16 Legjobb Concealers

*A szerkesztő véleménye a legjobb Concealerekről. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt kérjen szakmai tanácsot.

A Concealer olyan termék, amely elrejti a bőr tökéletlenségeit, különösen a sötét foltokat. Rosszul megválasztva nem elrejti, hanem inkább kiemeli a tökéletlenségeket, sőt még fokozza is azok hatását. Elmondjuk, hogyan kerülhetjük el, hogyan válasszuk ki a concealert és hogyan alkalmazzuk helyesen. Angelina Oparina, a Rouge Bunny Rouge visagiste segített nekünk megérteni ezeket a kérdéseket.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes concealert

A megfelelő fedőápoló kiválasztása nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Textúra

A leplezők többféle formátumban kaphatók:

 1. Folyadék az arc érzékeny területein – orr- és szemkörnyéki ráncok – található kisebb hibák korrigálására.
 2. A sűrűbb, krémesebb fedőfestékeket úgy tervezték, hogy elfedjék a komolyabb hibákat, mint a petechialtosis, a rosacea és más tökéletlenségek.

A ceruza-stick formájú termékek nem rejtegetők, hanem rejtegetők, teljesen más termékek, nagyon sűrű szerkezetűek, maximálisan elfedik a rejtegetés mértékét; a hegek, a jelentős gyulladt területek, az intenzív pigmentáció, az anyajegyek fedésére szolgálnak. Sok gyártó azonban már nem ragaszkodik ehhez a különbségtételhez, és a pálcikákban lévő rejtegetőket is előállíthatják – ilyeneket mutatunk be a felülvizsgálatunkban.

A fedőfestékekkel ellentétben a fedőfestékek lehetnek bőrbarátok, de lehetnek zöldek is, hogy csökkentsék a bőrpírt, rózsaszínűek vagy lilák, hogy javítsák az arcbőrt.

A szépségápolási korrektorok pedig fényvisszaverő részecskéket is tartalmazhatnak, amelyek a fény visszaverésével jobban elfedik a bőr tökéletlenségeit. De az ilyen termékeket csak egyenletes bőrön lehet használni – kifejezett hegekkel, ráncokkal és más domborzati hibákkal a tökéletlenségek éppen ellenkezőleg, még hangsúlyosabbak lesznek. oktatás 1 Az ilyen termékeket csak egyenletes bőrön lehet használni.

Csomagolás:

A korrektorok ecsetes applikátorral ellátott tubusban vagy kiöntővel ellátott flakonban kaphatók. Az előbbi könnyű felvitelt biztosít – az applikátorral oszlassuk el a bőrön, és szükség esetén szivaccsal vagy ecsettel oszlassuk el.

Az adagolóval ellátott palack esetében külön ecsetet vagy szivacsot kell használni, de ennek ellenére a kellemetlenség ellenére a termék a leghigiénikusabb – a baktériumok és az oxidáció az üveg belsejében az alapok számára nem szörnyűek.

A krémes fedőkrémek palettában vagy egyenként, befőttesüvegbe csomagolva kaphatók. Állaguk sűrűbb, mint a folyékony termékeké, a szivacsok és ecsetek mellett ujjal is felvihetőek. Normál bőr esetén kozmetikusaink krémes korrektort javasolnak, mivel a zsíros bőrön lebeghet.

Színes

A bármilyen állagú korrektorok színben különböznek, a palettát a gyártók a tónusokhoz és a bőrtípusokhoz igazítják. Általában bézs, sárgás, enyhén rózsaszín árnyalatú készítmények különböztethetők meg. Melyiket válasszuk?

A sárga tónusú korrektorok lágyítják a bőrhibákat, pl. a nagyon erős “fekete szemeket”.

A rózsaszín pigment segít azokban az esetekben, amikor a bőr zöldes árnyalatú.

A bézs színű fedőanyagok univerzálisak, és egy tónussal világosabbnak kell választani, ha nemcsak a “táskákat”, hanem a fáradtság nagyobb nyomait is el kell fedni, hogy a kontúrt fehérítsék a fedőanyag létrehozásakor, hogy kijavítsák a szemsmink hibáit. Párosítsd a bőrszíned a bőrszínedhez, ha nincs arcszínproblémád.

Bármilyen színt is használ, mindig vegye figyelembe saját bőrszínét – különösen fontos, hogy ne hagyjon ki egy foltot sem a tengerparti nyaralás és az újonnan szerzett barnaság után. Sok nő gyakori hibája, hogy sötétebb színű concealert használ.

Legjobb gyártók

Nincs olyan kozmetikai gyártó, amelynek termékpalettáján ne lenne rejtegető, de a nagy és nem túl nagy cégek már különböző formában gyártják… Ennek megfelelően a terméket előállító gyártók értékelése csak a vélemények alapján készülhet. A leggyakoribb ajánlás az egyik használata:

A luxuskategóriábanDIOR,MAC,YvesSaintLaurent,BOBBI
OWN,
Shiseido ésC

 • nique. Ezek prémium minőségű termékek, amelyek minőségére a sminkmestereknek és a felhasználóknak szinte semmi panaszuk nincs: tökéletesen mattítják a bőrt, jól tartanak a nap folyamán és hidratálják a bőrt.

  A középső tartománybanMaxTényező,Artdeco,CLARINS,NYX

  ROFESSIONÁLIS, jó szilárdsággal, ellenálló képességgel, a bőr hidratálásának képességével és a tökéletlenségek elfedésével rendelkeznek.

  A költségvetési szegmensbenVivienneSabo, PUPA és fehérorosz márkák. Nem azt mondom, hogy rosszabb minőségűek, mint a márkák, de általában kevésbé stabilak és nem egyenletesen fekszenek a bőrön.

  Concealer használati tippek

  Angelina Oparina elmagyarázza, hogyan kell helyesen alkalmazni a concealert, hogy a smink friss legyen és megoldja a problémát.

  Hogyan és hol lehet jelentkezni

  Tisztítsa meg és hidratálja a bőrét, mielőtt felvinné a fedőfestéket, hagyja, hogy beszívódjon. Fontos, hogy száraz felületen dolgozzon, amikor felveszi a fedőfestéket.

  Intenzív sűrűsége miatt a korrektort az alapozó alatt, fölött és fölött is használják. Bár a szemkörnyékre nem használ tonikot, BB- vagy CC-krémet, mégis fontos, hogy ezeket a termékeket a világosítás előtt alkalmazza, hogy elkerülje a nyilvánvaló színátmeneteket.

  Miután a concealer felkerül, tisztán látható a szem körüli terület – más árnyalatú, amit egy normál BB vagy CC krém nem fed el. Vigye fel a fedőfestéket ecsettel vagy applikátorral; a friss arc érdekében vigye az áll és az orrnyereg közepére, és jól keverje el szivaccsal.

  Olvasson tovább  10 legjobb fehérítő krémek az arcra

  Top sminkes trükkök:

  1. Concealert kell használni azokon a területeken, ahol az alapozás nem sikerült;
  2. Az alapozót a szemkörnyékre csak olyan nőknél szabad alkalmazni, akiknél a korral összefüggő bőrelváltozások – szárazság és ráncok – vannak.
  3. Ne hanyagolja el a kiegészítőket – használjon nagy ecsetet vagy szivacsot, hogy nagy területeket fedjen le. Az ujjaival nehéz lehet elsimítani a határokat és egyenletesen felvinni a terméket.

  Top Concealer értékelés

  Jelölés Helyszín Név Ár
  A legjobb Concealer a legalacsonyabb áron 1 NYX Professional Make Up Sötét körökre való korrektor 461 €
  2

  upa Luminys Touch

  520 €
  3 Max Factor Mastertouch 432 €
  4 Maybel

 • ne Concelar Affinitone
 • 329 €
  A legjobb krémes fedőkrémek 1 Diorskin Forever Undercover 1 518 €
  2 Nars Radiant Creamy Concealer 2 826 €
  3 Giorgio Armani Luminous Silk Concealer 2 438 €
  4 YSL Encre De Peau All Hours Concealer 1 914 €
  5 Bobbi
  Intenzív bőrszérum Concealer
  3 145 €
  A legjobb korrektorok 1 Marc Jacobs szépségápolás
 • Concealer Touch-Up Stick
 • 2 750 €
  2 Dior Fix It Colour szín 1 670 €
  3 MAC Studio QuikTrik Stick 2 360 €
  4 Gosh CCC Stick 696 €
  A legjobb korrektorok a sötét karikákra 1 La Mer The Concealer 5 040 €
  2 Clarins Instant Concealer 2 264 €
  3 Givenchy Mister
 • ght
 • 1 817 €

  A legjobb álcázók a költségvetéshez

  NYX Professional Make Up Sötét körökre való korrektor

  Értékelés: 4.8

  NYX Professional Make Up Sötét körökre való korrektor

  Az egyik legnépszerűbb rejtegető a NYX Professional Makeup terméke, bármilyen tökéletlenséggel megbirkózik, a vélemények alapján még a szem alatti sötét karikákkal is, amelyet eredetileg a szemek alatt hoztak létre. Eltakarja az öregségi foltokat és a bőr egyéb tökéletlenségeit. Tökéletesen megbirkózik a feladatával anélkül, hogy elnehezítené a sminket és maszkhatást keltene az arcon. A NYX Professional Make Up Dark Circle Concealer egyedülálló formulával rendelkezik, amely egyesíti a fényvisszaverő részecskéket, a színkorrekciós pigmentet és a hidratáló összetevőt. A Concealer nem szárítja a bőrt, és ez az előnye sok más termékkel szemben. Hollywood egyik kedvenc sminkese, ahonnan a világ minden táján bekerült a nők sminkes táskájába. Az előnyök közé tartozik a könnyű alkalmazhatóság és az egészséges bőrtónushoz való alkalmazkodóképesség is.

  Előnyök

  • Maszkolja a szem alatti sötét karikákat és a sötét foltokat az arcon;
  • fúziós hatás a bőrrel;
  • könnyű alkalmazás és terjesztés
  • Nincs maszkhatás;
  • a bőr hidratálása.

  Hátrányok

  • nem meghatározott.

  Pupa Luminys Touch

  Értékelés: 4.7

  Pupa Luminys Touch

  A Pupa Corrector használható sötét karikák, öregségi foltok és egyéb bőrhibák elfedésére, valamint kiemelőként is. A termék kiemeli a problémás területeket, így azok vizuálisan láthatatlanná válnak, ami leegyszerűsíti a későbbi sminkelés folyamatát. A Pupa Luminys Touch P-LB komplexszel gazdagított, egy ápoló formula, amely valóban javítja a bőr minőségét és gyógyítja a bőrt, ahogyan azt a nők a véleményükben állították. A szem alatti sötét karikák nem jelennek meg a korrektor rendszeres használata esetén, kivéve, ha objektív tényezők (alváshiány, rendszertelen táplálkozás stb.) okozzák őket. .), a bőr már 2 hét után visszanyeri természetes ragyogását belülről, és egy hónapos termékhasználat után még kifejezettebb a hatása.

  Előnyök

  • revitalizáló hatás;
  • Alkalmazkodik a bőrtónushoz;
  • folyékony állagának köszönhetően könnyen alkalmazható;
  • természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

  Hibák

  • nem azonosították.

  Max Factor Mastertouch

  Értékelés: 4.6

  Max Factor Mastertouch

  A szivacsos applikátorral ellátott, praktikus ceruzaformájú Max Factor Mastertouch krémes concealer a vezető divatbemutatók sminkmestereinek kedvenc terméke. Ezt a terméket bevezetése óta használják a modellek sminkelésében, gyorsan és kényelmesen elfedi a tökéletlenségeket, további ecsetek nélkül. A nők világszerte beleszerettek a concealerbe az egyszerűség és a méltóságteljes hatás miatt: elfedi a sötét foltokat (zúzódások, pigmentáció), de a festék sűrűsége nem fedi el a kifejezett tökéletlenségeket, így a Mastertouchot elsősorban a fiatal lányok választják, akiknek minimális derma problémái vannak. oktatás 1 A Mastertouchot elsősorban a fiatal lányok választják.

  Szuperfinom fényvisszaverő részecskéket tartalmaz, amelyek segítenek elérni az arc természetes ragyogását. A pigmentet úgy választják ki, hogy a bőr többi részével egybeolvadjon, anélkül, hogy sűrű maszk hatása lenne. A korrektor további előnye: SPF 10 fényvédő faktor.

  Előnyök

  • Kényelmes használat a ceruza applikátorral és szivaccsal;
  • Fényvisszaverő hatás;
  • SPF 10 fényvédő faktor;
  • minden bőrtípusra alkalmas.

  Hátrányok

  • Nem elég sűrű a pigment ahhoz, hogy elrejtse az erős zúzódásokat vagy foltokat.

  Maybel
 • ne Concelar Affinitone
 • Értékelés: 4.5

  Maybel<li></div><p>ne Concelar Affinitone” src=”/wp-content/uploads/2023/09/566166196531-616.jpg” height=”400″ title=”Maybel</p><li>ne Concelar Affinitone”><p>Maybel concealer stick formában a felülvizsgálat negyedik sorában</p><li>ne Concelar Affinitone. Sűrű, krémes állagú, ideális az ecsettel vagy szivaccsal történő elmosáshoz, így a vonalak láthatatlanná válnak még az ujjakkal is, például útközben vagy egy partin, amikor korrigálni kell a sminket. Alkalmas az öregségi foltok, pattanások és sötét karikák elfedésére, beleolvad az arc többi részébe, és szinte láthatatlan. A formula kemény, de nem tömíti el a pórusokat, és könnyen eltávolítható egy közönséges sminklemosóval.<p>A bot hangja alatt a gyártónak van egy por, kombinációban ezek a termékek természetes módon elérhetik az egészséges bőr hatását, mintha nem lenne smink rajta – ezt a nők megjegyzik a Maybel véleményében</p><li>ne Concelar Affinitone.<h4>Előnyök</h4><ul><li>kényelmes bot;</li><li>tartós formula;</li><li>könnyű szempillaspirál;</li><li>megfelelő pigment sűrűség.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>nem azonosított.</li></ul><h2>A legjobb krémes fedőkrémek</h2><h3> Diorskin Forever Undercover </h3><p>Értékelés: 4.9</p><div style=Diorskin Forever Undercover

  A Diorskin Forever Undercover egy vízbázisú, hosszantartó formulájú korrektor, amely segít elfedni a tökéletlenségeket egész nap. Kényelmesen csomagolva egy praktikus üvegben, ecsettel, hogy bármilyen nem szabványos helyzetben használható legyen, például utazás közbeni sminkeléshez, amikor csak minimális smink van nálad, és nincs szivacs vagy ecset a felvitelhez, rendkívüli esetekben egyszerűen elkeverheted a terméket az ujjaiddal. By the way, még ezzel a bőrön való eloszlási módszerrel is, a tónus láthatatlan, keveredik a bőr természetes színével, és semmilyen módon nem mutatja magát, nincs maszk hatása. A gyártó által kínált kínálatból megtalálhatja azt, amelyik megfelel a bőrtónusának.

  A rejtegetővel kapcsolatos vélemények túlnyomórészt pozitívak – minden korosztályú nő megjegyzi a könnyű alkalmazást, az arc tónusához való alkalmazkodást és a kompakt üveget, amelyet magával vihet.

  Előnyök

  • kompakt flakon kefével;
  • kényelmes konzisztencia az alkalmazáshoz és a keveréshez;
  • Néhány árnyalat a bőrhöz igazítható;
  • Fedezi a sötét karikákat és a sötét foltokat az arcon.

  hátrányok

  • nem meghatározott.

  Nars Radiant Creamy Concealer

  Értékelés: 4.8

  Nars Radiant Creamy Concealer

  A felülvizsgálat második helyét az univerzális Nars Concealer Radiant Creamy Concealer kapta, amely egyszerre több problémát is segít megoldani: elrejti a fáradtság jeleit, semlegesíti a sötét karikák színét, és szinte láthatatlanul teszi a kis ráncokat. A termék sima állagú, így könnyen felvihető a bőrre és könnyen elfedhető. A Nars Concealer Radiant Creamy Concealer sokoldalúságát a vogue is megjegyezte – bekerült a problémás bőrterületek legjobb fedőinek értékelésébe.

  A concealer nagyon sűrű, és tisztán alkalmazható a jól öltözött bőrön; a könnyebb hatás érdekében a sminkmesterek azt javasolják, hogy a terméket keverjék össze bármilyen szemkrémmel, és alkalmazzák a sötét karikákra, így tökéletes concealert érnek el a maszkhatás nélkül. Még a finom vonalak is kezelhetők ezzel a krémes concealerrel, sűrűsége ellenére.

  A Nars Concealer Radiant Creamy Concealert használó nők észrevették, hogy a krémes concealer valóban elfedi a szem alatti sötét karikákat, és elrejti a tökéletlenségeket, ha az árnyalatot helyesen választották ki, és a bőr jól előkészített a smink felvitelére.

  Előnyök

  • Sűrű pigmentáció, jó a sötét karikák korrigálására;
  • Kényelmesen alkalmazható ecsettel;
  • Műanyag textúra;
  • Árnyalatok széles választéka;
  • Elrejti a ráncokat.

  Hibák

  • A smink felvitele előtt a bőr megfelelő előkészítését igényli.

  Giorgio Armani Luminous Silk Concealer

  Értékelés: 4.7

  Giorgio Armani Luminous Silk Concealer

  A Giorgio Armani Luminous Silk Concealer a kozmopo által az egyik legjobb Concealer-nek minősített

 • Így nem tudtuk megállni, hogy ne említsük meg a véleményünkben. A Giorgio Armani Luminous Silk Concealer egy luxustermék megfelelő tulajdonságokkal: ultrakönnyű textúrája könnyű felvitelt tesz lehetővé a bőrön, és fényvisszaverő gyöngyházfényű mikroszemcséket tartalmaz, amelyek ragyogó és frissnek tűnő arcbőrt biztosítanak. A koncentrált pigmentáció tökéletes a különböző nehézségi fokú foltok kezelésére. A concealer mellett aktívan hidratálja és táplálja a bőrt glicerinnel és E-vitaminnal. És a termék nemcsak a szem alatti sötét táskákat maszkolja, hanem segít csökkenteni őket – a krémben lévő koffein csökkenti a puffadást.

  A Giorgio Armani Luminous Silk Concealer-t használó nők először is megjegyzik a krém ultrakönnyű textúráját – könnyű dolgozni még egy laikusnak is, a termék tökéletesen eltolódik. Azt is észrevették, hogy a concealer képes alkalmazkodni a bőrhöz, észrevétlenné válik, amikor felhordják, ahogyan a termék alatt maradó sötét foltok is! Elég tartós.

  Előnyök

  • Súlytalan textúrájának köszönhetően könnyen felvihető;
  • Könnyű árnyékolás;
  • Kiváló maszkoló tulajdonságok;
  • Tartós formula;
  • Hidratálja a bőrt;
  • Highlighter hatás.

  Hátrányok

  • A finom fényvisszaverő részecskék miatt óvatosan kell használni a ráncos bőrön.

  YSL Encre De Peau All Hours Concealer

  Értékelés: 4.8

  YSL Encre De Peau All Hours Concealer

  Az YSL Encre De Peau All Hours Concealer, egy másik jól ismert márka, keresett a professzionális sminkesek körében, és a szem alatti kék karikák, anyajegyek és más helyi hibák elfedésére használható. Sima, ránctalan, egyenletes megjelenésű és az öregedéssel szemben akár 16 órán át ellenálló. A gyártó által kínált termékcsalád 4 árnyalatú concealert tartalmaz, amelyek keveréskor a bőr tónusához illeszkednek.

  A vélemények között nem találtunk negatívumot, az YSL Encre De Peau All Hours Concealer valóban kiváló terméknek bizonyul a helyi tökéletlenségek korrekciójára.

  Előnyök

  • könnyű árnyékolás;
  • applikátor a termék felviteléhez;
  • 4 árnyalat a kollekcióban;
  • tartós formula.

  Hibák

  • nem azonosított.

  obbi
  Intenzív bőrszérum Concealer

  Értékelés: 4.8

  Bobbi </div><p>saját Intensive Skin Serum Concealer” src=”/wp-content/uploads/2023/09/97416666196531-8516.jpg” height=”391″ title=”Bobbi <br />“Bobbi saját intenzív bőrszérum Concealer”></p><p>Bobbi Concealer <br />a saját Intensive Skin Serum Concealer a nők számára készült, mivel a gyártó egy praktikus, ecsetes applikátorral ellátott palackot hozott létre, és a termék több árnyalatát a különböző bőrtípusokhoz. A formula képlékeny, könnyen felvihető, és a concealer könnyen felhordható anélkül, hogy látható széleket hagyna. Sőt, a sminkmesterek azt javasolják, hogy a problémás területek világosításához még a fényvisszaverő részecskék nélküli termékekkel is használjunk 1-2 árnyalattal világosabb terméket, mint a saját arcszínünk.</p><p>Bobbi <br />Könnyű textúra, könnyen felvihető a bőrre további eszközök nélkül. Formulája ápoló hatású is.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>ecsetes applikátorral csomagolva;</li><li>Több árnyalat, amely alkalmazkodik a bőrhöz</li><li>hidratáló formula.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>Elégtelen pigmentsűrűség a nagyobb hibák korrekciójához.</li></ul><h2>A legjobb korrektorok</h2><h3>Marc Jacobs Beauty Accomp<li>A Concealer Touch-Up Stick</h3><p>értékelés: 4.9</p><div style=Marc Jacobs Beauty Accomp<li></div><p>Ce Concealer Touch-Up Stick” src=”/wp-content/uploads/2023/09/6491666196531-8616.jpg” height=”421″ title=”Marc Jacobs Beauty Accomp</p><li>Concealer Touch-Up Stick”><p>A sminkmesterek és a divatszakértők a Marc Jacobs Beauty Accomp</p><li>Ce Concealer Touch-Up Stick, mint az egyik legjobb fedő a problémás területek elrejtésére. Az orosz piacon is népszerű a sűrű textúrája miatt, amely képes elfedni a sötét foltokat, és könnyű, fényes hatást kölcsönöz a bőrnek. Ezenkívül segít fenntartani a bőr normál nedvességtartalmát.<p>Az oroszországi és az európai nők hasonlóan vélekednek a Marc Jacobs Beauty Accomp concealerről</p><li>Ce Concealer – szeretik a termék maszkoló erejét, az arc frissességét, a könnyű felvitelt és a könnyű formázhatóságot. Néhányan megjegyzik, hogy a terméket akár előkészítetlen bőrre is alkalmazhatja, hogy könnyű sminket hozzon létre.<h4>Előnyök</h4><ul><li>Kényelmes pálcika alakú;</li><li>Könnyen alkalmazható és alkalmazható;</li><li>A legszembetűnőbb hibák elfedése;</li><li>Hidratáló hatása a bőrre;</li><li>Alkalmazható előkészítetlen bőrre.</li></ul><h4>hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3> Dior Fix It Colour </h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Dior Fix It Colour színDior Fix It Colour szín

  A Dior Fix It Colour concealer stick egyesíti a neves márka egyedülálló minőségét, a kényelmes formulát és az ideális hatást. Kisimító összetevői elfedik a kisebb bőrhibákat, sötét karikákat, öregségi foltokat és még a pattanásokat is.

  A Dior Fix It Colour egy szokatlan termék, 4 árnyalattal, amelyek egy adott típusú tökéletlenséggel dolgoznak:

  1. kék a sárga árnyalattal szemben, használható a fáradtság nyomainak eltüntetésére, az arc hangsúlyozni kívánt területeinek kiemelésére.
  2. sárgabarack szín zöldes árnyalattal, sötét bőrre alkalmas.
  3. A sárga szín világosítja a világos bőr kékes alaptónusát, és elrejti az érrendszereket;
  4. zöld elrejti a bőrpírt a világos bőrön, hatékony a pattanások elfedésére.

  Fontos, hogy a kívánt hatás elérése érdekében válassza ki a bőrszínének és a kezelendő problémáknak megfelelő concealert. A márka sminkesei azt javasolják, hogy mind a 4 pálcikát egyszerre használjuk egy “bohóctechnikával”, így az arc szinte tökéletesnek, frissnek tűnik.

  Előnyök

  • sikeres konzisztencia – könnyen alkalmazható;
  • alapozó tulajdonságai;
  • maszkhatás nélkül beleolvad az alapbőr tónusába;
  • pálcikák a különböző tökéletlenségekhez.

  Hátrányok

  • a pálca pontos színegyeztetése szükséges.

  MAC Studio QuikTrik Stick

  Értékelés: 4.7

  MAC Studio QuikTrik Stick

  M – A – C Concealer jól alkalmazható és zsugorodik. A pirosítónak két oldala van – a világos és a sötét. Egyszerre korrigálja a bőrhibákat, és használható fedőfestékként az arc bizonyos területeinek világosítására és kontúrozására, a színekkel való játékra; egyes nők arcpirosítóként és a sminkjük befejezéseként is használják. A termék könnyű textúrájú, amely a pórusok eltömődése nélkül keveredik a bőrrel. A pigment sűrűsége nem fogja elrejteni az epidermisz jelentős hibáit, így a concealer alkalmasabb azoknak a nőknek, akiknek minimális problémái vannak az arccal.

  Előnyök

  • Két szín egy üvegben;
  • alkalmas kontúrozásra;
  • Összeolvad a bőr tónusával anélkül, hogy eltömítené a pórusokat;
  • könnyű zsugorodás.

  Hátrányok

  • magas ár.

  Gosh CCC Stick

  Értékelés: 4.7

  Gosh CCC Stick

  A Gosh CCC Stick egyszerre több terméket helyettesít a kozmetikai táskájában – highlighter, korrektor és concealer. A gyártó több árnyalatot kínál a különböző bőrtípusokhoz. Több különböző színt lehet használni ugyanazon az arcon a különböző hatások elérése érdekében. Krémes állagú és nagyon sűrű pigmenttel rendelkezik. A korrektor használható az arc területeinek világosítására, a “kiemelésük” belülről a highlighter helyett, a korrektor sötétebb árnyalatának kiválasztásakor a kontúrozáshoz használt speciális termékek nélkülözhetők.

  A krémes concealer agyagot tartalmaz, amely kivonja a faggyút, a mély szennyeződéseket és elnyomja a bőrből a kórokozó baktériumokat. Részben ugyanennek az összetevőnek köszönhetően könnyen eloszlik, árnyékolva a felhordási határokat, de a pórusok nem tömődnek el, és a finom vonalakat a fényvisszaverő részecskék láthatóan kisimítják.

  Előnyök

  • a bőr mély ápolása;
  • könnyű konzisztencia;
  • Több árnyalat a különböző bőrtípusokhoz;
  • Alkalmas az arcfelületek világosítására.

  Hátrányok

  • Száraz bőrre nem alkalmas, kiemeli a hámlást.

  A legjobb korrektorok a sötét karikákra

  La Mer The Concealer

  Értékelés: 4.9

  La Mer The Concealer

  A könnyű La Mer The Concealer lágy textúrájával és sűrű pigmentjével könnyű fátylat képez az arcon, amely tökéletesen elfedi a sötét karikákat, alkalmas a szemek kiemelésére a smink elkészítésekor. Csoda komplexet tartalmaz
  othTM, hidratálja a bőrt, fiatalító oxidánsok, ezek az összetevők elősegítik a sejtek megújulását, így a foltok problémája idővel eltűnik.

  A megfelelő árnyalatú Concealert lehet használni fedőfestéknek, de smink alá alapozónak is használható.

  Előnyök

  • súlytalan könnyű textúra;
  • alkalmas kontúrozásra;
  • Hidratálás és a szabad gyökök eltávolítása a bőrből.

  Hibák

  • magas ár.

  Clarins Instant Concealer

  Értékelés: 4.8

  Clarins Instant Concealer

  A Clarins Instant Concealer képes kezelni a sötét karikákat és az öregségi foltokat az arcon. Jól alkalmazható, felhordáskor nem pereg, és nagyszerű az egész napos sminkhez. A termék beleolvad az arcbőrbe, és nem feltűnő. A gyártó figyelembe vette a szem körüli érzékeny bőrt, és olyan hidratáló tulajdonságokat adott hozzá, mint az aloe vera és a hidratáló komplex

 • ght Optimalizálás. A fényvisszaverő részecskék nagyon finomak, egészséges ragyogást eredményeznek anélkül, hogy nagy feltűnést keltenének.

  Az instant concealer több árnyalatban kapható a különböző bőrtípusokhoz. A gyártó nem tanácsolja, hogy száraz felhámon ne használjuk ezt a terméket, de a nőknek óvatosnak kell lenniük, mert bármilyen fedő krém kiemelheti a hámlást, ezért az olajos hidratáló krém felvitele előtt ajánlott hidratáló krémet használni.

  Előnyök

  • Állandóság a nap folyamán;
  • Könnyen beleolvad a bőrbe és könnyen eloszlatható;
  • a bőr hidratálása.

  A hátrányok

  • magas ár.

  Givenchy Mister
 • ght
 • Értékelés: 4.7

 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: