9 legjobb delfinárium a Krímben

*A legjobbak áttekintése a szerkesztőség szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklámnak szánt, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Vásárlás előtt konzultáljon szakértővel.

A nyaralási célpont kiválasztása során a szülők számos tényezőt vizsgálnak: a szálloda közelsége a strandhoz, a tengerhez való enyhe leereszkedés, tiszta homok. a gyerekek szórakoztatása nem mellékes. Az üdülőhelyek számos olyan programot kínálnak, amelyek a kicsik számára is vonzóak lehetnek. A delfinárium meglátogatása az egyik legjobb dolog, amire emlékezni lehet. A gyerekek szeretik a szórakoztató műsort és a vízi világ tehetséges lakóit. Itt delfinekkel, fókákkal, gyilkos bálnákkal, beluga bálnákkal és oroszlánfókákkal találkozhatsz, és nemcsak nézheted őket, hanem meg is érintheted őket, fényképezheted, sőt úszhatsz is velük.

A létesítmények eltérőek, akárcsak a méretük. De mindegyik alapvető funkciót tölt be: a gyerekek és a felnőttek örömére aranyos emlősök társaságában. Az első alkalommal látogató turisták nem mindig ismerik a szórakoztató központot. A keresés megkönnyítése érdekében a mi értékelésünkben összegyűjtöttük a 9 legjobb delfináriumot a Krímben, és kiemeltük az összes előnyüket, és ha van, és hátrányaikat.

A legjobb delfináriumok értékelése a Krímben

Jelöléshelyszíndelfináriumértékelés
A legjobb delfináriumok értékelése a Krímben1Jevpator Delfinárium5.0
2Delfinárium “Aquarelle” Alushta4.9
3A Karadag Delfinárium4.8
4Tengeri Állatok Színháza ‘Aquatoria’4.7
5Koktebel Delfinárium4.6
6“Dolphin Land” Szevasztopol4.5
7Delfinárium “Némó” Feodosia4.4
8Nemo Delfinárium Sudak4.3
9Alushta Delfinárium4.2

Jevpatoria Delfinárium

Értékelés: 5.0

Jevpatoria Delfinárium

Az első hely a delfináriumé, amely egy modern komplexumban található a rakpart központi részén. Jelenleg ez a legnagyobb a félszigeten. Az egész éves működés lehetővé teszi, hogy bármely évszakban meglátogassa a szórakoztató show-programokat. 800 férőhelyes tolókupolás csarnok. Napsütéses időben a bámészkodók a szabadban ülve élvezhetik a fekete-tengeri klímát. Rossz idő esetén zárva van, védve a csapadéktól és a széltől.

Három hatalmas tengervizes medencét klórtermékek használata nélkül szűrnek. Gyerekek és felnőttek élvezhetik a fekete-tengeri delfinek, fehér bálnák, oroszlánfókák és fókák látványát. A műsor végén nemcsak fényképezkedni, hanem úszni is lehet velük. Mindenki megvásárolhatja a tenger “művészek” által festett képeket. Az előadásokat nemcsak nappal, hanem éjszaka is megrendezik. A delfinterápia segíthet mindenkinek, akinek rehabilitációra van szüksége trauma után, valamint az agyi bénulásban és idegrendszeri rendellenességekben szenvedő betegeknek.

A 4 éves kor alatti gyermekeknek nem kell jegyet váltaniuk, ingyenesen léphetnek be. 4-11 éves korig 600 RUB, 12 éves kortól 1000 RUB. A nyugdíjasok és a Nagy Honvédő Háború veteránjai kedvezményt kapnak. Az Evpatoria komplexum a Kijevszkaja utca 19/20. szám alatt található. Telefon: 8978855 46 51.

Delfinárium “Aquarelle” Alushta

Értékelés: 4.9

Aquarelle delfinárium Alushta

A második sorban a minősítésünk delfinárium, amely 2013-ban nyílt meg, de már sikerült versenytársává válnia a régebbi komplexumnak, amely Alushta-ban található. A szálloda a városközpontban, a tengerpart közelében található. Kétségtelen előnye, hogy egész évben nyitva van. A delfinárium modern létesítményekkel rendelkezik. Az előadóterem 700 fő befogadására alkalmas. A kupola átlátszó és csúszó. Több hatalmas víztál klór nélkül fertőtlenített.

A show lenyűgöző a maga méretével. A showban delfinek, palackorrú delfinek és kikötői fókák vesznek részt. Az előadás után fényképet készíthet kedvenc emlőseivel. A vakmerők edző felügyelete mellett úszhatnak a medencében, vagy egy kis csónakban utazhatnak. Az emberek az ország minden részéből nemcsak szórakozni jönnek ide. A komplexum delfinterápiát kínál. Az agyi bénulásban vagy autizmusban szenvedő gyermekek, súlyos traumával küzdő felnőttek olyan rehabilitációs segítséget kapnak, amely drámaian javítja egészségi állapotukat.

A 3 év alatti gyermekek ingyenesen vehetnek részt a műsoron. Ennél idősebb gyermekek esetében 400 rubelt kell fizetni. A felnőtt jegyek ára az ágazattól függ, és 900 és 1000 rubel között változik. Az értékelések szerint a delfináriumot “kiválónak” minősítették. A hátrányokat nem észlelték. Cím: Alushta, ul. Gorkij utca 7D. Info telefon: 8978830 30 30.

Karadag Delfinárium

Értékelés: 4.8

Karadag Delfinárium

A harmadik helyet a Krím legrégebbi delfináriuma foglalja el, amely 1977 óta létezik. Abban az időben ez egy olyan kutatási létesítmény volt, amely a tengeri élővilág tanulmányozására szakosodott. Az évek során szerzett tapasztalatoknak köszönhetően az állat-ember interakciót fejlesztették, így a programok dinamikusak és élénkek. A delfinárium egy védett területen található, nem messze a tengertől, ami még vonzóbbá teszi.

Az előadásra a nagyteremben kerül sor. A műsorban delfinek és északi fókák ugrálnak, táncolnak, énekelnek és meglepik a közönséget művészi képességeikkel. A Kis teremben egy akvárium található, amelyben mindenféle fekete-tengeri halat láthatunk. A megkérdezettek szerint a Karadag Delfinárium bemutatója az egyik legjobb a Krímben. Sokan jönnek más üdülőhelyekről, hogy élvezzék az izgalmas látványt.

A komplexum májustól októberig tart nyitva. A jegyek olcsók: 400 rubel felnőtteknek., gyerekek – 200 dörzsölés. A pozitívum, hogy a 7 év alatti gyerekek ingyen vannak, amikor más helyeken a korhatár 3-4 évre van korlátozva. Helyszín: township. Kurortnoe, Per. Beregovoj 11. Telefonos tájékoztatás: 8365622 62 87.

A tengeri állatok színháza “Aquatoria”

Értékelés: 4.7

Tengeri állatok színháza

A rangsorban még előkelőbb helyet foglal el a komplexum, amelyet fejlett technológiával építettek, és világszínvonalú berendezésekkel rendelkezik. “Aquatoria” – Negyedik a listánkon. Ez nem csak egy delfinárium. Ez egy teljes értékű színház, amelynek szereplői intelligens és karizmatikus tengeri lények. Egyszerre akár 1000 néző is nézheti a szabadtéri műsort. Este a delfinek, fókák, rozmárok, oroszlánfókák és oroszlánfókák sportos mutatványait tűzijáték és tűzshow kíséri.

Mindenki fényképezkedhet, úszhat a medencében, és egyszerűen csak beszélgethet a legérdekesebb színészekkel. Romantikus szerelmi vallomást is tehet velük. Az állatbemutató mellett számos más látnivaló is van. Van itt teknősfarm, “fejjel lefelé ház”, UFO-múzeum és akvárium. Vannak frissítő és pihenőhelyek.

A jegyek ára 400 rubeltől kezdődik. A születésnaposok kedvezményt kapnak a születésnapjukon és két napig utána. A krímiak számára is van kedvezményes belépés. Májustól októberig várja vendégeit. Delfin terápia a szerző módszerével a vezető orosz rehabilitációs terapeuták is rendelkezésre áll a szezonon kívüli időszakban. Helyszín: Sokolniki község önkormányzata. Vinohradnoe, Bakhchisarayskoe autópálya, r. 17. Telefon: +7 985860 22 22.

Koktebel Delfinárium

Értékelés: 4.6

Koktebel Delfinárium

Az ötödik helyezést az értékelésben a delfinárium kapta, amely 11 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, és a látogatókat a fekete-tengeri delfinek, egy fehér bálna és fókák részvételével tartott fényes műsorokkal örvendezteti meg. Ez nem csak egy szórakoztató komplexum. Valamennyi szakértő orosz és nemzetközi tengeri emlős-kutatási programok résztvevője. A műsor során a házigazda sok érdekes információt mesél az életükről. A delfinárium a falu központi részén található, számos más látnivaló és rekreációs terület közelében.

A program nagyon zsúfolt. Egy óra alatt akrobatikus mutatványokat, zsonglőrködést, vicces jeleneteket, festést, festést. És mindez a megfelelő zene alatt történik. Minden állat igazi szórakoztató, akik a kicsik és nagyok számára egyaránt élményt nyújtanak. A műsor után bármelyikükkel készíthetsz egy közös fotót. A szolgáltatás ára 300 rubel. A medencében úszás 1500 rub.

Az 5 év alatti csecsemők ingyenes előadáson vehetnek részt. Egy felnőtt jegy 800 rubelbe, 11 év alatti gyermekek 400 rubelbe kerülnek. A vízi komplexum csak a meleg szezonban van nyitva. A Morskaya utca 77. szám alatt található. A megkérdezettek mindegyike “ötös” minősítést adott a delfináriumnak. A hátránya, néhány rámutatott, nem túl kényelmes székek. Kapcsolattartó telefon: +7978790 39 38.

“A delfinek földje” Szevasztopol

Értékelés: 4.5

A minősítés hatodik sorában található az aqua komplexum, amely 2006 óta fogadja a látogatókat. Szevasztopolban, Artbukhta városában található. A delfinárium sok nehézségen ment keresztül. Voltak rajtaütések, sőt terrortámadások is, amelyekben sok tengeri élőlényt megöltek. Mára azonban teljesen felújították, és a vízi világ igazi művészeinek lenyűgöző programját kínálja. A komplexum aktívan részt vesz a város életében, és különböző tematikus programokat mutat be a fontos események jelölésére.

A delfinek, fehér bálnák és fókák abszolút mindent tudnak, és szívesen mutatják meg képességeiket a tapasztalt állatidomárok vezetésével. Ha van egy vágy, hogy megjelenjen a tengeri környezetben az állatok mellett, lehetőség van velük úszni egy speciálisan felszerelt medencében. A közönség fotózkodhat kedvenc művészével.

A komplexum májustól októberig tart nyitva. Az előadásokat naponta háromszor tartják. A gyermekjegy 600 rubelbe, a felnőtt jegy 1000 rubelbe kerül. 5 év alatti gyermekek külön ülőhely nélkül – ingyenes belépés. Nyugdíjasok, fogyatékkal élők és nagycsaládosok 50% kedvezményt kapnak. A delfinárium a Kornilov rakpart 2. szám alatt található. Telefonos pénztár: +7978333 34 00.

Delfinárium “Némó” Feodosia

Értékelés: 4.4

Delfinárium

Az értékelés hetedik helyét a delfinárium kapta, amely a feodosiai “Aranypart” közelében található. A “Nemo” nemzetközi lánc része. A vízi komplexum minden évszakban működik, csak nyáron aktívabb, mint télen, ősszel vagy tavasszal. A csodálatos trükkök szó szerint rabul ejtik a közönséget. A fekete-tengeri delfinek és fókák megmutatják minden képességüket és tehetségüket, ugyanakkor az előadó az egyes fajok jellemzőiről mesél, ami a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt érdekes.

Showprogram zenei szórakoztatással. Ezután fényképezkedhet a platformon vagy a vízben, és úszhat a jó természetű állatokkal a medencében. A delfinterápiás foglalkozásokat a komplexumban tartják. Sokan Oroszország távoli régióiból érkeznek, hogy rehabilitációban részesüljenek a funkcionális korlátozásokkal rendelkező gyermekek számára.

5 év alatti gyermekek számára ingyenes a belépés. A jegyek ára 800 rubel bármely szektorba. Az 1. sor kivétel. A nézők 500 rubelt fizetnek egy helyért. A vélemények szerint magas pontszámot kaptak a kényelmes elhelyezkedés, a modern technikai felszerelés, a komplex program sok trükkel, a helyiségek szép kialakításával. Cím: Kerch autópálya, 9A. Információ: 8978205 02 02.

Delfinárium “Némó” Sudak

Értékelés: 4.3

Delfinárium

A rangsor nyolcadik helyén a delfinárium áll, amely ugyanahhoz a lánchoz tartozik, mint az előző komplexum. A “Nemo” által követett magas minőségi szabványok garantálják a lenyűgöző szórakozást, a maximális kényelmet és biztonságot. A cél nem csupán a szórakoztatás, hanem olyan tudományos tevékenység is, amely segít feltárni a tengeri állatokban rejlő teljes potenciált, és megmutatni, hogy mennyire jó természetűek és tehetségesek.

Az előadás során a látogatók akrobatikus trükköket, humoros jeleneteket és táncokat láthatnak a vízen, és vidám kóruséneklést hallgathatnak, és értékelhetik a művészek művészi tehetségét. Az egész eseményről ingyenesen készíthet fényképeket és videókat. Egyébként, az előadás után képeket lehet vásárolni emlékbe. A lánc más létesítményeihez hasonlóan itt is tartanak állatterápiás rekreációs foglalkozásokat. Különböző típusú betegségekre vannak programok, amelyeket rehabilitációs terapeuták vezetnek.

A jegyárak minden komplexumban azonosak. A gyermekek 5 éves korig díjmentesen léphetnek be. A látogatók mindennel teljesen elégedettek, és a “Némót” az egyik legjobb, egész évben nyitva tartó gyermekszórakoztató központként ajánlják. A delfinárium a Kommunalnaja utca 9A szám alatt található.

Alushta Delfinárium

Értékelés: 4.2

Alushta Delfinárium

Egy másik delfinárium, amely Alushta-ban található, szerepel a minősítésünkben, és a kilencedik helyen áll. A festői Partenit faluban található. Mivel a komplexum zárt típusú, az előadásokat egész évben tartják. A jegy nem kötődik konkrét helyszínhez. A nézők saját belátásuk szerint foglalnak helyet. A show nem csak szórakozásból van. A tengeri emlősök életéről és szokásairól sok mindent meg lehet tudni.

A műsorok nagyon érdekesek. A fekete-tengeri delfinek nehéz sporttornákat, táncot és éneket mutatnak be. Nemcsak fényképezkedni lehet velük, hanem úszni is a tiszta tengervízű medencében. A pozitív érzelmek kivétel nélkül mindenki számára garantáltak. Sokan jönnek a rekreációs komplexumba kikapcsolódni. A delfinterápiás program felnőtt és gyermek rehabilitációt egyaránt magában foglal.

A jegyek ára 400-500 rubel. Ingyenes belépés a nyaralóknak a Krym szanatóriumba. A megkérdezettek szerint a műsor nagyon színes, sok kihívást jelentő számmal és humoros jelenetekkel. Sokan tanácsos egy kicsit frissíteni a belső, minden más méltó a magas pontszámok. Telefon: +7978780 73 33.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: