16 legjobb epilátor

*A szerkesztő véleménye a legjobbakról. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem eladási ajánlat. A vásárlás előtt konzultálni kell egy szakértővel.

A tökéletes testért folytatott harcban a nők bármire hajlandóak, beleértve az epilálás fájdalmát és kellemetlenségeit is. Rengeteg módja van annak, hogy megszabaduljon a nem kívánt szőrszálaktól a bőrén, és ezek egyike az epilátor használata. A készülék megvásárlása sokak számára az arany középutat jelenti a hosszan tartó hardveres szőrtelenítés és a havi gyantázás vagy szívás, nem beszélve a borotvákról. Íme, hogyan válasszon epilátort, és egy útmutató a legjobb modellekről az ügyfelek és a felhasználók szerint.

Hogyan válasszuk ki a tökéletes epilátort

A legfontosabb dolog, amire minden nő gondol az epilátor kiválasztásakor, hogy a készüléknek gyorsan és fájdalommentesen kell eltávolítania a szőrszálakat. E hatások elérése érdekében a gyártók különböző technikákat és technológiákat alkalmaznak, amelyek megkülönböztetik a különböző epilátorokat egymástól. Vegye figyelembe az eszközök kiválasztásának szabályait.

Korongok vagy csipeszek

Az epilátor fő teste a fej, ahol csipeszek vagy tárcsák tépik ki a szőrszálakat.

Csipeszek sok finom csipesszel a fej dobon, amelyek a szőrszálakat kézi szerszámként csípik meg. A klipek száma 20 és 60 között lehet, és minél több van belőlük, annál fájdalmasabb az eljárás, de annál gyorsabban is megy. Javasoljuk, hogy átlagosan 32 csipeszt válasszon.

A csipeszek helyett a tárcsás epilátorok fején olyan tárcsák vannak, amelyek páronként fogják meg a szőrszálakat, és a gyökerüknél fogva kihúzzák őket. Számuk a fej szélességétől függ.

Vízvédelem

Sokak számára kevésbé fájdalmas a kádban vagy zuhanyzóban történő beavatkozás, de nem minden eszköz alkalmas erre, csak azok, amelyek nedvességálló házzal rendelkeznek. Ezenkívül a modellnek akkumulátoros üzeműnek kell lennie, nem csatlakoztatható a hálózathoz.

Azonban nem minden nő tapasztal kevesebb fájdalmat a kádban vagy a zuhany alatt – különösen a víz megakadályozza, hogy a puha szőrszálak közel kerüljenek a bőréhez. Egyébként a vízálló ház nélküli készülékek valamivel olcsóbbak.

További jellemzők

Annak érdekében, hogy a szőrtelenítés folyamata kényelmes legyen, a gyártók további funkciókkal és mellékletekkel látják el a készülékeket.

Hűtés

A hűtés egyes nők számára placebóként hat, de sokan még mindig nem látják ennek a lehetőségnek a hatását. Alapvetően a hideg összehúzza a pórusokat, ami fájdalmasabbá teszi a szőrtelenítést. Azok számára, akiknek megvan a placebo munka, a gyártók többféle hűtési lehetőséget kínálnak:

 1. Gélbetét a fejen. Előzetesen a hűtőszekrénybe helyezzük.
 2. A fúvólevegőt egy belső ventilátor biztosítja.

Ha az epilálás során hűtésre van szüksége (és azoknak, akiknek nem), folytassa forró zuhany vagy fürdő után, amikor a pórusai a leglazábbak és legnyitottabbak – ez megkönnyíti és kevésbé fájdalmasvá teszi az epilálást.

További mellékletek

 1. A masszázstartozékok segíthetnek fellazítani a hámot, de egy bőrfeszítő sokkal hasznosabb lenne – a bőr nyújtása a tépkedés közben segít csökkenteni a fájdalmat. Ezt a technikát a mesterek használják a shugaring vagy a gyantázás során – szükségszerűen megnyújtják a bőrt.
 2. Az epilátorhoz mellékelt trimmer előkészíti a hosszú szőrszálakat a kezeléshez.
 3. Az érzékeny területek (arc, bikini) számára speciális hegyek, amelyek a korongokat vagy csipeszeket kevésbé kiemelkedővé teszik, ennek következtében a puha bőr kevésbé csípődik.

megvilágított

Az epilátor testébe épített izzó lehetővé teszi, hogy rosszul megvilágított környezetben se tudd, hogy a szőrszálak nem fognak átjutni.

Sebességek

Az epilátorok lehetnek egy, két vagy több sebességfokozatúak – mi a drágább és funkcionálisabb, több szedési móddal rendelkező készülékeket részesítjük előnyben. Például az érzékeny hónaljak és a kevésbé érzékeny lábak esetében a bőr eltérő érzékenysége és a gumó szerkezete miatt érdemes különböző sebességeket használni: az alacsony sebesség a legjobb a puha, könnyű szőrszálakhoz, a magasabb sebesség a merev, vastag szőrszálakhoz.

Nagyobb területek esetén mindkét sebességet érdemes használni – a nagyobb sebességgel az alapokat, az alacsonyabb sebességgel a finomabb szőrszálakat távolítja el.

Fotóepiláció

Felülvizsgálatunk a fotószűrőkre is kiterjed. Az epilátor kiválasztásakor a következő paramétereket kell figyelembe venni:

 1. A villanóablak területe határozza meg a hajfedés nagyságát, minél nagyobb, annál gyorsabban megy az eljárás, általában 2,5-4,5 négyzetméter között.lásd az otthoni eszközök esetében;
 2. Az automatikus bőrtípus-érzékelés érzékelő segítségével könnyen kiválaszthatja a bőrtípusának megfelelő üzemmódot;
 3. A fúvókák a téma különböző területein való munkához, alakjuk és méretük, a fényablak mérete különbözik;
 4. A flash élettartamának sok köze van a költségekhez és a hosszú élettartamhoz.
 5. Most nézzük meg a legnépszerűbb epilátorokat.

A legjobb epilátorok értékelése

JelölésHelyszínNévÁr
A legjobb akkumulátoros epilátorok1

Szia

 • ps
  E235 Satinelle Essential
 • 2 263 €
  2Rowenta EP57006 550 €
  3aun Silk-epil 1-1732 099 €
  4Remington EP73002 870 €
  A legjobb akkumulátoros epilátorok1aun 9-700 Silk-epil SensoSmart6 389 €
  2

  Szia

 • ps
  E700 Epilátor sorozat 8000
 • 4 360 €
  3Rowenta EP80204 590 €
  4

  anasonic ES-EL2A

  4 390 €
  A legjobb akkumulátoros bikini epilátorok1aun SES 9100 Silk-epil 9 Flex szépségápolási szett + arckefe21 839 €
  2

  Szia

 • ps
  E710 Epilátor sorozat 8000
 • 4 950 €
  3aun 5-885BS Selyemszépségszépítő készlet 55 907 €
  4

  anasonic ES-ED93

  5 800 €
  A legjobb fotószűrők1aun PL5014 Silk-expert IPL Pro 532 100 €
  2

  Szia

 • ps
  I950 Lumea Prestige
 • 36 528 €
  3aun PL3132 Silk-expert IPL Pro 324 600 €
  4Beurer IPL5500 (4.6 ár 10072)6 922 €

  A legjobb akkumulátoros epilátorok

  A közvetlenül a hálózatra csatlakoztatható műszerek nagy előnye, hogy korlátlan ideig tart egy kezelés.

  Szia

 • ps
  E235 Satinelle Essential
 • Értékelés: 4.9

  Philips</div><p>E235 Satinelle Essential” src=”/wp-content/uploads/2023/04/231666196971-2316.jpg” height=”438″ title=”Philips <br />E235 Satinelle Essential”></p><p>Philips univerzális epilátor <br />Az E235 Satinelle Essential minden testtájékra alkalmas, speciális korlátozóval az érzékeny bikini és hónalj számára, amely csökkenti a kezelés fájdalmát. A fej öt klipszet tartalmaz, amelyek két sebességgel megragadják a durva és a puha szőrszálakat, amelyek egy gombbal és ergonomikus, kényelmes markolattal kapcsolhatók. A lekerekített forma megkönnyíti a test minden pontjának elérését.</p><p>Az epilátor könnyen kezelhető – csak öblítse le folyó víz alatt, és ha szükséges, használja a mellékelt kefét. A felhasználók köszönnek a Philipsről <br />E235 Satinelle Essential kedvezően értékelték és vásárlásra javasolták.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Minőségi hajfelvétel;</li><li>Két sebességfokozat nyomógombos kapcsolással;</li><li>Ergonomikus lekerekített test;</li><li>A fúvóka a legkényesebb területekhez.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Rowenta EP5700</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Rowenta EP5700

  A Rowenta Soft Sensation termékcsaládba tartozó epiláló készülék a Pain-Free technológia magas impulzusfrekvenciájának és a masszázsmodulnak köszönhetően némileg tompítja a fájdalmat a kezelés során. És mindez háttérvilágítással, hónalj-, bikini- és hámlasztó tartozékkal – segít csökkenteni a benőtt szőrszálak kockázatát az epilálás után. Az epilátor csipeszek egyedülálló szabadalmaztatott kialakítással rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy még a legszorosabb és legfinomabb szőrszálakat is felszedjék. A készülék feje mozgatható, eltávolítható, hogy folyó víz alatt leöblíthesse a leszedett növényzetet. Egyébként a Rowenta EP5700 két üzemmóddal rendelkezik.

  Előnyök

  • Fájdalomcsillapító hatás a kezelés során;
  • Hámlasztó és gyengéd fúvóka az érzékeny területekhez;
  • Háttérvilágítás;
  • Hosszú zsinór 2 méter.

  Hátrányok

  • Zajos motor.

  a Silk-epil 1-173

  Értékelés: 4.7

  </div><p>aun Silk-epil 1-173″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/591666196971-7116.jpg” height=”421″ title=”<br />aun Silk-epil 1-173″></p><p>A 20 csipeszt úgy tervezték, hogy a test egész területén eltávolítsa a szőrszálakat, de egyetlen sebességgel. A puha fúvókát a gyártó biztosította</p><li>ft a bőrrel való jobb érintkezés érdekében – ujjai a jobb tapadás érdekében a csipeszhez emelik a szőrszálakat, így 0,5 mm-es szőrszálak eltávolítására alkalmas.<p>A tartozékok hiánya ellenére a felhasználók könnyen használhatónak találják az epilátort, és többnyire elégedettek a teljesítményével. Nem mindenki szereti a motor zaját, néhányan észrevették, hogy a készülék tetején kihúzott hajszálak gyűlnek össze.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Megragadó hajszálak Soft<li>ft;</li><li>Kényelmes test;</li><li>Minimális hajtörés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Zajos motor;</li><li>Egyesek számára egy rövid zsinór.</li></ul><h3>Remington EP7300</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Remington EP7300

  A klasszikus Remington EP7300 négy tucat csipesszel rendelkezik, titán bevonattal a retikulált fején, amely nem eltávolítható – hátránya. A készlet három tartozékot tartalmaz – klasszikus, érzékeny és aloe csíkos masszázs -, amelyek mindegyike levehető és víz alatt mosható. A tépőrendszer eltér más epilátoroktól – a Remington EP7300 akár 60%-kal több szőrszálat távolít el egy mozdulattal, akár 0,5 mm hosszúságúakat is, így időt takarít meg. Két sebességgel rendelkezik, a testén lévő gombbal.

  A

  • Három kefefejet tartalmaz;
  • 40 titánium bevonatú csipesz;
  • Továbbfejlesztett hajmegfogó rendszer.

  Hátrányok

  • Néhány felhasználó megjegyezte, hogy a haj megragadása nehézkes.

  A legjobb akkumulátoros epilátorok

  Az akkumulátoros epilátorokat bárhová magunkkal vihetjük, és nem kötődnek az elektromos hálózathoz.

  aun 9-700 Silk-epil SensoSmart

  Értékelés: 4.9

  </div><p>aun 9-700 Silk-epil SensoSmart ” src=”/wp-content/uploads/2023/04/5601666666196971-1216.jpg” height=”434″ title=”<br />A 9-700 Silk-epil SensoSmart”></p><p>Vezeték nélküli epilátor <br />A 9-700 Silk-epil SensoSmart alkalmas minden testszőrzet eltávolítására – lábak, karok, hónalj és a bikinizóna eltávolítására. A készülék 40 kis csipesszel rendelkezik, amelyek akár 0,5 mm hosszúságú szőrszálakat is képesek felemelni és megragadni. Az epilátor szépsége, hogy zuhany alatt vagy más vizes körülmények között is használható – vízálló. A zuhany alatt is kevésbé fájdalmas és kevésbé traumatikus, különösen, ha a bőr gőzölög. A fej kényelmesen mosható víz alatt, és a mellékelt kefével tisztítható. A sötét vagy gyengén megvilágított helyiségekben történő használathoz a készüléktest háttérvilágítással rendelkezik.</p><p>Egyetlen feltöltéssel akár 50 percig is használható, a lítium-ion akkumulátor feltöltése mindössze 1,5 órát vesz igénybe, ami nem rossz egy epilátortól. Töltésjelzés a testen.</p><p>3 tippet tartalmaz – a lebegő fej a nehezen elérhető területekhez, a masszázssapka és a folteltávolítás.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>3 fúvókát tartalmaz;</li><li>Vízálló ház;</li><li>50 óra egyetlen töltéssel;</li><li>40 csipesz, kényelmes hajmarkolat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Jelentős nem meghatározott.</li></ul><h3><p>Szia</p><li>ps <br />E700 Epilátor sorozat 8000</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Philips</div><p>E700 Epilátor sorozat 8000″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/4801666666196971-5016.jpg” height=”417″ title=”Philips <br />E700 Epilátor sorozat 8000″></p><p>Gyengéd, hatékony epiláláshoz; Philips <br />E700 Epilátor sorozat 8000 nagy epiláló felülettel és alkalmazással az érzékeny területeken, valamint Skin Stretcher a nem kívánt szőrszálak kényelmes eltávolításához. Az S-grip test lehetővé teszi, hogy könnyedén elérje a test minden területét, és eltávolítsa a szőrszálakat a száraz vagy nedves bőrről – Vízálló a zuhanyzóban vagy a kádban történő használathoz. A készülék világító lámpával rendelkezik. Maga az epiláló rendszer fejlett, 32 csipesszel rendelkezik, percenként 70 000 mozdulatot végez. A Sensitive Skin fúvóka lehetővé teszi a hónalj és a bikini terület fájdalommentes epilálását. A Skin Stretcher tartozék az optimális érintésért csökkenti a kellemetlen érzéseket az epilálás során az epidermisz megnyújtásával. 2 sebességgel, körülbelül 40 percig tart egy feltöltéssel és 2 óra teljes feltöltéssel.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Meghosszabbított munkafej;</li><li>40 perc egyetlen töltéssel;</li><li>3 fúvókát tartalmaz, inkl.. érzékeny bőrre és a felhám nyújtására;</li><li>Időjárásálló burkolat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Még nem meghatározott.</li></ul><h3>Rowenta EP8020</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Rowenta EP8020

  A Rowenta EP8020 ergonomikus fejjel rendelkezik, amely kevésbé kellemetlen az epilálás során, valamint egy érzékeny bőrre való fejjel, amely a hónalj és a bikinizóna számára van kialakítva (ez két különböző fej). A levehető motorháztetők folyó víz alatt öblíthetők, az ápoláshoz a gyártó egy speciális kefét mellékelt. A nagy pontosságú csipesztechnológia tökéletes szőrmegfogást biztosít, még 0,5 mm-től is, a fej és a fúvókák tökéletesen siklanak a test felett, a nyugtató görgő és a masszázsrendszer pedig segít csökkenteni a fájdalmat. A Rowenta EP8020 a Dermo Protect technológiát használja – az érintés mértéke és az epilálási teljesítmény tökéletesen kiegyensúlyozott, anélkül, hogy az eredmény rovására menne, akár száraz, akár nedves testre használja a kádban vagy a zuhany alatt. Csipeszek a 24-es fejen, két üzemmódban távolítják el a szőrszálakat folyamatosan 40 percig, amely után az akkumulátornak egy teljes órán át tartó feltöltésre van szüksége.

  A felhasználók megjegyzik az eljárás egyszerű használatát és jó minőségét, bár azt mondják, hogy csak kevesen használják a készüléket fájdalommentesen.

  Előnyök

  • Kényelmes, a testhajlatokhoz igazodó fejforma;
  • Hajfogás 0,5 mm-től;
  • Egyetlen feltöltéssel akár 40 percet is kibír;
  • 2 fúvókát tartalmaz;
  • Az akkumulátor gyors feltöltése 1 órán belül.

  Hátrányok

  • Nincs háttérvilágítás.

  anasonic ES-EL2A

  Értékelés: 4.7

  Panasonic ES-EL2A

  A Panasonic ES-EL2A akár 60 csipesszel is rendelkezik egy pár különböző irányban forgó tárcsán. Ez a bőrkezelési technológia gyors, tiszta eredményeket garantál, és a lebegő fej lehetővé teszi a test minden ívéhez való hozzáférést. A gumírozott fogantyúnak köszönhetően az epilátor kényelmesebbé válik, különösen a zuhany alatt vagy a kádban, folyó víz alatt. Igen, vízálló. A kényelmetlenség csökkentése és a hatás javítása érdekében a gyártó azt ajánlja, hogy nedves testre történő epiláláskor a fejre zuhanyzselét alkalmazzon – a forgó csipeszek habot képeznek, amely lágyítja a bőrt és a szőrszálakat. Fél órán keresztül folyamatosan működik, és világító töltésjelzővel rendelkezik, néhány nő számára extra fontos opció a háttérvilágítás. Vegye figyelembe, hogy a modell 3 sebességgel rendelkezik, míg a jelölésben szereplő többi értékelő csak 2 sebességgel. A súly is minimális – 170 gramm, szemben a többi eszköz szokásos 300-400 grammjával.

  Előnyök

  • Gyorstöltés 1 óra;
  • Védett a víz ellen;
  • Könnyű súly 170 g.;
  • 3 sebesség.

  Hátrányok

  • Csak 1 fúvóka a technológiához.

  A legjobb vezeték nélküli bikini epilátorok

  Az érzékeny területeken, beleértve a bikiniket is, szőrtelenítő készülékek speciális fejjel vagy csökkentett hosszúságú védőkkel rendelkeznek.

  aun SES 9100 Silk-epil 9 Flex szépségápolási szett + arckefe

  Értékelés: 4.9

  </div><p>aun SES 9100 Silk-epil 9 Flex Beauty Set + arckefe” src=”/wp-content/uploads/2023/04/772166666196971-5816.jpg” height=”442″ title=”<br />SES 9100 Silk-epil 9 Flex Beauty Set + Arckefe”></p><p>Epilátor <br />aun SES 9100 Silk-epil 9 Flex Beauty Set – szőrtelenítéshez az egész testen, még a legérzékenyebb területeken is. Van egy 40 csipeszes fej, amely a fúvókák, összesen 7: egy finom zóna bikini, arc, masszázs kezdőknek, a szőrzet eltávolítására, hámlasztásra, valamint egy hálós borotva és fésű. A sokoldalú készülék nemcsak a szőr eltávolítására, hanem a bőrápolásra és a benőtt szőrszálak megelőzésére is alkalmas.</p><p>Az epilátor 2 sebességgel rendelkezik, így minden hajvastagsághoz, sűrűséghez és színhez alkalmas. Feje lebegő és alkalmazkodik a testhajlatokhoz. A háttérvilágítású ház vízálló – zuhanyzóban vagy kádban is használható. Az akkumulátor használati ideje 50 perc, az újratöltés 60 percig tart.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Számos szőrtelenítő és testápoló tartozék;</li><li>2 sebesség;</li><li>40 csipesz jó fogású;</li><li>Arckefe mellékelve;</li><li>Vízálló burkolat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Magas ár.</li></ul><h3><p>Szia</p><li>ps <br />E710 Epilátor sorozat 8000</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Philips</div><p>E710 Epilátor sorozat 8000″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/17616666196971-1516.jpg” height=”420″ title=”Philips <br />E710 Epilátor sorozat 8000″></p><p>A Philips 8000-es sorozat a legsokoldalúbb szőrtelenítő készülék. Van <br />E710 széles gyantázófelület 70K fogással egy perc alatt – kevesebb kezelési idő, mint más készülékeken. A Skin Stretcher maximális kényelmet biztosít epilálás közben, és a puha és finom szőrszálakat a bőrről a csipeszhez emeli. Az érzékeny és bikinis területekhez készült speciális rögzítőelemek csökkentik a csipesz hosszát, így minimálisra csökkentve a bőrsérülés kockázatát. 32 csipesszel rendelkezik, ami optimális egy jó minőségű otthoni kezeléshez, és 2 sebességgel. Az epilátor nedves vagy száraz bőrön is használható.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>5 fúvókát tartalmaz;</li><li>32 csipesz és 2 sebesség;</li><li>Széles epiláló felület;</li><li>Háttérvilágítás a vízálló testen;</li><li>40 perc akkumulátor-üzemidő.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Aun 5-885BS Selyemszépségápoló készlet 5</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=</div><p>aun 5-885BS Silk-épil Beauty Set 5″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/4171666196971-3516.jpg” height=”491″ title=”<br />aun 5-885BS Silk-épil Beauty Set 5″></p><p>Egy másik epilátor a <br />Aun a bikini szőrtelenítés kategóriában megérdemel egy említést. Alkalmas a bikini, az arc és a nyak érzékeny területeire. A készlet tartalmaz egy trimmelő tartozékot a szőrszálak levágásához és a fájdalommentes eltávolításhoz való előkészítéshez; egy hámlasztó tartozékot az epidermisz felfrissítéséhez és a szőrszálak újranövekedésének megakadályozásához. A gyártó hatékony technológiát alkalmaz: SensoSmart intelligens érzékelővel a nyomás szabályozásához, Micro-Grip a gyökér eltávolításához, Wet Dry a nedves fürdéshez. A pulzáló rezgés masszázshatást kelt, amely csökkenti a kellemetlen érzést. 28 csipesszel rendelkezik a kettős sebességű epiláló fejben. Az akkumulátor 50 percig tart, a töltés 2 órát vesz igénybe. Az egyetlen hátrány, amit néhány felhasználó megjegyez, a háttérvilágítás hiánya.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Bikini zóna rögzítő és trimmer;</li><li>Vízálló test;</li><li>Érzékelő az epilátorra gyakorolt nyomás erejének szabályozására;</li><li>50 perc folyamatos használat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs háttérvilágítás a testen.</li></ul><h3><p>anasonic ES-ED93</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Panasonic ES-ED93</div><p>aun 5-885BS Silk-épil Beauty Set 5″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/4171666196971-3516.jpg” height=”491″ title=”<br />aun 5-885BS Silk-épil Beauty Set 5″></p><p>Egy másik epilátor a <br />Aun a bikini szőrtelenítés kategóriában megérdemel egy említést. Alkalmas a bikini, az arc és a nyak érzékeny területeire. A készlet tartalmaz egy trimmelő tartozékot a szőrszálak levágásához és a fájdalommentes eltávolításhoz való előkészítéshez; egy hámlasztó tartozékot az epidermisz felfrissítéséhez és a szőrszálak újranövekedésének megakadályozásához. A gyártó hatékony technológiát alkalmaz: SensoSmart intelligens érzékelővel a nyomás szabályozásához, Micro-Grip a gyökér eltávolításához, Wet Dry a nedves fürdéshez. A pulzáló rezgés masszázshatást kelt, amely csökkenti a kellemetlen érzést. 28 csipesszel rendelkezik a kettős sebességű epiláló fejben. Az akkumulátor 50 percig tart, a töltés 2 órát vesz igénybe. Az egyetlen hátrány, amit néhány felhasználó megjegyez, a háttérvilágítás hiánya.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Bikini zóna rögzítő és trimmer;</li><li>Vízálló test;</li><li>Érzékelő az epilátorra gyakorolt nyomás erejének szabályozására;</li><li>50 perc folyamatos használat.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs háttérvilágítás a testen.</li></ul><h3><p>anasonic ES-ED93</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=

  A Panasonic kompakt epilátor ES-ED93 egyáltalán nem gyűjt negatív véleményeket – csak pozitívakat. A felhasználók szeretik a méretét és a használhatóságát. Két sebességgel működik a test bármely területén – érzékeny területekre, hámlasztásra és borotválkozásra alkalmas fúvókákkal, valamint limitálóval rendelkezik. A 48 csipesszel ellátott kettős epilálófej alaposabb kezelést biztosít egyetlen mozdulattal, így értékes időt takaríthat meg. Szerény akkumulátor-üzemidő fél óra folyamatos használatra egy óra töltés után.

  Előnyök

  • Kompakt méret;
  • a zuhany alatt is használható;
  • 6 bitet tartalmaz;
  • 48 csipesz dupla fejjel.

  Hátrányok

  • Kicsit zajos 65dB-nél.

  A legjobb fotoepilátorok

  aun PL5014 Silk-expert IPL Pro 5

  Értékelés: 4.9

  </div><p>aun PL5014 Silk-expert IPL Pro 5″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/4521666196971-5816.jpg” height=”422″ title=”<br />aun PL5014 Silk-expert IPL Pro 5″></p><p>Az epilátor modell <br />aun PL5014 Silk-expert IPL Pro 5 továbbfejlesztett villanásforrás – 400 ezer és 10 expozíciós szint (3 üzemmód) automatikus alkalmazkodással a SensoAdapt bőrérzékelő technológiához. A könnyű használat érdekében a gyártó csúszó üzemmódot biztosít a bőr nagy területeire és a spot kezelést a bikini, az arc és a bőrtájék érzékeny területeire. Jellemzői lehetővé teszik a lábak gyors kezelését teljesítményveszteség nélkül: például a legalacsonyabb intenzitással is kevesebb mint 5 perc alatt elvégezhető a kezelés. Bikini és arcfúvóka kisebb ablakkal.</p><p>Eszköz <br />A PL5014 Silk-expert IPL Pro 5 borotvával érkezik, és a gyártó egy szép, praktikus kozmetikai táskába csomagolta.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Hosszabb élettartam 400k. villog;</li><li>10 intenzitási szint és 3 üzemmód;</li><li>Automatikus fényerő beállítás;</li><li>Deluxe kozmetikai táska mellékelve.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3><p>Szia</p><li>ps <br />I950 Lumea Prestige</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=Philips</div><p>I950 Lumea Prestige ” src=”/wp-content/uploads/2023/04/9911666196971-7516.jpg” height=”421″ title=”Philips <br />I950 Lumea Prestige”></p><p>Philips fény epilátor <br />Az I950 Lumea Prestige az egyik legnépszerűbb termékünk az otthoni fotóepiláláshoz. Ívelt alakja megkönnyíti a test egyes területeinek elérését. Több fúvókát is tartalmaz – 2 négyzetméteres ablakkal ellátott felület.lásd., Nagy lábakra, karokra, hasra (4,1 négyzetméter).lásd.). A SmartSkin fényérzékelő automatikus erősítése megkönnyíti a készülék használatát, mivel automatikusan kiválasztja a kívánt fényerősséget öt előbeállításban, a haj- és bőrtípustól függően.</p><p>A készülék az intenzív fényimpulzus technológián alapul, amelyet a professzionális szépségápolási berendezésekben használnak, így a készülék felülvizsgálatának túlnyomó többsége pozitív – a felhasználók látják a készülék hatékonyságát, és ez a fő mutatója annak hasznosságának. oktatás 1 A készüléket az intenzív fényimpulzus technológiával kell használni. Akár 92%-os szőrzetcsökkentés már a harmadik kezelés után.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>Különböző testfelületi rögzítések;</li><li>Ergonomikusan formázott test;</li><li>A kívánt üzemmód automatikus felismerése;</li><li>Akkumulátorról és hálózatról működtethető;</li><li>Már a harmadik kezelés után is volt hatása.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>aun PL3132 Silk-expert IPL Pro 3</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=</div><p>PL3132 Silk-expert IPL Pro 3″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/5141666196971-3316.jpg” height=”413″ title=”<br />aun PL3132 Silk-expert IPL Pro 3″></p><p>Bizonyított fotószűrő <br />PL3132 Silk-expert IPL Pro 3 300 ezer villanással. 3 intenzitási szinttel rendelkezik, amelyek közül a készülék önállóan választja ki a kívánt intenzitást az Ön bőrtípusa alapján (SensoAdapt technológia). Tartalmazza a kis fényablakkal ellátott spot gyantázófejet. Úgy tervezték, hogy a készüléket nagyobb területek kezelésére a bőrön siklani lehessen.</p><p>A készlet tartalmazza a borotvát és magát az epilátort, amely egy kiváló minőségű kozmetikai táskába van csomagolva. A felhasználók szerint a készülék könnyű, és kezelés közben jól fekszik a kézben.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>3 hatásmód a bőrön;</li><li>A fénysugár intenzitásának automatikus beállítása;</li><li>Folyamatos siklás és foltkezelés</li><li>Érzékeny bőr az érzékeny testtájakra.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Beurer IPL5500</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Beurer IPL5500</div><p>PL3132 Silk-expert IPL Pro 3″ src=”/wp-content/uploads/2023/04/5141666196971-3316.jpg” height=”413″ title=”<br />aun PL3132 Silk-expert IPL Pro 3″></p><p>Bizonyított fotószűrő <br />PL3132 Silk-expert IPL Pro 3 300 ezer villanással. 3 intenzitási szinttel rendelkezik, amelyek közül a készülék önállóan választja ki a kívánt intenzitást az Ön bőrtípusa alapján (SensoAdapt technológia). Tartalmazza a kis fényablakkal ellátott spot gyantázófejet. Úgy tervezték, hogy a készüléket nagyobb területek kezelésére a bőrön siklani lehessen.</p><p>A készlet tartalmazza a borotvát és magát az epilátort, amely egy kiváló minőségű kozmetikai táskába van csomagolva. A felhasználók szerint a készülék könnyű, és kezelés közben jól fekszik a kézben.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>3 hatásmód a bőrön;</li><li>A fénysugár intenzitásának automatikus beállítása;</li><li>Folyamatos siklás és foltkezelés</li><li>Érzékeny bőr az érzékeny testtájakra.</li></ul><h4>Hibák</h4><ul><li>Nincs meghatározva.</li></ul><h3>Beurer IPL5500</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Beurer IPL5500

  A Beurer IPL5500 – egy megfizethető, mégis hatékony fényszőrtelenítő készülék az otthoni szőrtelenítéshez. Viszonylag alacsony, 200.000 villanás az élettartama, a standard bőrtípus érzékelője. Az epilátor a kezelendő terület méretétől függően spot és folyamatos villanás üzemmódban működik. Nincsenek cserélhető tippek, az egyetlen egységnek van egy nagy világos ablaka – 3,1 m2. lásd., de kényelmesen használható a test bármely területén.

  A felhasználók szeretik az epilátor kompakt méretét és praktikus formáját, de néhányan megjegyzik a készülék hőjét a kezelés során és a kezében lévő kényelmetlen érzést. Az epilátor csak hálózatról működik.

  Előnyök

  • Kompakt méret;
  • Optimális otthoni szőrtelenítéshez;
  • Olcsó ár.

  Hátrányok

  • Nincsenek extra tartozékok;
  • Fűtött test.
  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: