11 legjobb egérpad

Elméletileg bármilyen felületen használhatja a számítógépes egeret. Senki sem vitatja azonban, hogy egy speciális egérpad kényelmesebb élményt nyújt. Az egérpad pedig elengedhetetlen a játékosok számára, akik a legpontosabb pozicionálást és a leggyorsabb reakcióidőt igénylik. Ennek ellenére egyetlen egérpadot sem úgy terveztek, hogy örökké tartson – ahogy a felület fokozatosan elhasználódik, az egérpad megjelenése már nem lehet esztétikus. Ezért olyan népszerűek a számítógépes egérpadok. A legközelebbi perifériákat és más hasonló termékeket árusító üzlet polcain könnyen megtalálhatja ezeket a tartozékokat. De nem minden egéralátét elfogadható minőségű. Ha egy kényelmes, szép és tartós kiegészítőt keres, nézze meg a választékunkat. Kizárólag az orosz kiskereskedőknél kapható legjobb egérpadokból áll.

Legjobb egérpad értékelés

Jelölés Helyszín Név Ár
A legjobb játék egérpadok 1 Corsair MM800 RGB Polaris 4 990 €
2 Razer Firefly 4 990 €
3 SteelSeries QcK Prism 3 990 €
4 ASUS ROG hüvely 2 990 €
5 SteelSeries QcK+ 1 597 €
6 A4Tech Bloody B-070 790 €
A legjobb ergonomikus egérpadok 1 Fellowes KÉK KRISTÁLYOS MUSEPAD/WRISTREST FS-91141/FS-91441 809 €
2 HAMA Ergonomic (00054780/00054779) 480 €
3 OK
 • CK OK-RG0580
 • 460 €
  A legjobb olcsó egérpadok 1 A4Tech X7-300MP (73519) 490 €
  2 Defender fekete XXL (50559) 269 €
  3 SVEN HC-01 257 €

  A legjobb játék egérpadok

  Corsair MM800 RGB Polaris

  Score : 4.9

  Corsair MM800 RGB Polaris

  Rendkívül nagy és abszolút hajlíthatatlan pad. Gyártója a Corsair, amely a játékbillentyűzeteiről híres. Természetesen az egérpad bármely más egérrel is használható, függetlenül attól, hogy melyik gyártó vesz részt az egér gyártásában. Ami ezt az egérpadot megkülönbözteti a versenytársaktól, az az RGB LED keret. A viselkedését egy speciális alkalmazásban testre szabhatja – egyetlen színben világíthat, vagy a szivárvány összes színében csilloghat. Ha pedig a Polaris egeret hasonló háttérvilágítással használja, a két tartozék színei összeilleszthetők.

  Az egérpad tetején egy speciális blokk található. A kábel kijön, és a számítógép egy szabad USB-portjába kell csatlakoztatni. Érdekes, hogy ez a készülék saját USB-csatlakozóval rendelkezik – azt mondhatjuk, hogy a szőnyeg egyúttal hosszabbítóként is működik. Kár, hogy a csatlakozó a lassú USB 2 szabványhoz tartozik.0, így egy flash meghajtó csatlakoztatása szinte értelmetlen (kivéve, ha a rendszerdobozod gyorsabb portokkal rendelkezik).

  Ez az egérpad szövetből készült. Az ügyfelek megjegyzik, hogy bármely egér nagyon jól érzékeli a felületét, ami nagy pontosságú pozicionálást eredményez. Az egérpad alja gumiból készült, ami még a legizgalmasabb csaták során is csúszásmentessé teszi az egérpadot. A tartozék hossza 350 mm, szélessége 260 mm. Ez egy nagyon nagy játékpadot tesz lehetővé.

  Valószínűleg a legfejlettebb egérpad a rangsorunkban. És ritka eset, amikor egy ilyen tartozék 15 külön-külön konfigurálható zónával rendelkező LED keretet kínál. Ez nagy kár, mert az árcédula megfizethetetlen, és sok számítógép-tulajdonos nem fizetne ennyi pénzt egy egérért, nem is beszélve az egér tartozékáról! Ugyanakkor a gyártó nem foglalkozott a háttérvilágítás konfigurálására használt szoftver fejlesztésével. Néhány nem indul el az operációs rendszer indításakor, néhány nem hajlandó látni a csatlakoztatott eszközöket, néhány pedig egyéb problémákkal küzd.

  Előnyök

  • Minőségi szövetborítás;
  • Gumi alap;
  • Van RGB háttérvilágítás;
  • A perifériákhoz USB-port is rendelkezésre áll.

  A hátránya

  • Nagyon jó ár-érték arány;
  • A szoftver instabil.

  Razer Firefly

  Score : 4.8

  Razer Firefly

  Ha a játékperifériák gyártóira gondolsz, akkor a Razer jut eszedbe először. Egérpadja sok pénzbe kerül, de lenyűgözően néz ki, és számos funkciót kínál. A kínálat nem korlátozódik az egerekre és billentyűzetekre. Sok üzletben megvásárolható a Razer Firefly pad. A fő célja nem a pozicionálás javítása, hanem az asztal díszítése. A dolog lényege, hogy ez a tartozék RGB háttérvilágítással is rendelkezik a széle mentén. A színek, a frekvencia és az intenzitás egy speciális alkalmazáson keresztül állítható be. USB-kábelen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. Az egérpadnak nincs saját USB-csatlakozója, így nem használhatja hosszabbítókábelként. A tartozék mérete 355x255x3,5 mm. Ez az egérpad nyugodtan nevezhető helyhez kötöttnek. Az a tény, hogy műanyagból készült. Nem lehet feltekerni, ami megnehezíti a szállítást. Ez azonban nem probléma – a játék egérpadokat ritkán viszik ki a házból.

  A tartozék alapja gumi. Könnyű súlya ellenére a termék nem csúszik az asztalon. Az építési minőség szintén megkérdőjelezhetetlen. Úgy vélik, hogy ezt az egérpadot úgy tervezték, hogy évekig tartson a játékosok számára. A modell egyetlen hátránya természetesen az ára. Nem mindenki mer 4500 rubelt fizetni egy egérpadért. És ennyibe kerül ez a Razer-kiegészítő az oroszországi kiskereskedelmi üzletekben.

  Előnyök

  • RGB-világítás különböző izzítási lehetőségekkel;
  • A párna a lehető legstabilabb, amennyire csak lehet;
  • Tiszta pozícionálás;
  • Rengeteg hely az egérnek;
  • A szoftver túl sok probléma nélkül működik.

  Hátrányok

  • Rendkívül drága;
  • Az egérpad egy USB-portot foglal el.

  SteelSeries QcK Prism

  Értékelés: 4.7

  SteelSeries QcK Prism

  Még egy egérpad a szűkített listánkon, amely többszínű háttérvilágítással is rendelkezik. Ebben az esetben ez a kontúr belül van, nem pedig kívül, ami a termék megjelenését egy kicsit egyedibbé teszi. Az USB-kábel is azonnal feltűnik – nem a tetején, hanem a bal oldalon található. Ez nem igazán számít, mivel a vékony vezetéknek amúgy sem szabadna zavarnia a szomszédos billentyűzetet. Vastagsága viszont aggodalomra ad okot, hogy nem fog-e egy nap elszakadni?

  A SteelSeries QcK Prism a többi RGB-világítású padhoz hasonlóan műanyagból készült. Ez azt jelenti, hogy tisztességes vastagsággal rendelkezik. Ez azonban még nagyobb, 8,7 mm széles. Jobb, ha nem vásárolja meg ezt az egérpadot, ha az íróasztalán nincs hely számára. Az egérpadot nem helyezheti a billentyűzet vagy bármi más alá. Egyébként a szőnyeg 357mm és 292mm széles és 292mm hosszú.

  Ahogy kell, a termék gumialappal rendelkezik. A felszín viszont sokkal érdekesebb. A felhasználó a speciális ruhával, amely a készülékhez tartozik, ráfeküdhet. Jelentősen növeli a helymeghatározás pontosságát. De lehet hagyni csupasz műanyag felület, és a gamer kap jobb egér siklás.

  A LED fények viselkedése speciális alkalmazásban állítható be. A háttérvilágítás bizonyos játékokban különleges módon kezd viselkedni. Az egyetlen hátránya, hogy nem fog működni olyan számítógépen, amelyiknek

 • nux. Azonban alig néhány játékos használja ezt az operációs rendszert. Az árcédula egy kicsit meredek – ez a modell 4100 rub.

  Előnyök

  • Egyes játékokban egyedi viselkedésű RGB háttérvilágítás van;
  • Ruhát vagy műanyagot is lehet használni;
  • A gumialap stabilabbá teszi a terméket;
  • Bőven van hely egy egérnek;
  • Nincsenek szoftverhibák.

  Hátrányok

  • Az USB-kábel túl vékonynak tűnik;
  • Elvesz egy USB-portot a felhasználótól;
  • Magas ár.

  ASUS ROG hüvely

  Értékelés: 4.6

  ASUS ROG hüvely

  Az ASUS arról ismert, hogy a ROG sorozat részeként minden évben új játékkészülékeket ad ki. A notebookok a legkeresettebbek – szép megjelenésük és lenyűgöző funkcióik vannak. A vállalat mindenféle kiegészítőket is gyárt, amelyeket a játékosok is használhatnak. Különösen az ASUS ROG Sheath névvel ellátott egérpad könnyen megtalálható a boltok polcain. A korábban említett modellekkel ellentétben ez a szőnyeg nem rendelkezik LED-es háttérvilágítással, és a szövetfelület lehetővé teszi, hogy a tartozékot csőbe csavarja.

  Úgy tűnik, hogy az elektronika hiánya hatással lehetett volna az árcédulára. A szőnyeg azonban meglehetősen drága – nem valószínű, hogy talál olyan üzletet, ahol 3100 rubelnél kevesebbet kérnek érte. A 440x900x3mm-es nagy méretek miatt ennyi pénzre van szükség. Nemcsak az egeret, hanem a notebookot is elhelyezheti ezen a szőnyegen, és még így is rengeteg szabad hely marad! A gyártó úgy döntött, hogy a széleket varrja, hogy a termék a lehető legtartósabb legyen.

  Ennek a tartozéknak az alapja gumiból készült. Nincs csúszás az asztalon. A szövetbetétet úgy tervezték, hogy ideális egérreakciót biztosítson – az érzékelő tökéletesen “látja”. Az egérpad egyetlen jelentős hátránya a méretét érinti. Ha a tartozékot magával akarja vinni a munkába, akkor nem teheti meg – túl sok helyet foglal a hátizsákjában (bár nem mondhatja, hogy nem illik). Röviden, ajánlott ezt a szőnyeget az asztalára helyezni, és soha többé nem mozgatni.

  Előnyök

  • Hatalmas méret;
  • A széleket összevarrják;
  • Kiváló szövetfelület;
  • A gumi alap megakadályozza a termék elcsúszását;
  • Hosszú élettartam.

  Hátrányok

  • Magas ár;
  • Nem viheted magaddal sehova.

  SteelSeries QcK+

  Értékelés: 4.5

  SteelSeries QcK+

  Egy másik meglehetősen nagy szőnyeg a rangsorunkban, de közel négyzet alakú. Pontosabban, a szőnyeg szélessége és hossza 40, illetve 45 cm. A laptopot nem helyezheti erre a tartozékra, de a terméket könnyen magával viheti, csőbe csavarva és egy laptop-táskába dobva. Ahogy azt nem nehéz kitalálni, itt szövetborítást használnak. Távolról úgy néz ki, mintha egyszínű fekete lenne. De valójában a bevonat textúrája könnyen felismerhető, különösen a minőségi egér érzékelője által.

  Az egérpad, mint az összes többi képviselőnk, gumialappal rendelkezik. Nem számít, milyen gyorsan mozgatja a karját az asztalon, az egyáltalán nem csúszik. Meg kell jegyezni, hogy nincs minta. A terméket csak a márka logója díszíti, és ez a bal alsó sarokban található, szinte figyelemfelkeltés nélkül. Ez azt jelenti, hogy a szőnyeg abszolút mindenkinek megfelel. Köztudott, hogy ha egy bizonyos képre alkalmazott tartozékot valaki a potenciális vásárlók közül nem fog tetszeni.

  Sajnos a termék ára még mindig nem megfelelő. 1500 rubel. egy darab szövetre és gumira? Valaki biztosan vigyorogni fog, miután egy hasonló terméket rendelt egy névtelen cégtől egy kínai online boltban. És pénzt veszítesz azzal, hogy egy lényegesen rövidebb élettartamú terméket kapsz.

  Előnyök

  • A gumialap megakadályozza a szőnyeg csúszását
  • Kiváló szövetfelület;
  • Elég nagy;
  • Jól tisztít a szennyeződésektől;
  • Könnyen szállítható.

  Hátrányok

  • A költségek nem mindenki számára vonzóak;
  • Néhány év múlva felhasadhat.

  A4Tech Bloody B-070

  Értékelés: 4.4

  A4Tech Bloody B-070

  Ez a képviselő a mi értékelés célja a rajongók a World of Tanks vagy bármely más hasonló játék. Tény, hogy a szőnyeg szövetfelülete egy tankot ábrázol. A termék a piros díszítés miatt is különbözik a fentiekben vizsgált modellektől. Egyébként a tartozék két változata is eladó. A másodikat a lövöldözősök rajongóinak szánják, mivel a felületét egy kevésbé egyértelmű minta díszíti, a “Headshot” felirattal kiegészítve.

  Valószínűleg ez az az eset, amikor sok vásárlót elriasztanak, mert egyáltalán nem elégedettek az itt elérhető képekkel. Kár, hogy nem lehet megszabadulni tőle. De a gumialap nem. Minden felhasználónak tetszeni fog, mivel nem engedi, hogy a termék az asztalon csússzon. A tartozék méretei: 430x350x4mm. Nagyobb, mint egy A4-es papírlap, de egy billentyűzet vagy notebook természetesen nem fér el a padon. A termék egy tubusba göngyölődik, így könnyen magával viheti például a munkahelyére. És a szőnyeg költsége körülbelül 700 rubel. Eléggé megfizethető, nem igaz??

  Előnyök

  • Könnyen szállítható;
  • Egy jó szövetfelület;
  • Gumialapot használnak;
  • A méret meglehetősen nagy;
  • Többféle kivitelben kapható;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • A képek nem fognak mindenkinek megfelelni;
  • A felület néhány év használat után kevésbé lesz sima.

  A legjobb ergonomikus egérpadok

  Fellowes KÉK KRISTÁLYOS MUSEPAD/WRISTREST FS-91141/FS-91441

  Értékelés: 4.9

  Fellowes KÉK KRISTÁLYOS MUSEPAD/WRISTREST FS-91141/FS-91441

  Aranyos pad, amely tisztességes méretű. Hossza és szélessége több mint 20 cm, ami az alkalmazások túlnyomó többségéhez elegendő. De nem ez különbözteti meg ezt a szőnyeget a versenytársaitól, hanem a csuklótámasz. Puha és kényelmes tapintású, és jelenléte lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen hosszú időt töltsön a számítógép előtt. Nem csoda, hogy még egyes eSportolók is, akik hajlandóak órákon át edzeni, ezt a modellt nézik.

  A pad két színváltozatban kapható. Mindkettő elég világos. Meglepő módon a gyártó úgy döntött, hogy lemond a hagyományos fekete szőnyegről. Ezzel azonban nincs semmi baj. Ha aggódik a látható szennyeződések miatt, mi megnyugtatjuk Önt. Az a tény, hogy foltálló alappal rendelkezik. Csak nedves ruhával kell megtörölni a tisztításhoz. Gyakorlatilag csúszásmentes, ami szintén fontos.

  Ez a szőnyeg nem kerül sok pénzbe a semmiért. Gyakorlatilag tökéletes társ egy optikai egérhez. A hátrányokat nagyító alatt kell keresni. Az egyiket Leonid írta le, aki a Yandex.Piactér.” “A gél először nagyon merevnek tűnt, a többi szőnyeg után”. Csak arra szeretnénk rámutatni, hogy az egyik jelenléte nem teszi lehetővé, hogy kicsavarja ezt a tartozékot. Ez megnehezíti a szállítást. Ha rendszeresen hordja a laptopját a munkahelyére, és szüksége van valamilyen alátétre, akkor jobb, ha más modellt keres. Egyébként ez a vásárlás nem fog csalódást okozni.

  Előnyök

  • Csúszásmentes alapot használnak;
  • Könnyen tisztítható
  • Aranyos megjelenés;
  • Van csuklótámasz;
  • Két szín közül választhat;
  • Optimális méret.

  Hátrányok

  • Jó ár-érték arány.

  HAMA Ergonomic (00054780/00054779)

  Értékelés: 4.8

  HAMA Ergonomic (00054780/00054779)

  Ez a szőnyeg szokatlan formájú. Leginkább egy művészpalettára hasonlít, amelynek egyik fele szintén kissé szélesebb, mint a másik. A termék azért is kiemelkedik, mert csuklótámasszal rendelkezik. Ez a tartozék lehetővé teszi, hogy hosszú órákat töltsön a számítógép előtt anélkül, hogy veszélyeztetné egészségét. Legalább van valami köze a jobb kezéhez – és a szeme nem fárad el csak azért, mert a megfelelő monitort választotta.

  Ennek a modellnek az alapja gumiból készült. És szinte soha nem csúszik el az asztallapon, ami jó dolog. Az ilyen alap lehetővé teszi, hogy a szőnyeg könnyen feltekerhető legyen, így nem foglal sok helyet a hátizsákban. A HAMA Ergonomic (00054780/00054779) a legjobb választás azok számára, akik bárhová szeretnének egy kiegészítőt magukon tartani.

  A szőnyeg két színben kapható. A fekete a leggyakoribb szín, a kék kevésbé gyakori. Akárhogy is, egy nagyszerű kiegészítőt kapsz, amelyet anyaggal vontak be. Az egér gond nélkül mozog az egéren keresztül, az optikai érzékelő a legjobb módon viselkedik. Ez egy nagyon tapintható felület is. A más szőnyegekben használt géllel ellentétben a szövetet sokkal olcsóbb előállítani, így a végtermék nem drága.

  Ha még mindig kétségeid vannak, itt van egy értékelés, amit Jaroszláv írt a Yandexen.Néhány hónapos használat után a “Market” a következőket írta: “A speciális felületnek köszönhetően a pad nem mozog az asztalon. Az alatta lévő párna puha, de rugalmas”. Ajánljuk ezt az egérpadot mindenkinek, akinek naponta és sok órán keresztül kell számítógépes egeret használnia.

  Előnyök

  • Van egy párnázott csuklótámasz;
  • Nagyon nagy munkaterület;
  • Nem csúszik az asztalon;
  • A felhasznált anyag kellemes tapintású;
  • Két színváltozat létezik;
  • Könnyen szállítható.

  A hátrányok

  • Aktívan gyűjti a port és a szennyeződéseket;
  • De az ár nem olyan alacsony.

  OK
 • CK OK-RG0580
 • Értékelés: 4.7

  OK<li></div><p>CK OK-RG0580″ src=”/wp-content/uploads/2023/08/7151666193391-1211.jpg” height=”410″ title=”OK</p><li>CK OK-RG0580″><p>Ez a szőnyeg három színben kapható. Lehet, hogy a fekete változat jobban tetszik. Mások talán inkább a szürke változatot választják, amely valamivel kevésbé látható porral rendelkezik. Végül a kék szőnyeg néz ki a legjobban bizonyos helyzetekben. Legalábbis ez legalább változatossá teszi a számítógépes asztalon látott képet egy fekete billentyűzettel, egérrel, hangszórókkal, monitorral és egyéb kiegészítőkkel.</p><p>Ezt a modellt viszonylag kis összegért árulják. Emiatt ne várjon tökéletes terméket. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a szőnyeg érdemtelen. Például az alapja gumiból készült. Ez a legjobb azokban az esetekben, amikor az egeret különösen erőteljesen használják, mivel a csuklótámasz nem csúszik alá. Ami a felületet illeti, ez szövet. Az érintés nagyon kellemes, és az egyetlen hátránya, hogy gyorsan felszedi a szennyeződéseket és a port. Ha tehát egyszer megvásároltál egy egérpadot, be kell szoktatnod magad a rendszeres használatára.</p><p>Most a hátrányokról kell beszélnünk. Ez sokkal jobb ötlet volt Andrey számára, aki a Citi online boltjában írt egy véleményt</p><li>“Kézzelfogható kémiai szag. A gélpad egy kicsit magas, csak az ujjaimmal érem el az egeret, nem tudom teljesen megfogni a kezemben. És ha a szag fokozatosan elpárolog, a párna magasságával kapcsolatban semmit sem tehetsz. Ha kicsi a keze, vásároljon OK<li>A CK OK-RG0580 csak akkor használható, ha nagyon nagy egérrel rendelkezik. A tartozéknak nincs egyéb konkrét hátránya.<p>Végezetül szeretnénk kiemelni a kivitelezés minőségét. Annak ellenére, hogy pénzt kell megtakarítani, a gyártó ragasztotta az egész szőnyeget. Ennek eredményeként hosszú élettartamra számíthat. Az a jó ebben az egérpadban, hogy nem lélegzik, ami azt jelenti, hogy hosszú évekig megtarthatja a formáját.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Alacsony költségek;</li><li>Egy tisztességesen méretezett munkafelület;</li><li>Párnázott csuklófogást kap;</li><li>Könnyen csőre csavarható;</li><li>A felületet puha tapintású szövet borítja;</li><li>Három színváltozat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>A csuklótámasz túl magasnak tűnhet;</li><li>Az egérpadnak eleinte kellemetlen szaga van;</li><li>Erőteljesen gyűjti a port.</li></ul><h2>A legjobb olcsó egérpadok</h2><h3>A4Tech X7-300MP (73519)</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=A4Tech X7-300MP (73519)

  Sok olvasó az A4Tech által gyártott számítógépes egeret használja. Az ilyen embereknek azt javasoljuk, hogy fontolják meg egy ugyanattól a cégtől származó szőnyeg megvásárlását. Két kiegészítő remekül megfér egymással. Ha konkrét modellekről beszélünk, akkor az A4Tech X7-300MP (73519) jut eszünkbe elsőként. Már csak az alacsony ára miatt is (500 RUR alatt). És még olcsóbban is hozzájuthat a különböző akciókban.

  Ez a szőnyeg pénztárcabarát, ezért ne reménykedj formás alakban. Megtalálja az ismerős téglalap alakú tartozékot. De hatalmas felülete van! Hossza és szélessége 350 mm, illetve 437 mm. Azt gondolhatnánk, hogy ez hátrány, mert nem mindenkinek van sok szabad helye a billentyűzet mellett. Ha kihúzható asztallapon van, akkor jó eséllyel egy kompaktabb alátétet kell választania. Vagy helyezze a billentyűzet alá, ami szintén lehetséges, mivel a termék magassága kevesebb, mint 3 mm.

  Mint sok más egérpad, ez is részben gumiból készült. Legalábbis ez az alapanyag, amelyből az alapot készítették. Ennek eredményeként a tartozék egyáltalán nem csúszik. Még akkor is, ha úgy dönt, hogy Counter-Strike-ot játszik, ahol aktívan görgetnie kell az egérrel. ha az egérpad felületéről beszélünk, akkor az textilből készült. A boltokban csak a fekete változatot lehet megtalálni – ez fizet az alacsony árcéduláért. Nincs grafika, csak a gyártó logói és a sok játékos körében népszerű X7 sorozat logója az egérpad felületén.

  Ez a modell nagyon kellemes tapintású. De el kell ismerned, hogy az anyag elég jól mutatja a szennyeződéseket. Ha meg akarja őrizni a szőnyeg általános megjelenését, akkor a rendszeres tisztítás szokásává kell tennie. Nem tart sokáig.

  Emellett az egérpad csőbe göngyölhető, és így is árulják. Ez azt jelenti, hogy biztosan helyet kap a hátizsákjában vagy a táskájában, ha bárhová magával akarja vinni.

  Előnyök

  • Alacsony költségek;
  • Nem csúszik az asztalon;
  • A huzat kellemes tapintású szövetből készült;
  • Könnyen csőre csavarható;
  • Rengeteg hely az egérnek.

  Hátrányok

  • A méret egy kicsit túl soknak tűnhet;
  • Gyorsan koszolódhat;
  • Unalmas tervezés.

  Defender fekete XXL (50559)

  Értékelés: 4.6

  Defender fekete XXL (50559)

  Olcsó egérpadot keres?? Ebben az esetben fontolja meg a Defender Black XXL (50559) terméket. Sok üzletben csak 300 rubelért árulják. És minőségi terméket kap egy jó tartósságú termékkel. És itt nincs semmi felesleges – a gyártó nem alkalmazott semmilyen mintát. Ehelyett egy fekete szőnyeget találsz, piros szegéllyel… Itt is van egy logó, de ez egy apró helyet foglal el a jobb alsó sarokban, aligha zavaró.

  Az alacsony ár ellenére a termék varrott élekkel büszkélkedhet. Ez még inkább utal arra, hogy a szőnyeget hosszú évekig használhatja majd. Legalábbis, ha rendszeresen tisztítod. Az a tény, hogy ez egy szövet felületet használ. A szövet pedig köztudottan gyorsan koszolódik. Ha az alapról beszélünk, az gumiból készült. Ez a legjobb anyag azokban az esetekben, amikor olyan alátétet kell készíteni, amely nem csúszik el az asztalon. Ez a választás azt is lehetővé tette, hogy a tartozék gond nélkül feltekerhető legyen. Aki a laptopját magával viszi a munkahelyére, és még nem szokott hozzá az érintőpadhoz, annak szüksége lesz rá.

  Ez a szőnyeg nagy keresletnek örvend. Oroszok ezrei vásárolták meg. Ezt bizonyítja a különböző online áruházakban hagyott jelentős számú vélemény is. És szinte mindegyik csak dicséretet tartalmaz. Michael például azt írta a Yandex.A piacon a következő vélemény hangzott el: “Nagyszerű termék! És még egy bónuszt is adtak a War Thunderhez. Valóban, van egy kód, amely több játékos elemet tartalmaz a készletben. Ez a kiegészítés azonban nem garantált – a tartalom letöltéséhez szükséges kód nélkül is találhat bevásárlószőnyegeket.

  Ami a hátrányokat illeti, ezek tipikusak egy ilyen tartozékra nézve. Mivel szövetfelületet használ, logikus, hogy gyorsan koszos lesz. Próbáljon meg nem enni az asztalnál, mosson rendszeresen kezet, és időnként tisztítsa meg a szőnyeget – ebben az esetben hosszú ideig megőrzi piaci értékét.

  Előnyök

  • Nem fog elcsúszni az íróasztalon;
  • Könnyen feltekerhető csőbe;
  • Egy tisztességes méretű munkafelület;
  • Az anyag kellemes tapintású;
  • Alacsony költség.

  Hátrányok

  • Gyorsan koszolódik;
  • Unalmas dizájn;
  • Valakinek nem lesz elég helye egy egérpadnak;
  • Eleinte kellemetlen szaga van;
  • Csak egy színválaszték.

  SVEN HC-01

  Értékelés: 4.5

  SVEN HC-01

  Ez az egérpad az egyszerűség csúcsa. Itt nincs utalás a tervezésre. Téglalap alakú írófelületet találsz lekerekített sarkokkal. Mindegyik fekete vagy tengerészkék színben kapható. A jobb alsó sarokban egy fehér gyártói logó található. És ennyi! A termék nem elégedett a mintával vagy a színes élekkel. De megfizethető árcédulával rendelkezik. Sok online üzlet csak 400 rubelért kéri a tartozékot! És mondanom sem kell, hogy az árak még tovább csökkennek a kiárusítások idején?

  Ez a szőnyeg gumialappal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy nem fog elcsúszni az asztalán. A gyártó e választása lehetővé teszi, hogy számíthasson arra a tényre, hogy a tartozékot szükség esetén könnyű lesz csőbe göngyölíteni. Így könnyen találok helyet az egérpadomnak a hátizsák egyik rekeszében.

  A tartozék felülete szövetből készült. Nagyszerű tapintású, de hajlamos gyorsan koszolódni. Ez egy megszokott hátránya egy olcsó egérpadnak, és ezzel együtt kell élnie. De ez az anyag nagyszerű bármilyen számítógépes egérrel.

  Érdemes megemlíteni, hogy a gyártó meglehetősen vékony gumit használt. Ezért javasoljuk, hogy a szőnyeg kezelésénél nagyon óvatosan járjon el, mivel könnyen megsérülhet. A tartozék vastagsága kevesebb, mint 1,5 mm. Külön előnye, hogy porfogó kendőként is használhatja, hogy letörölje a port a monitorról.

  A vélemények alapján a SVEN HC-01 három-négy évig szolgálhatja Önt. Csak ennyi idő elteltével kezdenek a sarkok meghajolni, ami bizonyos fokú kényelmetlenséget okoz. Elsőre nehéz panaszkodni a szőnyegre. Nem csoda, hogy valaki, Alexey ezt a véleményt hagyta a DNS online boltjában: “Félelmetes, rendkívül vékony párna. Beleteszi a jegyzetfüzetébe, amikor magával hordja. Nem csúszkál az asztalon, az egér pedig simán és pontosan mozog. Semmi sem hámlik le egy év napi használat után, még a logó is frissnek tűnik”. Az értékelő azt is megjegyezte, hogy a tartozék könnyen mosható, majd gyorsan szárad. Röviden, ez egy nagyszerű választás egy kis pénzért!

  Az érdemek

  • Használható a por eltávolítására a monitorról;
  • Könnyen szállítható;
  • Két szín közül választhat
  • A munkafelület mérete optimális;
  • Az anyag kellemes tapintású;
  • Nem csúszik az asztalon;
  • Nagyon alacsony költség.

  A hibák

  • Egyes egerekkel problémák vannak;
  • A szőnyeg unalmasnak tűnik;
  • Egyesek talán túl karcsúnak találják;
  • Nem alkalmas intenzív napi játékra.

  Következtetés

  Az egérpadok választéka hihetetlenül nagy. Sok tartozék azonban gyenge minőségű. A kép egy hónapos használat után hámlik, és a textúra nem jól felismerhető. Szerencsére több minőségi termék is létezik, amelyeket ebben a cikkben ismertetünk. Játékosok és alkalmi felhasználók számára egyaránt alkalmas. Néhány párna meglehetősen magas árcédulával rendelkezik – ezzel együtt kell élnie. Ez nem minden szőnyeg esetében van így, de megpróbáltuk elmondani, hogy melyek azok, amelyek elérhetőek. És most már tudja, hogy ma már a szőnyegek is rendelkezhetnek LED-es háttérvilágítással – elmúltak azok az idők, amikor csak a billentyűzetek és az egerek büszkélkedhettek a többszínű világítással. Ne feledje azonban, hogy az RGB háttérvilágításnak legtöbbször nincs semmilyen funkcionális szerepe – csak azért fizet túl sokat, hogy szebbé és emlékezetesebbé tegye az íróasztalát.

  Olvasson tovább  A 20 legjobb külső akkumulátor okostelefonokhoz, táblagépekhez és laptopokhoz
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: