12 legjobb professzionális hajvágógép

Néhány évtizeddel ezelőtt a hajvágógépek csak a fodrászszalonokban voltak kaphatók, és nem volt nagy választék. Manapság a piac tele van különböző modellekkel, így természetes, hogy a haját a funkcionalitás, a teljesítmény és természetesen az ár szerint osztályozza. Új Expertology tematikus áttekintésünkben megtudhatja, hogy mely hajvágó modelleket használják a legjobban a fodrászszalonokban és a “divatos” változatukban – a fodrászatban. Megjegyzés: Ne hívja a fodrászüzletet fodrászüzletnek – a fodrászok megsértődnek.

A cikk tartalma
Olvasson tovább  12 legjobb márkájú manikűrvágó

Hogyan válasszunk egy hajvágógépet

Ahhoz, hogy olyan nyírógépet találjon, amely megfelelően végzi a munkáját és hosszú ideig tart, vásárlás előtt figyelnie kell bizonyos paraméterekre:

 1. a motor típusa;
 2. a pengeegység anyaga;
 3. Minimális és maximális vágási hossz;
 4. típusú elektromos szerszám;
 5. termékkonfiguráció.

A fő különbség a professzionális és az otthoni modellek között a motor típusa. A leggyakoribb motortípusok a forgómotorok és a vibrációs motorok. A vibráló motoros hajvágógépeket leginkább otthon használják. Teljesítménye általában nem több mint 15W, és a megengedett folyamatos működési idő legfeljebb 20 perc. Az ilyen típusú gépek gyakori hátránya a meglehetősen magas zajszint.

A rotációs és az akkumulátoros hajvágógépek között a motor típusától eltekintve az a különbség, hogy átlagosan 45 W-os teljesítményűek, és akár több órán át is működnek. Az ilyen típusú motorok egyes készülékei további túlmelegedés elleni védelemmel rendelkeznek. Ezek a professzionális fodrászok által leggyakrabban használt modellek. De professzionális használatra is vannak rezgőmotoros modellek.

Az Expertology áttekintette a 2020 második félévére vonatkozó piacot, és kiválasztotta a 12 legjobb modellt a különböző árkategóriákban.

A legjobb professzionális hajvágógépek értékelése

endCut
 • +
 • Jelölés Helyszín Név Ár
  Olcsó professzionális hajvágógépek 1 Moser 1400-0051 kiadás 2 490 €
  2

  Szia

 • HC5612
 • 2 900 €
  3 Rowenta TN-5200 3 490 €
  4 GA.MA PRO-8 3 900 €
  5 DEWAL 03-012 3 820 €
  Professzionális hajvágógépek a közepes árkategóriában 1 Moser 1661-0460
  10 790 €
  2 Andis AAC-1 9 530 €
  3 Oster 616-91 10 150 €
  4 Oster 616-50 Soft Touch 10 469 €
  A legjobb prémium hajvágógépek profiknak 1 Ermila 1885-0040 12 000 €
  2 Moser 1871-0081 10 530 €
  3 Moser 1884-0055
 • +Pro
 • 14 700 €

  Megfizethető professzionális hajvágógépek

  Ebben az első válogatásban 5 professzionális hajvágógépet nézünk meg a költségvetési szegmensből. Az árak sokféle okból változnak: a készülék mérete, a pengeegységek minősége és mérete, a termék felszereltsége és így tovább. Így még a professzionális szegmensben is találhat megfizethető lehetőségeket.

  Moser 1400-0051 kiadás

  Értékelés: 4.7

  Moser 1400-0051 kiadás

  Németországban gyártott. A tok szép retro stílusú, bordó színben. Maga a Moser márka igen népszerű a szépségszalonokban, és maga a termék sem ritka a fodrászüzletekben.

  Vibrációs motorral, amely hatékonyan fejti ki az erőt a pengére a vastag és durva haj gyors és pontos vágása érdekében. A robusztus pengeegység rozsdamentes StarBlade acélból készült, és 46 mm vágási szélességgel rendelkezik.

  A kis karos állító lehetővé teszi a hét köztes beállítást a hajvágáshoz megfelelő hossz kiválasztásához – 0,1 és 3 mm között -, és a pengeegység magassága állítható. És amikor a kart hátrafelé mozgatja, a pengetömb egyenesen visszamegy az eredeti 0,1 mm-es beállításhoz. Ha a penge a minimális vágási hosszra van állítva, a gép trimmelőgépként használható.

  A Moser 1400-0051 Edition eléggé szabványos vibrációs motorral, csendesen működik és nem melegszik túl hosszú órákon keresztül. És a meglepően alacsony rezgés az egész gépben nem teszi kényelmetlenül kényelmetlenül használhatóvá a gépet.

  A készülékkel nem csak különböző hosszúságú hajat lehet vágni, hanem a halánték és a tarkó vágására is használható. Szintén praktikus a szakáll, a bajusz, valamint a fül- és orrszőrzet eltávolításához.

  Ez a modell eléggé standard csomaggal rendelkezik, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van:

  1. hajvágógép;
  2. univerzális fésű;
  3. rögzített fésű;
  4. kefe a penge tisztításához;
  5. olaj a pengék kenéséhez;
  6. védősapka;
  7. eset.

  A test tartós műanyagból készült, amely ellenáll a véletlenszerű ütéseknek. Kis mérete ellenére a készülék súlya 520 gramm. A termék egy két méter hosszú hálózati kábellel működik. Hurokkal rendelkezik a kampóra való felakasztáshoz.

  A Moser 1400-0051 Edition készülékkel további tartozékokat vásárolhat a különböző hosszúságú haj vágásához, amelyek nem tartoznak a termék megvásárlásához. És ha a szabványos pengék elhasználódnak, rendelhet egy csereegységet.

  Előnyök

  • Rozsdamentes acélból készült pengeegység;
  • trimmer beállítás;
  • csendes vibrációs motor;
  • alacsony rezgés;
  • két méteres kábel.

  Hátrányok

  • nincs beépített újratölthető akkumulátor;
  • nagy súly.

  Szia

 • HC5612
 • Értékelés: 4.6

  Philips HC5612

  A Philips márkát nem kell bemutatni, de közvetlenül Indonéziában gyártják. A készülékház jellegzetes ívelt kialakítású és kellemes kék színű. A professzionális fodrászok gyakran használják ezt a modellt inkább segédeszközként, mint fő eszközként, mivel a készülék relatív törékenysége és a penge blokkok nagyobbakkal való cseréjének lehetetlensége miatt.

  A Philips HC5612 vibráló motorja gyakorlatilag hangtalanul működik. Alkalmas különböző szőrhosszúságokhoz, szakállvágáshoz, bajuszvágáshoz, fül- és orrszőrzet eltávolításához. A Philips tervezői zseniális formát fejlesztettek ki a fogantyúhoz, és az ívelt forma lehetővé teszi, hogy a nehezen elérhető helyeken is levágja a hajat.

  Az önélező 41 mm-es rozsdamentes acél penge hosszú ideig éles marad. A DualCut technológiával ellátott innovatív, kétoldalas vágóblokknak köszönhetően pedig a vágási folyamat a szokásosnál sokkal gyorsabb.

  A közepén a szabályozó található formájában egy kerék, amely lehetővé teszi, hogy válassza ki a kívánt hosszúságú 28 létesítmények vágás a haj – 0,5-28 mm.

  Az im-n-Flow PRO egy speciálisan tervezett technológia, amely megakadályozza a vágott hajszálak eltömődését. A ház vízálló, ami azt jelenti, hogy víz alatt is mosható. A gép nem igényel pengekenőzést.

  A kínálat köre nem a legkiterjedtebb:

  1. hajvágógép;
  2. két hajfésű;
  3. szakállfésű;
  4. Súrolókefe a pengék tisztításához.

  A beépített akkumulátort hálózati adapterrel lehet tölteni. A töltési idő kb. 8 óra, amely után 75 percig üzemen kívül maradhat. Alacsony töltöttségi szint jelző az elemtartó markolat alján.

  Előnyök

  • Rozsdamentes acélból készült pengék;
  • technológiák
   im-n-Flow PRO és DualCut;
  • vízhatlan burkolat;
  • A pengéket nem kell kenni;
  • autonóm áramellátás.

  Hátrányok

  • sokáig tart a töltés;
  • törékeny test;
  • A pengék cseréje nem lehetséges.

  Rowenta TN-5200

  Értékelés: 4.5

  ROWENTA TN-5200

  Kínában gyártott. A Rowenta TN-5200 kompakt hajvágógép elegáns fekete műanyagból készült. A TN-5200 gyártók a készüléket fodrászoknak ajánlják, hangsúlyozva annak sokoldalúságát. Ez azonban all-in-one, mivel a hajvágógépet és a trimmert egyben egyesíti, mint sok más modell.

  A gép vibrációs motorral van felszerelve. Az előző két modellel ellentétben itt is egyértelműen érezhető a rezgés, ami kellemetlenséget okozhat a technikusnak. De ez egy egyedi pillanat, amire úgy gondoljuk, hogy figyelmeztetni kell.

  A 42 mm átmérőjű gyorskioldó pengék titánból és rozsdamentes acélból készültek, így rendkívül tartósak és ellenállnak a hosszan tartó mechanikai igénybevételnek. Az önélező technológia hosszabb ideig tartja élesen a pengéket. A késblokk hipoallergén bevonatának köszönhetően nem károsítja a fejbőrt. A Turbo funkció pedig felgyorsítja a pengéket, így könnyedén vághatja a hajszálakat.

  A következő komponenseket tartalmazza:

  1. hajvágógép;
  2. a hajvágó fésű;
  3. szakáll- és bajuszfésű;
  4. tisztítókefe a pengékhez;
  5. olaj a pengék kenéséhez;
  6. eset.

  A cserélhető hajvágó ollói 29 fokozatban, 0,5 és 30 mm között szabályozhatóak. Nemcsak a különböző hajhosszúságokat teszi lehetővé, hanem a szakáll és a bajusz vágásakor is szabadon használhatja a fantáziáját.

  A beépített újratölthető akkumulátor egy újabb pluszelem. Csak másfél órára van szükség a töltéshez. Az akkumulátor élettartama összesen 2 óra, ami nagyjából 8 óra futásnak felel meg egyetlen töltéssel. A készülékházon található egy LED-es kijelző, amely az akkumulátor töltöttségi szintjét jelzi.

  A Rowenta TN-5200 gyártója gondoskodott a készülék levehető tartozékainak nedves tisztításáról, ami időt takarít meg a nyírás után. A termék megvásárlásakor egy bónusz tokot kap a könnyű tárolás érdekében, és a készülék tömörsége lehetővé teszi, hogy a gépet bármilyen utazásra magával vigye.

  Előnyök

  • titán pengék;
  • beépített akkumulátor;
  • LED kijelző;
  • Turbó funkció;
  • Nedves tisztítás;
  • tároló tok.

  hátrányok

  • zaj és rezgés.

  GA.MA PRO-8

  Értékelés: 4.4

  GA.MA PRO-8

  Olaszországban gyártott. Ismert olasz márka GA.MA nagy hagyományokkal rendelkezik a hajápolási készülékek terén. Ez a specializáció önmagában is bizonyos fokú bizalmat ad a szóban forgó modell minőségével kapcsolatban.

  Ez a hajvágógép szép fekete színben kapható. Enyhén ívelt alakja kényelmesen illeszkedik a tenyérbe, és a kéz kevésbé fárad el a hosszabb használat során. A PRO-8 kiválóan alkalmas otthoni és professzionális trimmeléshez.

  GA.Az MA PRO-8 minőségi vibrációs motorral rendelkezik, viszonylag alacsony testsugárzású rezgéssel. Gyakran használják középkategóriás fodrászszalonokban, ezt a modellt hibatűrése és tartóssága miatt értékelik a kézművesek.

  Ez a hajvágógép tartós, éles rozsdamentes acélból készült pengével van felszerelve. Ez a tulajdonság a viszonylag nagy motorteljesítménnyel együtt jelentősen növeli a PRO-8 teljesítményét. A 45 mm széles, teljesen fémből készült levehető pengeegység négy hosszbeállítással rendelkezik a testen lévő kis karral.

  GA megvásárlása.MA PRO-8, ezt a csomagot kapja:

  1. hajvágógép;
  2. négy fésű a hajvágáshoz;
  3. hajfésű;
  4. pengekefe a pengék tisztításához;
  5. olaj a pengék kenéséhez;
  6. nyírógépek.

  A gép négyféle fésűvel van felszerelve – 3 és 13 mm között. A hosszabbítók mindegyike lehetővé teszi, hogy a PRO-8 ne csak a fejbőr, hanem a szakáll, a bajusz és a pajesz vágására is használható legyen.

  A gép testébe egy egyszerű be-/kikapcsoló van beépítve. Akkumulátoros szerszám erős elektromos vezetékkel. És kényelmes tárolást biztosít egy kis akasztóhurok, amely az elektromos vezeték aljára van szerelve.

  Előnyök

  • robusztus penge;
  • alacsony zaj- és rezgésszintű motor;
  • megbízható és tartós;
  • teljesítmény;
  • jó felszerelés;
  • viszonylag kis súly.

  Hátrányok

  • nincs beépített újratölthető akkumulátor;
  • nincs tok.

  DEWAL 03-012

  Értékelés: 4.3

  DEWAL 03-012

  Származási ország Németország. A Dewal termékek világszerte ismertek, és a fodrászok és stylistok már régóta nagyra értékelik őket. E márka professzionális szerszámai nagyszerű ár-érték arányt, minőségi kivitelezést és nem utolsósorban megfizethető árat kínálnak.

  Az általunk vizsgált öt nyírógép közül a Dewal 03-012 a legjobb és technikailag legfejlettebb. Itt a vibrációs motor helyett forgó motorral rendelkezünk, amelynek minden előnye a nagy teljesítmény és az alacsony zajszint.

  Ezt a modern eszközt a fodrászok és fodrászok gyakran használják szegélyezéshez, de a hajszálakat is több mint kényelmesen vágja. rozsdamentes acélból készült, 28 mm széles, minőségi pengeegységgel felszerelve. A lehető legsimább vágást éri el.

  A vágás hossza a négy hosszabbító és a krómozott csúszókapcsoló között váltva állítható, amely három pozícióban állítható be. A haj hossza 1 mm és 12 mm között változhat. A beépített Turbo üzemmód pedig egyetlen nyomással felgyorsítja a vágási folyamatot.

  A termék megvásárlásakor egy további levehető, keskeny vágófelülettel és 6 mm-es vágási szélességgel rendelkező késegységet kap. A stylistok és a professzionális borbélyok számára ez a késblokk nélkülözhetetlen, mivel tökéletes a szakáll és a bajusz kontúrozásához.

  Nagyon jól felszerelt:

  1. Clipper;
  2. 4 fésű;
  3. cserélhető penge;
  4. töltő állvánnyal;
  5. olaj a pengék kenéséhez;
  6. tisztítókefe a pengékhez.

  A gép az alacsony zajszint és az alacsony rezgés miatt kiválóan alkalmas gyermekek számára. A készülék nagyon könnyű, mindössze 140 g, így jól és kényelmesen fekszik a kezében, egész nap dolgozik. A Soft Touch bevonat és az oldalsó bordázatok megakadályozzák, hogy a kefefej csúszkáljon a tenyérben.

  Beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely 5 óra alatt feltölthető a töltőbölcső segítségével. Szükség esetén közvetlenül a hálózatról is használható.

  A Dewal 03-012 nagyon kellemes kialakítású. A fogantyú alján egy kerek színes kijelző található, amely a hátralévő üzemidőt és az aktuális üzemmódot mutatja. Szép megjelenésű be/kikapcsoló és Turbo üzemmód gombok, amelyek ráadásul fényes háttérvilágítással rendelkeznek.

  Előnyök

  • kompakt;
  • forgódugattyús motor;
  • teljesítmény;
  • Enyhe zaj és rezgés tapasztalható;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • éles pengék;
  • Cserélhető pengeegység;
  • Vezeték nélküli és vezetékes működés egyaránt lehetséges.

  Hátrányok

  • hosszú akkumulátor-üzemidő – kb. 5 óra;
  • nincs tároló tok.

  Közepes árú professzionális hajvágógépek

  Ebben a körképben 4 közepes árú professzionális hajvágógépet nézünk meg. Az ebbe a szegmensbe tartozó készülékek erősebb motorral vannak felszerelve, és további funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a szerszámok zökkenőmentes és maximális kényelmet nyújtó működését.

  Moser 1661-0460 endCut
 • +
 • Értékelés: 4.9

  MOSER 1661-0460<tr></div><p>ENDCUT</p><li>+” src=”/wp-content/uploads/2023/11/60716666193461-6212.jpg” height=”450″ title=”MOSER 1661-0460<br /><tr>ENDCUT<li>+”><p>Származási ország – Magyarország. Fekete színben, ultra kompakt kialakítással. Kiválóan alkalmas otthoni és kisebb fodrászati környezetekbe. Gép 1661-0460</p><tr>EndCut<li>+ gyermekek számára is használható – a beépített, zajcsökkentő rendszerrel ellátott forgó motornak köszönhetően a csecsemők számára nem okoz kellemetlen érzéseket. Jelentős rezgés nélkül működik, és nem melegszik túl hosszú időn keresztül.<p>A modell felszereltsége kellemesen meglepő:</p><ol><li>hajvágógép;</li><li>10 cserélhető fésű;</li><li>Olaj a pengék kenéséhez;</li><li>tisztítókefe a pengékhez;</li><li>olló;</li><li>fésű;</li><li>köpeny vágáshoz;</li><li>tároló tasak.</li></ol><p>A levehető pengeegység rozsdamentes acélból készült Magic Blade 40 mm széles pengével, amely a korrózió elleni védelem érdekében krómozott. A penge minimális hossza 0,7 mm. Alkalmas a Moser 1450-7310 orvosi kontúrpenge egységgel történő kontúrozásra is, 0,1 mm-es pengemérettel. Ez a trimmelőpenge-szerelvény külön vásárolható a Moser 1661-0460 készlethez</p><tr>endCut <li>+.<p>További tartozékok felszerelésével a készülék teljes trimmelőgépként is használható. A szakáll, a bajusz és a pajesz a kontúrozó pengeegységgel nyírható. Nincs nyomógomb a beállítások beállításához, így a fésű cseréjével megváltoztathatja a haj hosszát. 10 bitet tartalmaz – 1,5 mm-től 25 mm-ig.</p><p>Hosszúkás ON-gomb kis beépített kijelzővel, Parker töltőtoll stílusában. A kapcsoló bordázott felülete pedig a véletlen kikapcsolás megakadályozásával növeli a felhasználóbarát működést. A nyél alsó része bordázott műanyagból készült, amely megakadályozza, hogy a nyírógép kicsússzon a tenyérből.</p><p>Ez a modell belső akkumulátorról vagy csatlakoztatva működik. Újdonság a Moser termékcsaládban a lítium akkumulátor, amely bármikor újratölthető, anélkül, hogy meg kellene várni, amíg az akkumulátor lemerül. Teljes feltöltéssel a gép másfél órán keresztül üzemel offline. 4 óra alatt 100 százalékos feltöltöttséget biztosít. LED panel jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>cserélhető fésűkészlet;</li><li>kényelmes, ergonomikus forma;</li><li>Hosszú ideig megőrzi a töltést;</li><li>motor zajcsökkentéssel;</li><li>kiváló felszereltség;</li><li>akkumulátorról vagy hálózatról működik.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>keskeny penge szerelvény.</li></ul><h3>Andis AAC-1</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Andis AAC-1

  USA-ban gyártott. Nem csak erős, de hihetetlenül elegáns is. Az Andis AAC-1 feltűnő, brutális dizájnja már az első pillanattól kezdve vonzó, és a műszaki jellemzők harmonikusan kiegészítik a megjelenését. Ez az eszköz sok bártender kedvence. Gyakran megtalálható a nagy látogatottságú szalonokban.

  Ez egy vibráló típusú gép, de XTR technológiával. Ez az újítás hatékonyan minimalizálja a motorzajt és a hőmérsékletet, így ez a modell komoly előnyre tesz szert. A motor nagyon csendes, és még intenzív terhelés mellett sem melegszik túl.

  Az Andis AAC-1 tartozéka

  1. Clipper;
  2. olaj a pengék kenéséhez;
  3. 9 fésű;
  4. pengevédő.

  Ha ezt a terméket megvásárolja, a 69115 pengekészletet kapja, amely egy krómozott, rozsdamentes, szénben gazdag acélból készült pengékből álló készlet. Nincs gyorsváltó funkció a pengékhez; a pengék fel vannak csavarozva.

  Állítható pengehossz az oldalsó karral – 0,5-2,4 mm között. A tökéletes, 45 mm-es hatótávolsággal rendelkező pengeegység megváltoztatja a vágás hosszát, és lehetővé teszi a népszerű vágási technikát, az úgynevezett “fading”-et. A penge könnyen és gyorsan vágja át a vastag és merev hajat.

  Nyírás közben a műanyag fésűk felszerelésével a 9 vágási szint bármelyikét használhatja 0 és 25 mm között. A tartozékot a biztonsági Snap On mechanizmussal rögzítik, amely könnyen megakadályozza a vágás közben leugró kaszafejek nem ritka problémáját.

  Az Andis AAC-1 vezeték nélküli, de a 2,7 m hosszúságú kábelnek köszönhetően egyáltalán nem okoz kényelmetlenséget. Mindazonáltal egyes felhasználók elégedetlenek az akkumulátor hiánya miatt. Mint a legtöbb ilyen típusú modellnél, egy hurokkal rendelkezik a felakasztáshoz.

  Kefés-fényes műanyag ház, meglehetősen robusztus és kényelmes. A kúpos alumíniumötvözetből készült fogantyú pedig kényelmesen kézben tartható. A fém borítás jól vezeti a hőt, így csökkenti a készülék hőjét, ha egész nap használja.

  Előnyök

  • vágófelszerelések nagy választéka;
  • széles késtömb;
  • hosszú zsinór;
  • szemet gyönyörködtető design;
  • csendes működés;
  • A túlmelegedés hatékony megelőzése.

  Hátrányok

  • nincs beépített újratölthető akkumulátor;
  • nincs tok.

  Oster 616-91

  Értékelés: 4.8

  OSTER 616-91

  az eszköz gyártó országa az Egyesült Államok. A 616-91 az egyik legismertebb és legjobban bevált. Egy igazi legenda, túlzás nélkül, amelynek kialakítása és felépítése annyira kifinomult, hogy nem sokat változott az évek, sőt évtizedek során. Sok szakember legalább egyszer használta már ezt a szüreti eszközt.

  Ennek a modellnek az egyik legfontosabb jellemzője egy pár levehető penge, amely ötvözött acélból készült – 0.25 mm és 2.4 mm. Ezt az egyszerű megoldást a fodrászok nagyra értékelik, mivel ezek a pengék a legpraktikusabbak minden nyírási munkához. Minőségi vibrációs motorral felszerelve ez a modell biztosítja, hogy a nyírógép egyenletesen és erőteljesen működjön.

  Az Oster 616-91 vibrációs vágógép levehető pengével rendelkezik, és ez egy újabb előnye. Hatékonyan használható trimmelő eszközként is. Egész nap megszakítás nélkül használható. Csökkentett zaj- és rezgésszint a kényelmes munkakörnyezet érdekében.

  Sok szakember még sok év után is hűséges marad ehhez a modellhez, külső egyszerűsége, könnyű kezelhetősége miatt. Az újabb és újabb tételeknél nem romlik az összetevők összetétele és minősége:

  1. hajvágógép;
  2. olaj a penge kenéséhez;
  3. a pengék tisztítókeféje;
  4. 2 penge;
  5. 3 fésű;
  6. Csere pengehuzat.

  A gépet a legújabb precíziós vágókésblokkokkal együtt értékesítik, amelyek ötvözött acélból készülnek, titániummal kiegészítve. Gyorsan cserélhető pengék, amelyekkel bármelyik penge egy mozdulattal kicserélhető, így rendkívül egyszerű a készülék és maguk az ollók tisztítása.

  46 mm és 49 mm-es szabványos pengeszélesség és 0,1 és 4,5 mm közötti vágási hosszúságok. Szintén egy szép bónusz minden fodrász számára – reszelő pengék. A három 6, 9 és 12 mm-es vágófejjel pedig nemcsak a szakállat és a halántékot vághatja, hanem minden hajhosszúságban nagyszerű frizurákat is készíthet.

  A be/ki gomb a készülék fogantyújának oldalán található. A zsinór 2,8 méter hosszú, és elektromos vezetékkel van ellátva, így kényelmesen használhatja a varrógépet anélkül, hogy aggódnia kellene a mozgásszabadságának korlátozása miatt. A burkolat meglehetősen masszív, nagy része fémből készült. Felakasztási hurokkal is rendelkezik.

  Előnyök

  • Egy legendás modell, amelyet kézművesek generációi teszteltek és bizonyítottak;
  • Több késtömb;
  • Robusztus kialakítás;
  • Nincs beépített akkumulátor; “örökké” motor;
  • erős pengék;
  • A zaj és a rezgés mérsékelt;
  • jó felszereltségi csomag.

  Hátrányok

  • nincs beépített újratölthető akkumulátor;
  • nincs eset.

  Oster 616-50 Soft Touch

  Értékelés: 4.7

  Oster 616-50 Soft Touch

  Egy másik hajvágógép az Oster 616 sorozatból, amely minden szükséges funkcióval rendelkezik a kényelmes munkához, bármilyen típusú és keménységű hajjal. A készülék az Egyesült Államokból származik.

  Ebben a modellben jelentős a hasonlóság a korábbi változattal, de vannak különbségek is. Ez a modell készült, mint egy korlátozott példányszámú “pimping” a külső komponensét. Fogantyú csúszásgátló Soft Touch bevonattal a maximális tapadásért. A modellt modern formatervezés is jellemzi. A műszaki előírások nem változtak.

  Az Oster 616-91 és Oster 616-50 modellek a professzionális, közepes árkategóriájú hajvágógépek között a csúcsmodellek. A legkorszerűbb vibrációs motorok hosszú távú, sérülésmentes működést biztosítanak. A masina kevés zajt generál és alig rezeg használat közben, motorja pedig megakadályozza a túlmelegedés lehetőségét.

  A modell tartalmazza:

  1. hajvágógép;
  2. 2 pengebank;
  3. 3 fésű;
  4. penge tisztító kefe;
  5. Olaj a pengék kenéséhez;
  6. pengevédő.

  A készülék pengeegységének szélessége 46 mm kerületű. Mindkét penge kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és rozsdamentes bevonattal rendelkezik. Egyszerű vágáshoz és vágáshoz egyaránt használható. A minimális vágási magasság 0,25 mm és a maximális vágási magasság 2 mm.4 mm. A penge magassága a szorítócsavarok állításával állítható be. Nincs kar a vágási hossz beállítására a készüléken. A beállítás a fúvókák cseréjével történik, három fúvókát tartalmaz – 6, 9 és 12 mm-eseket.

  Ez egy vezeték nélküli elektromos szerszám. Ebben a kategóriában szinte verhetetlen zsinórhossz – 3 méter. A fenti modellhez hasonlóan egy fémszemmel rendelkezik a felakasztáshoz és egy oldalsó kioldóval. A gép súlya 560 grammal igen meggyőző.

  Előnyök

  • Több késtömb;
  • erős ház;
  • “időtlen” motor;
  • erős pengék;
  • Legalacsonyabb rezgés- és zajszint;
  • Soft Touch bevonat;
  • 3 méteres zsinór.

  Hátrányok

  • nincs beépített akkumulátor;
  • jelentős súly.

  A legjobb professzionális minőségű prémium hajvágógépek

  Utolsó válogatásunkban három professzionális prémium hajvágógépet nézünk meg. Az ebbe a szegmensbe tartozó gépek jobb minőségű anyagokból készülnek, pontosabbak, megbízhatóbbak és tartósabbak. Ezek közé tartozik a fejlett technológia is, amely nélkül egyetlen “divatos” szépségszalon sem nélkülözheti.

  Ermila 1885-0040

  Értékelés: 4.9

  ERMILA 1885-0040

  Németországban gyártott. Ez a modell mind a professzionális mesterekre, mind a kezdőkre összpontosít. Ez valójában a Moser 1885-0050 “ikertestvére”, és az előnye az, hogy ugyanazt a funkcionalitást kapja sokkal kedvezőbb áron.

  A készülék forgómotorját a legkorszerűbb mikroprocesszor vezérli, amely állandó sebességű funkciót biztosít. Lényege, hogy állandó működési intenzitást és általános motorteljesítményt biztosít még akkor is, amikor az akkumulátor lemerül, illetve amikor különösen kemény hajjal dolgozik. A variátor automatikusan növeli a teljesítményt a nehéz területeken. A készülék meglehetősen csendesen, túlzott rezgés vagy túlmelegedés nélkül működik, ezért még a legkisebb ügyfelek számára sem okoz kellemetlenséget.

  Modern, gyorsan cserélhető pengekészlet A Moser Magic Blade II korróziómentes, krómozott szénacélból készült. A vágóegység hátsó része zárva van, hogy a szőrszálak ne kerüljenek a mechanizmusba. Ez a tisztítási folyamatot is leegyszerűsíti.

  A 46 mm-es hatótávolságú pengék öt beállítási lehetőséggel rendelkeznek 0,8-3 mm között. A termékhez mellékelt fésűkkel 3, 6, 9, 12, 18 és 25 mm-es további hajhosszúság állítható be.

  Ez a modell kompatibilis a Wahl 1854-7547 reszelőpengékkel, a Moser 1854-7045 textúrázó pengékkel és az All-in-One univerzális pengeegységgel. Minden pengét külön kell megvásárolni.

  A szerszámkészlet alapfelszereltség:

  1. hajvágógép;
  2. Gyűrű alakú, levehető tartó;
  3. AC adapter;
  4. töltőállvány;
  5. műanyag fésűk;
  6. pengekefe a pengék tisztításához;
  7. olaj a penge kenéséhez.

  Ermila nyírószerszám 1885-0040, beépített akkumulátorral és hálózati kábellel is működik. A házon található bekapcsológombon LED-es kijelző található, amely tájékoztatja Önt a készülék működési módjáról és az akkumulátor töltöttségi állapotáról. A teljesen feltöltött akkumulátor összesen akár másfél órányi használatot biztosít. A készülék teljes feltöltése körülbelül 45 percig tart.

  Előnyök

  • intelligens motorvezérlés;
  • gyorstöltés;
  • Könnyű súlya 270 g;
  • Hosszú élettartam túlmelegedés nélkül;
  • akkumulátoros vagy hálózati működés;
  • Az akkumulátor töltöttségi szintjének kijelzője;
  • Kompatibilis más gyártók pengéivel;
  • minimális rezgés és zaj.

  Hátrányok

  • Nincs jelentős hátránya ilyen megfizethető áron.

  Moser 1871-0081

  Értékelés: 4.8

  Moser 1871-0081

  Származási ország Németország. A vezető német Moser gyártó 1871-0081 univerzális modelljét világszerte használják a rangos szépségszalonokban. Profi fodrászok és hobbifodrászok egyaránt ajánlják alapvető munkaeszközként, akik hajlandóak egy szép összeget fizetni érte.

  Technológiájának és ergonómiájának köszönhetően a készülék lehetővé teszi bármilyen típusú haj gyors és pontos vágását. A beépített zajcsökkentő rendszer pedig csendes működést és minimális testrezgést biztosít.

  A modell felszereltsége alapfelszereltség:

  1. hajvágógép;
  2. 4 vágófésű;
  3. töltőállvány;
  4. Kábel vezeték nélküli működéshez;
  5. Súrolókefe a pengék tisztításához;
  6. olaj a penge kenéséhez.

  Elődjéhez hasonlóan ennek a modellnek a forgómotorja is finoman állítható mikroprocesszorral rendelkezik, amely az akkumulátor töltöttségi szintjétől vagy a haj keménységétől függetlenül állandó vágóerőt biztosít.

  Kivehető, ötvözött acélból készült Magic Blade pengével rendelkezik. A hajhossz 0,7-3 mm között állítható be. Szabályos penge szélessége 46mm. A pengeegység könnyen levehető, és szükség esetén kicserélhető egy külön megvásárolható All-in-One pengére. A vágás hosszát a négy fésű közül választhatja ki, 3, 6, 9 és 12 mm-es fésűkkel.

  Intelligens értesítési rendszerrel van felszerelve, amely figyeli a motor haladását. A motor túlterhelése esetén is csipog, így megóvja Önt az idő előtti kaszálástól. Az akkumulátor töltöttségi szintjét a tokon lévő LED kijelzőn és egy hangjelzésen keresztül is ellenőrizheti.

  a szerszám hálózatról vagy a beépített akkumulátorról is működtethető. A készülék állandó sebességgel van felszerelve. A gyorstöltési funkciónak köszönhetően a gép 60 perc alatt 100 százalékra töltődik fel. Erős akkumulátor

 • -Az akkumulátor élettartama 100 perc önálló üzemmódban.

  Előnyök

  • forgó motor;
  • intelligens figyelmeztető rendszer;
  • állandó erőt tart fenn, függetlenül a haj merevségétől vagy a töltöttségi szinttől;
  • A robusztus Magic Blade pengeegység;
  • Akár 100 perc akkumulátor-üzemidő;
  • gyorstöltő;
  • Állandó sebesség funkció.

  Hátrányok

  • nincs eset.

  Moser 1884-0055
 • +Pro
 • Értékelés: 4.8

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: