8 legjobb fésűs egyenesítők

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem tekinthető vásárlási útmutatónak. konzultáció szakemberrel vásárlás előtt.

Nemcsak a szépségszalonban, hanem otthon is létrehozhat egy látványos és rendezett frizurát. oktatás 1 A frizura nem csak a szépségszalonban, hanem otthon is. Rengeteg olyan hajformázó termék és készülék van a piacon, amelyek segíthetnek a hajformázásban: a hajsütővasak segítenek göndöríteni és formázni a fürtöket, míg a hajvasalókkal a haj simává és simává tehető.

A fésűk egyre növekvő népszerűsége a kapcsos fésűk használatának növekedéséhez vezetett. Ma újjászületnek. A szovjet időkben az ilyen készülékek divatosnak számítottak, és nehéz elképzelni olyan divatos nőt, akinek ne lett volna egy ilyen a fegyvertárában. A modern kiegyenesítő fésűk különböznek a mai fésűktől. Manapság a sokoldalú hajformázókról van szó, amelyek nem károsítják a hajat, és percek alatt elvégzik a munkát.

Az Expertology szerkesztői a 8 legjobb fésűt értékelték, amelyek a legmagasabb értékelést kapták.

Javaslatok

Az elektromos fésű, bár kiegyenesíti a hajat, nem adja ugyanazt a hatást, mint a vasaló. Inkább a hajszárítókhoz és kefékhez hasonlóan simítja a hajat, de sokkal gyorsabban és kezelhetőbben. Utazáskor magával viheti, így mindig lehetősége van arra, hogy rendbe tegye a haját.

A választásnál érdemes a következő tulajdonságokra figyelni:

Típus

 1. Háromféle van: lapos a fényességért, forgó kerek a volumenért, téglalap alakú az enyhén göndör hajra…
 2. Vásárolja meg azt a modellt, amelyik jobban végzi a munkáját, mint mások. Itt minden egyéni.

A cím fedezése

 1. Gyakoribb a turmalin és a kerámia esetében. Ezek az anyagok teszik a fésűs hajegyenesítőt biztonságossá a hajad számára, mivel nem árammal működnek, nem károsítják, és jól vezetik a hőt, egyenletesen elosztva azt a lemezek vagy fogak felületén.
 2. Az olcsó készülékek műanyagból és fémből készülnek. Jobb, ha azonnal kizárjuk őket, mert károsíthatják a hajat, megégethetik, túlszáríthatják, töredezett végeket, hajtöredezést stb. okozhatnak.
 3. Vegye figyelembe a fogakat is. A csúcsok lekerekítettek, hogy megakadályozzák a fejbőr megkarcolását és a fürtök károsodását. A sorban lévő fogak száma és távolsága befolyásolja a végeredményt – minél több, annál jobb a hatás. Egyes modellek természetes vagy vegyes sörtékkel rendelkeznek. Drágább, de megéri az árát.

Hőmérséklet-tartomány

A maximális hőmérséklet 150 és 300 fok között változik. Minél rendezettebb és vastagabb a hajad, annál melegebb hőmérsékletre van szükség, és fordítva. Problémás, sérült haj esetén válasszon 150-200 fokos maximális hőmérsékletű készülékeket, hogy elkerülje a túlfizetést.

Hordozhatóság

 1. A vezeték nélküli fésűk jobbak utazáshoz, de ha gyakran tartózkodik otthon, nincs rá szüksége, ezért válassza a vezetékes modelleket.
 2. A vezetéknek elég hosszúnak kell lennie ahhoz, hogy kényelmesen tudjon hajat formázni anélkül, hogy konnektor mellett kellene állnia. Az is fontos, hogy a kábel forgatható legyen, hogy amikor megváltoztatja a készülék helyzetét, a kábel elforduljon anélkül, hogy kellemetlenséget okozna.
Olvasson tovább  Top 10 testtej márka

A legjobb fésűk és egyenesítők

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb fésűk és egyenesítők 1

Szia

 • ps BHH880 StyleCare Essential
 • 3 800€
  2 BaBy
 • ss HSB101E
 • 5 390€
  3 Rowenta CF 5712 2 500€
  4 GA.MA Innova Extrem (GB0102) 2 600€
  5 Remington CB7400 2 800€
  6 Bosch PHC9948 3 600€
  7 Beurer HS 60 2 500€
  8 REDMOND RCI-2316 2 500€

  Szia

 • ps BHH880 StyleCare Essential
 • Értékelés: 4.9

  Philips BHH880 StyleCare Essential

  Sima és fényes haj mindössze öt perc alatt, ahogy a gyártó ígéri. ThermoProtect technológiával garantálja az egyenletes hőmérsékletet, megelőzve a túlmelegedést, és speciálisan formázott sörtékkel az egészséges kinézetű, rendezett, formázott hajért.

  A felület turmalin és kerámia bevonattal rendelkezik. Két hőmérséklet-beállítással, 170 és 200 fokkal, alkalmas a különböző hajtípusokhoz. A fésűk mindössze ötven másodperc alatt felmelegednek. Egy LED-lámpa tájékoztatja Önt, ha a készülék készen áll a használatra. Háromszoros tincsek gyengéden lazítják, simítják és egyenesítik a hajat. A téglalap alakú forma több hajat tesz lehetővé egy mozdulattal. A tápkábel csuklós és 1,8 m hosszú a maximális kényelem érdekében a formázás során.

  Költség – 3000 .

  BaBy
 • ss HSB101E
 • Értékelés: 4.8

  BaBy<li></div><p>ss HSB101E” src=”/wp-content/uploads/2023/09/6231666196561-798-.jpg” height=”400″ title=”BaBy</p><li>ss HSB101E”><p>Kicsit drágább kiegyenesítő fésű, amelyet szintén arra terveztek, hogy rövid idő alatt gyönyörűen volumenes stílust hozzon létre. Az ionizációs funkciót integrálták, így a haj gyengéden ápolja és védi a kiszáradástól és a statikus feltöltődéstől.</p><p>A téglalap alakú hajkefe különböző típusú sörtékkel rendelkezik – merev, szilikon vagy kerámia. Az első harmincnégy külső fésű hatékonyan kibogozza és kibogozza a hajat anélkül, hogy károsítaná azt, míg a második (ötven belső) és a harmadik (negyvenkét fűtött) tökéletesen kiegyenesíti a hajat, így az sima lesz, mint a göndörség. Három hőmérsékleti beállítással – 160, 180 és 200 fok – egyaránt alkalmas a puha és kezelhető hajúaknak és a merev és göndör hajúaknak. A LED kijelző jelzi, ha készen áll a használatra. A széles kerámiabevonatú felület lehetővé teszi, hogy akár egy széles szálat is kezeljen egy menetben. Egy óra inaktivitás után automatikusan kikapcsol. A zsinór elforgatható, így bármilyen pozícióba is helyezi, nem lesz semmilyen kellemetlen érzés.</p><p>Költség – 5300 .</p><h3>Rowenta CF 5712</h3><p>Értékelés: 4.7</p><div style=Rowenta CF 5712

  Ultragyors kiegyenesítést ígér egyetlen mozdulattal. Jól használható napi használatra, mivel fűtött kerámia bevonatú sörtékkel rendelkezik, amelyek nemcsak természetes módon egyenesítik a hajat, hanem kíméletes ápolást is biztosítanak. A tudósok beépítettek egy iongenerátort, amely extra simaságot ad, és a hajat nyers selyemmé alakítja.

  A kiegyenesítő fésű elég széles ahhoz, hogy a nagy szálak egy menetben átfésülhetők legyenek, ami csökkenti a formázási időt. Az optimális 210 fokos hőmérsékleten még a rakoncátlan fürtök is szabályozhatók. Az információk a digitális kijelzőn jelennek meg. Kompakt kialakításának köszönhetően utazáshoz is használható, de keresni kell a hálózatot, mivel nincs újratölthető akkumulátor. A tekercs csuklós, így 360 fokban elforgathatja a stílus megalkotásához. Hosszú állás esetén automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik.

  Ár – 3000 p.

  GA.MA Innova Extrem (GB0102)

  Értékelés: 4.6

  GA.MA Innova Extrem (GB0102)

  Ionizáló hajegyengető hőkezeléssel és kerámiasörtékkel, gyengéden egyenesíti a hajat, miközben semlegesíti a statikus feszültséget, így fényes, egészséges kinézetű haja van. A kefe téglalap alakú fejjel és vegyes fogakkal rendelkezik – a belső fogak fűtöttek, míg a külső fogak gyengéd fésülést és kibogozást biztosítanak.

  Többféle hőmérsékleti beállítással rendelkezik, és 150 és 230 fok között, 20 fokos intervallumokban állítható. Ez a fogantyún lévő digitális kijelzőn keresztül érhető el. A Nano Silver technológia antibakteriális hatású, ami a gyártó szerint hosszabb ideig tisztábbá teszi a hajat. A készülék harminc perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. A tápkábel hossza 1,7 m. Csuklós, ami lehetővé teszi, hogy elforduljon. Csak 290 grammot nyom, így nem fárad el a karod, különösen, hogy a formázás nem tart tovább öt percnél.

  Ár – 3000 r.

  Remington CB7400

  Score : 4.5

  Remington CB7400

  Elődeihez hasonlóan kombinálja a fésűt és az egyenesítőt, hogy percek alatt sima felületet adjon a hajamnak, miközben megőrzi a természetes volument, amelyet például a hajsütővas gyakran elveszít. Kerámia bevonatot használ, így a hajat nem terheli, mert a hő egyenletesen oszlik el. A statikus elektromosság kockázatát is minimalizálja, ami azt jelenti, hogy a szálak nem fognak göndörödni vagy lógni.

  Három hőmérsékleti beállítás van: 150, 190 és 230 fok, így kiválaszthatja a hajtípusának és az alkalomnak megfelelőt. Érdemes megjegyezni, hogy a fogak hegyei nem melegítik fel és nem égetik a fejbőrt. Egy szempillantás alatt felmelegszik – körülbelül harminc másodperc alatt. Jelzőfény jelzi, ha a fésűs egyengető készen áll a használatra. Hosszú inaktivitás után automatikusan kikapcsol. Egy hordtáskával érkezik, amely praktikus lehet az utazáshoz, ha bárhová magával szeretné vinni. A kábel 1,8 méter hosszú és forgatható. A PHC9948 készülékre három év gyártói garancia vonatkozik.

  Az ára 4900 p.

  Bosch PHC9948

  Értékelés: 4.4

  Bosch PHC9948

  Az olcsó hajegyengető lehetővé teszi az otthoni formázást percek alatt. Oldja és kisimítja a hajat, de megőrzi a természetes volument. A készülékkel hullámokat vagy homályos fürtöket is készíthet anélkül, hogy a tartozékokat cserélnie kellene. Csak lendítse a készüléket oldalra, és válassza ki a készülék funkcióját.

  Ionizációval rendelkezik, így a haj nem lesz elektromos és ragacsos, és megőrzi rugalmasságát, könnyen átfésülhető. A két sor sörték megkönnyítik a szálak megragadását. A fűtőpárnák titán-kerámia bevonattal vannak ellátva, amely egyenletesen oszlatja el a hőt anélkül, hogy károsítaná a hajat. A készüléknek csak egy hőmérsékleti módja van – 180 fok -, de ez optimális és a legtöbb hajtípusnak megfelel. Két perc alatt felmelegszik, ami egy kicsit hosszabb idő, mint a hasonló fésűknél, de ez nem kritikus. A fogantyú gumírozott, így nem csúszik ki a kezéből. A hosszabbító kábel maximális hossza 3 méter. A kábel forgatható, így minden irányba könnyedén elforgathatja. Az egyetlen hátránya a készülék jelentős súlya – 600 gramm.

  Ár – 2000 .

  Beurer HS 60

  Értékelés: 4.3

  Beurer HS 60

  A haj kiegyenesítése a haj kifésülésével történik, ahogyan azt egy hagyományos fésűvel tenné. A hő hatására a szálak megnyúlnak, az ionizációs funkció pedig fényessé és simává varázsolja őket. A készülék azonnal felmelegszik, és a LED kijelző figyelmeztet, ha a készülék készen áll a használatra.

  A készülék a kívánt formát adja a hajnak, fokozva a megjelenést. A kerámia bevonatnak köszönhetően a haj nem sérül és nem szárad ki. A készülék kilenc hőmérsékleti beállítással rendelkezik, amelyek közül kiválaszthatja a hajának legmegfelelőbb hőmérsékletet. Lehetőség van a hőmérséklet független beállítására is a 120-200 fokos tartományon belül. Az információk az LCD kijelzőn jelennek meg. A kefe harminc perc inaktivitás után kikapcsol. A huzal csuklós, és a tengelye körül forog. Speciális hurokkal felszerelve a felfüggesztéshez.

  Az ár 2700 r.

  REDMOND RCI-2316

  Értékelés: 4.2

  REDMOND RCI-2316

  Még egy olcsó fésű, amely lehetővé teszi, hogy finoman és gyorsan kiegyenesítse a haj teljes hosszát anélkül, hogy elveszítené a hangerőt. A formázási folyamat mindössze öt percet vesz igénybe, csak néhányszor kell megsimogatni a készüléket a haj belső és külső részén. A fogak gyengéden kibogozzák és kifésülik a tincseket, kisimítják a kutikulát, ami fényes hajat eredményez. Nemcsak a külső, hanem a belső hajszálak is kiegyenesednek, így nincs szükség a haj egyes tincsekre történő szétválasztására. A sörték kerámiával vannak bevonva, amely melegítéskor nincs negatív hatással a hajra, nem szárítja ki azt.

  Hőmérséklet-tartomány 80 és 230 fok között, így a rendelkezésre álló harmincegy beállítás közül kiválaszthatja a hajának megfelelő hőmérsékletet. Megmasszírozza a fejbőrt, javítja a hajhagymák keringését, és fokozza a haj növekedését és minőségét. Minden információ a háttérvilágítású LCD kijelzőn jelenik meg. Automatikus kikapcsolás egy óra inaktivitás után, így elkerülhető a készülék tönkremenetele. A zsinór csuklós és forgatható, 2 méteres hosszúsággal.

  Költség – 2000 .

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: