer és a reproduktív rendszer betegségeivel foglalkoznak. A központ orvosai évente legalább háromszor rendszeres továbbképzésen vesznek részt. Rendszeresen jelennek meg tudományos cikkek nyomtatott kiadványokban: az elmúlt években több mint húszat publikáltak, három mester- és egy doktori értekezést védtek meg. Szinte minden orvosi szakterületet felkeresnek: kardiológus, pszichoterapeuta, neurológus, fül-orr-gégész, szemész, urológus, nőgyógyász, csontkovács, reflexológus, gyógytornász, fogorvos, paradontológus és mások.

  A vendégek a főépületben és a két kényelmes házikó egyikében kapnak szállást. Összesen hetven szoba – egy-, két- és háromszobás lakosztályok – áll rendelkezésre. A felszereltség a legszükségesebb dolgokat tartalmazza: hűtőszekrény, telefon, műholdas TV, légkondicionáló, széf elektronikus zárral, vészhívó gomb stb. . Az étkezés diétás ételeken alapul, amelyeket a betegek számára egyénileg választanak ki. Hétnapos menü a la carte rendszerrel. A program lényege: a “Sok vitamin – kevés kalória” elv. A speciális étrend egészséges koktélok fogyasztásából áll. A tanfolyam időtartama – két héttől egy hónapig terjedő időszak. Ez alatt az időszak alatt sokan akár tíz kilogrammos fogyást is elérnek, 95%-uk pedig másfél és két kilogramm között fogy. Szabadidejükben a vendégek élvezhetik a tágas úszómedencét, a mozit, a filharmóniát, a Grace Színház Múzeumát, a biliárdszobát, a bárt, a szépségszalont, a fitnesz- és tánctermeket, a teniszpályát és a könyvtárat, ahol könyvet vagy magazint olvashatnak.

  A Herzen utcában található, 18. Információ: +7 (87937) 2-92-60. Részletek a honlapon: piros-.

  A

  • “Szmirnovszkaja”, “Szlavjanovszkaja”, “Essentuki-17”;
  • Ingyenes Wi-Fi;
  • őrzött parkoló.

  Hátrányok

  • felújítás miatt ideiglenesen zárva.

  “Zarya”

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.5

  A kilencedik helyen egy szanatórium áll, amely a Kaukázus hegység környékén található. Kiemelt profilok: szív- és érrendszeri, idegrendszeri, emésztőrendszeri, urogenitális, légzőszervi, elhízás, pajzsmirigy és mozgásszervi rendszer. A szakemberek széles körben használják az EKG-t, az ECHO-t, az ultrahangot, a gyógyiszapot és az ásványvizeket. A komplexum három épületből áll: egy hétemeletes kollégiumból és két háromemeletes épületből (terápiás és étkezde-klub). Minden épület felvonóval van felszerelve és meleg folyosókkal van összekötve a könnyű és gyors mozgás érdekében.

  Különböző kategóriájú szobák állnak rendelkezésre: egyágyas standard, harminchárom négyzetméter; kétágyas egy vagy két nyaraló számára; kétszobás tágas lakosztály. A helyiségek központi légkondicionáló rendszerrel, nyári bútorokkal ellátott üvegezett loggiával, hűtőszekrénnyel, TV-vel, telefonnal, széffel és a szükséges felszerelésekkel felszereltek. Vasalóhelyiségek az emeleteken találhatók. A létesítményben a táplálkozáshoz való hozzáállás egyéni, amit a nyaralók nagyra értékelnek. Figyelembe veszi a vallási ünnepeket, a vegetáriánus életmódot, a súlykorrekció érdekében történő külön étkezés iránti vágyat stb. Frissítők naponta háromszor állnak rendelkezésre, à la carte rendszerben. Az Imperial étterem, három bár, biliárdterem, bowling, mozi és könyvtár áll a vendégek rendelkezésére. A bevásárlóközpontokban vásárolhat, a helyi szépségszalonban pedig a szépségápolásra is lehetőség van. Üzletemberek számára az üzleti központot konferenciák és üzleti találkozók céljára bérelhetik.

  A napi költség egy személyre 8 és 17500 p között mozog. Prudná utca 107, Riga. Kérdés esetén hívja a következő telefonszámokat: +7 (87937) 2-11-14, +7 (87937) 2-11-07, +7 (87937) 3-92-18. Részletek a honlapon: .

  Előnyök

  • Nagyjavítások és rekonstrukció 2010-ben;
  • Modern belsőépítészet, berendezés;
  • számos szabadidős tevékenység felnőttek, kisgyermekek és tizenévesek számára;
  • táncterem;
  • játékszoba egy oktatóval.

  Hiányosságok

  • átlagon felüli árak.

  “Djinal”

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.5

  Dzhinal

  A tizedik helyet egy szanatórium foglalja el, amely a város festői részén található. A fő kezelési profil a kardiológia, ENT, GI, mozgásszervi betegségek, valamint a fogászat, neurológia, allergológia és immunológia, dietetika, nőgyógyászat, urológia, endokrinológia és endokrinológia. A szakemberek számos programot kínálnak: ózonterápia, karboxiterápia, “Stop allergia”, “Stop az allergiának”, “Stop az allergiás reakcióknak”, “Stop az allergiás reakcióknak” stb!A következő gyógyhelyeket úgy tervezték és építették, hogy a speciális fizioterápiás kezelések széles skáláját szolgálják ki: “Könnyű légzés”, “Anti-stressz”, “Karcsú alak”, “Tisztaság az, amink van”, “Tisztaság az, amink van”. Ásvány- és édesgyökérfürdők, masszázsok, baroterápia, barterápia, speleoterápia, hidrokolonoterápia és sok más kezelés gyakori.

  Olvasson tovább  Krasznojarszk 15 legjobb látnivalója

  Egyágyas kis szobák tizenhat négyzetméter, kétágyas és kétágyas szobák tizennyolc négyzetméter, kétszobás lakosztályok harmincöt négyzetméter, háromszobás apartmanok hetven négyzetméter és superior szobák. Napi négyszeri étkezést szolgálnak fel a kétszáz férőhelyes étkezőben és a harminc férőhelyes étteremben. Hétnapos menürendelési rendszer működik, ahol minden egyes étel kalóriaértéke és összetétele fel van tüntetve. Vitaminokat adnak az étrendhez – gyümölcslevek, csipkebogyó főzet, zöldségsaláták, gyógynövények. A szakácsok figyelembe veszik az egyéni orvosi utasításokat és a nyaralók kívánságait, pl. a vallási naptári napokat.

  A szabadidőt a bárban fitochay és oxigén koktélokkal; a medencében, szaunában, szépségszalonban; a könyvtárban, internetkávézóban, biliárdteremben; az étteremben esténként szervezett sportpályákon és műsorokon; rendezvényeken vagy kirándulásokon (Zheleznovodszk-Jessentuki, Dombai, mézes vízesések stb.) töltheti. .).

  Az éjszakánkénti költség egy éjszakára 2800 és 4500 r között lesz. A Pjatigorszkaja utca 4. szám alatt található. Konzultációért hívja a következő telefonszámokat: 8 (800) 500-67-75, +7 (87937) 6-76-81, +7 (87937) 6-76-64. Részletek a honlapon: .

  Előnyök

  • A kirándulásokhoz száraz fejadagot adnak;
  • az ételek a szobába is rendelhetők;
  • csarnokbérlet;
  • ingyenes átutalás;
  • elfogadható árak.

  Hátrányok

  • Ingyenes Wi-Fi csak a szanatórium csarnokaiban és orvosi épületében.

  Szanatórium im. .. Ordzhonikidze

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.4

  G.K. Ordzshonikidze

  A tizenegyedik helyen a harmincnégy hektáros területű létesítmény áll. A városi parkban található épületek, műemlékek, palotaszerű építészeti emlékek. Vannak terrainkurák, virágágyások, szökőkutak, sportpályák… Mérsékelt hegyvidéki éghajlat, ásványvizek, szulfidos iszap kedvezően befolyásolja az általános közérzetet. Fő specializáció – kardiológia, neurológia, ENT, és egy további – urológia, nőgyógyászat, gyomor-bélrendszeri kezelés, mozgásszervi rendszer. A nyaralók teljes körű diagnosztikán vesznek részt a modern berendezéseken. A szakemberek meghatározzák a hormonokat, a rákmarkereket, vért vesznek biokémiai, ELISA, EKG, ultrahang és egyéb eljárásokhoz. Aktívan alkalmazza a víz- és balneoterápiát, a fizioterápiát, a fitoterápiát és a természetgyógyászatot. Tizenegy alapprogram áll rendelkezésre, pl. “Anti-stressz”, “Aktív hosszú élet”, “Könnyű járás”, “A szív ritmusa”.

  A szállás különböző kategóriájú szobákban áll rendelkezésre: egyágyas, kétágyas (economy, első kategória), stúdiók, lakosztályok. A napi háromszori étkezést, ahogyan azt az értékelésekben is megjegyezték, magas szinten szervezik. Elsősorban speciális diétákon alapul; ezekből öt létezik: NCD (alacsony kalóriatartalmú), IHD (magas fehérjetartalmú), LBD (alap), NBD (alacsony fehérjetartalmú) és TCD (gyomor-bélrendszeri betegségek esetén). A szanatóriumban à la carte rendszer működik.

  A harmincnégy hektáros területen sportpályák, tizenöt méteres úszómedence, szauna, két teniszpálya, két fedett sportcsarnok, biliárdtermek, szabadtéri tánctér, koncert- és konferenciatermek találhatók. A játszószobában gyermekfelügyeletet biztosítanak. A Tanex Iroda egynapos túrákat kínál a kaukázusi ásványvizekhez.

  Egy éjszaka ára személyenként 2300 és 4700 között mozog. A Lenin sugárút 25. szám alatt, az 1. épületben található. Kérdés esetén hívja a következő telefonszámokat: 8 (800) 222-51-51, +7 (87937) 6-57-20, +7 (87937) 6-57-08. Részletek a honlapon: ordzhonikidze-

  Előnyök

  • “Essentuki-4”, “Slavyanovskaya”, “Generic Narzan” ásványvizek irodái;
  • a park központi részén található;
  • fejlett infrastruktúra;
  • A kétfejű Elbrusz látványa;
  • kedvezményrendszer.

  Hátrányok

  • fizetett átutalás.

  “Krugozor”

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.4

  A tizenkettedik egy szanatóriumkomplexum, amely néhány lépésre található a városi parktól és a “Narzan” irodáktól. a fürdő három hektárnyi területet foglal magában. A szakterületek közé tartozik a kardiológia, a neurológia, a fül-orr-gégészet, az emésztőrendszeri betegségek, az urogenitális rendszer betegségei és a mozgásszervi betegségek. Laboratórium, eljárások, pl. fürdők (száraz szén-dioxid, ásványi, tűlevelű, gyöngyház stb.) és egyéb szolgáltatások állnak a vendégek rendelkezésére. .); zuhany (felszálló, körkörös, Charcot stb.). .); sókamra; iszapkezelés; hirudoterápia; ózonterápia; masszázs és még sok más. A szakemberek a következő egészségügyi túrákat kínálják: “Allergiakezelés” (a tünetek korrekciója és a súlyosbodások csökkentése); “Krónikus fáradtság enyhítése” (a pszicho-érzelmi stressz csökkentése); “Női egészség” (nőgyógyászat, szépségápolás); “Férfi egészség” (a húgyúti rendszerre összpontosítva); “Metabolikus szindróma korrekció” (a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentése).A havi csomag a következőket tartalmazza: diagnosztika, víz- és balneoterápia, iszapkezelés, masszázs, fizioterápia, kinezioterápia, inhaláció, pszichodiagnosztika, fogorvoslátogatás és konzultáció más orvosokkal.

  Hangulatos, meleg épületek kényelmes szobákkal: egyágyas (standard, lakosztály, deluxe), kétágyas (standard, lakosztály), lakosztály-stúdiók, tágas apartmanok, valamint nyaralóházak állnak a nyaralók rendelkezésére. Az étkezés többnyire diétás, naponta háromszor svédasztalos étkezést szolgálnak fel az orvos javaslatára. A látogatók azt írják a véleményükben, hogy a konyha ízletes és változatos otthon.

  Úszómedence, szauna, szépségszalon, szépségszalon. Töltse szabadidejét a biliárdteremben, moziteremben, bárban, könyvtárban, szabadtéri teniszpályán, kosárlabda- és röplabdapályán, asztaliteniszezéssel vagy tánccal a diszkóban. A csoportok naponta találkoznak kirándulni. Rendszeres színházi előadások, énekes mesterművek, versenyek és játékok.

  Egyetlen éjszaka 2800 és 12 000 euró közötti összegbe kerül. . A Clara Zetkin utca 2. szám alatt található. Konzultációért hívja a következő telefonszámokat: 8 (800) 700-75-95, +7 (87937) 6-78-17, +7 (87937) 6-74-91. Részletek a honlapon: krugozor.su.

  Előnyök

  • szolárium;
  • modern belső terek, dekoráció;
  • őrzött parkoló.

  Hátrányok

  • fizetett átutalás.

  “Erő

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.4

  A tizenharmadik helyen a minősítés, épült a városközpont szívében. Ez a nagyon egészséges üdülőhely a festői park minden útjának elején található. Kiemelt irányok – kardiológia, neurológia, fül-orr-gégészeti betegségek és mellékhatások – mozgásszervi és gyomor-bélrendszeri kezelés. Ezenkívül a szanatórium különböző szépségápolási kezeléseket kínál.

  A látogatóknak kényelmes egy- és kétágyas standard szobákat, legfeljebb tizenkét négyzetméteres lakosztályokat, huszonhárom négyzetméteres kétágyas lakosztályokat kínálnak. A diétás étkeztetés megrendelésre történik, naponta háromszor a menürendszeren keresztül. Szobaszerviz is biztosított. Az étrend változatos, tartalmaz zöldséget, gyümölcsöt, húst, halat, baromfit, gabonaféléket stb. a specialitásokat és a süteményeket különösen dicsérik. Az orvosok az egyensúlyra és a racionalitásra támaszkodnak, amikor az egyéni étrendről döntenek. A kalóriaértékek és a zsírok, fehérjék, szénhidrátok, vitaminok, mikro- és makrotápanyagok megfelelő keveréke a legfontosabb.

  A vendégek pihenhetnek a biliárdteremben, bárban, mozi- és koncertteremben, könyvtárban. A hat vízeséses zuhanyzóval, szaunával, szoláriummal és szépségszalonnal felszerelt medencében kikapcsolódhat és fitten tarthatja magát; az edzőteremben, a sportpályákon és a diszkóban pedig aktívan töltheti idejét. bolt és posta a helyszínen. A szanatóriumban egész évben szerveznek szabadidős tevékenységeket, például amatőr koncerteket, mini-játékokat, Csodák mezeje, Barátok társaságában stb. .Itt találhat: találkozókat érdekes emberekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy bővítse a látókörét; orosz popsztárok előadásait; színházi előadásokat. A kirándulások az Erőd vendégeinek is tetszeni fognak. Az Arkhez, Teberda, Dombai szépségei nagyon kevés embert hagynak közömbösen. A tapasztalt idegenvezetők érdekes tényeket mesélnek a meglátogatott helyekről.

  Az egy éjszakára szóló ár egy személy számára 3400 és 11 ezer rubel között mozog. . A Prospekt Mira 9. szám alatt található. Bármilyen kérdés esetén hívja a következő telefonszámokat: 8 (800) 350-46-47, +7 (87937) 3-71-35, +7 (87937) 390-66. Részletek a honlapon: .

  Előnyök

  • magasan képzett orvosok;
  • segítőkész személyzet;
  • Szezonális kedvezmények és bónuszok törzsvásárlóknak.

  Hátrányok

  • nem fedte fel.

  “Victoria”

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.3

  A tizennegyedik helyet egy népszerű kislovodszki üdülőhely foglalja el, amely évente több mint tízezer vendéget fogad. Az intézmény fő profilja – szívkoszorúér-betegség, magas vérnyomás, ízületi és gerincbetegségek, gyomor-bélrendszeri rendellenességek, légzőszervi és egyéb betegségek.

  A Victoria különlegessége, hogy az összes iroda egy tizenegyemeletes épületben található. Vannak lakóterek, kezelőrészleg, kezelőszobák stb. . Az üdülő egyszerre több mint négyszáz embert tud fogadni. Ez lehet felnőtt és gyermek is négyéves kortól. Egy- és kétágyas szobák, valamint superior szobák és tágas lakosztályok állnak rendelkezésre. Minden szobában kábel TV, telefon és hűtőszekrény található.

  Napi háromszori étkezés büféasztalos formában. Az ételek, ha hiszünk a véleményeknek, kiváló minőségűek és a változatosság még az ínyenceket is lenyűgözi. Sokan megjegyzik, hogy az ételek szokatlanul ízletesek és eltérnek a sztereotipikus gyógyszállodától. Frissítők két teremben, a kétszázharminc fő befogadására alkalmas “Zafír” és a százharminc fő befogadására alkalmas “Rubin” teremben, illetve a legfelső emeleten található luxusétteremben fogyaszthatók. A választék gazdag diétás kulináris remekművekben. A bemutatott süteményeket nem vásárolják, hanem a Victoria séfjei készítik. Rendszeresen vannak tematikus napok – hal, kaukázusi stb. .

  A szabadidős tevékenységek a szórakoztató központban zajlanak, ahol filmvetítések, előadások, élő előadások, bowling (hat pálya és bár), asztalitenisz, biliárd és biliárd várja a vendégeket. A csendes időtöltés szerelmeseit várjuk a könyvtárba. A kikapcsolódásra tervezett medence pezsgőfürdővel és szaunával (fizetős, 500-600 p). a kirándulások csoportosan történnek. A szokásos útvonalak: Groznij, Kuratinszkoje-szurdok, az Elbrusz-hegy lábánál, Dombai, Arkhíz.

  Az éjszakánkénti ár 3500 és 7 000 euró között lesz. . A Kirova utca 12. szám alatt található. Konzultációért hívja a 8 (800) 250-60-63, +7 (87937) 9-43-33, +7 (87937) 9-60-96 telefonszámokat. Részletek a honlapon: victoria-.

  Előnyök

  • Jeszentuki-4 szivattyúterem és Szlavjanovszkaja;
  • a csomag tartalmazza a gyermekközpontban való tartózkodást;
  • Friss mezőgazdasági termékek;
  • ingyenes Wi-Fi kapcsolat az egész területen;
  • 5 és 14 év közötti gyermekek számára kedvezmények.

  Hátrányok

  • fizetős parkoló.

  “Rodnik

  Szanatórium Kislovodszk városában Értékelés: 4.2

  A tizenötödik vonal egy szanatóriumi komplexumot kap, amely kardiológiára, neurológiára, fül-orr-gégészetre specializálódott. Kapcsolódó – mozgásszervi, urogenitális, endokrin, gasztrointesztinális, szemészeti. Mind laboratóriumi, mind műszeres diagnosztikai vizsgálatokat végeznek. A kezelést standard és speciális egészségügyi programok, valamint a gyermekek számára szervezett túrák biztosítják. A csomag ára tartalmaz egy dolgot, amiből választhatsz. Gyógyiszap, só, hínárpakolások és édesgyökérfürdők állnak rendelkezésre. Ez lehetővé teszi, hogy visszanyerje szépségét és fiatalságát a megjelenés javításával.

  A szobaalapban egy-, két- és háromszobás apartmanok szerepelnek economy (tizenkilenc négyzetméterig); standard és improved (tizenkilenc és fél négyzetméterig); családi (harmincnyolc négyzetméterig); lakosztály (negyven-ötven négyzetméterig). Napi négy étkezés. A büfé rendszer lehetővé teszi, hogy tetszés szerint válasszon ételeket. Az étkeztetést a háromszázharminc férőhelyes nagyteremben tartják. Rendszeresen szerveznek a világ egy-egy konyhájának napját, legyen az orosz, ukrán, európai, kaukázusi vagy üzbég konyha – minden látogató élvezheti a gasztronómiai élvezeteket.

  A vendégek pihenhetnek a biliárdteremben, teniszezhetnek, úszhatnak a medencében, szaunázhatnak, SPA-t, fodrászt vagy kirándulhatnak. Bérelhető konferenciatermek: nagy (több mint háromszáz férőhelyes) és kis (hatvan férőhelyes), valamint a szükséges felszerelés: laptop, multimédiás projektor, egyéb kellékek. A területen vannak üzletek és bódék, kávézó “Rodnichok”, könyvtár, parkoló. A gyerekek számára van egy “Childhood Planet” nevű klub, ahol tapasztalt bébiszitterek vigyáznak a gyermekére, és szórakoztató szórakoztatók szórakoztatják.

  Olvasson tovább  Koktebel 15 legjobb látnivalója

  A napi költség az egyik teszi a 3-6 ezer. . A Profinterna utca 50. szám alatt található. Kérdés esetén hívja a következő telefonszámokat: +7 (87937) 3-13-11, +7 (87937) 3-10-06, +7 (87937) 3-13-43. Részletek a honlapon: rodnik-.

  Előnyök

  • pálmaolaj nélküli biotermékek használata;
  • kedvezmények és különleges ajánlatok érvényesek;
  • kedvező árak.

  Hátrányok

  • elavult belső terek, berendezési tárgyak és bútorok.

  “Beam”

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.2

  A tizenhatodik rehabilitációs egészségügyi központ lesz. Hét osztály van: nappali kórház, neurológia, terápiás (pulmonológia, kardiológia), radiológia és funkcionális diagnosztika, ambuláns osztály, idegsebészet, intenzív osztály és újraélesztés. A kezelési lehetőségek közé tartozik az iszapkezelés, balneoterápia, hidroterápia, fitoterápia, fizioterápia, ózonterápia, hirudoterápia, aquaerobic, víz alatti vízszintes és függőleges nyújtások stb.

  A település vendégei kínálnak három épület különböző szobák: az első – egy- és kétszemélyes egyszobás és kétszemélyes háromszobás; a második – egyszobás, kétszemélyes egyszobás (egy posztoperatív), kétszemélyes kétszobás és háromszobás; a harmadik – egyszobás (kis, közepes és nagy), egy kétszobás (kis), kétszobás (közepes és nagy). Az étkezést naponta három teremben háromszor, svédasztalos formában szolgálják fel. Az étlapok kiegyensúlyozottak, és tizenöt alapdiétán alapulnak. A gyermekek naponta négyszer étkeznek, délután pedig uzsonnát kapnak.

  A szanatórium területén mini úszómedence, úszómedence, SPA, szépségszalon, fitneszközpont, biliárd, teniszpálya, röplabdapálya, könyvtár, számítógépterem, mozi, játszótér, gyógyszertár, ATM és parkoló található. A gyógyfürdőben testterápia, hammam, cédrusfa hordós merítés, hidro-aromaterápia, turbó-szolárium, krioszauna stb. áll rendelkezésre. . Üzleti megbeszélések tarthatók a három felszerelt konferenciaterem egyikében. Bár “4. csigolya”, “Zvezdnyi” szórakozásra az esti órákban a szabadidő eltöltéséhez.

  A napi ár 4,200 és 7,100 p között lesz. Az épület a Kominterna utca 11. szám alatt található. Konzultációért hívja a következő telefonszámokat: +7 (87937) 2-43-82, +7 (87937) 2-02-72, +7 (87937) 295-40. Részletekért lásd a honlapot: .

  Előnyök

  • Szlavjanovszkaja és Essentuki-4 szivattyúterem;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • fizetős parkolás.

  “Vershina 1240”

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.2

  Tizenhetedik hely szokatlan szanatórium. Az orosz nemzeti csapatok sportolóit itt edzik és rehabilitálják. Van egy fogyókúrás módszer Turchinskaya Irina-tól is. A beköltözés után a szakemberek klinikai vérvizsgálatok, ultrahangvizsgálatok és EKG segítségével rendkívül pontos diagnosztikát végeznek. A vizsgálatot egy terapeuta és egy nőgyógyász vagy urológus végzi. A kezelés során fejlett gyógyulási módszereket alkalmaznak. Az egészséges test iskolája, amely elmondja Önnek a PP alapjait, a helyes súlyszabályozást. A workshopokon egyszerű, de hasznos recepteket tanítanak, és megtanítanak ártalmatlan és ízletes ételeket főzni. A túrázás, a termálfutás, az úszás, a súlyzós edzés és a kardió fokozza a zsírégetést, a tónust és az aktivitást. A fürdő ellazít a fizikai megerőltetés után. A kéthetes kúra végére a testsúly két-négy kilogrammal csökken, és a csökkenés még egy ideig folytatódik. Az otthoni edzéstervet az Ön teljesítményének fenntartása vagy javítása érdekében dolgozzák ki. A program 120-130 ezer forintba kerül. .

  Egy-, két-, két- és háromágyas szobákban szállhat meg a standard és deluxe kategóriákban. Összesen kétszáztizennyolc szoba áll rendelkezésre. A komplexum napi mosodai szolgáltatást nyújt a sportruházat számára. Az étkezést naponta négyszer biztosítják. Speciális étrendek. Személyre szabott menük, személyes szakács, vitamintámogatás, ásványvíz. Tizenhárom sávos medence, medence, pezsgőfürdő, fürdőkomplexum hétféle gőzkamrával, bölcsőde bébiszitterekkel, nemzetközi szintű sportlétesítmények.

  Az egy főre jutó éjszakánkénti költség 2900 és 5000 rubel között mozog. . Dizengoffban, Kínában található. Kis nyereg. Kérdés esetén hívja a következő telefonszámokat: +7 (87937) 9-64-40, +7 (87937) 9-64-41, +7 (87937) 2-56-36. A részletekért kérjük, tekintse meg a honlapot: .

  Előnyök

  • A Szövetségi Orvosi és Biológiai Ügynökség Orvosi és Rehabilitációs Központja;
  • félreeső helyen;
  • modern hangulat;
  • fejlett sportinfrastruktúra;
  • transzfer a vasútállomásra és a repülőtérre benne foglaltatik.

  Hátrányok

  • nem azonosított.

  “Centro Union

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.2

  A tizennyolcadik helyet a klinikai és diagnosztikai létesítményekkel rendelkező egészségügyi központok foglalják el, több mint negyvenféle vizsgálatot számítva. Főbb szakterületek: kardiológia, neurológia, légzőszervi megbetegedések. Kiegészítő szolgáltatások – urológia, nőgyógyászat, gyomor-bélrendszeri betegségek, gerinc és mozgásszervi betegségek. A kezelések vagy a hagyományos alapprogram szerint, vagy egyedi, speciális módszerekkel, mint például “Női egészség”, “Szépség és egészség”, “A lélek harmóniája”, “Egészséges szív” stb. . Klinikai, biokémiai, endoszkópos és funkcionális diagnosztikát, ultrahangot, immunvizsgálatokat végeznek a problémák felderítésére.

  Három épület, köztük a terápiás, áll rendelkezésre bejelentkezésre. A fürdő egy-, két- és háromágyas szobákat kínál prémium és luxuskategóriában, valamint stúdiókat és apartmanokat. Napi háromszori étkezést szerveznek az étkezőben és a bankettteremben, meleg időben pedig a teraszon. Az ételeket a dietetikusok ajánlásai alapján készítik el. A Phyto-bar gyógyteákat és oxigénkoktélokat kínál. A harmadik épület előterében egy lobby bár található, ahol az ügyfeleket fagylalttal, kávéval, gyümölcslevekkel és gyümölcslevekkel kínálják. A gyermekek számára szabadtéri játszótér, kerékpárkölcsönzés, versenyek, küldetések és egyéb tevékenységek állnak rendelkezésre. A babákat télen a játszószobában hagyják a bébiszitterekkel. A felnőttek szabadidejüket táncesteken, sportversenyeken, karaokén, kirándulásokon tölthetik el.

  Egy éjszaka ára egy személy számára 4500 és 11500 r között lesz. A Volodarskogo utca 12. szám alatt található. Konzultációért hívja a következő telefonszámokat: 8 (800) 333-35-21, +7 (87937) 6-61-47, +7 (928) 814-50-64. Részletek a honlapon: .

  Előnyök

  • Házon belüli szivattyúház;
  • nyolcvan év tapasztalata;
  • első park vonal;
  • védett terület;
  • Ingyenes Wi-Fi hozzáférés az egész épületben.

  Hátrányok

  • Az árak magasabbak az átlagnál;
  • fizetett átutalás.

  Szanatórium Piket

  A kislovodszki szanatórium értékelése: 4.2

  Szanatórium Piket

  A “Piket” szanatóriumban, a Nemzeti Gyógyfürdőpark alsó részén, a Rózsák völgye közelében, jó családi nyaralást biztosítunk. A helyszínen saját ásványvízforrások, és fél óra sétára található a Narsan Galéria.

  A “Piket” két hatalmas kollégium, amelyeket folyosók kötnek össze. Az orvosi és a gyermekosztály külön van, és az utcán kell végigmenni, hogy elérjük őket. Az orvosi központ a szív- és érrendszeri, idegrendszeri, légzőszervi és látószervi betegségek kezelésére specializálódott. Az intézmény erős diagnosztikai bázissal rendelkezik az egyes betegek pontos vizsgálatához és a funkcionális diagnosztikához, a műtét utáni helyreállításhoz, az érett szürkehályog refraktív keratotomia komplex kezeléséhez. A terápiás eljárások változatosak – a balneoterápiától a paraffinterápián át a gépi terápiáig, az orvosok gyógynövényeket, ásványvizeket és tambukai iszapot használnak. Az orvosok a nap 24 órájában orvosi ügyeletet tartanak az orvosi központban.

  A szanatóriumban való elhelyezés kényelmes – a szobák felszerelve technológiával és új bútorokkal, világosak, tiszták, a legtöbb szobából festői kilátás nyílik. Van egy gyermektábor a “Piket” alapján – lehetséges a szülők egészségének javítása és a gyermek minőségi kikapcsolódása anélkül, hogy szoros kapcsolatot tartanának egymással. A főépületben gyermekszobák és játszóterek találhatók, a szabadidő racionálisan szervezett. A vendégek megjegyzik a barátságos személyzet, a minőségi kezelés, a hátrányok – a javítás szükségessége néhány szobában és a gyermekek épületében, de az adminisztráció azonnal reagál az észrevételekre, és kiküszöböli őket.

  A “Piket” Kislovodszk városában található. Kislovodszk, ul. Piket hegy, 12. Kapcsolattartók telefonszámai 8 (905) 412-47-40, 8 (87937) 9-80-62.

  Előnyök

  • Modern szabadidős létesítmények;
  • Terápiás eljárások széles választéka;
  • A szanatórium kényelmes elhelyezkedése a város felett;
  • Gyermektábor szanatórium alapján;
  • Vannak gyermekszórakoztató programok;
  • Saját ásványvízforrások.

  Hátrányok

  • Néhány helyen javításra szorul;
  • A nagy kereslet hosszú várólistákat eredményez.

  “Kavkaz”

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.1

  A tizenkilencedik vonal egy három épületből álló szanatóriumkomplexumot kap, amelyeket meleg folyosók kötnek össze, amelyeken keresztül gyorsan és kényelmesen eljuthat a célállomásra. Fő profil – kardiológia és légzőszervek; további profilok – neurológia, gyomor-bélrendszeri betegségek, mozgásszervi patológia, fogászat. A kezelésben széles körben alkalmazzák a víz- és iszapkezelést, a hidroterápiát, a speleoterápiát, a masszázst, az elektromos fényterápiát, a paraffin hőterápiát, az ultrahangot, az inhalációt, a fizikoterápiát stb. . A kozmetika, a pezsgőfürdő, a szauna, a fitobár, az ózonterápia és egyes masszázsok fizetős kezelések.

  A látogatóknak egy- és kétágyas szobákat (egy- és kétágyas standard szobák), valamint négy hálószobás apartmanokat kínálnak. Minden szoba hűtőszekrénnyel, TV-vel, zuhanyzóval, néhány erkéllyel rendelkezik. Diétás étkezés naponta háromszor. biotermékeket használnak. A felnőttek szabadidejüket tornateremben, úszómedencében, pezsgőfürdővel, SPA-ban, asztaliteniszezéssel tölthetik el. A gyerekeknek nem sok szórakozási lehetőség van, de van egy játékterem.

  Az éjszakánkénti költség személyenként 2,700 és 3,600 p. 16/2 Jarosenko utca. Kérdés esetén hívja a következő telefonszámokat: +7 (87937) 3-06-32, +7 (87937) 3-07-28, +7 (87937) 3-06-88. Részletek a honlapon: .

  Előnyök

  • parkoló;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • ingyenes Wi-Fi csak a lobbyban.

  “Moszkva”

  Kislovodsk-i szanatórium minősítés: 4.1

  A gyógyfürdő, amely támogatja a gyógykezelés hagyományait és Kislovodszk pihenését, lezárja a minősítést. A tartózkodás első napjaiban a szakemberek diagnosztikát végeznek az egészségügyi problémák azonosítása érdekében. Építészeti együttes, amelyet az orvosi és három kollégiumi épület képvisel. A meleg folyosók lehetővé teszik a kényelmes mozgást minden időjárási viszonyok között. Fő szakterület – kardiológia, neurológia, légzőszervi betegségek (nem tuberkulózis). Kiegészítő – ENT, GIT, mozgásszervi patológia, nőgyógyászat, urológia, endokrinológia, allergológia, elhízás. A speciális kezelések közé tartoznak az ásványvizek, inhalációk, fizikoterápia, lézerterápia, hirudoterápia, balneoterápia, ózonterápia és még sok más kezelés.

  Egyágyas, kétágyas standard, superior és harmadosztályú szobák részleges felszereltséggel, valamint tágas lakosztályok és apartmanok. Kábeltévé mindenhol; néhány szobához erkély és társalgó tartozik. Az étkezés diétás, naponta háromszor, à la carte rendszerben. Tizenöt alapvető étrend létezik. Kefir késői vacsorára. A kezelőépületben úszómedence, tornaterem és konditerem található. A felnőttek a szabadidejüket koncert- vagy táncteremben, biliárdteremben, könyvtárban, azonos nevű bárban vagy kirándulásokon tölthetik. A fiatal látogatókat cirkusz, színház, filharmónia, versenyek, kiállítások, vetélkedők és filmek várják.

  A napi költség személyenként 2500 és 5700 r között mozog. Dzerzhinskogo sugárút 50. Konzultációért hívja a 8 (800) 301-17-14, +7 (87937) 6-71-74 telefonszámot. Részletek a honlapon találhatók: .

  Előnyök

  • terrainkur ösvények – 1500 m hosszúak;
  • saját parkja;
  • kedvezmények;
  • megfizethető árak.

  Hátrányok

  • vezetett túrák, térítés ellenében;
  • elavult belső terek, bútorok.
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: