5 ingyenes online riasztó

Az ébresztőóra alkalmazás minden okostelefonon elérhető. Bizonyos esetekben azonban kényelmetlen a. Ebben az esetben fontolja meg az online ébresztőórát. Számos ilyen szolgáltatás érhető el az interneten. Nézzük a legjobbakat.

Mikor hasznos egy online ébresztőóra?

Nem minden Expertology olvasó van tisztában azzal a ténnyel, hogy az internet tele van nem csak hétköznapi weboldalakkal. Számtalan olyan szolgáltatással rendelkezik, amelyek célja az Ön adott feladatának megoldása. Például a világhálón könnyen találhat online ébresztőórákat. Az ilyen webes alkalmazások automatikusan elindítják a riasztást a felhasználó által meghatározott időpontban vagy időközönként.

Meg kell jegyezni, hogy az online ébresztőóra odafigyelésre kényszerít. Nem fog működni, ha bezárja a lapot vele együtt. Természetesen nem szabad bezárni a böngészőt – csak minimalizálni lehet. Továbbá megakadályozza, hogy a számítógép elaludjon.

A neve ellenére az online ébresztőóra akkor is működik, ha az internetkapcsolat megszakad. De csak akkor, ha valamilyen szabványos jelet vagy zenét választott ki a számítógépéről. Ha online rádiót vagy YouTube-videót választ, akkor is szüksége lesz internetkapcsolatra.

Amint azt már megértette, a legtöbb online ébresztőórát számítógépen történő használatra tervezték. Az okostelefonon a riasztás egyszerűen nem fog megszólalni, ha minimalizálja a böngészőt, vagy ha a készülék képernyője üres lesz.

Sokan úgy gondolhatják, hogy egy online ébresztőóra haszontalan. De nem így van. Ránézésre van néhány példa arra, amikor egy ilyen szolgáltatás jól jön:

Amikor az okostelefon hangszórója túl halk – a számítógép hangszórói biztosan felébresztik Önt.

Az online ébresztőóra tartalékként használható arra az esetre, ha az okostelefonja lemerülne, vagy az alkalmazás nem működne a saját maga által ismert okokból.

Egy ilyen webes szolgáltatás még azokat is kielégíti, akik egy online rádióállomást vagy egy videót szeretnének jelként beállítani, a mobilalkalmazások nem erre vannak kiképezve.

Az online ébresztőóra megkíméli Önt attól, ha fejhallgatót visel a számítógépénél – nem fogja hallani az okostelefonját abban a pillanatban.

És ezek csak az első okok, amelyek eszembe jutnak! Ezért javasoljuk, hogy ismerkedjen meg az alábbiakban ismertetett szolgáltatásokkal, és legalább egyet tegyen a könyvjelzői közé.

Az ingyenes online ébresztőórák értékelése

Jelölés hely név Értékelés
Az ingyenes online ébresztőóra értékelése 1 A oldalon
 • ne-ClockAlarm
 • 5.0
  2 Wake-Up.ru 4.9
  3 Ébresztő! 4.8
  4 A oldalon
 • ne Alarm Kur
 • 4.7
  5 TimeMe 4.6

  A oldalon
 • ne-ClockAlarm
 • Értékelés: 5.0

  on<li></div><p>ne-clockalarm” src=”/wp-content/uploads/2023/05/49616666194271-955-.jpg” height=”400″ title=”on</p><li>ne-clockalarm”><p>Ez egy angol nyelvű szolgáltatás. A menüt azonban tetszőlegesen beállíthatja, akár nyelvtudás nélkül is, mivel a menüpontok nagy része vizuális ikonokkal van ellátva. Ha a folyamat túl bonyolult az Ön számára, használhatja a beépített fordítót.</p><p>Ez a szolgáltatás egyszerre ébresztőóra és időzítő. A felhasználónak felkínált listáról a hangok riasztásként vannak beállítva. Megadhatja a YouTube videó URL-címét is. De ne feledje, hogy a videó lejátszása nem indul el, ha az internetkapcsolat megszakad.</p><p>Az egyetlen komoly hátránya az On</p><li>ne-ClockAlarm a lehetőség hiánya, hogy jelként bármilyen rádióállomás beállítható legyen. De senki sem akadályoz meg abban, hogy lejátszd a számítógépedre letöltött dalt. Nem kell azonban különösen jó minőségűnek lennie – a webes alkalmazás csak az MP3, WAV és OGG formátumokat ismeri fel. Néhány FLAC-ot el kell felejteni.<p>Mivel egy ideje a helyszínen On</p><li>stopperóra jelenik meg. Bizonyos feladatokhoz is hasznos lehet. Érdekes, hogy az S gyorsbillentyűvel indíthatja és állíthatja le, nem kell egeret tartani vagy a laptop touchpadjét használni.<h3>Ébresztőórák.ru</h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Ébresztőórák.ru

  Ezt az oldalt nem is lehet hozzáadni a könyvjelzőkhöz, a nevét úgyis megjegyzi. Az erőforrás egy egyszerű webes alkalmazást tartalmaz, amely ébresztőórát, időzítőt, stopperórát és világidőt kombinál. Amikor megnyitja az oldalt, azonnal látni fogja az aktuális időt és dátumot, és ezen információk alatt egy zöld “ébresztőóra beállítása” gomb található.

  Ha közelebbről megnézi, észrevehet más gombokat is. A felső sávban talál egy gombot, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a következő év következő ünnepnapjait. Az erőforrás segít kitalálni, hogy hány nap van hátra az egyes ünnepekig.

  Ez az oldal sok gombot tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan beállítson egy riasztást egy adott időpontra – főként a reggeli órára. De senki sem akadályozza meg, hogy máskor is elkezdje. A felkínált hangok egyike használható jelként, vagy egy zenei fájl a számítógépről. Érdekes, hogy az oldal lehetővé teszi, hogy több ébresztőórát hozzon létre. Nem lehetséges azonban a hét napjaira bontani őket – csak az ébresztőóra beállításaiban lehet kiválasztani az időpontot.

  Ami az Alarm Clock többi funkcióját illeti.nincs sok panaszod. Az egyetlen kifogás, hogy a stopperóra nem indítható billentyű lenyomásával – csak a zöld “Start” gombra kell kattintani. Ami a Pontos idő szekciót illeti, alapértelmezés szerint körülbelül egy tucatnyi város idejét mutatja különböző országokban. Ha ez nem elegendő, akkor kattintson a “Hozzáadás” gombra. Itt is elérhető a városok rendezése – egyszerű műveletekkel az egyik vagy másik város megjeleníthető a lista tetején.

  Röviden, ez egy orosz fejlesztő által létrehozott kiváló webhely. Ha orosz nyelvű online ébresztőórát keres – ez az Ön választása! Az erőforrást még éjszakai használatra is tervezték – a tetején talál egy kapcsolót, amely elsötétíti a webes alkalmazást.

  Wake Up

  Értékelés: 4.8

  Wake Up

  Egy másik jó orosz nyelvű online ébresztőóra a Budila oldalon található.a oldalon

 • ne. Itt is több szolgáltatást találhat egyszerre. Alapértelmezés szerint természetesen az aktuális időt nyitja meg, amely alatt nemcsak a dátumot, hanem az “Ébresztőóra” gombot is megtalálja. De szinte azonnal használhatja az időzítőt, a stopperórát és a világidőt – a megfelelő gombok a felső sávban találhatók.

  By the way, webhely felület lehet fordítani egy másik nyelvre. Nem kell belső fordítót használnia, csak kattintson a beállítások ikon melletti gombra. A szolgáltatás egyelőre orosz, angol és lett nyelven érhető el.

  Amikor elindítja az ébresztőórát, egy kis ablak jelenik meg. Néhány beállítás közül választhat. Először is ki kell választania, hogy mikor szólaljon meg a riasztás. Ezután el kell döntenie, hogy szüksége van-e egyáltalán a riasztóra. Ezután ki kell választania az egyik vagy a másik hangot. Meg kell jegyezni, hogy a dallamot loopban is lejátszhatja, vagy csak egyszer játszhatja le.

  Sajnos, nincs lehetőség saját dal feltöltésére az oldalra. Be kell érned azzal, amid van.

  Az ébresztés beállításakor a képernyőn megjelenő üzenetet is megadhatja. Ami a webes alkalmazás többi funkcióját illeti, azok az alapfunkciónál valamivel szélesebb körű funkcionalitást kínálnak. Például az “Időzítő” alatt számos gomb található, amelyek lehetővé teszik az időzítő elindítását egy adott számú másodpercre vagy percre. A stopperórának viszont megvan az a szokásos hátránya, hogy az indításhoz egérrel vagy touchpaddel kell használni. A legrosszabb mind közül a világidő szekció. Csak három időzónában mutatja az időt, és ez ellen semmit sem lehet tenni. Reméljük, hogy a jövőben a fejlesztő népesebbé teszi a részt.

  Minden modul ezen az oldalon használható, mint egy widget hozzáadásával, hogy a weboldalon. A másolandó HTML-kód a megfelelő gombra kattintva jelenik meg.

  A oldalon
 • ne Alarm Kur
 • Értékelés: 4.7

  On<li></div><p>ne Alarm Kur” src=”/wp-content/uploads/2023/05/541666194271-525-.jpg” height=”400″ title=”On</p><li>ne Alarm Kur”><p>Egy másik online ébresztőóra, amely orosz nyelvű interfésszel rendelkezik. Más nyelvre válthat – több mint két tucatnyi lehetőség áll rendelkezésre. A fejlesztő azt is javasolja, hogy kattintson az “Éjszakai üzemmód” gombra – ebben az esetben minden kezelőfelület eleme a lehető leghalványabbá válik. Ez akkor hasznos, ha a monitor bekapcsolt állapotában akar lefeküdni. Minden csak akkor válik újra olvashatóvá, ha újra rákattint a lap tartalmára.</p><p>Ez a webes alkalmazás abban különbözik, hogy lehetővé teszi, hogy az ébresztést ne csak valamilyen hangra, hanem egy YouTube-videóra is beállítsa. Ehhez kattintson a “Video” gombra. Azért is érdekes, mert lehetővé teszi a szundi idő beállítását, percekben számolva.</p><p>Sajnos, az On-nak vannak hátrányai</p><li>ne Alarm Kur is rendelkezésre áll. Különösen szeretnénk, ha a számítógépen tárolt saját dalunkat be tudnánk állítani a hangjelzésre. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen a YouTube-on kiválaszthatod kedvenc zenekarod klipjét – nem rossz alternatíva.<p>Az oldal további szolgáltatásokat is kínál. Lehet, hogy észre sem veszi őket, mivel a jobb alsó sarokban található nagyon apró gombokon keresztül érhetők el. Összesen három szolgáltatás áll az Ön rendelkezésére:</p><p>Az időzítő – néhány másodpercre vagy néhány órára is beállítható. Az oldal gyors időzítő beállítására szolgáló gombokat is tartalmaz, amelyek a felhasználók körében legnépszerűbb időintervallumokat javasolják. Érdekes, hogy az oldal elárulja, mikor találták fel az időzítőt, ami egy érdekes információ, amit nem szabad kihagyni.</p><p>Stopperóra – itt több funkcióval rendelkezik, több kör eredményének elmentését kínálja. Itt is találsz információt arról, hogy mikor találták fel a stopperórát. Ami a hátrányokat illeti, csak annyit jegyezhetünk meg, hogy az időfolyamatot nem lehet bármelyik billentyű megnyomásával elindítani és megállítani – ehhez csak egérkattintásra vagy az érintőpadon történő megnyomásra van szükség.</p><p>Online óra – ez a szolgáltatás megjeleníti az aktuális időt a világ és Oroszország városaiban. Alapértelmezés szerint az oldal nem a világtérkép legnépszerűbb pontjait tartalmazza. Azonban senki sem akadályozhatja meg, hogy a “Továbbiak megjelenítése” gombra kattintva teljesebb listát lásson. Kár, hogy nem lehet egy adott várost a lista elejére helyezni – ez kényelmesebbé tenné a szolgáltatás használatát.</p><p>Örvendetes, hogy az oldalon található bármely szolgáltatás teljes képernyős módban is megjeleníthető. Ez különösen akkor hasznos, ha egy ideig távol lesz a számítógépétől. Kilépés a teljes képernyő módban lehet a szokásos nyomja meg a Escape.</p><h3>TimeMe</h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=

  Egy másik jó online ébresztőóra a . Mint az összes többi, ebben a cikkben tárgyalt szolgáltatás, ez is teljesen ingyenes. Talán ez az alkalmazás a legnagyobb betűtípussal jeleníti meg az aktuális időt. Azt is meg kell jegyezni, hogy a weboldal egyszerre több webes alkalmazást kínál – ébresztőórát, stopperórát és többféle időzítőt. Az egyetlen sajnálatos dolog, hogy a webes forrás felülete csak angol nyelven érhető el.

  Kezdjük a TimeMe leírását az ébresztőórával – ez alapértelmezés szerint megnyílik, amikor beírja az oldal címét. A beállításokat a Beállítások gomb megnyomása után lehet elvégezni. Itt kiválaszthat egy adott riasztást, valamint kikapcsolhatja azt. A betűtípust is kiválaszthatja az idő betűzéséhez. Fehér-fekete színváltás elérhető.

  A fentebb áttekintett szolgáltatásokkal ellentétben a TimeMe lehetővé teszi 50 riasztás létrehozását egyetlen lapon! Ezután könnyedén kiválaszthatja az egyiket. A szolgáltatás azt is lehetővé teszi, hogy egy ébresztőóra linket kapjon. Ez azt jelenti, hogy a böngészőben a fülre kattintva indíthatja el. Nagyon kényelmes!

  Ami a weboldalon található egyéb szolgáltatásokat illeti, különösen érdekes a Chess Timer (Sakk időzítő). Ez lényegében egy közönséges időzítő 20 percig, de két esetben létezik. Amint az első játékos megtette a lépését, megnyomja a Switch gombot, ami után a második játékos számára elkezdődik a másodpercek számlálása. Mindenféle megjelenítési beállítás itt is megtalálható, lehetővé téve a betűtípus és néhány más paraméter megváltoztatását. Ha a böngészőfül használata kényelmetlen, a fejlesztők javasolják az asztali alkalmazás letöltését.

  Talán a TimeMe erősen kiemelkedik a versenytársak közül. Kár, hogy a honlapnak csak angol nyelvű felülete van – ez az Expertology olvasók nagy többségét elriasztja.

  Következtetés

  Most már tudsz a legjobb online ébresztőórákról. Most döntenünk kell egy adott webes szolgáltatásról.

  Olvasson tovább  12 legjobb processzorok laptopokhoz
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: