7 legjobb applikátor hátra és nyakra

*A szerkesztők szerint a legjobbak áttekintése. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Vásárlás előtt szakorvosi konzultáció szükséges.

A mikrotűk mechanikai hatásán alapuló applikátorok ugyanolyan hatásúak, mint az orvosi készítmények. Mind profilaktikus, mind terápiás tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek az emberi test szinte minden rendszerére hatással vannak. A különböző területek tudósai által kifejlesztett modern applikátorok nemcsak a fizikai, hanem a pszichológiai állapotot is képesek befolyásolni.

A mozgásszervi rendszer a test alapja. Az akupunktúra hatékony módja a különböző rendellenességek kezelésének vagy a fájdalom teljes megszüntetésének. Az applikátorok fő előnye az otthoni önkezelés lehetősége. Ugyanazokat a funkciókat látja el, mint a hivatásos akupunktúrás orvosok, kiváló eredményeket biztosít, de kényelmesebb környezetben.

A gyártók különböző rendszereket gyártanak, amelyek fém- és műanyag tűket egyaránt használnak, amelyek biztonságosan és biztonságosan vannak rögzítve egy szövet, fólia vagy gumi alaphoz. Rendeltetésüktől függően különböző formájúak, tűk és mintájúak. Magazinunk szakértői alapos vizsgálatot végeztek, és kiválasztották a legjobb applikátor modelleket.

A legjobb applikátorok hátra és nyakra

Jelölés Helyszín Név Ár
Legjobb minősítésű applikátorok hátra és nyakra 1 Redox rézkristályos szőnyeg 4 650 €
2 MPK Liapko talpbetét applikátor 1 900 €
3 Kuznyecov applikátor Fost F 107 1 790 €
4 Univerzális felhordó henger IPC Liapko 1 350 €
5 Masszázspárna Kuznetsov Applicator Fosta F106 850 €
6 ELTIZ 59×26 cm-es szőnyeg 400 €
7 Masszázs öv
ADEX KZ 1 31x18x20 cm
400 €

Redox rézkristályos szőnyeg

Értékelés: 4.9

RÉZKRISTÁLYOS SZŐNYEG

Az első a listán – a legújabb generáció rendkívül hatékony applikátora. A kristályok termesztésének technológiája páratlan a világon. A fémszőnyeg erősen vezető. A tűkön lévő kristályok biztosítják a 10-20 μA “állati” mikroáramok aktiválását, amelyeknek köszönhetően az emberi központi idegrendszer energetizálódik.

Olvasson tovább  7 legjobb hidratáló krémek a test számára

Az applikátor a zárt áramkör elvén működik, és a bőr galvanikus eredetű váltakozó áramokat keringtet, amelyeket elektromos vitaminoknak neveznek. Bár a szőnyeg nem orvostechnikai eszköz, az egészséggel kapcsolatos problémák széles skálájával foglalkozik. A test bármely területe alá helyezhető vagy ráállítható, és mindkét esetben biztosított a pozitív hatás.

Egy 10 perces interakció a bioedzővel egyenértékű egy 3 órás mezítlábas gyaloglással a füvön. Több ezer rozsdamentes acél tüske, ezüsttel és tenyésztett rézkristályokkal megszórva, kényelmet és stabil relaxáló hatást biztosít.

Előnyök

 • oldja az izomfeszültséget
 • univerzális fekvőalátét;
 • nem időigényes;
 • gyengéd mikroáram hatás.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Liapko talpbetét applikátor

Értékelés: 4.8

A Liapko masszírozó és talpbetét-felhelyező eszköz

A második hely a masszírozóé, amely sok arany, ezüst, cink, réz és vas tűvel rendelkezik. Gumitalapzata csúszásmentes, így gyakorlatilag minden felületen használható. A talpbetétekbe integrált fémek kombinációja megfelel a fizioterápiában régóta alkalmazott terápiás elvnek. Ionáramokat és galvanizációt hoz létre.

Az applikátor kényelmes formája, mint egy talpbetét, lehetővé teszi, hogy a cipőbe vagy zokniba helyezze, és naponta több órán keresztül viselje. A láb reflexogén zónáira gyakorolt hatás biztosítja az egész test vitalitásának és teljesítményének helyreállítását. A látszólag erős szúró hatás ellenére a tűkkel nem lehet megsérteni a bőrt, mivel a korlátozó görgők mérete hatékonyan korrigálja a felhasználó lábára gyakorolt hatásukat.

Az alkalmazónak nincsenek kor-, nem- vagy súlykorlátozásai. Serkenti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait, helyreállítva minden rendszert. A terápiás párna nem csak állva, hanem a széken ülve is használható, ami nem csökkenti pozitív hatását. Aktív használat esetén (séta, futás) 5-7 perc elegendő az élénkítő hatás eléréséhez.

Előnyök

 • Rugalmas és szilárd alappal rendelkezik;
 • a talpbetét praktikus formája;
 • nincsenek korlátozások
 • stimuláló és nyugtató hatás.

Hátrányok

 • nincs ismert hatása.

Masszázs készlet Fosta Applicator Kuznetsova F 107

Értékelés: 4.7

FOSTA MASSZÁZS SEGÉDESZKÖZ KÉSZLET F 107

A harmadik pozícióban: masszírozó applikátor, amely két elemből áll: egy akupunktúrás szőnyegből és egy görgőből. A termék alkalmas magas vérnyomás és gyakori fejfájás esetén. Műtétek és sérülések után használják a sikeresebb rehabilitáció érdekében. Az applikátor otthoni használatra készült, és nincs korlátozva.

Olvasson tovább  5 legjobb retinoid hámlasztás

Az akupunktúrás eszköz puha szövet alapon van, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen testgörbülethez kényelmes alakot vegyen fel. A szőnyeg területe a vállak és a hát, míg a görgő a nyak számára van. A gyűrű alakban elhelyezett tűk lehetővé teszik a bőrrel való érintkezést a hatóanyagok stimulálása érdekében. Ezáltal rugalmasabbá válik, enyhíti a feszültséget és helyreállítja az ízületek mozgékonyságát.

Ennek a készletnek az a nyilvánvaló előnye, hogy a szőnyeg és a gipszhenger egyidejűleg használható, ha szükséges, és a test két részét érinti. A stresszes emberek pszichológiai helyreállítására is ajánlott. Az applikátor alkalmazása pozitív hatással van az idegrendszerre és normalizálja az alvást.

A

 • puha hipoallergén alap;
 • egyszerre 2 zónán végzett művelet;
 • három különböző színben kapható;
 • az általános feltétel normalizálása.

Hátrányok

 • nem azonosított.

MPK Liapko Masszírozó felhordó henger univerzális

Értékelés: 4.7

Univerzális masszírozó Liapko Applicator Roller

A negyedik pozíciót a hengeres görgő foglalja el, amely egy lekerekített tűkkel ellátott, orvosi gumiból készült rugalmas lemez. Az emberi testre gyakorolt hatása akkor jelentkezik, amikor a bőrön mozog, ami lehetővé teszi az érintkezés erősségének beállítását. Ez a képesség gyakran hatékonyabb, mint a szőnyeg, és “tűzuhanyként” emlegetik. Ez a sokoldalú eszköz egyedül vagy egy második személy segítségével is használható.

Az applikátor termék alkalmas az emberi test számos területének akupunktúrás kezelésére. A görgő puha gumi felülete biztosítja a sima futást a különböző testrészek anatómiai egyenetlenségei felett. A belső hüvely fokozza a mozgás lágyságát, és a 496 tű garantálja a bőrfelülettel való szilárd érintkezést. Ezüstből, cinkből, nikkelből, vasból és rézből áll.

A görgő dinamikus tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a hát, a has, a hát alsó része, a fenék és a mellkas, valamint a végtagok, a fej és az arc több millió pontján dolgozzon. A fémek kombinációja galvanikus mikroáramok kialakulását okozza a bőrben. Impulzívak és hozzájárulnak a hatékony reflexterápiához.

Előnyök

 • kényelmes kialakítás fogantyúval;
 • finom terápiás hatás
 • nehezen elérhető testrészek masszírozása;
 • első osztályú anyagok.

Hátrányok

 • nem azonosított.

Fosta Masszázspárna Kuznetsov Applikátor F 106

Értékelés: 4.6

FOSTA MASSZÁZS PÁRNA APPLIKÁTOR F 106

Az ötödik helyet a masszázs párna applikátor foglalja el, amely eltávolítja az ízületek és a gerinc fájdalmát. A szervezet reflexzónáira gyakorolt hatása különösen hatékony a beteg állapotának akut súlyosbodása és akut romlása idején. A masszírozó sikeresen ellensúlyozza az osteochondrosist, a radiculitist és a különböző radikuláris szindrómákat. Használata krónikus betegségek esetén, valamint műtétek vagy sérülések után ajánlott.

Olvasson tovább  8 legjobb krémek Nivea

Az applikátor felületét műanyag tüskék borítják, amelyek több akupunktúrás pontot hoznak létre. Kombinált, nem mérgező anyagból készülnek, és emberbiztos ragasztóval vannak rögzítve. A tűk magassága, szövetalapon elhelyezve, 5-8 mm. Normalizálják a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri, légzőszervi és idegrendszeri funkciókat.

A terápiás tulajdonságok ellenére nem hagyhatja figyelmen kívül a felhasználás bizonyos feltételeit, amelyeket figyelembe kell venni. Nem ajánlott a párnát olyan helyeken használni, ahol anyajegyek, papillómák, szemölcsök vagy nem gyógyult sebek vannak. Az ellenjavallatok listája olyan betegségeket tartalmaz, mint az epilepszia, a tromboflebitisz, a test akut gyulladásos folyamatai.

A

 • az ízületi fájdalmak enyhítése;
 • expozíció kellemetlenségek nélkül;
 • minőségi tűrögzítés;
 • hipoallergén anyagok.

Hátrányok

 • nem azonosított.

ELTIZ 59×26 cm-es szőnyeg

Értékelés: 4.5

ELTIZ szőnyeg 59x26 cm

A hatodik hely az egyéni használatra szánt tűapplikátor párna. A reflexológiában működik, és segíthet az izom-, ízületi és gerincfájdalmak otthoni enyhítésében. Ez a könnyen használható eszköz viszonylag rövid idő alatt képes pozitív hatást kifejteni. Mindössze 40-60 másodpercet igényel a felvitel és az applikátornak a kiválasztott területre való nyomása a tűréshatáron belül. A fájdalom megszűnéséig használható.

A 152 műanyag tűvel ellátott applikátor elősegíti az anyagcsere normalizálódását és az izmok ellazulását. Gyakran használják nehéz edzések vagy más fizikai tevékenységek után. A tűk pozícióját és hosszát pontosan kiszámítják, hogy ne sérüljön a bőr, és a lehető legnagyobb jótékony hatást érjék el még az érzékeny testrészeken is. Ez lehet a kézfej, a törzs oldala vagy a mellkas.

A szőnyeg alapja vastag, higiénikus polietilénből készült szövetszőnyeggel, amelyen a kerek műanyag tűmodulok biztonságosan rögzítve vannak. Az applikátor kialakítása lehetővé teszi, hogy ne csak rövid nyomással manipulálják, hanem rugalmas kötéssel is rögzítsék.

Előnyök

 • izomfeszültség enyhítése;
 • érzékeny területeken végzett munka;
 • bármilyen környezetben használható;
 • elviselhető fájdalomhatások.

hátrányok

 • nem azonosított.

Masszázs öv
ADEX KZ 1 31x18x20 cm

Értékelés: 4.4

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: