10 legjobb laptop vékony kerettel

*Editor’s Choice Awards. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem értelmezhető vásárlási ajánlásként. Kérdezzen meg egy szakértőt, mielőtt vásárol.

A számtalan kritérium közül, amely döntő tényező lehet egy laptop kiválasztásakor, nem ritka, hogy az esztétikát messze felülmúlja a teljesítmény és a funkcionalitás. Például a képernyő vékony kerete látszólag jelentéktelen részlet, de elegáns, jellegzetes stílust kölcsönöz a laptopnak, és automatikusan pontokat ad a felhasználó szemében.

A fogyasztói igények kielégítésére a gyártók minden árkategóriában elegendő notebookmodellt hoztak létre. Az Expertology szerkesztői és a Rankqua csapata

 • a 2020 közepén elérhető legjelentősebb és legolcsóbb vékony keretes laptopok választékát kínálja Önnek.

  A legjobb laptopok vékony kerettel

  Jelölte hely termék neve ár
  A legjobb olcsó laptopok vékony kerettel 1 Acer Aspire 3 A315-34 22 000€
  2 Lenovo IdeaPad L3 32 200€
  3 Lenovo IdeaPad S145-15IWL 26 000€
  4 Asus Laptop 15 X509 56 500€
  A legjobb vékony keretű laptopok a középárkategóriában 1 ASUS VivoBook 15 X512 31 500€
  2 Acer Swift 1 SF114-32-P43A (NX).GZGEU .008) Zöld 30 100€
  3 Asus M509DA-EJ034 Ezüst 39 500€
  4 HP Pavi
 • a 15-cw1014ua (8RT36EA) Kék
 • 46 500€
  5 ASUS VivoBook S15 S531 49 000€

  A legjobb olcsó laptopok vékony kerettel

  Először elemezzük a szakértők által javasolt legalacsonyabb árú lehetőségeket. A képernyő karcsú kerete akaratlanul is a prémium kategóriát és annak drága. Valójában az ilyen modellek egyáltalán nem feltétlenül drágák, és nincs is igazi hiány belőlük.

  Acer Aspire 3 A315-34

  Score : 4.7

  ACER ASPIRE 3 A315-34

  Az áttekintést az Acer Aspire 3 noteszgépcsalád, nevezetesen az A315-34 sorozat nyitja. Ez a legolcsóbb sorozat, amely számos módosítást tartalmaz, amelyekkel akár a laptop kulcsfontosságú összetevőit, például a processzort vagy a mátrixot is kiválaszthatja. A képernyő keretei változatlanok maradnak. Megnézzük az egyik alsó kategóriás konfigurációt, rámutatva azokra a tulajdonságokra, amelyeken a kiválasztási szakaszban javíthat.

  tok méret – 19.9363.4250.5 mm, notebook súlya 1.94 kg. Hull műanyag, csak fekete színű. Átlós képernyőméret – 15.6″. A mátrix TN, HD 1366×768 (más felbontások is választhatók, lásd alább). Csiszolt kivitel. A keretek csak az oldalakon vékonyak, de még ez is pozitív hatással van a vizuális érzékelésre.

  Az elektronika itt egy olcsó Pentium N5000 sorozatú processzoron alapul, négy Gemini Lake maggal, 1.1GHz. RAM – 4GB DDR4, akár 8GB-os bővítési lehetőséggel. Grafikus kártya a legalapvetőbb – a processzorba integrálva.

  A csatlakoztathatósági oldalon két USB2 porttal rendelkezünk.0 A típusú csatlakozókon; egy USB3 port.1 A típus; HDMI multimédia interfész; kombinált hangkimenet 3.5 mm headsetenként; RJ-45 csatlakozó gigabites hálózati kártya számára; a szokásos 802.802 vezeték nélküli csatlakozási lehetőség.11ac és 4-es verziójú Bluetooth.1. A beépített 2 cellás, 4,810mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor akár 6.5 órás energiaellátás függetlensége.

  És most néhány szó ezekről a jellemzőkről, amelyek az adott módosítástól függően változhatnak. Ez a felbontás és mátrix típus HD 1366×768 vagy F

   lHD 1920×1080; Processzor – Celeron vagy Pentium; Memória – 4 vagy 8 GB; Merevlemez típusa és kapacitása – mechanikus HDD, SSD vagy a kettő kombinációja. Akár 1TB HDD, akár 256GB SSD kapacitásig. A végső csomagtól függően változik a laptop súlya – akár 2.1 kg, és méretek – 19-21 mm vastagságban, 1-2 cm szélességben és mélységben. És itt meg kell érteni, hogy a maximális konfiguráció automatikusan a laptop középárkategóriába való átmenetét jelenti.

   Összességében a sorozat notebookjainak felhasználói visszajelzései többnyire pozitívak. A legolcsóbb módosításokkal kapcsolatban is vannak panaszok a teljesítmény tekintetében, de ezek többnyire az indokolatlanul magas elvárásokból erednek. A sorozat objektív hátránya – alacsony frissítési potenciál – a teljesítmény javítható, de nem radikálisan.

   Előnyök

   • szilárd felépítésű;
   • Megbízhatóság és stabilitás;
   • Számos módosítás a sorozatban;
   • elfogadható ár.

   Hátrányok

   • alacsony frissítési potenciál.

   Lenovo IdeaPad L3

   Értékelés: 4.6

   Lenovo IdeaPad L3

   Egy másik érdekes lehetőség egy olcsó, vékony keretes képernyővel rendelkező notebook számára a Lenovo IdeaPad L3. Ez szintén egy egész sorozat, és még terjedelmesebb, mint az előző, ami a módosításokat illeti, lehetővé téve a szükséges konfiguráció rugalmas kiválasztását egyedi alapon. Megnézzük például az egyik legolcsóbb, de még mindig nem a legolcsóbbat.

   A notebook vázának méretei: 363×254.622.9mm, súlya legfeljebb 2.2 kg, a merevlemezek konfigurációjától függően. Képernyő mérete átlóban – 15 hüvelyk. Különböző felbontásokban kapható, 1366×768 vagy 1920×1080. Itt bátran választhat egy fejlettebb mátrixot F

    lHD 1920×1080, mivel a “fiatalabb” csak kis mértékben befolyásolja az összköltséget, de elkerülhetetlen veszteség lesz a képminőségben és a részletességben. A mátrix technológia azonban TN lesz, mivel az IPS már most is lényegesen drágább.

    A sorozaton belül számos processzor alapból választható, a legegyszerűbb kétmagos Celerontól a Core i7-ig. Ha a költségvetésen belül szeretne maradni, válassza a Core i3-as processzort. A grafikus kártya a processzorba van beépítve, a laptop magasabb összköltségéért diszkrét grafikus kártya is választható.

    A minimális RAM 4 GB, amely akár 12 GB-ig is bővíthető. A memória DDR4-képes és 2400 MHz és 2666 MHz közötti órajelekkel rendelkezik, a választott processzorral való kompatibilitástól függően. Érdemes megjegyezni, hogy ebben a sorozatban csak egy memóriafoglalat van. Ez nem különösebben kényelmes, de legalább a memória nincs az alaplaphoz forrasztva, és a frissítés legalább alapvetően lehetséges.

    a merevlemezválasztási lehetőségek is bőségesek, az olcsó 500 GB-os mechanikus HDD-től kezdve a terabájtos HDD és a 256 GB-os szilárdtest SSD tandemig.

    A kommunikáció és az interfészek ebben a sorozatban eléggé tipikusak: HDMI kimenet; RJ-45 csatlakozó a Gigabit hálózati kártyáról; két USB 3 port.1 A típusú aljzat; egy USB 3 port.1 C típusú aljzaton; Combo kimenet 3.5 mm a fejhallgatóhoz. Vezeték nélküli modulok – Wi-Fi 802.11ac és Bluetooth, a következő generációs 5.0.

    A konfigurációtól függően a laptop akkumulátora lítium-ion vagy lítium-polimer lehet, kapacitása 36Wh. A gyártó szerint az ilyen energiapotenciálnak 9-10 órás működésre elegendőnek kell lennie. Ez a maximális futási idő “minimumon” – energiatakarékos üzemmódban, nem a legnagyobb erőforrásigényű alkalmazásokkal.

    Előnyök

    • szilárd felépítésű;
    • kellemes megjelenés;
    • Kényelmes szigetszerű billentyűzet;
    • ár/teljesítmény arány;
    • Bluetooth 5.0;
    • Frissítési lehetőségek széles választéka.

    Hátrányok

    • Egy memóriafoglalat.

    Lenovo IdeaPad S145-15IWL

    Score : 4.5

    Lenovo IdeaPad S145-15IWL

    A harmadik szám a választékban, fontolja meg a Lenovo egy másik vékony keretű laptopját. Sok tekintetben hasonlít az előzőhöz, de az alapvető különbség alapvető – az elektronika nemcsak az Intel, hanem az AMD processzorok széles választékán is alapulhat.

    A 15IWL módosítás méretei: 362x252x19.9mm, súly – 1.85kg. A tok műanyag, maga a műanyag nem különösebben figyelemre méltó, de az építés szilárd és alapos. Két külső kivitel áll rendelkezésre – matt fekete és fekete textúrázott. A képernyő mérete 15 hüvelyk. A felbontás lehet F

     lHD 1920×1080 vagy alacsonyabb, az adott modelltől függően. Technológia – csak a TN költségvetése.

     Az olcsóbb opciót választva könnyebb a processzorra összpontosítani. A legolcsóbb az AMD Athlon családja vagy az Intel Celeron családja. A RAM-opciók 4GB és 12GB között változhatnak. Egyes módosítások esetében a felső határérték csak 8 GB RAM lehet, ezt az értékesítési ponton tisztázni kell. Mindenesetre csak egy memóriafoglalat van, és ez korlátozza a. Standard vezeték nélküli megoldások – WiFi és Bluetooth 4.2.

     Figyelemre méltó a jól megtervezett és technikailag megvalósított billentyűzet. Itt teljes méretű, digitális egységgel. Sziget típusú billentyűk tiszta, mégis könnyű érintéssel.

     30Wh (4000mAh) akkumulátor biztosítja az akkumulátor autonómiáját. A nagyobb energiaigényű módosítások nagyobb teljesítményű akkumulátorokkal szerelhetők fel. Használati idő teljes feltöltéssel 4-6 óra között változik. Maximális akkumulátor-üzemidő csak energiatakarékos üzemmódban, mérsékelt terheléssel.

     Az interfészek a laptop bal oldalán, a hálózati csatlakozó helyén vannak középen. Itt látjuk a HDMI videó interfészt, három USB portot – két 3.1 Gen.1 és egy 2.0, mindhárom klasszikus A aljzaton. Kártyaolvasó teljes méretű SD-kártyákhoz és kombinált csatlakozó 3.5 mm-es “mini-csatlakozó” fejhallgatóhoz. Az alaplap M interfésszel rendelkezik.2 SSD vagy más kompatibilis eszközök csatlakoztatásához.

     A panaszok a valódi felhasználók e sorozat laptopok minimálisan. Gyakran a legalacsonyabb árú módosítások teljesítményével foglalkoznak, és nem telepítik az eszközillesztőket a Windows 10 alatti verziókhoz.

     Előnyök

     • nem rossz konstrukció;
     • Megbízhatóság és stabilitás;
     • Többféle csomagolási lehetőség;
     • A szigetes billentyűzet könnyen kezelhető;
     • Aranyos stílusos megjelenés.

     Hátrányok

     • Nehézségek az illesztőprogramokkal, különösen a Windows 10 vagy újabb operációs rendszerek esetében;
     • Csak egy memóriafoglalat.

     Asus Laptop 15 X509

     Értékelés: 4.4

     Asus Laptop 15 X509

     Az Expertology magazin legjobb ár-érték arányú, vékony kerettel rendelkező laptopjait az Asus X509 sorozatú modellje teszi teljessé. Itt is a módosítások széles skáláját kínálják az ügyfélnek, amelyek között nagyon kedvező árúak is vannak. A sorozat bizonyos szempontból és megjelenésében nagyon hasonlít a VivoBook családhoz, és egyes gyártók így pozícionálják, ami nem helytálló. A VivoBook egy magasabb kategóriás sorozat, és a következő válogatásban két példát is megnézünk.

     A notebook méretei a legnépszerűbb módosításban – 360 x 235 x 22.9mm, módosításonként változhat. Súly – 1-től.8:1.9kg, elsősorban a merevlemez kiválasztásától függ. Az alváz műanyag, a kialakítás könnyű, kellemes és stílusos. Képernyőméret 15.6 hüvelyk átlósan. Teljes méretű billentyűzet számtáblával.

     A laptop legköltséghatékonyabb módosításai az Intel Core i3 vagy az AMD Ryzen 3 processzorokon alapulnak. Legalább 4 GB RAM és legfeljebb 8 GB RAM a standard verziókban. A potenciális frissítések küszöbértéke szintén modelltől függ, és lehet akár 16 GB vagy 20 GB is. Különböző memóriatípusok állnak rendelkezésre – DDR4/LPDDR4 2133/2400 MHz-en.

     A megfizethetőség és a teljesítmény közötti egyensúly tekintetében bizonyos eltérések elfogadhatóak a mátrixopciók tekintetében. Itt nem csak 1366×768 és 1920×1080 felbontás, hanem TN vagy IPS típus között is választhat. Ha az IPS mátrix kritikusan fontos, de az is szükséges, hogy az ár a legalacsonyabb legyen, akkor meg kell állni egy továbbfejlesztett mátrixváltozaton, és meg kell próbálni más tartozékokat választani, amelyek már tényleg minimálisak.

     A notebook legtöbb interfésze a bal oldalon található, ahol a szellőzőnyílás és a kör alakú hálózati aljzat is található. Itt látható a HDMI 1.4, USB-C portok 3.1 Gen 1 A típusú aljzaton. Ezen kívül két USB 2 port is található.0 A típus, audiocsatlakozó 3.5 mm a fejhallgatóhoz. Vezeték nélküli kapcsolat – szabványos Wi-Fi és Bluetooth modulok. Az utóbbi változatai változhatnak, de csak a Gen 4 keretein belül.

     Az akkumulátor élettartamát tekintve ez a modell hasonló az előzőhöz. Az akkumulátor nagyon hasonló, és a paraméterek tekintetében a leggyakoribb az ilyen olcsó laptopok esetében: kapacitás 4.050 mAh vagy 32Wh, két cella, lítium-ion vagy lítium-polimer technológia. A teljes töltés 5 órányi fényhasználathoz elegendő.

     Előnyök

     • építési minőség;
     • Módosítási lehetőségek sokasága;
     • Felhasználóbarát billentyűzet és touchpad;
     • magas RAM-kapacitási küszöbérték;
     • A szellőzőnyílások jó elhelyezése;
     • Sima megjelenés.

     Hátrányok

     • Lassú HDMI;
     • Egy bővítőhely a RAM számára.

     A legjobb laptopok vékony kerettel a középkategóriás árkategóriában

     A felülvizsgálat második részében a magasabb kategóriás notebook sorozatot vesszük szemügyre. Ezen a sorozaton belül is számos módosítás áll rendelkezésre, de a jellemzők tekintetében ezek jelentősen nagyobb teljesítményt mutatnak, és sokkal többe kerülnek.

     ASUS VivoBook 15 X512

     Értékelés: 4.9

     ASUS VIVOBOOK 15 X512

     Először is, vessünk egy pillantást az ASUS VivoBook sorozatának jelenlegi tagjára, amelyet az előző modell leírásában említettünk. Még ezen az előkelőbb sorozaton belül is könnyen találhatunk költségvetés-barát konfigurációt. A készülék osztálya azonban már az érdekesebb alkatrészek kiválasztásához vezet.

     Ebben a sorozatban a magasabb osztály már az első kapcsolatfelvételkor nyilvánvalóvá válik. Érezhetően magas minőségű anyagok és kivitelezés, a részletekre való gondos odafigyeléssel. Még a legapróbb részleteket is úgy tervezték, hogy a teljesítmény, a kényelem és a stílus között a megfelelő egyensúlyt találják meg, miközben a gyártási költségeket minimálisra csökkentik.

     Például, bár a fedelet nem lehet egy kézzel ugyanúgy felemelni, mint a MacBookoknál, a többi ergonómia a régi: a billentyűknek szép, szilárd billentyűnyitási szöge van, és a fedél “ergo-

    • ft”, egy drága műanyag test, matt felületű és beágyazott mikroszkopikus “csillogással”, ami az anyagnak valamilyen ásványi anyag megjelenését adja. És itt végre láthatjuk a billentyűzet háttérvilágítását is, méghozzá háromszintűt. Maga a billentyűzet, bár kompakt és zónázás nélküli, teljes méretű, és tartalmaz egy numerikus blokkot.

     A notebook 1920×1080-as felbontású IPS-mátrixszal van felszerelve. 15″ képernyőméret.6″ átlósan. A felület matt. Általában az ügyfeleknek integrált grafikus kártyára van szükségük, de a diszkrét grafikus kártyák könnyen megtalálhatók.

     A kezelőfelület egy kicsit vegyes ebben a sorozatban. Tehát, itt látjuk az USB 3.2 Gen1 Type-C és két klasszikus USB 2 port.0 A típusú aljzat, valamint szabványos audio és HDMI videokimenet. Amint látjuk, nincs hálózati port és nincs beépített hálózati kártya. Egyes gyártók hasonló modelleket kínálnak, de nem hívják fel a figyelmet arra, hogy a hálózati kártya hiánya problémát jelent. Ebben az esetben a gyártó még arra is vette a fáradságot, hogy a laptopot az RJ-45 hálózati portról a nagysebességű USB 3.2 Gen1 Type-C. És minden rendben is lenne, de ez a port az egyetlen, és ha vezetékes hálózathoz használjuk, a felhasználónak két lassú USB 2.0.

     A VivoBook 15 X512 sorozat akkumulátorai meglehetősen hagyományosak, akár 4.050mAh (37Wh) kapacitással és két cellával. Teljes feltöltéssel a laptop akár 5 órán át is üzemelhet. A notebook súlya a csomagolástól függően 1.6:1.95kg.

     Előnyök

     • Az anyagok és a kivitelezés minősége;
     • aprólékos figyelem a részletekre;
     • Különböző módosításokkal rendelkező diszkrét grafikus kártyák választéka;
     • Háromszintű billentyűzet megvilágítás;
     • IPS mátrix;
     • ergonómia.

     Hátrányok

     • nincs beépített hálózati kártya;
     • csak egy USB 3.2 Gen1 Type-C.

     Acer Swift 1 SF114-32-P43A (NX).GZGEU.008) Zöld

     Értékelés: 4.8

     Acer Swift 1 SF114-32-P43A (NX.GZGEU.008) zöld

     Most itt egy másik vékony keretű notebook az Acer Swift 1 sorozatból. Egy konkrét, az Intel Core i5 processzoron alapuló módosításról fogunk beszélni, amelyet az értékelőink bemutató céllal azonosítottak. Az alkatrészek az eladás helyén is beállíthatók, ha szükséges.

     A notebook méretei ennél a modellnél meglehetősen hétköznapiak – 319.5x217x15.95 mm, de a súlya meglepően kellemes, mindössze 1.19 kg. Minden a kisebb képernyőátlóról szól – 14 hüvelyk, szemben a fenti 15 hüvelykes modellekkel. A kisebb képátló nem befolyásolta a felbontást – itt 1920×1080, jó IPS mátrixszal és maximális betekintési szögekkel.

     Az elektronika itt észrevehetően erősebb, mint a fent leírt olcsó modellek bármelyike. A rendszer középpontjában egy 4-magos Intel Core i5 processzor áll, Ice Lake-U. Az itt használt RAM mobil típusú – LPDDR4, 8 GB kapacitással. A merevlemez egy 256 GB-os SSD.

     Az interfészkészletet ebben az esetben részben a laptop formai tényezője határozza meg. A gyártó és a kereskedési platformok ultrahordozható modellként pozícionálják a modellt, ami azt jelenti, hogy nem várhat tőle széles körű interfészeket. Tehát, nincs vezetékes hálózati kártya, és csak Wi-Fi-n keresztül lehet hozzáférni az internethez (kivéve, ha az USB-porthoz adaptert használ). A vezeték nélküli kapcsolat az új 802.2 Gen1 Type-C Wi-Fi modullal csúcsminőségű.11ax és nagy sebességű Bluetooth 5.0.

     Határozottan izgatott a notebook akkumulátor élettartamának képességei miatt. Az akkumulátor elég “banális” – 4200mAh. Az alacsonyabb energiafogyasztásnak és az általános jó optimalizálásnak köszönhetően azonban egy teljes töltés mérsékelt üzemmódban akár 10 órán át is tarthat.

     Végezetül meg kell jegyeznünk, hogy 2020 nyarától kezdve ez a sorozat nem mindenhol található meg az orosz kereskedési parketten, és a szükséges konfigurációt keresni kell.

     Előnyök

     • építési minőség;
     • IPS mátrix;
     • széles látószögek;
     • minőségi “kép” telített színekkel;
     • teljesítmény;
     • Bluetooth 5.0;
     • Következő generációs Wi-Fi;
     • autonómia;
     • az ár és a funkciók kombinációja.

     Hátrányok

     • nincs hálózati kártya;
     • “mobil” RAM.

     Asus M509DA-EJ034 Ezüst

     Értékelés: 4.7

     ASUS M509DA-EJ034 EZÜST

     Ismét az Asus áttekintésében, ezúttal az M509-es notebook sorozatukban. Ez a sorozat is elég terjedelmes, beleértve néhány nagyon megfizethető opciót is. De az átlagon felüli teljesítményű módosítások itt sokkal organikusabbnak tűnnek. Az egyik legnépszerűbb modellt, az M509DA-EJ034-et fogjuk elemezni.

     A tok mérete 360.2×234.9×22.9 mm, notebook súlya 1.8 kg. A design klasszikus, de nem igazán emelkedik ki a tömegből. Képernyő átlója 15.6. Lehetőségek lehetővé teszik, hogy mentse a mátrix, felveszi a költségvetés TN, de ebben az esetben a szakértők azt javasolják, hogy az IPS a betekintési szög közel 180 fokos, különben a képminőség lesz túl gyenge kapcsolat más jellemzőkkel.

     A CPU itt az AMD Ryzen sorozatának fényes képviselője, nevezetesen a Ryzen 5 3500U négy maggal 2.1GHz. 8 GB DDR4 RAM, 2400 MHz-es órajelen. Ami szintén figyelemre méltó, hogy ez a konfiguráció egy NVIDIA GeForce MX230 diszkrét grafikus kártyával rendelkezik, 2 GB memóriával. Természetesen messze van attól, hogy hardcore gamer legyen, de legalább némi 3D grafikai képességgel rendelkezik, semmi az integrált grafikus magokhoz képest. 256 GB-os merevlemezes meghajtó SSD.

     Ennek a laptopnak az interfészkészlete majdnem ugyanaz, mint az előzőé, de a vezeték nélküli modulok tekintetében egy kicsit rosszabb. A modern laptopok számára kötelező HDMI kimenet, két USB 2 port.0 A típusú csatlakozó, két USB 3 port.2 Gen1 A és C típusú aljzaton. Nincs kimenet a hálózati kártyáról, valamint maga a hálózati kártya is. A Wi-Fi és a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat jelen van, de nem olyan fejlett, mint az Acer Swift 802.11ac és 4.1 Ennek megfelelően.

     Itt van a dolog az akkumulátor élettartamáról, itt a gyártó szemérmetlenül megkímélte a. A 32 W⋅h kapacitású akkumulátor akár 4 órányi mérsékelt használatra is képes. Ez nem azt jelenti, hogy kicsi, de az energiafogyasztás növelése felé történő bármilyen elmozdulással az akkumulátor élettartama gyorsan csökkenni fog.

     Előnyök

     • viszonylag erős processzor;
     • szilárd felépítés;
     • megbízható és zökkenőmentes működés;
     • teljesítmény;
     • IPS mátrix;
     • nagy betekintési szögek;
     • USB 3.2 Gen1 C típus;
     • diszkrét grafikus kártya.

     Hátrányok

     • Nincs hálózati kártya;
     • gyenge akkumulátor.

     HP Pavi
    • a 15-cw1014ua (8RT36EA) kék színben
    • Értékelés: 4.6

     HP Pavi<li></div><p>a 15-cw1014ua (8RT36EA) kék” src=”/wp-content/uploads/2023/08/51616666195931-6310.jpg” height=”400″ title=”HP Pavi”</p><li>a 15-cw1014ua (8RT36EA) kék”><p>A Hewlett-Packard hordozható számítógépek kínálatában vékony kerettel rendelkező modellek is szerepelnek, amelyek közül az egyiket szakértőink javasolták megfontolásra. Mint a legtöbb nagy gyártó esetében, ez is egy olyan termékcsalád, amely többféle kombinációban kapható. Egy bizonyos, az Expertology által legsikeresebbnek és legkiegyensúlyozottabbnak talált módszer alapján fogunk eljárni.</p><p>A tok méretei – 361.6×245.6×17.9 mm, laptop súlya – 1.85 kg. A legkelendőbb és többnyire az egyetlen elérhető színváltozat a világos ezüstmetál. Képernyőméret – 15.6 hüvelyk IPS mátrix felbontással F</p><ul>lHD 1920×1080.<p>A CPU itt egy AMD Ryzen 3 3300U négy maggal 2100 MHz-en. A RAM 4GB DDR4 típusú, 2 órajelű RAM memória.4 GHz. AMD Radeon Vega 3 vagy Vega 6 integrált grafikus kártya, a felépítéstől függően – ez a pont ritkán döntő fontosságú. A merevlemez ebben a konfigurációban ugyanaz, mint az előző verzióban, egy 256 GB-os SSD.</p><p>Csatlakoztathatóság szempontjából ez a modell nagyon hasonlít a fent leírt több ultrabookhoz, azaz az interfészek készlete minimális. HDMI multimédia kimenet, két USB 3.1 A-típusú csatlakozó, egy USB 3.1 Type-C, kombinált audiocsatlakozó 3.5 mm a fejhallgatóhoz (fejhallgató és mikrofon). A vezeték nélküli modulok a legelterjedtebbek, de a mindennapi használatra teljesen elegendőek – Wi-Fi IEEE 802.11ac és Bluetooth 4.2.</p><p>Határozottan elégedett a fejlesztők a sorozat felszerelésével a laptop, bár nem a rekord kapacitású, de elég tisztességes akkumulátor 41W⋅h. Egy teljes feltöltés akár 10 órányi fényhasználathoz is elegendő. Hangsúlyozni kell, hogy ez az akkumulátor-üzemidő minimális használat mellett érhető el – csökkentett fényerő, “repülőgép üzemmód” – lényegében a laptop e-könyvként való használata.</p><p>Összességében a felhasználóknak szinte semmilyen alapvető problémája nincs ezzel a laptoppal. A panaszok olyan dolgokra vonatkoznak, amelyek egyszerűen egy egyszerű frissítéssel megoldhatók, és nem tekinthetők teljesen objektívnek. Az egyetlen szűk keresztmetszet – a képernyőn szinte nincs fényerősségtartomány.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>anyagok és az építési minőség;</li><li>a maga kategóriájában tisztességes processzor;</li><li>kiváló minőségű IPS mátrix;</li><li>USB 3.1 C-típusú;</li><li>Kiegyensúlyozott specifikációk;</li><li>viszonylag nagy kapacitású akkumulátor.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>alacsony képernyőfényerősség margó;</li><li>nincs hálózati kártya.</li></ul><h3>ASUS VivoBook S15 S531</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=ASUS VIVOBOOK S15 S531

     Az Expertology idei második részének legvilágosabb noteszgépe az Asus egy újabb VivoBookja, ezúttal az S sorozat csúcsmodellje az összes prémium funkciójával. A sorozat nagyon nagy, és különböző képátlójú képernyőkkel rendelkező változatokat tartalmaz, de mi most az univerzális 15 hüvelykes változatot nézzük meg, amely teljes értékű, vágatlan billentyűzettel rendelkezik.

     A laptop méretei – 357x230x18.5 mm, súly 1.8kg. A sorozat minden előnye – kifogástalan minőségű anyagok, masszív felépítés, aprólékos figyelem a részletekre, ergonómia – mindez ebben a modellben a megfelelő szinten valósul meg. 15.A 6 hüvelykes képernyő IPS mátrixos, nagyon jó teljesítményű. A betekintési szögek szabványosak ennél a technológiánál, azaz közel 180 fokosak. 1920×1080 felbontás.

     Ez a modell lehetővé teszi a processzorválasztást – Core i5 vagy i7 az Ön választása szerint. És ez a választás más változásokat is magával hoz. Így például a RAM 8 GB vagy több lehet, legfeljebb 16 GB, ami a fizikai korlátja ennek a laptopnak. A memória típusa – DDR4, órajele – 2.4 GHz. A CPU-ba integrált szabványos grafikus kártya Intel UHD Graphics 620.

     A leírt, meglehetősen jó jellemzők hátterében a tároló alrendszer az, amely fényesen kiemelkedik. Itt a gyártó a lehető leggazdagabb választékot és ugyanezt a maximális kompatibilitást biztosította. Tipikus konfigurációk – HDD+Optán vagy HDD+SSD. Akár 2 TB mechanikus meghajtókapacitás, akár 512 GB szilárdtest-meghajtó kapacitás, 16 GB Optane.

     Szerény, de elegendő interfész konfiguráció – két USB 2 port.0 A-típusú csatlakozókon, egy USB 3 csatlakozó.1 szintén az A aljzaton, egy USB 3.1 Type-C, HDMI multimédia kimenet, kombinált interfész 3.5mm az audióhoz. Nincs hálózati kártya, és ezért nincs hálózati kimenet sem. Hálózati kapcsolat Wi-Fi, over-the-air eszközök Bluetooth-on keresztül.

     Az akkumulátor jellemzői hasonlóak az elődjéhez: háromcellás lítium-ion akkumulátor, 42 Wh összkapacitással. Akár 6 óra üzemidő egy teljes feltöltéssel.

     Előnyök

     • kifogástalan anyagok és kivitelezés;
     • megbízhatóság és megbízhatóság;
     • Kiváló minőségű IPS mátrix;
     • merevlemez konfiguráció;
     • szemet gyönyörködtető design;
     • háttérvilágítású billentyűzet;
     • USB 3 port.1 C-típusú;
     • felsőkategóriás sorozat.

     Hátrányok

     • nincs hálózati kártya.
     Olvasson tovább  5 ingyenes online riasztó
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: