7 legjobb csuklótonométer

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez a termék szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. Nem reklám- vagy értékesítési promóciónak szánják, és vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

A magas vérnyomásban vagy hipotenzióban szenvedőknek mindenképpen vérnyomásmérővel kell rendelkezniük. A csuklón hordható modellek a legkompaktabbak. A csuklós tonométer kiválasztásakor a fő paraméter általában az árkategória. A vásárlás előtt azonban számos más funkciót is érdemes figyelembe venni.

A csuklós tonométer kiválasztásának jellemzői

A legjobb csuklós tonométerek rangsorolásánál a következő szempontokat vettük figyelembe:

 1. Teljesítmény módszer.Jobb, ha a készülék nemcsak akkumulátorról, hanem hálózatról is működhet.
 2. Kijelző mérete. A széles képernyő kényelmes az idősek számára, akik nem látnak túl jól.
 3. Ár. A további jellemzőktől függ. Tehát ha csak a vérnyomásméréshez szükséges eszközre van szüksége, érdemes egyszerű, olcsó modelleket keresni.
 4. A mérés pontossága. Minél kisebb a hibahatár, annál pontosabbak a mutatók.
 5. Mandzsetta típusa. Meg kell felelnie a kezednek, különösen, ha nem szabványos anatómiával rendelkezel.
 6. Funkcionalitás. Óra, naptár, ébresztőóra és aritmiajelző hasznos lesz.

Különös figyelmet fordítottak arra, hogy az ár megfelel-e a készülék teljesítményének és minőségének. Végül is meg kell értenie, hogy az ember miért fizet egy adott összeget. Az ügyfelek visszajelzései fontosak voltak a minősítés szempontjából.

A legjobb csuklótonométerek értékelése

Jelölés Helyszín Név Ár
A LEGJOBB OLCSÓ CSUKLÓTONOMÉTEREK 1 Omron RS2 2 500 €
2 Micro
 • fe BP W100
 • 2 170 €
  3 ÉS UB-202 korhatár nélkül 1 700 €
  4 Meditech MT-60 1 050 €
  A legjobb csuklós vérnyomásmérő ár-érték arányban 1 Omron RS3 5 380 €
  2 ÉS UB-505 3 100 €
  3 Wellneo NEURODENS-CARDIO 9 800 €

  A legjobb olcsó csuklótonométerek

  Ha a tonométer különböző funkciókkal van “töltve”, de túl olcsó a társaihoz képest, nézze meg a gyártót. Ne vásároljon olyan termékeket kínai cégektől, amelyek néhány hét után tönkremennek. Megnézheted a méréseiket is, amelyek nem biztos, hogy 100%-ban igazak. Még nem tudni, mely gyártók kínálnak minőségi csuklótonométereket viszonylag alacsony áron.

  Omron RS2

  Értékelés: 4.7

  OMRON RS2

  A vezető csuklós vérnyomásmérő az Omron RS2. Több mint egy kompakt készülék, amely szisztolés és diasztolés vérnyomást és pulzusszámot mér, 30 felvételre alkalmas memóriával rendelkezik, az utolsó néhány leolvasás elemzésével. Intel technológia

 • Az érzékelő önmagában érzékeli a mandzsetta kívánt felfújásának mértékét a páciens egyéni paraméterei alapján, nem okoz nyomást a vállra, minimálisra csökkentve a kényelmetlenséget.

  Az Omron RS2 tonométer képernyője meglehetősen nagy és jól olvasható, de nincs megvilágítva. Megjeleníti a vérnyomás, a pulzusszám, a beépített túlnyomásjelző és a hibajelzőket, hogy a leolvasott értékek a lehető legpontosabbak legyenek. Az Omron RS2 csuklós tonométer aritmiajelzővel is rendelkezik. A készüléket mindössze két AA elemmel működtetik, és ezek 300 mérésig tartanak – ez kiváló eredmény egy ilyen terheléshez. Ez a modell a megnövelt érzékenységű, ultrapontos japán piezorezisztív érzékelővel rendelkezik. Csak 85 g súlyú Omron RS2., Minimális helyet foglal el a zsebében vagy pénztárcájában, és körülbelül 2500 rubelbe kerül.

  Előnyök

  • Memória 30 mérésre;
  • Ultra-érzékeny japán érzékelő-olvasó;
  • Nagy képernyő nagy számjegyekkel;
  • Nyomás, üzemzavarjelzők;
  • Alacsony fogyasztás két elemmel.

  Hátrányok

  • nincsenek meghatározva.

  Micro
 • fe BP W100
 • Értékelés: 4.7

  Micro<li></div><p>Fe BP W100 ” src=”/wp-content/uploads/2023/11/1651616666196851-637-.jpg” height=”400″ title=”Micro</p><li>Fe BP W100″><p>Tonométer a Micro-tól</p><li>A fe elemmel működik, így bárhol használhatja, ahol csak akarja. A legmagasabb osztályú pontossággal rendelkező memóriakészülék kétszáz mérésre, idő és dátum kijelzésével készült. Ezek egy széles, négysoros kijelzőn jelennek meg. A készülék olyan technológiával van felszerelve, amely érzékeli az aritmia jeleit. A készülékhez tok, elemek és használati utasítás tartozik.<p>Az ügyfelek szerint fontos, hogy a tonométer használata előtt néhány percig mozdulatlanul és nyugalomban maradjanak, különben a használat elhanyagolása pontatlan leolvasásokat eredményez. Nincs korhatár megadva. A pontosságát a tanulmány szerint 30-75 év közötti felnőtteken tesztelték. A fogyasztók azonban észlelték, hogy az idősebbek esetében téves adatokra bukkantak.</p><h4>A</h4><ul><li>Kompakt méret;</li><li>szélesvásznú;</li><li>könnyű használat;</li><li>gyönyörű design;</li><li>memória kétszáz mérés számára;</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Újratölthető elemekkel működik.</li></ul><h3> ÉS UB-202 nincs korhatár </h3><p>Értékelés: 4.6</p><div style=ÉS UB-202 KORHATÁR NÉLKÜL

  ÉS az UB-202 a legjobb választás azok számára, akiknek folyamatosan ellenőrizniük kell a vérnyomást. Könnyen használható. Csak két gomb a készüléken – réteg és kijelző memória (90 mérés). A kijelző kis mérete ellenére minden számjegy jól látható. Semmi sem felesleges a funkciókészletében. Pulzus, nyomás, aritmia kimutatása és összehasonlítás a WHO színskálával.

  A fogyasztók megjegyezték, hogy a tonométer soha nem hagyja őket cserben. Kényelmesen tárolható egy műanyag tokban, és magával viheti az utazásokra. Az akkumulátorok hosszú ideig tartanak. A készülék kompakt méretének, pontosságának és megbízhatóságának köszönhetően a legjobb tonométerek rangsorát érdemelte ki. A termék ára – körülbelül 1700 rubel.

  Előnyök

  • kis méretek;
  • könnyen használható;
  • Érzékeny;
  • könnyű súlyú;

  Hátrányok

  • Újra meg kell mérni a vérnyomást.

  Meditech MT-60

  Értékelés: 4.5

  Meditech MT-60

  A Meditech MT-60 automata tonométer a csukló 13,5-21,5 cm-es szabványos mandzsettájával a szükséges mutatókkal van felszerelve: megmutatják, hogy a betegnek van-e ritmuszavara, hogy elegendő-e az akkumulátor teljesítménye a készülék folytatásához, a készülék tájékoztatást ad az utolsó mérés átlagértékéről, és egy csúszka mutatja a WHO nyomásskála kapott eredményének arányát. A készülék kibővített memóriával rendelkezik – 120 mérés a leolvasások dinamikájának elemzéséhez, ez 4-szer több, mint a kategória vezetője! A mérési eljárás elején és végén tájékoztatja Önt a hangjelzésről, a mandzsetta felfújása automatikusan történik.

  Ahhoz, hogy a tonométer a csuklóra kerüljön, két AAA elemre van szüksége – a mellékelt alkáli elemek, amelyek több hónapos működésre elegendőek naponta kétszer. Ahol a Meditech MT-60 veszít, az érzékelő hibás alkalmazása mandzsetta hiánya – néhány beteg megjegyezte, hogy a pad nem elég merev, így az olvasás nem megy elég pontosan. A tonométer átlagos ára – körülbelül 1050 rubel.

  Előnyök

  • 120 mérési rekord;
  • Aritmia és akkumulátor töltöttségi mutató;
  • hangjelzés a mérés kezdetét és végét jelzi;
  • Automatikus felfúvódás mandzsetta az Intel által
  • Érzékelés.

  Hátrányok

  • Lehet, hogy nem illeszkedik megfelelően a mandzsettára.

  A legjobb csuklótonométerek ár-érték arányban

  Egyes vérnyomásmérők drágábbak, mint mások. Ez azért van, mert extra funkciókkal és jellemzőkkel rendelkeznek. Általában ezek az eszközök pontosak és könnyen kezelhetők. Még nem tudni, hogy melyik modell ára felel meg tökéletesen a termék minőségének.

  Omron RS3

  Értékelés: 4.9

  OMRON RS3

  Az Omron RS3 tonométerrel nagy pontossággal mérheti a vérnyomást és a pulzusszámot, mivel rendelkezik mandzsetta pozícionáló kijelzővel, mozgással, Intel technológiával

 • Érzékelés. A 60 eredmény tárolása és a 10 perc alatt, a nap és a hónap során végzett mérések elemzése segít a beteg jobb megértésében, az átlagérték pedig egy nagyméretű vízszintes kijelzőn jelenik meg – könnyen leolvasható a csukló elfordítása nélkül. Az Omron RS3 tonométerben található ultrapontos japán érzékelő elég pontosan méri a vérnyomás és a pulzusszám értékét, így a mérési pontosság magas, még csuklós használat esetén is. Az egyetlen dolog, amivel a készülék nem rendelkezik, az a WHO színskála, de erre nincs is szükség a rengeteg indikátor és analizátor mellett.

  A tonométer két kisujjnyi elemmel működik, amelyek akár 300 mérést is kibírnak. A készülék átlagos ára – 5380 rubel.

  Előnyök

  • Belső memória 60 méréshez;
  • 10 perces, napi, havi elemzők;
  • nagy LCD képernyő;
  • Lassú akkumulátor-üzemidő akár 300 munkamenetig.

  Hátrányok

  • nem meghatározott.

  ÉS UB-505

  Értékelés: 4.8

  ÉS UB-505

  Tonométer AND UB-505 kellően megbízható és funkcionális: két felhasználó vérnyomását és pulzusszámát ellenőrzi, 60 mérést képes tárolni, és vendég üzemmódban működhet az adatok mentése nélkül, például ha egy kívülálló állapotát szeretné figyelemmel kísérni. A mérési eredmények egy hatalmas, háttérvilágítással ellátott képernyőn jelennek meg, amely a nap bármely szakában és éjjel is mindent megmutat, beleértve a kéz helyes helyzetének, a mandzsetta helyének és az ujjlenyomatnak a kijelzését is. Az aritmiás redukciók jelzője jelen van, valamint a legutóbbi leolvasások elemzője. Hasznos extra opció a képernyőn megjelenő óra és a naptár.

  Két AAA elemmel működő tonométer ÉS UB-505, amely pontosan 400 mérésig tart. A gyártó gondoskodott a tonométer tárolásáról, és egy kemény tokot mellékelt hozzá. Ár ÉS UB-505 kb. 3100 rubel.

  Előnyök

  • Nagyon kompakt méretek, súly 85 g.;
  • 400 mérés egy pár elemmel;
  • Extra nagy, háttérvilágítással ellátott kijelző;
  • 60 mérés tárolása és vendég üzemmód.

  Hátrányok

  • nem meghatározott.

  Wellneo NEURODENS-CARDIO

  Értékelés: 4.7

  WELLNEO NEURODENS CARDIO

  A Wellneo NEURODENS-CARDIO nem csak vérnyomásmérő, hanem nyomáskorrekciós eszköz is, ahogy a gyártó állítja. A készülék leolvassa a szisztolés és diasztolés vérnyomást, a pulzust, és mikroáramot alkalmaz a csuklón, az alsó lábszáron és a térd alatt lévő nyomáspontokra. A készülék kumulatív üzemmódban képes stabilizálni a vérnyomást. A tonométer használata nem szünteti meg a gyógyszeres kezelést, de az orvosával konzultálva idővel csökkentheti annak mennyiségét.

  A NEuroDENS-CARDIO egy orosz termék, amelynek célja az általános egészségi állapot javítása 14 éven keresztül. A tonométert orvosi termékként regisztrálták Oroszországban, így a klinikai vizsgálatokon átesett. A betegek valóban észrevehető javulásáról szóló visszajelzések azonban kevés, a felhasználók többnyire megjegyzik a készülék használatának kényelmét a vérnyomás és az impulzus meghatározásához. Az LCD kijelzőn nem csak a pulzusszám és a vérnyomás, hanem a kiválasztott stimulációs program, az elektróda-bőr kontaktus, az időzítő és a pár AA elem kapacitása is látható. Ennek a szokatlan tonométernek az ára 9800 rubel.

  Előnyök

  • Hatások a biológiailag aktív pontokra;
  • BP és pulzusszám monitorozás;
  • nagy képernyő;
  • minden folyamatban lévő mutató.

  Hátrányok

  • Kevés áttekintés a bioaktív pontstimuláció hatékonyságáról.
  Olvasson tovább  Top 10 laminálógép
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: